Bilder

I need your help!!

Hei søte lesere!

I dag trenger jeg virkelig deres hjelp før jeg klikker! Det har seg nemlig slik at jeg, som dere vet, bruker picmonkey hele tiden for å redigere bildene mine, men nå har de superteite folka som driver nettsiden valgt å ta betalt for mange av effektene. Disse effektene er SELVFØLGELIG de jeg elsker å bruke, så nå får jeg snart hjerteinfarkt! Derfor spør jeg dere, mine kjære lesere, om dere vet om en eller annen god redigerings-nettside som er gratis!? Jeg vil kunne redigere bildene mine i fred og ro uten at den dumme apekatten dukker opp og sier at jeg må betale for å kune bruke effektene...

          

Noen som har et forslag til ny side? 

Bildedryss - desembervær

Hei søtinger!

Denne helgen har bare vært helt super! Jeg har hatt masse tid med Endre og bare kost meg masse. I går var vi i Arendal og bowlet med noen venner av oss. Det ble dessverre ikke tatt noen bilder av det, men det var vel kanskje like greit, jeg er ikke noen god bowler akkurat.. Da vi var på vei hjem begynte det å snø skikkelig mye! Jeg ble sittende å ta masse bilder av både himmelen (som hadde en nydelig farge) og snøen som dalte ned. Etter hvert skulle vi forflytte oss bort mot en parkeringsplass på skolen rett ved huset mitt, men der klarte vi selvfølgelig å kjøre oss fast! Heldigvis var en god venn av oss rett i nærheten, så vi kom oss trygt hjem. Nå snør det som bare det! 

Åh, snø er så koselig!! 

Hva syntes dere om bildene?
Har det kommet mye snø hos dere? 

 

Driving home for christmas

Hei!

I går fikk jeg dessverre ikke blogget noe, men tusen takk til dere søte som alikevel tok turen innom! I går var nemmelig jeg og Endre på en aldri så liten biltur i telemark! Vi måtte jo ta oss en kjøretur nå som han endelig har bil, selv om det er en stund siden han fikk den, så da kunne vi liksågodt besøke litt familie. Vi dro i 11-tiden og var ikke hjemme før rundt 8 om jeg ikke husker helt feil. Jeg prøvde å ta noen bilder til dere, men siden speilrefleksen ikke hadde strøm så ble det et litt dårligere kamera. 

Et litt misslykket forsøk på "outfit-bilde".. Jeg skal forresten lage det innlegget om den kjolen, men bildene var visst ikke så gode,så jeg må nok ta noen nye først! I går var det jo også første søndag i advent, og som jeg tidligere har sagt så har jeg fått en adventskalender av verdens søteste Anita! I tillegg har hun skrevet søte lapper på hver pakke, aww, gjett hvem som satt med tårer i øynene etter å ha lest igjennom de fire lappene da <3I pakken var det supersøte lys! Den jenta kjenner meg godt!! :D Aner forresten ikke hva som skjedde med hånda mi på dette bildet...

Endre kjørte hele veien i og med at jeg faktisk aldri har prøvekjørt bilen hans. Sååå konsentrert på veien!! :D Du ser det ikke på bildet, men her satt vi også å digga til musikken med bassen på FULL guffe! Mye bass er ikke heeelt min greie, men det funker på kjedelige landeveier. Endre ville absolutt at jeg skulle ta bilde av spylevæska.. "Jenny, ta bilde NÅ" Gud, det ble veldig nydelig..

Etter å blant annet ha spist på en helt krappy kinaresturant i Brevik, startet hjemoverveien for oss. Da vi hadde kommet omtrent halvveis startet det å snø masse! Gjett hvem som ble overlykkelig da hun fikk vite at det også hadde kommet masse snø i Grimstad da.. Jupp, så glad at jeg bare måtte ta masse bilder av snøen! Jeg har ikke fått tatt noen bilder her hjemme ennå, men skal prøve å få tatt noen iløpet av de neste dagene.Ikke verdens beste snøbilde, men dere ser jo i allefall at det snødde en del da. Da vi kom til Grimstad måtte vi først stoppe for en bil som hadde kjørt av veien. Heldigvis gikk det bra med de, så vi kjørte videre. Noen minutter senere fikk vi øye på tre andre biler som tilfeldigvis tilhørte Endre sine venner. Det viste seg at han ene hadde kjørt på en kant i veien og måtte skifte dekk. Mye styr og må si jeg ikke var særlig misunnelig da han måtte skifte dekker i snøværet uten ordentlig vinterklær! Skulle gjerne ha vist dere et bilde, for det så corny ut, men glemte rett og slett å ta frem kameraet. Vi kom oss til slutt hjem og i dag har vi fått masse snø i Grimstad! *Lykke*

Har det kommet mye snø der dere bor?

