mai 2012

Kjærestebesøk og Paradise-finale! :D

Hei!

I dag har jeg bare kost meg. Endre ble med hjem til meg etter skolen, og begge var så slitne at vi tok en liten høneblund på sofaen, haha! Men vi hadde det jo også veldig koselig da, selv om vi for det meste satt innpakket i dyne foran Tv'en. Nå er jo både han og jeg ganske glad i Tv da, haha. Men nå har jeg kjørt han hjem for kvelden, siden jeg har lappen og ikke han (må bare gni det litt inn, sorry Endre). Senere skal jeg se på finalen til Paradise hotel. Jeg trodde egentlig ikke at jeg kom til å følge med på det, i og med at jeg egentlig syntes konseptet er no tull, men fy søren å avhengig en blir av å føle med på det der! Så jeg skal følge spent med og krysse fingrene for at det er Camilla og Andreas som vinner, noe jeg også tror det er. 

Må bare si en ting til hu som vant konkurransen: Jeg har ikke glemt deg, og pakken kommer snart! Jeg må bare finne teipen først.. Den har nemlig gjemt seg, noe som er litt dumt når jeg skal pakke inn premien. 

Hva har dere gjort i dag?
Fler enn meg som skal se på finalen ? 

På tide med en liten opprydning!

Hei!

Koselig å se at så mange kom tilbake til bloggen min i går selv etter at jeg hadde vært så lenge borte! dere er virkelig søte! Som dere sikkert har forstått så tar jeg en god del bilder, og alle bildene blir overført til denne pc'en (skole-pc). Det blir utrolig mye for en stakkars liten pc, og magefølelsen min sier at det kan være grunnen til at den er blitt litt småtreg, haha! Defor har jeg nå bestemt meg for å rydde opp i bildene, sortere de og ikke minst slette de som jeg egentlig ikke trenger. Det viste seg å være mer jobb enn antatt! 


Til nå har jeg kun delt en liten del av bildene inn i mapper som de over, men jeg har utrolig mange igjen! Jeg har flere tusen bilder, og over halvparten er nok kun søppel-bilder, så jeg har en ganske så stor jobb fremfor meg. Når jeg er ferdig med å sortere bildene, tenkte jeg å kjøpe en liten ekstern harddisk sånn at jeg ikke risikerer å miste alle bildene mine om pc'en blir ødelagt. Nå skal jeg kose meg videre med oppryddingen av mappene mine! Wish me luck!

Hva er deres planer for dagen?

Ut på tur, aldri sur!

Hei igjen alle søte!

Som sagt så fikk jeg besøk av Endre i dag, noe som var veldig koselig. Etter å ha spist gikk vi en lang tur rundt i Homborsund, og bort til Eide Kirke. En veldig fin tur, spesielt nå som alle træra har fått masse grønne blader! Jeg tok med speilreflekskameraet, men fikk ikke brukt det så alt for mye. Dum som jeg er så lot jeg Endre låne det litt, og tror dere ikke at han ble hekta a? Joda, så nå er han helt hekta på å ta bilder. Litt søtt var det jo da, og resultatet ble jo også ganske så bra! det ble ganske mange bilder, så jeg måtte velge ut en del av de slik at innlegget skulle få en slutt, haha.

Åh, jeg bare elsker områdene rundt her! Fargene, lydene, alt! Hvis det går an å forelske seg i et sted, så tror jeg at jeg har forelsket meg i dette <3

Hva syntes dere om bildene? 
Hva har dere gjort i dag? 

Bildedryss!

Hei igjen!

Nå har jeg fått redigert noen av bildene jeg har tatt de siste dagene. Jeg har også noen dyre-bilder på det andre kameraet mitt som jeg må få redigert, men siden jeg hadde en del blomster-bilder på dette kameraet, så tenkte jeg at jeg kunne vise dere sidde først. Bildene er tatt med canon EOS 550D, altså ikke mitt kamera, men foreldrene mine sitt. Jeg tror at jeg må skaffe meg et speilrefleks-kamera selv også, men det er jo så dyrt! Derfor nøyer jeg meg med å låne dette av og til i stede. 

