juli 2012

Hvilken frisyre?

Hei!

I det siste har jeg bare sett håret mitt forfalle mer og mer og tenkte at nå må det vel snart være tid for en ny hårklipp! Men jeg har et lite dilemma, jeg kan ikke bestemme meg for frisyre! Skal jeg beholde frisyren jeg har nå og bare klippe tuppene, skal jeg få lugg, skal jeg klippe meg skulder-kort eller hva skal jeg gjøre!? For litt inspirasjon så tittet jeg litt rundt på google og fant mange fine frisyrer, men om de passer meg aner jeg jo ikke! Jeg har forresten også ennå et dilemma, om jeg skal farge håret eller ikke.  Haha, jeg er ubesluttsom! Men hva syntes dere er fint? 


Nå må jeg pakke og skyndte meg til Endre! Skal overnatte der i natt siden det er lettere å komme seg til jobb fra han, så vi snakkes!

Har dere noen forslag? 

Dagens nyheter + outfit

Hei søtinger!

I dag har jeg tilbragt dagen her hjemme i Homborsund og lekt litt husmor. Det vil si at jeg har ryddet rommet og tørket støv, haha, mye til husmor! Men det var i allefall veldig deilig å få gjort det, og når jeg da i tillegg valgte bort soling så syntes jeg at jeg kan være litt stolt av meg selv! Fremover skal jeg jobbe i tre dager før jeg får en periode på 4 dager med fri, og de skal nytes! I går bestilte jeg min aller første ferie uten foreldre. Var en ganske merkelig følelse siden jeg er så vandt til at det er de som ordner alt, men en dag må jo jeg også vokse opp.. Så på lørdag drar jeg sammen med min herlige venninne Anita på Danskebåten! De fleste ville vel kanskje overnattet og sånn i Danmark, men neida, vi syntes det er båtturen som er gøy, derfor blir det dagstur med båten + litt shopping i Hirtshals frem til båten går tilbake. Selve båtturen var veldig billig, det kostet rundt 140 per pers, men jeg har på følelsen at jeg kommer til å bruke litt mer penger enn som så. Jeg gleder meg i allefall! Små barn, store gleder <3 


Søteste bamsen ever! Storebroren min vant den i Dyreparken åsså ga han den til meg, lykke! Og ja, for dere som ikke har skjønt det så elsker jeg bamser, haha!

Speilbilde, as always <3 

Har dere dratt på utenlandstur alene før?

En smule sliten..

Hei!

Nå har det gått et par dager siden sist, og beklager for det! Jeg har bare ikke hatt tid til noe annet. De siste dagene har jeg jobbet så og si hele dagen og har rett og slett ikke orket å begynne bloggingen når jeg har kommet hjem. Akkurat nå er hodet mitt litt overbrukt og vil helst bare sove, men nå som jeg har litt fri så blir nok dagen brukt til noe litt mer effektivt,og lista over hva som må gjøres er ikke akkurat kort. Planene for siste del av dagen er derfor å rense akvariene, dusje, støvsuge og tørke støv på rommet om jeg rekker og forhåpentligvis få besøk av Endre. Interessant dag, I know. Forresten veldig gøy å se at så mange vil delta i konkurransen! Og det er fortsatt mulig å melde seg på. Beklager for lite innholdsrikt innlegg, men nå vet dere i allefall at jeg lever! Nå skal jeg lage meg en herlig kopp med te før jeg setter igang med arbeidet!


Pukka-te <3 

Hva har dere gjort i dag?
Fler enn meg som er litt småslitne? 

Konkurranse - vinn hjemmelaget skrin+ goodiebag!!

Hei igjen!

Nå har jeg bestemt meg, jeg kjører igang en konkurranse hvor premien er det hjemmelagde skrinet. I tillegg har jeg lagt med en liten surprise som dere ikke får sett helt, men dere kan jo prøve å se det på bildet som er under. Konkurransen vil vare i en uke, altså frem til neste torsdag og dere kan kommentere så mye dere vil (plis, ikke spam så altfor mye, jeg må liksom sjekke alle kommentarer). Det eneste dere trenger å gjøre er å like denne facebooksiden (Bloggens facebookside) og kommentere at dere er med + navn og epostadresse! Jeg kommer til å sjekke at dere faktisk har likt siden, så det er lurt å skrive deres facebooknavn!

