mars 2012

Hot or Not?

Hei!

Jeg har tatt meg en aldri så liten pause fra pakkingen. Jeg har sett litt rundt på Nelly.com og kom over denne kjolen etter et innlegg påfotballfrue.no  Jeg syntes kjolen var skikkelig søt. Jeg prøvde å finne den igjen på nelly idag, men den er enten utsolgt eller blir ikke solgt lengre. Trist. Jeg syntes også at bildet hvor den faktisk ble brukt var finere enn dette, men dette var det eneste jeg fant. Kjolen hadde nok også sett veldig lys ut på meg, jeg tror jeg må skaffe meg litt mer brunfarge, haha! Hva syntes dere ? 
 

The moon

Jeg tok et bilde av månen for noen dager siden, og har nå redigert en del på det. Syntes det ble litt stilig så derfor ville jeg dele det med dere. Fortell meg gjerne hva dere syntes. Kom også gjerne med tips! Jeg elsker tips!

Ikke det beste bildet jeg har tatt, men med tanke på at dette egentlig ble tatt i dagslys så er jeg sånn passe fornøyd. Jeg skal prøve å få tatt noen bedre når det blir fullmåne igjen. 

Hva syntes dere?

Hyttetur med de beste

Hei!

I morgen drar jeg på hyttetur med 4 herlige jenter! Vi skal være der frem til mandag, en herlig start på påskeferien. Jeg kan ikke tro at det allerede er påskeferie i morgen! Når jeg kommer hjem skal jeg nyte ferien fullt ut og forhåpentligvis så blir været knallbra! Jeg skal prøve å ta mange bilder mens jeg er borte slik at jeg kan vise de til dere når jeg kommer hjem, men jeg får nok ikke blogget noe iløpet av helgen. 

Nå må jeg pakke alt ferdig. Vi drar nemlig rett etter skolen i morgen. Jeg kommer hjem igjen en gang iløpet av mandag, så jeg blir ikke så altfor lenge borte.

Hva skal dere gjøre i påskeferien?
Ha en nydelig påskeferie alle sammen!  
 

Bildedryss

Her er noen fler av de bildene jeg har tatt iløpet av de siste, solfylte dagene som har vært i Grimstad. Jeg har fler på lager, men tenkte at fire holdt i denne omgang. Har også veldig problemer med å laste opp bildene pga problemene på blogg.no Håper i hvertfall at dere liker bildene! 

Hva syntes dere?
hvilket bilde likte dere best? 

Er utroskap greit?

Utroskap er noe de fleste har hørt om. Det er noe en frykter og avskyr, men det skjer stadig vekk med veldig mange mennesker. Dette er et innlegg hvor jeg vil snakke om hva jeg tenker og føler om utroskap. Jeg forventer ikke at alle er enige i mine meninger, og jeg håper at de av dere som kommenterer vil kommentere med respekt. jeg vil selvfølgelig også gjerne høre deres meninger også! 

Personlig har jeg aldri opplevd utroskap og håper og tror at jeg aldri får oppleve det heller. Min mening er at utroskap er noe av det groveste du kan gjøre mot et annet menneske. Da mener jeg ikke sammenlignet med drap, voldtekt osv, men følelsesmessig. Jeg vet at det er mange der ute som har opplevd utroskap, til og med noen jeg kjenner. Det er forferdelig å se venner gå igjennom den smerten de opplever etter å ha blitt utsatt for utroskap, og jeg klarer ikke engang å se for meg hvordan jeg ville følt meg om det skjedde meg. Det ville vært helt forj*vlig! Hvordan noen kan utsette et annet menneske for en sånn smerte, det skjønner jeg bare ikke. At noen kan være så ondskapsfulle er helt utrolig. 

En annen ting jeg heller ikke kan forstå er hvordan noen klarer å ta den utroe kjæresten tilbake etter at h*n har vært utro. Jeg skjønner jo at man vil ha alt tilbake sånn det var før alt skjedde, men jeg tror ikke jeg kunne klart det om det hadde skjedd meg. Selvfølgelig ville jeg vært knust, og selvfølgelig ville jeg hatt alt tilbake til normalt, men jeg kunne ALDRI trodd på vedkommende når han sa at han elsket meg. Om du virkelig elsker en person så er du ikke utro! Jeg kunne heller aldri tilgitt noe slikt. Ingen fortjener å bli utsatt for utroskap, og om noen utsetter deg for det så er de ikke verdige til å ta del i ditt liv. 

Dette er noen av mine meninger om utroskap. Det finnes ingen unnskyldninger for utroskap. Om du virkelig hater en person så mye så kan en jo heller gjøre det slutt. Og når det kommer til "jeg var full" unnskyldningen.. Den holder aldri i livet! Om en er så j*vla dum i fylla så skulle vedkommende tenkt seg litt bedre om på forhånd. Vi kan tross alt styre over egne handlinger.

Hva er dine meninger om utroskap?
Har noen av dere opplevd dette? 

Hva vil dere lese om?

Hei.

I dag sluttet vi tidlig på skolen, og jeg hadde tenkt å bruke en del tid på bloggen, men da jeg kom hjem og skulle begynne innså jeg at jeg ikke har noe å skrive om. Jeg har ingen inspirasjon i dag. Det fikk meg til å tenke på at jeg faktisk ikke har spurt dere hva dere liker best å lese om! Noen av dere har jo fulgt med på en del av innleggene mine, og da lurer jeg bare på, hvilke av innleggene mine liker dere best? Og er det noen ting dere vil at jeg skal begynne å skrive om? Alle forslag tas imot med stor takk! 

Hva vil dere lese om? 

Foto- Airplane

Hei!

Været har vært knallfint i dag også, og nok en gang hadde Grimstad det varmeste været. tror de sa på nyhetene at det var 23.5 grader. Utrolig deilig, men fy søren å varmt! Derfor har jeg tilbrakt mesteparten av dagen utenfor huset. Jeg har solt meg, lest bok, tatt mange bilder og gått en herlig tur med Endre. Jeg har så mange bilder jeg vil vise dere! Men akkurat nå tenkte jeg at jeg kunne starte med disse stilige bildene jeg tok av et fly tidligere i dag. Hvem skulle tru at kameraet mitt kunne zoome så godt!?Hva syntes dere om bildene?  

For en herlig dag!

Hei!

I dag har jeg ikke hatt noen tid til pc før nå. Dagen i dag har jeg brukt sammen med kjæresten min i det nydelige været vi har! Det har vært helt sinnsykt varmt ute, noe som førte til at vi hadde en utrolig søt gåtur opp på en liten høyde i nærheten av der Endre bor. Utsikten var helt nydelig og jeg nøyt hvert sekund! En vet jo aldri hvordan været vil bli de neste ukene. Jeg hadde kun med meg mobilkameraet, noe som var litt synd, men jeg fikk i hvertfall tatt noen få bilder.En utrolig koselig dag med verdens herligste gutt! 

