februar 2012

Chai Latte & Ratatouille

Heii.

Nå har jeg kommet hjem etter en times svømming. Det var utrolig deilig å svømme litt, men vannet var utrolig kaldt i forholdt til hva det vanligvis er, så det var litt kjipt. Det ble mest surring rundt i bassenget siden jeg hadde med Endre, men det var jo gøy det også. 

Nå sitter jeg med min herlige Chai latte som jeg kjøpte for en stund siden. Den er utrolig god, derfor er den også snart tømt. Trist, men det finnes alltid mer i butikken, hehe. Som en fin avslutning tenkte jeg å se på en av mine favorittfilmer, Ratatouille! Jeg elsker den filmen! Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men den bare gir meg en så god følelse. Spesielt når de er i Paris og det er kveld! Får bare liiitt lyst til å dra til Paris selv..

Hva har dere gjort i dag? 
Har dere sett filmen Ratatouille? 

Kjærestebesøk

Hei!

Solakom heldigvis frem fra skyene i sta, så da gikk jeg, mamma og broren min ut for å rydde litt i hagen. Da vi var ferdige kom kjæresten min på besøk. Vi har egentlig bare vært ute i solskinnet og gått en liten tur. Vi skal også i svømmehallen i dag, men det er ikke før litt senere i kveld.

Jeg tok noen bilder fra den lille turen vår. Jeg skal prøve å få tatt noen flere bilder senere, men akkurat nå sitter vi bare å ser på TV så det er ikke akkurat det mest spennende å ta bilde av. Hva har dere gjort i dag? 

Back on track

Hei!

Jeg sjekket topplisten over Grimstad nå og så at jeg stadig rykker oppever på topplisten. Jeg har som oftest vært på topp 10, men i den perioden hvor jeg ikke fikk blogget så mye så sank jeg jo veldig på lista. Det er deilig å se at jeg har klart å klatre meg opp igjen! Det er jo selvfølgelig dere som gjør slik at jeg får lesertall, så tusen takk for at dere leser bloggen min og kommenterer! Det varmer mye! 

Ha en fin dag videre! <3

Skuddårsdag i dag!

Hei alle søte!

I dag er det 29. februar. Den er det ikke ofte en ser på kalendere. Det er jo som de aller fleste sikkert vet skuddår i år, altså en dag mer i februar. derfor er det 29 dager i stede for 28. En ting jeg har tenkt mye på er de stakkarne som har bursdag den 29. februar. Når feirer de egentlig bursdagen de årene det ikke er skuddår? Blir det da 28 februar eller blir det 1.mars ? 

I dag skulle jeg egentlig være flink å stå opp tidlig, men det endte jo med at jeg lå frem til klokka ble elve. Jeg skylder på sola fordi den har gjemt seg litt bort i dag. Egentlig skulle jeg ut å ta bilder, men jeg tror jeg får vente til det har blitt litt mer solfylt ute. Hva skal dere i dag?
Kjenner dere noen som har bursdag den 29. februar?

oppskriften på kanelsnurrene!

Hei

Siden noen ville ha oppskriften på kanelsnurrene jeg lagde for noen dager siden tenkte jeg at jeg kunne legge de ut nå. Oppskriften er hentet fra denne siden.

Ingredienser

 

Til 12 store snurrer. 

3 1/2 dl melk 
1 egg 
1 pakke gjær 
100 g sukker 
150 g meieri smør, romtemperert 
2 ts kardemomme 
ca. 700 g hvetemel 
ekstra mel til utbakning 
1 egg til pensling 

Fyll:

80 g smør 
1 dl sukker 
2 ss malt kanel 

Fremgangsmåte

Varm melken til ca 37 grader.

Smuldre gjæren i en bakebolle og rør den ut med den lunkne melken. Tilsett sukker, egg og halvparten av melet.

Arbeid deigen sammen i maskin. Tilsett gradvis resten av melet og det myke smøret i små biter.

Arbeid deigen til den er smidig og slipper bollen. Dekk bollen med plastfilm og et kjøkkenhåndkle, og la deigen heve til dobbel størrelse.

Ha deigen over på et melet bakebord og arbeid den godt sammen.

Form deigen til en tykk pølse og kjevl den ut til et rektangel. Smør leiven med smør og dryss den med sukker og kanel.

Rull leiven sammen som en rullekake og del den i 12 like store biter.

Legg snurrene ved siden av hverandre i en langpanne kledd med bakepapir. Det skal være litt luft mellom snurrene slik at de vokser sammen under heving. Dekk til med plastfolie og etterhev snurrene i ca. 30 minutter.

Pensle med sammenpisket egg og stek snurrene ved 200 grader (varmluft), midt i ovnen, i ca 15 minutter.

Tips: Bollen kan gjerne drysses med perlesukker eller vanlig sukker før steking.

Striper av melisglasur på lune snurrer er min favoritt!

Oppskriften er laget av Lise Finckenhagen.    

 Jeg og mamma var veldig godterisugne den dagen og doblet derfor røra. Det var ikke nødvendig, for når det står 12 store boller så betyr det virkelig STORE! I hvertfall i vårt tilfelle. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og vil anbefale dere å bake kanelbollene til vanlig størrelse (sånn at de blir store under steking). Det var de store som ble best, men de små var også utrolig gode! 


Lykke til med bakingen! :)

Iced coffee

Jeg ryddet litt på rommet i sta og kom over en herlig boks jeg ikke har sett på en liten stund. Boksen inneholder nemlig pulver til å lage iskaffe av. Jeg kjøpte en del slike i sommerferien da jeg og familien var i Tyskland. Den smaker innmari godt, og jeg er veldig glad for at jeg hamstret inn et par av disse! 