Hva syntes dere? 

Jeg skal kanskje ta noen flere bilder etterpå også. Endre kommer hit, og da skal vi kanskje gå en tur til kirkegården ved kirka her i Homborsund. Naturen rundt her er så utrolig fin, så da tar jeg nok med meg kameraet også!

Outfit 29.05.12

Hei!

Været de siste dagene har vært helt nydelig! Langt over 20 grader og null skyer, men jeg har ikke fått nytt den så mye. I alle fall ikke i helga. Jeg har nemlig jobbet lørdag, søndag og mandag. Kjipt at det var på de fineste dagene, men penger blir det jo i allefall! Men nok om det, i dag tenkte jeg at jeg kunne vise dere antrekket mitt siden det er "nytt", eller jeg har i allefall aldri vist det til dere her på bloggen. Jeg trodde at je fikk tatt noen gode bilder, men da je hadde ført de over til pc'n så jeg at såog si alle var uklare. Derfor ble det bare ett bilde som jeg kunne bruke. Triste saker. Hva syntes dere? :D

En herlig dag!

Hei!

Dagen i dag har vært helt nydelig! Været ute kunne ikke vært mer perfekt. Sola skinner som bare det, det er utrolig varmt, skyfri himmel og ikke minst masse fri! Så og si hele skoledagen tilbrakte jeg på kunstgressbanen til skolen, hvor sola virkelig steika. Da klokken var halv 11 fant jeg ut at lærerne jeg skulle ha videre var syke, så derfor sluttet jeg min skoledag da. Etterskolen ble jeg med Endre til noen kamerater av han. Vi slappa bare av i sola før vi kjørte til Reddal for å bade. Vannet var litt kaldt, men det var egentlig bare veldig deilig! En fantastisk fin dag, jeg har til og med fått litt (rød)farge! haha. 

Resten av kvelden skal jeg tilbringe foran tv'en sammen med familien. Etter hva jeg har fått med meg så er det noe mgp-greier på tv'n, så da blir det vel å se på det også. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder snart, men jeg vil liksom ikke ta med meg kameraet på skolen. Utrolig hva folk får seg til å stjele... 

Halve skolen samla på kunstgress i storefri, hehe <3 

Hvordan har deres dag vært?
Har sommerværet kommet til dere? 

 

Innkjøp og oppdatering : )

Hei!

Denne "pausen" ble visst litt lengre enn planlagt. Jeg hadde egentlig bare tenkt å ta meg fri en dag, men sånn kan det gå. Koselig å se at så mange har vært innom uansett dai alle fall. Jeg skal også svare på alle kommentarene jeg har fått iløpet av kvelden!

De siste dagene har vært veldig fine. Jeg har tilbragt tid med både venner, familie og kjæresten. Jeg har jo også begynt å jobbe nå, så helgene har blitt litt "tatt vekk", derfor har jeg litt med vilje holdt meg unna pc'en slik at jeg har fått brukt mer tid på andre ting. I tillegg har været blitt helt supert de siste dagene, og det har vel så og si alle også fått med seg. Må si at det har fristet lite å sette seg ned med pc'en når solsteika står på for fullt. I dag har jeg holdt på en del i hagen med et nytt blomsterbedd/ kjøkkenhage. Veldig koselig, men utrolig tungt arbeid egentlig. Jeg kan legge ut bilder av det når jeg blir ferdig og når det jeg har sådd begynner å spire! Tidligere i dag var jeg og mamma på Ikea for å handle inn noen småting til hagen. Det var ikke noen store innkjøp, men sommerlig var det i alle fall.

Interessant innkjøp, I know <3 Men te-lysa lukter utrolig godt da i alle fall. Og jeg må si at jeg likte lysa! De var så søte. 
Til helga skal jeg jobbe ganske mye, men jeg skal prøve å få tatt med meg kameraet! Så kanskje det blir noen søte dyrebilder fra dyreparken :D

Hva har dere gjort de siste dagene?  

Sangen jeg aldri får av hjernen..

