Hverdag

Sooool ute!!

Hey sweeties!

Nå sitter jeg ute i solen og steker! Det er seriøst kjempevarmt ute!! Joggebuksa er dratt opp til knærne og vårjakka er hentet frem, men likevel holder jeg på å renne vekk her jeg sitter. Livet er rett og slett herlig! Jeg har lært av mine feil, og skal dette året nyte alle soldager som går an! Hvor varmt det er ute, aner jeg ikke fordi den måleren vi har er ødelagt.. I lufta er det nok ikke spesielt varmt, men siden det er vindstille akkurat her jeg sitter, varmer solen ganske så godt. 

Dette er forresten første gang jeg blogger fra mobilen, så blir litt surr med bildestørrelsen dessverre. Om noen av dere vet hvordan jeg kan forandre på dette så blir jeg glad for noen tips :)
Varmer solen hos dere i dag?

Da var jula plutselig over

Hei!

Beklager for at jeg ikke har gitt lyd fra meg tidligere, men har rett og slett ikke orket. Kvelden var helt herlig! Først spiste jeg og Endre her hjemme med min familie før vi dro på en fest med noen venner av Endre. Der fyrte vi opp raketter og koste oss masse før vi gikk videre til byen. Det var rett og slett en fantastisk morsom kveld med herlige folk. Rundt 3 hadde jeg gått i så mange vanndammer at skoa mine var gjennomvåte. I tillegg begynte det å bli passe kaldt, så tærne mine frøs, stakkars. Derfor startet turen hjemover nokså tidlig, men jeg var alikevel sånn passe vrak da jeg våknet. Jeg er så glad for at skolen ikke starter før torsdag! 

I dag har alt som har med jul å gjøre blitt ryddet vekk. Juletreet er hevet ut og all pynt er pakket ned. Jeg sitter fortsatt i pysjamasen min med dyna rundt meg og varm drikke i koppen min, livet er herlig! Resten av kvelden skal jeg kose meg med noen episoder Dexter før det blir natta på meg også. Jeg skulle ønske jeg hadde noen bilder å vise dere fra feiringen, men jeg turte ikke å ta med kameraet på festen. Derfor må dere nesten nøye dere med noen ekstremt innholdsrike bilder fra dagen i dag...


Haha, Grusomme Meg gikk på tv i dag, jeg bare elsker den filmen! Den er helt klart best på engelsk, så litt skuffende var det at de sendte den på norsk, men jeg lo godt uansett! Jeg gleder meg så til 2'ern kommer. Den humoren er bare så meg at dere aner ikke! På bildet nederst til venstre ser dere dagens vakre antrekk. Jeg tror jeg kunne giftet meg med pysjen, senga og dyna (sorry Endre). 

Hva har dere gjort i dag?
Har noen av dere ryddet vekk alt julestæsj ennå?


Godt nyttår!!

Godt nyttår alle mine herlige lesere! 
Jeg håper det nye året blir et godt år for alle der ute og at dere koser dere masse med venner, familie og kjære! Jeg gleder meg til å se hva dette nye året bringer med seg og krysser alle fingre for at dette året skal bli minst like godt som det forrige. Nå skal jeg feire videre og prøve å få øye på rakettene som smeller rundt omkring! Jeg ville bare ønske dere et sabla GODT NYTT ÅR!


Bildene er hentet fra weheartit

Den absurde følelsen når...

..du kommer på at det faktisk er siste dagen av 2012! Det føles så absolutt ikke som ett år siden sist gang jeg tenkte den tanken, men tiden har altså gått så fort. I morgen er det nytt år med nye muligheter, noe jeg gleder meg til! Litt teit er det å tenke at det nye året skal bli helt annerledes enn det forrige, men på en måte så har jeg på følelsen av at det nye året kommer til å være alt annet enn 2012! Sikkert på godt og vondt, men slik er det jo alltid. Jeg vurderte å lage meg en slik oversikt over året som er gått, slik som mange andre bloggere har laget, men kom frem til at det orket jeg ikke. Haha, lat sier du ? U bet I am... Så i stede for å lage et laang innlegg om året som har gått så valgte jeg heller å vise dere noen bilder som har blitt tatt. 

For å se flere bilder, trykk på bildet! 

Planene for kvelden er fremdeles litt uvisse, men det ser ut til at jeg vil tilbringe denne siste dagen av 2012 med kjæresten og familie, noe som jeg ser på som veldig koselig. Raketter har vi ikke kjøpt, men jeg vet av erfaring at det slettes ikke er noen krise! Her har allerede naboer begynt å fyre opp og jeg vet at det vil komme mer utover kvelden også. Dessuten er det jo så overskyet at vi mest sannsynlig ikke ser noe uansett. 

Hvordan skal dere feire overgangen til det nye året?Familiebesøk :)

Heii

Nå er jeg på vei til Skien for å besøke "Besse", bestefaren min på mammas side, siden vi ikke fikk feiret jul med han i år. Grunnen til at vi drar så tidlig (ja, dette er tidlig for meg) er fordi det tar omtrent 2 timer hver vei å kjøre. I tillegg er det meldt dårlig vær til kvelden. Tror det var snakk om regn om jeg ikke husker helt feil. Jeg personlig foretrekker snø fremfor regn og slaps, men så har du de som absolutt skal ha mildvær også da, så jeg skylder på de! Haha, neida, men joda. 

Senere i dag håper jeg på å få møte Endre igjen! Han har vært i nærheten av Molde (husker ikke navnet) siden lillejulaften, så skal bli godt å få sett han igjen nå! Hvis flyet hans ikke blir utsatt pga dårlig vær da selvfølgelig.. Det hadde jo nesten ikke vært typisk... 


Haha, jeg slenger med et sinnsykt random bilde av den superkule buddha-statuen min fordi jeg ikke hadde noe annet bilde å tilføye i forbifarta! <3

Håper alle får en fin fredag, jeg kan ikke love at det blir noe mer blogging i dag dessverre.

Hva skal dere gjør på denne herlige fredagen? :)

Ting å se frem til i det nye året!

Hei sweeties! 

Som jeg nevnte for et par dager siden så er det ikke mye igjen av året! Og jeg har allerede i en lengre periode laget meg en liste i hodet over ting å se frem til ved det nye året! Det er faktisk veldig mange ting akkurat denne gangen! Åh, dette året har virkelig gått fort og jeg er på en måte glad for at det er over. Det har skjedd mange gode ting og jeg er ikke misfornøyd med året, lagt ifra! Men det er også mange ting som jeg gleder meg til å kunne omtale som fjordårets hendelser. Sånn er det vel med alle, right?

Jeg har laget en liten oversikt over noen av tingene som jeg gleder meg aller mest til med året som vi snart går inn i! Senere skal jeg også få laget en søt liten liste med nyttårsforsetter også.

Hva ser dere mest frem til med 2013?

Second Day of christmas

Hey!

I dag skulle jeg være flink jente og våkne tidlig, men tror dere ikke at jeg lå og dro meg frem til halv 12!? Joda, det går litt treigt for seg her, men nå har jeg i allefall klart å forflytte meg fra senga og til sofaen (rommet ved siden av). Her sitter jeg iført pysjen med deilig kakao og så akkurat på Ole Brumm, som jeg elsker btw! Snart begynner jo også Charlie og sjokoladefabrikken som jeg også bare må få med meg siden jeg er litt barnslig og syntes slike filmer er noe av det koseligste som finnes! De gir deg liksom en sånn godhetsfølelse som veldig få andre filmer gjør. Senere i dag skal jeg til min kjære venn, Anita! Vi skal bare kose oss med kakao og godteri og ha de lange, herlige samtalene våre som varer til langt på natt <3 Kleskoden vår er forresten pysjamas og alt annet er uakseptabelt! Sminke kan gå til nød, men er absolutt ikke nødvendig! Åh, jeg bare elsker slike jentekvelder med Anita! Vi har alltid noe å snakke om. Sist gang hu sov over hos meg ble jeg etter hvert så sår i halsen at vi til slutt måtte slutte å snakke! 

Hva er deres planer for dagen?

Fantastisk feiring!

Hei!

Det er så godt med ferie at jeg kan ikke få sagt det nok! De siste dagene har jeg så og si holdt meg unna alt som heter pc. I stede har jeg brukt tiden til å være med kjæresten, venner og familie, noe jeg egentlig syntes er veldig greit. Endre er nå hos sin familie ett eller annet sted i nærheten av Molde og jeg sitter hjemme og har akkurat sett ferdig Flåklypa på tv med familien. Pakkene som jeg fikk i går er satt på plass på rommet, noen er tatt i bruk mens andre må vente en liten stund før de kan brukes. I år ønsket jeg meg mest forbruksting som for eksempel ting til jeg flytter ut eller ting jeg allerede bruker mye av, så det var derfor dette jeg fikk mest av. Feiringen foregikk i Brevik og var veldig koselig! 

I dag har jeg, som dere sikkert har forstått, bare slappet av og gjort så og si ingen ting. For meg er dette en tradisjon for første juledag. Jeg har jo, som sagt, fått prøvd ut noen av gavene som jeg fikk i går og er strålende fornøyd! Ellers har jeg også begynt å tenke på nyttårsaften, feiringen og nyttårsforsettene. Denne gangen skal jeg nok sette noen litt mer realistiske mål! Og noen mål som går mer på å kunne kose seg enn bare det å skulle yte bedre hele tiden. Men den lista får jeg heller ta senere! Nå tenkte jeg å vise dere noe av det jeg fikk <3 Senere skal jeg få lagt ut noen bilder av feiring og sånt også.
Haha, vi hadde ikke noe ordentlig juletre der vi var, så da måtte vi bruke fantasien! Funka ganske bra egentlig. Jeg ble så glad for alle de herlige gavene! Og maten smakte helt nydelig, jeg tror ikke jeg har vært så mett på evigheter! Denne jula har virkelig startet bra og jeg er glad for at den ikke er over ennå. Fremover nå skal jeg prøve å nyte at det faktisk er fri og prøve å samle så mye krefter som mulig før siste innspurt! Det er heldigvis MYE å se frem til i året som kommer! :D

Er dere fornøyd med årets julefeiring?
 

Pepperkakehusbygging med herlige mennesker!

Hei sweeties!

Bare 6 dager igjen til jul nå, er ikke det bare helt sykt!? Jeg prøver å nyte tiden før jul for den er jo over før du vet ordet av det. I går gikk jeg og noen venner sammen til ei venninne og lagde pepperkakehus. Vi kjøpte ferdiglagde vegger, så det eneste vi trengte å lage var knekk. For å gjøre pyntingen og byggingen litt morsommere, bestemte vi oss for å gå sammen i to lag hvor konkurransen gikk ut på følgende: Lage best hus (vi hadde to pakker hver som vi kunne slå sammen) og best pynt. Mitt lag valgte å lage julekrybben + herberget. 

Resultatet! Det andre laget hadde latt seg inspirere av "Hans og Grete" og pyntet derfor med alt de kom over! Det ble veldig søtt da !"ba-dom-tschhh". Laget mitt hadde, som dere sikkert skjønte, den til venstre! Legg merke til Betlehemsstjerna og palmetreet, hahaha! På bildet ser dere altså jesusbarnet, to av de tre vise menn, sauer og gavene. Imponerende? I know ;D

Bildene er forresten stjelt av søte Tonje fordi jeg glemte kameraet mitt<3 Alt i alt en helt super dag med supre folk!  I dag blir det juleshopping med kjæresten og kanskje litt kos med biologiprosjektet mitt, haha. 

Pleier dere å lage/pynte pepperkakehus?
Hva er deres planer for dagen?  

Dagens "to-do" liste!

Hallaow!

Skal si denne helga har gått fort, det er jo søndag allerede! Denne helgen skulle liksom bli brukt fornuftig til rydding osv... Jauda, det var de planene, men i dag har jeg jo i det minste fått gjort litt! Jeg lagde meg en liten liste for å få en viss oversikt og har vel endt opp med å gjøre 2 nødvendige ting sålangt i dag. For en fremgang! Akkurat nå sitter jeg i strømpebukse og genser og er så nær ved å renne vekk at jeg nesten begynner å lure på om det er mulig for en 18-åring å komme i overgangsalderen..


Min fine liste.. Jeg har forresten også fått noen bilder i posten som jeg bestilte for en liten stund siden! Bildene er fra Fujidirekte.no og er virkelig en side jeg anbefaler dere! Bildene kommer kjempefort, er mye billigere enn andre sider og er i veldig god kvalitet! Så gode at jeg valgte å bruke denne siden da jeg skulle bestille bilder til et skoleprosjekt/innlevering jeg har i biologi.


Dette er min søndagshobby.. Finne minst 50 arter som lever fritt i Norge og finne navn på de. 

Dagens sminke (og litt av det nydelige antrekket mitt <3) 

Og til slutt meg og min nye bestevenn <3 Skal bli såååå trist å måtte sette den tilbake i hylla når jeg blir ferdig med dette prosjektet altså. 

Hva har dere søtfolk gjort i dag?

Lussekatter :D

Hei!

Nå har juleferien så vidt startet for min del.I dag hadde vi den aller siste prøven før jul, så nå skal jeg bare slappe av helt frem mot jul, utrolig deilig! "ferien" startet jeg med å bake noen lussekatter, det er jo tross alt Lucia i dag. Oppskriften er vel helt klassisk tror jeg, den finner en vel bare en søker på "lussekatter" på google, så med mindre det er et stort ønske fra dere så velger jeg å ikke legge oppskriften ut her. Lussekattene ble gode som alltid, spesielt ved siden av melk, nam! 

Teknikken når det kommer til det å lage figurene satt visst ikke heeelt inne.. Men det er smaken som teller! I morgen blir det mer baking med noen herlige folk, skal få tatt noen bilder av det også! Og ja, jeg skal begynne å blogge oftere, førjulsstress vet dere.. Men nå som alt av skole er så og si ferdig, har jeg mye mer tid til overs :)

Har dere laget lussekatter?

Juleforberedelser!

Hey!

De siste dagene har jeg holdt på med litt av hvert, men ikke noe som er av den interessante sorten. I dag derimot har jeg valgt å finne frem min kreative side igjen. Prøve i allefall... Siden vi nærmer oss jul og gaveutveksling med stormskritt så har jeg nå begynt innpakking av gaver og planlegging av julekort. Noen har allerede blitt laget, men disse ble mer en form for prøveversjoner for å komme ordentlig inn i det. Det tok heldigvis ikke lange tiden før fantasien begynte å komme tilbake! Nå gjenstår bare alt arbeidet, haha. 

Alt du trenger er en bunke med forskjellige ark som du vil bruke, en saks, litt lim og noe å pynte kortet med. Litt fantasi kommer også godt med her!


Sortering av alle arkene må til! Selv om det er en fantastisk kjedelig jobb...Jeg har fremdeles mange igjen å lage, så her blir jeg nok sittende en stud! Imens har jeg tent små lys og hører nå på herlig julemusikk! Jeg må vel etter hvert i gang med litt julebaking også tenker jeg. Førjulstiden er bare helt herlig! Og nå har vi jo endelig fått snøen vår også, så her er julestemningen på topp. Nå sitter jeg egentlig bare og venter på Endre ^^

Pleier dere å lae julekort?
Har dere kommet langt med juleforberedelsene?

Ventetiden er over!!

Hei!!

Tenk at det er blitt desember allerede! Det er jo helt sykt at vi snart er ferdig med 2012, jeg som føler at vi nesten akkurat ble ferdig med sommeren. Men jeg er glad, jula er en herlig tid! I da har jeg og mamma vasket rundt omkring i huset, ryddet og tatt frem julepynten! Samtidig hørte vi også på mange julesanger, julestemning <3 I tillegg begynte det å snø på utsiden av vinduet mitt! For en dag. Kalenderen er hengt opp på veggen, første luke er åpnet! Jeg har fått med meg "julekongen" og venter nå spent på Nissene på loven, the julekalender og jul i Valhall! Jeg har forresten ikke glemt løftet mitt om å legge utbilder av kjolen, men i går sov jeg etter krympefesten, så da måtte jeg drøye det litt. 


