Hvem er jeg?

Hei! 
Tenkte jeg kunne skrive litt om meg selv! : )

Jeg heter Jenny og er 17 år. Jeg ble født 12 februar 1994 i skien eller porsgrunn (blander alltid de to), og bodde lenge i en liten by som heter Langesund!! Utrolig søt by. Tror jeg har gått på de aller fleste aktivitetene som fotball, håndball, kor, teater og turn! Har også gått på dans, men det var senere når jeg flyttet til Grimstad. Da jeg var rundt 12 år så flyttet jeg og familien min til grimstad hvor vi bor nå. 

Jeg har to brødre, og er den mellomste i søskenflokken! Egentlig ganske greit. Med oss i familien har vi en utrolig søt katt som vi har hatt i over 10 år nå. Det er en jente og hu heter Pondus, haha. Verdens snilleste, kresne og merkeligste katt <3 Jeg har også en del fisker, men har egentlig ikke noe navn på de! :PJeg går 2. året på studiespesialiserende, og trives veldig bra ^^ Har de søteste vennene og den beste kjæresten en kan ha! Kjæresten min heter Endre og er like gammel som meg. Vi ble sammen 17. mars 2010 <3 Vi finner på de merkeligste ting og henger sammen stort sett hver eneste dag. 

Hvordan jeg er som person varierer kanskje litt ifra hvordan en kjenner meg. Jeg er stortsett veldig blid og glad, men kan til tider bli en smule sur. Jeg har en utrolig tørr humorog ler av de merkeligste ting. Jeg elsker Disney-filmer! I hvertfall de gamle klassikerne! Er også glad i action og humor selvfølgelig, men er nok mest glad i Disney :P Jeg blir utrolig fort rørt! Nesten litt flaut til tider! Og når jeg ler ser det alltid ut som jeg griner, haha!!det var litt om meg ^^ 

3 kommentarer

Postet av: une cecilie
Dato: 03.10.2011 Klokken: 21:05 - http://run.blogg.no


så fin header :-)
Postet av: Jesj.blogg.no - kommenterer som oftest tilbake <3
Dato: 03.10.2011 Klokken: 21:20 - http://www.jesj.blogg.no


Une cecilie: tusen takk : )
Postet av: Audhild :) Mamma til lille William <3
Dato: 06.10.2011 Klokken: 00:45 - http://anitres.blogg.no


Flere som blir rørt av Disney filmer :)

Skriv en ny kommentar