Blogg

Bloggen er 1 år!!

Hei!

I dag er det 1 år siden denne bloggen ble laget! Veldig rart å tenke på egentlig, tiden går virkelig fort. I mellomtiden har både bloggen og jeg forandret oss mye! Desiget og headeren har vel blitt byttet rundt tusen ganger iløpet av det siste året! 

Min aller første header! for å være ærlig så likte jeg denne headeren bedre enn den jeg har nå. Små headere er egentlig ikke helt min greie, men jeg er på utkikk etter et nytt design for dere som lurer! 
Det har ikke skjedd fryktelig mye iløpet av det siste året, men noen ting er jo klistret til hukommelsen. For eksempel min aller første konkurranse:

Overraskende mange deltok på dennne! Noen har spurt meg hvorfor jeg holder disse konkurransene, om det er for å få flere lesere. Svaret er at jeg ikke gjør dette for å få flere lesere! Jeg gjør dette fordi jeg syntes det er morsomt og fordi jeg vil gi noe tilbake til de av dere som faktisk følger bloggen dag ut og dag inn! Tusen takk til dere <3 Jeg har også fått et par sponsorer iløpet av det siste året, blant annet stickit som sendte meg mange blogg-klistremerker! 

For ikke å glemme julekalenderen som så mange deltok i! Det ble ikke billig, men det var i allefall utrolig koselig med alle som ville delta! 

Tusen takk til alle dere som har kommentert og besøkt bloggen min iløpet av året som har gått! Til sammen har det blitt langt over 7000 kommentarer, og med tanke på at jeg slett ikke er noen toppblogger, er jeg ganske fornøyd! 

Hvor lenge har du visst om denne bloggen?
Hvor lenge har dere blogget på deres nåværende blogg? 

 

Noen drastiske endringer her på bloggen! :)

Hei søtinger! 

Snakk om fullstappa dager, jeg skjønner virkelig ikke hvordan toppbloggere klarer å blogge hver dag? Noen ganger så lurer jeg på om disse menneskene egentlig går på skole eller har et liv.. For meg har det i allefall vært helt umulig å være en flink blogger, noe jeg godt kan beklage igjen og igjen, men dette er altså livet mitt. Etter prøven på fredag var jeg helt utslitt! Og på planen sto nok av ting å gjøre. I dag har jeg jobbet i øspøs regnevær. Egentlig jobber jeg jo innendørs, men da kameraet til fotoen i jungelbobben (dyreparken-snakk) sluttet å fungere, måtte jeg på skogstur og fikse det. I morgen blir det også jobbing, men en litt kortere arbeidsdag vel og merke.

Poenget mitt er at jeg blogger når jeg kan. Jeg er ingen superkvinne med evig mye fritid! For at jeg skal kunne bruke litt mer tid på selve bloggingen, blir det nå derfor noen forandringer. Kommentarfeltet har vært moderert av meg, og alle kommentarer har måttet bli godkjent av meg. Dette tar så mye tid at jeg rett og slett ikke gidder mer. Fra nå av er kommentarfeltet åpent og alle kommentarer blir automatisk godkjent. Når det er sagt vil alle upassende kommentarer bli slettet! Dette er fordi min blogg ikke skal være et sted hvor umodne mennesker skal få slenge sin galle. Jeg vil kommentere tilbake så godt jeg kan, men nå kun på det nyeste innlegget (og andre innlegg om jeg finner det nødvendig å kommentere tilbake). Jeg har rett og slett lyst til å bruke mer tid på selve bloggingen! :) 

Kommentarfeltet vil være helt åpent så snart jeg har godkjent alle kommentarene som allerede er der! Jeg tror og håper at dette vil gjøre det lettere for meg å blogge! + at det blir gøyere å ha diskusjonsinnlegg fordi dere faktisk kan drive diskusjonen videre uten at jeg hele tiden må godta nye kommentarer. 

Hvor ofte blogger dere?
Fler som er enig i at det å blogge hver dag er vanskelig? 
Noen "spilleregler" fra nå av..

Hei!

