april 2012

"Gjør det selv" x 2 !!

Hei igjen!

I dag tenkte jeg å vise dere 2 "gjør det selv" forslag! Den aller første er en ting jeg lagde for en god stund siden, og nummer to er en ting jeg ordnet i dag. Ingen av tingene er laget av meg, men jeg har brukt gamle saker og ting som bare har slengt rundt i huset og brukt de til nye ting. Gawd, dette ble dårlig norsk merket jeg.. Jaja, vi får bare komme til saken i stede. Den aller først "gjør det selv" tingen jeg vil vise dere er en benk/kommode/kall det hva du vil, som jeg lagde for ganske lenge siden, og som jeg tror en del av dere allerede har sett: 

Denne er laget av to gamle høyttalere som var ødelagte.Tror de så slik ut før:


Noe lignende i alle fall. 

Jeg dro bare ut alt som var inni og Voilà! :D Den er fin til oppbevaring også, for den har jo hulrom hele veien innvendig hvor ledningene var før. Fin benk til å ha akvarie eller andre mellom-tunge ting på! Bare pynt den opp med gamle bilder eller hva enn du måtte ønske! Det andre jeg ville vise dere var hvordan en kan lage en supersøt skål ut av f.eks et gammelt lys(eller i hvertfall det lyset var oppi)

Etter at du har brukt opp det gamle lyset ditt så tar du bare tak i stearinen og drar den ut. Om dette ikke går så må du bruke en kniv eller noe annet for å løsne stearinen. 

Skålen kan du egentlig bruke til hva som helst! Og om du ikke vil kaste stearinen så kan du jo også smelte den og lage nye lys!

Om dere har noen gode tips eller forslag så er det bare å sende de inn! Jeg blir utrolig glad for litt inspirasjon og hjelp til nye ideer! 
Hva syntes dere? 

 

Ting som plager meg..

Hei!

Først må jeg bare si tusen takk til de supersøte kommentarene dere gir meg! Dere aner bare ikke hvor glad jeg blir av å lese de, så tusen takk! Så må jeg også si beklager for at jeg ikke har vært så flink å gitt dere noen gode innlegg tilbake, det har bare vært veldig mye de siste dagene, noe som har ført til både det ene og det andre.

For det første er jeg,som tidligere nevnt, veldig sliten etter all forbredelse til konfirmasjonen vi holdt for et par dager siden. Nå var jo ikke jeg konfirmant, men jeg og mamma bakte sånn 9 forskjellige ting. I tillegg holdt jeg på med mitt lille prosjekt som jeg nå kan si var en stor scrapping-bok med masse barnebilder av lillebroren min. Den tok evigheter å lage! Så derfor ble det heller ikke mye tid til blogging. Jeg falt rett og slett helt ut av "blogg-mønsteret" mitt, noe som btw er utrolig deprimerende i lengda, haha! 

I tillegg har jeg slitt en del med søvn i det siste. Jeg har en tendens til å våkne rundt 5 hver bidige morgen! Det er irriterende og frustrerende fordi jeg ikke får sove ordentlig etterpå heller. Det har ført til at jeg sliter med litt vondt i hodet og i tillegg at humøret mitt synker litt til bunns til tider. Men nå har jeg heldigvis fått søvnen litt tilbake! 

Den aller siste tingen som plager meg for øyeblikket er at fisken min har daua! Hahaha, jeg måtte bare si det. Neida, men det er faktisk bittelitt trist når en fisk du har hatt en god stund plutselig er død, men sånn skjer. 

Beklager for utrolig kjedelige bilder. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder som passer bedre til innleggene fremover. Jeg skal også prøve åkomme med et innlegg somikke er så deprimerende neste gang, haha. Av og til er det bare så deilig å skrive om negative ting. 

Hva plager dere for tiden?

Solskinnsdag

Hei!

Da var konfirmasjonen overstått! Den var jo i går da, men jeg har jo ikke blogget noe i dag heller. Konfirmasjonen var veldig koselig, men fy søren å sliten jeg var etter all jobbinga på forhånd. I tillegg har jeg sliti litt med søvnen de siste dagene, våkner midt på kvelden. Men i natt sov jeg utrolig godt! Har ikke sovet så godt på evigheter. 

Været i går og i dag har vært helt nydelig! Det har blåst litt, men det har ikke gjort noen ting. I dag har jeg bare kost meg med Endre i det fine været. Vi hadde en lang kjøretur, noe som var utrolig koselig, før vi spiste med noen andre i byen. Vi har også vært på tur-stedet vårt og bare slappet av. Jeg elsker utsikten der oppe, du kan se omtrent hele Grimstad. Jeg tror jeg må ta med meg kameraet opp dit en gang! Nå skal jeg redigere en del bilder fra i går + at jeg skal prøve å få tenkt ut noen litt bedre og mer interessante innlegg til dere!

Bilde er tatt litt tidligere i år. 
 

Hva har dere gjort i dag?
Hvordan er været hos dere? 

Kakebaking!

Hei!

Da var jeg og mamma nesten blitt ferdige med alle kakene! Til sammen har det blitt 6 kaker, en haug med muffins og 2 bokser med is! Jeg tror det skal holde, haha. Nå må jeg rydde rommet, stelle meg og bli ferdig med noen andre ting som jeg ikke kan nevne før i morgen. Jeg kjenner jeg er sånn passe sliten av all bakinga nå, men jeg gleder meg til å kunne spise de! De ser utrolig gode ut i hvertfall. Utenom dette har vi laget "verdens beste", "red devils cake", "suksessterte", "krydderkake", "butterdeigkake" og is, men jeg glemte å ta bilde av de. Det blir nok tatt en del bilder av de i morgen uansett, hehe. 

Hva har dere gjort idag?
Noen av dere som skal ha eller skal i en konfirmasjon til helgen? 

Bildedryss

Hei igjen!

Nå er det utrolig lenge siden sist gang jeg hadde et bilde-innlegg, så derfor har jeg nå tatt en del bilder som jeg ville dele med dere. Bildene er redigert i picmonkey.com og er fotografert av meg. Bildene er tatt med speilreflekskamera, men jeg har fremdeles ikke klart å vende meg helt til det, hehe. Hva syntes dere om bildene?
Hvilket likte dere best? 

"Stagediving" inn døra...

Hei!

Dagen i går var litt av en dag. Jeg dro på kasseopplæring som planlagt og var der i et par timer. Da jeg hadde kommet hjem dro meg og mamma for å handle inn siste del av alt vi trenger til konfirmasjonen. Vi skal nemlig bake en god del kaker, hehe. Det ble en del poser, og når jeg da skulle gå inn døra her hjemme så klarte jeg å hekte beinet mitt fast på undersiden av døra, så jeg fløy inn! Selvfølgelig har vi fliser i gangen, hehe, så jeg landet på knærna og albuene oppå stein. Ufattelig deilig. Derfor klarte jeg ikke gjøre noe annet i går enn å ligge under dyna mi på sofaen. Det hadde heldigvis blitt mye bedre over kvelden, og i dag har jeg bare litt småvondt og blåmerker her og der. 

I dag og i morgen skal jeg og mamma bake og styre så og si i ett sett. Jeg har til og med tatt meg fri fra skolen for at vi skal rekke alt sammen! Så fra og med nå så må dere regne med en del bilder av kaker her inne, haha! Her skal det prøvesmakes for å si det sånn! Været ute er forresten helt forferdelig! Det bare pøser ned i ett sett. Heldigvis så skal jeg jo bare være inne uansett. 

Bildet tatt tidligere.

Hva skal dere i dag?
Fler som har tatt en liten "stagediving" inn døra? 

Avbrekk fra hverdagen

Hei!

Skal si dagene har vært hektiske i det siste! Det tror jeg egentlig de kommer til å være hver dag frem til lørdag. I dag har jeg vært hos Endre så og si hele dagen, noe som var veldig koselig. Da jeg kom hjem måtte jeg skrive en del på en innlevering vi skal ha i gymmen. Utenom dette har jeg jo også mitt lille prosjekt å jobbe på. I morgen blir det kasseopplæring på jobben rett etter skolen, og fredag blir det baking av alle kakene som skal være klare til konfirmasjonen dagen etter. Jiiiha! 

