juni 2012

Bare en dag igjen!!

Heii!

Beklager, men jeg har jobbet de siste dagene. I går følte jeg meg heller ikke serlig bra,så da prøvde jeg heller å sove. Noe som forresten faila, jeg sovnet ikke før rundt 1-tia og måtte opp 8. Var med andre ord et vrak idag, haha! Jeg skal på jobb i morgen også, men etter det har jeg fri frem til onsdag. Dagene skal nytes til det fulle! Jeg og Endre drar til Langesund for å besøke noen gamle venner av meg. Vi drar tidlig mandag morgen og blir nok frem til sent på tirsdag. Jeg kjenner jeg gleder meg utrolig mye til å bare slappe av nå! Dyreparken er en flott plass å jobbe, og jeg elsker virkelig plassen jeg jobber nå! men det betyr ikke at det ikke er slitsomt, haha!

Været de siste dagene har forresten vært helt nydelig! Men jeg har ikke helt fått muligheten til å nyte det. Til helga er det meldt regn, typisk meg! Jeg får bare krysse alle fingre og tær for at et mirakel skjer og at været snur helt om! Litt sol hadde ikke gjort noe! Jeg tok forresten noen bilder i går som jeg ville dele med dere. Bildene er av noen superkule blomster som åpner seg skikkelig når det er sol ute, og som er helt lukket når det er overskyet eller litt kaldt. 



Har dere noen ferieplaner?
Hva syntes dere om bildene? 

Dear Diary - DIY

Hei!

Nå tenkte jeg det kunne være på tide med et nytt "gjør det selv" innlegg, som jeg forresten endrer til DIY fordi det er mye kortere! I går begynte jeg plutselig å savne en bok som jeg kunne skrive ned dagens hendelser i, mer eller mindre en dagbok bare ikke fullt så hemmelig. I stede for å skrive om "årets kjekkeste" og "årets bitch" så vil jeg heller skrive om ting som skjer i hverdagen slik at jeg kan se tilbake på de dagene og huske og verdsette ting litt mer. Uansett så trenger jeg jo ikke å ramse opp hvilken gutt jeg liker i en bok, det tror jeg nok at alle vet uansett! Og når det gjelder årets bitch så gidder jeg virkelig ikke bruke masse penger og energi på en bok bare for å skrive det navnet ned.. Jeg har bedre ting å gjøre, haha. Men tilbake til saken, jeg ville ha en bok, derfor kjøpte jeg en i dag. Jeg kjøpte min på en hobbybutikk, så den var helt "ubehandla" når jeg kjøpte den. 

Slik så den ut:

Veldig kjedelig og trist utseende, defor fant jeg frem litt maling og pynt for å piffe den litt opp!

Jeg malte boken på utsiden før jeg begynte med noe annet. Jeg valgte å bruke lilla fordi det er en farge som passer sammen med det aller meste. I tillegg hadde jeg ikke mer hvitt igjen, så da ble valget ganske enkelt for min del. Velg en farge dere liker! Jeg brukte vannmaling (?) siden det er den malingen som tørker fortest. Jeg følte heller ikke at det var nødvendig med oljemaling. Når malingen tørker er det bare å pynte i vei! 

Hva syntes dere? 
Hvis dere har noe forslag til hva jeg kan lage så rop ut!! 

 

 

Litt fritid som skal nytes!

Heii!

Som dere ser så har jeg ikke fått blogget noe på de siste 2 dagene, og grunnen til det har vært at jeg ikke har vært hjemme. Jeg har jobbet begge dagene og kommet ganske sent "hjem". Det vil si jeg har ikke vært hjemme, jeg overnattet hos Endre og da ville jeg heller være med han enn å blogge hele tiden. Uansett så hadde jeg heller ikke med meg overførern til kameraet mitt, så da sparte jeg dere heller for "hei, hvordan går det" innlegg. I morgen har jeg en fridag før jeg skal jobbe de neste 3 dagene, derfor skal denne fridagen nytes! Jeg starter allerede i kveld med litt småkos.

På planen står nå film, farging av øyenbryn, ansiktsmaske, duftlys og te <3 

Jeg vet ikke helt om det blir film eller om det blir serie. Problemet mitt er bare det at jeg ikke vet hvilken serie det i såfall skal bli. Jeg har jo dexter, men i dag føler jeg for å se noe mer grey's anatomy aktig. Noe som er litt drama-aktig. Jeg kunne selvfølgelig startet omigjen med Grey's, men de episodene kan jeg omtrent utenat nå.

Noen som har noen gode ideer? 

 

Dagens outfit + planer for dagen

Hei!

I dag er det St. Hansaften og da hadde det jo passet utrolig bra med en fin båttur, men selvfølgelig så har regnet kommet for å bli.. Derfor er planen for idag at jeg, Endre og to venner av oss skal ha en liten filmkveld sammen! Blir sikkert superkoselig! Vi skal ha det hos Endre, og siden jeg skal på jobb i morgen så overnatter jeg liksågodt hos han. (mye enklere med buss) Hvor mye blogging det blir senere vet jeg derfor ikke, derfor lager jeg både et innlegg for "dagen i dag" og et outfit-innlegg. 