Som de fleste av dere garantert vet så kommenterer jeg tilbake på alt, alltid. Det vil også si at skriver en person "høhø" eller ":D" så kommenterer jeg også tilbake. Det blir det slutt på fra nå av! Jeg er rett og slett SÅ LEI av useriøse kommentarer hvor 90 prosent inneholder ting som "kommenter tilbake, pliiiiis" fordi det rett og slett bare blir for dumt. Ja, jeg kommenterer tilbake, men om dere vil ha en kommentar så får dere gjøre dere litt fortjent til den også! Det er ikke akkurat kjempemorro for meg å måtte kommentere på haugevis av blogger hvor eieren egentlig driter i hvem eller hva som blir kommentert sålenge det er en kommentar mer i kassa. Derfor mine herlige lesere vil jeg fra nå av vurdere kommentaren. Om du kommenterer at et bilde er fint (eller stygt for den saks skyld) så er det helt fint, men kommer dere med kommentarer som oser av selvreklamasjon så må dere ikke regne med en kommentar ifra denne bloggen mer dessverre ;)

Haha, føler meg litt som bildet over av og til når jeg leser noen av kommentarene. Jeg blir jo selvfølgelig superglad for kommentarer som "fin blogg" osv, men når kommentaren brått slutter med "kommentere min???" så blir jeg plutselig litt i tvil om vedkommende skrev det første for ros eller for å få flere kommentarer.. Skjønner? 

Så dette er altså mine "regler" fra nåav. Jeg kommer fremdeles til å si at jeg kommenterer tilbake, for det gjør jeg.. Jeg gidder bare ikke å bruke opp all tiden min på folk som gir fulle F. når jeg heller kan bruke litt ekstra på de av dere som faktisk bryr dere og som kommenterer uten å nermest forlange noe tilbake. Så takk <3

Regner med jeg ikke er den eneste?

Ny header! :D

Hei!

I en lengre periode nå har jeg ønsket meg en ny header som ikke var så utydelig og grå som den forrige, men jeg har liksom aldri funnet en som har passet. Men idag klarte jeg ikke å la vær, jeg måtte bare få laget en ny med litt mer liv, haha! Kan ikke si jeg er superfornøyd med denne heller,men den får duge intil en ny er laget, forslag tas imot med takk! Egentlig så vil jeg ha en header som viser til hva denne bloggen handler om, altså fotografering og andre hobbysaker, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få det frem og samtidig lage en fin header av det. Uansett så har jeg i allefall laget en ny header som dere sikkert allerede har sett!

Hva syntes dere?
Likte dere denne eller den forrige best? 

IXUS VIP-blogger

Hei!

I går kom jeg over et innlegg på tcmn sin blogg hvor en kunne delta i en super konkurranse om å teste ut et kamera for Canon! Kameraet har Wi-fi-kobling, noe som gjør at en ikke trenger å drasse rundt på den irriterende ledningen hele tiden! Jeg har så lyst på det kameraet av to enkle grunner, jeg ELKSER jo å ta bilder i tillegg til at jeg alltid glemmer den ledningen! 

ix5vip
Noen andre enn meg som har veldig lyst til å vinne denne konkurransen?

Et lite spørreskjema til dere!

Hei igjen!

Nå har jeg laget et lite spørreskjema til dere søte lesere! Spørreskjemaet går ut på noen små enkle spørsmål om hvem dere er, hva dere liker med denne bloggen og hva jeg eventuelt kan forbedre. Dette er for at jeg skal kunne bli en bedre blogger og for at dere skal få en bedre leseropplevelse. Jeg blir veldig takknemlig for svar på dette spørreskjemaet og vil derfor kommentere hver person med 2 kommentarer (så lenge dere skriver en kommentar på dette innlegget da selvfølgelig slik at jeg får blogg-link) 

Trykk her for å komme til skjemaet

På forhånd takk! :D

Ny header!

Hei!

Nå har jeg sittet og lekt meg litt på picnik.com med noen bilder som jeg tok tidligere i dag. Det resulterte i en ny header siden jeg var sånn passe lei av den forrige. Det kan hende jeg gjør noen endringer på den senere, men vi får se. Det jeg er interessert i er deres mening om den nye headeren min! 

Hva syntes dere om den nye headeren min?
Hvilket redigeringsprogram bruker dere? 

Avstemningsboks i innlegg

Hei!

I et innlegg jeg hadde for et par dager siden hadde jeg en avstemningsboks som jeg fikk en del spørsmål om. Det var også ei som lurte på om jeg kunne lage et innlegg om hvordan jeg fikk denne inn på min blogg, og det kan jeg jo selvfølgelig! Jeg fant boksen på en annen blogg, så for å få min egen så måtte jeg først trykke på teksten nederst i høyre hjørne. 