 

Bildedryss - pretty birds

Hei søtinger!

Husker dere innlegget om fuglematen? Vel, nå har det gått en del dager siden vi la ut maten og fuglene har nå begynt å lukte maten! Her om dagen tok jeg frem kameraet mitt og knipset i vei, men det ble dessverre ikke så mange fulltreffere denne gang. Jeg hadde håpet å få en del flygebilder, men de er jo så kjappe at jeg ikke rakk å reagere en gang før de var borte! Jeg fikk nå i allefall tatt noen søte bilder mens de satt i fuglehuset. 

Hva syntes dere?
Hvilket bilde likte dere best? 

 

Love hearts

Hei søtinger.

Nå er det lenge siden jeg har lagt et bildeinnlegg! Ikke at det har vært så mye å ta bilde av, ute er det bare regn og storm! Derfor måtte jeg være litt "kreativ" og ta bilde av det som lå rett foran nesen min, i dette tilfellet "love hearts". Jeg hadde spist opp de aller fleste før jeg fant frem kameraet, så utvalget ble ikke særlig spenstig, haha. Men et par bilder ble det i allefall!

Hva syntes dere? :D 

Winter is coming

Hei igjen søtinger!

På torsdag spurte jeg dere søte lesere om det hadde kommet snø der dere bor, og omtrent alle som kommenterte svarte ja.. Gjett hvem som er sjalu og ser surt ut av vinduet!? Det stemmer, det har ikke kommet et eneste fnugg her i Homborsund, i allefall ikke som jeg har sett. Heldigvis har det i allefall skjedd fremskritt i temperaturen, og i dag kunne jeg se rim til langt utpå dagen! Jeg måtte selvfølgelig ta et par bilder av det, så da var det på med vinterjakka, kjukke sokker og lue! Det meste hadde gått vekk på grunn av sola, men fikk i allefall tatt et par bilder.Hva syntes dere?
Fler enn meg som knapt kan vente til snøen kommer? 

Endelig ferdig!!

Hei igjen.

De siste dagene har jeg ikke fått skrevet så mye her inne. Det har jo vært flere grunner til det, men hovedgrunnen har nok vært det at jeg har vært mildt sagt dritt lei av pc'en. Grunnen er at jeg har drevet med en innlevering i breddeidretten som endte på langt over 2000 ord! I dag ble jeg endelig ferdig, noe som er utrolig deilig. Vi starter på en ny innlevering av samme typen neste uke igjen, men denne gangen skal jeg fordele arbeidet ut over en lengre periode i stede for å ta alt på slutten sånn som nå! Jeg har derfor ikke så mye annet å fortelle om, men kan vise dere et par mobilbilder som jeg har hatt liggende :)
Ikke et veldig bra bilde, men måtta bare ta bilde av himmelen! Dere skulle sett hvordan den egentlig så ut, begynte nesten å grine over at jeg ikke hadde med speilrefleksen! 

Sorry for litt dårlig kvalitet og for størrelsen, men sånn blir det med mobilbilder. 

Hva syntes dere?
Har dere mange innleveringer på skolen? 

Up with the birds

Hei sweeties! 

Da var det på'n igjen med ny skoleuke! Heldigvis har vi kun en prøve denne uken, men siden det er matte det er snakk om så holder det i massevis! Trigonometri er ikke helt min ting, men det går sakte men sikkert mot den rette veien. I dag har jeg vært skikkelig sliten i hodet. Å stå opp av senga var rett og slett et slit, og da hjalp det ikke mye å vite at jeg skulle ha matte i første time heller, men jeg overlevde! Hjemme har jeg heller ikke gjort stort annet enn å se i matteboken. Jeg fikk også tatt et par bilder av noe som minner mye om en skogsdue, men må si jeg ble rimelig usikker...

Bildene ble ikke av den beste kvalitet, men etter disse to bildene så stakk fuglen, så jeg fikk kun to sjanser. 

Hva har dere gjort i dag?
Noen som vet navnet på fuglen? 

October pictures

Hei!

Da var jeg kommet til siste dag i ferien. Ferien har gått så utrolig fort, men jeg har kost meg masse! I helgen har jeg vært hos Endre siden han kom hjem fra ferien han hadde vært på. I tillegg var jeg på en jentekveld i går som var veldig koselig! En får liksom ikke sett alle vennene iløpet av en ferie, så det er veldig koselig når vi endelig samles igjen. Som dere kanskje husker så hadde jeg jo også besøk fra Langesund! Jeg fikk jo tatt en del bilder mens hu var her, og noen av de er nå ferdig redigerte. Det er faktisk de første utebildene jeg har tatt i oktober! Høstfargene kommer bare mer og mer nå, det er helt nydelig å se ut på alle fargene!Jeg holder også på med et nytt design nå som kommer iløpet av kvelden!