Antrekket mitt i dag ble ikke så veldig spenstig. Grunnen er at det for det første ikke er veldig varmt ute, for det andre at de fleste pynta toppene mine er på vask og for det tredje at jeg rett og slett ville ha på noe som var litt behagelig og avslappende, samtidig som jeg ikke følte for å gå i joggebukse. Derfor endte det opp med en olabukse, hvit genser, skjerfet fra sist handletur og en "genser" som matcher skyene utenfor. 

Jeg tror at jeg også skal ta med meg de blå kosesokkene mine til Endre etterpå. De er så utrolig gode å gå med! Nå er bagen nesten ferdigpakket. Jeg vet jeg bare skal overnatte en dag, men jeg må jo ha med jobbtøy, skift og alt sånn. Jeg er jente, don't blame me! 

Hva skal dere i dag?
Ha en flott St. Hansaften alle søte lesere!  

Gårsdagens innkjøp!

Hei!

Beklager, jeg vet at jeg lovte et innlegg igår etter handleturen, men da jeg skrev det så visste jeg ikke at jeg senere på dagen ville fåspørsmål om å jobbe. Så da jeg kom hjem rundt 12, og skulle opp halv 8, så¨var det litt andre ting jeg hadde i tankene enn å blogge.. I dag var jeg på jobb fra 10 til halv 6. Det var ganske deilig med tanke på været. En veldig stille dag. Nå skal jeg bruke resten av dagen på å slappe av, dusje og kanskje ha et lite hjemme-spa! Klør helt sinnsykt i ansiktet pga at jeg er solbrent! Uansett, her kommer innkjøpet fra gårsdagens handletur:

Topper: 75,- til sammen hos Only
Skjerf: 130,- hos blikkbox
Shorts: 250,- hos blikkbox 
Sko: 199,- hos lindex
Bh: 75,- hos H&M

Jeg bare elsker shortsene fra blikkbox! Så og si de eneste som passer meg både i livet OG rundt lårene. Alle andre er enten for små i livet eller for store rundt lårene, kjipt!

I tillegg kjøpte jeg disse to "blokkene" med scrappingpapir! Syntes de var sick fine, så måtte bare ha de. I tillegg fikk jeg begge to for 148,- til sammen!! DET er billig det!
Da vi nesten var ferdige med å handle, satte vi oss ned på en café for å ta noe å drikke. Jeg tok en Cola, og fikk denne beskjeden i korken.. Skulle jeg kanskje ta det som et tegn? haha! 



Sykt bra!

Det var mitt innkjøp. Jeg likte de nye tingene veldig godt og gleder meg til å prøve de ut! 

Hva syntes dere ?
Ha en flott fredagskveld videre!
 

Bilde-konkurranse!

Hei igjen!

Jeg kom over nok en konkurranse som jeg bare måtte melde meg på!! Akkurat nå sitter jeg med den pc'en som jeg har minst bilder på, så deltakerbildene mine ble ikke de beste, men om det er lov til å delta med flere bilder så legger jeg ut link til de i dette innleget! Bildene jeg har deltatt med finner dere HER  og HER og jeg blir utrolig glad for stemmer! Hver person som stemmer vil også få 2 kommentarer tilbake i stede for 1 som alle som kommenterer min blogg får. I konkurransen kan man blant annet vinne et kamera! Har utrolig lyst på den premien, hehe!

ix8vip
Har du stemt på mitt bilde?
Noen andre som har meldt seg på?

En smule solbrent..

Hei søtinger!

I går fikk jeg ikke blogget fordi jeg ikke var i nærheten av noen pc før 11 i natt. Vi hadde jo først og fremst skoleavslutninga igår, noe som kun gikk ut på å høre på noen sanger, noen taler og å få karakterene. Vi ble derfor ganske tidlig ferdig, så eter det dro jeg ned til Groos, en strand i Grimstad, sammen med vennegjengen. Veldig koselig, men jeg hadde selvfølgelig glemt solkremen! Jeg satt derfor i 4 timer, i knallsol på en strand uten solkrem. Ikke veldig smart, noe jeg fikk merke senere på dagen. Nå er jeg knallrød på nesa, i panna og har flotte skiller på armene, haha! 

Rudolph the red nosed reindeer <3

Syntes ikke så godt på bildene, og jeg har blitt mye bedre etter å ha smørt meg inn med lag på lag med aftersun! Men rød er jeg fremdeles. Heldigvis skal det bli regnvær de neste dagene, så jeg trenger ikke å oppleve det at jeg må sitte i skyggen for ikke å bli mer brent mens andre er ute på båtturer osv. Senere idag skal jeg på Sørlandssenteret på nattåpent, så det blir nok et lite "innkjøp" innlegg senere. 

Bare jeg som blir rød som en hummer i dette været?

Bildedryss!!

Hei igjen søtinger!

Jeg trodde ikke jeg skulle få laget et nytt innlegg før i morgen, men i stad gikk jeg en tur med Ludvik rundt i homborsund, og da fikk jeg tatt mange herlige bilder! Jeg har ike fått redigert ferdig alle ennå, men tenke at jeg kunne dele noen av de med dere. Alle ble ikke like gode heller, men sånn er det jo alltid. 