Da kommer dere til denne nettsiden hvor dere må registrere dere.

etter at du har registrert deg så må du sjekke mailen din. Du får en mail med en link som du må trykke på for at du skal bli godkjent. 

Trykk på create a new etterfylt av "poll" og fyll inn. Gå deretter helt nederst på siden og se på høyre side hvor det står create poll. Da vil dette dukke opp:

Kopier koden og lim inn i innlegget under "koder". Boksen vil først bli synlig når du publiserer innlegget.

Jeg håper dette hjalp, og hvis ikke så er det bare å spørre! ;)

 

 

Anbefale din blogg?

Hei!

Nå har jeg tenkt å prøve ut noe jeg aldri har prøvd ut før, nemlig anbefaling av blogger. Det ligner kanskje litt på vurderinger av blogger, men i stede for å si min mening om alle bloggene så vil jeg i stede se på alle bloggene og anbefale de jeg liker best for dere! Det blir vel kanskje en blanding av blogg vs blogg og vurderingsrunde, men jaja. Jeg kommer ikke til å anbefale alle bloggene på en gang. Jeg lager et innlegg om en blogg av gangen, og jeg holder på så lenge jeg gidder egentlig. Jeg kommer nok også til å komme med noen andre innlegg innimellom sånn at det ikke blir så ensformig. Om jeg ikke liker noen av bloggene så anbefaler jeg de heller ikke videre. Husk at dette kun går etter mine meninger og at vi alle er forskjellige. 

Hvem vil være med? 

Er med i en super konkurranse!

Hei!

Kom over denne herlige konkurransen istad når jeg så på en del andre blogger. Det er en konkurranse hvor du kan vinne utroilig mye fint! Toalettmappe og sminkesett. Jeg har skikkelig lyst på denne premien, hadde vært så gøy å vinne! Anbefaler alle å ta seg en tur innom denne konkurransen. Hvem vet, kanskje nettop du vinner? Legger med et bilde av hva dere kan vinne. Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Har dere deltatt i denne konkurransen?
Vet dere om noen andre konkurranser? 

Hva vil dere ha mer av på min blogg?

Hei!

I løpet av den siste måneden har jeg prøvd meg litt frem med diverse temaer å blogge om. Det har blitt en del flere bildeinnlegg om bildene jeg har tatta. Det har også blitt litt fler bakeinnlegg og kreative innlegg. Spørsmålet mitt er egentlig hva flesteparten av dere liker best? Jeg så på en annen blogg at det ble holdt en liten avstemming og ville prøve det samme. På min avstemmin går det an å velge opptil 3 alternativer, dette er fordi jeg vil vite hvilke av temaene dere liker aller best. Jeg valgte å utelate noen kategorier som f.eks konkurranse fordi jeg forløpig ikke kan ha det noe oftere enn jeg allerede har det. Om det er noe annet dere ønsker at jeg skal blogge om så skriv det gjerne i en kommentar! 

Hva vil dere lese om?

Hei.

I dag sluttet vi tidlig på skolen, og jeg hadde tenkt å bruke en del tid på bloggen, men da jeg kom hjem og skulle begynne innså jeg at jeg ikke har noe å skrive om. Jeg har ingen inspirasjon i dag. Det fikk meg til å tenke på at jeg faktisk ikke har spurt dere hva dere liker best å lese om! Noen av dere har jo fulgt med på en del av innleggene mine, og da lurer jeg bare på, hvilke av innleggene mine liker dere best? Og er det noen ting dere vil at jeg skal begynne å skrive om? Alle forslag tas imot med stor takk! 

Hva vil dere lese om? 

Follow me on facebook

Hei søte mennesker! 

Jeg ville bare minne dere på facebooksiden til bloggen min! Det er allerede mange søte som følger meg, men det er jo alltid koselig med flere! Derfor håper jeg at de av dere som liker denne bloggen vil like meg på facebook også. Der kan dere få beskjed når jeg har kommet med nye innlegg eller dere kan komme med ris og ros om bloggen min. Trykk på bildet over for å komme til siden! 

Følger du bloggen på facebook?

Noen som kan lage header?

Hei.

Jeg begynner å bli smålei av headeren jeg har nå, og siden jeg ikke er veldig god på å lage headere så ville jeg spørre noen av dere om hjelp. Er det noen av dere som er gode på headere og som vil lage en til meg? Hvis dere trenger bilder osv så bare ta kontakt! Om jeg liker headeren så vil jeg som takk linke til bloggen (om vedkommende har en) i en uke! 