Vinneren vil bli trukket tilfeldig med random.org!

Hvem er med?

Outfit + planer for dagen!

Hei søtinger!

Idag steiker sola skikkelig ute, og da har jeg endelig fått planlagt en strandtur med ei som heter Siri. Siri er en jeg har jobbet mye med i sommer og hu lyser virkelig opp dagen! Vi har det bare morsomt sammen når vi er på jobb, haha! Så nå skal vi møtes i byen og dra til en av strendene som finnes her. Planen var egentlig å dra til Kristiansand, men siden det var meldt så bra vær så ville vi heller bruke denne dagen på noe som vi ikke får gjort når det regner. Dessuten har jeg kun badet en gang i år, så vi får se om dette blir nummer 2! Jeg legger med dagens outfit siden det er sick lenge siden sistgang.

Shorts fra blikkbox, toppen husker jeg ikke.

Hva syntes dere?
Hvordan er været hos dere? 

DIY - søtt skrin

Hei!

Da jeg sa tidligere at jeg skulle legge ut ennå et innlegg så hadde jeg helt glemt at jeg skulle vekk på jentekveld. Men flink som jeg er så har jeg nå fått redigert ferdig bildene sånn at jeg kan vise dere det nyeste jeg har laget, nemlig en boks, haha! Jeg husker ikke hva det heter, det er vel kanskje skrin det kalles? Anyway.. Selve skrinet kjøpte jeg på Søstrene Grene da jeg var i kr.sand. Tror det kostet 18 kroner om jeg ikke husker helt feil. Ganske billig! I tillegg så trengte jeg noe å ha som alternativ til premie ved eventuell konkurranse, så får dere bare si ifra om dette er noe dere kunne tenke dere å vinne!

Hva du trenger til dette varierer utifra hva slags utseende du vil ha på skrinet. Det jeg brukte var vannmaling, pussepapir, dekoreringspapir, lim og dekorasjon. Fremgangsmåten er veldig enkel! Du starter med et vanlig skrin som helst bør være i ubehandlet tre slik at du kan male på det uten problemer. Når du skal male bør du bruke en farge som passer til dekorasjonen. Jeg valgte å blande mørkebrun, hvit og gul. Dette ga meg en beige-aktig farge som ga skrinet et litt gammeldags preg. For å få det til å se slitt ut valgte jeg å bruke lite maling slik at penselen ikke fikk dekker alt. Dette kan dere f.eks se på lokket. Hemmeligheten er med andre ord en nesten helt tørr pensel!

Etter at du har malt ferig skrinet kan dekoreringen begynne! Jeg valgte papiret som dere ser på bildet over fordi det passet med fargene på skrinet. Dette papiret linte jeg på toppen av skrinet for så å male lett over dette også. På den måten stikker det ikke så veldig frem fra boksen. I tillegg valgte jeg å bruke pussepapir lett over kantene på papiret slik at de ser litt slitte ut. Helt til slutt limte jeg på uglemotivet og Voilà! 

Hva syntes dere?
Kunne dere tenke dere å vinne dette i en eventuell konkurranse? 

Pakke i posten!!

Hei!

For ca en uke siden så meldte jeg meg inn i hobbyklubben og kunne da velge ut en velkomstgave. Jeg valgte ut en scrappingbok, en tegne- og malebok og tegnesett. For de av dere som ikke visste det så er jeg egentlig veldig glad i å tegne, og for et par år siden så hadde jeg en periode hvor jeg faktisk ble veldig god! Men etter hvert så ble det til at jeg bare sluttet å tegne, og "skillsa" ble borte. I dag fikk jeg pakken i posten og jeg elsker det jeg har fått! supermye inspirasjon og jeg gleder meg til å starte med tegningen igjen! I tillegg fikk jeg med 4 supersøte bokmerker og en haug av ulike heklenåler.

Så denne dagen skal gå til litt kreative saker. Jeg har allerede noe i tankene, men jeg får se hva jeg ender opp med! Hvis det blir ferdig idag så dukker det nok opp et innlegg også før dere vet ordet av det.

Noen andre som er medlem av hobbyklubben?
Om noen av dere har tenkt å joine så kan jeg gjerne verve dere!! :D

Ny header! :D

Hei!