Til tross for en litt hektisk hverdag så skal jeg nå lene meg tilbake med levende lys, godteri, scrapping og mine to yndlingsserier! Liver er herlig.Hehe, jeg satte godteposen i sofaen og oppdaget plutselig at det var hull i den. Masse sukker i sofaen <3 

Hva skal dere i kveld?
Noen andre med en stressende hverdag? 

Nye gardiner = nytt rom!

Hei!

Beklager for veldig lite blogging de siste dagene, jeg har vært utrolig slapp på blogg-fronten. Russerevyen i går var bra, veldig mye intern humor da, men for meg som går på samme skole som russa så gikk det jo fint siden jeg kjenner alle lærerne de parodierte. Jeg kom hjem så sent i går at jeg rett og slett ikke orket å skrive noe her. Jeg tenkte å bli bedre i dag, men da jeg kom hjem var det i full gang med vasking av vinduer og rydding av rommet. Rommet ble jeg veldig fonøyd med, jeg byttet de gamle gardinene og pyntet litt opp. Resultatet ble et så og si nytt rom! Fantastisk hvor mye forandring et par gardiner kan gjøre!

Tidligere har jeg bare latt gardinene henge og slenge,men i dag lagde jeg mine egne "gardinholdere". Jeg husker ikke hva de egentlig heter, så nå har jeg laget et nytt navn til de også, haha! Men tilbake til saken.. Jeg tok bare litt av båndet jeg kjøpte på Upstairs og klippet det i passe lengde. Deretter festet jeg båndet rundt gardinen og i veggen med en stift eller hva det heter. Tror ikke det heter akkurat det, men dere ser jo hva jeg mener på bildet under. 

Syntes den ble litt søt jeg! 

Og til dere som lurer på hvordan det så ut før så er det bare å se på outfitbildene som ligger på bloggen. Omtrent alle er tatt i dette speilet med RØDE gardiner bak ;)

Hva syntes dere om gardinene og "gardinholderne"? 

Russerevy og dagen i dag!

Hei!

Dagen i dag har vært skikkelig grå. Ute har det regnet så og si i hele dag, men egentlig har det bare vært deilig. Nå skal jeg bare få spist og litt sånn før jeg tar turen inn til byen for å se på russerevyen med Endre. Jeg har vært på rysserevyen et par ganger før. Noen ganger er det utrolig bra, andre ganger ikke fullt så morsomt. Får bare håpe denne er bra og ikke bare klein, hehe. Resten av dagen skal jeg bare slappe av tror jeg. Jeg nyter all den lekse/prøvefrie tiden jeg kan få nå før "helvette bryter løs".. Er jo ikke lenge igjen til eksamens- og tentamenstiden! Noen andre som skal på russerevy idag? 
Hvilke planer har dere for dagen? 

Puff The Magic Dragon

Hei alle søte!

I sta mimret jeg på gamle barnesanger og plutselig, helt ut av det blå begynte jeg å mimre på puff, den lille drage! Fy søren, da kom mange minner tilbake. Jeg husker vi sang denne sangen både på norsk og engelsk da jeg gikk på barneskolen! Jeg husker jeg syntes den var så trist og så vanvittig fin, noe jeg fremdeles syntes. Den er rett og slett helt nydelig! Jeg leitet litt rundt på youtube etter den norske og den engelske versjonen. Det var utrolig vanskelig å finne den norske, men jeg klarte det vettu! Jeg fant ikke de versjonene jeg pleide å høre på da, noe som ødela litt..

Husker dere denne fra barndommen?
Hvilken versjon liker dere best?

5 ting du ikke visste om meg!

..Mest sannsynlig.

Akkurat nå er jeg litt opptatt med mitt herlige, lille prosjekt, så da gir jeg dere heller 5 ting dere(mest sannsynlig) ikke visste om meg!

1) Jeg er utrolig redd for høye lyder! Og jeg skvetter av alt mulig. Ting som blir mistet i gulvet, folk som nyser, bjeffing, smelling, alt! Og jeg hopper skikkelig til også!  

2) Da jeg var liten hadde jeg mørkerødt hår og ekstremt med krøller! Krøllene og det mørke håret forsvant gradvis etter hvert som jeg ble eldre. Nå har jeg bare litt fall i håret. Jeg savner krøllene, hehe. 3)  Jeg ble født på Østlandet og det var også der jeg vokste opp.  

4) Min favorittkjeks er maestro, jeg kunne spist et tonn av de! 

Bildet er fra google

5)  Jeg har passet småbarn siden jeg gikk i 4.klasse. Litt småsykt at noen i det hele tatt turte å la meg få ansvaret over et lite barn når jeg var så liten, men gøy var det i hvertfall! Jeg gikk også rundt på gata og spurte folk om jeg kunne passe barna dems. Det endte opp i at jeg ble barnepasser for to herlige jenter. Det var der jeg bodde før da, så det er som sagt lenge siden. 

Var det noe av dette dere visste fra før?
Ha en fin lørdagskveld alle sammen <3 

Outfit 21.04.12

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har lagt ut et ordentlig outfit-innlegg, så da ble det til at jeg laget et i dag! Ikke det at antrekket er så spesielt da, men håper dere liker bildene uansett. Som sagt så er jeg ikke helt vandt til å bruke det nye redigeringsprogrammet ennå, så vær litt greie, hehe. Og til alle dere som lurte i forrige innlegg på heter siden jeg redigerer bildene på picmonkey.com. Ganske likt som picnik egentlig. Uansett, her kommer bildene:

Hva syntes dere? 

Nail polish!!

Hei!

Tusen takk for alle lykkeønskene, prøven gikk fint tror jeg. Blogg-mønsteret mitt har blitt helt merkelig, av en eller annen grunn har bloggingen begynt å skje om kvelden, haha. Skal prøve å snu det om igjen. I dag har jeg vært ganske opptatt med et lite prosjekt jeg har satt igang, hehe. Jeg kan ikke si mer om det ennå, annet enn at en del av tiden min går til det for øyeblikket. Utenom dette har jeg i kveld bare kost meg og sett på tv. Jeg fant også frem en annen neglelakk som jeg ikke har brukt på svært lang tid!

Oppdaget i dag at Picnik er lagt ned. Ble skikkelig lei meg jeg! Men heldigvis så varte ikke sorgen lenge, for jeg kom over en side som var minst like god. Jeg må bare vende meg til den, hehe. Tilbake til neglelakken, jeg digger denne fargen! Den er så knæsj at det blir kult, hehe. Prisen er jeg ikke helt sikker på,men den er i allefall ikke dyr! Du får kjøpt den på h&m butikkene.

Hva syntes dere om fargen?

Wish me good luck...

Hei søtinger!

I dag har jeg vært veldig sliten. Hodepina har småplaget meg i hele dag. I tillegg har jeg blitt superstresset over prøva som jeg har i morgen! Jeg klarer jo nesten ikke sitte stille, må gjøre noe hele tiden, haha! Men jeg har fått øvd mye i dag, og mer kan jeg egentlig ikke gjøre. Nå har jeg tatt på meg koseklærne, tatt frem deilig juice og skal snart se på torsdag kveld fra nydalen! Fin avslutning på dagen i hvertfall. Får bare håpe morgendagen blir like fin, haha. Uff, jeg tror jeg bare burde gå og legge meg, hodet mitt er bare fullt av grøt...

Mine herlige "slappe-av" klær<3 Sminkefri og fin vettu.. Men man må jo ha noen sånne dager også, haha.

Mine elskede skolesaker.

Sorry for utrolig teit og uryddig innlegg, håper dere forstår, haha!
Pliiis ønsk meg lykke til, det trenger jeg!

Gjør det selv- bildesnor!

Hei søte lesere!