Som dere ser så er noen av bildene mer redigert enn de andre. Min favoritt denne gangen ble det aller siste bildet tror jeg. Jeg syntes denne blomsten var utrolig fin, og jeg elsker fargene på bildet! 

Hva syntes dere?
Hvilket bilde syntes dere var det fineste? 

Sommer-outfit!

Hei!

Været i dag er nydelig! Sol, skyfri himmel og ikke noen spesiell kald vind heller. Derfor valgte jeg å kle meg litt sommerlig i dag. Samtidig prøvde jeg ut stativet til kameraet. Må si at det var utrolig uvandt å ikke holde kameraet i hendene eller å kunne se hvordan resultatet vl bli før bildet blir tatt. Det ble derfor ikke så gode bilder, men øvelse gjør mester.. forhåpentligvis, haha!

Kjolen er fra LMC 

Planen for i dag er litt uklar ennå. Jeg drar kanskje ut på vannet med Endre snart hvis vi får tid. Etter det skal jeg se på avslutninga hans på skolen før vi drar over til noen venner på en hagefest med hele gjengen. Blir sikkert superkoselig! Jeg skal ta med kameraet, men jeg vet som sagt ikke om det er noen bilder jeg kan legge ut her på blogen. Ikke alle som er like glad i å få masse bilder av seg selv på nettet, noe jeg selvfølgelig respekterer! 

Hva syntes dere? 
Hva er deres planer for dagen? 

filmkveld med meg selv

Hei søtinger!

I dag hadde jeg jo trodd at jeg fikk god tid til bloggen, i og med at vi sluttet 12 på skolen, men det endre med at jeg ble med Endre hjem. Og etter en time eller noe sånnt fikk vi besøk av et par venner av han som heter Pål og Emil. Vi kjørte til byen for å kjøpe noe kinamat og dro deretter hjem til han ene. Veldig koselig, men da guttene etter hvert rigga opp til linking så stakk jeg, haha! Jeg kan spille noen spill som Bilspill og GTA osv, men når det kommer til Diablo så er jeg helt grønn. Jeg trodde at jeg ville ha noen fordeler ved å ha prøvd litt wow fra før, men ifølge guttene er det en enorm forskjell mellom de to spillene. Jeg ser ikke helt den da, men så er jeg jo jente og veldig lite spillgal når det kommer til visse spill.. 

Nå er jeg altså hjemme, og siden jeg har fri i morgen og ikke så mye annet å gjøre så skal jeg derfor kose meg med noen filmer. En filmkveld med meg selv! Haha, dere må jo tro at jeg er den store loneren! Slapp av, jeg har venner, haha! Jeg kan jo forresten ta opp en ting i samme slengen. Det har vært noen som har spurt om fler bilder av venner og mindre av bare Endre all the time, men grunnen til at jeg bare legger ut av Endre og ikke de andre er fordi jeg vet at jeg får lov av han. De andre er ikke fullt så glade i at jeg legger ut bilder, i hvertfall en del av de. I tillegg så har jeg så og si bare køddebilder av meg og vennene mine. Det er ikke kødd... Jeg vet forresten heller ikke om det blir mye blogging i morgen. Skal se på avslutningen til Endre + at jeg og han skal til noen venner på sommerfest. Kanskje jeg får lagt ut noe outfit og sånn!

Dette er noen av filmene jeg vurderer å se. Tror faktisk valget faller mot Twilight.. Ikke at jeg er så veldig glad i filmen sånn egentlig, men det er bare så ufattelig lenge siden sist!

Hvorfor gidde å dele opp vannmelonen når man kan spise den hel? lol...

Utrolig herlig, salt potetgull som jeg ikke husker navnet på <3

Burn og verdens beste is-kaffe! Jeg mener det, den er sykt god!!

Og sist, men ikke minst.. Herlige muffins jeg og mamma lagde igår.
Haha, nu skal det laxes ja!

Hva har dere gjort idag?
Ha en flott kveld videre alle sammen! 

Falske negler

Heii!

Tusen takk for alle kommentarene dere sender! Blir så glad hver gang jeg logger inn på blogg.no og ser at over 20 nye kommentarer venter på meg! dere er supre!Jeg vet jeg ikke har lagt ut del 2 av "kens spørsmål" ennå, det beklager jeg !! Jeg skal få skrevet ferdig det innlegget snart! I dag har jeg vært på jobb,og kom hjem rundt 5-tiden. En veldig stille dag på jobb på grunn av været. Da jeg kom hjem ble jeg litt rastløs og bestemte meg derfor for å bruke opp noen av løs-neglene som jeg kjøpte for evigheter siden! Tror faktisk de er fra ifjor sommer! 

Åsså et fjortis-bilde til slutt <3 Huff, ser forresten ut som om jeg har det megaskillet i panna.. Er bare lyser, slapp av, haha!

Vanligvis er jeg ikke sånn super-fan av sånne negler. Syntes det fort kan bli veldig mye, men min erfaring med disse er at de detter av etter et par dager. Hvis ikke har jeg også en lei tendens til å pirke de av.. Veldig typisk meg for de som lurte!