Hva syntes dere om bildene? :D

Bildedryss 01.10.12

Hei!

Utrolig at vi er i oktober allerede! Tiden flyr jo bare helt sinnsykt fort! Været i dag har heldigvis vært bre, eller i allefall greit nok! Derfor gikk jeg en tur ut i hagen for å ta noen nye bilder. En av de mange tusen grunnene til at jeg elsker å bo på et sted som Homborsund er at det er så mye natur å ta bilde av. Huset ligger jo nesten inne i skogen! Jeg elsker det, det gjør jeg virkelig. I dag fant jeg en svær gjeng med blomsterfluer! De er så stilige og lette å ta bilde av! I tillegg satte deg seg på en helt nydelig blomst, så da var det bare å knipse i vei. Jeg endte opp med 80 bilder hvor noen selvfølgelig var bedre enn andre. Jeg har ikke fått redigert alle ennå, men legger ut en liten forsmak til dere :)

Mine favoritter er nr. 4 og 5! Jeg tok også en del bilder av blant annet sopp, en kul edderkopp og en øyenstikker, men de får jeg vise dere senere! 

Hva syntes dere om bildene?
Hvilke bilder syntes dere var finest? 

 

Uhyggelig besøk..

Hei igjen!

Nå har jeg vært flink jente og øvd til RLE-prøva som jeg har til mandag. Vel, kanskje ikke superflink da, men har fått gjort nesten alle oppgavene som vi måtte øve på. Læreren har nemlig laget et oppgaveark med en del spørsmål hvor han plukker ut noen til prøven. Ganske kjekt, men superflaut å gjøre det dårlig på en slik prøve, derfor har jeg nå sittet i rundt 1.5 time og øvd. I morgen blir siste innspurt, så nå skal jeg prøve å nyte det siste jeg har igjen som helg. Tidligere i dag så jeg på en del filmer i kjellerstuen utenfor rommet mitt. Da jeg var ferdig, og begynte å bevege på meg, oppdaget jeg plutselig en sinnsykt stor edderkopp! Jeg vet dette er noe alle sier, men jeg sverger, jeg har ALDRI sett en så stor edderkopp i hele mitt liv! Gjett om jeg skvatt da! Vanligvis klarer jeg å ta de selv, men denne gangen var det ikke sjans, jeg måtte be pappa ta den.

Fyttikatta, tror jeg kommer til å slite med søvnen i natt! Tanken på at den kanskje ikke var alene gjør meg kvalm! Jeg har aldri sett en slik edderkopp før, men om noen vet navnet så si gjerne ifra! Har nemlig en samling som skal leveres i biologien og siden jeg uansett har tatt bilde av rakkeren, kan jeg jo like godt også ta den med! Om dere er i tvil på størrelsen så kan dere jo sammenligne stripene i tapeten med tapeten hjemme (om dere har en med striper). Hvis ikke kan jeg si det slik, bildene juger ikke!

Fler enn meg som ikke ønsker seg denne på rommet?

Bildedryss

Hei!

Formen ble visst ikke noe bedre over natten, så her sitter jeg i sofaen i pysjamasen min og ser på Dr.Phil! I går kveld fikk jeg redigert bildene som jeg tok på søndagen, men følte det ble litt sent å legge ut et nytt innlegg klokken 10 på kvelden. Derfor sparte jeg det heller til i dag. Bildene er som sagt tatt i dyreparken i Kr.Sand

Hva syntes dere om bildene?

Dagens lille bildedryss

Hei! 

Dagen i dag går mest med til å øve på matteprøven jeg skal ha i morgen, og siden det ikke er mye interessant å fortelle fra matteøvingen valgte jeg heller å legge ut noen bilder som jeg har tatt ute i hagen. Jeg skal prøve å komme med litt mer interessante innlegg etter at prøven er ferdig, men akkurat nå er det nok der jeg må ha fokuset! Wish me luck..

Hva syntes dere om bildene? 

Fotoeske

Hei!