Hvordan har deres dag vært?
Hvordan har været vært hos dere? 

Follow me on facebook

Hei søte mennesker! 

Jeg ville bare minne dere på facebooksiden til bloggen min! Det er allerede mange søte som følger meg, men det er jo alltid koselig med flere! Derfor håper jeg at de av dere som liker denne bloggen vil like meg på facebook også. Der kan dere få beskjed når jeg har kommet med nye innlegg eller dere kan komme med ris og ros om bloggen min. Trykk på bildet over for å komme til siden! 

Følger du bloggen på facebook?

Real American Brownies- oppskrift

Hei!

Jeg glemte å fortelle dere det, men i går så hadde jeg besøk av ei god venninne, Anita. Vi hadde lyst til å bake noe, så vi fant frem denne supre oppskriften på brownies. De er kanskje ikke det sunneste en kan spise, men fy søren å gode! Anbefaler alle kakemomser å bake denne kaken. 

 

Ingredienser

6 stk egg
8 dl sukker
3 ts Vaniljesukker
4,5 dl Hvetemel
300 gr smeltet margarin
9 ss kakao
100

gr

Hakkede mandler / nøtter

Fremgangsmåte

1 porsjon gir ca 20 kakestykker

Ingen vil mistenke deg for å ha brukt kakemix i disse! Viktig å røre sammen for hånd for å få den riktige seige konsistensen. 


Slik gjør du
Egg og sukker røres sammen for hånd. Ha i de øvrige ingrediensene. Dryss mandler/nøtter på toppen. 

Stekes 25-35 min. ved 180°C på nest nederste rille. 
Spesielle egenskaper
Stor langpanne

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet! Kaken ble veldig saftig og god, sånn som ekte brownies skal være! Vi brukte en litt mindre form enn det som er oppgitt rett og slett for å få den litt høyere. 


Har dere noen oppskrifter dere vil dele?
Liker dere brownies? 

Svar på spørsmålsrunden!

Hei!

Tusen takk for alle spørsmålene dere stilte meg! Jeg har nåprøvd å svare så godt jeg kan og håper dere liker svarene mine. Om dere lurer på noe mer så er det bare å spørre i vei! Noen spørsmål ble utelatt, men dette var fordi 3 eller 4 andre allerede hadde spurt om samme ting. jeg håper dere får svar på det dere lurte på! 


fav blogg?

Jeg har egentlig ingen favorittblogg, men jeg har flere jeg leser. Jeg er en del innom Voeblogg, fotballfrue, randommuch.blogg.no og en del av bloggene som ligger på topplista.


Fav mat?

Jeg har mange favoritter når det kommer til mat! Det varierer egentlig litt utifra årstidene. Jeg elsker biff! Og pinnekjøtt om vinteren er bare helt nydelig! Jeg elsker å sitte på verandaen en varm sommerkveld og spise reker, men av og til kan bare en helt vanlig pizza smake himmel også.

 

Hva er ditt høyeste ønske?

Mitt høyeste ønske, den var litt vanskelig. Jeg håper jo at alle i familien min skal få det fint osv, men om det er et ønske om meg selv det skal være så må det vel bli at jeg får en fin fremtid med barn, en jobb jeg trives i og at jeg holder sammen med Endre. Det er drømmen.Hva er fremtidsplanene dine?

 Når det gjelder utdannelse så skal jeg gå sykepleien etter vidregående. Etter det skal jeg jobbe et år eller to før jeg vidreutdanner meg til jordmor eller noe innenfor den kategorien. Når det gjelder familie så har jeg i fremtiden lyst på barn, men det kommer jo etter utdannelsen. Jeg planlegger også å bo i Grimstad sammen med Endre, og vi flytter mest sannsynlig sammen når jeg er ferdig med vidregående.


Hva synes du om utroskap?
 

Utroskap er noe av det styggeste du kan gjøre mot en person. Når jeg hører om utroskap så har jeg bare lyst til å slå. At noen kan være så onde mot noen de liksom skal elske, det skjønner jeg bare ikke. Jeg skjønner heller ikke hvordan noen kan tilgi utroskap. Hvis man virkelig elsker noen så er man ikke utro.. sånn er det bare..


Bildet er fra google


Hvilke blogger leser du?

Det varierer, jeg leser jo bloggen til alle som kommenterer her, men de jeg leser mer eller mindre fast er vel randommuch, voeblogg, fotballfrue og et par andre som jeg av og til er innom når jeg husker det.

Hva er din største inspirasjonskilde? 

Det må vel være andre bloggere. Jeg leser utrolig mange blogger om dagen siden jeg kommenterer på veldig mange blogger, derfor finner jeg også mange blogger med mye inspirasjon. Av og til klarer jeg å bruke den inspirasjonen videre her på bloggen.

 

Har du vært i USA?

Nei, har utrolig lyst!

 

hvorfor blogger du?

Jeg blogger av flere grunner. Først og fremst fordi det er deilig å kunne skrive ting ned på et sted, men også fordi jeg liker å lese hva andre gjør. Dette kan jeg jo også uten blogg, men det er mye lettere å føre an en samtale med en annen blogger når du selv har en blogg. Jeg liker også å få respons på ting og dele erfaringer. 


hvem inspirerer deg?
 

Som sagt så er det bloggere. Andre kan jo også inspirere meg, og jeg har også blitt inspirert av blader.


       Fant dette på google. Veldig veldig sant! :D

Åssen land har du vært i? hvor mange land har du vært i? 

Jeg har vært i Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Det blir 4 land utenom Norge. 

 

hva skal til for at du går innom en blogg igjen?

Bloggen må være oversiktlig, ha gode innlegg med fine, selvtatte bilder. I tillegg må det være en grei blogger som svarer lesere og inkluderer de i innleggene.

fav musikk?

Egentlig så kan jeg høre på alt mulig. Jeg liker pop, rock, R&B, rap, roligmusikk osv.. I det siste har jeg hørt mye på NRJ (radio) og det er vel kanskje den typen musikk jeg hører aller mest på.

har du dyr? 

Ja, jeg har en katt og en haug av fisker!


Pondus, Verdens søteste og dummeste katt <3Hvilke hobbyer har du?

Jeg elsker scrapping og andre kreative ting. Jeg elsker å lage nye ting! Jeg er også veldig glad i å ta bilder av ting. Blogging kan jo også regnes som en hobby.5 gode venner?