I dag måtte jeg gjøre noe kreativt. Ble rett og slett så utrolig rastløs av å ha sovet halve dagen. Uansett hvor sliten jeg egentlig er i kroppen så måtte jeg bare få klippet og malt litt, derfor laget jeg noe enkelt som jeg fikk inspirasjon om fra en annen blogg for en god stund tilbake. I går handlet jeg inn noen pyntebånd og klyper siden jeg hadde tenkt å lage dette uansett, derfor satte jeg meg ned med maling og klipping etter at jeg hadde fått øvd litt på kjemiprøven. Dagens gjør-det-selv: Bildesnor!

Jeg brukte vanlige tre-klyper til dette. Størrelsen kan du jo variere helt selv, men jeg valgte mellomstore klyper. Disse malte jeg med vannmaling. Oljemaling ble prøvd ut først, men malingen har ennå ikke tørket.. Derfor valgte jeg å bytte til vannmaling og det tørket veldig fort. 

Dette bildet ble veldig dårlig, beklager for det, men her ser dere i hvertfall innkjøpet mitt av bånd. De ble kjøpt på upstairs så de var utrolig billige! Til denne bildesnoren brukte jeg den øverste typen! Jeg tror det skal gå med så og si alle typer, bare pass på at den er sterk nok! Klipp snoren/båndet i en passende lengde. 

Til slutt hengte jeg tråden opp med "lærertyggis" som jeg alltid kaller det. Jeg vet ikke hva det egentlig heter dessverre, men tror de fleste skjønner hva jeg mener? Du kan jo egentlig henge den opp med hva du vil. Bildene er bare midlertidige egentlig. Jeg tror nok det kommer opp venne-og/eller- kjærestebilder når jeg får bestilt det. Akkurat nå var dette de fineste bildene jeg fant. Jeg bruker den også som "smykkestativ" for øyeblikket, haha!

Hva syntes dere? 
Har dere noen flere forslag til meg? 

Syk igjen

Hei.

Nok en gang har immunforsvaret mitt sviktet meg. Jeg er syk og hjemme fra skolen. Litt kjipt siden onsdagene er de greieste dagene, men jaja. Været ute er grått og trist, men heldigvis er det ikke snø. Nå ligger jeg i sofaen med dyna godt pakket rundt meg og ser på rettsaken om 22.Juli-saken. Litt kjipt at vi ikke får se noe fra rettssalen egentlig, men sånn er det jo bare. Tankene mine går til alle der ute som er rammet av saken. Det må jo på en måte være godt å vite at han nå skal få sin straff,men på en annen side så ripper det sikkert opp i mange store sår. Uff. 

Akkurat nå orker jeg ikke å gjøre så veldig mye. Jeg ligger bare i sofaen med vond hals, nysing og dunking i hodet. Får håpe det gir seg litt utover dagen, jeg hater å ikke ha krefter til å gjøre noe som helst! Snart blir det vel kanskje en disney-film eller noe før jeg må fortsette med øvingen til kjemiprøven som jeg snart skal ha. Sorry for gjenbruk av bilder, men jeg har ikke fått overført noen nye ennå. 

Flere som er syke idag?

Snart tid for tv-slaving igjen!

Hei!

Beklager for svært lite blogging i dag. Blogg.no har jo ikke akkurat spilt særlig på lag, i hvertfall ikke tidligere i dag. I tillegg har jeg ikke følt meg helt på topp. Jeg tror jeg brygger på noe. I dag har jeg for det meste halvsovet på sofaen. Jeg tok en liten "pause" i stad med mamma og broren min. Vi dro på Sørlandssenteret for å handle inn dress og litt forskjellig. Nå skal jeg snart avslutte dagen med Frustrerte Fruer og Grey's Anatomy! Wowhoo!! Jeg ble så glad da jeg fant ut at frustrerte fruer ikke var ferdig.

Ser dere på noen av disse seriene?
hva har dere gjort i dag? 

Svar på spørsmålsrunde del 2

Hei igjen!
Nå har jeg fått svart på alle spørsmålene som dere har stilt meg, og jeg håper svarene er gode nok. Jeg var ikke like god på å skrive utfyllende svar i dag, men jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på.Hvis ikke så er det jo bare å spørre igjen så skal jeg prøve å gi dere bedre svar! Here we go:  

Beste med sommeren?

Det må vel være varmen og alle de herlige båtturene med Endre. Jeg er også veldig glad i all is-spisingen, hehe. Og selvfølgelig at det er sommerferie!Liker du Justin Bieber?

Jeg verken liker eller missliker han egentlig. Jeg kan like noen av sangene hans, men er ingen fan av han. 


Kan du lage sminkevideo?

Det kan jeg sikkert gjøre ja, men da må jeg finne meg et redigeringsprogram som faktisk fungerer. Jeg har laget en sminkevideo tidligere, den kan dere se her.


Kan du vise hva du har i sminkepungen din?


Dette er det jeg som oftest bruker. Et mer detaljert innlegg kommer senere!  

Når skal du RÅNE?

Haha, nei si det! :P


Svare på video?

Jeg kan kanskje gjøre det i en senere spørrerunde, men jeg valgte å ikke gjøre det nå fordi jeg ikke har noe godt redigeringsprogram. Tar gjerne imot tips om redigeringsprogrammer som er enkle i bruk!


Hvorfor blogger du?

Jeg blogger fordi jeg liker å skrive ned tanker og følelser, men også fordi det å dele bilder og andre ting med andre mennesker er utrolig gøy!


Hva ville du gjort hvis du vant 100 millioner kroner?

Nei, si det! Først tror jeg at jeg ville besvimt eller noe, haha. Så måtte nok noen klypt meg hardt i armen. Om jeg hadde fått så mange penger så ville en del gått til familien og en del gått til en eller annen organisasjon som f.eks kreftforskning. Etter det aner jeg ikke egentlig, det er vanskelig å se for seg.

Hva vil du bli i fremtiden?

Planen er å først utdanne meg som sykepleier for så å vidreutdanne meg etter et par år i arbeid. Jeg har vurdert flere ting som f.eks jordmor, helsesøster, barnesykepleier osv, men er ennå ikke helt sikker på hvilke jeg skal velge. Det tror jeg bare tiden får vise.
Drømmedag/ Drømmereise/ drømmejobb?

Drømmedag vet jeg ikke egentlig. Må vel bli den dagen hvor jeg har blitt ferdig med utdannelse, sikret meg jobb, blitt samboer/forlovet med kjæresten og kanskje også venter barn. Gleder meg til den dagen kommer, men det er nok en del år til, hehe. Drømmereise er jeg faktisk ikke sikker på, og drømmejobb er jeg heller ikke sikker på. Må i allefall bli en jobb hvor jeg er i kontakt med mennesker. 


Har du hatt en blogg før?

Ja, jeg har hatt et par. Først hadde jeg en blogg som het Bojah.blogg.no hvor jeg faktisk gjorde det ganske bra, men på grunn av litt personlige grunner så stoppet jeg. Til slutt slettet jeg bloggen fordi jeg ville starte helt på nytt og da begynte jeg på denne bloggen.


Hva slags sminke bruker du?

Det varierer litt egentlig. Jeg har litt av hvert, haha, men som oftest bruker jeg det som er på bildet litt oppenfor her. Jeg kan lage et mer detaljert bilde senere.


Hva gjør du på fritiden?

På fritiden er jeg enten med venner, Endre, trener eller gjør noe kreativt. Jeg elsker å ta bilder, noe dere kanskje har merket, haha! Jeg er også mye med Endre, noe som kanskje ikke er så rart. Vi finner pålitt av hvert egentlig, men går ofte koselige turer, ser på filmer eller bare koser oss. Jeg blogger jo også selvfølgelig.


Liker du noen?

Jaa, Endre <3
Hvis du kunne endret en ting i verden, hva ville det ha vært?

All krigingen. Selvfølgelig ville jeg også endret all sulten, men det tror jeg hadde vært lettere om all krigingen og hatet tok slutt. Kriging er bare så grusomt og unødvendig, og i tillegg kommer en jo aldri noen vei med det. Skaper jo bare ennå flere konflikter. 