Herlige Anita har laget en liten adventskalender til meg med 4 gaver, en for hver søndag i advent! Er ikke hu bare helt skjønn!? <3 rød- og blånissen(e) på bildet over er noe jeg lagde for mange år siden. I tillegg har de liggi under masse annet, derav de moste (og litt missfostrede) ansiktene..

Åh, jeg bare elsker dette! Det som mangler nå er litt snø ute og varm gløgg! Nå venter jeg bare på at Endre skal komme, så er det klart for mer tv'- titting for å få opp julestemningen ennå et hakk.

Har dere pyntet til jul?
Hva slags programmer ser dere på i jula? 

I'm not weird, I'm limited edition :)

Hey!

Denne helga har bare gått alfor fort! Hvorfor syntes jeg det? Jo fordi jeg nå må sitte og øve til prøva som jeg har om 2 dager. Prøva er på nesten 100 sider, så var kanskje på tide at øvingen startet? Neida, jeg har jo selvfølgelig startet litt tidligere, men akkurat nå føles det som om jeg startet helt på nytt. I tillegg til dette hadde jeg jo mine planer i går, men det var visst kun en av de tre personene jeg hadde planer med som kunne, haha, så da ble jeg loner fra ti-tiden og utover. Egentlig var det litt koselig, jeg fikk jo i allefall endelig sett første del av breaking dawn! Noe som kanskje var på tide, den var i allefall bedre enn hva jeg har hørt selv om det ble veldig lite twilight og veldig mye bella.. 

Tilbake til dagen i dag. Jeg har for det meste øvd, eller i allefall prøvd å øve. Konsentrasjonen har ikke vært helt på topp, med andre ord en helt vanlig øvedag for min del. Nå har jeg i allefall kommet i gang da. Skulle vel kanskje bare mangle i og med at jeg har sittet i flere timer med denne hersens boka. Akkurat nå er det proteiners dannelse som står på planen, men straks hopper jeg virdere til proteinenes utvikling og funksjon, er det ikke interessant folkens!? Haha, det rare er at det faktisk er litt interessant om en faktisk går litt nøye igjennom det. 

Haha, mine to gode øve-buddies! <3 


Skulleav en eller anna grunn ta bilde av lyset, men endte med at jeg lekte med det i stede.. Endte da selvfølgelig med at jeg grisa utover bordet og hånda mi! (slapp av mamma, jeg har tatt det vekk :D ) Utenom dette er alt normalt, huff. Etterpå blir det farmen og sofaen <3 Kjenner jeg gleder meg til juleferie nå! Forresten, overskriften var noe random jeg fant på facebook, men digga den, så måtte bare..

Hva har dere gjort i helga?
 

Khan Academy!!!

Hei!

I dag har jeg virkelig ikke mye tid til overs! Jeg har en prøve å øve til i tillegg til at jeg skal sitte barnevakt i hele natt. Men jeg har bare en ting jeg er nødt til å tipse dere om! Det er egentlig i forbindelse med all denne prøve-øvingen min, men regner med at en del av dere vil takke meg for akkurat dette innlegget, hehe. Jeg ble i allefall overlykkelig da jeg fikk dette tipset fra en klassevenninne! Det handler som sagt om øving til prøver, for det meste vgs, men kan sikkert også hjelpe ungdomsskoleelever til en viss grad også! Herligheten jeg skal vise dere heter Khanacademy.org og er en nettside med en haug av youtube-videoer. Videoene er laget av en mann som er veldig god i å lære bort og handler om diverse temaer innenfor de forskjellige fagene. Akkurat nå leser jeg til biologi (fotosyntese og proteiner) og har derfor stor nytte av videoene hans.

            

Jeg anbefaler virkelig denne siden! Han snakker dessverre engelsk, men det er ganske lett å forstå hva han sier uansett. :) Jeg legger med to eksempelvideoer til dere! Begge er om biologi, men som dere ser på bildet over så finnes det videoer til mange andre fag også! Du kan blant annet finne matte, biologi, kjemi, helse og medisin, fysikk, historie og mye mer! 

Hva syntes dere?
Har dere hørt om denne eller noen andre slike sider?

Siste forberedelser før morgendagen!

Hey!

I dag har jeg ikke mye tid til å blogge, men ville gi ifra meg et lite pip sånn at jeg ikke faller helt ut av dette. I morgen har jeg en av de prøvene jeg har fryktet aller mest, nemlig mattetentamen! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg gruer meg så ufattelig mye, men jeg tipper det har noe med den følelsen en får av å sitte med arket forran seg. den aller værste følelsen er den du får når du ser på arket og innser at dette kan du faktisk ikke! Heldigvis har jeg klart meg greit på de to første prøvene, men dette er virkelig skummelt! Jeg kjenner at jeg virkelig ikke har lyst å vokne opp akkurat i morgen, haha. 

Uansett hvor lite jeg vil ha denne prøven så må jeg øve! Derfor har jeg prøvd å samle litt godt mot ved å kjøpe meg sjokolade, smootie og en del andre ting å knaske på! I tillegg er stearinlysene på bordet tent! Nå mangler bare musikken, så er jeg klar til å fortsette med denne øvingen! 

smootie for 11 kr på Rema1000 <3 

Knaske-godteri<3

Sjokolade, to stk for 30!! <3Joda, så her sitter jeg da med matteboka og haugevis med formelbøker spredt fint utover. Jeg kjenner nå at jeg bare gleder meg mer og mer til jeg er ferdig med dette skoleåret, jeg er virkelig passe lei av realfag nå! Men too late to go back.. Wish me luck, I'll need it! 

Har dere noen prøver i nermeste tid som dere gruer dere til?

Jeg har blitt sporty!!

Hei igjen!

I dag har jeg ikke sånn supermye å fortelle annet enn at jeg må skryte litt av meg selv, haha! Det har seg nemlig slik at jeg har vært ute og jogget i dag! Faktisk så er dette første gang jeg har jogget utenom skolen noensinne. Latskap? Det kan man trygt si, men nå er jeg i allefall i gang med joggingen! Planen nå er å fortsette joggingen og ikke bare stoppe opp etter denne første gangen, noe som er en lei vane jeg har med slike ting.. Første joggetur ble med mamma! Det ble ikke rein jogging hele veien i og med at ingen av oss har jogget noe særlig før, men vi tok det som en tur. Vi dro blant annet innom en liten gård og kosa med to nydelige hester! Jeg må få tatt noen bilder av de en annen dag når det er mer lys.

Måtte jo ta et bilde som bevis for dere! 

Er dere stolte av meg eller? :DA light in the darkness

Hei sweeties! 

Nå tenkte jeg at jeg skulle oppdatere dere litt på livet mitt! Neida, det hørtes litt dramatisk ut, men jeg vil rett og slett forklare til dere hvorfor jeg har vært så mye frem og tilbake i det siste. Det har faktisk ikke hatt noe med bloggen å gjøre i det hele tatt. I det siste har ikke humøret mitt vært helt på topp. jeg har vært sliten, stressa og alt annet som gjør hverdagen ganske så deprimerende. Jeg har hatt veldig lyst til å blogge, men alt har føltest som et eneste stort ork i den siste tiden. Jeg mangler overskudd, og det lille jeg har eventuelt har går som oftest til skole eller andre nødvendige ting. Jeg vet ikke om dere kjenner dere igjen når jeg sier at alt bare baller på seg? Jeg mener jeg har vært slitenog alt det der, men så etter en stund begynner listen over ting jeg må få gjort å bli uendelig lang, noe som igjen fører til at jeg blir lei meg for de tingene jeg ikke har fått gjort. Dere ser greia? Uansett da, jeg har vært helt utbrent i en lang periode nå og har prøvd så godt jeg kan å bygge meg opp igjen!

I dag har vært en god dag og jeg benytter derfor sjansen til å hoppe ut av "den onde sirkelen". Jeg har ikke fått tatt noen særlige bilder i det siste, men slenger med noen bilder fra de siste dagene!Jeg satte opp dette Ikea-skapet all by myself! I tillegg hadde jeg bare en liten del av bruksanvisningen, så måtte inprovisere veldig mye.. Faila en del ganger, men endte godt til slutt!I går bakte jeg og mamma noen herlige eplesnurrer! Om noen er interessert i oppskriften så kan jeg godt legge den ut! Just let me know. Jeg har fått meg en ny favoritt-te til maskinen min<3Dagens antekk..

Måtte bare ta noen bilder av den søte pusekatten min <3 Hu var visst ikke så glad i blitz, så ble ikke så mange gode bilder, uff. 

Kort oppsummert! I tillegg holder jeg også på med noen innleveringer og forberedelser til mattetentamen. Jeg gleder meg til å bli ferdig med vidregående nå.. Alt for mye drama og stress, haha! I morgen skal jeg på russe-kickoff! Årets første ordentlige russefest, gleder meg! Av respekt for alle andre så dropper jeg nok å ta med kameraet, men skal prøve å holde dere oppdatert! Utenom dette må jeg bare takke de av dere som er så utrolig søte å følge med på bloggen de dagene jeg er borte. Jeg trodde tallet ville ligge helt ned mot null nå etter alle disse dagene, men dere titter visst stadig innom, det varmer! 

Noen som kjenner seg igjen?
Hva har dere gjort i dag? 

Blogg, hva er det?

Hei!

Nå begynte det å bli alt for lenge siden sist! Jeg merker at jeg burde bli en nattblogger ettersom jeg kun kommer på ting å skrive om kvelden. Det har seg nemlig slik at jeg har hatt total skrivesperre de siste dagene. Egentlig den siste uken, men de siste dagene har jo vært helt forferdelige når det kommer til blogging. Hodet mitt er litt rotete for tiden og det samme gjelder rommet mitt, haha! Jeg har rett og slett flyktet litt vekk fra alt, heller valgt å være med kjæresten og venner, noe som i for seg er ganske så lov.

På fredag, ja, egentlig hele helgen har jeg vært med Endre. Vi ser hverandre ikke så mye i ukedagene lengre, så det er godt å kunne tilbringe litt tid med han når jeg først har fri. På lørdag var jeg først med familie i telemark for så å dra på bursdagsfest til ei venninne senere på kvelden. Kvelden var super og jeg ble kjent med mange nye, herlige mennesker! Jeg merker at jeg må komme meg litt mer ut! Jeg skal jo for såvidt ut igjen på fredag, da starter russefestingen for fullt med Kick off, wohoo! Frem til det skal jeg være flink jente og gjøre en del skoleting. Vi har nemlig mattetentamen neste uke, så her skal det øves! 

Jeg har forresten fått litt sansen for trening igjen! Jeg aner ikke hvor det kom ifra, men sist uke, da vi hadde gym, fikk jeg plutselig ilden i meg igjen. Jeg håper bare den ikke slukker med det første! Vi holder på med egentrening i de vanlige gymtimene, så jeg har trent en del styrke. I tillegg spiller vi basket og har det som idrett for ukene fremover i breddeidretten, så her skal det trenes! Jeg kjenner jeg er storfornøyd med valget av akkurat det faget uansett om det innebærer lange innleveringer! 

Nå kjenner jeg at jeg babler altfor mye! Det værste er at jeg kunne fortsatt i flere timer. Jeg er vel hva en kan kalle et nattmenneske, eller et såkalt b-menneske! Av erfaring så vet jeg at jeg vil være dødtrøtt i morgen, så nå må jeg si natta! Slenger med to randome mobilbilder fra helgen så dere kan ha noe å kose dere med <3 x)

        
Helgens antrekk! Dagen etter festen, så jeg er tilgitt. Jeg hadde valget mellom dette og gårsdagens kjole! Valget var derfor veldig lett..

Endre og jeg var forresten også byggmestre i helgen! Vi satte opp denne kommoden (ser enkelt ut, men var mye jobb!!) og flytta litt rundt på ting, stolt av oss! 

Hvordan har dere hatt det i det siste? :D

Operasjon flytting!

hei!

I går var jeg hos Endre hele dagen, så planen om blogging gikk rett vest. Endre og mora holder på å flytte, så jeg har vært en del der i det siste for å hjelpe til med flyttingen. I dag flytter de alle møblene, så i natt skal jeg overnatte i den nye leiligheten. Jeg gleder meg, for dene leiligheten er mye større enn den forrige de hadde! Noen som har prøvd å ha en stor tv, en stasjonær pc og soverom i ett og samme rom? Det blir sinnsykt varmt! Derfor blir det nå veldig deilig at pc'en og tv'en får sitt eget rom å stå på *lykke*. Nå er det ikke jeg som plages mest av varmen da, jeg pakker meg jo tross alt inn i tre lag klær om vinteren når jeg skal sove... Men det skal bli deilig å slippe å måtte bruke vifta inne på rommet om sommeren (den lyden er bare sååå irriterende!!). I tillegg ligger den nye leiligheten rett ved skolen min, så da kan jeg plutselig stå opp en halvtime senere, de gangene jeg overnatter hos han. 


Haha, hva beskriver vel flytting bedre enn pappesker? Hentet fra google

Nå skal jeg bare spise og pakke litt før jeg tar turen til Endre for å hjelpe til med flyttingen! :)

Hva har dere gjort i dag?
Noen av dere søte lesere som holder på med flytting? 

Hyttetur med de herligste!

Hei søtinger!

Da satt jeg ferdigpakket i bilen på vei til håland. Jeg og en del av vennegjengen skal nemlig på hyttetur i helgen! Nå har jeg fått på meg superundertøy og joggebuksa, håret er satt opp i tutt og bagasjerommet er fullt med varme klær, godteri og herligsaker. Dette skal bli gøy!! Jeg har med meg kameraet mitt og skal prøve å få tatt noen bilder til dere. Håper dere lesere får en herlig helg, så snakkes vi nok igjen på søndag! 

Hva skal dere i helga?
Ha en super fredagskveld alle sammen! <3 

Da var russebildene tatt!

Hei!

Nå sitter jeg på skolen og ser på at breddeidrettsklassen gymmer! Selv kan jeg jo ikke ha gym enda pga at jeg går på penicillin og fremdeles er litt syk. Jeg skal inrømme at det å måtte se på de gymme er rene piningen! Jeg gleder meg til formen blir bedre! 

I dag kunne de som ville ta russebilde på skolen. Egentlig hater jeg å ta enkeltbilder, det er så kleint å sitte på den stolen og stirre rett inn i kameraet! Men det gikk fint, jeg overlevde! Bildene ble helt ok, og jeg har ennå ikke helt bestemt meg for om jeg skal kjøpe de eller ikke. Jeg kan jo uansett se de på nett, så det er vel strengt tatt bare å skrive de ut selv senere om jeg får veldig lyst på de. 

  

Huff, YOLO, right? Nå må jeg jobbe videre med mappeoppgaven min i breddeidrett <3 


Har dere tatt russebilder? 

Legebesøk og halsbetennelse

Hei!

Nå er det lenge siden sist! Helt siden torsdag kveld har jeg ikke gjort stort annet enn å ligge under dyna. På torsdag begynte jeg å bli litt dårlig, noe som førte til at jeg ble hjemme dagen etter. Litt kjipt å være syk på en fredag, spesielt når jeg i tillegg hadde planer for fredagskvelden, men sånn kan det gå. På lørdag ble det bare værre og på søndagen var jeg helt ødelagt i kroppen! Derfor dro jeg til legen i går og fant ut at det var halsbetennelse, noe jeg egentlig visste siden jeg har hatt det utallige ganger før. Jeg fikk penicillin og fikk beskjed om å ta det rolig de nermeste dagene.

