januar 2012

Late dager!

De siste dagene har virkelig vært motivasjonsløse dager! Jeg har ikke gjort stort annet enn å sove, gå på skolen, spise og gjøre lekser. Jeg har heller ikke følt meg spesielt bra i det siste heller, noe som har ført til masse soving i helgen og mye slapphet i hverdagene. Vi har også en prøve denne uken som jeg har måttet vie min tid til, nemlig fysikk. Heldigvis begynner en del av stoffet å synke litt inn, men det er ikke lett å huske alt når en har tre kapitler med masse formler og informasjon! 

Nå skal jeg snart legge meg etter en lang dag med masse lesing, men aller først blir det Frustrerte fruer. Finfin avslutning på dagen! <3

Ha en fin kveld videre!

Sponsorpakke i posten :D

Hei!

For ganske lang tid tilbake ble jeg med på sånn sponsorgreie på superkul.no, og i dag fikk jeg pakken fra de! Jeg kunne velge mellom solbrillepakke og sminkepakke. Jeg valgte sminkepakka. Jeg har ikke prøvd det ut enda, men det ser utrolig stilig ut! 

Husker ikke helt antallet, men tror det var 8 eller 9 slike i pakken. Mange fine farger! Jeg gleder meg til å prøve de ut. Jeg har ingen tidligere erfaring med disse, så vurdering kommer etter at jeg har fått prøvd de. Noen av de blir også kanskje premie i neste konkurranse her på bloggen.

I dag har jeg ikke gjort så mye spesielt. Jeg skulle egentlig dra på en jentekveld i dag, men siden jeg har vært småsjuk og vært veldig uggen i kroppen de siste dagene så fant jeg ut at det var best å bli hjemme. Jeg har handlet inn litt småting i byen siden jeg måtte dra dit for å kjøpe en presang. 

Jeg kjøpte disse to herlighetene som smaker utrolig godt! Jeg ELSKER te <3
Jeg kjøpte også noen smykker som var på tilbud, men de har jeg ikke tatt noen bilder av.  Da vi kom hjem bakte mamma noen rundstykker som jeg hjalp med å bake ut.

Dumme sorte prikker på stekommen, haha. 

De ble skikkelig gode! 

I kveld skal jeg bare slappe av med dyna og godteri  foran tv'n og se på melodi grand prix og kanskje noen filmer. 
Livet er herlig <3 

Noen flere som bare skal slappe av hjemme? 
Ha en fin lørdagskveld alle sammen!  

Ass Back Home

Heii, får ikke blogget noe serlig i dag fordi jeg har matteprøve i morgen + at jeg ikke føler meg så altfor bra, derfor velger jeg å bruke den energien jeg har på prøveøvingen. Legger heller med en sang jeg har fått på hjernen <3

Snakkes <3

Med i en konkurranse :D

heii : )

Er med i en konkurranse/blogg vs blogg på DENNE bloggen! Vinneren vinner denne premien:

Hadde ikke sagt neitakk til det, nei! 

Er noen av dere med? 

LOVE that pig!

Heiii!

Vet ikke om dere har merket det, men det er sykt kaldt ute! Har værk iskald i hele dag noe som er skikkelig ubehagelig! MEN jeg skal ikke klage, jeg elsker at det har kommet snø hit til Grimstad. Skulle bare ønske jeg hadde hatt litt bedre fritid slik at jeg kunne gått tur i snøen, men neida. De neste ukene er booket til masse prøver! Prøven som står for tur er deilig R1-matte! <3 uff, jeg gruer meg veldig, men tror det skal gå bra. Jeg har heldigvis min elskede gris som spiller musikk for meg mens jeg øver. Klarer av en eller annen grunn å øve bedre når jeg hører på musikk. 

Love of my life, haha <3

Den trengs på tider som denne hvor denne deilige bunken ligger og venter på meg!

Absolutt et herlig syn.. Alt er heldigvis ikke til i morgen, og jeg har heldigvis fått gjort unna noen av de leksene som lå der! Føler jeg har vært effektiv i dag! Først hadde vi skrivedag i norsk på skolen. Vi skulle skrive om en novelle og tolke den. Endte med at jeg skrev nesten 1300 ord. Deretter tok jeg bussen hjem og begynte på en historieoppgave/lekse som vi har fått. Har også fått gjort litt kjemi, og nå holder jeg på med matte. Kanskje ikke suupereffektiv da, men har i hvertfall fått gjort litt! 