Fy søren, denne sangen har jeg fått helt hekta på! Jeg synger på den hele tiden, og jeg bare elsker sangen! Spesielt melodien i refrenget! Sangen får meg bare i et veldig godt humør hver gang jeg hører den på radioen eller noen andre steder. Dette er kanskje en av de få sangene jeg nyter å ha på hjernen, haha! 

Bare jeg som elsker denne?
Hvilke sang(er) har dere dilla på for tiden? 

Bildedryss fra 17. mai

Hei igjen!

Nå har jeg fått overført de fleste bildene jeg tok igår, så nå har jeg valgt ut noen som jeg vil dele med dere. Jeg tok egentlig ikke så mange bilder, det var det vennene mine som gjorde, men de bildene har jeg ikke fått tak i ennå. Alt i alt var dagen i går veldig koselig! Jeg så på toget sammen med noen venner mens Endre gikk i toget. Etter toget gikk vi litt rundt i byen og kjøpte noen herlige grillspyd! Fy søren, de var gode! Når russetoget var ferdig, dro jeg og Endre til noen venner av han for å grille. Veldig koselig dag! 

Den hunden her var bare så utrolig søt! Den lå helt rolig og så på russetoget <3


 Russepresidenten (høyre) :D Og en anna fyr.. 

Hvordan var deres 17. mai?

Vinneren av konkurransen!

Hei!

Beklager for at jeg ikke har kommet med noe nytt de siste dagene, men jeg har ikke hatt tid til bloggen. De siste dagene har jeg bare nyti med venner og kjæresten! Vi hadde en utrolig fin 16.mai feiring og 17. mai var også veldig kos! Mer om det senere. Nå har jeg endelig fått trukket vinneren av konkurransen som jeg hadde for en liten stund siden. Vinneren ble trukket via random.org, så det var helt tilfeldig! 

Vinneren ble :


Jeanett H.

Gratulerer så mye! 

Jeg skal komme med flere innlegg i kveld OG jeg skal svare alle som har kommentert de siste dagene! Det tar bare litt tid, hehe.

Nail polish- 17.mai!

Hei!

Innimellom all øvinga til fysikkprøven jeg har i morgen lakket jeg neglene. Jeg ville prøve noe nytt og gikk derfor inn for å lage det norske flagget! Resultatet ble vel ikke akkurat et mesterverk, men med tanke på at jeg aldri har gjort det før+ at jeg ikke har noen av redskapene en egentlig burde ha så ble jeg fornøyd. 

Hva syntes dere? 

 

Innkjøp 140512

Hei!

I dag har jeg egentlig ganske mye å gjøre, så bloggtiden blir knapp, men jeg skal prøve å svare på alle kommentarer i dag, hvis ikke gjør jeg det i morgen. I dag hadde jeg bare en dobbelttime på skolen fordi de andre ble avlyst, derfor har jeg og mamma vært i Arendal og Kr.Sand. Grunnen til at vi dro til Arendal var fordi jeg måtte innom tannlegen til en time jeg hadde. Siden vi kom til byen litt tidlig så kjøpte jeg liksågodt noen midler til akvariet som jeg trengte. Senere dro vi til kristiansand for å hente pappa, men siden det var over en time til så gikk vi litt i byen. Der kjøpte jeg meg tre forskjellige typer te som jeg skal teste ut senere! jeg har nemlig en prøve å øve til + at jeg må ukehandle, derfor har jeg litt dårlig tid, hehe. 

Hva syntes dere om innkjøpet?

Fikk forresten igjen tysk-tentamenen i dag! Fikk 5'er, wohoo! Utrolig deilig. Husk forresten at i dag er siste dag for å melde seg på konkurransen! 

Utrolig søt hund!

Hei igjen!

Jeg måtte bare dele denne supersøte videoen, som jeg kom over på vg i stad, med dere! Videoen er fra Britain's got talent hvor en jente på 17 (?) år har lært opp hunden sin til å gjøre masse triks og er superlydig! De vant visst til slutt, noe jeg kan skjønne godt! Hvis jeg en gang i fremtiden skal ha meg hund så må det bli en sånn som den på videoen! Den var jo rett og slett bare helt nydelig! Haha, nå fikk jeg lyst på en hund. 