Som dere sikkert skjønner så har jeg derfor ikke vært i form til å blogge, jeg har ikke engang orket å sjekke kommentarene dere har gitt meg! Men regner med at jeg er mye bedre i løpet av dagen og morgendagen. Jeg skulle egentlig prøve å komme meg på skolen idag, men har visst slått av alarmen i søvne eller noe sånt. Egentlig like greit i og med at formen er litt uggen fremdeles. Vil bare si takk til alle dere som har tittet innom mens jeg har vært borte, dere er herlige! Senere har jeg blant annet en vurdering til dere, så stay tuned! :DNoen andre som har vært syke?
Hva har dere gjort i henlgen som var? 

Lykke!

Hei!

I dag har jeg gjort litt av hvert egentlig. På skolen hadde jeg bare 5 timer, så hadde et laaaaangt friminutt mellom halv 11 og halv 2, derfor dro jeg og to venner på shopping! Ble ikke akkurat mye shopping, men det var en fin tidsfordriv. Jeg fikk handlet noen planter til det ene akvariet før vi dro tilbake på skolen. De siste timene hadde vi matte og vi skulle få tilbake matteprøven. Husker dere den jeg fortalte om som gikk helt ræva? Vel, jeg kan forklare det med at jeg var bombesikker på at jeg hadde stryki! Og nei, jeg overdriver ikke, jeg hadde gjort meg vant med at denne prøven fikk jeg min første stryk på! Det er ikke ofte jeg legger ut karakterer på nettet, men FY SØREN å glad (og ikke minst sjokka) jeg ble da jeg så 4-(!!!!!!!) på prøvearket mitt! Jeg mener, for en del der ute så ville det sikkert vært et stort nederlag, men for meg, som var helt sikker på at denne gangen var det stryk, så var det den største gleden jeg noen gang har kjent. Jeg begynte til og med å gråte, haha! Gledestårer vel og merke. Nå tror dere kanskje at dette er veldig meg, sier jeg stryker for så å få greie karakterer.. Tro meg, dette skjer ikke meg ofte, det har gått mye den andre veien også, noe som gjør dette til en ennå større opptur! 

Random bilde fordi jeg ikke har vært hjemme i dag..

Det går bare ikke an å beskrive hvor glad jeg er nå! Lykkerus ganger tusen. Resten avkvelden skal gå med til å slappe av, sikkert med noe varmt å drikke. Begynner nemlig med vondt i halsen, haha. Kan også ha en sammenheng med at jeg og Endre satt og gaula til sangene på spotifyen hans i stad...Anyways, håper alle dere søte lesere har hatt en strålende dag! Må forresten bare spørre, noen som har hatt snø i dag?   

Miss handy!

Hei søtinger!

I går fikk jeg ikke blogget, det hadde jeg rett og slett ikke tid til. Først var jeg og mamma på Ikea for å handle inn noen hyller. Da vi var der fant jeg ut at jeg ville kjøpe et avlastningsbord(?) til kjellerstua som er utenfor soverommet mitt. Hovedgrunnene var fordi jeg ville pynte litt opp der ute i tillegg til at da kunne jeg endelig få det store akvariet ut av rommet mitt. Klokken var rundt 7 da jeg begynte med monteringen av bordet.  I tillegg til å montere åtte jeg også tømme hele akvariet, rense det, bære det ut og fylle det opp på nytt igjen. Jeg var ikke ferdig før 11 i natt, men det var verdt det!


Det tok tid, men jeg elsker resultatet! Må si jeg følte meg ganske handy da jeg monterte denne all by myself <3 

Hva syntes dere?
Handler dere mye fra Ikea? 

Det gikk visst ikke så bra..

..med matteprøva!

I dag hadde jeg matteprøva og den gikk mildt sagt dårlig. Hvor dårlig vet jeg jo ennå ikke, men jeg har ikke veldig lyst til å få den prøva tilbake for å si det sånn. Men jeg lever og life goes on. En må jo ha noen nedturer for å kunne ha oppturer, right? I morgen har vi fri, så denne dagen skal bli max chill! Jeg har kjøpt inn julebrus, sjokolade og herlige makroner, så nå skal jeg ta meg en dusj før det bli koseklær, film og snop <3 

Nomnom <3

I morgen skal jeg, mamma og lillebroren min til Telemark for å besøke noen i familien siden både jeg og lillebroren min har fri fra skolen. Det blir garantert et par innkjøp eller noe, så dere hører nok ifra meg i morgen også! Jeg skal også få lagt ut del en av spørrerunda i dag! Tusen takk for alle spørsmålene forresten!

Hva skal dere gjøre i dag?
Noen fler enn meg som har faila bigtime på noen prøver? 

Last day @ work!

Hei søtinger! 

Nå har jeg kommet hjem etter en herlig helg hos Endre. De to siste dagene har jeg jobbet, og i dag hadde jeg min aller siste jobbdag i dyreparken for sesongen! Det var med litt blandede følelser jeg forlot kutoppen i dag. I helga har vi egentlig bare vært inne og sett på filmer, noe som egentlig er utrolig koselig! Ute er det jo blitt bikkjekaldt, så da holder jeg med heller innendørs. Vi så blant annet My sister's keeper og Kompani Orheim, jeg begynte å gråte av begge, haha. Men jeg er veldig glad i begge de to filmene og kan anbefale de til alle mine kjære lesere! 


Tilfeldig bilde fordi jeg ikke har hatt noen kvalitetstid med kameraet på en stund.

Nå som jeg er "arbeidsløs" vurderer jeg sterkt å søke om deltidsjobb på eldrehjem eller noe sånt, i og med at jeg uansett skal studere sykepleien og sånt. Noen som har erfaring med den typen jobb? Ellers for tiden har vi en del å gjøre på skolen, men det gikk heldigvis min vei på historieprøven! Jeg trodde jo at jeg skulle stryke, men hey, havna på 5'er-tallet! Nå står matteprøve og mappeinnlevering i breddeidretten for tur, yey me <3 Men det er til uken! Nå skal siste dag av helgen nytes! 

Hva har dere gjort i helgen? 
Har noen av dere erfaring med jobb på eldrehjem? 

Dansende nordlys over hustaket!

Hei sweeties!

I dag har jeg vært hos Endre og øvd på biologiprøve. Innholdsrik dag, i know. Men da jeg kom hjem så jeg naboen står utenfor huset vårt å stirre ut i luften. Da jeg kom ut av bilen, pekte han opp på himmelen og sa at det var nordlys! Jeg trodde ført han tulla jeg, jeg har aldri sett noe nordlys her!!  Men da jeg så etter, så jeg lyset som danset frem og tilbake over hustaket vårt. Jeg fikk nesten tårer i øynene der jeg sto, jeg har jo alltid sagt at jeg vil se nordlys! Jeg prøvde å ta noen bilder, men lyset var for svakt til å komme frem på bildene. Uansett, jeg er superglad for å endelig ha fått sett nordlyset! :D

Sorry, fikk som sagt ikke tatt noe bilde..

Har dere sett nordlys der dere bor før?

Back to reality

Hei søtinger!

Idag var det tilbake til skolebenken for min del. Det var rett og slett helt forferdelig å våkne til at vekkerklokken ringte halv 7 i dag tidlig. Jeg hadde bare lyst til å gråte og hoppe tilbake i sengen min! På en annen side var det utrolig deilig å se alle de herlige vennene mine igjen, en får liksom ikke sett alle iløpet av ferien heller. Dagen i dag har gått mest med til drops-laging med mamma. Det har seg nemmelig slik at jeg skal til Washington med biologiklassen i mars en gang, og må derfor samle inn penger for å ha råd til å dra. Dette er noe vi selv må stå for, så jeg har tenkt ut flere titalls ideer om hvordan jeg skal skaffe meg nok for å kunne bli med. Foreløpig har jeg ikke startet salg av noen ting, men er i allefall kommet rimelig godt i gang med forberedelsene! 

Det måtte en del prøving og feiling til før vi fikk det ordentlig til, men da vi hadde fått teken på det så gikk dropslagingen unna som bare det! Vi endte opp med 8 stk poser som på bildene over i tillegg til en krukke med forskjellige dropstyper. Etter dette ryddet vi vekk sakene og bestemte oss for å heller lage mer en annen dag. Det er gøy og lett å lage disse dropsene, men om du ikke har en god stilling å arbeide i, får du utrolig vondt i ryggen med tiden! 


Jeg fikk forresten to gensere i posten for et par dager siden! Jeg bestilte de på ebay for en stund siden og nå er de endelig kommet! Jeg er superfornøyd med de to innkjøpene, og de er jo så billige på ebay! Gotta love ebay <3 

Nå er det fyr i peisen og stearinlysene er tent i stua. Om ikke så altfor lenge skal jeg se på den aller første episoden av årets farmen-sesong! Gud som jeg elsker den serien! Det er så koselig + at all kranglingen virkelig er underholdende, haha! 

Hva har dere gjort i dag?
Pleier dere å følge med på Farmen? 

Tea time!!

Hei søtinger!

I dag hadde jeg en av mine aller siste jobbdager i dyreparken for i år. I allefall på jungelbob foto! Jeg har et par vakter til, men det er ikke før om et par uker. Nå skal ferien nytes til det fulle! Jeg har ikke mange planer, men på tirsdag får jeg besøk av ei barndomsvenninne fra Langesund, noe jeg gleder meg supermye til! På onsdag er det også ettårsjubileum for denne bloggen, wohoo. Om været fortsetter på denne måten blir det nok også mye filmtitting og koseklær. 

Da jeg var ferdig på jobb i dag, begynte det å øse ned! Flink som jeg er så hadde jeg ikke med noe som helst vanntett og ble derfor våt og kald! Peisen er det heldigvis full fyr i, og her sitter jeg med de deiligste koseklærne jeg kunne finne. En slik "kosetid" som dette blir jo ikke komplett uten noe varm å drikke, derfor har jeg også laget meg en herlig kopp te! 

Jeg glemte forresten å si at jeg har kjøpt meg en ny kopp! Jeg har jo en i lilla fra før av, men da denne var satt ned til 149,- (!!!!!) måtte jeg jo bare ha den! Den ropte liksom på meg ;)
Nå skal jeg kose meg med te-koppen! Kanskje blir det også noe film-titting i kveld, i og med at jeg har fri!

Hvordan har været vært hos dere i dag?
Noen flere som har høstferie nå eller? So sick and tired..

Hei.

Når jeg skriver dette innlegget er det sånn halvveis i dvale. Jeg er så sliten i hodet nå! De tre siste dagene har gått med til historieøving om Norge i og rundt 1814. Skjønner dere at jeg blir ør og sliten i hodet eller? I tillegg til totalt uinteressant tema (etter min mening) har jeg måttet gjør en haug med oppgaver ferdig i dag. Akkurat nå er jeg litt motløs. Det at jeg ikke får sett Endre på over en uke gjør ikke saken noe bedre heller. Heldigvis er det snart ferie, det trenger jeg virkelig! I går hadde jeg litt besøk av Endre, noe som hjalp en del. Vi slappet egentlig bare av og hadde det fint. Han skal som sagt vekk omtrent hele ferien, men sånn er det jo bare av og til. Da han hadde dratt begynte det å tordne, så no blogging på meg i går. Jeg fikk tatt noen småbilderiløpet av dagen da, så i stede for å klage videre, kan jeg heller vise dere de.

 

Sliten kjæreste ^^

Hva syntes dere om bildene?
Fler enn meg som har mye på skolen for tiden? 

For et uvær!

Hei.

I dag hadde jeg RLE-prøve, noe som var store deler av grunnen til at jeg ikke blogget så mye i går. Prøven gikk fint, tror jeg! Men jeg får ikke nyte det så lenge, på fredag er det på'n igjen med historieprøve. Jeg gleder meg bare så til denne uka er over! Da er det høstferie og greier! Ikke at jeg har så mange planer i ferien, Endre skal vekk og jeg skal jobbe et par av dagene. Forhåpentligvis får jeg også besøk av ei barndomsvenninne fra Langesund! Ellers blir det vel å ta masse høstbilder og kos inne teker jeg. Ute går det jo ikke an å være nå! Jeg trodde jeg skulle blåse vekk da jeg var ute en lite tur i stad, kaldt er det også blitt! På en måte liker jeg det litt også. En kan sitte inne med pledd, telys og varme drikker uten å være syk! Herlig <3
Nå må jeg sette igang med øvingen her!

Hvordan er været der dere bor?

Fredagskos

Hei!

Endelig var det fredag igjen! Jeg merker at dette er mitt siste skoleår på vgs for dagene blir bare fullere og fullere av lekser og prøveøving, men sånn er det vel å vokse opp I guess. I går fikk jeg ikke blogget, mest fordi jeg rett og slett ikke var i humør. I dag var jo planen å blogge litt tidligere, men så ble det Ikea-tur og shopping med mamma rett etter skolen i stede <3 Jeg kjøpte en del lys, noen kopper og andre småting til rommet, men det kan jeg heller vise dere senere. Nå skal jeg slappe av i sofaen med godteri, koseklær og tv-titting! 


Bilde fra arkivet

Hva er deres planer for kvelden?
Ha en herlig fredagskveld dere!!! :D

Sikre høsttegn

Hei sweeties!

Dagen i dag har gått med på å ligge syk i sofaen, ta noen bilder utendørst og selvfølgelig gjøre noen herlige lekser. Det er rart å kunne se ute at det går mot høst nå. Jeg vet at været ikke har vært særlig bra i sommer, så været er vel kanskje ikke den største forandringen, men alle bladene begynner å forandre farge. Jeg syntes det er skikkelig koselig jeg! Det eneste jeg godt kunne klart meg uten er denne hersens forkjølelsen som alltid følger med! Den ødela for sykkelturen jeg egentlig skulle på med breddeidrettsklassen i dag. Som sagt så har jeg jo fått tatt noen bilder i dag, har til og med samlet inn fine høsttegn som jeg vil vise dere!Åh, jeg elsker å dekorere og pynte med de fargerike bladene som en kan finne ute nå på denne tiden! Og det beste er at ingen blader er like <3 Jeg fant ikke så altfor mange ute nå, men jeg tenker at om et par uker så vil det kry av fargerike blader!


En ting som selvfølgelig hører høsten til, noe jeg og mange andre har fått smake på, er forkjølelsen! Nesesprayen og de små "serviettene" er nå blitt mine nye bestevenner. Jeg er heldigvis på bedringens vei! Jeg har forresten også funnet meg en ny favoritt innenfor te-verdenen! Det er en bær-blanding som jeg fikk til jul. Tror den het noe som "Bestemors hage" om jeg ikke husker helt feil. Smaken er helt nydelig!

Hva syntes dere om bildene?
Har dere begynt å merke høsten der dere bor?

 

En smule forkjøla..

Hey!

Nå har jeg egentlig masse jeg kunne ha fortalt fra helgen, men null bilder å vise dere. Typisk. Lørdagen gikk bort til en bursdagsfest som ikke endte før halv 6 på morgenen, og gårsdagen brukte jeg i dyreparken med ei venninne. Det har jeg forresten bilder av, men de kan jeg heller vise dere senere. I dag har jeg bare gått rundt og snufset. Det har seg nemmelig slik at Endre var forkjølet for et par dager siden, og siden imunforsvaret mitt hater meg så er jeg også blitt forkjølet. Natten gikk bort til å drømme om hvor vanskelig det var å puste med nesa, og hvor sår halsen min føltes. Nå frister det egentlig bare å krype under dyna med koseklær, deilige sokker og en herlig kopp te <3


random bilde som lå på pc'en

Planene for dagen er å bli bedre og forhåpentligvis å få redigert bildene fra gårsdagen. Endre stikker forhåpentligvis også innom, vi har forresten vært sammen 2 år og 6 mnd i dag! Jeg håper på en bedre helse i morgen, men skal prøve å få lagt ut bildene i løpet av dagen.

Fler som er forkjøla?
Hva har dere gjort i helga? 

Disco nails

Hei!

