Innkjøp

Ny neglelakk- Ancient ruby

Hei!

Jeg kjøpte en nydelig neglelakk i forbindelse med krympefesten jeg skal på i morgen! For dere som ikke vet hva en krympefest er så er det en fest som russen har hvor vi blant annet får vite russenavnet vårt. Vi skal også være våkne hele kvelden+ at vi skal på skolen dagen etter.. Kan bli interessant, uff. Jeg kjøpte også en nydelig kjole, men den får dere ikke se før i morgen! Neglelakken ble som sagt kjøpt til anledningen og har en farge som passer godt sammen med kjolen! Fargen er helt nydelig, den ble litt rar på bilde nr 1, men er i virkeligheten veldig fin og dekker godt! Neglelakken koster 89,- og kan kjøpes på de fleste parfymerier og Cubusbutikker. 

Jeg er veldig glad i Isadoras neglelakker! De dekker fint, tørker fort og holder lenge. (om du ikke plukker på de da ofc). Denne neglelakken er helt klart verdt pengene! 

Hva syntes dere om fargen? 

New in!!

Hei sweeties! 

Nå er jeg sånn passe tom i hodet etter å ha øvd til mattetentamen som jeg skal ha om 2 dager.. Man kan si det sånn at jeg angrer passelig mye nå på at jeg absolutt skulle ta R-matta i steden for S, som etter mitt syn hadde passet meg så ufattelig mye bedre akkurat nå. I dag har jeg gjort litt av hvert som blant annet å være på jobbintervju og litt småshopping. Jobbintervjuet kan jeg jo komme mer tilbake til senere om det blir aktuelt. Shoppingen derimot, den kan jeg dele med dere nå! Det ble ikke noen storhandel, men litt fikk jeg i allefall kjøpt!

Det var 25% på alle Maxfactor-produkter i tillegg til at jeg fikk med den øverste esken gratis om jeg kjøpte 2 eller fler Maxfactor-produkter!! I eksken var det to fine neglelakker + en mini-mascara som til sammen hadde en verdi av 200 kr (ifølge butikken). Til sammen kom disse tre tingene på ca 160 kr. Ett stk fornøyd Jenny! Dette var forresten på Cubus. I tillegg kjøpte jeg blant annet en lilla sports-bh, wohoo! Elsker den fargen ^^ Jeg glemte forresten å fortelle dere at jeg har klippet meg! Egentlig så er det ikke sånn superstor nyhet i og med at jeg kun klippet det opp og gjorde luggen kortere.

Hva syntes dere?
Noen som har testet ut neglelakkene?


Innkjøp

Hei!

Jeg fårvel nesten si god morgen i og med at jeg våknet for en halvtime siden. I går var jeg så trøtt hele dagen så det eneste jeg gjorde var å sove og å være med Endre og noen venner av han på biltur. Nå har jeg fått sovet i over 12 timer, så nå var det på tide å bruke tiden til noe annet! Jeg kan begynne dagen med å vise dere hva jeg kjøpte på fredag. 

Litt vanskelig å få vist den ordentlig på bilde i og med at den er ganske mørk i fargen. Jeg kjøpte den på b.young for 200 (!!!) kr siden den var den siste som var igjen i butikken. Etter hva jeg husker så kostet den egentlig 400 kroner, så jeg fikk altså halv pris *lykke*. 

Hva syntes dere?

 

Gårsdagens lille innkjøp : )

Hei!

Turen i går var fin, men jeg var rimelig sliten da jeg kom hjem! Jeg fikk kjøpt meg blant annet et par sko og en ny vinterjakke som jeg elsker! Skoene fikk jeg ikke gått med i går fordi jeg hadde så sinnsykt vondt i beinet mitt, noe som også¨var en liten festbrems for shoppingen, men jeg fikk handlet det jeg ville ha. Da vi var hjemme skulle jeg egentlig lage innlegget til dere, men siden jeg sover hos Endre, og han har pakket ned de andre pc'ene sine pga flytting, så ville jeg ikke sitte å blogge mens han kjedet seg ved siden av. Derfor ventet jeg heller til i dag.