I en lengre periode nå har jeg ønsket meg en ny header som ikke var så utydelig og grå som den forrige, men jeg har liksom aldri funnet en som har passet. Men idag klarte jeg ikke å la vær, jeg måtte bare få laget en ny med litt mer liv, haha! Kan ikke si jeg er superfornøyd med denne heller,men den får duge intil en ny er laget, forslag tas imot med takk! Egentlig så vil jeg ha en header som viser til hva denne bloggen handler om, altså fotografering og andre hobbysaker, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få det frem og samtidig lage en fin header av det. Uansett så har jeg i allefall laget en ny header som dere sikkert allerede har sett!

Hva syntes dere?
Likte dere denne eller den forrige best? 

Shoppingtur til Kr.Sand

Hei søtinger!

Utifra overskriftene den siste tiden så ser det jo ut som jeg ikke gjør noe annet enn å shoppe! Det er jo selvfølgelig feil, men saken er den at jeg rett og slett ikke har hatt tid til noe blogging før nå fordi jeg har vært veldig opptatt. Det har jo vært jobb selvfølgelig i tillegg til at jeg har overnattet hos Endre. Jeg kunne jo ha slengt inn et innlegg sånn rundt ti på kvelden, men hva er poenget? Jeg har jo ikke akkurat hatt veldig mye å blogge om de siste dagene nettopp fordi det eneste jeg har opplevd iløpet av helgen har vært barneskrik, ungdommer med latterkrampe og tørste foreldre. Innholdsrike dager, I know. Derfor ventet jeg heller til idag med bloggingen.

Anita, som er en god venninne av meg, overnattet her i natt fordi vi hadde planlagt en shoppingtur idag. Vi tok bussen i 11-tiden og var vel i kr.sand rundt 12. Der har vi vært i hele dag egentlig og jeg har bare storkost meg! For dere som aldri har vært i Kristiansand sentrum så anbefaler jeg dere å ta turen ned dit! Vi kjøpte "vennearmbånd", hørte på indianermusikk, spiste mat med spisepinner og så på masse fint! Vi var vel nesten ikke innom noen klesbutikker, det gikk mer i pyntegjenstander og slikt. Jeg slenger med noen bilder av dagens "lille" innkjøp!Koppene er PP og var satt ned med 40%, så begge kostet til sammen 179.-
Øredobbene er fra accessorize og kostet 79.-
Det lyse armbåndet er fra accessorize og kostet 32.-
Armbåndene jeg har på armen er fra en indianerbod og kostet 50 per stykk
Ansiktsmaskene kostet til sammen  39.-
Mascaraen fra H&M kostet 129.-
Den store hjertestenen/"gravsten" kostet 59.- på en blomsterbutikk. 
Teklypa kostet  29.- på kremmerhuset
Den rosa teen kostet 39.- på Indiska
Det jeg kjøpte fra søstrene grene( bilde 1, nederst til høyre) husker jeg ikke prisen på,men det ble 129 til sammen. Teen kostet i allefall 14.-, skjeene kostet litt over 3,- og innpakningspapiret kostet 2,- per stk. 
 

Hva syntes dere om innkjøpene? 

My precious

Hei!

Nå sitter jeg hos Endre etter å ha vært på jobb fra klokka 10. Formen er fin, men kjenner jeg er ganske sliten i hodet etter tre jobbdager. Jeg jobber de neste to dagene også, men etter det skal jeg slappe av i tre herlige dager! Planer er allerede lagt og fridagene er så og si fullbooka. Derfor er det veldig herlig å ha en "oversiktsbok" eller hva det heter, og det er her overskriften kommer inn. For litt siden så gikk jeg rundt på Bok og Media og så på forskjellige kalenderbøker slik at jeg kunne få en bedre oversikt over dagene. Det var da jeg kom over verdens herligste! 

Passe stor, fin oversikt og supersøtt utseende! Hvis jeg ikke husker helt feil så kostet denne 129 kr på Bok og Media. Boka har allerede kommet godt til bruk og jeg merker nå hvor mye jeg faktisk har trengt en slik bok, jeg bruker den jo hele tiden! Utrolig kjekt å ha om du har mye som skjer i hverdagen.

Hva syntes dere om den?
Har dere en "huskebok"/"planleggingbok"? 

Tips og inspirasjon til hjemmet

Hei sweeties!