Nå har jeg endelig fått rotet meg til å gjøre noe jeg har hatt lyst til veldig lenge,nemlig lage meg en bruker på fotoeske.no! For dere som ikke vet hva det er så er det en nettside hvor du kan dele bildene dine med andre som liker å ta bilder. Jeg har smått begynt å legge ut noen av de tusen bildene jeg har liggende på pc'en, men det tar tid+ at jeg må skrive navnet på bildene. Jeg liker at navnet står på slik at ingen gidder å stjele det. Ikke det at mine bilder er mye å stjele da, men dere skjønner.. Uansett, jeg håper dere vil ta en titt innom, kanskje like de bildene dere syntes er finest, og om dere vil så følg meg gjerne! Del også gjerne bildene med andre, det er bare gøy ^^ Min profil finner dere HER

Bare legger med et bilde jeg aldri blir lei av <3 De apene er de søteste jeg har sett!

Har dere bruker på fotoeske?

Dagens bilder

Hei!

Idag har jeg hatt den siste fridagen min før skolen begynner igjen. Skolen starter på Onsdag, og frem til det skal jeg jobbe. Det er trist at sommerferien allerede er over, men på en annen side så skal det bli deilig å få fri i helgene, alltid være ferdig senest 3 og ikke minst å bli ferdig med dette siste året! Været idag har vært helt nydelig! Jeg har fått tatt noen bilder ute av blomster, humler og veps. I allefall det som er igjen. Blomstene begynner å dø, og vepsa suser rundt halvdøde.. 

Hva syntes dere?
 

Bildedryss - humler

Hei!

Først må jeg bare si tusen takk for alle de søte kommentarene dere kommer med, dere er herlige! I går tok jeg noen bilder som jeg ville dele med dere! Vi hadde nemlig besøk av en del humler og veps i hagen, så da ble det en liten fotoshoot med de i går. Det var ikke alle bildene som ble like tydlige og gode, men jeg håper dere liker de! Hva syntes dere om bildene?
Hvilket bilde likte dere best? 

Bildedryss- dyreparken

Hei søtinger! 

I dag har jeg vært med Endre i dyreparken! Vi har vært i både selve dyreparken og badelandet siden det var så sykt varmt ute i dag. Først gikk vi masse rundt i parken, vi tok bobb-banen, tømmerrenna og prøvde oss på uttallige konkurranser med blant annet lykkehjul. Vi vant ingen ting, men gøy var det! Jeg tok noen bilder av dyrene, selv om vi ikke så på så altfor mange av de. Jeg kjøpte også bilde fra bobb-banen, jeg måtte jo ha med et minne fra min aller første kjøretur! 

Min favoritt ble apemammaen som bærer på den lille babyen. De var så søte sammen! Hu prøvde å lære den å klatre mens vi var der, smelta helt jeg! Jeg tok også bilder av elgen og litt sånn, men de ble ikke så gode. Jeg brukte Canon sx210 IS, altså ikke speilrefleksen. 

Hva syntes dere om bildene?
Hvordan har deres dag vært? 

Bildedryss!!

Hei igjen søtinger!

Jeg trodde ikke jeg skulle få laget et nytt innlegg før i morgen, men i stad gikk jeg en tur med Ludvik rundt i homborsund, og da fikk jeg tatt mange herlige bilder! Jeg har ike fått redigert ferdig alle ennå, men tenke at jeg kunne dele noen av de med dere. Alle ble ikke like gode heller, men sånn er det jo alltid. 

Som dere ser så er noen av bildene mer redigert enn de andre. Min favoritt denne gangen ble det aller siste bildet tror jeg. Jeg syntes denne blomsten var utrolig fin, og jeg elsker fargene på bildet! 

Hva syntes dere?
Hvilket bilde syntes dere var det fineste? 

Dyreparken - bilder

Hei!

Idag har jeg vært på jobb fra 2 til 7. Jeg dro før 1, så fikk ikke noen tid til å blogge før det dessverre. Etter jobb måtte jeg vente halvannen time på buss, så da gikk jeg og Ludvik, en venn av meg som også jobber i parken, rundt i parken og i Abra Havn. For dere som ikke vet hva Abra Havn er for noe så er det den nye delen av parken som akkurat har åpnet. Det er egentlig bare en enorm overnattingslandsby, men det går også an å leke der eller bare se seg rundt. Jeg hadde aldri vært der før, men det var veldig fint! Jeg hadde bare med meg mobilen, så bildekvaliteten ble ikke helt på topp. 

Ble ikke sånn altfor mange, men får prøve å ta med meg kamera i morgen. Skal jobbe da også, men da er det tidligvakt.

Hva har dere gjort i dag?
Hva syntes dere om bildene? 

Chillin' in the sunshine!

Hei!