Nå må jeg tilbake til den herlige matteverdenen og pugge litt mer <3 

Hører dere på musikk når dere øver?

Hadde nesten glemt...

Jeg hadde nesten glemt vekk blogg vs blogg- en som jeg hadde her på bloggen for litt siden! Stemmene var ikke akkurat så vanskelige å telle opp, ble kun to stykker som ville stemme, haha, men helt greit for meg! Mindre arbeid gjør meg aldeles ingen ting. Vinneren fikk begge stemmene og ble:

martekristinem.blogg.no

Min vurdering: 

Det første jeg la merke til da jeg tittet innom denne bloggen var det at bloggen hadde friske farger og nydelige bilder! De aller fleste bildene har hun tatt selv, noe jeg syntes er et stort pluss! Bloggen blir ofte oppdatert og det er fin variasjon i innleggene. Headeren er søt og enkel, noe som passer til designet. Det eneste minuset til denne bloggen er at det av og til ble veldig lite tekst i forhold til bilder. Alt i alt var dette en utrolig fin blogg som jeg anbefaler dere å ta turen innom!

Karakter 5+

Hva syntes dere om vurderingen?

Jeg besto teoriprøva!!!

Hei!!

I det siste har jeg skrevet en del om teoriprøven som jeg har sagt at jeg snart skulle ta! Jeg skulle ta den i dag, men ville ikke si noe i tilfelle jeg ikke besto, haha! Mamma kjørte meg opp til der jeg skulle ta testen. Jeg måtte ta bilde og sånn før jeg fikk lov å gå inn der hvor jeg skulle ta testen. Jeg var skikkelig redd for at jeg ikke skulle bestå, men jeg besto! Er så glad for at det ENDLEIG er over og at jeg kun trenger å tenke på oppkjøringa.

Akkurat nå er jeg hos kjæresten og slapper av ^^ Slenger med et bilde av gårsdagens outfit ;D

Har dere tatt teoriprøven?
Hva skal dere i dag?

Bilder fra fredagen!

Hei!

Som jeg sa tidligere så var jeg i Arendal på fredag. Jeg og Endre var der sammen med Rose og Usain. Vi hadde det veldig koselig! Vi dro til Arendal litt etter skolen og gikk et par timer på Arena som er kjøpesenteret som ligger midt i byen. Vi gikk i mange forskjellige butikker og shoppa litt. Etter hvert gikk vi inn på Upstairs og så oss litt rundt. De har utrolig mye rart der, og noe av det måtte vi jo prøve! 

Må si det var veldig kledelig! Vi kom også over en haug med diverse briller som vi prøvde. 

Ikke heeeeeeelt min stil haha! Det endte med at alle fant seg hvert sitt par briller og vi bare måtte ta et gruppebilde! 

Lovely <3   
Etter å ha gått noen timer rundt på senteret gikk vi til en resturant som heter Marco Polo. Der serverte de kinesisk mat som smakte supergodt! Porsjonene var superstore og verken jeg eller Rose klarte å spise opp, haha! Og den porsjonen vi bestilte var medium, sier litt! Vi koste oss der i rundt to timer. Det var utrolig kos å bare sitte å snakke om alt mulig! Det ble noen bilder også.


Usain og Endre. Sooo gangstah! 

Til slutt spurte vi noen av de ansatte om de kunne ta et gruppebilde av oss. Det var hele tiden noe som skjedde mens vi tok bildene så det endte med en god del forsøk, haha! Men til slutt fikk vi tatt et godt bilde. En veldig koselig dag <3 

Hva har dere gjort i helga? 

woho, endelig snø!

hei!

Beklager det med sminkevideoen, prøver å fikse det. Men akkurat nå tror jeg at jeg skal få tankene over på noe helt annet fordi pc'n min klikker av alle programmene,noe som fører til at jeg også snart klikker, haha. Imens kan jeg jo fortelle dere om hva jeg våknet opp til i dag! Noe jeg har ventet på lenge, nemmelig snø! Var utrolig deilig å se at det endelig lå ordentlig hvit snø utenfor vinduet mitt!