Ah, love of my life <3 

Liker dere iskaffe?

Effektiv dag!

Hei.

Beklager for seint innlegg, men jeg har ikke vært hjemme før nå. I går sov jeg borte,og i dag har jeg vært på farta siden klokken 8. Først skulle jeg til tannlegen, noe som gikk ganske fort. Deretter dro jeg, mamma og brødrene mine til Sørlandssenteret for å handle. Jeg kjøpte noen fisker og noen planter til det ene akvariet mitt i tillegg til noen lys og litt sånn.  Jeg har jo også fått øvelseskjørt mye i dag siden jeg kjørte bort og tilbake. Nå er jeg nesten ferdig mer å ordne i akvariet, og etterpå blir det å sitte ute i solen.

Innlegget om oppskriften på kanelsnurrene kommer senere.

Hva har dere gjort i dag?

The man who can't be moved

Åh, jeg elsker denne sangen! Kjæresten min viste den til meg i stad og jeg digger den! Gammel sang, men fin uansett. Tror den har vært i en serie eller en reklame for den høres litt kjent ut. Jeg har i hvertfall fått den helt på hjernen nå!Hva syntes dere?

Forslag til gode fuktighetskremer?

Huden min har i det siste blitt utrolig tørr, og da spesielt i ansiktet. Jeg har prøvd ut en del fuktighetskremer, men ingen av de har gjort huden min noe mindre tørr. I hvertfall ikke på lang sikt. Jeg kan leve med tørr hud, men det som plager meg mest er at det ikke går an å bruke sminke i store deler av ansiktet på grunn av de tørre områdene. Det blir bare seende forferdelig ut! Derfor trenger jeg noen gode råd fra dere angående fuktighetskremer eller evetuelle ansiktsmasker, kjærringråd osv. 


Bildet er hentet fra google

Noen forslag? 

 

Ny uke, nye muligheter

I dag var det plutselig blitt mandag igjen. Været i dag er litt gråere enn i går, noe som førte til at mine planer om å sitte ute i "sola" plutselig gikk i oppløsning. Trist. I stede har jeg og kjæresten planlagt å dra på kino.  Filmen husker jeg ikke navnet på, men ifølge Endre så virker den veldig gøy. Nå skal jeg stelle meg og få kommet meg ut av pysjamasen før jeg tar bussen til Endre. Kinoen starter jo ikke før i kveld, men jeg skal være hos han helt til vi skal på kinoen.

I morgen skal jeg en tur innom sørlandssenteret og litt sånn, men utenom dette har jeg ikke stort med planer for resten av ferien. Det blir vel en del chilling denne uken, noe som egentlig er helt greit. Hva skal dere i dag? 

Søndagskos med Dexter og kakao!

For en herlig dag dette har vært. Sola har skint, jeg har fått gjort masse og kan nå slappe av med en av mine favorittserier uten å i det heletatt måtte tenke på skole. Nå skal jeg nyte resten av kvelden med Dexter-sesongene jeg fikk til jul. I tillegg har jeg valgt ut en kanelsnurr i størrelse XXL som skal nytes sammen med varm kakao. Livet er herlig! 

Flere som digger denne serien?
Ha en herlig kveld <3

Deilige kanelsnurrer!

Da var endelig de deilige kanelsnurrene ferdige! Mamma så litt rundt på nettet etter forskjellige oppskrifter i sta og kom over oppskiften til noen kanelsnurrer. Vi ble så fristet at vi gikk ut på kjøkkenet for å bake. Man kan si at vi tok litt hardt i når vi lagde deigen og doblet oppskriften fordi vi ville ha en del. Det ble mildt sagt en del boller.. Men de var i hvertfall utrolig gode!

Si ifra om dere vil ha oppskriften. Hvis ingen vil ha den så er det liksom ingen vits i å leite etter den og legge den ut. Nå skal jeg snart øvelseskjøre til Kr.Sand for å hente storebroren min. Har kjørt dit en del ganger før, så skal nok gå fint.

Ha en fin kveld videre! 

Vurdering av Tassimo-maskinen min!

Som noen av dere kanskje har fått med dere så fikk jeg en Tassimo- maskin til jul i fjor. Maskinen har blitt mye brukt, og nå som jeg har fått smakt på en del av drikkene tenkte jeg det var på tide med en vurdering/ anbefaling av produktet. Maskinen er helt enkel og kan fåes i hvit og sort. Om den finnes i flere farger vet jeg ikke. Maskinen tar ikke stor plass i det heletatt, så du kan egentlig ha den hvor som helst. Jeghar den jo på rommet mitt, hehe. Ledningen er også passe lang slik at du kan plassere den et stykke unna stikkontakten. Maskinen lager veldig god drikke med tanke på pris og, etter hva jeg har hørt, også i forhold til mange andre maskiner. Et minus er at den lager en del lyd når du bruker den, men for meg er ikke dette noe problem egentlig. Den lager lyd, men det gjør vel de fleste slike maskiner. 

Her er noen eksempler på smaker som du kan kjøpe tilmaskinen. Prisen varierer en del, men ligger på alt fra 30 til 60 kroner. Jeg har sett flere typer på nettet, men disse vet jeg ikke hvor jeg kan få tak i. 

Og til dere som ikke har sett det så har disse nå begynt å bli solgt i vanlige butikker! Jeg ble utrolig glad da jeg fikk øye på disse i matbutikken! Tidligere ble de kun solgt på nettet og på elkjøp tror jeg. Jeg håper det snart kommer nye typer som jeg kan teste ut! 