Jakke 899,- (husker ikke butikken akkurat nå)

Sko fra økonomisko 399,-

Håndkrem fra kremmerhuset 29,-Smykke fra accessorize 119,- (men var på litt tilbud)

I tillegg kjøpte jeg en bursdagspressang til Aurora som jeg skal i bursdag til i dag. Som dere skjønner så kan jeg jo ikke legge ut gaven hennes her, haha! Jeg ble veldig fornøyd med innkjøpet, men skoene var visst ikke bare,bare å få tak i! Vi måtte dra rundt til andre butikker for å finne min størrelse fordi den første butikken var helt utsolgt for noe som helst i nærheten av min størrelse, jippi, men vi fant de rette til slutt.

Hva syntes dere?

Pakke i posten!!

Heii!

I går fikk jeg en herlig pakke i posten med sminken som jeg bestilte fra elf for en liten stund siden. Godt at jeg fikk den i går, for det var nettop i går at jeg klarte å gå tom for primer. Heldigvis hadde jeg bestilt en ny fra elf, så da er alt godt igjen. Jeg hadde også bestilt 2 cover sticks, pudder og solpudder-ish.. vet ikke helt hva det heter, men dere skjønner sikkert hva jeg mener! I tillegg fikk jeg med en gratis øyenskygge, men fargen passet ikke meg, så den må jeg få gitt til noen andre som kler den bedre. 

åh, lykke <3

Handler dere fra elf?

Dagens innkjøp!

Hei!

Først må jeg bare si tusen takk for alle de supersøte tilbakemeldingene på forrige inlegg! Dere er jo bare helt nydelige! I dag har jeg og Anita vært i Kristiansand på shoppingtur. Egentlig skulle jeg bare ha noen ting fra Søstrene Grene, men dere skjønner jo sikkert allerede nå hvordan det endte..Det ble en del nye klær , men jeg får unnskylde det med at jeg faktisk trengte en del nye klær nå. Bad excuse? Neh. Jeg ble i allefall veldig fornøyd med innkjøpet mitt! 

Kjøpte en del maleutstyr og hobbysaker hos søstrene grene for 300,- til sammen, noe som virkelig ikke var mye om du hadde sett alt jeg kjøpte! (ble litt mye å ta bilde av)
Spennene er fra H&M og kostet 50,-
Neglelakken er fra Ginatricot og kostet 39,-

genseren til venstre er fra H&M og kostet 99,-
Toppen til høyre er fra Ginatricot og kostet 149,-

Skjorte/bluse fra Giatricot 29,- !!!
 Skjorte/bluse fra H&M 99,-Topp fra H&M 99,-  (sorry for uklart bilde)

I tillegg kjøpte jeg en sportstights fra H&M for 299,- pluss noe undertøy og stæsj. Dere får sikkert sett resten på bilder her senere! 

Hva har dere gjort i dag?
Hva syntes dere om innkjøpet? 

Dagens lille innkjøp

Hei!

Som jeg skrev tidligere så skulle muligens jeg og Endre på Sørlandssenteret idag. Vi dro med 12-bussen fra byen, og da vi var fremme gikk vi først på McDonalds for å spise frokost. Sunt, I know! Vi var vel egentlig ikke innom så mange butikker utenom H&M, platekompaniet og bikbok, så handleturen ble ganske kort. Jeg kjøpte med meg noe undertøy fra H&M og tre filmer fra platekompaniet siden de hadde tilbud på noen filmer. 

The Hunger games fikk jeg for 99,-pga en rabattgreie jeg hadde liggende,og prisen på water for elephants+ the aviator ble 149,- Gjett hvem som skal se mye film i kveld! Jeg har jo strengt tatt sett alle filmene fra før av, men så er jeg også en person som gjerne ser en film flere ganger.