Ikke sant den hunden er utrolig søt!? :'D

Inspirasjon!

Hei!

Nå har jeg kommet over verdens herligste nettside! En nettside som sikkert alle utenom meg visste om, men samma kan det være. Jeg er i alle fall helt i hundre nå etter å ha kommet over denne herlige siden hvor en kan lage sine egne bilder med inpirasjon. Gud så herlig! Jeg er ikke akkurat superflink, er fortsatt i "prøve-ut" fasen, men her er to bilder jeg lagde på nettsiden. For å komme til nettsiden, trykk HER.


Hehe, hva syntes dere? 

Verdens beste har bursdag!

Hei!

I dag har verdens beste gutt, og kjæreste, bursdag! Jeg håper å få sett han senere, men siden han er i Oslo så blir det jo en kjøretur hjem på 3-4 timer, og jeg aner ikke når han drar siden han ikke tar telefonen sin, haha. Men jeg håper å få sett han sånn at jeg i allefall kan få gitt han pressangen sin! Gratulerer så mye med 18 årsdagen din Endre, Elsker deg masse!

Har noen av dere bursdag i dag? 

Et lite spørreskjema til dere!

Hei igjen!

Nå har jeg laget et lite spørreskjema til dere søte lesere! Spørreskjemaet går ut på noen små enkle spørsmål om hvem dere er, hva dere liker med denne bloggen og hva jeg eventuelt kan forbedre. Dette er for at jeg skal kunne bli en bedre blogger og for at dere skal få en bedre leseropplevelse. Jeg blir veldig takknemlig for svar på dette spørreskjemaet og vil derfor kommentere hver person med 2 kommentarer (så lenge dere skriver en kommentar på dette innlegget da selvfølgelig slik at jeg får blogg-link) 

Trykk her for å komme til skjemaet

På forhånd takk! :D

Mitt kjære rom!

Hei!

Nå har jeg endelig fått tatt masse bilder av rommet mitt, så da blir det et "my room" innlegg, haha. Men det er noen som har spurt om jeg kunne lage et slikt innlegg, og det er derfor jeg nå gjør det. Ganske greit egentlig, da blir jeg jo nødt til å rydde rommet i samme slengen. Det ble litt mange bilder, men jeg følte det ble mye bedre enn å ta sånne bilder hvor en ser alt på en gang. Da får man jo ikke noe godt inntrykk, det er i alle fall min erfaring. Enkelte folk kaller rommet mitt for et veldig kreativt rom, blant annet fordi jeg har laget en del av tingene selv. Om det er så veldig kreativt i forhold til andre rom, vet jeg ikke. 

Så dette er altså mitt kjære rom. Jeg er egentlig ganske glad i det. Det har veldig god plass i tillegg til at jeg har så og si alt der inne! 
Hva syntes dere? 

innkjøp :D

Hei!

uff, beklager alle sammen, men jeg har bare måttet ta meg en liten pause i det siste. Sånn blir det bare av og til dessverre. I dag har jeg og mamma vært i byen og handlet inn litt forskjellig. Først handlet jeg inn bursdagspressang til Endre, som forresten blir 18 år i morgen! Da vi hadde blitt ferdig med det så måtte jeg skaffe meg noen ting til biologi 2 som jeg skal ha til neste år. Vi skal nemlig samle opp 50 planter eller noe som vi skal finne navn på og presse. Derfor trengte jeg perm, gjennomsiktig "folie" og spesiallagde ark som er lagd for å ha planter på. Så da tenkte jeg at jeg liksågodt kunne begynne planteplukkingen nå. Jeg har nemlig hørt at det kan være lurt.. I tillegg tenkte jeg også å rydde rommet mitt i dag slik at jeg kan få tatt noen bilder og lage det innlegget som en del har spurt om. 

Her er noen bilder av innkjøpet:

Fler som skal ha biologi 2 til neste år?
Hva tror dere at jeg har kjøpt i gave til Endre?  

I'm Born for You

Hei.