Headeren skal helst være oversiktelig og passe til designet. I tilleg må den inneholde bloggnavnet til min blogg. Om dere bruker flere bilder så hadde det vært veldig fint om overgangene ble fint redigert sånn at det ser ut som ett bilde. (Ikke bare en smørje av mange bilder) Headerstørrelsen må være 1042*372px.Jeg håper noen av dere er interesserte i å hjelpe meg! :)
Send spørsmål og eventuelle headere til Jesj.blogg@gmail.com ! 

"Kommentere tilbake?"

Hei!

Først og fremst må jeg bare takke alle dere søte som har kommentert her på bloggen. Det varmer veldig og det gir meg virkelig lyst til å fortsette med bloggen. Jeg håper dere vil fortsette med dette. Når det er sagt så er det noe jeg vil ta opp med en del av dere bloggere der ute, og det er den hersens setningen enkelte legger igjen på slutten av kommentarene. Som regel så kommenterer jeg alltid tilbake på kommentarene jeg får og jeg prøver å alltid ta turen innom vedkommende sin blogg, men når mestepaten av kommentaren inneholder reklame for egen blogg, da får jeg ikke særlig lyst til å se på vedkommendes blogg lengre. Derfor har jeg nå bestemt at alle som skriver dette i kommentaren ikke vil få besøk av meg. Rett og slett fordi jeg er rimelig lei disse kommentarene nå. 

Om dere har for eksempel har en konkurranse på bloggen så kan dere godt skrive dette i kommentaren, men da skal det være mer en opplysning og helst ikke være en stor del av kommentaren. Det værste jeg vet er når jeg sitter igjen med følelsen av at den eneste grunnen for at vedkommende kommenterte var for å øke lesertallet. 

Jeg håper de av dere der ute som holder på med dette nå vil slutte. Hvis dere åpner øynene litt så er det ikke så vanskelig å se at dere faktisk får mer igjen av å IKKE skrive ting som "kommenter tilbake?" i kommentarene dere sender. Jeg leser mye heller de som er uten disse setningene. 


På forhånd takk ;D

Back on track

Hei!

Jeg sjekket topplisten over Grimstad nå og så at jeg stadig rykker oppever på topplisten. Jeg har som oftest vært på topp 10, men i den perioden hvor jeg ikke fikk blogget så mye så sank jeg jo veldig på lista. Det er deilig å se at jeg har klart å klatre meg opp igjen! Det er jo selvfølgelig dere som gjør slik at jeg får lesertall, så tusen takk for at dere leser bloggen min og kommenterer! Det varmer mye! 

Ha en fin dag videre! <3

Hvilken er finest?

Hei.

Jeg vet jeg akkurat har byttet header, men jeg har fått litt hekta på det å lage headereog er derfor nå litt i tvil om hvilken jeg skal ha. Nok en gang trenger jeg hjelp av dere, for det er jo også viktig at dere som lesere liker headeren! Derfor spør jeg dere nå, hvilken header skal jeg velge!?


Den jeg allerede har?

Eller.....


Denne som jeg lagde i går?

Hva syntes dere?
Hvilken header passer best til bloggen? 

Hvilken header skal jeg velge?

Hei.

Jeg har holdt på med en ny header i det siste og trenger å høre deres meninger om den nye headeren. Jeg har laget den ferdig, men vil høre deres mening før jeg eventuelt bytter. Jeg vet dette er min blogg, men jeg syntes, som leser av andre blogger at header er veldig viktig for inntrykket av bloggen. Derfor vil jeg at dere som lesere skal få kunne si deres meninger. 

Min tidligere header er den jeg har nå :

Og her er den nye :Hva syntes dere?
Bør jeg bytte, eller burde jeg beholde den jeg allerede har? 

Ikke vær redde for å si deres meninger, jeg spør jo av en grunn og det er å høre deres ærlige meninger! 

Med i en konkurranse :D

heii : )

Er med i en konkurranse/blogg vs blogg på DENNE bloggen! Vinneren vinner denne premien:

Hadde ikke sagt neitakk til det, nei! 

Er noen av dere med? 

Sminkevideo!

Heii!