Hva har dere gjort idag?
Har dere sett noen av filmene før? 

Magnetic nails

Hey!

Idag har jeg kjøpt en ny neglelakk som bare er helt fantastisk! De fleste av dere har nok hørt om den før, Magnetic nails fra Isadora. Fargen jeg valgte er nr 850 og har en slags gullfarge med glitter i. Helt nydelig etter min mening! Neglelakkene fra Isadora er mine favoritter fordi de er så lette å påføre+ at de tørker så fort! De holder seg også lenger enn en rekke andre neglelakker jeg har prøvd. Neglelakken koster egentlig 89,- men siden det var 25% avslag så fikk jeg den for 67 om jeg ikke husker feil. Me gusta tilbud ^^

Hva syntes dere?
Hvilken neglelakk er deres favoritt? 
Hva syntes dere forresten om det nye designet? :D 

Shoppingtur til Kr.Sand

Hei søtinger!

Utifra overskriftene den siste tiden så ser det jo ut som jeg ikke gjør noe annet enn å shoppe! Det er jo selvfølgelig feil, men saken er den at jeg rett og slett ikke har hatt tid til noe blogging før nå fordi jeg har vært veldig opptatt. Det har jo vært jobb selvfølgelig i tillegg til at jeg har overnattet hos Endre. Jeg kunne jo ha slengt inn et innlegg sånn rundt ti på kvelden, men hva er poenget? Jeg har jo ikke akkurat hatt veldig mye å blogge om de siste dagene nettopp fordi det eneste jeg har opplevd iløpet av helgen har vært barneskrik, ungdommer med latterkrampe og tørste foreldre. Innholdsrike dager, I know. Derfor ventet jeg heller til idag med bloggingen.

Anita, som er en god venninne av meg, overnattet her i natt fordi vi hadde planlagt en shoppingtur idag. Vi tok bussen i 11-tiden og var vel i kr.sand rundt 12. Der har vi vært i hele dag egentlig og jeg har bare storkost meg! For dere som aldri har vært i Kristiansand sentrum så anbefaler jeg dere å ta turen ned dit! Vi kjøpte "vennearmbånd", hørte på indianermusikk, spiste mat med spisepinner og så på masse fint! Vi var vel nesten ikke innom noen klesbutikker, det gikk mer i pyntegjenstander og slikt. Jeg slenger med noen bilder av dagens "lille" innkjøp!Koppene er PP og var satt ned med 40%, så begge kostet til sammen 179.-
Øredobbene er fra accessorize og kostet 79.-
Det lyse armbåndet er fra accessorize og kostet 32.-
Armbåndene jeg har på armen er fra en indianerbod og kostet 50 per stykk
Ansiktsmaskene kostet til sammen  39.-
Mascaraen fra H&M kostet 129.-
Den store hjertestenen/"gravsten" kostet 59.- på en blomsterbutikk. 
Teklypa kostet  29.- på kremmerhuset
Den rosa teen kostet 39.- på Indiska
Det jeg kjøpte fra søstrene grene( bilde 1, nederst til høyre) husker jeg ikke prisen på,men det ble 129 til sammen. Teen kostet i allefall 14.-, skjeene kostet litt over 3,- og innpakningspapiret kostet 2,- per stk. 
 

Hva syntes dere om innkjøpene? 

My precious

Hei!

Nå sitter jeg hos Endre etter å ha vært på jobb fra klokka 10. Formen er fin, men kjenner jeg er ganske sliten i hodet etter tre jobbdager. Jeg jobber de neste to dagene også, men etter det skal jeg slappe av i tre herlige dager! Planer er allerede lagt og fridagene er så og si fullbooka. Derfor er det veldig herlig å ha en "oversiktsbok" eller hva det heter, og det er her overskriften kommer inn. For litt siden så gikk jeg rundt på Bok og Media og så på forskjellige kalenderbøker slik at jeg kunne få en bedre oversikt over dagene. Det var da jeg kom over verdens herligste! 