Da var endelig mattetentamen overstått og takk gud for det! Prøva gikk sånn helt greit, men jeg aner virkelig ikke hva karakteren blir. Jeg har egentlig tenkt å prøve å ikke tenke noe mer på den og bare nyte fritiden! Vi har en tentamen i morgen også, men det er bare norsk. Derfor skal jeg bare slappe av og kose meg i dag. I går, når jeg hadde øvd i flere timer, ble jeg litt rastløs og fikk veldig lyst til å gjøre noe kreativt. I tillegg hadde jeg brent ut det ene lyset mitt, derfor laget jeg en søt liten lykt! Jeg har brukt samme serviett før, og på servietten står det "I'm Born for You". Jeg elsker de serviettene! 

Jeg syntes i alle fall den ble veldig søt ^^ Om dere lurer på hvordan jeg gjorde det så kan dere ta en titt her!

Hva syntes dere?

Et lite bildedryss

Hei!!

Tusen takk for de søte tilbakemeldingene på forrige innlegg! Dere varmer hjertet mitt <3
I dag har jeg bare øvd til mattetentamenen som vi har i morgen. Jeg har fått øvd en del, men har alikavel et par timer igjen med øvingen. Akkurat nå har jeg en pause før jeg tar siste innspurt. Derfor har det heller ikke vært noe stabil blogging i det siste.  Jeg tok noen bilder for et par dager siden som jeg vil dele med dere. Håper dere hatt en flott dag!

Hva syntes dere ?
Fler som har tentamenstid nå? 

Har farget håret!

Hei alle søte!

I dag har jeg gjort to ting, jobbet med matte og farget håret mitt! Jeg har også klippet det da. Siden mamma'n til Endre er frisør så klipper jeg meg likesågodt hos henne. I tillegg så er det mye gøyere med tanke på at jeg sitter hos Endre mens jeg blir klippet. Da får jeg jo tatt to fluer i en smekk, ordnet håret OG være med Endre. De siste gangene jeg har farget håret så har jeg valgt en brun farge som gjør håret mitt litt mørkere. Det valgte jeg denne gangen også fordi det er den fargen jeg liker best. 

Hva syntes dere? :D

Ikke noen "lille Petter edderkopp" her i gården nei..

Hei!

Som tidligere nevnt så er dagene veldig stressfulle og jeg har mye å gjøre, derfor resulterer det i lite blogging,men slapp av, det går snart over! Jobbdagene gikk forresten veldig bra, jeg kan fortelle dere mer om det senere eventuellt. 

I dag har jeg vært på jobb og øvd til prøve. Innholdsrik dag, I know! Jeg pleier som oftest sitte på gulvet på rommet mitt med noe å knaske på, litt drikke og et brennende lys når jeg øver. Og musikk, ikke en dag uten musikk! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare er sånn at jeg må ha disse tingene rundt meg for å kunne øve. En ting jeg IKKE trenger er det som dukket opp på rommet mitt i dag, nemlig en gigantisk edderkopp! Jeg skvatt så at jeg moste den på stedet, haha, poor little spider! 

Jeg vet at den ikke ser stor ut på bildet, men det er fordi 2/3 hang igjen på dingsen jeg skviste den med, eller ble skyvd under den sprekken dere ser, haha. Det værste er at dette er rett ved siden av senga mi, gjett hvem som ikke kommer til å sove i kveld! 

Bare jeg som får litt småpanikk når jeg ser disse?

Konkurranse - meld dere på!

Hei!

Først må jeg bare si tusen takk til alle dere som ønsket meg lykke til med jobben, det gikk veldig fint! Utrolig koselig plass å jobbe på! Det var ikke så veldig mange folk i parken i dag, så det var greit og rolig. Skal på jobb i morgen også, da er det nok litt fler folk.

Så til overskriften! Jeg kom på at jeg ikke har hatt noen konkurranse på en stund nå, og siden jeg har fått en del nye, herlige lesere så tenkte jeg å dra igang en liten konkurranse igjen. Denne gangen blir reglene litt annerledes og det er kun en premie denne gangen. Om det blir veldig stor deltagelse så kan jeg eventuelt slenge på en liten "trøstepremie". Konkurransen vil vare frem til 15. Mai og jeg vil da trekke en vinner.