I dag har vi hatt fri fra skolen pga eksamenen som jeg hadde i går, så frem til nå har jeg bare kost meg ute på verandaen. Været ute har vært herlig, selv om det blåser en del. Jeg tror dete blir en helt nydelig sommer, i allefall hvis det fortsetter slik som det har vært nå i det siste! Jeg håper jo selvfølgelig at gadene går opp et par grader, men jeg skal ikke klage. Nå mangler jeg vel egentlig bare en skål med jordbær og radioen på full guffe <3


Gleder meg til disse blir modne!!

Pæretreet vårt har også begynt å spire!


Og her har vi dyret som har fotfulgt meg i hele dag fordi hu er så glad i å bli klødd.. Søt er hu da i allefall <3

Hvordan er været hos dere?
Hva syntes dere om bildene? 

Bildedryss

Hei igjen!

Været ute idag har vært veldig fint! Derfor ville jeg ut å ta noen bilder. det ble ikke så mange bilder, men jeg fikk tatt et par stilige! Spesielt fornøyd ble jeg med bildene jeg fikk tatt av en fluetype som jeg ikke husker navnet på. Alt jeg vet er at de likner på veps, men at det er en flue, haha. Bildene er litt redigerte, i allefall de fleste, men jeg har kun brukt effekter fra redigeringssiden picmonkey.

Hva syntes dere om bildene?

If there ever comes a day when we can't be together..


Weheartit.com

Søteste bilde! Måtte bare dele det med dere. Sitter på weheartit akkurat nå, og noen av bildene/ tekstene er bare helt nydelige!

Hva syntes dere?
Fler som er på weheartit? 

Ut på tur, aldri sur!

Hei igjen alle søte!

Som sagt så fikk jeg besøk av Endre i dag, noe som var veldig koselig. Etter å ha spist gikk vi en lang tur rundt i Homborsund, og bort til Eide Kirke. En veldig fin tur, spesielt nå som alle træra har fått masse grønne blader! Jeg tok med speilreflekskameraet, men fikk ikke brukt det så alt for mye. Dum som jeg er så lot jeg Endre låne det litt, og tror dere ikke at han ble hekta a? Joda, så nå er han helt hekta på å ta bilder. Litt søtt var det jo da, og resultatet ble jo også ganske så bra! det ble ganske mange bilder, så jeg måtte velge ut en del av de slik at innlegget skulle få en slutt, haha.

Åh, jeg bare elsker områdene rundt her! Fargene, lydene, alt! Hvis det går an å forelske seg i et sted, så tror jeg at jeg har forelsket meg i dette <3

Hva syntes dere om bildene? 
Hva har dere gjort i dag? 

Bildedryss!

Hei igjen!

Nå har jeg fått redigert noen av bildene jeg har tatt de siste dagene. Jeg har også noen dyre-bilder på det andre kameraet mitt som jeg må få redigert, men siden jeg hadde en del blomster-bilder på dette kameraet, så tenkte jeg at jeg kunne vise dere sidde først. Bildene er tatt med canon EOS 550D, altså ikke mitt kamera, men foreldrene mine sitt. Jeg tror at jeg må skaffe meg et speilrefleks-kamera selv også, men det er jo så dyrt! Derfor nøyer jeg meg med å låne dette av og til i stede. 

Hva syntes dere? 

Jeg skal kanskje ta noen flere bilder etterpå også. Endre kommer hit, og da skal vi kanskje gå en tur til kirkegården ved kirka her i Homborsund. Naturen rundt her er så utrolig fin, så da tar jeg nok med meg kameraet også!

Bildedryss fra 17. mai

Hei igjen!

Nå har jeg fått overført de fleste bildene jeg tok igår, så nå har jeg valgt ut noen som jeg vil dele med dere. Jeg tok egentlig ikke så mange bilder, det var det vennene mine som gjorde, men de bildene har jeg ikke fått tak i ennå. Alt i alt var dagen i går veldig koselig! Jeg så på toget sammen med noen venner mens Endre gikk i toget. Etter toget gikk vi litt rundt i byen og kjøpte noen herlige grillspyd! Fy søren, de var gode! Når russetoget var ferdig, dro jeg og Endre til noen venner av han for å grille. Veldig koselig dag! 

Den hunden her var bare så utrolig søt! Den lå helt rolig og så på russetoget <3


 Russepresidenten (høyre) :D Og en anna fyr.. 

Hvordan var deres 17. mai?

Mitt kjære rom!

Hei!