Endelig har jeg fått rotet meg til å lage ferdig en sminkevideo. Det er første gang jeg har laget en sånn video, så overse alle mine feil, hehe. Blandt annet merket som dukker opp innimellom. Slapp av, det er ikke der igjennom hele videoen, men vet det er irriterende å se på. Kan hende jeg lager flere videoer fremover, men jeg må jo også høre hva dere syntes først! Jeg må også finne meg et nytt redigeringsprogram siden jeg tydeligvis må betale hvis jeg ikke skal ha det merket på denne videoen. 

Jeg måtte bytte musikken inn i en random melodi for at videoen skulle funke, haha! 

                                    
La bare merke til en ting etter at jeg hadde filmet, og det var at det ser ut som om jeg har skikkelig skille mellom ansikt og hals. Slapp av, det er bare skygge, haha! Kameraet har tydeligvis også en bitteliten tendens til å forsterke noen farger, men jaja. 
  
Men jeg vil gjerne høre hva dere syntes!
Burde jeg lage flere videoer?

Finalister til blogg vs blogg!

Uff, dette innlegget kommer veldig veldig seint! De siste dagene har det vært så deilig å bare ta en pause fra hele blogglivet. Ikke det at jeg ikke liker å blogge og å få kommentarer, men av og til føler jeg at det blir mer til at jeg MÅ blogge i stede for at jeg vil, noe som er veldig slitsomt. Derfor har jeg vært veldig slapp med bloggen i det siste. Blogglysten har rett og slett vært litt død, derfor prøver jeg nå å finne tilbake litt inspirasjon! 

Her om dagen sa jeg at jeg skulle ha en blogg vs blogg her på bloggen, og selv om jeg kom seint i gang, har jeg nå valgt ut noen finalister. Jeg valgte ut 10 finalister ved hjelp av random.org for så å velge de 5 jeg likte best. De 5 finalistene ble:

http://martekristinem.blogg.no/

http://freehand.blogg.no/

http://mariheiberg.blogg.no/

http://idaibrasil.blogg.no/

http://regineen.blogg.no/

Nå er det bare å stemme i vei. Reglene er enkle, den bloggen med mest stemmer vinner! Stem så mye dere vil, og del også med venner for å få flere stemmer! 

Blogg vs blogg!

God morgen !

I dag har jeg planer om å rydde og litt sånn. Akvariene mine renser seg ikke selv uansett hvor mye jeg skulle ønske at de faktisk gjorde det! Men jeg har også lyst til å vurdere noen blogger, derfor har jeg tenkt å ha en bloggVSblogg-runde nå siden jeg ikke har hatt det på veldig lenge! Det eneste dere trenger å gjøre er å si "jeg er med". Da vil jeg trekke ut et visst antall blogger , de jeg syntes er best, til å være med videre i en ny runde. Antallet velger jeg utifra hvor mange som er med. I neste runden kan alle deres lesere stemme på dere. Den med flest stemmer vinner! Jeg kommer til å ha en vurdering av vinnerbloggen!


bildet er lånt fra google

Vil du være med?

Fordi jeg ikke føler meg helt bra...

Hei!

De siste dagene har jeg ikke følt meg helt på topp, derfor vurderer jeg nå å ta en liten pause fra all bloggingen. Jeg får uansett ikke blogget godt når det er sånn som nå, derfor vil jeg heller få samlet kreftene litt før jeg kommer ordentlig tilbake. Jeg vet ikke hvor mange dager det er snakk om, men det kommer nok noen innlegg innimellom uansett. Jeg skal selvfølgelig publisere hvem vinneren av konkurransen er !  Håper folk likevel tar turen innom bloggen og fortsetter å følge med selvom det blir slappt med innlegg. En positiv ting med dette er jo at de innleggene som faktisk kommer blir litt mer spennende og mer gjennomførte. 


Vil bare si ifra om at vinneren av konkurransen blir trukket i morgen! Det er fortsatt mulig å melde seg på! For å melde deg på, trykk HER!

 

Better than I Know Myself

Åh, har skikkelig hekta på denne sangen! Hører den hele tiden på nrj siden det er den radiokanalen jeg hører på når jeg holder på med skolearbeid. 

Flere som liker sangen?

Er med i en konkurranse!

Heii!

Jeg tok et lite avbrekk fra øvingen, som forresten begynner å gå ganske bra! Hehe, har tatt en del tester på nettet nå og resultatet begynner å bli ganske bra!