Alt i alt kan jeg bare si at jeg elsker denne maskinen! Den er virkelig til å anbefale dere kaffe/te- drikkere! Maskinen lager dessverre ikke kald drikke, da må dere nok litt hørere opp i pris, men om dere kun er ute etter varm drikke så kan jeg virkelig anbefale denne! 

Har dere prøvd denne før?

Hvilken er finest?

Hei.

Jeg vet jeg akkurat har byttet header, men jeg har fått litt hekta på det å lage headereog er derfor nå litt i tvil om hvilken jeg skal ha. Nok en gang trenger jeg hjelp av dere, for det er jo også viktig at dere som lesere liker headeren! Derfor spør jeg dere nå, hvilken header skal jeg velge!?


Den jeg allerede har?

Eller.....


Denne som jeg lagde i går?

Hva syntes dere?
Hvilken header passer best til bloggen? 

Nok en solfylt dag!

Hei!

I dag våknet jeg faktisk av at sola skinte inn på rommet mitt. Det er lenge siden sist, men det ser ut til at værgudene er på min side med tanke på at det er nå min vinterferie starter. Jeg har ikke sjekket hvor varmt det er i sola enda, men om det er like varmt som i går så blir det å nyte sola på verandaen i dag også! 

Hvordan er været hos dere?
Hva skal dere i dag? 

Bare jeg som liker denne?

 

Jeg bare lurer, er det bare jeg som syntes at denne sangen faktisk er fin? Selv er jeg ikke veldig fan av Tone Damli, og liker egentlig veldig få av de tidligere sangene hennes, men denne.. Jeg elsker den! Jeg syntes den er fengende!

Er jeg den eneste som liker denne sangen?

Lille Petter edderkopp...

Jeg fikk et aldri så lite besøk istad imens jeg tørket støv på rommet mitt. Jeg kan ikke akkurat si at det var et gledelig syn, og besøket endte vel også noe dramatisk. Det var nemlig denne krabaten her som dukket opp.

Sjarmerende liten krabat indeed. Etter at jeg hadde hilset på den lille krabaten med det fine papiret jeg så ivrig gikk for å hente, sto livet til Petter edderkopp ikke til å redde. Triste saker.. Petter ligger nå trygt plassert i min søpledunk hvor han skal få hvile i fred. Skulle gjerne begravet han i hagen, men det var altfor mørkt ute. 

Håper jeg slipper flere overaskende besøk i dag. 
Flere som ikke er særlig begeistret for disse krabatene?

Herlig vårfølelse!

I dag har det vært et helt nydelig være ute! Sola skinte og jeg kunne utrolig nok sitte ute i t-skjorte uten å fryse. På en måte minnte været meg veldig om påske. Typisk varmt i sola og snøsmelting. Jeg kjenner nå at jeg begynner å glede meg mer og mer til våren kommer for fullt. 

Siden temperaturen ute var så herlig satte jeg meg ut og leste videre i den herlige boka mi. Den heter Drageløperen. Jeg har kommet litt over halvveis i boka, og syntes det er en utrolig god bok. Anbefales!

Nå har sola gått mer eller mindre vekk, og temperaturen synker stadig. Jeg har derfor trukket meg inn i det varme huset i stede. I dag skal jeg bare være hjemme og kose meg med filmer, godteri og kanskje et varmt bad om jeg får tid. 

Hvordan har været vært hos dere i dag?

 

Deilig med vinterferie!

Dette har jeg lengtet lenge etter å si, og nå er den endelig kommet! Vinterferien! Gud som jeg trengte det nå. Jeg har hatt prøve hver uke de siste fem ukene og er sånn passe utslitt etter skolen nå, så da passet det veldig fint med en god ferie nå. Ikke det at jeg skal noe spesielt, men det blir veldig deilig å få slappet av med god samvittighet! Og forhåpentligvis får jeg kanskje tatt igjen en god del blogging.


Siden jeg ikke er hjemme akkurat nå så må det dessverre bli et gammelt bilde.

Flere som har vinterferie nå?
Husk å melde dere på konkurransen min!

Supertilbud fra Blush.no! Få avslag med kode!!!

Akkurat nå kan dere gjøre mange herlige kupp på denne freshe siden! Nettsiden har mange herlige produkter til blant annet hårpleie og ansiktet i tillegg til sminke, tannpleie og mye mer. De har utrolig gode priser på varene i tillegg til mange tilbudsvarer! All frakt er gratis og i tillegg får dere søte lesereav bloggen min nå 50 kroner avslag på orderen deres ved å skrive kodeordet BLUSH inn ved kassen!

Selv har jeg ikke handlet på denne siden før, men da jeg gikk inn på siden fikk jeg helt sjokk over prisene! Kjente produkter var satt ned til helt fantastiske priser! I tillegg har de et stort utvalg av diverse produkter. Noen av merkene dere kan finne på denne siden er Tigi Bed Head, i.d bareMinerals, dermalogica, GHD og mye mer!

Trykk på bildet over for å komme til siden! 

Hvilken header skal jeg velge?

Hei.

Jeg har holdt på med en ny header i det siste og trenger å høre deres meninger om den nye headeren. Jeg har laget den ferdig, men vil høre deres mening før jeg eventuelt bytter. Jeg vet dette er min blogg, men jeg syntes, som leser av andre blogger at header er veldig viktig for inntrykket av bloggen. Derfor vil jeg at dere som lesere skal få kunne si deres meninger. 