Hva syntes dere om fake-negler?

Dyreparken - bilder

Hei!

Idag har jeg vært på jobb fra 2 til 7. Jeg dro før 1, så fikk ikke noen tid til å blogge før det dessverre. Etter jobb måtte jeg vente halvannen time på buss, så da gikk jeg og Ludvik, en venn av meg som også jobber i parken, rundt i parken og i Abra Havn. For dere som ikke vet hva Abra Havn er for noe så er det den nye delen av parken som akkurat har åpnet. Det er egentlig bare en enorm overnattingslandsby, men det går også an å leke der eller bare se seg rundt. Jeg hadde aldri vært der før, men det var veldig fint! Jeg hadde bare med meg mobilen, så bildekvaliteten ble ikke helt på topp. 

Ble ikke sånn altfor mange, men får prøve å ta med meg kamera i morgen. Skal jobbe da også, men da er det tidligvakt.

Hva har dere gjort i dag?
Hva syntes dere om bildene? 

Innkjøp! :D

Heii!

I dag har jeg vært på sørlandssenteret og shoppa! Jeg kjøpte en del ting som jeg har planlagt å kjøpe ganske lenge. Det ble litt dyrt, men fy søren å det er verdt det! Jeg pleier jo ikke å shoppe nye klær hver dag liksom, men nå måtte jeg bare fylle opp med litt sommerlige klær! Det ble et par topper, noen bukser og en kjole. Buksene kjøpte jeg rett og slett fordi jeg vet at det ikke bare blir sol i sommer, og i tillegg så trengte jeg fler nå. Shoppingturer med mamma er alltid koselige <3

Topp: Blikkbox 130,-

Topp: Vero Moda 180,-

Topp: Vero Moda 160,-

Bukse: Vero Moda 299,-

Kjole: LMC 399,-

Jauda. Bildene ble ganske dårlige fordi det for det første ble speilbilder, og for det andre fordi lyset i rommet er veldig dårlig.. Noe som forklarer det stygge merket i speilet..

Hva syntes dere? 

Chillin' in the sunshine!

Hei!

I dag har vi hatt fri fra skolen pga eksamenen som jeg hadde i går, så frem til nå har jeg bare kost meg ute på verandaen. Været ute har vært herlig, selv om det blåser en del. Jeg tror dete blir en helt nydelig sommer, i allefall hvis det fortsetter slik som det har vært nå i det siste! Jeg håper jo selvfølgelig at gadene går opp et par grader, men jeg skal ikke klage. Nå mangler jeg vel egentlig bare en skål med jordbær og radioen på full guffe <3


Gleder meg til disse blir modne!!

Pæretreet vårt har også begynt å spire!


Og her har vi dyret som har fotfulgt meg i hele dag fordi hu er så glad i å bli klødd.. Søt er hu da i allefall <3

Hvordan er været hos dere?
Hva syntes dere om bildene? 

Sommerferie!!

Hei!

I dag ble jeg ferdig med alt skolearbeid før sommerferien, og har derfor så og si sommerferie! Utrolig deilig! Vi må møte opp noen dager neste uke, men da er det jo bare avslapping og morro. Jeg skal også se på avslutninga til Endre neste uke fordi han er avgangselev siden han går elektro og de bare har to år. Heldige! Så det betyr at etter sommeren så må jeg gå et helt år alene på skolen uten Endre, noe som blir utrolig rart! Har jo alltid gått på samme skole som han så lenge jeg har kjent han, men jaja, vi flytter jo sammen neste sommer uansett. 

I dag var jeg på min aller første båttur. Det var sååå digg! Jeg bare elsker å kjøre båt om sommeren når det er så fint vær som det det har vært idag. Spiste også sommerens første softis. Jeg er egentlig ikke så altfor glad i softis, så jeg spiser det egentlig veldig sjeldent, hehe. Jeg fikk også lønning i dag, så det ble en veldig fin start på sommerferien må jeg si! I morgen skal jeg dra på en aldri så liten handletur, yey! :D

Hehe, ja, et veldig redigert bilde! Men hadde ikke så veldig mange andre.. Jeg må få tatt noen nye bilder iløpet av de neste dagene. 

Hva har dere gjort i dag?
Fler som har mer eller mindre sommerferie nå? 

Lykke!!

Hei!

Jeg har ikke tid til å skrive noe stort i dag fordi jeg egentlig har utrolig mye å gjøre nå, men måtte bare dele med dere at drømmen min gikk i oppfyllelse! Jeg kom heldigvis opp i biologi, noe som betyr at jeg er ferdig med kjemi og fysikk! Herlig følelse. Nå skal jeg bruke resten av dagen til å lese meg opp på organsystemer, sirkulasjon av blod osv hos de forskjellige dyregruppene! Egentlig et ganske fint tema, men blir vanskelig å skulle kun snakke om det i 5 minutter! Hvordan skal jeg kunne snakke utfyllende om så mye på så kort tid!?



Da er det bare å finne frem te-koppen og stearinlysene, så er jeg klar for eksamensøving! 

Hva kom dere opp i? 

Herlig sommmersang!

Hei!