Jeg tenkte jeg kunne vise dere hvordan neglelakken ,som jeg kjøpte for et par dager siden, ser ut! I det siste har jeg jo fått skikkelig dilla på glitter-neglelakker og elsker å bruke disse over vanlige farger. Det har jeg også gjort denne gangen. Jeg valgte en hvit neglelakk slik at fargene i glitter-neglelakken skulle komme godt frem. Det er jo ikke uten grunn at den heter Disco! Da jeg var ferdig med neglelakken syntes jeg resultatet lignet mer på Cupcake-gassur, men det har kanskje noe med den hvite bakgrunnen og min fantastiske evne til å assosiere til alt som inneholder sukker. Uansett, jeg likte neglelakken veldig godt! 

Påføringen av selve neglelakken kunne jo selvfølgelig ha blitt gjort veldig mye bedre, men dere får bare overse alt griset! Fargene kom heller ikke sånn supergodt frem på bildet, men sånn blir det bare av og til. Neglelakken er forresten kjøpt på Gina Tricot og kostet 39,- om jeg ikke husker feil. Den hvite er bare en helt vanlig, hvit neglelakk som dere får kjøpt overalt til alle mulige priser. 

Hva syntes dere?
Hva slags neglelakker liker dere?  

New hair color!

Heii!

I helgen har jeg egentlig ikke vært hjemme i det hele tatt. Jeg har vært i en bursdag til ei god venninne, jobba en del og vært hos Endre. I tillegg har jeg farga håret og klippa det! Ikke superspennende å vite kanskje, men denne gangen har jeg virkelig gjort noen "drastiske" endringer! For det første har jeg nå fått pannelugg, noe jeg ikke har hatt siden jeg gikk på barneskolen. Jeg har også klippet det ganske mye kortere enn hva det var, men håret mitt var så slitt så det var nok best å fjærne en del.. Jeg har jo også farget håret, men denne gangen med rødt i. Jeg har tidligere farget det brunt, men jeg ville beholde noe av det røde, derfor endte jeg opp med mørk "rød". Jeg ble superfornøyd med resultatet, det var rett og slett deilig å gjøre noe helt nytt! Nå skal jeg gå igjennom alle kommentarene jeg har fått iløpet av de siste dagene og få godkjent de. Utenom det blir det vel noe skolegreier eller rydding av rommet, hehe. 

Hva har dere gjort i helgen?
Hva syntes dere?  
En aldri så liten timeout!

Hei!

Jeg sa jo i går at jeg kom til å blogge idag fordi da var jeg ferdig med prøva og blablabla.. Ble ikke sånn vettu. Prøva gikk forresten bra! Men jeg merket når jeg kom hjem at jeg var rimelig sliten i hodet! Men som om ikke matteprøva var nok så har jeg jo en rimelig lang innlevering, en skriveoppgave i lekse til i morgen og ikke minst masse herlige oppgaver i diverse fag. Merker det er siste året nå! I tillegg har jeg og mamma vært en liten tur på sørlandssenteret hvor jeg handlet inn noen stempler, stempelpute, noe scrappingting og supersøte servietter!

Nå har jeg akkurat tatt den helt ut med ansiktsmaske, te, duftlys, musikk og ny neglelakk. Jeg har egentlig ikke skjønt hva som er så digg med å ha på ansiktsmaske, men må ærlig innrømme at det er utrolig digg å kjenne på huden etter å ha fjernet ansiktsmasken! Det blir såå mykt! Haha, lykkerus. Nå skal jeg avslutte denne dagen med en episode "boligjakten".

Skulle egentlig farge brynene også, men så langt kom jeg aldri.. Typisk!

Hva har dere gjort i dag?
 

Det kreative rommet

Hei!

Dagen idag har gått med til å rydde det som i vår familie er kjent som "det rosa rommet". Saken er den at da vi flyttet inn i dette huset var det et rom med knæsj rosa tapet og en hvit seng spikra opp på veggen. Siden vi ikke har fått gjort noe med verken fargen eller senga enda, har rommet kun blitt brukt som oppbevaringsrom (med unntak av en liten periode ifjor hvor vi jorde det om til "lekserom"). I en lengre periode har jeg og mamma snakket om å få ryddet opp på rommet, og i dag skjedde det! Vi bestemte oss for å gjøre noen drastiske endringer, og gjett om rommet ble helt forandret! Siden jeg har så sinnsykt mye scrapping-, tegne- og maleutstyr lagde vi oss likesågodt et hobbyrom! Jeg må si jeg liker resultatet ganske godt. Slik så det ut FØR forandringen:Sorry for ekstremt uklart bilde, men jeg regner med at dere klarer å se rotet? Etter å ha bært alt ut av rommet, funnet ny plass til alt, vasket gulvet, tørket støv, bært inn et stort bord samt alle tingene jeg skulle ha her inne ble resultatet slik:

Vi fant frem gamle bilder som jeg har malt og dekorerte likesågodt sengekanten med de. Ga rommet mye mer liv og et kreativt preg.

Jeg fikk også plassert alle hobbytingene mine i et skap (som dere ser på bildet over) noe som var MYE mer praktisk enn å ha det på rommet hvor det kun tar opp plass. Nå kan vi gi slipp på "det rosa rommet" og heller gi det et kallenavn som f.eks "det kreative rommet"..

What'ya think? 
Har dere gjort noe slikt med et av rommene i deres hus? 

Good morning!

Hei Sweeties!

Nå har jeg våknet etter en god natts søvn, skal si det er deilig å ikke måtte våkne 06.30 HVER eneste dag i uken. Det holder liksom med de 5 skoledagene. Idag satte jeg alarmen på litt over ni fordi det er typisk meg å sove til rundt tolv om ingen vekker meg før! Idag er planene å dra på Sørlandssenteret med Endre en liten tur før jeg får besøk av besteforeldrene mine. Jeg må også prøve å få lagt ut noen av bildene jeg tok igår! Jeg var nemlig i bursdag til ei venninne, utrolig koselig! I mellomtiden legger jeg ut to bilder jeg tok på biologituren jeg var på fornoen dager siden, håper dere liker de!

 

Hva syntes dere om bildene?
Hva er deres planer for dagen?

Handywoman

Hei igjen!

Nå som jeg har vært borte i så mange dager så måtte jeg jo selvfølgelig lage litt drastiske endringer i underetasjen (kan hørtes veldig feil ut, I know..). Saken er den at rett utenfor soverommet mitt (som er i "kjelleren") har jeg en lang gang/ rom som vi kaller for kjellerstua. Som oftest har jeg den for meg selv, noe som er utrolig deilig, så det er derfor også jeg som liker å ommublere der. Denne gangen sto utbytting av tv på menyen! Jeg skal innrømme at jeg verken har kjøpt tv'en eller at den er min på noen som helst måte, men det er nå fått lov å komme ned til kjellerstua fordi mamma og pappa har fått seg en ny tv i stua oppe. En ganske så vinn-vinn situasjon egentlig. Med tv'en fikk vi også høytallerdock (aner ikke hva det kalles..) så da er Jenny mer enn glad! 

Slik det så ut før.. 

Og etter! Jeg klarte det (nesten) helt selv! *stolt* Jeg hadde visst mixa litt ledninger og litt sånt, men hey, en gang må jo jeg lære også! Selv om jeg helt ærlig tror at denne jobben kommer til å havne i Endre sine hender i fremtiden. Me gusta ommublering, men ledninger og sånt er ikke helt min greie..

U think?
 

Almost ready!

Hei igjen!

Nå har jeg brukt rundt en time på å lete etter et bilde som jeg ikke fant, typisk.. Grunnen er at jeg holder på med russebestillingen nå og ville derfor prøve meg på russekortet! Jeg har laget det ferdig, men er ikke helt sikker på om det kommer til å forbli slik, men russebuksa er valgt! Jeg har også valgt å kjøpe den mellomstore pakken ( fra russedress) fordi jeg rett og slett ikke trengte den største. Noen russebil har jeg ikke, men det er egentlig fordi jeg ikke gidder å kaste så mange penger inn i russetiden. Jeg lurer på hvordan dette året blir, hva vi klarer å finne på! Til nå har vi (en gjeng fra trinnet) kun rappa noen 1.klassingers BH, fra garderoben mens de gymmet, og hengt de opp i kantina. Barnslig sier du? Russetid sier jeg ;DHvis dere ble i tvil så er det buksa til venstre jeg planlegger å bestille. Nå må jeg nesten avslutte innlegget og krype opp i sengen for min skjønnhetssøvn! Hvis ikke blir det ikke mye lekkert å være rundt meg halv 7 om morgenen, uff. Ha en fin onsdagskveld alle sammen!

Er dere russ i år?
Bestiller dere fra russedress eller fra russ.no?

 

The sky's the limit

Hei!

Imens jeg prøver å få orden i en del saker og ting så ville jeg dele noen av bildene jeg har tatt i det siste. Været har vært ganske ustabilt, så jeg har ikke villet ta sjansen på å gå noen langturer med kameraet ennå. Dere hører mer ifra meg senere! Hva syntes dere?
Har det regnet mye hos dere i det siste? 

Helgetur til østlandet

Hei!

Nok en gang har det ikke blitt skrevet på et par dager, jeg gir opp mine forhåpninger om å blir en god blogger! Mye har skjedd, først var det kveldstur på legevakta som ikke tok slutt før 1 på natta (min bror sin forstua/brukkede? hånd) så da gikk hele onsdagen vekk. Sannheten er at jeg faktisk skulle til å sette meg ned for å blogge da jeg fikk beskjed om å møtte kjøre til legevakta, derfor gikk den dagen vekk. I går fikk jeg det nye speilreflekskameraet mitt på døra! Gjett om jeg ble glad. Så gårsdagen gikk til fotografering og kvalitetstid med Endre siden jeg ikke ser han i helgen. 

Tilbake til overskriften! For dere som ikke vet det så er jeg egentlig fra østlandet, nermere bestemt Langesund. Der bodde jeg frem til 7.klasse og har blant annet en veldig god venninne der som heter Embla. For et par dager siden så fikk jeg skikkelig "hjemlengsel" og savnet å bare le og ha det gøy med henne, derfor bestemte jeg meg for å ta denne helgen fri fra jobb for å samle krefter med herlige Embla! Jeg drar om et par timer og klarer nesten ikke å vente med å få se hu igjen, vi har det alltid så koselig sammen. I morgen er planen å dra ned i sentrum for å møte litt familie og ta en del bilder med det nye kameraet, som forresten er et Nikon D5100!

Jeg har tatt noen bilder med kameraet som jeg hiver med:

Jeg har ikke blitt helt vandt til kameraet ennå, men det kommer seg nok ganske snart! 

Hva skal dere i helga?
Hvilket kamera bruker dere? 

Stille før stormen

Hei!

Nå har jeg hatt min siste jobbdag i ukedagene, resten vil nå bli kun i helger fordi i morra starter skolen opp igjen. Jeg må innrømme at selv om jeg tjener penger, og selv om dyreparken er en fin arbeidsplass,så skal det bli godt å komme seg vekk og tilbake til hverdagen. Mye ferie har jeg jo ikke hatt akkurat, men penger har det blitt og godt er det! Nå venter jeg meg et herlig speilreflekskamera hjem i posten om ikke så altfor lenge i tillegg til at jeg idag fikk noen navnelapper som jeg også bestilte. Det er deilig med penger, men nå kjenner jeg at jeg har tjent opp nok for en liten stund. 

Skolen starter som sagt i morra, og blir starten på mitt aller siste år før jeg begynner å studere. Jeg gleder meg, mest til å bli ferdig selvfølgelig, men også til å bare få kommet igang. Hva jeg ikke gleder meg til derimot er alle prøvene og eksamnene. Det som blir gøy dette året er jo alle forbredelsene til russetiden, jammen godt jeg har spart opp mye penger i sommer! Planene er jo å ikke bruke så mye på russeklær, men en joggebukse og litt sånt ved siden av må til! Noen russebil blir det nok ikke nei, jeg orker heller ikke være sjåfør. Jeg skal prøve å nyte dette siste året selv om det blir strev, sikkert litt svette og garantert tårer! 

Jeg har smått begynt å se litt på russeklær på 2 nettsider:

Jeg har funnet noe jeg mest sannsynlig vil bestille, men det kan jeg heller lage et innlegg om senere!

Jeg må jo også vise dere navnelappene jeg fikk idag siden jeg allerede har nevnt de! De er med mitt navn+ bloggnavnet på fordi jeg mest kommer til å bruke de i forbindelser med denne bloggen. 

Måtte jo selvfølgelig ta med Tingeling <3 

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med Grey's Anatomy, Hells kitchen og ikke minst en herlig kopp te og boka mi <3

Disse siste timene skal nytes til det fulle! Jeg håper alle får en fin start på et nytt skoleår! Og ikke minst en god kveld <3

Hvilke klasse starter dere i?

Dagens..

Hei sweeties! 

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra en glovarm dag på jobb! Sola steiker som aldri før ute, og sommerklærne er kommet på. Egentlig har jeg så mange ting jeg kunne skrevet om i dette innlegget, derfor ramser jeg det heller opp med en "dagens". Det aller første vi kommer til er dagens antrekk:

Speilbilde som alltid. Jeg orket ikke gå hele veien opp trappa, hente speilrefleksen, som ikke er min, for så å gå hele veien ned igjen for å få tatt et bedre bilde. Det hadde jo bare vært stress! Derfor skal jeg heller bestille mitt eget, noe som fører meg til neste sak, dagens nyhet! Mest sannsynlig så vil jeg poste et "innkjøp" innlegg/ bestillingsinnlegg senere om alt går etter planen. 

Så må vi jo ikke glemme dagens bilde! 

Haha, duckface! Skulle også være outfitbilde, men jeg glemte å zoome ut.. Dere fikk jo ikke sett frisyra mi heller, som jeg faktisk ble litt fornøyd med. Kanskje jeg får lage et eget innlegg om det senere.

Helt til slutt har vi dagens/ årets beste tørstedrikk! 

Noisy som jeg har blitt så god venn med <3 En venn som virkelig stjeler penger! Jeg aner ikke hvor mange slike jeg har kjøpt iløpet av denne sommeren, men jeg er ganske sikker på at tallet er tosifret. Vi selger disse på jobben, noe som gjør at de frister meg så altfor mye! Men gode er de, derfor kjøpte jeg med meg en hjem. Det er jo tross alt lørdag folkens! Nå er planene for resten av dagen å blant annet støvsuge rommet mitt, det trengs! Utenom det skal jeg sikle litt etter ting på nettet, få tak i litt inspo og forhåpentligvis ha en finfin lørdag!

Hva har dere gjort denne herlige lørdagen?
Fler enn meg som elsker noisy? Og i såfall, hvilke er deres favoritt? 

 

Båttur med herlige folk!

Hei igjen!

I går dro jeg, Endre og noen venner av oss ut på båttur. Det var skikkelig koselig! Vi hadde med oss engangsgrill, grillmat og noe godteri. Starten ble litt problematisk da vi ikke fant noe sted å møtes. Problemet var nemlig at det skulle holdes båtrace litt senere på dagen, og vi kom tydligvis midt under øvingen. Derfor fikk vi ikke lov til å krysse områdene og måtte heller kjøre en ekstremt stor omvei! Men det gikk fint til slutt, vi fant en herlig øy hvor vi strandet. Bokstavligtalt, vi strandet.. Endre hadde glemt tau, så vi kjørte liksågodt opp på stranda! Fikk dessverre ikke tatt noe bilde av det.. 

Da klokken var litt over 8 dro vi vekk fra den lille øya vår og kjørte litt rundt omkring. Plutselig fikk Erik, han ene som var med, utrolig lyst til å bade og hoppet derfor bare ut i vannet. Det viste seg at vannet var litt kaldt, men det stoppet ikke Ludvik fra å hoppe etter. Jeg skal innrømme at jeg ikke misunte de to da de kom opp av vannet, men underholdende var det! Da sola nesten var gått helt ned ble himmelen sykt fin! 