Hva syntes du om One Direction?

Jeg syntes sangene dems, de jeg har hørt, er utrolig fine! Sånn utenom det vet jeg ikke så veldig mye om dem og har heller ikke noen annen formening om gruppa. Men sangene er elsk!


Favorittfarge?

Det kommer egentlig helt an på hvor fargen skal være. Jeg syntes forskjellige brunfarger kan være helt nydelige, men er også veldig glad i blå og lysegrønn. 


Favorittplagg?

Akkurat nå må det være koseklær siden det har vært så kaldt i det siste, hehe. Men jeg har egentlig ingen favoritter, i hvertfall ikke når det gjelder de klæra som en kan bruke nå på denne tiden av året. Jeg er veldig glad i en shorts som jeg kjøpte i fjor sommer. Den får dere nok sett nok av bilder av senere!

Bukse eller kjole?

Kommer veldig an på hvilke kjole/bukse det er snakk om + at det også kommer an på når og hva det er snakk om. Jeg skal innrømme at jeg bare blir mer og mer glad i å bruke kjole!

Værste uvane?

Kanskje det at jeg ler av så og si alt? Kan jo tolkes som både en god og dårlig vane, men jeg ser på det litt som begge deler. Som oftest er det jo en god ting, men sånn som at jeg føler for å le når alle rundt meg er dønn alvorlige, eller at jeg får latterkrampe når noen detter fordi det ser så komisk ut, er kanskje en uting, hehe. 

Hva syntes dere?
Fikk dere svar på det dere lurte på? 

16.04.2012

Hei.

Akkurat nå har jeg ikke stort å skrive annet enn at jeg har en kjemiprøve å øve til. Den er ikke før til fredag, men om jeg i det hele tatt skal stå på den prøva så må jeg begynne nå! Hehe, er ikk fullt så ille kanskje, men kjemi er utrolig vanskelig. Det syntes i alle fall jeg. Senere i dag skal jeg kanskje en liten tur innom Sørlandssenteret. Jeg tror nok at det bare blir litt titting for min del. Jeg gleder meg så mye til jeg begynner å jobbe. Det skal bli utrolig deilig å tjene litt penger igjen! Været har variert veldig i det siste. I dag har det småregnet av og til, og ifølge noen medelever så er det meldt mye regn de neste ukene. wohoo! Godt jeg fikk tatt noen bilder ute i går mens det fortsatt var godt vær. Det kan jo bli en stund til neste gang.

Bildet er tatt av meg. 

Hva skal dere i dag?
Hvordan er været hos dere? 

Gjør det selv - smykkeboks

Hei alle søte!

I dag har jeg ryddet litt opp i smykkeskuffen min og endte til slutt opp med en haug av ubrukte smykke-bokser. Disse boksene er jo bare svarte og kjedelige så da hentet jeg frem min kreative side og pyntet den ene litt opp! Resultatet ble en søt smykkeboks som jeg enten kan pynte opp rommet med eller som jeg kan ha de smykkene jeg bruker mest oppi. Valgmulighetene er jo uendelige! Jeg valgte en litt vårlig look på denne boksen, men dere kan jo pynte med hva enn dere vil!

Dette er utstyret jeg brukte. Grunnen til at jeg brukte to forskjellige typer lim er at jeg ikke ville bruke synlig lim under tråden som skal gå tvers over boksen. 

Start med å finne en boks som du ønsker å pynte. Jeg valgte en tidligere smykkeboks som jeg ville fornye.


Begynn med å lime båndet på boksen. Det kan være lurt å feste noe i endene slik at tråden ikke krøller seg. Jeg valgte å lime på blomster. 

Og voilà! En ny og finere smykkeboks klar til bruk!

Hva syntes dere?

Svar på spørsmålsrunde del 1

 

Hei igjen!


Nå har jeg svart på en del av spørsmålene jeg fikk av dere, men fortsatt er det en haug igjen! Jeg valgte å dele opp innlegget fordi det ble utrolig mange spørsmål og lange svar. I tillegg ble jeg veldig slite i hendene av å skrive, haha! Håper det går greit at resten kommer i neste innlegg. Om dere lurer på noe mer så er det bare å spørre! 

Har du noen dyr?

Ja, jeg har en katt som heter Pondus. Hun har vi hatt siden jeg var 7 år. I tillegg har jeg to akvarier med en del fisker oppi. Gullfiskene mine har jeg funnet navn til. Den oransje heter Simba og den hvite heter Narla. Jeg tror det var den rekkefølgen i hvertfall. Den siste har jeg ikke navn til ennå, men kom gjerne med forslag!Hvorfor blogger du?

Jeg blogger mest for min egen del egentlig. Jeg liker å ha et sted hvor jeg kan skrive ting ned, men en dagbok ble for kjedelig. I tillegg liker jeg å dele bilder, opplevelser og tanker med andre. Derfor passet blogging veldig bra for meg.


Målet med bloggen?

Målet med bloggen er vel egentlig bare å ha en blogg som jeg er fornøyd med og trives med. En blogg der jeg føler at jeg virkelig får frem det jeg mener. Det hadde jo selvfølgelig vært gøy å få ennå flere lesere, men jeg er superfornøyd med sånn det er akkurat nå!


Hvilke blogger leser du?

Jeg leser veldig mange forskjellige egentlig. Noen dager kan jeg bare lese et par blogger mens andre dager kan jeg lese flere titalls blogger. Det er mange blogger jeg liker utrolig godt men som jeg ikke leser fast rett og slett fordi jeg glemmer det, hehe.  Men det er i hvertfall en blogg jeg er innom så å si hver dag og det er Sandrasif.com Hovedgrunnen er jo fordi jeg vet hvem jenta er, men også fordi hun er en god blogger!


Hvilke sport driver du med?

Akkurat nå holder jeg ikke på med noen sport. Tidligere har jeg gått på dans, fotball og innebandy, men alt har liksom bare falt vekk. Fotballen ble for ?seriøs? etter hvert og da ble det rett og slett ikke noe gøy. Innebandyen var utrolig gøy, men det ligger i Arendal og tar så å si hele dagen min.


Gamle fotball-laget mitt. Jeg er nr 5 :D

Hvor lenge er det siden du begynte å blogge, og hvorfor?

Jeg har egentlig holdt på med blogging i langt over et år nå. Først startet jeg med bloggen Bojah.blogg.no og den gikk faktisk veldig bra, men så skjedde det litt forskjellig som etter hvert fikk meg til å stoppe.  Jeg slettet bloggen og angret etter en uke. Da startet jeg med denne bloggen. Grunnen var vel at det virket gøy og at jeg ville ha et sted å skrive ned følelser og tanker.


Hva er dine innerste tanker akkurat nå?

Akkurat nå tenker jeg "fy søren å sliten jeg blir i armene av all denne "tastinga" på tastaturet!" Hahaha, seriøst, jeg blir det? Til nå har jeg skrevet nesten 450 ord! 


Hva liker du å blogge om?

Jeg liker veldig godt de kreative innleggene mine! Grunnen til det er vel at jeg for det første får gjort noe kreativt, noe jeg virkelig elsker, og at jeg får all den supre tilbakemeldingen av dere! Jeg liker også å vise dere bilder jeg har tatt og å blogge om mine meninger.


Hva gjør du på fritiden?

På fritiden er jeg mye med venner og Endre. I tillegg tar jeg en del bilder, trener og blogger! Jeg er også veldig glad i å være kreativ, så tegning, maling og scrapping er en stor del av min hverdag det også.

Drømmegutt?

Det må vel bli han kjekkingen her, og han er jo allerede min :DHva syntes du om Eric Saade?

Tror ikke jeg vet hvem det er xD


Hva syntes du om topplisten?

På blogg.no? Helt ærlig syntes jeg det er en samling av alle Norges tullinger, haha! Nå mener jeg ikke at alle på topplista er tullinger, men de største blondinene/wannabe babesa havner jo der. Enkelte av de er jo bare helt tragiske!