Da har det skjedd igjen dere! Jeg har nok en gang fått en sang på hjernen og synger på den som aldri før, haha. Men det rare er at jeg hørte denne for første gang for kun noen dager siden, selv om jeg tror den har gått på radioen en stund, men jaja. Herlig er den i allefall, og nå som go'været har kommet så passer denne bare supert! Hadde det bare ikke vært eksamenstid nå.. Gleder meg i allefall til fredag, da er jeg ferdig med eksamen OG jeg før lønninga mi! Da skal jeg feire med shopping og forhåpentligvis båttur!

Hva syntes dere?
Fler som er veldig klare for ferie nå?

Stille før stormen..

Hei!

I dag har vi som må opp i muntlig eksamen en fridag. Jeg gruer meg så til i moren, da får jeg vite hva jeg må opp i. Jeg vet jo at jeg kommer opp i noe, men tro meg, det er ganske stor forskjell for meg å komme opp i biologi, og det å komme opp i f.eks kjemi. Biologi er vel så og si det eneste jeg føler at jeg har grunnlaget for å klare, derfor satser jeg alle korta på at det er nettop det jeg vil komme opp i imorgen. Etter at vi har fått beskjeden så har vi to dager på oss til forberedelser. Med andre ord så er selve eksamenen på torsdag. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg, men jeg skal juble sååå når det er over! 

Random bilde fra tidligere. 

Regner med at jeg ikke er den eneste som skal opp i muntlig her i landet, hehe, så er nok ikke bare jeg som er stressa?
Hva vil dere helst komme opp i imorgen? 

Svar på spørsmål- del 1!

 Hei igjen alle søte!

Nå har jeg svart på en del av de spørsmålene dere har sendt meg! Det ble visst en god del spørsmål, men det er jo bare koselig. Jeg har prøvd å svare så godt jeg kan, så jeg håper dere liker svarene mine :) Resten av svarene vil komme til mandag! 

hvordan vil du forklare klesstilen din ? ;) Veldig ubesluttsom om humørbestemt, haha!

hva er det, det beste du liker med deg selv? :) Det jeg liker best ved meg selv er vel kanskje det at jeg ikke tar meg selv så høytidelig, at jeg tåler å bli driti litt ut. Jeg liker også at jeg blir sett på som en god venn ^^
Hva slags sminke bruker du? Det varierer litt, men som oftest er det foundation, mascara og øyeskygge.
hvilket kamera bruker du til å ta 
bilder? :)  Jeg bruker to forskjellige. Begge er Canon, men det jeg bruker mest nå for tiden, og som jeg brukte til bildet i innlegget er Canon EOS 550 D
 

Haha, måtte bare ta med bildet! Ikke at det sier så mye om kameraet da, men jaja<3

kan du lage sminkevideo ? :) Ja, det kan jeg! Har laget en før også, og den finner du her J

Fester du mye, eller? :) Nei, det gjør jeg ikke. Ser ikke helt poenget i å feste hver helg, hehe.

hva liker du best ved å blogge ? :) Jeg liker veldig godt det å få tilbakemeldinger, men også det å kunne få ut følelser og tanker.

Beste minne så langt i år? :) Oi, det er alltid vanskelig å svare på! Jeg har mange gode minner, noen morsomme og noen ikke fullt så gode, men som jeg allikevel ikke ville forandret noe på. Det beste minnet er vel kanskje da vi samlet hele gjengen på en sommerfest. Det var utrolig koselig!

kjempefin blogg du har! :-) Takk for det! :D

Favoritt sanger ? Payphone, summer paradise, Whistle, call me maybe +++

Hvorfor begynte du å blogge? Det er jeg ikke helt sikker på egentlig. Det var vel kanskje en blanding av det at jeg ville se hvor langt jeg kunne komme og at jeg ville dele bilder og diverse andre ting med lesere, jeg syntes det virket veldig gøy.
Hvilke blogger leser du? Jeg leser mange forskjellige egentlig! De jeg er oftest innom er fotballfrue.com  Sandrasif.com  Storkenkommer.blogg.no  Odaemili3.blogg.no  Voeblogg.no

Hvor lenge har du blogget? Med alle de bloggene jeg har hatt (3 stk) så har jeg nå blogget i 1 år og nesten 5 måneder, men med denne bloggen har jeg blogget siden september om jeg ikke husker helt feil. 

Hvor har du fått designe fra? Designet har jeg fått ifra siljelien.blogg.no

Noen du liker eller er sammen med ? Jaa, er sammen med verdens herligste gutt, Endre! <3



Hva inspirerer deg ? Mye inspirerer meg, men som oftest så er det andre blogger eller nettsider. Det kan også være bøker eller kataloger.
hvilke land har du vært i? :) Polen, Danmark, Tyskland og Sverige <3

Hvor jobber du, og hva er målet ditt i karriere? Akkurat nå har jeg sommerjobb i Dyreparken (kutoppen og jungelbob foto for dere som lurer) Og skal jobbe der ut sommeren. Etter sommeren håper jeg på å få en del barnepass-jobber. Senere er planen å utdanne meg som sykepleier og enten jobbe som jordmor eller bli barnesykepleier.