 

Av en eller annen grunn så syntes jeg det var fantastisk morsomt da endre kom med de lydene på slutten av videoen. Litt lite søvn i det siste? Men det var en herlig båttur med herlige folk! Og ikke minst en fin avslutning på sommerferien!

Har dere vært på noen båtturer i år?
Ha en nydelig helg alle søte lesere!  

Danmarkstur endte opp som Oslotur!

Hei igjen!

Først må jeg bare si sorry for den superskumle beskjeden som har poppet opp mens jeg har vært borte! Det viste seg at det var noe galt med designet og det er derfor jeg nå har byttet! Jeg liker ikke dette veldig mye, men dere får i allefall lest hva jeg skriver. Si ifra om dere finner et design som kunne passet min blogg! <3

I går skulle jeg og Anita dra på Danmarkstur sammen. Vi sto opp klokken 6 og møtte opp for å hente billettene ti på 7 om morgenen. Vi ante fred og ingen fare da vi plutselig fikk beskjeden om at vi måtte være over 20 år slengt opp i ansiktene våre.. Jeg trodde først at jeg bare hadde hørt feil, men neida, vi fikk ikke lov å komme ombord og måtte derfor bare snu og dra tilbake. Du kan si skuffelsen var rimelig stor, men heldigvis så kom mamma med ideen om å dra til Oslo. Før vi visste ordet av det hadde vi løpt ut og hoppet på bussen som skulle gå om 5 minutter. Jeg tror vi endte opp med å ha latterkrampe i 15 minutter atter det, for hele situasjonen var jo bare helt tragisk. Bussturen tok ca 4 timer, og da vi kom frem startet vi en shoppingtur som i etterkant skulle vise seg å ta livet av beina mine. Jeg møtte også den supersøte tanta til Endre som bor i Oslo, og mannen hennes Åke. De viste oss rundt på folkemuseet, noe som faktisk var superinteressant! Da klokken passerte halv 8 satte vi oss på bussen hjem og var trygt hjemme i sengene våre rundt halv 1. Jeg har dessverre ingen bilder av turen å tilføye akkurat nå, men jeg skal prøve å rappe noen fra Anita i nermeste fremtid!

Jeg slenger med noen bilder av innkjøpene mine:


"Kordholder" fra Monki 150,-
Bøker (The hungergames og Det motsatte av kjærlighet) 100,-
Scrappingting fra Panduro 148,-
BodyButter 69,- 
Hårspennner 95,-, hårbøyle 105,- og ørepropper 130,- fra accessorize 

Hva syntes dere om innkjøpet?
Har dere opplevd noe lignende? 

Da blir det en aldri så liten Danmarkstur!

Hei!

I morgen drar jeg og søte Anita til Danmark på dagstur, wohoo!! Vi skal møte nede på havna senest klokken 7 på morgenen, så dette kan jo bli interessant.. Men gøy blir det jo sikkert. Vi skal være borte hele dagen og er ikke hjemme før rundt midnatt, det blir nok to stykk trøtte jenter ja! Jeg skal ta med meg kameraet, men hvor mange av bildene som egner seg for internett er ikke godt å si på forhånd. Vi har nemlig en tendens til å se fantastisk merkelige ut på bilder, hehe. I natt skal vi overnatte i en hybel i kr.sand, så mer blogging blir det mest sannsynslig ikke før søndag!


Bildet er lånt fra google

Hva skal dere denne helgen?
Ønsk oss god tur! :D 

Hvilken frisyre?

Hei!

I det siste har jeg bare sett håret mitt forfalle mer og mer og tenkte at nå må det vel snart være tid for en ny hårklipp! Men jeg har et lite dilemma, jeg kan ikke bestemme meg for frisyre! Skal jeg beholde frisyren jeg har nå og bare klippe tuppene, skal jeg få lugg, skal jeg klippe meg skulder-kort eller hva skal jeg gjøre!? For litt inspirasjon så tittet jeg litt rundt på google og fant mange fine frisyrer, men om de passer meg aner jeg jo ikke! Jeg har forresten også ennå et dilemma, om jeg skal farge håret eller ikke.  Haha, jeg er ubesluttsom! Men hva syntes dere er fint? 


Nå må jeg pakke og skyndte meg til Endre! Skal overnatte der i natt siden det er lettere å komme seg til jobb fra han, så vi snakkes!

Har dere noen forslag? 

Dagens nyheter + outfit

Hei søtinger!

I dag har jeg tilbragt dagen her hjemme i Homborsund og lekt litt husmor. Det vil si at jeg har ryddet rommet og tørket støv, haha, mye til husmor! Men det var i allefall veldig deilig å få gjort det, og når jeg da i tillegg valgte bort soling så syntes jeg at jeg kan være litt stolt av meg selv! Fremover skal jeg jobbe i tre dager før jeg får en periode på 4 dager med fri, og de skal nytes! I går bestilte jeg min aller første ferie uten foreldre. Var en ganske merkelig følelse siden jeg er så vandt til at det er de som ordner alt, men en dag må jo jeg også vokse opp.. Så på lørdag drar jeg sammen med min herlige venninne Anita på Danskebåten! De fleste ville vel kanskje overnattet og sånn i Danmark, men neida, vi syntes det er båtturen som er gøy, derfor blir det dagstur med båten + litt shopping i Hirtshals frem til båten går tilbake. Selve båtturen var veldig billig, det kostet rundt 140 per pers, men jeg har på følelsen at jeg kommer til å bruke litt mer penger enn som så. Jeg gleder meg i allefall! Små barn, store gleder <3 


Søteste bamsen ever! Storebroren min vant den i Dyreparken åsså ga han den til meg, lykke! Og ja, for dere som ikke har skjønt det så elsker jeg bamser, haha!

Speilbilde, as always <3 

Har dere dratt på utenlandstur alene før?

En smule sliten..

Hei!

Nå har det gått et par dager siden sist, og beklager for det! Jeg har bare ikke hatt tid til noe annet. De siste dagene har jeg jobbet så og si hele dagen og har rett og slett ikke orket å begynne bloggingen når jeg har kommet hjem. Akkurat nå er hodet mitt litt overbrukt og vil helst bare sove, men nå som jeg har litt fri så blir nok dagen brukt til noe litt mer effektivt,og lista over hva som må gjøres er ikke akkurat kort. Planene for siste del av dagen er derfor å rense akvariene, dusje, støvsuge og tørke støv på rommet om jeg rekker og forhåpentligvis få besøk av Endre. Interessant dag, I know. Forresten veldig gøy å se at så mange vil delta i konkurransen! Og det er fortsatt mulig å melde seg på. Beklager for lite innholdsrikt innlegg, men nå vet dere i allefall at jeg lever! Nå skal jeg lage meg en herlig kopp med te før jeg setter igang med arbeidet!


Pukka-te <3 

Hva har dere gjort i dag?
Fler enn meg som er litt småslitne? 

Pakke i posten!!

Hei!

For ca en uke siden så meldte jeg meg inn i hobbyklubben og kunne da velge ut en velkomstgave. Jeg valgte ut en scrappingbok, en tegne- og malebok og tegnesett. For de av dere som ikke visste det så er jeg egentlig veldig glad i å tegne, og for et par år siden så hadde jeg en periode hvor jeg faktisk ble veldig god! Men etter hvert så ble det til at jeg bare sluttet å tegne, og "skillsa" ble borte. I dag fikk jeg pakken i posten og jeg elsker det jeg har fått! supermye inspirasjon og jeg gleder meg til å starte med tegningen igjen! I tillegg fikk jeg med 4 supersøte bokmerker og en haug av ulike heklenåler.

Så denne dagen skal gå til litt kreative saker. Jeg har allerede noe i tankene, men jeg får se hva jeg ender opp med! Hvis det blir ferdig idag så dukker det nok opp et innlegg også før dere vet ordet av det.

Noen andre som er medlem av hobbyklubben?
Om noen av dere har tenkt å joine så kan jeg gjerne verve dere!! :D

Kveldskos!

Hei søtinger!

Nå sitter jeg under dyna, nydusjet og har fått på meg pysjen og go'sokkene mine! Teen står klar ved siden av meg, telys er tent og i en skål ligger en håndfull dundersalt og en snickers. Jeg skal snart titte på gårsdagens episode av hell's kitchen før det blir "bussanlulle", eller natta som det også heter. I morgen skal jeg på jobb, så bærer det avsted til Endre sitt hus i fem dager. Blir sikkert skikkelig koselig! Jeg skal ha med pc'enog skal få blogget litt. Nå skal jeg som sagt kose meg!

Sokkene mine, seriøst de mest behagelige sokkene jeg noen gang har vært borte i! Varme, men ikke altfor varme til å brukes på sommerkvelder, akkurat sånn jeg liker det ^^ Jeg hadde dessverre ikke noen andre bilder akkurat nå. For det første renner tiden ifra meg, og for det andre så er kameraet mitt tomt for strøm (lader er med i bagen ;D )

Ha en koselig kveld videre alle sammen!

Fisketur med familien

Hei!

I går var hele familien på besøk i Brevik, hvor besteforeldrene mine bor. Det var superkoselig! Jeg og brødrene mine gikk i byen og kjøpte oss en is og dro frem gamle minner før vi alle skulle ut på båttur. Været var ikke sånn supert,men det gjorde egentlig ingen ting. Koselig var det uansett! Etter en liten stund så begynte jeg å fiske med sånn fiskeharpe eller hva det heter. Vanligvis er fiskelykken min helt ræva, men i går fikk jeg sinnsykt mange fisk! To ganger hadde jeg alle krokene fulle, det vil si 6 stk! Vi endte til slutt opp med et antall fisk på mellom 25 og 30 stykk. Jeg var i allefall i veldig godt humør etter den turen!

Hvordan var deres dag i går?
Fler som liker å fiske? 

Water Rose

Heii!

I dag kjøpte jeg en nydelig neglelakk i en mild rosafarge. Grunnen til at jeg kjøpte den var fordi alle de andre neglelakkene mine har alt for sterke farger til hva jeg kan bruke på jobb, i tillegg til at jeg syntes fargen var utrolig fin! Jeg fikk ikke tatt så gode bilder av neglelakken, og fargen ser derfor mørkere ut enn den egentlig er. Fargen heter water Rose og er i virkeligheten lys rosa. Jeg syntes den er skikkelig fin, og jeg bare elsker at den har så god dekkevne! Jeg har opplevd alt for mange neglelakker som ikke har noen god dekkevne, noe som er kjipt når man har brukt masse penger på å kjøpe de.

Hva syntes dere?
Hvilket merke liker dere best?

Er det ikke typisk..

Hei søtinger!

Dagen i dag hadde jeg trodd kom til å bli en varm og solfylt dag, men der tok jeg rimelig feil! Ute høljer regnet ned, og det ser ikke akkurat ut til at det skal bli serlig mye bedre i morgen heller. Typisk nå som jeg har fri et par dager. Planene mine om å chille på verandaen gikk derfor i vasken, og jeg prøver nå å pønske ut noe annet å bruke de neste dagene på. Jeg har på følelsen at de neste dagene vil inneholde mye "koseklær" og en haug med filmer, noe som egentlig er ganske så greit. Nå er planen å få meg litt etterlengtet søvn <3


Arkivbilde

Jeg tenkte forresten å ha en konkurranse om ikke så altfor lenge. Noen som er interessert? Og forslag til premie tas imot med takk!

Hvordan har været vært hos dere?
 

Home sweet home

Hei søtinger!

Nå er det lenge siden sist merker jeg og beklager for det, men som dere sikkert har forstått så har jeg ikke vært hjemme. På lørdag dro jeg og Endre til Brevik for å besøke to venner av oss, Embla og Nicklas. Jeg vet jeg skrev Langesund i forrige innlegg, men det var Brevik vi overnattet i. Det var utrolig koselig å være der! Jeg trodde det kom til å bli litt ubehagelig siden jeg fikk vite at de hadde skaffet seg en ny hund siden sist og jeg har litt skrekken for hunder, men det var jo verdens snilleste hund! Mia heter hun, og jeg tror hundeskrekken min har blitt betydlig mindre etter denne ferien! 

Det vi gjorde mens vi var der var å spille masse kort! Det var skikkelig gøy, spesielt når jeg vant, haha! Men det skjedde dessverre ikke så ofte. Vi fikk også med oss noen vennepar av de med ut og lekte "gi et lite vink" og "boksen går". Fy søren å morsomt det var å leke det igjen! Vi måtte dra hjem idag på grunn av at begge må jobbe i morgen, men det var koselig så lenge det varte! Nå skal jeg kose meg med Grey's anatomy før det blir kvelden på meg. 

Hva har dere gjort de siste dagene?

Bare en dag igjen!!

Heii!

Beklager, men jeg har jobbet de siste dagene. I går følte jeg meg heller ikke serlig bra,så da prøvde jeg heller å sove. Noe som forresten faila, jeg sovnet ikke før rundt 1-tia og måtte opp 8. Var med andre ord et vrak idag, haha! Jeg skal på jobb i morgen også, men etter det har jeg fri frem til onsdag. Dagene skal nytes til det fulle! Jeg og Endre drar til Langesund for å besøke noen gamle venner av meg. Vi drar tidlig mandag morgen og blir nok frem til sent på tirsdag. Jeg kjenner jeg gleder meg utrolig mye til å bare slappe av nå! Dyreparken er en flott plass å jobbe, og jeg elsker virkelig plassen jeg jobber nå! men det betyr ikke at det ikke er slitsomt, haha!

Været de siste dagene har forresten vært helt nydelig! Men jeg har ikke helt fått muligheten til å nyte det. Til helga er det meldt regn, typisk meg! Jeg får bare krysse alle fingre og tær for at et mirakel skjer og at været snur helt om! Litt sol hadde ikke gjort noe! Jeg tok forresten noen bilder i går som jeg ville dele med dere. Bildene er av noen superkule blomster som åpner seg skikkelig når det er sol ute, og som er helt lukket når det er overskyet eller litt kaldt. Har dere noen ferieplaner?
Hva syntes dere om bildene? 

Litt fritid som skal nytes!

Heii!

Som dere ser så har jeg ikke fått blogget noe på de siste 2 dagene, og grunnen til det har vært at jeg ikke har vært hjemme. Jeg har jobbet begge dagene og kommet ganske sent "hjem". Det vil si jeg har ikke vært hjemme, jeg overnattet hos Endre og da ville jeg heller være med han enn å blogge hele tiden. Uansett så hadde jeg heller ikke med meg overførern til kameraet mitt, så da sparte jeg dere heller for "hei, hvordan går det" innlegg. I morgen har jeg en fridag før jeg skal jobbe de neste 3 dagene, derfor skal denne fridagen nytes! Jeg starter allerede i kveld med litt småkos.

På planen står nå film, farging av øyenbryn, ansiktsmaske, duftlys og te <3 

Jeg vet ikke helt om det blir film eller om det blir serie. Problemet mitt er bare det at jeg ikke vet hvilken serie det i såfall skal bli. Jeg har jo dexter, men i dag føler jeg for å se noe mer grey's anatomy aktig. Noe som er litt drama-aktig. Jeg kunne selvfølgelig startet omigjen med Grey's, men de episodene kan jeg omtrent utenat nå.

Noen som har noen gode ideer? 

 

Dagens outfit + planer for dagen

Hei!

I dag er det St. Hansaften og da hadde det jo passet utrolig bra med en fin båttur, men selvfølgelig så har regnet kommet for å bli.. Derfor er planen for idag at jeg, Endre og to venner av oss skal ha en liten filmkveld sammen! Blir sikkert superkoselig! Vi skal ha det hos Endre, og siden jeg skal på jobb i morgen så overnatter jeg liksågodt hos han. (mye enklere med buss) Hvor mye blogging det blir senere vet jeg derfor ikke, derfor lager jeg både et innlegg for "dagen i dag" og et outfit-innlegg. 

