januar 2013

Årets nyttårsforsetter!

Hei sweeties! 

Ja, det stemmer, jeg prøver igjen. Jeg har vurdert lenge om jeg i det hele tatt skal gidde å ha noen mål dette året, om det er noen vits. Vel, jeg har kommet frem til at årets mål skal være litt annerledes enn de tidligere årene. Før har jeg fokusert veldig på å yte mitt aller beste, og helst litt til. Vel, det er jo bra i for seg, men dette er også noe som har gjort meg veldig sliten. Det er lett å føle at en er en smule misslykket når en setter seg slike mål hele veien. Derfor er årets mål litt mer oppnåelige og en smule selvfølgelige. Først starter vi med å se på forårets mål og hvordan det gikk:

 

* Jeg skal bli en bedre blogger med mer interessante og varierte innlegg - Vel, her mente jeg først at jeg absolutt ikke hadde holdt mål, men så gikk jeg litt igjennom fjorårets innlegg og må si at jeg har klart dette punktet til en viss grad alikevel. 
* Jeg skal være flinkere til å kommentere tilbake - Gjør det hele tiden ;)
* Jeg vil prøve å få opp lesertallet. Jeg vil ikke si målet mitt, men jeg har i hvertfall lykkes med å øke det litt! - husker ikke hva målet mitt var x)
* kanskje lage min første video til bloggen (sminkevideo elns) -
done, men det ble med den ene..
* Jeg skal bli flinkere med skolearbeid! Gjøre lekser med en gang jeg kommer hjem!- nja, flinkere har jeg vel kanskje blitt, men jeg kan ennå forbedre meg
* Ikke sitte så mye forran pc'n! I hvertfall ikke hvis det bare er fordi jeg kjeder meg! - haha, I failed!!
* Jeg skal få opp karakteren i noen fag! - I noen fag har jeg klart dette ja
* Jeg skal begynne å trene mer - Vel, om breddeidrettstimene teller så har jeg vel kanskje det
* Jeg  skal bli flinkere til å rydde ofte!- Hahaha, årets vits!
* Jeg skal bli flinkere til å lage en plan over dagene - Skal ikke skryte på meg det nei...
* Jeg skal prøve å få lest ut noen bøker! Tror ikke jeg leste ut en bok i løpet av hele 2011!  - Noen bøker har jeg lest, men absolutt ikke så mange som jeg ønsket...

Dette var som sagt fjorårets mål... Men under ser dere årets mål som jeg håper jeg klarer å nå! 

Dette er i allefall de målene som jeg har satt øverst på lista mi. Jeg har noen små mål sånn ved siden av også, men de gidder jeg ikke å skrive opp her. Disse er i allefall de som jeg bryr meg mest om å nå rett og slett fordi det er en sånn person jeg vil være.

Har dere satt dere noen mål for det nye året? 

Da var jula plutselig over

Hei!

Beklager for at jeg ikke har gitt lyd fra meg tidligere, men har rett og slett ikke orket. Kvelden var helt herlig! Først spiste jeg og Endre her hjemme med min familie før vi dro på en fest med noen venner av Endre. Der fyrte vi opp raketter og koste oss masse før vi gikk videre til byen. Det var rett og slett en fantastisk morsom kveld med herlige folk. Rundt 3 hadde jeg gått i så mange vanndammer at skoa mine var gjennomvåte. I tillegg begynte det å bli passe kaldt, så tærne mine frøs, stakkars. Derfor startet turen hjemover nokså tidlig, men jeg var alikevel sånn passe vrak da jeg våknet. Jeg er så glad for at skolen ikke starter før torsdag! 

I dag har alt som har med jul å gjøre blitt ryddet vekk. Juletreet er hevet ut og all pynt er pakket ned. Jeg sitter fortsatt i pysjamasen min med dyna rundt meg og varm drikke i koppen min, livet er herlig! Resten av kvelden skal jeg kose meg med noen episoder Dexter før det blir natta på meg også. Jeg skulle ønske jeg hadde noen bilder å vise dere fra feiringen, men jeg turte ikke å ta med kameraet på festen. Derfor må dere nesten nøye dere med noen ekstremt innholdsrike bilder fra dagen i dag...


Haha, Grusomme Meg gikk på tv i dag, jeg bare elsker den filmen! Den er helt klart best på engelsk, så litt skuffende var det at de sendte den på norsk, men jeg lo godt uansett! Jeg gleder meg så til 2'ern kommer. Den humoren er bare så meg at dere aner ikke! På bildet nederst til venstre ser dere dagens vakre antrekk. Jeg tror jeg kunne giftet meg med pysjen, senga og dyna (sorry Endre). 

Hva har dere gjort i dag?
Har noen av dere ryddet vekk alt julestæsj ennå?