I love it! I dag har jeg som dere vet laget sminkevideo, noe som ikke gikk heeeeeelt etter planen.. Jeg har også hjolpet mamma å lage rundstykker. De ble skikkelig gode! 

Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av resultatet, hehe. 
Jeg har også øvd en del på teoriprøven i dag. Har tenkt å ta den til uka, men har ikke lyst til å si dagen i tilfelle jeg ikke klarer den, haha. Min store frykt! For å være mest mulig forbredt har jeg kjøpt sånn prøve på nettet!  Det går litt begge veier, men har heldigvis begynt å få en del resultater som dette nå!

Og da er jeg fornøyd! 

Hva har dere gjort i dag?
Har det kommet noe snø dit dere bor? 

Sminkevideo!

Heii!

Endelig har jeg fått rotet meg til å lage ferdig en sminkevideo. Det er første gang jeg har laget en sånn video, så overse alle mine feil, hehe. Blandt annet merket som dukker opp innimellom. Slapp av, det er ikke der igjennom hele videoen, men vet det er irriterende å se på. Kan hende jeg lager flere videoer fremover, men jeg må jo også høre hva dere syntes først! Jeg må også finne meg et nytt redigeringsprogram siden jeg tydeligvis må betale hvis jeg ikke skal ha det merket på denne videoen. 

Jeg måtte bytte musikken inn i en random melodi for at videoen skulle funke, haha! 

                                    
La bare merke til en ting etter at jeg hadde filmet, og det var at det ser ut som om jeg har skikkelig skille mellom ansikt og hals. Slapp av, det er bare skygge, haha! Kameraet har tydeligvis også en bitteliten tendens til å forsterke noen farger, men jaja. 
  
Men jeg vil gjerne høre hva dere syntes!
Burde jeg lage flere videoer?

Herlig dag med herlige mennesker!

Hei!

Denne helga har vært helt super! Det har egentlig vært full fart hele tiden, men det har også vært veldig koselig! I går var jeg med Rose, Usain og Endre i Arendal. Først gikk vi litt rundt på Arena, som er kjøpesenteret i Arendal, før vi gikk på Marco Polo og spiste kinamat. Vi satt der i et par timer og bare koste oss! Legger ut bilder senere!

I dag har jeg vært med Endre, Anita, Daniela og Ludvik på sørlandssenteret i Kristiansand. Jeg sto opp rundt 9 for å rekke å stelle med og sånn før vi tok bussen fra byen. Været i Grimstad var utrolig vått,men da vi nærmet oss sørlandssenteret så det mer slik ut

Ikke lett å ta fine bilder når en sitter i buss...
Bussturen ble ganske kjedelig i lengda, og da vi kom på at det faktisk var nett på bussen endte vi opp i å spille verdens feteste spill!

Wordfeud! Ordvalgene ble etter hvert veldig kreative, haha. 
Det gikk mest i klesbutikker på oss, men ingen shoppingtur uten en titt innom leketøysbutikken! Etter å ha lekt oss med mange av babylekene fant vi til slutt frem til disse superstilige karene! 

Vi holdt på i en evighet med de! Det beste var at de kunne ta opp alt vi sa for så å gjenta det med en skikkelig søt stemme! Om du trykka den på øyet så brølte den og bevegde på seg. Fikk nesten litt lyst på den selv!

Etter en lang tur rund på senteret gikk vi på Peppes for å spise pizza. Tror vi satt der i 2-3 timer og bare snakka, spiste og koste oss! 

Gutta var litt hypre, og her lager Endre trutemunn til kameraet, sweet <3 Etter vi hadde sitti på Peppes og snakket, gikk jeg, Endre og Anita til photoboksen for å ta bilder! Bildene ble egentlig ganske misslykket fordi vi ikke ante når den faktisk tok bilder. 

Vi tok veldig mange, men orket ikke finne frem alle om igjen. Et av våre aller siste stopp før vi tok bussen hjem var dyrebutikken. Der møtte vi på denne kule kjekkasen! 