Min tidligere header er den jeg har nå :

Og her er den nye :Hva syntes dere?
Bør jeg bytte, eller burde jeg beholde den jeg allerede har? 

Ikke vær redde for å si deres meninger, jeg spør jo av en grunn og det er å høre deres ærlige meninger! 

Ut på tur, aldri sur : D

I dag har jeg kjørt bil i rundt 3 timer. Det var den siste delen av øvelseskjøringen som jeg måtte ha før jeg kan ta lappen, så i morgen skal jeg på avsluttende teorikurs. Vi kjørte rundt forbi arendal og litt sånn og på steder jeg absolutt ikke husker navnet på! Jeg er utrolig dårlig på å huske navn og stedsplasser, kanskje en av mine svakeste sider. Kjøringa gikk bra, men jeg merket etterpå at jeg ikke var vandt til å kjøre så lenge i strekk. I tillegg ble det veldig mørkt på slutten. 

Jeg har fått oppkjøringsdato, men det er ganske lenge til enda. I mellomtiden skal jeg bare øve masse og håpe på at jeg står på første forsøk! 

Uff.. 

Husk å melde dere på konkurransen min hvor dere kan vinne sminke og hudkremer! 

Konkurranse - meld dere på!

Hei!

Jeg hadde nesten helt glemt vekk sponsorgaven jeg fikk av superkul.no for en stund siden. Pakken inneholdt mange prøver på øyeskygge, derfor har jeg nå tenkt å ha en liten konkurranse. Denne gangen blir det ikke kun en stor førsteplass som jeg har hatt tidligere. I stede har jeg valgt å lage en første, andre og tredjeplass. Her får dere se hva dere kan vinne:

Diverse hudkremer, hudrenser og selvfølgelig øyeskyggene! Om det blir veldig mange som deltar så kan det hende jeg øker premien! Husk også at sjansen for å vinne er nå blitt mye større siden det nå er 3 premier i stede for kun 1!

1.plass får:

2.plass får:

3.plass får:Det blir også med noen småting som ikke vises på bildene. 

REGLER: 
reglene jeg har brukt tidligere har fungert veldig bra! Jeg trekker rett og slett lapper med deres navn på! Det er mulig å tjene opp til hele 6 lapper! Under står det hva dere må gjøre for å få deres navn på lappene:

* Si at du er med (trenger ikke ha blogg, men MÅ inneholde mail!) - 1 lapp
* legg meg til som venn- 1 lapp
* lik min facebookside - 1 lapp
* følg meg på bloglovin- 1 lapp
* lag et innlegg med bilder om link til dette innlegget - 2 lapper

Jeg vil sjekke at dere har gjort tingene før jeg skriver lappene, så det er ingen vits i å jukse! Konkurransen vil bli avsluttet rundt den 15. Mars!  

Barnepass og politiaksjon.

Heii.

I går fikk jeg ikke skrevet noe her på bloggen. Jeg måtte en tur til byen, spise middag og resten av det vanlige før jeg og kjæresten skulle sitte barnevakt for verdens 5 herligste! I byen handlet jeg noe tilbehør til Greengate serviset mitt for gavekortet jeg fikk av Endre til bursdagen min.Vi dro dit litt før 6 og kom vel hjem rundt halv 4 på natta. Kvelden gikk veldig fint. Vi spiste pizza, så på film og hu ene ble også veldig ivrig på å ta bilder med mobilen min! Åh, skulle gjerne vist de til dere, det ble helt nydelige bilder av alle 5, men siden det ikke er familie føler jeg ikke at det blir riktig å dele bildene. 

I dag har jeg øvelseskjørt litt rundtomkring i Arendal. Selvfølgelig var det politiaksjon akkurat når jeg kjørte, så vi møtte på utrolig mange politibiler i tillegg til at vi ble stoppet og litt sånn. Står mer om selve saken på VG. Nå holder vi på med bollebaking siden det er fastelaven i dag.

Hva har dere gjort i helgen?

Deilig med helg!

Heii

Fikk ikke blogget noe i går. Hadde det litt hektisk med prøver og litt sånn. Jeg var heller ikke i noe blogghumør, derfor ville jeg heller vente til i dag. Dagen har vært helt grei, men jeg kjenner at det skal bli utrolig godt med helg nå! Jeg må også få skrevet fler av bloggvurderingene ferdig. De har liksom blitt lagt litt til side. Har også tenkt å starte en konkurranse ganske snart hvor det skal være flere vinnere, så stay tuned!

Kvelden skal brukes til å slappe av og kanskje ender den med ansiktsmaske og bad. Jeg skal i hvertfall kose meg med noe godteri og selvfølgelig også The Voice som jeg bare må få med meg! Jeg syntes forløpig at det er mye bedre enn Idol. Grunnen er at her er man sikret at noen gode vinner uansett i motsetning til andre sangprogrammer. 


Bilder er nok en ting jeg har blitt slapp med i det siste. Jeg skal prøve å få tatt litt fler bilder fremover!

Ha en fin kveld! 

Hva skal den hete?

I går var jeg, mamma og Endre på Sørlandssenteret og handlet. Først måtte vi handle inn noen lamper og deretter en pressang og litt forskjellig. Til slutt skulle kjæresten min kjøpe en fisk til meg som en del av bursdagspresangen. Utrolig søt han er! <3 

Vi gikk til dyreburikken. Jeg havnet i en samtale med en ansatt ang. fisk som varte i en halvtime! Veeeldig interessant må jeg si, haha! I hvertfall så endte det med at jeg kjøpte en ny slørhale som kunne være litt ekstra selskap for de to andre slørhalene jeg allerede har. 