Passe stor, fin oversikt og supersøtt utseende! Hvis jeg ikke husker helt feil så kostet denne 129 kr på Bok og Media. Boka har allerede kommet godt til bruk og jeg merker nå hvor mye jeg faktisk har trengt en slik bok, jeg bruker den jo hele tiden! Utrolig kjekt å ha om du har mye som skjer i hverdagen.

Hva syntes dere om den?
Har dere en "huskebok"/"planleggingbok"? 

Pakke i posten!

Hei igjen!

For et par dager siden så bestilte jeg en del bilder fra Fujidirekte, som jeg fikk i dag! Bildene ble veldig fine og var veldig billige. Jeg bestilte litt over hundre bilder, og med frakt (som kostet 49 kr) så ble alt på til sammen 128 kr! Sinnsykt billig, i hvertfall om du sammenligner med f.eks japanphoto. Som sagt så hadde bildene veldig god kvalitet, men det var en ting jeg ikke ble helt fornøyd med og det var at nesten ingen av bildene hadde samme størrelse. Jeg syntes det var skikkelig rart i og med at jeg faktisk bestilte en viss størrelse. Jeg aner ikke hvorfor det har blitt sånn,men regner med at det er en feil?

Jeg ble så glad da jeg så pakken i posten! Det positive er at det kun tok 3 dager å få pakken! Nå mangler jeg bare noen rammer og fotoalbum til alle bildene, hehe. 
Resten av dagen skal nok gå til å pakke bagen min og slikke litt sol. De neste dagene skal jeg overnatte hos Endre, så har en del klær jeg må pakke ned, noe som ikke frister så mye nå som endelig solen har tittet frem her i Grimstad! Kanskje det blir en båttur senere om det ikke blåser for mye.

Har dere bestilt noe fra Fujidirekte før?
Hvordan er været hos dere? 

Innkjøp!

Hei!

I dag har jeg hatt en etterlengtet fridag fra jobb. Ikke missforstå, jeg elsker jobbplassen min! Men nå midt i høysesongen er det ekstremt mye å gjøre, så da er det kanskje ikke så rart at man blir litt sliten etter et par dager. Fridagen startet allerede i gårkveld da jeg var på pizzakveld med avdelingen min. Det var veldig koselig, og jeg elsker at vi er en så liten og sammenspleiset gjeng! I dag fikk jeg sovet litt ut før jeg og mamma tok turen til byen. Planen var å kjøpe noen nye ting til greengate samlingen min. Jeg kjøpte fire tallerkener og to skåler av samme "tema". Jeg elsker de, de er så sykt fine!

Gulfargen på de to øverste bildene kom fordi jeg glemte å ha på blitsen. Jeg elsker GreenGate selv om det er veldig dyrt. Jeg sparer det egentlig til jeg skal flytte ut sånn at jeg har noe litt finere å bruke i tillegg til alle tingene jeg mest sannsynlig vil handle inn fra Ikea. Ikea er jo superkjekt, du får jo masse for pengene, men det er jo litt kos åi allefall ha noe som du vet er litt mer spesielt. Min mening da i allefall. Da jeg handlet fikk jeg også med meg en katalog med alle tingene fra greengate! Jeg elsker sånne kataloger, jeg blir liksom i så godt humør av å se i slike! I tillegg så hjelper det ekstremt på inspirasjonen! 

Etter å ha handlet ferdig gikk vi til noen boder med diverse ting, midt i sentrum. Der var det boder med blant annet franske og italienske mennesker, det var så gøy! Vi kunne kjøpe såper, godteri, kjøtt, ost, kaker, smykker og mye mer! Jeg storkoste meg, og endte til slutt opp med et lite innkjøp bestående av en nydelig såpe, litt godteri og noen kjøttpølser som var sick gode!