Denne tøffingen heter Buddyog kan snakke! Han sa heihei, hei og prøvde tydeligvis også å uttale navnet til Endre, haha! 

Det var dagen min. Jeg har kost meg veldig! 
Hvordan har deres lørdag vært?

Finalister til blogg vs blogg!

Uff, dette innlegget kommer veldig veldig seint! De siste dagene har det vært så deilig å bare ta en pause fra hele blogglivet. Ikke det at jeg ikke liker å blogge og å få kommentarer, men av og til føler jeg at det blir mer til at jeg MÅ blogge i stede for at jeg vil, noe som er veldig slitsomt. Derfor har jeg vært veldig slapp med bloggen i det siste. Blogglysten har rett og slett vært litt død, derfor prøver jeg nå å finne tilbake litt inspirasjon! 

Her om dagen sa jeg at jeg skulle ha en blogg vs blogg her på bloggen, og selv om jeg kom seint i gang, har jeg nå valgt ut noen finalister. Jeg valgte ut 10 finalister ved hjelp av random.org for så å velge de 5 jeg likte best. De 5 finalistene ble:

http://martekristinem.blogg.no/

http://freehand.blogg.no/

http://mariheiberg.blogg.no/

http://idaibrasil.blogg.no/

http://regineen.blogg.no/

Nå er det bare å stemme i vei. Reglene er enkle, den bloggen med mest stemmer vinner! Stem så mye dere vil, og del også med venner for å få flere stemmer! 

Blogg vs blogg!

God morgen !

I dag har jeg planer om å rydde og litt sånn. Akvariene mine renser seg ikke selv uansett hvor mye jeg skulle ønske at de faktisk gjorde det! Men jeg har også lyst til å vurdere noen blogger, derfor har jeg tenkt å ha en bloggVSblogg-runde nå siden jeg ikke har hatt det på veldig lenge! Det eneste dere trenger å gjøre er å si "jeg er med". Da vil jeg trekke ut et visst antall blogger , de jeg syntes er best, til å være med videre i en ny runde. Antallet velger jeg utifra hvor mange som er med. I neste runden kan alle deres lesere stemme på dere. Den med flest stemmer vinner! Jeg kommer til å ha en vurdering av vinnerbloggen!


bildet er lånt fra google

Vil du være med?

Lørdagskos

Det er så utrolig deilig at det er lørdag i dag! Dagen har vært veldig bra! Jeg har fått ryddet rommet i tillegg til å oppdatere det litt, hehe. Har også fått øvelseskjørt litt. Nå koser jeg meg i pysjamasen med godteri og brus, sunne meg <3 Hvordan har dagen deres vært?
Ha en fin lørdagskveld videre!  

 

Innkjøp og litt sånn..

Hei!

Jeg vet det har vært veldig få innlegg i det siste, men det har vært litt deilig å kunne ha fokuset på noe helt annet enn blogging. Det er i hvertfall fint å se at noen fremdeles tar turen innom bloggen selv om jeg ikke har vært så flink til å oppdatere! De siste dagene har vært veldig deilige. Jeg har fått trent litt mer og fått mer tid til skole og fritid. På fredag var jeg borte hele dagen, da jeg og en del av mine klassevenner+ andre dro i begravelse til min tidligere språklærer. Veldig fin, og trist begravelse! 

I dag har jeg vært på ikea og handlet noen ting til rommet mitt. Kjøpte noen lys, en hylle, ramme+ noen andre pynteting. 

Søte muffinsformer! :DHehe <3 
Hva syntes dere? 

Vinneren av goodiebagen!

Hei! 

Jeg har nå fått trukket vinneren av konkurransen hvor en heldig vinner kunne vinne en goodiebag! Goodiebagen består av mange forskjellige prøveprodukter til blandt annet ansiktet i tillegg til noen andre greier. Her er et bilde av premien

Det var veldig gøy å se at så mange ville være med ! Det er virkelig gøy når det blir så stor deltakelse på en konkurranse, og det gjør at jeg får mer lyst til å ha flere senere. Denne gangen ble det som sagt kun en vinner,og vinneren ble:

Regineen.blogg.no! 
Håper du blir fornøyd med premien! :)  

Vil dere ha flere konkurranser fremover? 