Beste minne hittil i år?

Uff, jeg liker ikke de spørsmålene. Jeg har så mange gode minner! Både jula, bursdagen min og påska har jo vært helt herlig! Dobbel-daten til Meg, Endre, Rosie og Usain var jo også superkoslig da! 

Hahaha, nydelige vi er!

Kan du beskrive deg selv med 3 ord?

Oppfinnsom ? Jeg kan lage de merkeligste duppedingser ut av de mest randome ting.
Koselig ? Tror jeg da i alle fall, hehe.
Tullete ? Jeg tuller alltid, haha

Hvor mye betyr bloggen for deg?

Den er jo ikke det jeg bryr meg mest om her i verden, men skal innrømme at den betyr ganske mye for meg. Om jeg ikke får blogget, eller om ingen vil gi meg respons så blir jeg skikkelig rastløs eller deppa, haha!


Hva liker du best med å blogge?

Alle de fine svarene jeg får!

Resten av svarene kommer i et senere innlegg! 

 

Bildedryss

Hei!

Været ute i dag har vært helt nydelig! Sola skinner, det er nesten ingen skyer på himmelen og vinden kan nesten ikke merkes. Jeg tok med meg speilreflekskameraet ut en liten tur istad for å ta noen bilder. Jeg har fortsatt stort forbedringspotensiale, men bildene blir i hvertfall litt bedre for hver gang. Jeg gleder meg til jeg blir ordentlig vandt til kameraet slik at jeg kan ta skikkelige bilder, men akkurat nå får jeg bare nøye meg med at jeg er en nybegynner, haha. jeg skal forresten svare på alle spørsmålene fra spørrerunden snart! 

Hva syntes dere om bildenen? 

Spørsmålsrunde + en liten takk!

Hei!

Først må jeg bare takke alle som har kommentert de siste dagene! Dere aner bare ikke hvor glad jeg blir av å se alle disse kommentarene! Dere er rett og slett herlige, og jeg håper at dere vil fortsette med alle de søte kommentarene deres!

I dag er jeg ikke hjemme og får derfor ikke blogget så mye. Derfor tenkte jeg at jeg kunne kjøre igang en liten spørrerunde! Jeg vet ikke om dere har noen ting dere lurer på, men siden jeg har fått et par nye lesere så tenkte jeg at det kunne være greit. Dere kan spørre om alt dere lurer på, men som jeg tidligere har sagt så er det ikke absolutt alt jeg er villig til å svare på, men det regner jeg med at dere forstår. Spørrerunden kommer nok ikke til å vare så altfor lenge. Tenker jeg begynner med svarene i morgen, men om det blir mange nok så deler jeg de utover flere innlegg. Og ja, jeg kommenterer også tilbake på kommentarene i dette innlegget, men husk at jeg ikke sitter foran pc'en i hele dag, så det er ikke sikkert kommentaren kommer før i morgen.

Hva lurer dere på?

Ny header!

Hei!

Nå har jeg sittet og lekt meg litt på picnik.com med noen bilder som jeg tok tidligere i dag. Det resulterte i en ny header siden jeg var sånn passe lei av den forrige. Det kan hende jeg gjør noen endringer på den senere, men vi får se. Det jeg er interessert i er deres mening om den nye headeren min! 

Hva syntes dere om den nye headeren min?
Hvilket redigeringsprogram bruker dere? 

We are Young

Denne sangen har klistret seg fast på hjernen min. Jeg er ikke engang sikker på hvor jeg har hørt den. Noen som vet om denne går på radioen eller noe? Jeg har i hvertfall nynnet på denne i hele dag. Jeg husket ikke hele teksten, heller ikke hva sangen het så jeg letet etter den på youtube i sta. Dum som jeg er så har jeg hørt på den flere ganger i dag og kommer sikkert bare til å ha dilla på den ennå lenger.

Hva syntes dere om sangen?
Hvilke sanger har dere på hjernen?

Fredagskos meg påskeegg og tv

Hei alle søte. 

I dag er det fredag den 13. hehe, skummelt. Ikke det at det pleier å skje meg noe på akkurat denne datoen, tvert imot egentlig. Ja, jeg klemte fingeren i gymmen og fikk et lite latteranfall i biologitimen, men jeg mener sammenligner du det med mine vanlige hverdager så ser du lett at dette slett ikke er en ulykkesdag. Latteranfallet var forresten bare morsomt og læreren var så snill at han ikke brydde seg. I tillegg så er det i dag en måned igjen til Endre sin bursdag! Blir gøy når han også blir 18, men jeg aner jo ikke hva jeg skal kjøpe! Altså jeg vet jo om mindre gaver, men jeg vil jo gi noe ordentlig siden han blir 18! Noen forslag?

I dag skal jeg bare nyte at det er helg. Endre er ikke hjemme, så han får jeg uansett ikke møtt før i morgen. Det er jo deilig med noen slappe-av-kvelder hjemme også. Jeg kjøpte inn noen påskeegg her om dagen fordi de var satt ned sykt mye i pris. 17 kroner kostet de nå! Så gjett hva jeg skal stappe i meg i kveld, haha! Det blir nok også en del tv-titting på meg, sjokk. 

Fler som bare elsker disse påskeeggene?
Hva skal dere i dag? 

Music at the moment

Hei igjen!

Jeg tenkte jeg kunne legge ut en liten liste over noen av de mange tusen sangene jeg hører på så og si hver dag, haha. Noen av de er litt nyere enn andre og noen av de er jeg også litt mer lei av enn de andre, men sånn er det. Jeg tenkte å legge ut fler sanger, men fordi jeg valgte å legge med youtubevideo så ble det bare for mye mer enda fler. 

 
 
 
 
 
Hva syntes dere om sangene?
Hvilke sanger hører dere på? 

Raindrops are falling on my head..

Hei!

Sorry for null blogging i går! Jeg var hos Endre så og si hele dagen. I tillegg var jeg skikkelig sliten i hodet så jeg orket rett og slett ikke blogging. Derfor ventet jeg heller til i dag. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Dagen har vært helt grei egentlig, været har vært sånn bobb-bobb. Overskyet og litt regn i av og til. I dag har jeg det egentlig ganske travelt. jeg skal få gjort noen lekser, ukehandle med mamma og trene. I tillegg hadde jeg håpet på litt blogge-tid også, men det ser litt mørkt ut. 

To bilder fra ifjor høst tror jeg. 

Hva skal dere i dag?

Gulltirsdag!

Hei!

Nå skal jeg nyte den siste delen av denne tirsdagen forran tv'en med mine 2 favorittprogrammer, nemlig frustrerte fruer OG Grey's anatomy. Hvis jeg ikke tar helt feil, noe som er fullt mulig at jeg gjør, så er det sesongavslutning i Frustrerte fruer og sesongstart i Grey's Anatomy. Det er i alle fall sesongstart på grey's! Med andre ord en gulltirsdag for meg. Nå må jeg bare trakte meg en herlig kopp te før det hele begynner. 


Bildet er fra en tidligere sesong.

Hva skal dere i kveld?
Ser dere på noen av de to seriene? 

Farging av øyenbryn

Jeg tipper jeg ikke er den eneste i dette landet som er forbannet med lyse øyebryn? haha, på meg ser det i alle fall helt forferdelig ut, så derfor startet jeg for en god stund siden å farge de i stede. Før jeg farget de så tegnet jeg de, men det så mye mer uekte ut. På en ille måte, haha! Jeg tegner litt nå også, men det er mer for å jevne ut fargen og få det til å se bedre ut. Aller helst skulle jeg ønske at jeg hadde naturlig mørke øyenbryn, men vi kan ikke få alt vi vil ha. I fjor sommer startet jeg å bruke denne fargenJeg glemmer ofte å farge de, så jeg lar det gå en liten stund mellom hver gang. Jeg husker ikke hvor ofte en skal farge de, men noe rundt annenhver uke tror jeg.? Fargen funker bra den, men jeg er ikke akkurat den flinkeste til å beregne hverken tid eller farge. Derfor blir det litt miksing og triksing av og til, hehe, men der er jeg nok heller ikke alene. Resultatet blir i hvertfall bedre enn utgangspunktet. Jeg gidder heller ikke å gå til frisøren, det har jeg bare dårlige minner med, uff. Helt forferdelig bilde, men nå er det øyenbryna dere skal se på, haha. 