Anita, Synne, Vilde, Rose, Endre. Endre er jo selvfølgelig den jeg deler alt med og blir derfor min beste og nærmeste venn, men alle er gode venner <3 Har jo flere også, men siden du spurte om 5 stykker.

Jomfru?

Privat

Hvorfor startet du å blogge? 

Jeg startet å blogge fordi det så gøy ut, og etter det så har det liksom blitt en del av hverdagen. Jeg bare liker å blogge og dele ting ^^

 

hvem fikk deg til å blogge`?

Ingen egentlig. Var vel bare det at jeg leste noen blogger og hadde lyst å prøve selv. 

Chillin' in the sunshine

Hei alle søte!

Fy søren, nå er det varmt ute! Jeg våknet for 20 minutter siden og etter det har jeg bare tatt på meg shorts og vært ute. Det er den første dagen jeg kan ha på kun dette uten at det faktisk er kaldt! Herlig. Hadde bare temperaturmåleren funket nå.. Dette må jo bli den varmeste dagen hittil i mars. Om været holder seg slik hele neste uke så er jo det et lite plaster på såret med tanke på at alle språkklasser utenom tysk nå har dratt på tur. Gjett hvilket språk jeg har.. Tysk.. Heldigvis så skal vi bare ha kosetime da <3 senere skal jeg få svart på spørsmålsrunde og litt sånn, men akkurat nå skal jeg chille i sola.

Snakkes <3

Hallo sunshine!

Hei!

I dag er det utrolig deilig vær ute! Sola skinner og en kan faktisk sitte ute i bare t-skjorte. Dette gjelder ikke skyggen da, men fy søren å deilig det er ute nå! Akkurat nå sitter jeg på skolen og venter på at bussen skal komme. Når jeg kommer hjem skal jeg nok "slikke litt sol" før kjæresten min kommer på besøk. Etter det vet jeg ikke helt hva jeg skal. Mest sannsynlig skal vi gå litt ut eller noe. En må jo nyte været mens man kan! 

Bilde fra i fjor sommer <3 

Hvordan er været der du bor?

Noen som kan lage header?

Hei.

Jeg begynner å bli smålei av headeren jeg har nå, og siden jeg ikke er veldig god på å lage headere så ville jeg spørre noen av dere om hjelp. Er det noen av dere som er gode på headere og som vil lage en til meg? Hvis dere trenger bilder osv så bare ta kontakt! Om jeg liker headeren så vil jeg som takk linke til bloggen (om vedkommende har en) i en uke! 

Headeren skal helst være oversiktelig og passe til designet. I tilleg må den inneholde bloggnavnet til min blogg. Om dere bruker flere bilder så hadde det vært veldig fint om overgangene ble fint redigert sånn at det ser ut som ett bilde. (Ikke bare en smørje av mange bilder) Headerstørrelsen må være 1042*372px.Jeg håper noen av dere er interesserte i å hjelpe meg! :)
Send spørsmål og eventuelle headere til Jesj.blogg@gmail.com ! 

Forslag til treningsklær?

Hei alle søte!

Akkurat nå holder jeg egentlig på med noen lekser før jeg har tenkt å trene litt. Derfor har jeg et lite spørsmål til dere. Jeg trenger noen gode treningsklær, men helst ikke alt for dyre. Vet dere om en nettbutikk eller en butikk som selger rimelige treningsklær med god kvalitet? Og en ting til. Hvilke klær anbefaler dere som treningsklær? Alle forslag tas imot med stor takk! 


Bilde fra google

Kan dere hjelpe meg?

Kreativ sa du?

Hei.

For noen dager siden kom jeg over en blogg med mange superkreative ideer! Jeg ble såpass inspirert at jeg bare måtte prøve noe av det ut. I går var jeg jo som sagt i Kr. sand og handlet litt. Noe av det jeg handlet inn var perler i forskjellige farger. Disse skulle jeg bruke til å "pynte" opp ledningen til øreproppene! Dere kan se inspirasjonsinnlegget her.  Det eneste du trenger er perler, tapetkniv (eller noe lignende) og noe å kutte oppå. 

Kjøpt på en lekebutikk for 20 kr. Etter å ha kuttet opp perlene på den ene siden, åpner dere de med neglene eller noe annet og bare trer de rundt tråden. Det er litt pirkearbeid, men lendinger får mye mer liv! Jeg har ikke blitt helt ferdig med min ennå, men bilde kommer nok når jeg blir ferdig. 

Hva syntes dere? 
Vet dere om noen kreative blogger? 

Da var det blitt kveld igjen..

Hei alle søte!

Først må jeg bare si tusen takk for alle søte kommentarer jeg har fått på de siste innleggene! Det er så koselig. Var også veldig gøy å se at så mange likte det forrige innlegget mitt. Jeg må tydeligvis ha fotoshoot med fiskene oftere, haha! 

I dag har jeg kjørt en del bil. Litt uvandt er det å kjøre alene, men jeg blir fort vandt til det igjen. Først kjørte jeg lillebroren min til konf.undervisning for så å hente kjæresten min. Vi to kjørte ned til IKEA i Kr. Sand og så oss litt rundt der før vi dro videre til lekebutikken og elkjøp. Det var en koselig liten tur, men jeg kjenner at jeg blir sliten av å kjøre. Spesielt nå som alt ansvar ligger på meg! Jeg kjøpte noen kapsler til kaffe-maskinen min og litt andre småting, men valgte å ikke legge ut noen bilder av det. Så interessant var det ikke, hehe. 

Nå skal jeg spise kveldsmaten min før jeg hopper i dusjen. Etter det skal jeg nok lese litt i boka jeg holder på med før jeg legger meg for å sove. Jeg kjenner det skal bli godt å sove siden jeg er ganske sliten nå. Synd jeg må tidlig opp i morgen, men det er heldigvis snart helg igjen! Får ta igjen søvnen da istede. 

Verdens beste druejuice <3 

Og verdens søteste youghurt! :D 

Hva har dere gjort i dag ?

Våt fotoshoot

Veldig god overskrift må jeg si, men jeg kom ikke på noe annet å kalle dette innlegget. Jeg prøvde å ta en del bilder av akvariene i sta. Noen bilder ble gode, men resten ble egentlig bare noen uklare fargeklatter. Grunnen er jo at fiskene beveger seg så og si hele tidenog gjør derfor bildene veldig uklare. Jeg valgte ut noen få bilder som ble helt greie som jeg vil dele med dere.Supergode er de ikke, det vet jeg. Enten så må jeg finne noen innstillinger på kameraet mitt som passer bedre, eller så må jeg ha et bedre kamera. Jeg er heller ingen kunstnerisk fotograf med mange skills når det kommer til det å ta bilder, men jeg er fornøyd ^^

Hva syntes dere?
Hvilke bilder likte dere best? 