Siden jeg fikk den av kjæresten min,og siden den ikke ligner på de to andre så vil jeg at den skal ha et navn! De to andre slørhalene heter Simba og Narla (ja, utrolig oppfinnsomt....) men jeg aner ikke hva den siste skal hete. Jeg vet heller ikke om det er jente eller gutt, men det har ikke så mye å si. Jeg trenger noen forslag til navn og håper dere vil hjelpe! 

Har dere noen forslag?

 

Happy Valentine's Day!

I dag er det 14. februar også kjent som Valentine's day. Jeg har egentlig aldri pleid å feire den noe spesielt annet enn at jeg og kjærsten enten gir hverandre søte kort, finner på noe osv. I dag fikk jeg en utrolig nydelig bamse av han som jeg rett og slett elsker! 

Har dere fått noe i dag?

 

Vurdering av Astsjo

Dagens vurdering er av bloggen astsjo. Etter denne vurderingen har jeg kun 2 vurderinger igjen, så om noen av dere vil ha en ærlig vurdering av bloggen så er det bare å legge igjen en kommentar! Vurderingen vil bli gjort en eller annen dag jeg har tid, men jeg prøver å ha minst en vurdering hver dag! 

Header: Headeren var rett og slett veldig kjedelig. Bildet er dårlig og i tillegg består den kun av en remse av det samme bildet. Det at headeren avslutter midt i et bilde trekker også ned for min del. Om du skal ha en header med bøker som tema, prøv heller å skaffe et litt friskere bilde som er litt klarere. Det gir også mer lyst til å lese bloggen din. 

Design: Designet er enkelt og helt greit. Fargene er ganske rolige og trekker fokus vekk fra innleggene .Alt i alt blir hele bildet av header, bakgrunn og innlegg veldig kjedelig med tanke på at ingen av delene skiller seg veldig ut. Det er nesten null bruk av farger noe som gir bloggen lite liv. Personlig syntes jeg også at det derfor blir tungt å lese de lange innleggene du skriver.

Innhold: I innleggene dine skriver du blant annet om en bok du holder på med. Noen av innleggene, hvor du forteller om dagen din, blir nesten skrevet som i en bok, noe som er litt kult med tanke på at denne bloggen handler mye om bøker. Du skriver lange innlegg, noe som er bra, men jeg savner noen bilder slik at innleggene ikke skal bli så tunge å lese.

Jeg gir bloggen en 3- fordi jeg personlig syntes det var vanskelig å finne motivasjon til å lese igjennom alle innleggene. Noen farger hadde hjulpet veldig! I tillegg håper jeg du vurderer forslaget mitt angående header. Lykke til videre! 

Green gate

Jeg vet ikke om jeg har skrevet dette før, men jeg samler på forskjellige produkter fra et merke som heter Green gate. En kan kjøpe kopper, talerkner, skjeer, termoser, te-bokser, serveringsfat og mye mye mer! Koppene (og alt det andre) finnes i utrolig mange forskjellige design og jeg bare elsker det! Jeg begynte å samle på ting derifra for litt siden og har allerede skaffet meg en liten søt samling.Hva syntes dere om Green gate ?

Bilder - nydelig gåtur med kjæresten

Hei

I går var det helt nydelig vær her i Grimstad! Sola skinte og gradene steg godt over 0. Derfor bestemte jeg og Endre oss for å gå en liten tur ut til et sted som heter Kalvehageneset. Det er skikkelig fint der, derfor tok jeg også en del bilder som jeg vil dele med dere! 

 Hva syntes dere?

Vurdering av Randommuch

Hei!

Siden jeg ikke fikk lagt ut noen vurdering i går så tenkte jeg at jeg kunne ofre litt av min tid i dag til å vurdere den neste bloggen på lista, Randommuch.blogg.no

Header: Headeren er utrolig søt. Veldig enkel, men jeg liker bildet du har brukt. Det sier veldig mye om bloggens innhold i tillegg til at du har lagt med teksten "just another mammablogg" som også forteller at dette er en mammablogg. Jeg syntes headeren er litt i minste laget og den stopper litt for tidlig på den ene siden i forhold til boksen under. Typiske ting jeg legger mye merke til dessverre og som trekker litt ned.

Design: Designet er veldig enkelt, men det passer godt på denne bloggen. Bakgrunnsfargene lar headeren være i fokus, noe som er veldig bra! Sidemenyen er grei, og jeg liker veldig godt menyen som går over headeren! En ting jeg savner en del på din blogg er arkiv-menyen! Jeg har lest din blogg en stund og vil gjerne få lese noen av de innleggene du skrev før jeg så bloggen. 

Innhold: Personlig syntes jeg du skriver veldig godt. Du skriver på en voksen måte i tillegg til at du klarer å dra inn litt humor i ny og ne. Innleggene dine er varierte og inneholder så og si alltid bilder hvorav de fleste er tatt av deg selv. Du er flink til å få med leserne dine i diskusjoner og du behandler dine lesere godt. Jeg liker innleggene dine, men jeg savner noe jeg ikke helt klarer å sette ord på. Kanskje noen flere bilder av ting rundt deg. Det er sånne småting som i hvertfall jeg syntes ville piffet opp litt.

Alt i alt en veldig søt blogg som jeg er ofte innom. Du skriver godt og varierer mellom "mamma-innlegg", hverdagsinnlegg og diskusjonsinnlegg med fin flyt. Det er en fin blogg du har, men jeg får ikke den super-wow følelsen, og det er en del småting jeg henger meg opp i, derfor får du en 5/4 av meg. Helt klart en god blogg som kan komme veldig langt, stå på!