Nå har jeg endelig fått tatt masse bilder av rommet mitt, så da blir det et "my room" innlegg, haha. Men det er noen som har spurt om jeg kunne lage et slikt innlegg, og det er derfor jeg nå gjør det. Ganske greit egentlig, da blir jeg jo nødt til å rydde rommet i samme slengen. Det ble litt mange bilder, men jeg følte det ble mye bedre enn å ta sånne bilder hvor en ser alt på en gang. Da får man jo ikke noe godt inntrykk, det er i alle fall min erfaring. Enkelte folk kaller rommet mitt for et veldig kreativt rom, blant annet fordi jeg har laget en del av tingene selv. Om det er så veldig kreativt i forhold til andre rom, vet jeg ikke. 

Så dette er altså mitt kjære rom. Jeg er egentlig ganske glad i det. Det har veldig god plass i tillegg til at jeg har så og si alt der inne! 
Hva syntes dere? 

Et lite bildedryss

Hei!!

Tusen takk for de søte tilbakemeldingene på forrige innlegg! Dere varmer hjertet mitt <3
I dag har jeg bare øvd til mattetentamenen som vi har i morgen. Jeg har fått øvd en del, men har alikavel et par timer igjen med øvingen. Akkurat nå har jeg en pause før jeg tar siste innspurt. Derfor har det heller ikke vært noe stabil blogging i det siste.  Jeg tok noen bilder for et par dager siden som jeg vil dele med dere. Håper dere hatt en flott dag!

Hva syntes dere ?
Fler som har tentamenstid nå? 

Bildedryss- Vårblomster

Hei!

Nå har vi endelig fått finværet tilbake! Sola skinner og himmelen er helt skyfri. Vinden er litt kald, men det gjør absolutt ingen ting! Blomstene begynner også å komme frem, og på trærne i hagen har det begynt å hoppe frem hvite blomster. Nydelig syn! I dag skal jeg prøve å nyde sola så mye som mulig samtidig som jeg må øve litt til matte-og tysktentamenen som vi har snart.Jeg slenger med noen bilder jeg tok tidligere i dag og ønsker dere alle en nydelig tirsdag! 

Hva skal dere i dag?
Hva syntes dere om bildene? 

 

Bildedryss

Hei igjen!

Nå er det utrolig lenge siden sist gang jeg hadde et bilde-innlegg, så derfor har jeg nå tatt en del bilder som jeg ville dele med dere. Bildene er redigert i picmonkey.com og er fotografert av meg. Bildene er tatt med speilreflekskamera, men jeg har fremdeles ikke klart å vende meg helt til det, hehe. Hva syntes dere om bildene?
Hvilket likte dere best? 

Bildedryss

Hei!

Været ute i dag har vært helt nydelig! Sola skinner, det er nesten ingen skyer på himmelen og vinden kan nesten ikke merkes. Jeg tok med meg speilreflekskameraet ut en liten tur istad for å ta noen bilder. Jeg har fortsatt stort forbedringspotensiale, men bildene blir i hvertfall litt bedre for hver gang. Jeg gleder meg til jeg blir ordentlig vandt til kameraet slik at jeg kan ta skikkelige bilder, men akkurat nå får jeg bare nøye meg med at jeg er en nybegynner, haha. jeg skal forresten svare på alle spørsmålene fra spørrerunden snart! 

Hva syntes dere om bildenen? 

Bildedryss fra gåtur.

Hei!

For et par dager siden så gikk jeg og mamma en liten gåtur rundt her i Homborsund. Det blåste veldig mye, så turen ble derfor ikke så lang, men jeg fikk i allefall tatt noen bilder. Disse bildene er tatt med et speilreflekskamera,noe jeg virkelig ikke er vandt med. Bildene ble derfor ikke av den aller beste sorten, men øvelse gjør mester. Jeg ville i hvertfall bare dele noen av bildene med dere. 

Hva syntes dere om bildene?
Hva slags kamera bruker dere?  

Easter Bunny, where are you hiding?

Hei alle søte!

Først må jeg bare si takk til dere som deltok i avstemmingen i forrige innlegg! Resultatet var vel ikke så altfor overraskende, men jeg må innrømme at jeg angrer på at "videoblogg" var et alternativ.. Jeg høres helt forferdelig ut på film, haha! Men tilbake til overskriften da. Påskepyntingen kom ganske sent igang denne gangen. Grunnen er vel kanskje det at jeg var borte den første helgen. Nå har jeg i hvertfall fått pyntet litt og har tatt noen bilder i den sammenhengen. Kanskje ikke heeelt påske, men jaja. 
For dere som eventuelt lurer så er påskeegget "selvlaget". Jeg har kun gjort det samme som i dette innlegget, bare at jeg brukte plastegg i stede. Nå som rommet er sånn halvveis pyntet så er det bare å vente på påskeharen. Jeg har en følelse av at den kommer på lørdagen, hehe. 

Har dere pyntet til påske?

 

Bildedryss fra hyttetur

Hei!