Fordi jeg ikke føler meg helt bra...

Hei!

De siste dagene har jeg ikke følt meg helt på topp, derfor vurderer jeg nå å ta en liten pause fra all bloggingen. Jeg får uansett ikke blogget godt når det er sånn som nå, derfor vil jeg heller få samlet kreftene litt før jeg kommer ordentlig tilbake. Jeg vet ikke hvor mange dager det er snakk om, men det kommer nok noen innlegg innimellom uansett. Jeg skal selvfølgelig publisere hvem vinneren av konkurransen er !  Håper folk likevel tar turen innom bloggen og fortsetter å følge med selvom det blir slappt med innlegg. En positiv ting med dette er jo at de innleggene som faktisk kommer blir litt mer spennende og mer gjennomførte. 


Vil bare si ifra om at vinneren av konkurransen blir trukket i morgen! Det er fortsatt mulig å melde seg på! For å melde deg på, trykk HER!

 

Better than I Know Myself

Åh, har skikkelig hekta på denne sangen! Hører den hele tiden på nrj siden det er den radiokanalen jeg hører på når jeg holder på med skolearbeid. 

Flere som liker sangen?

Begynner å bli syk?

Heiii. 

De siste dagene har jeg hatt en voldsom skrivesperre. Jeg kommer liksom ikke på noe interessant å skrive om. I tillegg har jeg ike følt meg så bra de siste dagene. Tror jeg begynner å bli forkjølet nok en gang. Kroppen er sliten og hodet verker mer ellermindre hele tiden, noe som er veldig slitsomt. En snufsende nese gjør heller ikke saken mye bedre.

I går var jeg hele dagen hos kjæresten, så jeg hadde uansett ikke så mye tid til bloggen. I dag har jeg øvelseskjørt til kristiansand med mamma. Vi gikk en lang tur ned til byen fra der hvor broren min bor. Veldig deilig å gå, men kaldt og veldig langt! 

Nå skal jeg snart spise middag. Etterpå skal jeg få gjort unna de siste leksene før jeg skal bruke resten av kvelden på å slappe av under dyna mi! 


Hva har dere gjort i dag?
Noen flere som føler seg litt småsyke?

Muffinsbaking på gang

Heii

I dag er det jo fredag, og hva er vel bedre enn å starte helgen med muffinsbaking!? Hehe, jeg er en skikkelig kakemoms! Jeg har alltid lyst på noe sukker, derfor søkte jeg opp oppskrifter på nettet etter noen gode muffins. Jeg fant en oppskrift og satte igang bakingen. Oppskriften ble hentet HER.

Gjett hvem som hoppet rett inn i en stoooor t-skjorte med en gang hun kom hjem fra skolen, hahaha.

Nydelige haiketomler har jeg også, oh yeah! Men tilbake til bakingen...mini muffins maker <3 

Musikk, blogg og facebook må til mens man venter! 


Nomnom <3 

Resten av kvelden skal jeg nok bare slappe av med gode muffins og tv!
Hva skal dere resten av dagen?

Ha en flott helg alle sammen ! <3 

En lang dag med blandede følelser

Dagen i dag har vært full av blandede følelser. Det kjennes godt å være tilbake sammen med gode venner jeg ikke har sett siden før jul. Det er godt å kunne tulle med venner igjen og egentlig ganske godt å komme seg opp om morgenen. Noen timer ekstra kunne jeg godt ha sovet, men sånn ellers så er det godt å føle at jeg har fått brukt dagen ordentlig. 

Som jeg sa har dagen i dag i dag vært fylt med blandede følelser. I går fikk vi vite at en av lærerene våre, som vi har hatt i sidefag siden vi startet på vidregående, hadde dødd. Det har egentlig ikke gått helt opp for meg enda. Jeg visste at han var syk, men jeg tror ikke noen av oss trodde det ville ende den veien. Det begynte å synke inn da vi hadde minnestund på skolen i dag. Jeg har derfor hatt en lang dag med mange blandede følelser. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal si eller føle. 