Farger dere øyenbryna?
Hvis ja, hvilken farge bruker dere og hvor kjøper dere den? 

 

Last day of freedom

Hei!

I går var den siste dagen av ferien for veldig mange, men heldigvis så har lærerne våre planleggingsdag idag, og vi har derfor en dag ekstra fri! Denne dagen skal nytes fullt ut, men jeg aner ennå ikke hva jeg skal gjøre. Akkurat nå ligger jeg i pysjamasen med dyna godt pakket rundt meg og ser på tv. Ute regner det, noe som egentlig er ganske deilig. Jeg elsker å høre på regnet slå ned mot bakken og vinduene. På grunn av regnet, og fordi jeg er utrolig lat, blir det nok en innedag på meg. Kanskje det også blir litt trening senere i dag.

Flere som har fri idag også?
Hva skal dere i dag? 

Gårsdagens outfit!

Hei!

Tusen takk for alle de søte kommentarene dere ga meg i går og i dag! Jeg ble utrolig glad når jeg tittet innom idag tidlig og så at jeg hadde fått over 20 kommentarer siden igår kveld! Dagen i går og idag har vært helt herlige! Det var utrolig deilig å få se Endre igjen. Vi har egentlig bare sett på filmer, sett på tv, snakket og ledd masse. Helt herlig! 

Jeg tenkte jeg kunne legge ut antrekket jeg hadde på igår. Ikke at det var noe spesielt, heller mer unormalt med tanke på årstiden, haha! Ser ut som det skulle ha vært over 20 grader ute. Men uansett, ville bare gi tegn fra dere om at jeg lever og at jeg nå skal kommentere tilbake til alle de herlige menneskene som la igjen kommentarer her igår. 

Hva syntes dere?
Hva gjorde dere i går? 

Gledelig gjensyn!

Hei!

Nå skal jeg snart dra på besøk til kjæresten min siden han har vært borte i ganske mange dager nå. Faktisk så har vi kun sett hverandre en dag iløpet av hele påskeferien! Derfor har jeg savnet han en god del de siste dagene. Det skal bli utrolig godt å se han igjen! Jeg gleder meg til å få mange varme klemmer av han. Endre kommer med toget til Arendal rundt 9, så jeg drar nok til han halv 10 eller noe. Jeg kommer nok ikke til å blogge mer i kveld eller imorgen. I hvertfall ikke før jeg har kommet hjem, og jeg regner med at jeg i hvertfall blir til litt utpå dagen. Jeg tror vi skal se på film, sikkert snakke en del og bare kose oss masse. Blir kos <3


Bildet er fra våren 2010 tror jeg. 

Hva skal dere i kveld?
Ha en koselig kveld videre alle sammen!  

Wonder nail

Jeg må bare vise dere denne neglelakken som jeg elsker! Fargen er utrolig fin og i tillegg så trenger du kun 1 lag! Den dekker utrolig fintog tørker også fort. Jeg har en tendens til å plukke på neglelakken, men denne holder seg veldig fint. 

Hadde jeg bare hatt litt mer skills i å påføre neglelakken uten å søle, haha. Neglene mine er heller ikke noe å skryte av, de knekker hele tiden! 

Men selve neglelakken er helt fantastisk! Jeg anbefaler den virkelig. nummeret på den er 644 hvis noen lurte. 

Hva syntes dere om fargen?
Har dere noen favoritter? 

God morgen! : )

Hei!

Da har endelig jeg også klart å våkne! Tror jeg har liggi og dratt meg i over en time nå, haha, jeg kommer til å slite med å ståopp halv 7 når skolen begynner.  Været ute er knallfint, aner ikke hvor varmt det er, men skyene er i allefall borte! I dag har jeg litt forskjellige planer egentlig. Jeg har tenkt å rydde rommet ordentlig sånn at jeg har fått gjort det før skolen starter igjen, men om været holder seg slik og om det ikke er for kaldt såmå jeg ut og ta noen bilder! Det dumme er at det har vært så surt ute de siste dagene. Jeg skal også kanskje møte Endre igjen i dag. Han har vært borte siden onsdag og kommer hjem rundt klokka 10 i kveld. Gleder meg så mye til å se han! 


Bilde fra tidligere i uka.

Hva skal dere i dag?

Anbefaling - saragu.blogg.no

Hei igjen!

Jeg begynte såvidt å se litt igjennom alle bloggene som meldte seg på dette innlegget i går. Noen av bloggene har jeg sett før, andre ikke. Jeg vil starte med å vise dere denne nydelige bloggen som heter saragu.blogg.no Grunnen er at det var noe ved den som fikk med til å ville lese mer. Bloggen handler om 17 år gamle Sara som blant annet er en skihopper. Hun skriver en del om en ulykke hun hadde i januar angående skihopp, men hun skriver også mye om hverdagen sin. Vanligvis så blir jeg ikke fanget sånn veldig av hverdagsblogger uten en spesiell rød tråd, men denne bloggen likte jeg når jeg først hadde satt meg inn i hvem denne jenta var. I tillegg syntes jeg det er så kult å lese om mennesker som holder på med noe helt annet enn meg! Jeg skulle ønske bloggen hadde en header, men jaja. 

Hva syntes dere om denne bloggen?
Har dere vært innom denne bloggen før?  

Avstemningsboks i innlegg

Hei!

I et innlegg jeg hadde for et par dager siden hadde jeg en avstemningsboks som jeg fikk en del spørsmål om. Det var også ei som lurte på om jeg kunne lage et innlegg om hvordan jeg fikk denne inn på min blogg, og det kan jeg jo selvfølgelig! Jeg fant boksen på en annen blogg, så for å få min egen så måtte jeg først trykke på teksten nederst i høyre hjørne. 

Da kommer dere til denne nettsiden hvor dere må registrere dere.

etter at du har registrert deg så må du sjekke mailen din. Du får en mail med en link som du må trykke på for at du skal bli godkjent. 

Trykk på create a new etterfylt av "poll" og fyll inn. Gå deretter helt nederst på siden og se på høyre side hvor det står create poll. Da vil dette dukke opp:

Kopier koden og lim inn i innlegget under "koder". Boksen vil først bli synlig når du publiserer innlegget.

Jeg håper dette hjalp, og hvis ikke så er det bare å spørre! ;)

 

 

Hjemmelagde bordkort

Hei søtinger! 

Nå er det ikke lenge igjen til konfirmasjonstiden starter, og i likhet med mange andre skal det bli holdt konfirmasjon i dette huset også. Siden vi ikke blir så utrolig mange som vi tidligere har vært så bestemte vi oss for å gjøre litt mer ut av bordkortene. Jeg og mamma dro til byen for å handle inn noen småting til kortene. Fy søren å mange mennesker! Jeg tror jeg skal notere ned at påskeaften ikke er en god shoppingdag! Uansett.. Kortene ble ikke sånn superspesielle, men jeg ville gjerne dele de med dere uansett. 

Dette er det utstyret dere vil trenge:Dere må selvfølgelig ha mye mer ark enn det som er på bildet. Vi brukte litt over 2 store ark (kvadratiske som du får kjøpt på hobbybutikken) og det holdt til 17 kort. 

Start med å klippe opp passe store kort og skriv deretter navnene på de. Husk å bruke den aller første som mal slik at alle blir sånn ca like store. 

Etter at selve kortet er ferdiglaget kan du begynne med pynten. Jeg valgte å pynte med vårfargede blomster siden bordekorasjonen også skal ha noen av disse fargene. Jeg valgte ut noen ulike typer blomster og limte de sammen i litt forskjellige kombinasjoner. Hos oss fikk konfirmanten en helt egen blomst, foreldrene fikk to identiske og resten av gjestene fikk blomster som på bildet under.