Kutoppen <3

Hva er dine planer for sommerferien? :)) I sommer skal jeg jobbe, kose meg med familie, vener og Endre. Kanskje noen utenlandsturer, en del båtturer og sikkert mye is og moro <3

favorittbutikk? Jeg har mange fav.butikker egentlig, men det kommer jo an på om det er snakk om klær eller annet. Jeg digger Donna bianca, men fy søren å dyrt det har blitt der i det siste! Utenom det så er det jo Vero moda, BikBok, Cubus osv.. Når det kommer til ting så husker jeg ikke navna på butikkene, men alt som har med innredning, pyntesaker til hus osv er virkelig noe i blinken for meg!

Hvordan vil du beskrive deg selv?:) Snill, overhyper jente, haha.

 

 

Mitt lille prosjekt

Hei!

I dag ble det ingen jobbing på meg. Jeg skulle jo egentlig ha jobbet i dyreparken idag, men siden jeg var så dårlig igår så ble jeg enig med lederen min om at jeg skulle prøve å slappe av og bli bedre idag for så å heller jobbe i morgen. Heldigvis så har jeg blitt mye bedre i dag! Jeg er jo fortsatt forkjøla og sliten, men mye mindre enn i går. Jeg har hatt mye overskudd av energi til enkelte tider i dag, men jeg merker at tålmodigheten min er helt på bunn! Jeg trudde at jeg skulle krepere da jeg var med mamma for å handle mat i sta, folk overalt! haha. 

Nok om det og tilbake til overskriften! I det siste har jeg bare blitt mer og mer lei av skole pc'en min, av to grunner.. 1: den bråker utrolig mye til tider og blir fort varm (kanskje min egen skyld..) og 2: den kan være skikkelig kødden av og til, noe som ikke passer til min tålmodighet! Derfor ville jeg ha meg en lite avbrekker fra den pc'en og dro derfor frem min andre pc! Det er den je skriver ifra nå btw. Jeg elsker denne pc'en og den er så mye bedre enn den andre, men jeg har ikke turt å bruke den til å lagre bilder og sånn på fordi den har kræsja en gang før, og da mista jeg ALT! Utrolig kjipt. Men nå er altså mitt "lille" prosjekt det å se igjennom gamle bilder, kanskje slette noen, rydde opp på denne pc'en og overføre musikk fra den andre og over til denne slik at jeg etter hvert kan begynne å bruke denne mer igjen. Høres kanskje lett ut, men når du slår på en pc som har ligget stille i et par måneder så kan jeg love deg at antallet oppdateringer og annet drit som tar tid er utallige.. Det gjør pc'en litt treig å jobbe med.. 



Hvis jeg overlever dette så er planen også å rydde rommet mitt litt. Jeg blir bare så rastløs av å ha sittet stille i flere dager, can't help it! Men jeg må passe på å ikke slite meg helt ut da, skal jo tross alt på jobb i morgen! Jeg beklager om det har blitt noen skrivefeil iløpet av dette innlegget, men tastaturet er så utrolig uvant å bruke! Jeg skal forresten også prøve å svare på en del av spørsmålene som dere sendte meg, men tviler på at jeg rekker alle i dag. I moren skal jeg jo jobbe, så resten vil komme på mandag. 

Hva skal dere i dag?
Ha en nydelig lørdag alle sammen!  

Beklager nok en gang..

Hei!

Beklager nok en gang for at det ikke har blitt noen blogging verken igår eller idag, men jeg er fortsatt ikke blitt frisk. Egentlig har jeg bare blitt mye mer forkjølet. I tillegg sprenger det i hodet mitt og jeg er bare veldig slapp. Jeg har egentlig utrolig lyst til å blogge, men jeg klarer liksom ikke å konsentere meg ordentlig. Nesa mi kiler hver gang jeg puster, haha! Og i tillegg så føler jeg meg jo ikke veldig bra, så det eneste jeg egentlig har lyst tilå gjøre nå er å sove godt under dyna mi. En annen grunn til at jeg ikke har kommet med noen nye innlegg er vel også litt det at da må jeg også svare tilbake på alle kommentarene, noe jeg virkelig ikke orker akkurat nå! Men slapp av, jeg skal svare dere tilbake når jeg blir litt bedre!

Dette har blitt min beste venn akkurat nå. Jeg er sikker på at jeg kommer til å ha et stort sår under nesa når dette er over, ahaha! Heldigvis så er disse ganske myke da. For sikkerhetsskyld kjøpte mamma en pakke med 10 sånne "pakker" i, så jeg tror jeg har nok for en liten stund!

Nå har jeg akkurat tatt på meg mine superherlige sokker som jeg fikk av Endre. Jeg har også tykke "hello kitty" sokker under, så føttene mine har det godt og varmt nå, hehe. Jeg har også et par av disse i hvitt, jeg bare elsker de! I vinter brukte jeg disse hele tiden fordi det var så kaldt på morgenen. Herlig rett og slett <3

I går begynte jeg på denne boka som jeg har hatt lyst til å lese i evigheter! Harry Potter fan u said? Bare litt... Jeg leste ut den første historien i boka før jeg ikke klarte mer. Nesa mi tar livet av meg,og den fjerner jo alt som heter konsentrasjon! Så jeg sitter og snufser konstant, og pga kilinga så sitter jeg her og halvveis nyser hele tiden. Jeg får liksom ikke nyst det av meg, for det kiler på nytt hver gang jeg bare puster bittelitt med nesa, buhu. 