Jeg har egentlig ingen bilder som passer til dette innlegget. Det er vanskelig å finne et bilde til en tekst hvor jeg ikke helt vet hvordan jeg føler meg. Derfor blir det et innlegg uten bilde denne gangen, men det er vel kanskje det som passer best til et slikt innlegg.

Hvordan har deres dag vært?

 

If you really knew me

Jeg vil bare dele en video med dere som jeg så for litt siden. En video som både gjorde meg trist og sint! Videoen er om ei jente som prøver å fortelle en historie hun har holdt inni seg i alt for lang tid. Om videoen er ekte, altså om innholdet stemmer, vet jeg ikke, men det bryr jeg meg egentlig ikke om. Jeg syntes alle burde ta seg tid til å se på videoen. Enten dere tror på at DENNE historien er sann eller ikke, tenk i hvertfall på at det er mennesker der ute som faktisk har opplevd dette og som har en så grusomm hverdag.  

                                                                                                                                                                                                                 
Det som gjorde mest vondt ved å se denne videoen er det å vite at så ufattelig mange der ute, både gutter og jenter, har det slik som denne jenta forteller. Det skjærer i hjertet mitt å tenke på hvor mange liv det har ødelagt! Jeg tror ikke et eneste menneske klarer å komme over noe slikt. En vil alltid huske. Det er i hvertfall det jeg tror. Heldigvis har jeg aldri opplevd noe slik og jeg håper virkelig at det heller aldri vil skje. På tv hører vi stadig om nye voldtekter hvor voldtektsmenn går rundt i parker om kveldene. Det gjør meg ordentlig forbanna å tenke på at disse syke menneskene nesten ikke får noen straff for å ødelegge et annet liv. Som oftest er det mange flere liv enn bare ett det er snakk om også.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Hva syntes dere om videoen?
Hvor lang straff syntes dere det burde være for en slik forbrytelse?

Vurdering av muffinsmaskinen!

 

Hei!

Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan lage en vurdering av min muffinsmaskin noe jeg selvfølgelig kan gjøre! Jeg har kun prøvd den en gang, så vurderingen er kun basert på 1.inntrykket. For dere som ikke vet hva jeg snakker om så slenger jeg med et bilde! jeg syntes maskinen er utrolig søt! En kan velge mellom hvit, rosa og blå! Jeg fikk blå i julegave. Muffinsene blir mini-muffins og det er plass til å lage 7 muffins av gangen. En trenger ikke muffinsformer eller smør til maskinen, bare hell røren rett oppi! Det står at det vil ta rundt 3 minutter i bruksanvisningen, men muffinsene trenger mellom 6-10 minutter for å bli ordentlig stekt. Etter det er det bare å lirke de opp med noe av plast eller av tre. ( IKKE jern, da ødelegger du den!) 

Jeg liker maskinen veldig godt, men for dere som vil bli fort ferdig med mange muffins så går nok ovnen fortere. Det kommer egentlig an på hvor mange dere skal ha, for som sagt så tar denne kun 7 stykker hver gang. Fuffinsene smakte veldig godt og var utrolig søte! 

Grunnen til at den er i muffinsform er at jeg ville ha de oppi noe. Jeg satte de oppi formene etter at de var ferdigstekte og tatt ut av maskinen!

Jeg kan anbefale maskinen! Men som sagt kommer det litt an på hva dere er ute etter. Om en har god tid så er denne super for å lage søte minicupcakes til gjestene, men om en har hastverk bør en kanskje vurdere ovnen.

 Karakter:  5-

Har dere prøvd denne før?
Hva syntes dere om vurderingen?

 

Konkurranse - Vinn goodiebag!!!

Hei! 

Nå som julekalenderen her på bloggen er over ,og vi har gått inn i et nytt år, har jeg lyst tilå få igang en ny konkurranse! Premien er en goodiebag med diverse saker og ting! Konkurransen skal vare i ca en uke før jeg trekker en tilfeldig vinner som får hele pakka tilsendt i posten! Jeg legger med noen bilder av goodiebagen og også konkurransens regler! Dere trenger IKKE å ha noen blogg for å være med i denne konkurransen! 

 

Mange herligheter! 


Diverse prøver til huden din!