Reglene for å være med er veldig enkle! Lik denne facebooksiden og skriv i en kommentar i dette innlegget at du vil være med. Husk også å skrive med e-post adresse.Om vinneren glemmer å skrive e-post/blogg så er det så og si umulig for meg å få tatt kontakt, så det er for deres eget beste. det er også fint om dere skriver hva dere heter på face slik at jeg kan dobbeltsjekke at dere faktisk har fulgt reglene. Jeg trenger ikke fullt navn, bare fornavn. 

Premien består av:

* tre pakker silly bandz
* 3 klistremerker
* en supersøt refleks
* prøve på en utrolig god parfyme!
* sminke fra superkul 

Hvem vil være med?

Første jobbdag!

Hei og god morgen!

I dag starter jeg min første dag som ansatt på Kutoppen i Dyreparken-Kr.Sand! Jeg både gleder meg og gruer meg. Jeg gleder meg fordi dyreparken er et pantastisk sted å arbeide, men jeg gruer meg fordi det er et år siden jeg sist gang sto i kassa. I tillegg skal jeg nå jobbe med en annen type kasse enn det jeg er vandt med, men forhåpentligvis så lærer jeg meg det fort og smertefritt! Wish me luck! jeg skal jobbe frem til halv 5, men er nok ikke hjemme før nermere 6 på grunn av bussen. Jeg skal prøve å presse litt bloggtid inn når jeg kommer hjem, men utenom det så må nok resten av tiden min gå til den herlige øvingen til historieprøven vi har til mandag. 

Jeg skal jobbe i suverniravdelingen i det søte huset på høyre side på bildet. Kom på besøk da vel!

Har dere vært i dyreparken før?
Hva skal dere i dag? 

 

Lykke

Haha, merker det ble stor kontrast mellom overskrivten i dette og det forrige innlegget, men det får så være. Jeg har heldigvis klart å finne et lite lysglimt i hverdagen. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det her på bloggen før, men jeg har lenge vært på leting etter en spesiell type potetgull som jeg husker jeg spiste mye når jeg var mindre. Jeg har liksom ikke funnet den etter at jeg flyttet til sørlandet, tror det var sånn omtrent da den forsvant fra butikkhyllene, men nå er den tilbake! Derfor måtte vi bare kjøpe et par poser, livet er herlig! 

I tillegg sitter jeg også nå og smaker på årets første jordbær for min del. Vanligvis pleier vi å vente til nærmere sommeren fordi de fra de andre landene vanligvis ikke er så gode, men disse var overraskende gode! Jorbær er bare så utrolig godt!

Små barn, store gleder, hehe. 

Fler som har savnet denne potetgullposen?
Ha en herlig helg alle sammen! 

Stress..

Hei

Jeg må nok en gang beklage for mye fravær på bloggen. Dere aner bare ikke hvor mye jeg har hatt lyst til å blogge de siste dagene! Det frister å bare flate ut på sofaen med "blogg.no" hele dagen, men sånn som hverdagen er nå så er det så og si umulig. Vi har to store prøver tidlig neste uke som kommer veldig tett, så øvingen må egentlig skje nå. I tillegg har jeg jobb i morgen og på søndag, noe som gjør at den eneste øvedagen jeg egentlig har er i dag.. Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal starte, og det frister å bare sette seg ned å grine, haha, men det hjelper ikke veldig på karakteren. Derfor går hverdagen veldig i surr for tiden med mye stress og uroligheter fordi jeg absolutt ikke føler at jeg får gjort det jeg skal. Det kommer nok noen blogginnlegg dagene fremover, men når de kommer vet jeg ikke. Jeg må egentlig bare gå litt etter magefølelsen og skrive når jeg får "kicket". Hvis ikke går jeg bare rundt og er superstressa over å ikke ha fått blogget hele tiden.

Jeg håper dere forstår og at dere ikke gir meg helt opp! Jeg vet det er irriterende å lese en blogg som får "avbrudd" hele tiden, men jeg håper dere skjønner hvorfor og at dere fortsetter å titte innom! Dette er nok ikke det eneste innlegget i dag liksom, men jeg vil bare si ifra til dere for sikkerhetsskyld fordi nå har vannet rent litt over kantenpå stress-begeret mitt. 