Da var jeg endelig blitt 18!!!

Da var jeg plutselig 18 gitt! Kan ikke akkurat si at jeg føler meg så utrolig mye eldre og i hvertfall ikke 18, men er jo litt kult at jeg endelig er myndig og greier! Dagen i dag skal jeg bruke på å feire med familien og kjæresten. Blir sikkert en superkoselig dag med god mat og masse deilig kake! Dagen startet i hvertfall bra med kake, sang og gaver på sengen, wohoo!! :DHa en flott dag alle sammen <3

Outfit 11.02.12

Hei.

Jeg skal snart dra til byen for å møte Endre og de andre, men aller først legger jeg ut dagens outfit! Det er litt mer pynta enn hverdagsoutfit fordi jeg skal feire bursdagen min som er i morgen. Bildene ble ikke akkurat av beste kvalitet og en ser ikke hele antrekket, men jaja.

Toppen er veldig mørk,så det ble litt vanskelig å se den godt på bildene. Har også olabukse under, men syntes ikke på bildet. Får heller legge ut fler i morgen om det blir tatt noen senere i dag. Nå må jeg bare spise og litt sånn før jeg drar!

Hva syntes dere?

Siste dag som 17!

Hei!

I dag er det kun en dag igjen til jeg fyller 18 år, wohoo! Siden jeg har bursdag på en søndag så skal jeg, Endre og noen venner av oss til arendal og bowle og spise og litt sånn. Blir sikkert utrolig koselig og jeg gleder meg! I morgen skal jeg bare feire hjemme med familie og Endre med kaker og god mat.

Det er skikkelig rart å tenke på at jeg blir 18, for jeg føler meg jo ikke så stor enda, haha! Det føles ikke lenge siden jeg misunte storebroren min for at han ble 18, og det er nesten 5 år siden! Sier litt om hvor fort tiden flyr. Men jeg er ikke den eneste som fyller 18 denne helgen! For eksempel så blir min supersøte venninne Anita 18 år i dag! Så Gratulerer igjen med dagen snuppah. 

Ellers ønsker jeg dere alle en god helg! 


Gammelt bilde fordi jeg ikke har fått tatt noen i dag, sorry!

Noen andre som har bursdag i februar?

Lion King

Hei!

Utrolig deilig at det er helg! I dag har jeg hatt besøk av Endre i tillegg til at jeg har fått øvd litt på en prøve vi har på mandag. Men nå skal jeg bare slappe av resten av helgen med venner, familie og kjæresten! Nå hadde jeg tenkt til å se en film jeg rett og slett elsker, men som jeg ikke har sett på veldig mange år. Løvenes konge er vel en av de filmene jeg elsket mest da jeg var liten, og jeg elsker den fremdeles like mye! Mer eller mindre alle Disney filmer er gode, og de blir bare bedre og bedre jo eldre man er når en ser de. 

Jeg får alltid tårer i øynene når faren til Simba dør, og jeg tviler på at det blir noe annerledes denne gangen. Den scenen er rett og slett utrolig trist. I tillegg har filmen utrolig fengende sangerog jeg bare elsker Can you feel the love tonight! Helt nydelig sang. 

Flere som digger Disney-filmer?

Vurdering av Ingvils

Hei igjen!

Jeg tar vurderingen med babyskritt her! Jeg har nå kommet til nr 4 på lista. Bloggen heter Ingvils.blogg.no og under ser dere headeren til bloggen.

Header: Headeren ble veldig spinkel for min smak. Fargene passer med designet, men den forteller ikke mye om bloggen annet enn at du tegner bilder til de fleste innleggene dine. Om dette er en tulleblogg eller en seriøs blogg er vanskelig å se. 

Design: Designet er greit og du gjenspeiler fargene på designet i headeren, men du mangler sidemeny! Dette gjør det vanskelig å finne frem til tidligere innlegg og eventuelle kategorier. I tillegg blir bloggen veldig naken. Om du ikke liker sidemenyer så kan du også skaffe meny under headeren eller eventuellt over.

Innhold: Jeg klarer ikke å bestemme meg for om dette er en seriøs blogg eller ikke. Mest av alt syntes jeg det ligner på en sløv etterligning av tegnehanne.no som skriver utrolig bra og som lager veldig morsomme og passende tegninger til innleggene sine. Innleggene i denne bloggen derimot var korte og hadde noe som lignet veldig på paint-tegninger. Noen av innleggene kunne bli litt morsomme, men var ikke noe for min smak. Personlig foretrekker jeg tegnehanne.no I tillegg hadde du en del uregelmessig blogging.

Jeg velger å gi denne bloggen en 2'er som karakter basert på mine inntrykk av bloggen. Den kan sikkert oppfattes som en humorblogg som er morsom på en kjedelig kveld, men dette var ikke en blogg for meg dessverre. 

Husk at dere fremdeles kan melde dere på for å bli vurdert av meg. Meld dere på her.

 

Tiden flyr!

Hei!

De siste dagene har jeg gått rundt mer eller mindre som en zombie. Jeg har for det meste gjort skolearbeid og spist mat. Det har vært en del fremføringer og prøver denne uken i tillegg til en prøve jeg skal ha på mandag som jeg kun får øvd til i morgen. Ser lyst ut må jeg si. Og ellers har tiden bare flydd ifra meg! I går tok jeg et lite avbrekk midt på dagen og lagde drops. Jeg kan legge ut litt bilder av det litt senere, men nå må jeg gjøre meg klar til ukehandel. 