I går fikk jeg et energisjokk etter å ha ligget stille i noen timer, det er egentlig veldig normalt for meg å få slike energisjokk om jeg holder meg rolig i et par timer haha. De som kjenner meg skjønner hva jeg snakker om.. Så derfor fyker jeg rundt i huset, prøver å finne på ting. det endte med at jeg blant annet lagde dette bokmerket. Selvdigger? En smule <3 Neida..

Så dette er min hverdag for øyeblikket. Paracet og nesespray ble visst ikke med på bildet, men de hører også med. Jeg følte også det ble litt teit å ta bilde av dyna og sofaen, men dere skjønner sikkert også at det er her jeg tilbringer dagen for øyeblikket. Jeg håper bare det går over til i morgen, jeg skal jo jobbe lørdag og søndag! 

Hvordan har dere det?
Noen andre enn meg som har vært hjemme fra skolen idag? 

Bildedryss

Hei igjen!

Været ute idag har vært veldig fint! Derfor ville jeg ut å ta noen bilder. det ble ikke så mange bilder, men jeg fikk tatt et par stilige! Spesielt fornøyd ble jeg med bildene jeg fikk tatt av en fluetype som jeg ikke husker navnet på. Alt jeg vet er at de likner på veps, men at det er en flue, haha. Bildene er litt redigerte, i allefall de fleste, men jeg har kun brukt effekter fra redigeringssiden picmonkey.

Hva syntes dere om bildene?

Ikke helt i toppform..

Hei!

I går sa jeg jo at siden jeg har fri idag så skulle jeg prøve å blogge en del. Akkurat nå så kan det se ut som at den planen gikk rett i dass! Jeg har utrolig lyst til å blogge, men det ser ut til at forkjølelsen har tatt meg igjen. Nesa mi er helt tett, jeg sitter å nyser så og si hele tiden. I tillegg er halsen min vond og ekkel. Formen er ikke på topp i det hele tatt, og jeg har mest lyst til å bare ligge under dyna mi! Jeg håper at det vil gå over snart, men jeg kan jo ikke love noen ting. 


Haha. 

Fler som ikke føler seg helt i form for tiden?
Hva er deres planer for dagen? 

 

Tomrom i hverdagen!

Hei!

Beklager for lite blogging i dag,men for det første har jeg ikke vært hjemme, og for det andre så har jeg heller ikke følt meg særlig bra. I morgen har jeg fri, så da skal jeg være flinkere!

Som jeg har nevnt tusen ganger så elsker jeg serier som frustrerte fruer og Grey's anatomy, og pleier alltid å se pådisse seriene hver tirsdag, men nå som Frustrerte fruer er slutt så er tirsdagene sykt tomme! Jeg har jo Grey's, men det blir liksom ikke helt det samme når jeg ikke får sett frustrerte fruer i tillegg. Det er så trist å tenke på at det er over! Jeg har så og si fulgt med fra begynnelsen, og de episodene jeg ikke fikk sett i begynnelsen, har jeg sett i ettertid. det var rett og slett bare utrolig trist å se den siste episoden. Tragisk, I know, men man blir jo litt knyttet også. Jeg gruer meg så utrolig mye til Grey's anatomy slutter, den serien har jeg sååå mange minner til! Jeg husker jeg og mamma så de første episodene sammen, det var den tiden da jeg gikk på teater og begynte å like cappuccino! Haha <3

Haha, jeg måtte bare! bildet er ifra google btw.

Blir dere triste når serier tar slutt?
Nå skal jeg kose meg med Grey's Anatomy!! 

Ukens spørsmål!

Hei igjen!

Etter å ha lest uttallige blogger med "ukens spørsmål" så tenkte jeg at jeg også kunne henge med på! Jeg håper jo at dere vil stille spørsmål til hver gang, men hvis det ikke blir noen "suksess" så korter jeg det ned til å bli annenhver eller noe, men vi får se. Jeg tenkte at det vil bli startet en ny runde hve mandag, og hver søndag vil jeg se igjennom spørsmålene og svare så godt jeg kan. Pga jobb så kan det hende at jeg enten svarer på lørdagen eller mandagen istede for søndagen, men da gir jeg beskjed. 

Har dere noen spørsmål ?

Gjør det selv- fyrstikkeske!

Hei!

nå er det lenge siden jeg har hatt et "gjør det selv" innlegg! Egentlig syntes jeg at "gjør det selv" er et utrolig tungvindt navn på innlegget, og jeg vet om flere som heller kaller det DIY (do it yourself?) men jeg vet ikke helt om jeg burde bytte navn nå som jeg har kalt alle de andre for "gjør det selv". Hva mener dere? Og for dere som ikke vet hva "gjør det selv" innleggene handler om så er det innlegg hvor jeg tipser om diverse ting dere kan lage hjemme. Eksempler kan dere finne her.