Disse varierte jeg litt med knappefargen og fasongen på kronbladene. 

La limet på blomstene tørke før du til slutt fester de til bordkortene! Jeg festet de med lim.

Og voilà! :D

Hva syntes dere? 
Har forresten så vidt startet å se på bloggene fra forrige innlegg nå, men tar litt tid, hehe.  

Anbefale din blogg?

Hei!

Nå har jeg tenkt å prøve ut noe jeg aldri har prøvd ut før, nemlig anbefaling av blogger. Det ligner kanskje litt på vurderinger av blogger, men i stede for å si min mening om alle bloggene så vil jeg i stede se på alle bloggene og anbefale de jeg liker best for dere! Det blir vel kanskje en blanding av blogg vs blogg og vurderingsrunde, men jaja. Jeg kommer ikke til å anbefale alle bloggene på en gang. Jeg lager et innlegg om en blogg av gangen, og jeg holder på så lenge jeg gidder egentlig. Jeg kommer nok også til å komme med noen andre innlegg innimellom sånn at det ikke blir så ensformig. Om jeg ikke liker noen av bloggene så anbefaler jeg de heller ikke videre. Husk at dette kun går etter mine meninger og at vi alle er forskjellige. 

Hvem vil være med? 

Er med i en super konkurranse!

Hei!

Kom over denne herlige konkurransen istad når jeg så på en del andre blogger. Det er en konkurranse hvor du kan vinne utroilig mye fint! Toalettmappe og sminkesett. Jeg har skikkelig lyst på denne premien, hadde vært så gøy å vinne! Anbefaler alle å ta seg en tur innom denne konkurransen. Hvem vet, kanskje nettop du vinner? Legger med et bilde av hva dere kan vinne. Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Har dere deltatt i denne konkurransen?
Vet dere om noen andre konkurranser? 

Bildedryss fra gåtur.

Hei!

For et par dager siden så gikk jeg og mamma en liten gåtur rundt her i Homborsund. Det blåste veldig mye, så turen ble derfor ikke så lang, men jeg fikk i allefall tatt noen bilder. Disse bildene er tatt med et speilreflekskamera,noe jeg virkelig ikke er vandt med. Bildene ble derfor ikke av den aller beste sorten, men øvelse gjør mester. Jeg ville i hvertfall bare dele noen av bildene med dere. 

Hva syntes dere om bildene?
Hva slags kamera bruker dere?  

Familiebesøk

Hei!

Nå drar snart jeg og familien min på kjøretur til telemark for å besøke noen i familien som bor der. Ganske grei kjøretur egentlig, tar rundt 2 timer. Derfor blir det nok ikke mye blogging på meg i dag, men kanskje jeg får litt tid når jeg kommer hjem igjen. Vi får se. I dag har jeg vel kanskje ikke så veldig mye å blogge om heller. Jeg ser at blogg.no har blitt litt forandret iløpet av natten. Uvandt men utrolig deilig også. Jeg håper dere får en super dag idag ! 


Arkivbilde

Hva skal dere i dag?

Walt Disney :D

Hei!

Nå sitter jeg nok engang her på rommet med tente lys og koseklæra på! For en loner jeg er, haha! Men jeg tenkte å se på noen herlige disney filmer i kveld før jeg legger meg. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken det blir ennå, men valget står altså mellom disse fire, herlige filmene på bildet nedenfor! Av alle filmer så tror jeg at jeg helt ærlig syntes Walt Disney sine er de beste! Det finnes sikkert noen få unntak, men disneyfilmene har så utrolig bra innhold i filmene og de passer jo for alle aldere! Jeg husker at jeg elsket filmene når jeg var liten, men nå som jeg har blitt eldre oppdager jeg stadig nye budskap i filmene som jeg ikke la merke til da jeg var liten. Kan ikke annet enn å elske de <3 

jeg liker best de gamle klassikerne som de to i midten, men en del av de nye er også ganske gode. Noen av mine klare favoritter blandt de nye disney filmene er Biler og Familien Robinson. 

Hvilke Disney film er deres favorittfilm?

Forresten så må jeg takke alle som kommenterer på innleggene mine for tiden! Jeg passerte akkurat 2000 kommentarer her på bloggen,noe jeg er superglad for! Fortsett gjerne å kommentere alle de søte kommentarene og husk at jeg prøver å alltid kommentere tilbake! :)

Easter Bunny, where are you hiding?

Hei alle søte!

Først må jeg bare si takk til dere som deltok i avstemmingen i forrige innlegg! Resultatet var vel ikke så altfor overraskende, men jeg må innrømme at jeg angrer på at "videoblogg" var et alternativ.. Jeg høres helt forferdelig ut på film, haha! Men tilbake til overskriften da. Påskepyntingen kom ganske sent igang denne gangen. Grunnen er vel kanskje det at jeg var borte den første helgen. Nå har jeg i hvertfall fått pyntet litt og har tatt noen bilder i den sammenhengen. Kanskje ikke heeelt påske, men jaja. 
For dere som eventuelt lurer så er påskeegget "selvlaget". Jeg har kun gjort det samme som i dette innlegget, bare at jeg brukte plastegg i stede. Nå som rommet er sånn halvveis pyntet så er det bare å vente på påskeharen. Jeg har en følelse av at den kommer på lørdagen, hehe. 

Har dere pyntet til påske?

 

Hva vil dere ha mer av på min blogg?

Hei!

I løpet av den siste måneden har jeg prøvd meg litt frem med diverse temaer å blogge om. Det har blitt en del flere bildeinnlegg om bildene jeg har tatta. Det har også blitt litt fler bakeinnlegg og kreative innlegg. Spørsmålet mitt er egentlig hva flesteparten av dere liker best? Jeg så på en annen blogg at det ble holdt en liten avstemming og ville prøve det samme. På min avstemmin går det an å velge opptil 3 alternativer, dette er fordi jeg vil vite hvilke av temaene dere liker aller best. Jeg valgte å utelate noen kategorier som f.eks konkurranse fordi jeg forløpig ikke kan ha det noe oftere enn jeg allerede har det. Om det er noe annet dere ønsker at jeg skal blogge om så skriv det gjerne i en kommentar! 

Minner!

Hei.

I går kveld hørte jeg på litt forskjellige sanger på youtube og kom over to sanger jeg ikke har hørt på utrolig lenge! Begge sangene er av Jordin Sparks. Jeg har så mange minner til de sangene, både gode og dårlige, men jeg digger de ! Sangene minner meg en del om polenturen jeg var på i begynnelsen av 10. klasse også. Jeg hørte på disse sangene hele tiden på bussen, hehe. Det var veldig gøy å høre de igjen etter så lang tid og Jordin Sparks har en sykt bra stemme etter min mening!

Hva syntes dere om sangene?
Liker dere Jordin Sparks?

Gjør det selv- eske og syltetøyglass!

Hei!

Nok en gang har jeg hentet inspirasjon fra denne kreative bloggen! Jeg elsker alle de herlige ideene hun stadig legger ut. I dag fant jeg ut at jeg ville prøve ut noe som jeg ikke har gjort siden barneskolen, nemlig dekorere syltetøyglass! Jeg dekorerte også en eske, men denne tok jeg kun bilder av etter at den var ferdig. Derfor legger jeg først ut bilder av fremgangsmåten på syltetøyglassene. 

Det du trenger er :


* Trelim
* Litt vann
* Noe å blande limet og vannet i
* En liten svamp
* Et syltetøyglass
* En serviett 

Bland litt lim og vann sammen i en bolle eller en kopp. Hvor mye vann du tar avgjør hvor kjukkt limet blir. Jeg vil anbefale å ikke ta for mye vann fordi da blir tørketiden mye lengre. 

bruk svampen til å smøre et tynt lag med limet over der hvor du har tenkt å feste servietten. Om du skal ha servietten over hele glasset slik som jeg har gjort så må du også ta lim over hele glasset. 