Jeg kom over en konkurranse på en blogg som jeg vil dele videre med dere! Konkurransen er på natashamagdalene.blogg.no og der kan en heldig blogger vinne masse løsvipper! Har skikkelig lyst på den premien! Har aldri prøvd løsvipper før, så hadde vært litt gøy å få prøvd det, hehe!

Hadde ikke vært så dumt å vinne noen av de nei!

Har dere meldt dere på?

Ny header!

I det siste har jeg blitt ganske lei av å ha den samme headeren i så lang tid i tillegg til at jeg hadde lyst på en header med et bilde som faktisk er mitt. Derfor har jeg nå laget en ny header til bloggen! Headeren er ikke satt sammen av supermange effekter og programmer, så god er jeg rett og slett ikke, haha! Men håper dere liker den! 

Hva syntes dere om den nye headeren? 

Lese DIN blogg?

Hei!

Jeg har funnet ut at de bloggene jeg har pleid å lese ikke lengre er blogger jeg syntes er så gøy å lese. De er gode, men alt for lite aktive. Derfor har jeg nå lyst til å finne noen nye blogger som jeg dagelig kan lese og kommentere. Derfor lurer jeg på om noen av dere har en blogg dere kan anbefale? Gjerne deres egne også, men bloggen må ha seriøse og gode innlegg i tillegg til at den helst skal ha nye innlegg hver dag og også varierte innlegg! 

Hvis du selv har en slik blogg eller vet om en, skriv gjerne bloggadressen i kommentarfeltet så tar jeg turen innom! Burde jeg lese din?

Vil ha!

Hei! 

Kom over denne konkurransen på blogg.no ! Hadde vært utrolig gøy å vinne, men om jeg har like mye flaks som jeg ellers har så vinner jeg aldri i livet denne konkurransen. Tror jeg har vunnet en bloggkonkurranse en gang, og da vant jeg en bloggvurdering tror jeg. Skulle gjerne ha vunnet flere! 

adamkonk

Har dere meldt dere på?

Storrengjøring av rommet!

Hei!
I dag har jeg tenkt å være skikkelig flink, haha! Planene mine er å tørke støv på rommet, støvsuge, rense akvariene OG få tid til å være litt kreativ! Håper jeg får dette til, men med den sneglefarten jeg har når jeg tørsker støv så er jeg nok ikke ferdig før i neste uke en gang.. Jeg har nemmelig en veldig fin teknikk når jeg tørsker støv. Jeg tar ned ALT fra hyller, bord, vinduskarmer osv, slenger det på gulvet, tørker støv for så å måtte sette alt rotet på plass igjen. Jeg har også alltid et håp om å klare å få vekk alle tingene som ligger på gulvet mitt, men av en eller annen mystisk grunn blir det alltid liggende noe igjen. 

Jeg trekker vinneren av julekalenderen senere i dag! Og det hadde vært veldig fint om dere som har vunnet sender meg en mail med adressen deres! Hvis ikke blir det ingen gave på dere.

Jeg slenger med et random bilde fra "grusomme meg" fordi jeg føler meg litt random i dag, haha. 

Hva skal dere i dag da?
Snakkes <3 

Nytt design!

Heii! 
Ville bare si ifra om at jeg har fått nytt design, som sikkert noen har sett, og at jeg ikke er ferdig med å redigere det. Det jeg har nå er bare malen som jeg har fått av ei som lager design, men jeg har ikke fåttinn alle lenker osv enda. Har heller ikke fått inn ny header siden den forrige jeg hadde er for stor. Så slapp av, Jeg har ikke fått lagt inn lenker på facebook, bloglovin osv, men det kommer etter hvert! Kan ikke ordne opp i det akkurat nå fordi nettet jeg bruker (skolenettet) er veldig treigt!


Snakkes <3 
 

Nytt Design!

Hei igjen! 

Nå har jeg skaffet meg et nytt design!(Igjen). Det er ikke jeg som har laget dette designet, men det var et gratisdesign, som etter min mening ser tusen ganger bedre ut enn det jeg selv hadde. Jeg har tenkt å sette meg mer inn i stildesign-verdenen for å prøve å lage mitt eget, men intil videre tror jeg at jeg skal holde meg med dette. 

Headeren er litt kjedelig, men jeg skal forandre den etter hvert. Først vil jeg bare få orden på designet og få alle knapper til å fungere!

Hva syntes dere om det nye designet?

Vil ha!!!