Antrekket mitt i dag ble ikke så veldig spenstig. Grunnen er at det for det første ikke er veldig varmt ute, for det andre at de fleste pynta toppene mine er på vask og for det tredje at jeg rett og slett ville ha på noe som var litt behagelig og avslappende, samtidig som jeg ikke følte for å gå i joggebukse. Derfor endte det opp med en olabukse, hvit genser, skjerfet fra sist handletur og en "genser" som matcher skyene utenfor. 

Jeg tror at jeg også skal ta med meg de blå kosesokkene mine til Endre etterpå. De er så utrolig gode å gå med! Nå er bagen nesten ferdigpakket. Jeg vet jeg bare skal overnatte en dag, men jeg må jo ha med jobbtøy, skift og alt sånn. Jeg er jente, don't blame me! 

Hva skal dere i dag?
Ha en flott St. Hansaften alle søte lesere!  

En smule solbrent..

Hei søtinger!

I går fikk jeg ikke blogget fordi jeg ikke var i nærheten av noen pc før 11 i natt. Vi hadde jo først og fremst skoleavslutninga igår, noe som kun gikk ut på å høre på noen sanger, noen taler og å få karakterene. Vi ble derfor ganske tidlig ferdig, så eter det dro jeg ned til Groos, en strand i Grimstad, sammen med vennegjengen. Veldig koselig, men jeg hadde selvfølgelig glemt solkremen! Jeg satt derfor i 4 timer, i knallsol på en strand uten solkrem. Ikke veldig smart, noe jeg fikk merke senere på dagen. Nå er jeg knallrød på nesa, i panna og har flotte skiller på armene, haha! 

Rudolph the red nosed reindeer <3

Syntes ikke så godt på bildene, og jeg har blitt mye bedre etter å ha smørt meg inn med lag på lag med aftersun! Men rød er jeg fremdeles. Heldigvis skal det bli regnvær de neste dagene, så jeg trenger ikke å oppleve det at jeg må sitte i skyggen for ikke å bli mer brent mens andre er ute på båtturer osv. Senere idag skal jeg på Sørlandssenteret på nattåpent, så det blir nok et lite "innkjøp" innlegg senere. 

Bare jeg som blir rød som en hummer i dette været?

filmkveld med meg selv

Hei søtinger!

I dag hadde jeg jo trodd at jeg fikk god tid til bloggen, i og med at vi sluttet 12 på skolen, men det endre med at jeg ble med Endre hjem. Og etter en time eller noe sånnt fikk vi besøk av et par venner av han som heter Pål og Emil. Vi kjørte til byen for å kjøpe noe kinamat og dro deretter hjem til han ene. Veldig koselig, men da guttene etter hvert rigga opp til linking så stakk jeg, haha! Jeg kan spille noen spill som Bilspill og GTA osv, men når det kommer til Diablo så er jeg helt grønn. Jeg trodde at jeg ville ha noen fordeler ved å ha prøvd litt wow fra før, men ifølge guttene er det en enorm forskjell mellom de to spillene. Jeg ser ikke helt den da, men så er jeg jo jente og veldig lite spillgal når det kommer til visse spill.. 

Nå er jeg altså hjemme, og siden jeg har fri i morgen og ikke så mye annet å gjøre så skal jeg derfor kose meg med noen filmer. En filmkveld med meg selv! Haha, dere må jo tro at jeg er den store loneren! Slapp av, jeg har venner, haha! Jeg kan jo forresten ta opp en ting i samme slengen. Det har vært noen som har spurt om fler bilder av venner og mindre av bare Endre all the time, men grunnen til at jeg bare legger ut av Endre og ikke de andre er fordi jeg vet at jeg får lov av han. De andre er ikke fullt så glade i at jeg legger ut bilder, i hvertfall en del av de. I tillegg så har jeg så og si bare køddebilder av meg og vennene mine. Det er ikke kødd... Jeg vet forresten heller ikke om det blir mye blogging i morgen. Skal se på avslutningen til Endre + at jeg og han skal til noen venner på sommerfest. Kanskje jeg får lagt ut noe outfit og sånn!

Dette er noen av filmene jeg vurderer å se. Tror faktisk valget faller mot Twilight.. Ikke at jeg er så veldig glad i filmen sånn egentlig, men det er bare så ufattelig lenge siden sist!

Hvorfor gidde å dele opp vannmelonen når man kan spise den hel? lol...

Utrolig herlig, salt potetgull som jeg ikke husker navnet på <3

Burn og verdens beste is-kaffe! Jeg mener det, den er sykt god!!

Og sist, men ikke minst.. Herlige muffins jeg og mamma lagde igår.
Haha, nu skal det laxes ja!

Hva har dere gjort idag?
Ha en flott kveld videre alle sammen! 

Falske negler

Heii!

Tusen takk for alle kommentarene dere sender! Blir så glad hver gang jeg logger inn på blogg.no og ser at over 20 nye kommentarer venter på meg! dere er supre!Jeg vet jeg ikke har lagt ut del 2 av "kens spørsmål" ennå, det beklager jeg !! Jeg skal få skrevet ferdig det innlegget snart! I dag har jeg vært på jobb,og kom hjem rundt 5-tiden. En veldig stille dag på jobb på grunn av været. Da jeg kom hjem ble jeg litt rastløs og bestemte meg derfor for å bruke opp noen av løs-neglene som jeg kjøpte for evigheter siden! Tror faktisk de er fra ifjor sommer! 

Åsså et fjortis-bilde til slutt <3 Huff, ser forresten ut som om jeg har det megaskillet i panna.. Er bare lyser, slapp av, haha!

Vanligvis er jeg ikke sånn super-fan av sånne negler. Syntes det fort kan bli veldig mye, men min erfaring med disse er at de detter av etter et par dager. Hvis ikke har jeg også en lei tendens til å pirke de av.. Veldig typisk meg for de som lurte!

Hva syntes dere om fake-negler?

Sommerferie!!

Hei!

I dag ble jeg ferdig med alt skolearbeid før sommerferien, og har derfor så og si sommerferie! Utrolig deilig! Vi må møte opp noen dager neste uke, men da er det jo bare avslapping og morro. Jeg skal også se på avslutninga til Endre neste uke fordi han er avgangselev siden han går elektro og de bare har to år. Heldige! Så det betyr at etter sommeren så må jeg gå et helt år alene på skolen uten Endre, noe som blir utrolig rart! Har jo alltid gått på samme skole som han så lenge jeg har kjent han, men jaja, vi flytter jo sammen neste sommer uansett. 

I dag var jeg på min aller første båttur. Det var sååå digg! Jeg bare elsker å kjøre båt om sommeren når det er så fint vær som det det har vært idag. Spiste også sommerens første softis. Jeg er egentlig ikke så altfor glad i softis, så jeg spiser det egentlig veldig sjeldent, hehe. Jeg fikk også lønning i dag, så det ble en veldig fin start på sommerferien må jeg si! I morgen skal jeg dra på en aldri så liten handletur, yey! :D

Hehe, ja, et veldig redigert bilde! Men hadde ikke så veldig mange andre.. Jeg må få tatt noen nye bilder iløpet av de neste dagene. 

Hva har dere gjort i dag?
Fler som har mer eller mindre sommerferie nå? 

Lykke!!

Hei!

Jeg har ikke tid til å skrive noe stort i dag fordi jeg egentlig har utrolig mye å gjøre nå, men måtte bare dele med dere at drømmen min gikk i oppfyllelse! Jeg kom heldigvis opp i biologi, noe som betyr at jeg er ferdig med kjemi og fysikk! Herlig følelse. Nå skal jeg bruke resten av dagen til å lese meg opp på organsystemer, sirkulasjon av blod osv hos de forskjellige dyregruppene! Egentlig et ganske fint tema, men blir vanskelig å skulle kun snakke om det i 5 minutter! Hvordan skal jeg kunne snakke utfyllende om så mye på så kort tid!?Da er det bare å finne frem te-koppen og stearinlysene, så er jeg klar for eksamensøving! 

Hva kom dere opp i? 

Stille før stormen..

Hei!

I dag har vi som må opp i muntlig eksamen en fridag. Jeg gruer meg så til i moren, da får jeg vite hva jeg må opp i. Jeg vet jo at jeg kommer opp i noe, men tro meg, det er ganske stor forskjell for meg å komme opp i biologi, og det å komme opp i f.eks kjemi. Biologi er vel så og si det eneste jeg føler at jeg har grunnlaget for å klare, derfor satser jeg alle korta på at det er nettop det jeg vil komme opp i imorgen. Etter at vi har fått beskjeden så har vi to dager på oss til forberedelser. Med andre ord så er selve eksamenen på torsdag. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg, men jeg skal juble sååå når det er over! 

Random bilde fra tidligere. 

Regner med at jeg ikke er den eneste som skal opp i muntlig her i landet, hehe, så er nok ikke bare jeg som er stressa?
Hva vil dere helst komme opp i imorgen? 

Mitt lille prosjekt

Hei!

I dag ble det ingen jobbing på meg. Jeg skulle jo egentlig ha jobbet i dyreparken idag, men siden jeg var så dårlig igår så ble jeg enig med lederen min om at jeg skulle prøve å slappe av og bli bedre idag for så å heller jobbe i morgen. Heldigvis så har jeg blitt mye bedre i dag! Jeg er jo fortsatt forkjøla og sliten, men mye mindre enn i går. Jeg har hatt mye overskudd av energi til enkelte tider i dag, men jeg merker at tålmodigheten min er helt på bunn! Jeg trudde at jeg skulle krepere da jeg var med mamma for å handle mat i sta, folk overalt! haha. 

Nok om det og tilbake til overskriften! I det siste har jeg bare blitt mer og mer lei av skole pc'en min, av to grunner.. 1: den bråker utrolig mye til tider og blir fort varm (kanskje min egen skyld..) og 2: den kan være skikkelig kødden av og til, noe som ikke passer til min tålmodighet! Derfor ville jeg ha meg en lite avbrekker fra den pc'en og dro derfor frem min andre pc! Det er den je skriver ifra nå btw. Jeg elsker denne pc'en og den er så mye bedre enn den andre, men jeg har ikke turt å bruke den til å lagre bilder og sånn på fordi den har kræsja en gang før, og da mista jeg ALT! Utrolig kjipt. Men nå er altså mitt "lille" prosjekt det å se igjennom gamle bilder, kanskje slette noen, rydde opp på denne pc'en og overføre musikk fra den andre og over til denne slik at jeg etter hvert kan begynne å bruke denne mer igjen. Høres kanskje lett ut, men når du slår på en pc som har ligget stille i et par måneder så kan jeg love deg at antallet oppdateringer og annet drit som tar tid er utallige.. Det gjør pc'en litt treig å jobbe med.. Hvis jeg overlever dette så er planen også å rydde rommet mitt litt. Jeg blir bare så rastløs av å ha sittet stille i flere dager, can't help it! Men jeg må passe på å ikke slite meg helt ut da, skal jo tross alt på jobb i morgen! Jeg beklager om det har blitt noen skrivefeil iløpet av dette innlegget, men tastaturet er så utrolig uvant å bruke! Jeg skal forresten også prøve å svare på en del av spørsmålene som dere sendte meg, men tviler på at jeg rekker alle i dag. I moren skal jeg jo jobbe, så resten vil komme på mandag. 

Hva skal dere i dag?
Ha en nydelig lørdag alle sammen!  

Beklager nok en gang..

Hei!

Beklager nok en gang for at det ikke har blitt noen blogging verken igår eller idag, men jeg er fortsatt ikke blitt frisk. Egentlig har jeg bare blitt mye mer forkjølet. I tillegg sprenger det i hodet mitt og jeg er bare veldig slapp. Jeg har egentlig utrolig lyst til å blogge, men jeg klarer liksom ikke å konsentere meg ordentlig. Nesa mi kiler hver gang jeg puster, haha! Og i tillegg så føler jeg meg jo ikke veldig bra, så det eneste jeg egentlig har lyst tilå gjøre nå er å sove godt under dyna mi. En annen grunn til at jeg ikke har kommet med noen nye innlegg er vel også litt det at da må jeg også svare tilbake på alle kommentarene, noe jeg virkelig ikke orker akkurat nå! Men slapp av, jeg skal svare dere tilbake når jeg blir litt bedre!

Dette har blitt min beste venn akkurat nå. Jeg er sikker på at jeg kommer til å ha et stort sår under nesa når dette er over, ahaha! Heldigvis så er disse ganske myke da. For sikkerhetsskyld kjøpte mamma en pakke med 10 sånne "pakker" i, så jeg tror jeg har nok for en liten stund!

Nå har jeg akkurat tatt på meg mine superherlige sokker som jeg fikk av Endre. Jeg har også tykke "hello kitty" sokker under, så føttene mine har det godt og varmt nå, hehe. Jeg har også et par av disse i hvitt, jeg bare elsker de! I vinter brukte jeg disse hele tiden fordi det var så kaldt på morgenen. Herlig rett og slett <3

I går begynte jeg på denne boka som jeg har hatt lyst til å lese i evigheter! Harry Potter fan u said? Bare litt... Jeg leste ut den første historien i boka før jeg ikke klarte mer. Nesa mi tar livet av meg,og den fjerner jo alt som heter konsentrasjon! Så jeg sitter og snufser konstant, og pga kilinga så sitter jeg her og halvveis nyser hele tiden. Jeg får liksom ikke nyst det av meg, for det kiler på nytt hver gang jeg bare puster bittelitt med nesa, buhu. 

I går fikk jeg et energisjokk etter å ha ligget stille i noen timer, det er egentlig veldig normalt for meg å få slike energisjokk om jeg holder meg rolig i et par timer haha. De som kjenner meg skjønner hva jeg snakker om.. Så derfor fyker jeg rundt i huset, prøver å finne på ting. det endte med at jeg blant annet lagde dette bokmerket. Selvdigger? En smule <3 Neida..

Så dette er min hverdag for øyeblikket. Paracet og nesespray ble visst ikke med på bildet, men de hører også med. Jeg følte også det ble litt teit å ta bilde av dyna og sofaen, men dere skjønner sikkert også at det er her jeg tilbringer dagen for øyeblikket. Jeg håper bare det går over til i morgen, jeg skal jo jobbe lørdag og søndag! 

Hvordan har dere det?
Noen andre enn meg som har vært hjemme fra skolen idag? 

Ikke helt i toppform..

Hei!

I går sa jeg jo at siden jeg har fri idag så skulle jeg prøve å blogge en del. Akkurat nå så kan det se ut som at den planen gikk rett i dass! Jeg har utrolig lyst til å blogge, men det ser ut til at forkjølelsen har tatt meg igjen. Nesa mi er helt tett, jeg sitter å nyser så og si hele tiden. I tillegg er halsen min vond og ekkel. Formen er ikke på topp i det hele tatt, og jeg har mest lyst til å bare ligge under dyna mi! Jeg håper at det vil gå over snart, men jeg kan jo ikke love noen ting. 


Haha. 

Fler som ikke føler seg helt i form for tiden?
Hva er deres planer for dagen? 

 

Tomrom i hverdagen!

Hei!

Beklager for lite blogging i dag,men for det første har jeg ikke vært hjemme, og for det andre så har jeg heller ikke følt meg særlig bra. I morgen har jeg fri, så da skal jeg være flinkere!

Som jeg har nevnt tusen ganger så elsker jeg serier som frustrerte fruer og Grey's anatomy, og pleier alltid å se pådisse seriene hver tirsdag, men nå som Frustrerte fruer er slutt så er tirsdagene sykt tomme! Jeg har jo Grey's, men det blir liksom ikke helt det samme når jeg ikke får sett frustrerte fruer i tillegg. Det er så trist å tenke på at det er over! Jeg har så og si fulgt med fra begynnelsen, og de episodene jeg ikke fikk sett i begynnelsen, har jeg sett i ettertid. det var rett og slett bare utrolig trist å se den siste episoden. Tragisk, I know, men man blir jo litt knyttet også. Jeg gruer meg så utrolig mye til Grey's anatomy slutter, den serien har jeg sååå mange minner til! Jeg husker jeg og mamma så de første episodene sammen, det var den tiden da jeg gikk på teater og begynte å like cappuccino! Haha <3

Haha, jeg måtte bare! bildet er ifra google btw.