Et random bilde til et nokså random innlegg..

Flere som har mye å gjøre om dagen?
Og forresten! Om det er noe dere vil jeg skal blogge mer eller mindre om så rop ut! 

Bloggvurdering av Isln

Det har gått litt tregt unna med bloggvurderingene, men jeg kommer meg sakte men sikkert igjennom. Jeg har nå kommet til nummer tre på listen. Dagens vurdering er av denne bloggen:


Isln.blogg.no

Header:

Jeg liker at du har brukt et bilde som er tatt av deg. Det viser hvem sin blogg dette er. Noe jeg ikke helt likte var de litt forstyrrende elementene i bildet som for eksempel sykkelen i høyre hjørne. Dette er kanskje pirketing, men jeg legger veldig godt merke til slike ting når jeg ser på et bilde. På grunn av disse forstyrrende elementene så syntes jeg at du blir litt liten i headeren. Du er på en måte ikke det som skiller seg veldig klart ut i bildet, noe som var litt synd. Du kan kanskje prøve å redigere bildet litt slik at bakgrunnen blir litt svakere eller noe. Bare et forslag. 

Design:

Designet ditt er veldig enkelt, men det funker fint. Det eneste jeg savnet litt her var en meny over tidligere innlegg. Ellers et veldig søtt og enkelt design.

Innhold:

Innleggene dine inneholder mange flotte bilder som du selv har tatt, noe jeg virkelig liker! Det ser også ut til at du oppdaterer bloggen med nye innlegg mer eller mindre hver dag, noe som gjør det morsommere å følge bloggen. Innleggene er varierte, men noen temaer som f.eks. mote går igjen i enkelte innlegg. Dette er for meg et pluss i og med at dette gir et lite hint om hva vi kan forvente i dine innlegg. Noe jeg ikke likte så veldig godt var det at de innleggene hvor du hadde bilder av f.eks. sko ble veldig nakne. Prøv heller å få bildet litt nermere teksten slik at det ikke blir et så stort mellomrom mellom bilde og tekst. 

En annen ting jeg la veldig godt merke til var outfit-bildene dine. Bildene er fine, men også her har du litt for mange elementer i bildet som helst ikke burde vært der. De gjør at jeg som leser mister fokuset i bildet, noe som er litt synd med tanke på at det er DEG vi skal se. Prøv kanskje å redigere på bakgrunnen eller finn deg et sted i huset med mindre forstyrrende elementer.

Vurdering:

Jeg ender opp på en 3'er denne gangen på grunn av alle smådetaljene som jeg ville forandret på. En positiv ting er at dette er ting som er lett å ordne på, og det er også dermed lett å løfte bloggen høyt med bare noen små forandringer! Stå på videre! 

Til dere andre: Om dere vil ha en vurdering av meg så skriv i dette innlegget! 

Utdanningsmesse!

Hei!

I dag dro hele trinnet av studiespesialiserende+ mdd og noen av de andre linjene til Kr. Sand for å være på en utdanningsmesse som de pleier å ha der. Messen er for både ungdomsskoleelever og vidregåendeelever for at vi skal kunne stille folk spørsmål og kanskje finne ut av hva vi kunne tenke oss som jobb i fremtiden. Jeg personlig har mer eller mindre bestemt meg for hvilken vei jeg skal gå etter vidregående, så for meg og et par av vennene mine ble dette mer en innsamlingdag av masse stilige gratisting! 

Det var folk fra mange forskjellige plasser og med mange forskjellige utdannelser der. Vi gikkbort til noen og spurte om litt småting. I tillegg delte noen av de ut gratise ting som vi kunne ta, noe som resulterte i bunken over. Det var også en fotograf der som tok vennebilder av folk, derfor tok vi liksågodt noen vennebilder også! Vi får de ikke før om ca en uke da, så får ikke vist de til dere helt enda. 

de ble etter hvert litt mye å bære på i tilleg til alle katalogene og dropsene vi fikk utdelt! Derfor hentet vi en "bag" fra den ene boden som jeg gikk rundt med. Skikkelig fancy! 

Diverse magnet-bokmerker. De funker faktisk utrolig godt! 

Jeg fikk også en del sånne til å rense mobilskjermen med. Utrolig kjekke med tanke på at de kan sitte festet bakpå mobilen helt til jeg trenger de. Fikk også noen klistremerker, svettebånd, refleks og litt mersom jeg ikke husker akkurat nå. 

På hjemveien begynte bussen vår å svikte! Det endte med noen småstopp på motorveien(!) og en tur innom verkstedet. Vi var på verkstedet rundt en halvtime før vi fikk beskjed om å flytte over i en ny buss. Litt kjipt, men den nye bussen hadde i hvertfall supergode seter! 

Random bilde fra turen.

Har noen av dere vært på sånn utdanningsmesse? 

Nok en vurdering

Jeg har jo som sagt begynt å vurdere noen blogger etter hvert som dere melder dere på, og denne gangen står Lifeofporn.blogg.no for tur! 

Bloggnavnet: 

Bloggnavnet var det aller første jeg la merke til. Personlig likte jeg ikke navnet, og det er heller ikke et bloggnavn jeg hadde følt meg komfortabel med om jeg hadde snakket til noen andre om bloggen. Bloggnavnet ga meg også et veldig feil førsteinntrykk av bloggen, noe som var litt synd. Jeg skulle heller ønske det hadde vært et navn som sa litt mer om bloggen.

Headeren:

Selve headeren var veldig fin. Jeg liker bildet og fargene i headeren din. Fargene passer fra til resten av designet også. Personlig liker jeg best at headeren er minst like bred som innleggsboxen, noe den ikke var på denne bloggen. 