Hei.

Endelig har migrena gått mer eller mindre bort, og siden jeg har brukt halve dagen på åsove, så trengte jeg litt kvalitetstid med min kjære pc. På blogg.no kom jeg over en konkurranse hvor 40 (!) stykker kan vinne en goodiebag til en verdi av 697 kroner! Har skikkelig lyst på den.

cutrinsample
Bare trykk på bildet over for å komme til konkurransen.
Er dere med i konkurransen?

Lik meg på Facebook!! :D

Hei! 

Nå har jeg opprettet en gruppe på facebook om bloggen min. Lagde den slik at jeg kan dele ting der + at da er det lettere for dere å følge med når jeg poster nye innlegg. Håper dere vil ta turen innom og trykke liker, hadde vært utrolig koselig! Hadde også vært litt greit for meg å se hvor mange som egentlig leser det jeg skriver. 

Trykk HER for å komme til facebook-siden :)

Har du trykket?
Har du en facebook-side for din blogg? 

Hvilken header?

Hei!

Nå har jeg akkurat byttet designet her på bloggen, men jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal beholde den gamle headeren eller om jeg skal bruke den nye jeg har laget. Derfor trenger jeg deres mening! Hvilken header!?

Denne som jeg har hatt siden jeg startet?

eller denne nye? 

 

Hvilken likte dere best? 

Tjen enkle penger på bloggen!

Jeg kom akkurat over en side som jeg ville dele med dere! En side hvor en enkelt kan tjene penger på bloggen. Jeg har ikke hørt så mye om denne siden, så jeg lurte på om noen av dere kunne fortelle meg litt om den? Har dere noen erfaring med denne siden?  Vil gjerne ha svar! :D Trykk på boksen som står under "diverse" på høyre side for å komme til siden.  ( du må gå til hovedsiden til bloggen min for å finne boksen, og den ser ut som på bildet under)

 

Har du erfaring med denne siden?

I'm into you

Hei! Nå skal jeg til å begynne med mitt nye prosjekt, nemlig rydding av rommet mitt! haha! Er ikke så ille, men var på tide å rydde litt igjen. Har funnet ut at det hjelper veldig å høre på musikk når en rydder, så nå hører jeg på min elskede radio-kanal RNJ <3 Hvor tilfeldigvis denne sangen blir spilt akkurat nå.

Hva har dere gjort i dag?

Lese din blogg?

Hei! 
I dag tror jeg ikke at jeg får så veldig god tid til å lage mange innholdsrike innlegg her på bloggen pga prøveøving, så da tenkte jeg at det ble bedre å bare ha noen blogger jeg kan lese i pausene i stede. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lese deres blogger! Om du vil at jeg skal lese din blogg så må du kommentere i dette innlegget.

veldig random bilde <3

Har forresten også tenkt å begynne med "ukas leser" når jeg er ferdig med disse to prøvene! Kommer et eget innlegg om det senere.

Vil du at jeg skal lese din blogg?

 

Planer for dagen

Nå sitter jeg og venter på at klokken skal bli kvart over 9 sånn at jeg kan gå for å ta bussen! Skal til kjæresten min, og må ta en tidlig buss, for neste går tydeligvis ikke før halv 1 .. Sånn går det når en bor litt på "landet" . 

Jeg vet ikke helt hva vi skal i dag. Tror det blir film og en gåtur. Skulle også skype med søstrene hans som bor i USA. Skikkelig flaut, for jeg suuuger i engelsk, i hvertfall når jeg snakker med de! Jeg kan jo engelsk, men når jeg skal snakke med noen som snakker flytende engelsk så glemmer jeg ALT!  

Hva skal dere i dag? 

Smiiiile : D

Har denne sangen på hjernen etter å ha hørt den nærmere hundre ganger på NRJ (radio)!! Hører på radioen mens jeg øver på prøver, og der dukker denne sangen opp hele tiden! 

Hva syntes dere om sangen??

Velkommen til min blogg!

Hei alle sammen!! 
Som dere kanskje ser så har jeg ikke fått gjort sånn altfor mye på bloggen enda, og grunnen til det er at klokka begynner å bli veldig mye,og jeg var oppe til klokka 6 i går, derfor tror jeg at jeg snart må si natta,men jeg skal komme med flere innlegg i morra. Håper noen vil legge meg til som venn, og at dere legger igjen en beskjed! 

snakkes <3