Den følelsen..

Har dere noen gang hatt det slik at det er noe som plager dere, men dere vet ikke helt hva? At dere er triste eller sinte uten å vite helt hvorfor? Vel, dere som har hatt disse følelsene før vet i hvertfall hva jeg mener når jeg sier at den følelsen du sitter igjen med da er helt jævelig. 

Som oftest er jeg i godt humør. Jeg ler for det meste og har som regel alltid et smil om munnen. Dette gjelder de fleste dager. De andre dagene derimot, de det ikke er så mange av, men som fremdeles finnes. Disse dagene går egentlig ikke an å forklare med få ord, rett og slett fordi jeg ikke engang selv vet hva jeg føler, eller hvorfor jeg føler det. Jeg kan være i topphumør i det ene øyeblikket for så å befinne meg i kjelleren i det neste. Humøret går i en berg-og-dalbane, og plutselig kan jeg finne meg selv gråtende. Disse dagene er veldig frustrerende.

Hva det kommer av, aner jeg ikke. Det er vel egentlig det som er aller mest frustrerende. Plutselig kan jeg bli lei meg uten grunn. Kun en liten kommentar som jeg absolutt ikke ville brydd meg om til vanlig betyr plutselig verdens undergang. Og plutselig, helt uten vidre er alle tanker borte og jeg sitter igjen med tanke som rett og slett kan beskrives som "wtf?". 

Det værste med det hele er vel egentlig at så få vet om dette. Få vet hvorfor jeg plutselig kanskje er i dårlig humør, hvorfor smilet plutselig forsvinner. Selvfølgelig skjønner de det ikke, jeg skjønner det jo knapt selv. Og jeg tenker jo også at det er vel egentlig ingen grunn til å fortelle det videre? Utenom til de som allerede vet. Det er jo ikke akkurat noe som skjer ofte. Jeg vet ikke engang om jeg vil at de skal vite. 

Jeg blir til og med forvirret av meg selv nå mens jeg skriver. Jeg vet ikke engang hvorfor jeg skriver dette. Det er vel egentlig for min egen del. for å endelig ha skrevet det ned et sted. De som kjenner meg har nok fått med seg at jeg sjeldent snakker om følelser. I hvertfall på dette nivået. Jeg syntes det er enklest å skrive ned følelser, det er derfor jeg skriver nå.  Dette ble veldig rotete, men akkurat nå er dette egentlig det ryddigste jeg har å komme med.

Det er rart å skrive dette og på samme tid vite at egentlig hvem som helst der ute kan lese det. Noen følelser er veldig private, og disse er vel kanskje noen av den kategorien. Alikavel følte jeg at jeg måtte skrive dette. En liten befrielse. Jeg prøver ikke å si at jeg er en veldig deprimert person med mange problemer osv, men alle har vel sine dager i guess? Eller?

Noen andre der ute som kjenner seg igjen?

Spørsmålsrunde!

Hei alle søte.

Siden jeg ikke har så veldig mye å skrive om i dag så tenkte jeg at jeg heller kunne sette i gang en spørrerunde! Om dere har noe særlig å spørre om vet jeg ikke, men jeg håper jo at det blir litt flere spørsmål enn det jeg tidligere har fått. Spør gjerne om hva som helst mellom himmel og jord så skal jeg svare så godt jeg kan! Svarene vil komme når jeg har nok spørsmål til å lage et godt innlegg. Hvis ikke det blir nok med spørsmål så utsettes det til en annen gang. 

Spør i vei! :D 

 

Pakke i posten!

Hei!

For noen uker siden så meldte jeg meg inn på en tassimo-side siden jeg har en tassimo-maskin. Etter at jeg hadde blitt medlem fikk jeg beskjed om at jeg skulle få tilsend en pakke med latte macciato hjem i posten. Jeg har kjøpt pakken før og den er veldig god! Det passet bra at jeg fikk den i dag siden jeg nesten ikke har noe igjen av den forrige. 

Ah, herlig <3 

Har dere smakt denne drikken før?

Tilslørte bondepiker

Hei!

Nå har jeg akkurat spist en herlig dessert som jeg tror de fleste har hørt om. Tilslørte bondepiker! Oppskriften er superenkel og kan sikkert gjøres på så mange forskjellige måter. Vi valgte å følge en som sto på en boks. Oppskriften var fin og resultatet ble veldig godt! Det eneste jeg vil anbefale dere er å bruke mer epler og Griljermel. Det ble litt for stor overvekt av krem etter min smak.

Liker dere tilslørte bondepiker?
Vet dere om noen andre oppskrifter? 

Vinnerne av konkurransen!

Hei!

Nå har jeg endelig fått trukket vinnerne av konkurransen jeg har hatt gående på bloggen i en periode. Måten jeg trakk vinneren på var at jeg skrev ned mange tall (ble 73 til sammen) på et ark for så å sette navnet deres ved siden av så mange tall som dere hadde deltatt med. Deretter gikk jeg inn på radom.org og skrev inn 1-73. Vinneren ble trukket på den måten. Først tok jeg 1. plass, så 2. plass og til slutt 3.

Vinnerne av denne månedens konkurranse ble:

1. Plass: Lene Kjøren
2. Plass: Tone langenes
3. Plass:  Iselinmylife

Gratulerer til dere tre! Det hadde vært fint om dere tok kontakt på min e-mail jesj.blogg@gmnail.com slik at jeg kan få adressen som premien skal sendes til! :) 

Foto - nydelige vårtegn

I dag har jeg vært ute og tatt bilder av de nydelige blomstene som har tittet frem i hagen vår. Jeg syntes bare sånne bilder er så stilige! I hvertfall hvis en får det bra til. Jeg er ikke den beste fotograf, og har heller ikke noe speilreflekskamera, men til å være den amatøren jeg er så ble jeg ganske fornøyd med resultatet! Jeg valgte å ikke redigere bildene (utenom tekst) slik at dere ser hvordan de egentlig ble. 

Det var alle bildene jeg hadde for denne gang.

Hva syntes dere?
Hvilket bilde likte dere best? 

Herlig morgen etter en herlig kveld!

Hei!

Veldig gøy å se at såmange var innom bloggen min i går, det liker jeg! I går tilbrakte jeg mesteparten av dagen med Endre siden vi hadde vært sammen i to år på akkurat den datoen. Vi hadde ikke planlagt noe spesielt å finne på, så vi kjørte ned til kebabresturanten Happy Time og spiste kebab. De kebabene smaker så utrolig godt! 

