Jenny anbefaler..

Vurdering - eye brightening mascara

Hei!

Siden jeg fikk så gode tilbakemeldinger på forrige anbefaling, ville jeg prøve meg med enda en. Denne gangen sto mascaraen min for tur! Jeg regner med at en del av dere har hørt om den enten via reklame, eller sett den i butikken før? Da jeg kjøpte den i butikken, hadde jeg aldri hørt om den. Jeg tror faktisk ikke reklamen hadde kommet på tv engang, men jeg måtte jo selvfølelig prøve den ut! Mascaraen skal ifølge reklamen fremheve øyenfargen din. Det vil si at du må kjøpe den av de tre som passer til din øyenfarge. Siden jeg har grønne øyne, valgte jeg selvfølgelig den som er til grønne øyne.

Jeg skal inrømme at jeg virkelig ikke hadde troen på at dette faktisk skulle fungere da jeg kjøpte den, men jeg har blitt positivt overrasket! For det første er det en god mascara som verken drysser eller klumper seg. Den holder lenge og er superenkel å påføre! Nå har ikke jeg prøvd denne noe særlig uten vippetang før, men med vipetang er den helt super! Uten vippetang er den ikke like god etter min mening. Den er ikke spesielt god på å forme/bøye vippene slik som jeg liker å ha de, og vippene ser derfor heller ikke så lange og fine ut som de gjør med vippetangen. Når det kommer til det med framheving av øyenfarge så vet jeg ikke helt hva jeg skal si. Jeg føler at den gjør dette til en viss grad, men det kan også ha noe med at jeg kler brunfarget mascara best? (den til grønne øyne har en slags brunfarge) Jeg syntes i allefall at jeg får et mye bedre resultat med denne enn med andre mascaraer!

Sorry for dårlige bilder. Det er søren ikke lett å ta bilde av egne øyne! Om dere vil se flere bilder av meg med denne mascaraen så kan dere ta en titt på bildene som er lagt ut av meg her på bloggen iløpet av de siste halvannen månedene. På disse skal jeg ha på meg denne mascaraen.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med mascaraen! Jeg syntes i allefall den passer meg veldig fint og kommer nok til å kjøpe den samme igjen når denne går tom. Jeg kan dessverre ikke tale for de to andre fargene, i og med at jeg bare har grøne øyne, men jeg tror at de også skal være ganske gode! Om jeg skal gi denne en karakter så må det bli 5/4 på grunn av at den ikke er like god uten vippetang. (med andre ord så er den ikke like god på forming av vippene, noe jeg egentlig syntes er en viktig egenskap. Den gir heller ikke veldig stor forlengelse av vippene, selv om den faktisk skal ha cred for å gjøre de noe lengre)

Hva syntes dere?
Har dere prøvd ut noen av de tre?

Anbefaling- L'oreal Lipgloss

Hei igjen!

Nå tenkte jeg å ha en liten anbefaling av en herlig lippgloss som mamma kjøpte inn for ca en uke siden. Jeg har fått med meg en reklame om lipglossen på tv også, men har ellers ikke hørt så mye om den. Lipglossen er fra L'oréal og er ikke den rimeligste lipglossen du finner på markedet. Da mamma kjøpte denne på tilbud kostet den 130,-.. På en annen side er den noe av det beste jeg har prøvd! Å kalle den en lipgloss blir kanskje litt feil i og med at den kun er våt idet du påfører den. Etter 10 sekunder er den ikke noe våt lenger, faktisk er den ikke til å merke på leppene i det hele tatt! Du kan ikke kjenne at du har den på. Fargen derimot, den blir værende! Den sitter faktisk ganske lenge på også, noe som gjør denne til min nye favoritt!

Sorry for litt uklart bilde nok en gang. Uasett, jeg elsker denne "lipglossen" og bruker den nesten hver dag! Den er virkelig verd pengene, og for første gang i mitt liv har jeg sett en reklame som faktisk nesten er helt ærlig! Nesten.. Om jeg skulle gitt denne noen karakter så ville jeg landet på 5+ fordi det alltid finnes forbedringspotensiale!

Har dere prøvd denne før?
Vil dere ha flere anbefalinger av meg?