Nå har jeg endelig fått redigert noen av bildene fra hytta. Det er ikke alle jeg kan publisere her på bloggen, så det blir kun naturbilder denne gangen også dessverre. Noen av bildene er redigert en del, noen litt mindre og noen av bildene er ikke redigert i det hele tatt. Jeg skulle ønske jeg hadde fått tatt litt fler bilder der, men jeg glemte helt bort kameraet. Håper dere liker noen av bildene. Og om dere har noen tips til hvordan jeg kan forbedre meg så er det bare å komme med de! De taes imot med stor takk. 

Hva syntes dere om bildene? 
Hvilket likte dere best? 

Foto- småkryp

Hei!

Idag har jeg vært ute på en gåtur sammen med Endre. Det var veldig koselig, vi gikk til hytta dems som ligger her i Homborsund. Utrolig fin utsikt der pluss at det blåser ganske lite der. Jeg fikk tatt en del bilder idag også, og nå har jeg tatt bilde av noe jeg sjeldent pleier. nemlig småkryp! Jeg likte bildene, men fy søren å ekkelt det var å ta de. Sto jo nermest og hoppa mellom bildene. Jeg har ikke glemt hyttebildene, men har bare ikke fått redigert de ennå. 

Hva syntes dere om bildene?
Hvilket likte dere best? 

The moon

Jeg tok et bilde av månen for noen dager siden, og har nå redigert en del på det. Syntes det ble litt stilig så derfor ville jeg dele det med dere. Fortell meg gjerne hva dere syntes. Kom også gjerne med tips! Jeg elsker tips!

Ikke det beste bildet jeg har tatt, men med tanke på at dette egentlig ble tatt i dagslys så er jeg sånn passe fornøyd. Jeg skal prøve å få tatt noen bedre når det blir fullmåne igjen. 

Hva syntes dere?

Bildedryss

Her er noen fler av de bildene jeg har tatt iløpet av de siste, solfylte dagene som har vært i Grimstad. Jeg har fler på lager, men tenkte at fire holdt i denne omgang. Har også veldig problemer med å laste opp bildene pga problemene på blogg.no Håper i hvertfall at dere liker bildene! 

Hva syntes dere?
hvilket bilde likte dere best? 

Foto- Airplane

Hei!

Været har vært knallfint i dag også, og nok en gang hadde Grimstad det varmeste været. tror de sa på nyhetene at det var 23.5 grader. Utrolig deilig, men fy søren å varmt! Derfor har jeg tilbrakt mesteparten av dagen utenfor huset. Jeg har solt meg, lest bok, tatt mange bilder og gått en herlig tur med Endre. Jeg har så mange bilder jeg vil vise dere! Men akkurat nå tenkte jeg at jeg kunne starte med disse stilige bildene jeg tok av et fly tidligere i dag. Hvem skulle tru at kameraet mitt kunne zoome så godt!?Hva syntes dere om bildene?  

Våt fotoshoot

Veldig god overskrift må jeg si, men jeg kom ikke på noe annet å kalle dette innlegget. Jeg prøvde å ta en del bilder av akvariene i sta. Noen bilder ble gode, men resten ble egentlig bare noen uklare fargeklatter. Grunnen er jo at fiskene beveger seg så og si hele tidenog gjør derfor bildene veldig uklare. Jeg valgte ut noen få bilder som ble helt greie som jeg vil dele med dere.Supergode er de ikke, det vet jeg. Enten så må jeg finne noen innstillinger på kameraet mitt som passer bedre, eller så må jeg ha et bedre kamera. Jeg er heller ingen kunstnerisk fotograf med mange skills når det kommer til det å ta bilder, men jeg er fornøyd ^^

Hva syntes dere?
Hvilke bilder likte dere best? 

Foto - nydelige vårtegn

I dag har jeg vært ute og tatt bilder av de nydelige blomstene som har tittet frem i hagen vår. Jeg syntes bare sånne bilder er så stilige! I hvertfall hvis en får det bra til. Jeg er ikke den beste fotograf, og har heller ikke noe speilreflekskamera, men til å være den amatøren jeg er så ble jeg ganske fornøyd med resultatet! Jeg valgte å ikke redigere bildene (utenom tekst) slik at dere ser hvordan de egentlig ble. 

Det var alle bildene jeg hadde for denne gang.

Hva syntes dere?
Hvilket bilde likte dere best? 

Foto - Gresshoppe

Hei!