Da vi hadde spist ferdig så bestemte vi oss for å ta en kjøretur. Vi kjørte litt rundt i byen før vi til slutt kjørte en liten langtur til et sted jeg ikke husker navnet på, typisk meg. Men fint var det i hvertfall. Resten av kvelden gikk vi en tur i nærområdet av der Endre bor før vi gikk hjem til han og så på tv/film og spiste godteri.

Dette var et av de bedre bildene som ble tatt av oss. Endre skulle absolutt se på tv'n fordi det programmet vi så på tydligvis var veldig spennende, hehe. Det resuterte i en haug av bilder som bør forbli upublisert på internett. Og til dere som lurer: Nei, han er ikke lei seg på det bildet, bare VELDIG opptatt av Tv..

Nå skal jeg snart ut å ta bilde av de herlige krokkusene som har tittet frem etter at sola har stått på i flere dager nå. Jeg elsker alle fargene! Nok et tegn på at vi går mot vår. Senere skal jeg få trukket en vinner av konkurransen og kanskje få gjort litt skolearbeid. 

Hva skal dere i dag? 

"Kommentere tilbake?"

Hei!

Først og fremst må jeg bare takke alle dere søte som har kommentert her på bloggen. Det varmer veldig og det gir meg virkelig lyst til å fortsette med bloggen. Jeg håper dere vil fortsette med dette. Når det er sagt så er det noe jeg vil ta opp med en del av dere bloggere der ute, og det er den hersens setningen enkelte legger igjen på slutten av kommentarene. Som regel så kommenterer jeg alltid tilbake på kommentarene jeg får og jeg prøver å alltid ta turen innom vedkommende sin blogg, men når mestepaten av kommentaren inneholder reklame for egen blogg, da får jeg ikke særlig lyst til å se på vedkommendes blogg lengre. Derfor har jeg nå bestemt at alle som skriver dette i kommentaren ikke vil få besøk av meg. Rett og slett fordi jeg er rimelig lei disse kommentarene nå. 

Om dere har for eksempel har en konkurranse på bloggen så kan dere godt skrive dette i kommentaren, men da skal det være mer en opplysning og helst ikke være en stor del av kommentaren. Det værste jeg vet er når jeg sitter igjen med følelsen av at den eneste grunnen for at vedkommende kommenterte var for å øke lesertallet. 

Jeg håper de av dere der ute som holder på med dette nå vil slutte. Hvis dere åpner øynene litt så er det ikke så vanskelig å se at dere faktisk får mer igjen av å IKKE skrive ting som "kommenter tilbake?" i kommentarene dere sender. Jeg leser mye heller de som er uten disse setningene. 


På forhånd takk ;D

2 år med verdens herligste idag!

Jeg kan rett og slett ikke begripe hvor fort tiden har gått! I dag er det allerede to år siden jeg og Endre ble sammen og tiden har bare flydd etter det. Det føles virkelig ikke lenge siden jeg skrev om at vi hadde vært sammen i ett år. (på den andre bloggen) Jeg tipper tiden går ekstra fort når en har det bra. Det har i hvertfall vært to herlige år, og jeg blir bare mer og mer glad i deg gutten min.

Jeg har så mange gode minner med deg og jeg noen ganger må jeg le når jeg tenker på de. Alle tingene vi har funnet på og alt vi har opplevd sammen. Det blir rart å ikke skulle gå på samme skole som deg neste år. Vi har jo kunnet se hverandre så og si hver dag fra vi ble sammen, men det skal jo uansett gå bra! Planene våre er jo å flytte sammen når jeg er ferdig med vidregående. Det gleder jeg meg veldig til <3 Jeg elsker deg gutten min! <3

Jeg besto oppkjøringen!

Hei!

Jeg har jo sagt lenge at jeg snart skulle ta lappen, men har ikke villet sagt datoen til noen. Fakrisk var det veldig få som visste datoen. Oppkjøringsdatoen var 15.03, altså i dag. Først hadde jeg to timer øvelseskjøring og gjennomgang av spørsmål jeg kunne få på oppkjøringen. Da klokka var halv 1 så startet oppkjøringen min. Sensoren var ei hyggelig dame, og vi snakket så og si hele turen. Tiden gikk utrolig fort og plutselig var jeg ferdig. Da fikk jeg beskjeden om at JEG HAR FÅTT LAPPEN!!!

Fy søren jeg ble så glad! No more øvelseskjøring! Dagen ble bare enda bedre da jeg kom tilbake på skolen og tysklæreren ga meg fri <3 For en herlig dag. Det eneste som er kjipt nå er at jeg må øve til biologiprøve, men glad er jeg uansett!

Har noen av dere lappen?

Konkurranse- siste sjanse!!

Hei

I morgen avsluttes konkurransen som jeg har hatt gående på bloggen min en stund. Jeg får ikke tid til å trekke vinneren i morgen pga at jeg må skrive alle lappene, noe som tar veldig til, og siden jeg har prøve på fredag så blir den 1.prioritet. MEN alle kommentarer om deltakelse etter kl 15.00 i morgen vil ikke telle, for da er konkurransen avsluttet. 

Her får dere se hva dere kan vinne:

Diverse hudkremer, hudrenser og selvfølgelig øyeskyggene som jeg ble sponset med! Om det blir veldig mange som deltar så kan det hende jeg øker premien! Husk også at sjansen for å vinne er nå blitt mye større siden det nå er 3 premier i stede for kun 1!

1.plass får:

2.plass får:

3.plass får:Det blir også med noen småting som ikke vises på bildene. 

REGLER: 
reglene jeg har brukt tidligere har fungert veldig bra! Jeg trekker rett og slett lapper med deres navn på! Det er mulig å tjene opp til hele 6 lapper! Under står det hva dere må gjøre for å få deres navn på lappene:

* Si at du er med (trenger ikke ha blogg, men MÅ inneholde mail!) - 1 lapp
* legg meg til som venn- 1 lapp
* lik min facebookside - 1 lapp
* følg meg på bloglovin- 1 lapp
* lag et innlegg med bilder om link til dette innlegget - 2 lapper

Jeg vil sjekke at dere har gjort tingene før jeg skriver lappene, så det er ingen vits i å jukse!Dere må også skrive hva dere har gjort for at jeg skal kunne se at antallet stemmer. Konkurransen vil bli avsluttet kl 15.00 den 15. Mars. Klikk her for tidligere innlegg om konnkurransen. 

Hvem vil være med? 

Foto - Gresshoppe

Hei!

Akkurat nå sitter jeg og ser igjennom gamle bilder som jeg har liggende på pc'n min. Grunnen er at jeg og noen andre skal levere inn en rapport fra biologi, og siden jeg har alle bildene så holder jeg nå på å sende alle bildene over til venninna mi via face. Det tar en liten evighet, så i mellomtiden har jeg sittet her og sett igjennom bilder fra ifjor sommer. Plutselig kom jeg over dette bildet som jeg bare elsker! 