En veldig koselig shoppingtur! Jeg fikk også vært litt med Endre i dag, noe som også var veldig koselig! Vi endte opp med å se en film som jeg selvfølgelig ikke husker navnet på, haha! Men det var en god film da.

Hva syntes dere om innkjøpet?
Hvordan har deres dag vært? 

Gårsdagens innkjøp!

Hei!

Beklager, jeg vet at jeg lovte et innlegg igår etter handleturen, men da jeg skrev det så visste jeg ikke at jeg senere på dagen ville fåspørsmål om å jobbe. Så da jeg kom hjem rundt 12, og skulle opp halv 8, så¨var det litt andre ting jeg hadde i tankene enn å blogge.. I dag var jeg på jobb fra 10 til halv 6. Det var ganske deilig med tanke på været. En veldig stille dag. Nå skal jeg bruke resten av dagen på å slappe av, dusje og kanskje ha et lite hjemme-spa! Klør helt sinnsykt i ansiktet pga at jeg er solbrent! Uansett, her kommer innkjøpet fra gårsdagens handletur:

Topper: 75,- til sammen hos Only
Skjerf: 130,- hos blikkbox
Shorts: 250,- hos blikkbox 
Sko: 199,- hos lindex
Bh: 75,- hos H&M

Jeg bare elsker shortsene fra blikkbox! Så og si de eneste som passer meg både i livet OG rundt lårene. Alle andre er enten for små i livet eller for store rundt lårene, kjipt!

I tillegg kjøpte jeg disse to "blokkene" med scrappingpapir! Syntes de var sick fine, så måtte bare ha de. I tillegg fikk jeg begge to for 148,- til sammen!! DET er billig det!
Da vi nesten var ferdige med å handle, satte vi oss ned på en café for å ta noe å drikke. Jeg tok en Cola, og fikk denne beskjeden i korken.. Skulle jeg kanskje ta det som et tegn? haha! Sykt bra!

Det var mitt innkjøp. Jeg likte de nye tingene veldig godt og gleder meg til å prøve de ut! 

Hva syntes dere ?
Ha en flott fredagskveld videre!
 

Innkjøp! :D

Heii!

I dag har jeg vært på sørlandssenteret og shoppa! Jeg kjøpte en del ting som jeg har planlagt å kjøpe ganske lenge. Det ble litt dyrt, men fy søren å det er verdt det! Jeg pleier jo ikke å shoppe nye klær hver dag liksom, men nå måtte jeg bare fylle opp med litt sommerlige klær! Det ble et par topper, noen bukser og en kjole. Buksene kjøpte jeg rett og slett fordi jeg vet at det ikke bare blir sol i sommer, og i tillegg så trengte jeg fler nå. Shoppingturer med mamma er alltid koselige <3

Topp: Blikkbox 130,-

Topp: Vero Moda 180,-

Topp: Vero Moda 160,-

Bukse: Vero Moda 299,-

Kjole: LMC 399,-

Jauda. Bildene ble ganske dårlige fordi det for det første ble speilbilder, og for det andre fordi lyset i rommet er veldig dårlig.. Noe som forklarer det stygge merket i speilet..

Hva syntes dere? 

Innkjøp og oppdatering : )

Hei!

Denne "pausen" ble visst litt lengre enn planlagt. Jeg hadde egentlig bare tenkt å ta meg fri en dag, men sånn kan det gå. Koselig å se at så mange har vært innom uansett dai alle fall. Jeg skal også svare på alle kommentarene jeg har fått iløpet av kvelden!

