Inspo <3

Inspo og sånn

Hey!

I dag har jeg vært så sinnsykt sliten! Ikke fordi jeg har vært i noen spesiell aktivitet eller noe, men jeg har bare rett og slett vært sliten og trøtt. Jeg hadde forresten den første tentamenen i dag i nynorsk og bokmål. Jeg tror det gikk bra og var ferdig rimelig tidlig. Uansett, jeg har ikke hatt så mye å skrive om i det siste, så i stede har jeg tittet litt rundt på weheartit. Det er alltid så mange herlige bilder der!Hvor henter dere inspirasjon ifra?
Har dere startet med tentamener ennå?


Inspirasjon!

Heii!

Nå har jeg sittet på youtube helt siden jeg kom hjem fra jobb. Jeg har nemlig bestemt meg for å samle inspirasjon til tegning og fy søren å mange flinke folk! Jeg fant en hel haug med videoer, så nå skal det tegnes! Jeg valgte ut et par videoer som jeg ville dele med dere, men jeg tviler på at jeg vil noensinne få det til like bra!Jeg kunne sett på disse videoene i timevis, det er så stilig å se på hva som går an med bare litt papir og noen blyanter! Nå skal jeg titte på et par videoer til, kanskje øve litt også før det blir kvelden for meg.
Liker dere å se på slike videoer?

Tips og inspirasjon til hjemmet

Hei sweeties!

I dag søkte jeg litt rundt på nettet etter inspirasjon og kom til slutt over denne herlige gruppen på facebook! Jeg kunne sittet i timesvis og bare stirret på alle de herlige ideene, men jeg kjenner at det allerede kribler i fingerne mine! Jeg fikk skikkelig mange ideer fra denne siden og anbefaler alle dere som liker å være kreative, å ta en titt innom. For å komme til facebooksiden trykk HER! Jeg laget en liten collage av noen av bildene jeg fant, som inspirerte meg. 

Har dere vært innom siden før?
Hva inspirerer dere? 

Inspirasjon!

Hei!

Nå har jeg kommet over verdens herligste nettside! En nettside som sikkert alle utenom meg visste om, men samma kan det være. Jeg er i alle fall helt i hundre nå etter å ha kommet over denne herlige siden hvor en kan lage sine egne bilder med inpirasjon. Gud så herlig! Jeg er ikke akkurat superflink, er fortsatt i "prøve-ut" fasen, men her er to bilder jeg lagde på nettsiden. For å komme til nettsiden, trykk HER.


Hehe, hva syntes dere?