Bildet er tatt med et bildeprogram på mobilen min og er ikke blitt redigert etterpå (utenom teksten). Derfor er jeg utrolig fornøyd med at det ble så utrolig klart! 

Hva syntes dere? 

Er med i en fotokonkurranse!

Heii!

Jeg kom innom denne bloggen for litt siden og så at det skulle være en fotokonkurranse der hvor vi kunne delta med et bilde vi selv har tatt. Jeg har valgt ut et bilde som jeg tok ifjor sommer da jeg var med Endre på Trollstigen. Det var utrolig fint der, og jeg syntes det var vanskelig å velge kun ett bilde! Til slutt falt jeg på dette bildet og håper at jeg kommer videre i konkurransen! 

Ikke av topp kvalitet, men er ganske fornøyd med tanke på hvilket kamera jeg brukte! 

Vårens Bikinier

I går begynte jeg plutselig å se meg rundt på nettet etter nye bikinier. Jeg vet det er veldig tidlig, men jeg glemmer alltid å kjøpe meg ny bikini og det ender heller opp med at jeg kjøper en i all hast på nermeste klesbutikk. Derfor så jeg på forskjellige nettbutikker og fant frem til noen utrolig fine bikinier!

Disse er fra Victoria's Secret og varierer vel en del i pris. Etter min mening så er noen litt i det dyreste laget, men fy søren å fine de er! Dette er jo bare et knøttlite utvalg av alle de bikiniene en kan finne på denne nettbutiken. 


Disse er fra Nelly.com og jeg syntes de var skikkelig søte, selv om jeg helt ærlig likte de fra Victoria's Secret aller best! Bikiniene fra Nelly var ikke akkurat billige heller. Det positive med Nelly er jo at de har bikinier til alle priser da, men selvfølgelig klarte jeg å finne noen av den dyrere sorten. 

Hvilken syntes dere var finest? 

Ikke lenge igjen!

Hei!

I dag hadde jeg en av mine siste øvelseskjøringer før jeg forhåpentligvis har lappen i hånda! Jeg har et par timer igjen,men jeg kjenner virkelig at nervene begynner å strømme på nå som det stadig nærmer seg mer og mer. Jeg har fått utdelt et ark med en del spørsmål som jeg muligens får på oppkjøringen, de skal jeg og kjørelæreren gå igjennom neste gang. Stadig fler på trinnet får lappen nå, og jeg håper virkelig at jeg også klarer den på 1. forsøk! Det er jo selvfølgelig ikke verdens undergang om jeg stryker, men det koster jo flesk.

Kjøretimen i dag gikk veldig fint. Ifølge kjørelæreren min skal ikke oppkjøringa være noe problem. Håper han har rett! I mellomtiden har jeg en stor biologiprøve å tenke på. Vi har om kommunikasjonssystemer i menneskekroppen, noe som egentlig er utrolig interessant! 

Har dere tatt lappen eller holder dere på med den?

Hjemmetrening

Hei.

I dag skulle jeg jo egentlig ha dratt på innebandytrening siden jeg har det hver mandag, men siden jeg har utrolig mye å gjøre denne uka,inkludert prøve, så ble jeg heller hjemme. For å alikavel få litt ekstra ut av dagen så tenkte jeg at jeg skulle trene litt hjemme. Det blir nok ikke den hardeste treningen siden jeg har følt meg litt dårlig de siste dagene, men alt er bedre enn ingenting! 

                                      

Senere tenkte jeg å sette opp et mer oversiktelig og variert treningsprogramm. Til nå har jeg bare syklet, gått på innebandytrening og selvfølgelig hatt gymtimene på skolen, men dette er jo ikke akkurat mye trening, derfor vil jeg ha et bedre program hvor jeg kan variere litt. 

Noen forslag ?
    

Vil ha!

Hei!

Jeg fikk akkurat øye på en konkurranse på blogg.no hvor en kan vinne billetter til Hunger Games! Jeg har sett traileren og har utrolig lyst til å vinne de billettene. Jeg har ikke lest boka, men har hørt at den skal være veldig bra, i tillegg til at traileren ga meg utrolig lyst til å se filmen. 

hungerkonk
Har dere lest boka?
Flere som har utrolig lyst på de billettene? 

Solskinnsdag

Hei!

Dagen i går var super! Vi satt egentlig bare å snakket sammen om alt mulig hele tiden. Det var veldig koselig, spesielt siden det er en stund siden jeg har vært med hele gjengen. Jeg fikk ikke tatt noen bilder fordi jeg glemte kameraet hjemme, typisk meg. 

I dag har jeg et par småting som jeg må få gjort som f.eks en innlveringslekse som ikke er helt ferdig. Utenom det tenkte jeg å trene litt for så å være med kjæresten min. Siden det er så fint vær ute så skal jeg prøve å holde meg mest mulig ute idag. Det har vært ganske lite med soldager iløpet av den siste uka. For et par dager siden så hadde vi jo en liten snøstorm! Heldigvis gikk det fort bort igjen, jeg kjenner jeg har veldig lyst på en varm sommer nå. 

Hehe, tenkte litt på denne sangen når jeg skrev dette innlegget, så måtte bare ta den med! 

Hva skal dere i dag?
Bare jeg som gleder meg til sommer? 

Outfit

Hei!

Jeg skal snart dra på en jentekveld med en herlig gjeng, men jeg sa jo i forrige innlegg at jeg skulloe legge ut outfit-bilde. Kjolen er en kjole jeg kjøpte for snart to år siden på en butikk jeg har glemt for lengst dessverre. Jeg husker heller ikke hvor mye den kostet, men den selges nok ikke for den prisen lengre uansett. Om dere liker den så finnes den på veldig mange forskjellige nettbutikker. Jeg har i hvertfall sett den mange ganger, og i diverse farger. 

Jeg har ikke fått stellet håret enda. Jeg aner rett og slett ikke hvordan jeg skal ha det! Rett, bølgete, satt opp... Valgmuligheter er no drit, haha! 

Jeg har ikke fått tatt noen bilder av skoa, men det kan jeg kanskje legge ut i morgen. Nå må jeg nesten stelle meg ferdig!

Ha en herlig lørdagskveld ! <3

Sjokoladefondue

Hei!

For et par dager siden så laget jeg en liten dessert til meg selv siden jeg hadde så utrolig lyst på noe søtt. Derfor gikk jeg igjennom alle skapene påkjøkkenet og fant til slutt frem til to ting. Sjokolade og epler! Jeg smeltet sjokoladen og kuttet opp et eple og Voilà! En deilig sukkerbombe for sånne godtemomser som meg på 123 samtidig som jeg fremstår som litt sunn pga eplene, haha. 