De siste dagene har vært veldig fine. Jeg har tilbragt tid med både venner, familie og kjæresten. Jeg har jo også begynt å jobbe nå, så helgene har blitt litt "tatt vekk", derfor har jeg litt med vilje holdt meg unna pc'en slik at jeg har fått brukt mer tid på andre ting. I tillegg har været blitt helt supert de siste dagene, og det har vel så og si alle også fått med seg. Må si at det har fristet lite å sette seg ned med pc'en når solsteika står på for fullt. I dag har jeg holdt på en del i hagen med et nytt blomsterbedd/ kjøkkenhage. Veldig koselig, men utrolig tungt arbeid egentlig. Jeg kan legge ut bilder av det når jeg blir ferdig og når det jeg har sådd begynner å spire! Tidligere i dag var jeg og mamma på Ikea for å handle inn noen småting til hagen. Det var ikke noen store innkjøp, men sommerlig var det i alle fall.

Interessant innkjøp, I know <3 Men te-lysa lukter utrolig godt da i alle fall. Og jeg må si at jeg likte lysa! De var så søte. 
Til helga skal jeg jobbe ganske mye, men jeg skal prøve å få tatt med meg kameraet! Så kanskje det blir noen søte dyrebilder fra dyreparken :D

Hva har dere gjort de siste dagene?  

Innkjøp 140512

Hei!

I dag har jeg egentlig ganske mye å gjøre, så bloggtiden blir knapp, men jeg skal prøve å svare på alle kommentarer i dag, hvis ikke gjør jeg det i morgen. I dag hadde jeg bare en dobbelttime på skolen fordi de andre ble avlyst, derfor har jeg og mamma vært i Arendal og Kr.Sand. Grunnen til at vi dro til Arendal var fordi jeg måtte innom tannlegen til en time jeg hadde. Siden vi kom til byen litt tidlig så kjøpte jeg liksågodt noen midler til akvariet som jeg trengte. Senere dro vi til kristiansand for å hente pappa, men siden det var over en time til så gikk vi litt i byen. Der kjøpte jeg meg tre forskjellige typer te som jeg skal teste ut senere! jeg har nemlig en prøve å øve til + at jeg må ukehandle, derfor har jeg litt dårlig tid, hehe. 

Hva syntes dere om innkjøpet?

Fikk forresten igjen tysk-tentamenen i dag! Fikk 5'er, wohoo! Utrolig deilig. Husk forresten at i dag er siste dag for å melde seg på konkurransen! 

innkjøp :D

Hei!

uff, beklager alle sammen, men jeg har bare måttet ta meg en liten pause i det siste. Sånn blir det bare av og til dessverre. I dag har jeg og mamma vært i byen og handlet inn litt forskjellig. Først handlet jeg inn bursdagspressang til Endre, som forresten blir 18 år i morgen! Da vi hadde blitt ferdig med det så måtte jeg skaffe meg noen ting til biologi 2 som jeg skal ha til neste år. Vi skal nemlig samle opp 50 planter eller noe som vi skal finne navn på og presse. Derfor trengte jeg perm, gjennomsiktig "folie" og spesiallagde ark som er lagd for å ha planter på. Så da tenkte jeg at jeg liksågodt kunne begynne planteplukkingen nå. Jeg har nemlig hørt at det kan være lurt.. I tillegg tenkte jeg også å rydde rommet mitt i dag slik at jeg kan få tatt noen bilder og lage det innlegget som en del har spurt om. 

Her er noen bilder av innkjøpet:

Fler som skal ha biologi 2 til neste år?
Hva tror dere at jeg har kjøpt i gave til Endre?  

Green gate

Jeg vet ikke om jeg har skrevet dette før, men jeg samler på forskjellige produkter fra et merke som heter Green gate. En kan kjøpe kopper, talerkner, skjeer, termoser, te-bokser, serveringsfat og mye mye mer! Koppene (og alt det andre) finnes i utrolig mange forskjellige design og jeg bare elsker det! Jeg begynte å samle på ting derifra for litt siden og har allerede skaffet meg en liten søt samling.Hva syntes dere om Green gate ?

woho, endelig snø!

hei!