Blir dere triste når serier tar slutt?
Nå skal jeg kose meg med Grey's Anatomy!! 

Herlige kanelsnurrer!

Hei!

Nå har jeg og mamma akkurat bakt ferdig noen helt supre kanelsnurrer! Mamma har stått for det meste av bakingen da, jeg bare bakte de ut og tok på "fyllet" side jeg ikke har følt meg noe bra i dag. Vi har brukt same oppskrift tidligere også, og jeg rett og slett elsker den! Vi dobler den da, siden vi er såpass glade i søtt, haha. I tillegg pleier jeg å ta med litt til Endre også. Bollene blir utrolig store og saftige, og i tillegg så holder deigen til mange boller! Når vi dobler deigen så holder det til 3 stekebrett med store kanelsnurrer! Om dere vil ha oppskriften så kan dere gå inn på dette innlegget!

Herlige! Om dere vet om noen sider med herlige oppskrifter så blir jeg veldig glad om dere deler de med meg! :D
Må forresten også bare si tusen takk til alle dere som kommer med så utrolig koselige kommentarer! Jeg blir så glad av å lese det dere skriver til meg, det betyr veldig mye!

Before I die..

Åh, jeg bare elsker disse bildene! De er så søte, og jeg blir i så godt humør av å lese alle de søte ideene! Bildene er som dere sikkert har forstått fra weheartit <3

Deilig med litt fri!

Hei!

Endelig har det kommet en helg hvor jeg har fri igjen. De siste ukene har jeg jo jobbet, så da har jeg ikke fått sovet ut noe, men denne helga skal nytes! I går hadde jeg besøk av ei venninne som heter Anita. Det var veldig koselig, vi snakka så mye at jeg til slutt ble skikkelig tørr og sår i halsen. Vi så også påen del filmer, blant annet "127 hours" som gikk på en av pluss-kanalene.

I dag har jeg ikke følt meg fullt så bra, våknet opp med vond hals og følte meg litt uggen, men får håpe det snart går over! Har forresten fått meg fire nye "familiemedlemmer". Kjøpte fire "black molly" i fiskebutikken tidligere idag, så da får de det forhåpentligvis fint i akvariet mitt! Jeg kan ta noen bilder av de etterpå, men sånn superspennende bilder blir det nok ikke haha! Resten av kvelden skal jeg tilbringe hjemme. Jeg vet ikke helt om det blir pc eller om valget faller på TV, men kos skal det bli i alle fall! Egentlig så håper jeg på litt tordenvær sånn at jeg kanskje finner roen til å lese en bok eller noe, men foreløpig har det kun blitt regn.


Bildet er tatt for en stund siden.

Hvordan er været hos dere?
Hva har dere gjort denne helgen? 

 

Kjærestebesøk og Paradise-finale! :D

Hei!

I dag har jeg bare kost meg. Endre ble med hjem til meg etter skolen, og begge var så slitne at vi tok en liten høneblund på sofaen, haha! Men vi hadde det jo også veldig koselig da, selv om vi for det meste satt innpakket i dyne foran Tv'en. Nå er jo både han og jeg ganske glad i Tv da, haha. Men nå har jeg kjørt han hjem for kvelden, siden jeg har lappen og ikke han (må bare gni det litt inn, sorry Endre). Senere skal jeg se på finalen til Paradise hotel. Jeg trodde egentlig ikke at jeg kom til å følge med på det, i og med at jeg egentlig syntes konseptet er no tull, men fy søren å avhengig en blir av å føle med på det der! Så jeg skal følge spent med og krysse fingrene for at det er Camilla og Andreas som vinner, noe jeg også tror det er. 

Må bare si en ting til hu som vant konkurransen: Jeg har ikke glemt deg, og pakken kommer snart! Jeg må bare finne teipen først.. Den har nemlig gjemt seg, noe som er litt dumt når jeg skal pakke inn premien. 

Hva har dere gjort i dag?
Fler enn meg som skal se på finalen ? 

På tide med en liten opprydning!

Hei!

Koselig å se at så mange kom tilbake til bloggen min i går selv etter at jeg hadde vært så lenge borte! dere er virkelig søte! Som dere sikkert har forstått så tar jeg en god del bilder, og alle bildene blir overført til denne pc'en (skole-pc). Det blir utrolig mye for en stakkars liten pc, og magefølelsen min sier at det kan være grunnen til at den er blitt litt småtreg, haha! Defor har jeg nå bestemt meg for å rydde opp i bildene, sortere de og ikke minst slette de som jeg egentlig ikke trenger. Det viste seg å være mer jobb enn antatt! 


Til nå har jeg kun delt en liten del av bildene inn i mapper som de over, men jeg har utrolig mange igjen! Jeg har flere tusen bilder, og over halvparten er nok kun søppel-bilder, så jeg har en ganske så stor jobb fremfor meg. Når jeg er ferdig med å sortere bildene, tenkte jeg å kjøpe en liten ekstern harddisk sånn at jeg ikke risikerer å miste alle bildene mine om pc'en blir ødelagt. Nå skal jeg kose meg videre med oppryddingen av mappene mine! Wish me luck!

Hva er deres planer for dagen?

En herlig dag!

Hei!

Dagen i dag har vært helt nydelig! Været ute kunne ikke vært mer perfekt. Sola skinner som bare det, det er utrolig varmt, skyfri himmel og ikke minst masse fri! Så og si hele skoledagen tilbrakte jeg på kunstgressbanen til skolen, hvor sola virkelig steika. Da klokken var halv 11 fant jeg ut at lærerne jeg skulle ha videre var syke, så derfor sluttet jeg min skoledag da. Etterskolen ble jeg med Endre til noen kamerater av han. Vi slappa bare av i sola før vi kjørte til Reddal for å bade. Vannet var litt kaldt, men det var egentlig bare veldig deilig! En fantastisk fin dag, jeg har til og med fått litt (rød)farge! haha. 

Resten av kvelden skal jeg tilbringe foran tv'en sammen med familien. Etter hva jeg har fått med meg så er det noe mgp-greier på tv'n, så da blir det vel å se på det også. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder snart, men jeg vil liksom ikke ta med meg kameraet på skolen. Utrolig hva folk får seg til å stjele... 

Halve skolen samla på kunstgress i storefri, hehe <3 

Hvordan har deres dag vært?
Har sommerværet kommet til dere? 

 

Nail polish- 17.mai!

Hei!

Innimellom all øvinga til fysikkprøven jeg har i morgen lakket jeg neglene. Jeg ville prøve noe nytt og gikk derfor inn for å lage det norske flagget! Resultatet ble vel ikke akkurat et mesterverk, men med tanke på at jeg aldri har gjort det før+ at jeg ikke har noen av redskapene en egentlig burde ha så ble jeg fornøyd. 

Hva syntes dere? 

 

Utrolig søt hund!

Hei igjen!

Jeg måtte bare dele denne supersøte videoen, som jeg kom over på vg i stad, med dere! Videoen er fra Britain's got talent hvor en jente på 17 (?) år har lært opp hunden sin til å gjøre masse triks og er superlydig! De vant visst til slutt, noe jeg kan skjønne godt! Hvis jeg en gang i fremtiden skal ha meg hund så må det bli en sånn som den på videoen! Den var jo rett og slett bare helt nydelig! Haha, nå fikk jeg lyst på en hund. 

Ikke sant den hunden er utrolig søt!? :'D

Verdens beste har bursdag!

Hei!

I dag har verdens beste gutt, og kjæreste, bursdag! Jeg håper å få sett han senere, men siden han er i Oslo så blir det jo en kjøretur hjem på 3-4 timer, og jeg aner ikke når han drar siden han ikke tar telefonen sin, haha. Men jeg håper å få sett han sånn at jeg i allefall kan få gitt han pressangen sin! Gratulerer så mye med 18 årsdagen din Endre, Elsker deg masse!

Har noen av dere bursdag i dag? 

Har farget håret!

Hei alle søte!

I dag har jeg gjort to ting, jobbet med matte og farget håret mitt! Jeg har også klippet det da. Siden mamma'n til Endre er frisør så klipper jeg meg likesågodt hos henne. I tillegg så er det mye gøyere med tanke på at jeg sitter hos Endre mens jeg blir klippet. Da får jeg jo tatt to fluer i en smekk, ordnet håret OG være med Endre. De siste gangene jeg har farget håret så har jeg valgt en brun farge som gjør håret mitt litt mørkere. Det valgte jeg denne gangen også fordi det er den fargen jeg liker best. 

Hva syntes dere? :D

Ikke noen "lille Petter edderkopp" her i gården nei..

Hei!

Som tidligere nevnt så er dagene veldig stressfulle og jeg har mye å gjøre, derfor resulterer det i lite blogging,men slapp av, det går snart over! Jobbdagene gikk forresten veldig bra, jeg kan fortelle dere mer om det senere eventuellt. 

I dag har jeg vært på jobb og øvd til prøve. Innholdsrik dag, I know! Jeg pleier som oftest sitte på gulvet på rommet mitt med noe å knaske på, litt drikke og et brennende lys når jeg øver. Og musikk, ikke en dag uten musikk! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare er sånn at jeg må ha disse tingene rundt meg for å kunne øve. En ting jeg IKKE trenger er det som dukket opp på rommet mitt i dag, nemlig en gigantisk edderkopp! Jeg skvatt så at jeg moste den på stedet, haha, poor little spider! 

Jeg vet at den ikke ser stor ut på bildet, men det er fordi 2/3 hang igjen på dingsen jeg skviste den med, eller ble skyvd under den sprekken dere ser, haha. Det værste er at dette er rett ved siden av senga mi, gjett hvem som ikke kommer til å sove i kveld! 

Bare jeg som får litt småpanikk når jeg ser disse?

Første jobbdag!

Hei og god morgen!

I dag starter jeg min første dag som ansatt på Kutoppen i Dyreparken-Kr.Sand! Jeg både gleder meg og gruer meg. Jeg gleder meg fordi dyreparken er et pantastisk sted å arbeide, men jeg gruer meg fordi det er et år siden jeg sist gang sto i kassa. I tillegg skal jeg nå jobbe med en annen type kasse enn det jeg er vandt med, men forhåpentligvis så lærer jeg meg det fort og smertefritt! Wish me luck! jeg skal jobbe frem til halv 5, men er nok ikke hjemme før nermere 6 på grunn av bussen. Jeg skal prøve å presse litt bloggtid inn når jeg kommer hjem, men utenom det så må nok resten av tiden min gå til den herlige øvingen til historieprøven vi har til mandag. 

Jeg skal jobbe i suverniravdelingen i det søte huset på høyre side på bildet. Kom på besøk da vel!

Har dere vært i dyreparken før?
Hva skal dere i dag? 

 

Lykke

Haha, merker det ble stor kontrast mellom overskrivten i dette og det forrige innlegget, men det får så være. Jeg har heldigvis klart å finne et lite lysglimt i hverdagen. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det her på bloggen før, men jeg har lenge vært på leting etter en spesiell type potetgull som jeg husker jeg spiste mye når jeg var mindre. Jeg har liksom ikke funnet den etter at jeg flyttet til sørlandet, tror det var sånn omtrent da den forsvant fra butikkhyllene, men nå er den tilbake! Derfor måtte vi bare kjøpe et par poser, livet er herlig! 

I tillegg sitter jeg også nå og smaker på årets første jordbær for min del. Vanligvis pleier vi å vente til nærmere sommeren fordi de fra de andre landene vanligvis ikke er så gode, men disse var overraskende gode! Jorbær er bare så utrolig godt!

Små barn, store gleder, hehe. 

Fler som har savnet denne potetgullposen?
Ha en herlig helg alle sammen! 

Stress..

Hei

Jeg må nok en gang beklage for mye fravær på bloggen. Dere aner bare ikke hvor mye jeg har hatt lyst til å blogge de siste dagene! Det frister å bare flate ut på sofaen med "blogg.no" hele dagen, men sånn som hverdagen er nå så er det så og si umulig. Vi har to store prøver tidlig neste uke som kommer veldig tett, så øvingen må egentlig skje nå. I tillegg har jeg jobb i morgen og på søndag, noe som gjør at den eneste øvedagen jeg egentlig har er i dag.. Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal starte, og det frister å bare sette seg ned å grine, haha, men det hjelper ikke veldig på karakteren. Derfor går hverdagen veldig i surr for tiden med mye stress og uroligheter fordi jeg absolutt ikke føler at jeg får gjort det jeg skal. Det kommer nok noen blogginnlegg dagene fremover, men når de kommer vet jeg ikke. Jeg må egentlig bare gå litt etter magefølelsen og skrive når jeg får "kicket". Hvis ikke går jeg bare rundt og er superstressa over å ikke ha fått blogget hele tiden.

Jeg håper dere forstår og at dere ikke gir meg helt opp! Jeg vet det er irriterende å lese en blogg som får "avbrudd" hele tiden, men jeg håper dere skjønner hvorfor og at dere fortsetter å titte innom! Dette er nok ikke det eneste innlegget i dag liksom, men jeg vil bare si ifra til dere for sikkerhetsskyld fordi nå har vannet rent litt over kantenpå stress-begeret mitt. 

Fler enn meg som er stressa for tiden?

Nyt det mens du kan..

Hei!

Været i dag har vært helt himmelsk! Nok en gang skyfri himmel og utrolig varmt. Jeg har prøvd å nyte det så godt jeg kan i dag, jeg hørte nemlig at været skal bli dårlig i en periode fremover. Det skal bli ganske kaldt og til helgen kommer det jo også regn. Jeg håper bare at sommeren blir fin og varm, men ifølge de to siste sommerne vi har hatt så er det tydeligvis for mye å be om. Det er helt utrolig å se hvor fort ting kan snu.

Når vi snakker om ting som snur fort, utrolig trist den saken om Alexander Oen. Jeg skjønner bare ikke hvordan en så ung og trent person kan dø så plutselig! Det er så rart at alt kan bli borte iløpet av sekunder. At en i det ene øyeblikket kan være livlig, ha personlighet og bare le og ha det gør for så å i det neste sekundet være død, stille og helt borte. Tanken blir bare merkeligere og merkeligere for hvert sekund jeg tenker på det. Sender alle tanker til familie og venner. 

Nå som solen har gått mer eller mindre ned, og temperaturen begynner å synke, så venter jeg bare på at den herlige serien Game of Thrones skal begynne! Jeg har sett sesong 1, men i dag begynner sesong 2! Gleder meg som en liten unge, hehe.

Hva har dere gjort i dag? 
Noen andre som ser på Game of Thrones?
1. Mai- ting som skjer denne måneden!

God morgen alle søte <3

I dag er det 1. mai! Helt utrolig å fort tiden går! Forhåpentligvis er dette starten på sommer og hærlig vær! Det er mye som skjer denne måneden, derfor tenkte jeg å lage en liste slik at dere får vite hva jeg skal i tillegg til at jeg forhåpentligvis får litt bedre oversikt! 

* Denne måneden starter jeg å jobbe i Dyreparken igjen. Denne sommeren skal jeg jobbe på Kutoppen i det store blå huset, hehe! Kom gjerne innom om dere er i Dyreparken en tur. Det blir spennende å begynne siden jeg aldri har jobbet i butikk før. Jeg har kun stått i kasse på soko, spisested i dyreparken. Men det skal nok gå fint. Starter den 5. mai for de som lurte. 

* Vi har en haug av prøver og tentamener denne måneden. I morgen har jeg Tysk-tentamen, wish me luck!