En gang godtemums, alltid godtemums <3 

Senere i dag skal jeg på jentekveld med verdens herligste gjeng. Jeg tenkte snart å hoppe i dusjen og få stella meg, så kommer nok sikkert outfitbilde etterpå. Må også vise dere en superkul skrivebok som jeg kjøpte i sta, litt senere! 

Liker dere Sjokoladefondue?
Hva skal dere i dag? 

En liten oppdatering

Hei!

Blogglysten har ikke vært helt tilstede de siste dagene. Eller mer presist, blogginspirasjonen har ikke vært til stede! Jeg har vel hatt blogglyst, men jeg har rett og slett ikke hatt noe å skrive om. Gårsdagen startet med at jeg slo på lyset mitt i søvne. Tror jeg gjorde det rundt fire ganger før jeg til slutt våknet av alarmen min. Da jeg kom til skolen hadde vi fysikkprøve. Prøva gikk helt greit tror jeg, men resten av den dagen gikk jeg bare rundt som en zombie. Man kan si at jeg var sånn passe trøtt. 

I dag har vi hatt en ganske chill dag på skolen. Ikke så veldig mye å rapportere om dessverre. Da jeg kom hjem støvsugde jeg stua og litt sånn før jeg fikk besøk av Endre. Veldig koselig å få besøk av han. Vi brukte vel den meste tiden på å spille Draw på mobilen. Utrolig hva en kan få hekta på! 

Forresten så har jeg lest en del av Regines Bok nå, og jeg må bare si at det er en bok alle burde lese! Den er utrolig sterk, men så lærerik også! En lærer om det å sette pris på livet, noe jeg tror alle kunne ta til seg i en viss grad. Vi mennesker klager alt for mye. Jeg har ikke lest den ferdig enda, så mer om boken kommer nok senere.

Nå skal jeg slappe av med familien og se på tv. Beklager for utrolig kjipt innlegg, men jeg er litt tom for ideer ti fancy innlegg akkurat nå. Jeg får heller bli mer fancy i morgen. 

Hva har dere gjort de siste dagene?
Har dere noen ønsker om hva jeg skal skrive om? 

Flink jente!

I hele dag har jeg sittet og øvd på fysikk. Først øvde jeg en del på skolen og etter skolen har jeg øvd frem til nå. Flinke meg. Jeg kjenner nå at jeg er sånn passe lei av å lese om solmasser, galakser og supernovaer. Egentlig elsker jeg jo å lese om sånt, men når det er snakk om prøvestoff så blir det en helt annen sak.. Heldigvis så har jeg begynt å få inn en del av stoffet, men om det er nok gjenstår jo å se. Prøven er i morgen og det er en 1-timers prøve, noe som etter min mening er det værste som finnes! Grunnen til det er at prøvene er så små at hver feil teller ekstremt mye. Kameraet mitt et også gått tomt for strøm så det ble et mobilbilde tatt tidligere denne gang. Skal prøve å få rotet meg til å lade kameraet veldig snart! Nå skal jeg snart gjøre en siste innspurt i øvingen før jeg legger meg. Kjenner det skal bli utrolig godt å sove nå <3

Hva har dere gjort i dag?
Ha en fin kveld videre!  

Forandringer fryder! :D

Jeg husker jeg sa en gang rett før nyttår at jeg skulle blir mye sprekere dette året. Forløpig har jeg nesten ikke trent noen ting! Jeg går jo på innebandy,men det er kun en gang i uken i tillegg til at jeg har måttet droppe de siste treningene pga prøver og litt sånn. Jeg kjenner på meg selv at jeg trenger å trene mye mer. Ikke når det gjelder vekta, det skulle tatt seg ut, men rett og slett fordi jeg savner den følelsen av å ha trent! Det er rett og slett deprimerende å ikke få trent. Derfor har jeg nå begynt smålig å trene litt mer enn vanlig. Jeg startet med babysteps i dag da jeg tok en liten innendørs sykkeltur på 20 minutter. Hvor god trening det er vet jeg ikke, men det holdt i hvertfall for meg! Jeg tror også at jeg skal begynne med litt styrke etter hvert som jeg kommer i bedre form. Et treningsskjema hadde kanskje vært tingen for meg. 

                         

Målet mitt er å komme meg i så god fysisk form som jeg en gang var. Jeg pleide å spille fotball og var vel i ganske god form, men så måtte jeg ta en lang pause på grunn av mononukleose (kyssesyken) og etter det har formen min vært helt forferdelig. Jeg sluttet til slutt på fotball, delvis på grunn av formen men også på grunn av noen andre ting. Dette er vel 2 år siden nå, så det er på tide å komme seg i form igjen! 

Jeg tar gjerne imot noen treningstips fra dere. Eksempler på øvelser osv tas imot med stor takk! 

Regines bok- en ung jentes siste ord.

Hei.

I går begynte jeg på en ny bok. Jeg valgte å begynne med en jeg allerede har siden dette er en bok jeg har hatt lyst til å lese en stund. I tillegg var det for sent å leie en bok, så da ble valget ganske enkelt. Boka jeg har valgt heter Regines bok og handler om Regine, en tidligere blogger som forteller om sin hverdag med kreft. Jeg hadde ikke lest mye av bloggen hennes, og hoppet jo inn på bloggen hennes mer eller mindre mot slutten, derfor er det veldig interessant å lese om alt som skjedde, fra begynnelse til slutt. Jeg har kun kommet til side 50 fordi jeg ikke har fått så god tid til å lese, men allerede merker jeg at boka er utrolig sterk og rørende. Det er for det meste hennes egne ord, men av og til dukker det også opp kommentarer fra lesere og brev fra familien. I tillegg er boka full av bilder. 

Bildet er hentet fra google

Har dere lest denne boka?
Fulgte dere bloggen hennes? 

Forslag til lesestoff?

De siste dagene har jeg fått veldig hekta på lesing. Jeg har egentlig alltid vært glad i bøker, men iløpet av det siste året har jeg bare blitt dårligere og dårligere på å gidde å lese bøker. MEN i dag ble jeg ferdig med Drageløperen etter å ha lest utrolig mange sider både igår og idag. Derfor trenger jeg en ny bok å lese på og vil derfor spørre dere om dere har noen gode forslag? Jeg liker egentlig de fleste typer bøker, bare det er litt spenning. 

Noen forslag til en god bok?

Og der forsvant sola.

Hei.