Hjemmelaget såpe, en myk og deilig klut og deilig badesalt! 


Prøver på kremer og parfymer! 
Dette og mye mye mer kan bli DITT !!!

Systemet jeg hadde på julekalenderen funket overraskende bra, men det ble forferdelig mange lapper! Det ble flere hundre, noe som ble utrolig slitsomt med tanke at jeg måtte skrive alle, haha! Derfor skal jeg forandre litt på reglene denne gangen, men vær så snill, meld dere på! REGLENE er som følger: 

 • Hver person vil kunne delta med et visst antall lapper som kan variere i antall av 1- 4
 • LIK MEG PÅ FACEBOOK -> 1 lapp! (IKKE likerknappen nedenfor innlegget!, Det må være bloggens facebookside som du kan komme til ved å trykke på linken)
 • LIK MEG PÅ BLOGLOVIN -> 1 lapp!  
 • Lag et innlegg om konkurransen ( ink. bilde og link) -> 2 lapper


Det er veldig viktig at dere følger reglene. Dere kan altså maks ha 4 lapper, og for å delta må dere ha minst 1! Det er også veldig viktig at dere legger med en kommentar i dette innlegget med navn, e-post og evt bloggadresse for blogginnlegg. Jeg vil sjekke opp vinneren om vedkommende har gjort det h*n har sagt, hvis ikke går premien videre til en ny vinner. HUSK Å KOMMENTER AT DERE ER MELDT PÅ + HVOR MANGE LAPPER!!

Hva syntes dere om goodiebagen?
Vil DU være med i min konkurranse?

10 tips for en bedre hverdag!

Heii. 

I dag har jeg lyst å dele 10 tips jeg har snappet opp her og der med dere! Tipsene går ut på hvordan en kan få et bedre humør og en bedre og lysere hverdag! Noen av tipsene har jeg selv prøvd ut mens andre gleder jeg meg til å ta en nermere titt på! Håper dere får noen nytte av tipsene!

 1.  Drikk vann! 
  Vann er både sunt og smaker også godt! Skaff deg selv en god flaske som er lett å bære på og som du liker å drikke av! På den måten blir det lettere å få i seg nok vann i tillegg til at vann faktisk ikke smaker så værst når du først blir vandt til å drikke det mer enn brus og annet søtt

   
 2.  Få nok søvn!
  Søvn er utrolig viktig både for dagsformen vår, ytelse på for eksempel skole og jobb og ikke minst på humøret! Om du må stå opp tidlig så legg deg litt tidligere! Slå av pc'er, tv'er og om nødvendig også mobiltelefonen! Om du ikke er trøtt, legg deg heller og les en god bok eller et blad. Rolig musikk pleier også å hjelpe. 
   
 3. Stress ned! 
  En skoleelevs hverdag består ofte av lekser, prøver og andre skoleting som dukker opp. Dette kan føre til mye stressing og det er derfor viktig å passe på å sette av tid for å roe ned! Stress er både ubehagelig og ugunstig for kroppen din. Det finnes mange måter å stresse ned på. Du kan for eksempel ta deg et godt bad, slappe av med en god bok, tenne stearinlys og mye mer! 
   
 4. Tren!
  Om du har en dårlig dag og virkelig trenger å få tankene dine bort på noe annet kan trening være en god løsning! Trening får tankene over på noe annet OG det gir deg en god følelse! Ta deg en joggetur, sykl litt rundt eller gå over på styrketrening. Valget er ditt. 
   
 5. Spis sundt!
  Få ting får meg til å føle meg så bra og opplagt som når jeg vet jeg spiser sunn og god mat! Sunn mat er viktig for å få den rette energien og de rette næringsstoffene en trenger! Legg godtet på hylla og bruk heller et par ekstra minutter på matlagingen! Gøy er det også! 
   

 6. Hjemmespa!
  Be noen venner/venninner over på besøk og lag et hjemmespa med stearinglys, masasje og ansiktsmasker! Det kan også serveres deilig frukt og andre godsaker. Du kan også velge å være alene! Lås deg inn på badet med gode kremer, kanskje et badekar og voilà! 