Akkurat nå sitter jeg og ser igjennom gamle bilder som jeg har liggende på pc'n min. Grunnen er at jeg og noen andre skal levere inn en rapport fra biologi, og siden jeg har alle bildene så holder jeg nå på å sende alle bildene over til venninna mi via face. Det tar en liten evighet, så i mellomtiden har jeg sittet her og sett igjennom bilder fra ifjor sommer. Plutselig kom jeg over dette bildet som jeg bare elsker! 

Bildet er tatt med et bildeprogram på mobilen min og er ikke blitt redigert etterpå (utenom teksten). Derfor er jeg utrolig fornøyd med at det ble så utrolig klart! 

Hva syntes dere? 

Foto- sunny day

Hei

Sorry for lite blogging i dag. Har ikke vært hjemme siden rundt 12, så har ikke hatt noen tid til bloggen. Jeg har vært hos Endre og siden været var så fint så gikk vi en liten tur. Vi gikk til et sted vi alltid pleier å gå når vi går tur hos han. Grunn, fordi det en en sånn stor huske der! Det er utrolig deilig å bare slappe av i de huskene. Spesielt når sola skinner! Vi lå der en stund, men etterhvert begynte det å blåse så da gikk vi hjem igjen. Men vi fikk tatt noen bilder!

Hva syntes dere om bildene?
Hvordan har været vært hos dere?

Bilder - nydelig gåtur med kjæresten

Hei

I går var det helt nydelig vær her i Grimstad! Sola skinte og gradene steg godt over 0. Derfor bestemte jeg og Endre oss for å gå en liten tur ut til et sted som heter Kalvehageneset. Det er skikkelig fint der, derfor tok jeg også en del bilder som jeg vil dele med dere! 

 Hva syntes dere?

Min nyttårsaften i bilder

Hei søte lesere!

I dag er det den aller første dagen i 2012! Føles uvandt å ikke skrive 2011 lengre! Dagen i går var utrolig koselig og en perfekt avslutning på det gamle året. Vi spiste masse god mat og hadde det veldig gøy! Klokken 12 gikk vi ut for å se på raketter. Utrolig vakkert å se så mange farger på himmelen! Jeg fikk tatt noen bilder av gårsdagen som jeg legger ut. 


Kjolen som jeg hadde på.Hvordan var deres nyttårsfeiring? 

Julaften - bilder

Hei!

I dag er det 1. Juledag, woho. Dagen i går var utrolig koselig! Først så jeg på mange søte julefilmer sammen med familien.Så blandt annet på tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen og noen donald/disney filmer. Senere spiste vi deilig middag og koste oss! Deretter ble det enda mer filmtitting, dessert og til slutt var det gavene. Fikk utrolig mye fint! 

Legger med noen bilder fra i går, og noen av gavene jeg fikk.

Juletreet og pakkene:

Kjolen:

Gavene: 
Sorry, glemmer alltid å gjøre bildene store fra begynnelsen av. Kommer alltid på det når jeg er midt i opplastinga, så orker ikke gjøre om alle nå, men håper det går fint. Men dagen i går var utrolig koselig! 

Hvordan var deres dag?
Hva fikk dere som julegaver? 

Bilder- Christmas time

Det har blitt tatt en god del bilder iløpet av den siste måneden, og siden jeg har vært veldig sløv med å legge ut bilder så tenkte jeg at jeg nå kunne ta en liten oppsummering av bildene. 

Jeg elsker førjulstia! Etter min mening den beste tiden på året! Nå gleder jeg meg til julaften med ribbe og masse gaver. Gleder meg også til i morgen, da går det alltid så mange filmer på tv. I fjor fikk vi ikke sett noen på grunn av at det tordnet, men håper været blir bedre i år.

Hva skal dere i morgen?
Liker dere førjulstiden? 

Bilder - frost

Hei! 

Snøen har ennå ikke kommet til grimstad, men gradene har endelig sunket under null! Derfor har det kommet masse frost ute, og det hjelper i hvertfall litt påjulestemninga! Jeg tok noen bilder av frosten som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.

Hva syntes dere? 
Hvilket bilde likte dere best?

Bilder fra dagen i dag

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært hos kjæresten min. Tok bussen til han halv 10, så var der ca 10. Vi så en del på tv, gikk tur, og verdens søteste lagde supergode pannekaker <3 

Vi tok en del bilder mens vi var ute. Var skikkelig høststemning ute nå! Litt surt i været, løv overalt og blader i alle mulige farger! Elsker høst! <3 

Hva syntes dere om bildene?
Har høstværet kommet dit dere bor? 

rainy day

for et par dager siden regnet det veldig mye, og når det ble opphold igjen så tok jeg noen bilder ute. Bildene er ikke av beste kvalitet siden jeg tok de med mobilen, men de ble litt stilige ^^

Hva syntes dere?