Jeg visste at det fine været som har vært de siste dagene var for godt til å kunne vare. Da jeg våknet i dag så snødde det! Utrolig hvor fort været snur. Nå har det heldigvis blitt litt mildere ute, og snøen er gått over til sludd og regn. Uansett så forblir jeg inne i dag også. Må jo nyte den siste dagen av ferien! Jeg tenker det blir en del filmtitting i koseklærne mine med dyna godt pakket rundt meg <3


Bilde tatt ifjor høst

Regner/ snør det hos dere også?


Chillin' as usual

Hei!

I dag har jeg bare nyti at det er lørdag! Jeg har fått lest mye av boken jeg holder på med, Drageløperen, og er snart ferdig med å lese den. I tillegg har jeg vært med Endre store deler av dagen, noe som var veldig koselig. Jeg har ikke vært i veldig blogghumør idag, delvis fordi jeg ikke føler meg helt i slaget i tillegg til at jeg trengte å slappe litt av uten pc'n. Resten av kvelden skal jeg bare nyte med familien min.

Hva har dere gjort i dag?
Ha en flott lørdagskveld! 

Deilige solboller - oppskrift og resultat!

Hei igjen!

Kakemomsene har slått til igjen! Jeg og mamma fant nok en oppskrift på nettet, denne gangen på solboller. Vi handlet inn det vi trengte og satte igang bakingen! Bollene ble utrolig saftige og gode og jeg er veldig fornøyd med resultatet! Siden så mange likte at jeg delte oppskriften forrige gang så legger jeg den med denne gangen også. denne er hentet herifra.

 

Solboller 

250 g smør

8 dl lettmelk , skummet melk eller vann

2 dl appelsinjuice

3 dl sukker

2 egg

100 g gjær for søte deiger

3 ts kardemomme

ca 2100 g hvetemel

Fyll:

3-4 ss brunt sukker

1-2 ss kanel

ca 3 dl vaniljekrem ( ferdig kjøpt)

Egg til pensling

Slik gjør du det:

Smelt smør , tilsett melk eller vann og appelsinjuice og varm til ? fingervarm? . Rør ut gjæren i litt av væsken (tørrgjær tilsettes sammen med hvetemelet) . Rør eggene ut i resten av melken.

Ha alt det tørre i bakebollen og tilsett væske mens maskinen går. Elt deigen i maskin i 6-8 min, elt til glatt, smidig og blank deig.

Dekk til bakebollen og sett til heving i 30-40 min.

Ha deigen ut på bakebordet, del i to emner og kjevle hvert hver del ut til et rektangel. Dryss over en blanding av brunt sukker og kanel .Rull sammen. Skjær i skiver som til kanelboller og sett på bakepapirkledt stekebrett. Dekk med et klede og la etterheve i ca 40 min. Lag en grop i hver bolle og legg i 1 ss vaniljekrem i hver bolle . Pensle med sammenpisket egg og stek på midterste rille i varm stekeovn ved 230 o C i 8-10 min.

Avkjøl på rist.

Denne gangen fulgte vi oppskriften og vi endte opp med nærmere 30 boller i fin størrelse. Det eneste vi brukte mer av enn det som står i oppskriften er vaniljekremen. Vi brukte opp to pakker med piano vaniljekrem. Lykke til med bakingen! :D

 

Konkurranse - meld dere på!

Hei!

Nå er det ikke så altfor lang tid igjen før jeg skal trekke 3 vinnere av konkurransen min! Derfor må dere melde dere på om dere har lyst til å vinne!

 Her får dere se hva dere kan vinne:

Diverse hudkremer, hudrenser og selvfølgelig øyeskyggene som jeg ble sponset med! Om det blir veldig mange som deltar så kan det hende jeg øker premien! Husk også at sjansen for å vinne er nå blitt mye større siden det nå er 3 premier i stede for kun 1!

1.plass får:

2.plass får:

3.plass får:Det blir også med noen småting som ikke vises på bildene. 

REGLER: 
reglene jeg har brukt tidligere har fungert veldig bra! Jeg trekker rett og slett lapper med deres navn på! Det er mulig å tjene opp til hele 6 lapper! Under står det hva dere må gjøre for å få deres navn på lappene:

* Si at du er med (trenger ikke ha blogg, men MÅ inneholde mail!) - 1 lapp
* legg meg til som venn- 1 lapp
* lik min facebookside - 1 lapp
* følg meg på bloglovin- 1 lapp
* lag et innlegg med bilder om link til dette innlegget - 2 lapper

Jeg vil sjekke at dere har gjort tingene før jeg skriver lappene, så det er ingen vits i å jukse!Dere må også skrive hva dere har gjort for at jeg skal kunne se at antallet stemmer. Konkurransen vil bli avsluttet rundt den 15. Mars! 

Hvem vil være med? 
 

Here we go again

God "morgen" alle sammen.

Da var det plutselig blitt fredag igjen! Utrolig fort tiden skal gå når en har ferie, nesten litt dårlig gjort. Men det har vært en veldig fin ferie, så jeg skal ikke klage. Været har vært topp så og si hele tiden og jeg har storkost meg! Jeg glemte forresten å si navnet på kinoen jeg og Endre var på for noen dager siden. Det var Safe House og den var veldig bra! 

I dag skal jeg ikke så mye spesielt. Vi får besøk av den ene onkelen min og jeg og mamma skal vel også bake noe, men utenom det så blir det nok en helt vanlig fredag. 


Bilde fra Danmark sist sommer <3 

Hva skal dere i dag? 

Foto- sunny day

Hei

Sorry for lite blogging i dag. Har ikke vært hjemme siden rundt 12, så har ikke hatt noen tid til bloggen. Jeg har vært hos Endre og siden været var så fint så gikk vi en liten tur. Vi gikk til et sted vi alltid pleier å gå når vi går tur hos han. Grunn, fordi det en en sånn stor huske der! Det er utrolig deilig å bare slappe av i de huskene. Spesielt når sola skinner! Vi lå der en stund, men etterhvert begynte det å blåse så da gikk vi hjem igjen. Men vi fikk tatt noen bilder!

Hva syntes dere om bildene?
Hvordan har været vært hos dere?

Husker dere denne?

Åh, jeg gleder meg bare mer og mer til sommerferien for hver dag som går! Sola skinner og himmelen er HELT skyfri! Nå må jeg bare vente til det blir litt varmere før jeg kan legge meg ut i solsteika og nyte den mens den fremdeles er her. Imens hører jeg på gamle sommersanger og kom over denne! Jeg fikk skikkelig sommerstemning med en gang jeg begynte å høre på den. I tillegg strømmet gode minner tilbake. 

Litt dumt at de spilte den så mye på radioen og på the Voice. Jeg ble utrolig lei av den i en lang periode, men nå er det så lenge siden jeg sist hørte på den at det ikke gjør noe.
Hva syntes dere om sangen?
Har dere en sang som minner dere om sommer?