Designet: 

etter å ha sett på designet sitter jeg igjen med blandede følelser. Jeg liker fargene du har brukt og at det er linker til youtube, facebook osv. Det jeg ikke likte helt var det at det var sidemenyer på begge sider. Jeg syntes det ble litt slitsomt å se på. 

Innhold:

Du bruker mange fargerike bilder, noe jeg liker veldig godt! Du opptarerer med nye innlegg mer eller mindre hver dag noe som er et stort pluss. Noen innlegg kan være utrolig randome, noe jeg ikke helt vet om jeg liker eller ikke. Det kan være veldig morsomt å lese, men kan også bli for mye av det gode i lengden. Lengden på innleggene varierer også veldig mye! Prøv kanskje å skrive litt mer på de aller korteste innleggene. I hvertfall om du skal ha flere av de.

Denne bloggen får en 3'er av meg rett og slett fordi det ikke min type blogg. Innholdet kan være gøy å lese, men det ble litt for mange "random-innlegg" for min smak. designet gjorde det også litt tungt å lese bloggen. 

Til dere andre: Om dere vil at jeg skal vurdere deres blogger så si ifra her!

Vurdering av annaeliassen

Jeg begynner å vurdere noen av bloggene som meldte seg på i dag, men siden klokken løper av gårde så rekker jeg nok ikke mange i kveld. Jeg får heller ta flere i morra eller noe sånt. Om dere vil at jeg skal vurdere deres blogg så er det bare å kommentere i dette innlegget.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Førstemann ut var denne bloggen:

Header: 

Headeren var søt og ryddig. Jeg liker veldig godt fargene i den, og den passer godt til bakgrunnen på resten av bloggen. En ting jeg ville forandret på er selve teksten. Jeg ville ikke hatt med for eksempel det siste tegnet fordi jeg syntes det gjør selve teksen litt rotete. Ellers var det en veldig søt header.

Design: 

Jeg liker fargene i designet ditt. De rolige fargene gjør bloggen mer behagelig å se på og de passer sammen med headeren du har. En ting jeg ikke likte var at designet ble litt kjedelig på enkelte områder. Sidene av innleggene var veldig tomme, og alt er på en måte samlet på toppen. Sidemenyen kunne vært litt mer oversiktelig etter min mening. 

Innholdet:

Innleggene inneholder mye bilder, noe jeg syntes er et stort pluss! I tillegg er bildene tatt av deg, og ikke bare hentet fra internett. Du oppdaterer stort sett hver dag med nye innlegg og skriver varierte innlegg. Du skriver godt og varierer fint mellom bilder og skrift. Overskriftene er ikke alltid like gode, men passer godt med innholdet i innleggene. 

Alt i alt en søt blogg med fine bilder og innlegg. Bloggen får en 4'er på grunn av helhetsinntrykket av bloggen. Headeren din fanget blikket mitt, men designet trakk ned etter hvert som jeg gikk nedover på bloggen. Det er veldig mange pirketing som gjør at denne bloggen ikke får en høyere karakter, og det skal derfor lite til for å løte bloggen! Stå på videre!

 

Vurdere noen blogger?

Hei! 

Jeg har fått litt inspirasjon av Sandra som har vurdert utrolig mange blogger i det siste! Hun skriver akkurat det hun mener om bloggene, noe jeg syntes er superbra! Jeg ble så inspirert at jeg fikk lyst til å prøve litt selv også. Derfor kan de som vil legge igjen bloggadressen sin i kommentarfeltet slik at jeg kan begynne vurderingen! Jeg vet ikke hvor mange jeg gidder å vurdere, så det blir litt førstemann til mølla her folkens! 

Jeg kommer til å være så ærlig som mulig, både med kritikk og ros, så om du ikke liker å få ærlige tilbakemeldinger så burde du kanskje ikke melde deg på.Noen som vil ha vurdering av bloggen sin?
 

Dagens Outfit

Verdens deiligste sokker! <3 

Syntes? 

Herlig dag!

Hei!

Dagen i dag har vært helt super! Som dere kanskje vet så hadde jeg prøve i dag som jeg har gruet meg til lenge. Prøven gikk bedre enn jeg hadde trodd, og det er utrolig deilig at jeg endelig er ferdig! Fikk også mange andre positive tilbakemeldinger på andre skoleting i dag, så humøret har vært på topp. Etter skolen dro jeg hjem til Endre og koste meg der helt til jeg ble hentet. Ikke en voldsom innholdsrik dag, men bra har den vært! 

Nå skal jeg snart avslutte dagen med en ny episode av Criminal Minds <3 

Flere som har hatt en herlig dag?

Planer for Februar 2012

Skal si tiden flyr! Vi har allerede vært igjennom den første måneden i 2012, noe som jeg syntes er veldig rart å tenke på. Februar er jo ikke akkurat den lengste måneden i året, men det skjer jo litt av hvert i denne måneden. For det første så fyller jeg 18 år om 12 dager! I tillegg så er det jo Valentinesday den 14. februar og for ikke å glemme vinterferien! Gleder meg som en liten unge til å ha fri nå. Ikke bare fordi vi ikke trenger å stå tidlig opp, men også fordi jeg da endelig er ferdig med en haug av prøver! 

Utenom alt dette er det vel ikke så mye annet som skjer i februar. Det er jo skuddår i år da, det er jo litt stilig! Er jo tross alt fire år siden sist. 

Skal dere noe spesielt i februar?
Flere enn meg som har bursdag i denne måneden?