   
 7. Prøv noe nytt
  Det å prøve noe nytt er alltid gøy! Og du kan få deg en positiv overraskelse. Prøv ut en ny sport eller forandr noe i klesskapet ditt! 
   
 8. Make a list!
  Lag deg selv en oversikter over alle avtalene dine! Finn ut når du er opptatt og når du får litt tid til overs. Planlegg litt! Det gjør hverdagen mer oversiktelig og det gjør at du lettere kan puste ut uten å være stressa. 
   
 9. En god latter forlenger livet!
  Latter får oss i bedre humør. Saml sammen vennegjengen eller sett deg ned med en god film og le! Du kan jo også gå igjennom gamle bilder eller gamle skrivebøker. Jeg pleier i hvertfall å få meg en ganske god latter av det!


   
 10. Tør å skille deg ut!
  Det er ofte lettere sagt enn gjort, og vi er som oftest redde for hva andre mennesker skal syntes om oss. For å unngå stygge blikk kler vi oss og oppfører vi oss helst som alle andre. Prøv heller å skille deg ut! Vis andre hvem du er! På den måten får du bygget opp en bedre selvtillit og du klarer å være deg selv, noe som føles supert!

 Det var dagens 10 tips! Håper dere likte de! 
 Snakkes <3 

 

Er med i en konkurranse!

Heii!

Jeg tok et lite avbrekk fra øvingen, som forresten begynner å gå ganske bra! Hehe, har tatt en del tester på nettet nå og resultatet begynner å bli ganske bra!

Jeg kom over en konkurranse på en blogg som jeg vil dele videre med dere! Konkurransen er på natashamagdalene.blogg.no og der kan en heldig blogger vinne masse løsvipper! Har skikkelig lyst på den premien! Har aldri prøvd løsvipper før, så hadde vært litt gøy å få prøvd det, hehe!

Hadde ikke vært så dumt å vinne noen av de nei!

Har dere meldt dere på?

Øve til teoriprøve, wohoo!

I dag er nest siste fridag før det er på'n igjen med lekser og vekkerklokker. Jeg trodde at skolen startet på tirsdag,men det viste seg at vi ikke starter før onsdag! Stor lettelse! Døgnrytmen min har kommet heeelt ut av kontroll iløpet av ferien. Får bare håpe at jeg klarer å rette opp i den før onsdag!

Siden jeg holder på med billappen og jeg har bursdag i februar, så holder jeg på med øving til teoriprøven som jeg må ta før oppkjøringen. Derfor sitter jeg nå med boka i hånda og leser om trafikkregler, skilt og mye mer. Jeg har også tatt noen tester på nettet, men de har forløpig ikke gått så altfor bra! Derfor skal jeg nå bruke dagen på pugging av teoriboka. 

Lovely picture <3

Heldigvis får jeg god hjelp av min superkule høytaler, mr Pig og min kjære kopp te til å konsentrere meg bittelitt bedre! Haha! Musikken får meg i hvertfall til å klare å sitte i ro. Teen er mer fordi jeg alltid får skikkelig sukkersug når jeg øver.

Haha, hva skulle jeg gjort uten deg!? 

Hva skal dere i dag?
Har dere tatt teoriprøven? 

Ny header!

I det siste har jeg blitt ganske lei av å ha den samme headeren i så lang tid i tillegg til at jeg hadde lyst på en header med et bilde som faktisk er mitt. Derfor har jeg nå laget en ny header til bloggen! Headeren er ikke satt sammen av supermange effekter og programmer, så god er jeg rett og slett ikke, haha! Men håper dere liker den! 

Hva syntes dere om den nye headeren? 

Min nyttårsaften i bilder

Hei søte lesere!

I dag er det den aller første dagen i 2012! Føles uvandt å ikke skrive 2011 lengre! Dagen i går var utrolig koselig og en perfekt avslutning på det gamle året. Vi spiste masse god mat og hadde det veldig gøy! Klokken 12 gikk vi ut for å se på raketter. Utrolig vakkert å se så mange farger på himmelen! Jeg fikk tatt noen bilder av gårsdagen som jeg legger ut. 


Kjolen som jeg hadde på.Hvordan var deres nyttårsfeiring?