Beklager det med sminkevideoen, prøver å fikse det. Men akkurat nå tror jeg at jeg skal få tankene over på noe helt annet fordi pc'n min klikker av alle programmene,noe som fører til at jeg også snart klikker, haha. Imens kan jeg jo fortelle dere om hva jeg våknet opp til i dag! Noe jeg har ventet på lenge, nemmelig snø! Var utrolig deilig å se at det endelig lå ordentlig hvit snø utenfor vinduet mitt!

I love it! I dag har jeg som dere vet laget sminkevideo, noe som ikke gikk heeeeeelt etter planen.. Jeg har også hjolpet mamma å lage rundstykker. De ble skikkelig gode! 

Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av resultatet, hehe. 
Jeg har også øvd en del på teoriprøven i dag. Har tenkt å ta den til uka, men har ikke lyst til å si dagen i tilfelle jeg ikke klarer den, haha. Min store frykt! For å være mest mulig forbredt har jeg kjøpt sånn prøve på nettet!  Det går litt begge veier, men har heldigvis begynt å få en del resultater som dette nå!

Og da er jeg fornøyd! 

Hva har dere gjort i dag?
Har det kommet noe snø dit dere bor? 

Innkjøp og litt sånn..

Hei!

Jeg vet det har vært veldig få innlegg i det siste, men det har vært litt deilig å kunne ha fokuset på noe helt annet enn blogging. Det er i hvertfall fint å se at noen fremdeles tar turen innom bloggen selv om jeg ikke har vært så flink til å oppdatere! De siste dagene har vært veldig deilige. Jeg har fått trent litt mer og fått mer tid til skole og fritid. På fredag var jeg borte hele dagen, da jeg og en del av mine klassevenner+ andre dro i begravelse til min tidligere språklærer. Veldig fin, og trist begravelse! 

I dag har jeg vært på ikea og handlet noen ting til rommet mitt. Kjøpte noen lys, en hylle, ramme+ noen andre pynteting. 

Søte muffinsformer! :DHehe <3 
Hva syntes dere? 

Innkjøp !

Hei!

Idag åpnet endelig butikkene igjen! Deilig å bare vite at de er åpne i tilfelle en har glemt å kjøpe noe. I dag har jeg og mamma vært i byen. jeg måtte bytte den ene filmen jeg fikk til jul siden jeg fikk to stykker av den. I tillegg handlet jeg noen søte kopper og en søt boks til å ha te i. Koppene og boksen ble kjøpt på Meretes Atelier i Grimstad. Koppene kostet 89,- og boksen kostet 79,-

Kanskje litt barnslige filmer, men jeg elsker de! Biler 2 kostet 199,- og fam. Robinson kostet 149,-

Hva syntes dere?
Hva har dere gjort i dag? 

Hot or Not?

God Morgen! 

Nå har jeg nesten akkurat våknet etter en utrolig irriterende natt. For det første var jeg lys våken pga at jeg hadde sovet så mye på dagen. I tillegg ble jeg rastløs i hele kroppen og den ene armen min gjorde vondt. Klarte til slutt å sovne med musikk, da var klokken rundt 3. Får håpe det blir bedre i kveld! 

For et par dager siden så kjøpte jeg denne veska/lommeboka som etter min mening er supersøt! Kjøpte den på CMYK for 199,- Trengte en sånn hvor jeg både har plass til penger og mobil, men som er liten nok til å holde i hånda.

som sagt så syntes jeg den var søt, men hva syntes dere? 
Hot or not? 

Pakke i posten!!

Hei!

I dag har jeg ikke vært mye hjemme. Etter skolen dro jeg til kjæresten min og var der til halv 7 eller noe. Da jeg kom hjem fikk jeg vite at jeg hadde fått pakke i posten! 2 faktsik! Den ene var sponsorpakken min som jeg skal fortelle mer om i morgen, og den andre var fra ELF. Jeg og mamma bestilte noe derifra for litt over en uke siden. 