Deretter fester du servietten forsiktig på glasset. Husk å ta av de to lagene som henger på servietten. Det skal kun være "bilde-laget" igjen. Dette er fordi det blir mye finere, i hvertfall etter min mening. Etter at du har festet servietten forsiktig på glasset så går du forsiktig over med svampen slik at hele servietten blir fuktig og fester seg ordentlig. 

Til slutt må du plassere glasset et sted hvor det ikke vil feste seg til noe annet, og hvor det kan få tørke ifred. Jeg valgte å dra av restene før limet tørket, men det aller beste er nok å kutte servietten før du i det hele tatt starter med limet. Da blir nok kantene finest. 

Når limet har tørket ordentlig så kan du enten fylle glasset med godteri og andre ting, eller du kan gjøre som meg og bruke det til å ha telys oppi. Tips: du kan også pynte med sukker. Her er også et bilde av boksen jeg dekorerte. 

Hva syntes dere?
Vet dere om noen andre hobbyblogger? 

Some die young

Hei alle søte.

Været ute er utrolig fint, null skyer og hele pakka, men fy søren å kaldt det er! Derfor har jeg valgt å begynne dagen innendørs idag. Nå har jeg tatt fatt på noe jeg har gruet meg til veldig lenge, nemlig å rense begge akvariene, støvsuge OG tørke støv på rommet. Kjedelig dag sa du? Heldigvis har jeg på radioen mens jeg sliter og strever, haha. En sang som jeg har fått helt hekta på nå er Some die young av Laleh. Går og synger på den hele tiden for tiden.

Hva syntes dere om sangen?

Bildedryss fra hyttetur

Hei!

Nå har jeg endelig fått redigert noen av bildene fra hytta. Det er ikke alle jeg kan publisere her på bloggen, så det blir kun naturbilder denne gangen også dessverre. Noen av bildene er redigert en del, noen litt mindre og noen av bildene er ikke redigert i det hele tatt. Jeg skulle ønske jeg hadde fått tatt litt fler bilder der, men jeg glemte helt bort kameraet. Håper dere liker noen av bildene. Og om dere har noen tips til hvordan jeg kan forbedre meg så er det bare å komme med de! De taes imot med stor takk. 

Hva syntes dere om bildene? 
Hvilket likte dere best? 

Burde homofile ha de samme rettighetene?

 

Dette er en sak som har plaget meg lenge. Jeg husker at det var en periode for ikke så alt for lenge siden hvor denne diskusjonen ble brakt frem ganske ofte. Både i medier og på skolen. Det jeg syntes er merkeligst med denne saken er alle de forskjellige meningene. Ikke det at jeg trodde at alle ville mene akkurat det samme,men noen meninger var helt hårreisende. Dagens diskusjonstema er derfor, burde homofile ha samme rettigheter som alle andre?

Selv kjenner jeg flere homofile. Jeg er også i familie med en som er homofil, noe som absolutt ikke plager meg i det hele tatt. Snarere tvert imot! Jeg skjønner rett og slett ikke hva ondt andre kan se i "disse menneskene". Det eneste som skiller de ifra meg er legning. Ellers er vi helt like! Hvorfor har så mange mennesker så mye imot andre med en annen legning?

En av sakene som har blitt diskutert mye er om homofile bør få lov til å gifte seg i kirken. Jeg syntes det er latterlig at det i det hele tatt er et spørsmål! Jeg vet at noen kristne mener at Gud ikke godtar homofili, men er det ikke slik at Gud elsker og godtar alle? Er vi ikke alle tross alt "skapt av Gud"? Og jeg trodde også det var noe som het at vi er alle perfekte i Guds øyne. Nå er ikke jeg kristen, så for meg er alt det der bare ord i en bok, men jeg mener uansett at det med respekt for andre er en viktig ting! Hvordan akkurat du vil tolke Bibelen er din sak, men ikke la det gå utover alle andre. Og hvorfor skal ikke folk få lov til å gifte seg foran Gud om de er homofile? De kan da være minst like godhjertede som du og jeg.


Bildet er hentet fra google

Jeg husker veldig godt at adopsjon ble dradd mye frem i mediene en periode. Jeg husker også at vi hadde en stor diskusjon i klasserommet om akkurat dette. Noen mente at homofile ikke burde få adoptere fordi et barn trenger både en far og en mor. Vel, for det første så kjenner jeg en haug av folk  som har vokst opp med kun én forelder og det blir jo mennesker av de også! Jeg kan absolutt ikke se at det har påvirket de på noen stor og avgjørende måte for deres fremtid. De blir elsket, og er ikke det tross alt det som virkelig betyr noe? Og hvem sier at et barn med en far og en mor vil få det mye bedre enn et barn med to av samme kjønn? Jeg tror nok at et barn på barnehjem vil få det mye bedre hos to homofile som elsker barnet, enn på et barnehjem som foreldreløs for resten av livet. 

Min konklusjon i alt dette er at homofile er like godhjertede som resten av befolkningen. De egner seg like godt som venner, kjærester og foreldre som alle andre med andre legninger. Jeg syntes folk skal få lov til å elske den de vil. Kjærlighet er det fineste du kan gi til et annet menneske, og det opp til hver og en av oss å velge hvilket kjønn det skal være så lenge begge er fornøyde. Uansett religion eller etnisk bakgrunn så burde en få kunne bestemme over egne følelser og ikke bli fortalt av andre hva som er greit og ikke greit. ( Da mener jeg selvfølgelig ikke ting som pedofili osv...) Jeg mener homofile og hetrofile burde ha akkurat samme rettigheter som alle andre! Vi er tross alt mennesker alle sammen. 

Hva mener dere?
Er dere enige eller uenige?  

Movie night

Denne dagen har vært helt super! Sola varmet ikke like mye idag, men uansett så fikk jeg i hvertfall vært med Endre før han dro, noe jeg er veldig glad for. De neste dagene går nok mye til blogging og andre kreative aktiviteter som scrapping, fotografering osv. I kveld har jeg bare tenkt å slappe av med gode filmer. Jeg har valgt meg ut noen få stykker som jeg har tenkt å se. Hvor mange det blir til slutt får tiden vise. Forleløpig har jeg valgt ut Wild Child og Avatar siden det er to filmer jeg ikke har sett på evigheter. 

Nå sitter jeg med varm te og godteri. Stearinlysene er tent og dyna er pakket godt rundt hele meg. Da var det tid for nok en herlig filmkveld.

Love it! <3

Hva har dere gjort i dag?  
vet dere om noen gode filmer? 

Foto- småkryp

Hei!

Idag har jeg vært ute på en gåtur sammen med Endre. Det var veldig koselig, vi gikk til hytta dems som ligger her i Homborsund. Utrolig fin utsikt der pluss at det blåser ganske lite der. Jeg fikk tatt en del bilder idag også, og nå har jeg tatt bilde av noe jeg sjeldent pleier. nemlig småkryp! Jeg likte bildene, men fy søren å ekkelt det var å ta de. Sto jo nermest og hoppa mellom bildene. Jeg har ikke glemt hyttebildene, men har bare ikke fått redigert de ennå. 

Hva syntes dere om bildene?
Hvilket likte dere best? 

Home sweet home!

Hei!

da var jeg endelig kommet hjem igjen etter en koselig hyttetur! Tusen takk for alle kommentarene jeg fikk imens jeg var der. Jeg fikk sett kommentarene, men rakk ikke å skrive tilbake. jeg hadde kun med mobilen opp, og internett-tilgangen var ikke veldig god. Jeg har fått tatt noen bilder, men de blir lagt ut litt senere. Jeg har hatt en del vondt i hodet i dag og har ikke følt meg helt i form. Derfor skal jeg bruke resten av dagen på å slappe av og spise kanelsnurrer med familien. I morgen skal jeg være med Endre fordi han drar vekk på Onsdag og blir borte nesten hele ferien. Det var en morsom helg, men jeg merker at det var deilig å komme hjem også. 

Hva har dere gjort de siste dagene?