* Jeg får forhåpentlig beskjed om at jeg har kommet opp i tysk skriftlig. Vi må jo uansett komme opp i noe til eksamen, og siden muntelig er uaktuelt, haha, så har jeg bare bestemt meg for at det skal bli tysk SKRIFTLIG.

* Endre blir 18 år! :D

* Det er 17. mai <3

* Endre får forhåpentligvis ut båten sin og vi har vår første båttur i 2012 <3

Utenom dette skal jeg vel ha siste innspurt på skolen med masse lekser, prøver og fremføringer. Forhåpentligvis skal jeg også sole meg ute i solsteika og ta masse herlige bilder! Jeg blir forhåpentligvis også mer komfortabel med å kjøre bil utenfor områdene jeg valigvis kjører og sist med ikke minst koser meg masse med venner og familie. Sommer 2012 here I come!  Bildene er fra i går.

Hva er deres planer for mai-måneden?

Ting som plager meg..

Hei!

Først må jeg bare si tusen takk til de supersøte kommentarene dere gir meg! Dere aner bare ikke hvor glad jeg blir av å lese de, så tusen takk! Så må jeg også si beklager for at jeg ikke har vært så flink å gitt dere noen gode innlegg tilbake, det har bare vært veldig mye de siste dagene, noe som har ført til både det ene og det andre.

For det første er jeg,som tidligere nevnt, veldig sliten etter all forbredelse til konfirmasjonen vi holdt for et par dager siden. Nå var jo ikke jeg konfirmant, men jeg og mamma bakte sånn 9 forskjellige ting. I tillegg holdt jeg på med mitt lille prosjekt som jeg nå kan si var en stor scrapping-bok med masse barnebilder av lillebroren min. Den tok evigheter å lage! Så derfor ble det heller ikke mye tid til blogging. Jeg falt rett og slett helt ut av "blogg-mønsteret" mitt, noe som btw er utrolig deprimerende i lengda, haha! 

I tillegg har jeg slitt en del med søvn i det siste. Jeg har en tendens til å våkne rundt 5 hver bidige morgen! Det er irriterende og frustrerende fordi jeg ikke får sove ordentlig etterpå heller. Det har ført til at jeg sliter med litt vondt i hodet og i tillegg at humøret mitt synker litt til bunns til tider. Men nå har jeg heldigvis fått søvnen litt tilbake! 

Den aller siste tingen som plager meg for øyeblikket er at fisken min har daua! Hahaha, jeg måtte bare si det. Neida, men det er faktisk bittelitt trist når en fisk du har hatt en god stund plutselig er død, men sånn skjer. 

Beklager for utrolig kjedelige bilder. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder som passer bedre til innleggene fremover. Jeg skal også prøve åkomme med et innlegg somikke er så deprimerende neste gang, haha. Av og til er det bare så deilig å skrive om negative ting. 

Hva plager dere for tiden?

Solskinnsdag

Hei!

Da var konfirmasjonen overstått! Den var jo i går da, men jeg har jo ikke blogget noe i dag heller. Konfirmasjonen var veldig koselig, men fy søren å sliten jeg var etter all jobbinga på forhånd. I tillegg har jeg sliti litt med søvnen de siste dagene, våkner midt på kvelden. Men i natt sov jeg utrolig godt! Har ikke sovet så godt på evigheter. 

Været i går og i dag har vært helt nydelig! Det har blåst litt, men det har ikke gjort noen ting. I dag har jeg bare kost meg med Endre i det fine været. Vi hadde en lang kjøretur, noe som var utrolig koselig, før vi spiste med noen andre i byen. Vi har også vært på tur-stedet vårt og bare slappet av. Jeg elsker utsikten der oppe, du kan se omtrent hele Grimstad. Jeg tror jeg må ta med meg kameraet opp dit en gang! Nå skal jeg redigere en del bilder fra i går + at jeg skal prøve å få tenkt ut noen litt bedre og mer interessante innlegg til dere!

Bilde er tatt litt tidligere i år. 
 

Hva har dere gjort i dag?
Hvordan er været hos dere? 

Kakebaking!

Hei!

Da var jeg og mamma nesten blitt ferdige med alle kakene! Til sammen har det blitt 6 kaker, en haug med muffins og 2 bokser med is! Jeg tror det skal holde, haha. Nå må jeg rydde rommet, stelle meg og bli ferdig med noen andre ting som jeg ikke kan nevne før i morgen. Jeg kjenner jeg er sånn passe sliten av all bakinga nå, men jeg gleder meg til å kunne spise de! De ser utrolig gode ut i hvertfall. Utenom dette har vi laget "verdens beste", "red devils cake", "suksessterte", "krydderkake", "butterdeigkake" og is, men jeg glemte å ta bilde av de. Det blir nok tatt en del bilder av de i morgen uansett, hehe. 

Hva har dere gjort idag?
Noen av dere som skal ha eller skal i en konfirmasjon til helgen? 

"Stagediving" inn døra...

Hei!

Dagen i går var litt av en dag. Jeg dro på kasseopplæring som planlagt og var der i et par timer. Da jeg hadde kommet hjem dro meg og mamma for å handle inn siste del av alt vi trenger til konfirmasjonen. Vi skal nemlig bake en god del kaker, hehe. Det ble en del poser, og når jeg da skulle gå inn døra her hjemme så klarte jeg å hekte beinet mitt fast på undersiden av døra, så jeg fløy inn! Selvfølgelig har vi fliser i gangen, hehe, så jeg landet på knærna og albuene oppå stein. Ufattelig deilig. Derfor klarte jeg ikke gjøre noe annet i går enn å ligge under dyna mi på sofaen. Det hadde heldigvis blitt mye bedre over kvelden, og i dag har jeg bare litt småvondt og blåmerker her og der. 

I dag og i morgen skal jeg og mamma bake og styre så og si i ett sett. Jeg har til og med tatt meg fri fra skolen for at vi skal rekke alt sammen! Så fra og med nå så må dere regne med en del bilder av kaker her inne, haha! Her skal det prøvesmakes for å si det sånn! Været ute er forresten helt forferdelig! Det bare pøser ned i ett sett. Heldigvis så skal jeg jo bare være inne uansett. 

Bildet tatt tidligere.

Hva skal dere i dag?
Fler som har tatt en liten "stagediving" inn døra? 

Avbrekk fra hverdagen

Hei!

Skal si dagene har vært hektiske i det siste! Det tror jeg egentlig de kommer til å være hver dag frem til lørdag. I dag har jeg vært hos Endre så og si hele dagen, noe som var veldig koselig. Da jeg kom hjem måtte jeg skrive en del på en innlevering vi skal ha i gymmen. Utenom dette har jeg jo også mitt lille prosjekt å jobbe på. I morgen blir det kasseopplæring på jobben rett etter skolen, og fredag blir det baking av alle kakene som skal være klare til konfirmasjonen dagen etter. Jiiiha! 

Til tross for en litt hektisk hverdag så skal jeg nå lene meg tilbake med levende lys, godteri, scrapping og mine to yndlingsserier! Liver er herlig.Hehe, jeg satte godteposen i sofaen og oppdaget plutselig at det var hull i den. Masse sukker i sofaen <3 

Hva skal dere i kveld?
Noen andre med en stressende hverdag? 

Nye gardiner = nytt rom!

Hei!

Beklager for veldig lite blogging de siste dagene, jeg har vært utrolig slapp på blogg-fronten. Russerevyen i går var bra, veldig mye intern humor da, men for meg som går på samme skole som russa så gikk det jo fint siden jeg kjenner alle lærerne de parodierte. Jeg kom hjem så sent i går at jeg rett og slett ikke orket å skrive noe her. Jeg tenkte å bli bedre i dag, men da jeg kom hjem var det i full gang med vasking av vinduer og rydding av rommet. Rommet ble jeg veldig fonøyd med, jeg byttet de gamle gardinene og pyntet litt opp. Resultatet ble et så og si nytt rom! Fantastisk hvor mye forandring et par gardiner kan gjøre!

Tidligere har jeg bare latt gardinene henge og slenge,men i dag lagde jeg mine egne "gardinholdere". Jeg husker ikke hva de egentlig heter, så nå har jeg laget et nytt navn til de også, haha! Men tilbake til saken.. Jeg tok bare litt av båndet jeg kjøpte på Upstairs og klippet det i passe lengde. Deretter festet jeg båndet rundt gardinen og i veggen med en stift eller hva det heter. Tror ikke det heter akkurat det, men dere ser jo hva jeg mener på bildet under. 

Syntes den ble litt søt jeg! 

Og til dere som lurer på hvordan det så ut før så er det bare å se på outfitbildene som ligger på bloggen. Omtrent alle er tatt i dette speilet med RØDE gardiner bak ;)

Hva syntes dere om gardinene og "gardinholderne"? 

Russerevy og dagen i dag!

Hei!

Dagen i dag har vært skikkelig grå. Ute har det regnet så og si i hele dag, men egentlig har det bare vært deilig. Nå skal jeg bare få spist og litt sånn før jeg tar turen inn til byen for å se på russerevyen med Endre. Jeg har vært på rysserevyen et par ganger før. Noen ganger er det utrolig bra, andre ganger ikke fullt så morsomt. Får bare håpe denne er bra og ikke bare klein, hehe. Resten av dagen skal jeg bare slappe av tror jeg. Jeg nyter all den lekse/prøvefrie tiden jeg kan få nå før "helvette bryter løs".. Er jo ikke lenge igjen til eksamens- og tentamenstiden! Noen andre som skal på russerevy idag? 
Hvilke planer har dere for dagen? 

Nail polish!!

Hei!

Tusen takk for alle lykkeønskene, prøven gikk fint tror jeg. Blogg-mønsteret mitt har blitt helt merkelig, av en eller annen grunn har bloggingen begynt å skje om kvelden, haha. Skal prøve å snu det om igjen. I dag har jeg vært ganske opptatt med et lite prosjekt jeg har satt igang, hehe. Jeg kan ikke si mer om det ennå, annet enn at en del av tiden min går til det for øyeblikket. Utenom dette har jeg i kveld bare kost meg og sett på tv. Jeg fant også frem en annen neglelakk som jeg ikke har brukt på svært lang tid!

Oppdaget i dag at Picnik er lagt ned. Ble skikkelig lei meg jeg! Men heldigvis så varte ikke sorgen lenge, for jeg kom over en side som var minst like god. Jeg må bare vende meg til den, hehe. Tilbake til neglelakken, jeg digger denne fargen! Den er så knæsj at det blir kult, hehe. Prisen er jeg ikke helt sikker på,men den er i allefall ikke dyr! Du får kjøpt den på h&m butikkene.

Hva syntes dere om fargen?

Wish me good luck...

Hei søtinger!

I dag har jeg vært veldig sliten. Hodepina har småplaget meg i hele dag. I tillegg har jeg blitt superstresset over prøva som jeg har i morgen! Jeg klarer jo nesten ikke sitte stille, må gjøre noe hele tiden, haha! Men jeg har fått øvd mye i dag, og mer kan jeg egentlig ikke gjøre. Nå har jeg tatt på meg koseklærne, tatt frem deilig juice og skal snart se på torsdag kveld fra nydalen! Fin avslutning på dagen i hvertfall. Får bare håpe morgendagen blir like fin, haha. Uff, jeg tror jeg bare burde gå og legge meg, hodet mitt er bare fullt av grøt...

Mine herlige "slappe-av" klær<3 Sminkefri og fin vettu.. Men man må jo ha noen sånne dager også, haha.

Mine elskede skolesaker.

Sorry for utrolig teit og uryddig innlegg, håper dere forstår, haha!
Pliiis ønsk meg lykke til, det trenger jeg!

Syk igjen

Hei.

Nok en gang har immunforsvaret mitt sviktet meg. Jeg er syk og hjemme fra skolen. Litt kjipt siden onsdagene er de greieste dagene, men jaja. Været ute er grått og trist, men heldigvis er det ikke snø. Nå ligger jeg i sofaen med dyna godt pakket rundt meg og ser på rettsaken om 22.Juli-saken. Litt kjipt at vi ikke får se noe fra rettssalen egentlig, men sånn er det jo bare. Tankene mine går til alle der ute som er rammet av saken. Det må jo på en måte være godt å vite at han nå skal få sin straff,men på en annen side så ripper det sikkert opp i mange store sår. Uff. 

Akkurat nå orker jeg ikke å gjøre så veldig mye. Jeg ligger bare i sofaen med vond hals, nysing og dunking i hodet. Får håpe det gir seg litt utover dagen, jeg hater å ikke ha krefter til å gjøre noe som helst! Snart blir det vel kanskje en disney-film eller noe før jeg må fortsette med øvingen til kjemiprøven som jeg snart skal ha. Sorry for gjenbruk av bilder, men jeg har ikke fått overført noen nye ennå. 

Flere som er syke idag?

Snart tid for tv-slaving igjen!

Hei!

Beklager for svært lite blogging i dag. Blogg.no har jo ikke akkurat spilt særlig på lag, i hvertfall ikke tidligere i dag. I tillegg har jeg ikke følt meg helt på topp. Jeg tror jeg brygger på noe. I dag har jeg for det meste halvsovet på sofaen. Jeg tok en liten "pause" i stad med mamma og broren min. Vi dro på Sørlandssenteret for å handle inn dress og litt forskjellig. Nå skal jeg snart avslutte dagen med Frustrerte Fruer og Grey's Anatomy! Wowhoo!! Jeg ble så glad da jeg fant ut at frustrerte fruer ikke var ferdig.

Ser dere på noen av disse seriene?
hva har dere gjort i dag? 

16.04.2012

Hei.

Akkurat nå har jeg ikke stort å skrive annet enn at jeg har en kjemiprøve å øve til. Den er ikke før til fredag, men om jeg i det hele tatt skal stå på den prøva så må jeg begynne nå! Hehe, er ikk fullt så ille kanskje, men kjemi er utrolig vanskelig. Det syntes i alle fall jeg. Senere i dag skal jeg kanskje en liten tur innom Sørlandssenteret. Jeg tror nok at det bare blir litt titting for min del. Jeg gleder meg så mye til jeg begynner å jobbe. Det skal bli utrolig deilig å tjene litt penger igjen! Været har variert veldig i det siste. I dag har det småregnet av og til, og ifølge noen medelever så er det meldt mye regn de neste ukene. wohoo! Godt jeg fikk tatt noen bilder ute i går mens det fortsatt var godt vær. Det kan jo bli en stund til neste gang.

Bildet er tatt av meg. 

Hva skal dere i dag?
Hvordan er været hos dere? 

Fredagskos meg påskeegg og tv

Hei alle søte. 

I dag er det fredag den 13. hehe, skummelt. Ikke det at det pleier å skje meg noe på akkurat denne datoen, tvert imot egentlig. Ja, jeg klemte fingeren i gymmen og fikk et lite latteranfall i biologitimen, men jeg mener sammenligner du det med mine vanlige hverdager så ser du lett at dette slett ikke er en ulykkesdag. Latteranfallet var forresten bare morsomt og læreren var så snill at han ikke brydde seg. I tillegg så er det i dag en måned igjen til Endre sin bursdag! Blir gøy når han også blir 18, men jeg aner jo ikke hva jeg skal kjøpe! Altså jeg vet jo om mindre gaver, men jeg vil jo gi noe ordentlig siden han blir 18! Noen forslag?

I dag skal jeg bare nyte at det er helg. Endre er ikke hjemme, så han får jeg uansett ikke møtt før i morgen. Det er jo deilig med noen slappe-av-kvelder hjemme også. Jeg kjøpte inn noen påskeegg her om dagen fordi de var satt ned sykt mye i pris. 17 kroner kostet de nå! Så gjett hva jeg skal stappe i meg i kveld, haha! Det blir nok også en del tv-titting på meg, sjokk. 

Fler som bare elsker disse påskeeggene?
Hva skal dere i dag?