Hva syntes dere om innkjøpet?
Har dere handlet noe fra ELF før? 

Innkjøp 15.11.11

Hei! 

I dag har jeg ikke fått gjort så veldig mye. Sluttet klokken 3, og var ikke hjemme før halv 4. Da jeg kom hjem spiste jeg middag og slappet litt av før jeg og mamma dro til byen for å handle inn noe. Jeg øvelseskjørte inn til byen, og det gikk ganske fint! Inne på Cubus kjøpte jeg dette:

Parfymesett fra Christina Aguilera. Settet kostet 199kr

 

Har hatt denne før, men den gikk tom for en god stund siden. 

Har dere hatt denne før?
Hva syntes dere om parfymen?  

Innkjøp : D

Hei! 

For noen dager siden var jeg i Arendal for å bytte lokket til akvariet mitt. Knappen til lyset hadde blitt ødelagt, og siden det er under 2 år siden jeg kjøpte det så skulle vi få et nytt gratis pga garantien, men dama i butikken var litt treig, så vi måtte diskutere litt før hu bestemte seg for å "stole på oss" og gi oss et nytt. Mens vi var der så kjøpte jeg meg to nye fisker. Skikkelig kule! De kosta 99 kr per stykk, men ei annen ga meg den ene gratis på grunn av lokket. 

Gikk også innom en bokbutikk. Jeg så at den siste harrypotterboka kun kostet 49 kroner, så jeg gikk for å kjøpe den. Da jeg skulle betale fikk jeg vite at den kun kostet 10 kr!!! Gjør meg virkelig ingen ting å få en så god bok til 10 kroner! 

Hva syntes dere? 

Innkjøp

Hei! 

Har blogget veldig lite i det siste. Har prøvd å være en del med vennerog kjeresten i tillegg til at jeg har holdt på med kjøretimer og skolen. På dager hvor jeg ikke får mye tid til å drive med bloggingen mister jeg veldig inspirasjon, derfor har jeg ikke helt visst hva jeg skulle skrive om heller. Skal prøve å komme litt mer tilbake igjen, og om noen har noen forslag til hva jeg kan blogge om, så er det bare å skrive det her! 

For noen dager siden så handlet jeg inn litt forskjellig som jeg trengte. Tenkte jeg kunne vise dere noe av innkjøpet mitt : ) 

Jakke fra Cubus 800 kr (var 30% den dagen, så betalte femhundre og seksti elns) 


Kjøpte også denne boken! Kostet rundt 120 kr. Har ikke fått lest så mye enda, men tror det er en ganske god bok! 

Pysj fra Cubus kostet 200Utrolig gode sokker fra Cubus 149 kr

Hva syntes dere om innkjøpet?

Blogglisten

Innkjøp 04.10.11

I dag måtte jeg stå opp i 7-tiden fordi jeg, mamma og lillebroren min måtte kjøre pappa på jobb før vi dro til arendal. Etter at vi hadde gjort det vi kom dit for gikk vi på handlesenteret. Vi så litt rundt i butikkene, og jeg kjøpte et par ting før vi dro til Grimstad. Jeg var også innom UIA for å kjøpe noe. 

Innkjøpet:


Kort om kroppen fra UIA 339 kr


litt dårlig bilde, men de er hvertfall delt inn i kategorier etter hvor på kroppen de handler om.

På Arena-senteret kjøpte jeg:

kopp til både te og kaffe <3 Kostet 250kr ^^


Fulgte med to forskjellige lokk.  <3


Sånn til te. Syntes den var skikkelig søt! ^^ kostet 44 kr, men aner ikke hva butikken heter!


Og denne søte boka!! Kjøpte den på en pyntebutikk som heter kremmerhuset for 49 kr.


Mange søte sider ^^

Hva syntes dere?
Har dere kjøpt noe av det samme?