Som kanskje en del av dere har fått med dere så elsker jeg lys! Jeg elsker stemningen av tente lys i mørke rom. Jeg tenner lys når jeg leser bøker, når jeg øver til prøver eller når jeg bare skal slappe av. Derfor bruker jeg også mange fyrstikker, lighter er liksom ikke like koselig. Men siden fyrstikkesken er så kjedelig å se på så ville jeg "pimpe" den litt, haha! Det eneste du trenger er:

Fyrstikkeske i ønsket størrelse
Lim
Ark + annet å pynte med

 

Det du gjør er at du velger deg ut noen farger som du har lyst til å bruke. Jeg valgte to "temaer" hvor det ene ble litt sukkersøtt og det andre ble mer stilrent. Først lålte jeg opp papiret ved å legge esken ned på ønsket papir, tegnet rundt og klippet ut den degnede figuren. Deretter limte jeg arket på esken og pyntet med bånd og klistremerker. Husk å ikke lime noe over den stripen hvor du skal dra fyrstikken. Det anbefales heller ikke å ha noen pyntetråd i nærheten, da dette kan ta fyr. Better to be safe than sorry...

Hva syntes dere? 
Må forresten vise dere et forslag til header som jeg fikk tilsendt istad! Veldig fint etter min mening,men jeg vil også høre hva dere syntes. Mer om det etterpå! :D 

 

IXUS VIP-blogger

Hei!

I går kom jeg over et innlegg på tcmn sin blogg hvor en kunne delta i en super konkurranse om å teste ut et kamera for Canon! Kameraet har Wi-fi-kobling, noe som gjør at en ikke trenger å drasse rundt på den irriterende ledningen hele tiden! Jeg har så lyst på det kameraet av to enkle grunner, jeg ELKSER jo å ta bilder i tillegg til at jeg alltid glemmer den ledningen! 

ix5vip
Noen andre enn meg som har veldig lyst til å vinne denne konkurransen?

Herlige kanelsnurrer!

Hei!

Nå har jeg og mamma akkurat bakt ferdig noen helt supre kanelsnurrer! Mamma har stått for det meste av bakingen da, jeg bare bakte de ut og tok på "fyllet" side jeg ikke har følt meg noe bra i dag. Vi har brukt same oppskrift tidligere også, og jeg rett og slett elsker den! Vi dobler den da, siden vi er såpass glade i søtt, haha. I tillegg pleier jeg å ta med litt til Endre også. Bollene blir utrolig store og saftige, og i tillegg så holder deigen til mange boller! Når vi dobler deigen så holder det til 3 stekebrett med store kanelsnurrer! Om dere vil ha oppskriften så kan dere gå inn på dette innlegget!

Herlige! Om dere vet om noen sider med herlige oppskrifter så blir jeg veldig glad om dere deler de med meg! :D
Må forresten også bare si tusen takk til alle dere som kommer med så utrolig koselige kommentarer! Jeg blir så glad av å lese det dere skriver til meg, det betyr veldig mye!

Before I die..

Åh, jeg bare elsker disse bildene! De er så søte, og jeg blir i så godt humør av å lese alle de søte ideene! Bildene er som dere sikkert har forstått fra weheartit <3

Nydelig sang!

Hei og god morgen!

Denne sangen er bare helt nydelig! Jeg får så god følelse av denne, og jeg kan høre på den om og om igjen. Syntes ikke Maroon 5 har så veldig mange gode sanger,men "moves like jagger" og denne sangen er to sanger som jeg har blitt veldig glad i. Jeg har fått så mange gode minner til de to sangene <3 

Hva syntes dere om sangen?

If there ever comes a day when we can't be together..


Weheartit.com

Søteste bilde! Måtte bare dele det med dere. Sitter på weheartit akkurat nå, og noen av bildene/ tekstene er bare helt nydelige!

Hva syntes dere?
Fler som er på weheartit? 

Deilig med litt fri!

Hei!

Endelig har det kommet en helg hvor jeg har fri igjen. De siste ukene har jeg jo jobbet, så da har jeg ikke fått sovet ut noe, men denne helga skal nytes! I går hadde jeg besøk av ei venninne som heter Anita. Det var veldig koselig, vi snakka så mye at jeg til slutt ble skikkelig tørr og sår i halsen. Vi så også påen del filmer, blant annet "127 hours" som gikk på en av pluss-kanalene.

I dag har jeg ikke følt meg fullt så bra, våknet opp med vond hals og følte meg litt uggen, men får håpe det snart går over! Har forresten fått meg fire nye "familiemedlemmer". Kjøpte fire "black molly" i fiskebutikken tidligere idag, så da får de det forhåpentligvis fint i akvariet mitt! Jeg kan ta noen bilder av de etterpå, men sånn superspennende bilder blir det nok ikke haha! Resten av kvelden skal jeg tilbringe hjemme. Jeg vet ikke helt om det blir pc eller om valget faller på TV, men kos skal det bli i alle fall! Egentlig så håper jeg på litt tordenvær sånn at jeg kanskje finner roen til å lese en bok eller noe, men foreløpig har det kun blitt regn.


Bildet er tatt for en stund siden.

Hvordan er været hos dere?
Hva har dere gjort denne helgen?