Fler enn meg som er stressa for tiden?

Nyt det mens du kan..

Hei!

Været i dag har vært helt himmelsk! Nok en gang skyfri himmel og utrolig varmt. Jeg har prøvd å nyte det så godt jeg kan i dag, jeg hørte nemlig at været skal bli dårlig i en periode fremover. Det skal bli ganske kaldt og til helgen kommer det jo også regn. Jeg håper bare at sommeren blir fin og varm, men ifølge de to siste sommerne vi har hatt så er det tydeligvis for mye å be om. Det er helt utrolig å se hvor fort ting kan snu.

Når vi snakker om ting som snur fort, utrolig trist den saken om Alexander Oen. Jeg skjønner bare ikke hvordan en så ung og trent person kan dø så plutselig! Det er så rart at alt kan bli borte iløpet av sekunder. At en i det ene øyeblikket kan være livlig, ha personlighet og bare le og ha det gør for så å i det neste sekundet være død, stille og helt borte. Tanken blir bare merkeligere og merkeligere for hvert sekund jeg tenker på det. Sender alle tanker til familie og venner. 

Nå som solen har gått mer eller mindre ned, og temperaturen begynner å synke, så venter jeg bare på at den herlige serien Game of Thrones skal begynne! Jeg har sett sesong 1, men i dag begynner sesong 2! Gleder meg som en liten unge, hehe.

Hva har dere gjort i dag? 
Noen andre som ser på Game of Thrones?
Bildedryss- Vårblomster

Hei!

Nå har vi endelig fått finværet tilbake! Sola skinner og himmelen er helt skyfri. Vinden er litt kald, men det gjør absolutt ingen ting! Blomstene begynner også å komme frem, og på trærne i hagen har det begynt å hoppe frem hvite blomster. Nydelig syn! I dag skal jeg prøve å nyde sola så mye som mulig samtidig som jeg må øve litt til matte-og tysktentamenen som vi har snart.Jeg slenger med noen bilder jeg tok tidligere i dag og ønsker dere alle en nydelig tirsdag! 

Hva skal dere i dag?
Hva syntes dere om bildene? 

 

1. Mai- ting som skjer denne måneden!

God morgen alle søte <3

I dag er det 1. mai! Helt utrolig å fort tiden går! Forhåpentligvis er dette starten på sommer og hærlig vær! Det er mye som skjer denne måneden, derfor tenkte jeg å lage en liste slik at dere får vite hva jeg skal i tillegg til at jeg forhåpentligvis får litt bedre oversikt! 

* Denne måneden starter jeg å jobbe i Dyreparken igjen. Denne sommeren skal jeg jobbe på Kutoppen i det store blå huset, hehe! Kom gjerne innom om dere er i Dyreparken en tur. Det blir spennende å begynne siden jeg aldri har jobbet i butikk før. Jeg har kun stått i kasse på soko, spisested i dyreparken. Men det skal nok gå fint. Starter den 5. mai for de som lurte. 

* Vi har en haug av prøver og tentamener denne måneden. I morgen har jeg Tysk-tentamen, wish me luck!

* Jeg får forhåpentlig beskjed om at jeg har kommet opp i tysk skriftlig. Vi må jo uansett komme opp i noe til eksamen, og siden muntelig er uaktuelt, haha, så har jeg bare bestemt meg for at det skal bli tysk SKRIFTLIG.

* Endre blir 18 år! :D

* Det er 17. mai <3

* Endre får forhåpentligvis ut båten sin og vi har vår første båttur i 2012 <3

Utenom dette skal jeg vel ha siste innspurt på skolen med masse lekser, prøver og fremføringer. Forhåpentligvis skal jeg også sole meg ute i solsteika og ta masse herlige bilder! Jeg blir forhåpentligvis også mer komfortabel med å kjøre bil utenfor områdene jeg valigvis kjører og sist med ikke minst koser meg masse med venner og familie. Sommer 2012 here I come!  Bildene er fra i går.

Hva er deres planer for mai-måneden?