I dag søkte jeg litt rundt på nettet etter inspirasjon og kom til slutt over denne herlige gruppen på facebook! Jeg kunne sittet i timesvis og bare stirret på alle de herlige ideene, men jeg kjenner at det allerede kribler i fingerne mine! Jeg fikk skikkelig mange ideer fra denne siden og anbefaler alle dere som liker å være kreative, å ta en titt innom. For å komme til facebooksiden trykk HER! Jeg laget en liten collage av noen av bildene jeg fant, som inspirerte meg. 

Har dere vært innom siden før?
Hva inspirerer dere? 

Kveldskos!

Hei søtinger!

Nå sitter jeg under dyna, nydusjet og har fått på meg pysjen og go'sokkene mine! Teen står klar ved siden av meg, telys er tent og i en skål ligger en håndfull dundersalt og en snickers. Jeg skal snart titte på gårsdagens episode av hell's kitchen før det blir "bussanlulle", eller natta som det også heter. I morgen skal jeg på jobb, så bærer det avsted til Endre sitt hus i fem dager. Blir sikkert skikkelig koselig! Jeg skal ha med pc'enog skal få blogget litt. Nå skal jeg som sagt kose meg!

Sokkene mine, seriøst de mest behagelige sokkene jeg noen gang har vært borte i! Varme, men ikke altfor varme til å brukes på sommerkvelder, akkurat sånn jeg liker det ^^ Jeg hadde dessverre ikke noen andre bilder akkurat nå. For det første renner tiden ifra meg, og for det andre så er kameraet mitt tomt for strøm (lader er med i bagen ;D )

Ha en koselig kveld videre alle sammen!

Pakke i posten!

Hei igjen!

For et par dager siden så bestilte jeg en del bilder fra Fujidirekte, som jeg fikk i dag! Bildene ble veldig fine og var veldig billige. Jeg bestilte litt over hundre bilder, og med frakt (som kostet 49 kr) så ble alt på til sammen 128 kr! Sinnsykt billig, i hvertfall om du sammenligner med f.eks japanphoto. Som sagt så hadde bildene veldig god kvalitet, men det var en ting jeg ikke ble helt fornøyd med og det var at nesten ingen av bildene hadde samme størrelse. Jeg syntes det var skikkelig rart i og med at jeg faktisk bestilte en viss størrelse. Jeg aner ikke hvorfor det har blitt sånn,men regner med at det er en feil?

Jeg ble så glad da jeg så pakken i posten! Det positive er at det kun tok 3 dager å få pakken! Nå mangler jeg bare noen rammer og fotoalbum til alle bildene, hehe. 
Resten av dagen skal nok gå til å pakke bagen min og slikke litt sol. De neste dagene skal jeg overnatte hos Endre, så har en del klær jeg må pakke ned, noe som ikke frister så mye nå som endelig solen har tittet frem her i Grimstad! Kanskje det blir en båttur senere om det ikke blåser for mye.

Har dere bestilt noe fra Fujidirekte før?
Hvordan er været hos dere? 

Fisketur med familien

Hei!

I går var hele familien på besøk i Brevik, hvor besteforeldrene mine bor. Det var superkoselig! Jeg og brødrene mine gikk i byen og kjøpte oss en is og dro frem gamle minner før vi alle skulle ut på båttur. Været var ikke sånn supert,men det gjorde egentlig ingen ting. Koselig var det uansett! Etter en liten stund så begynte jeg å fiske med sånn fiskeharpe eller hva det heter. Vanligvis er fiskelykken min helt ræva, men i går fikk jeg sinnsykt mange fisk! To ganger hadde jeg alle krokene fulle, det vil si 6 stk! Vi endte til slutt opp med et antall fisk på mellom 25 og 30 stykk. Jeg var i allefall i veldig godt humør etter den turen!

Hvordan var deres dag i går?
Fler som liker å fiske? 

Bildedryss - humler

Hei!

Først må jeg bare si tusen takk for alle de søte kommentarene dere kommer med, dere er herlige! I går tok jeg noen bilder som jeg ville dele med dere! Vi hadde nemlig besøk av en del humler og veps i hagen, så da ble det en liten fotoshoot med de i går. Det var ikke alle bildene som ble like tydlige og gode, men jeg håper dere liker de! Hva syntes dere om bildene?
Hvilket bilde likte dere best? 

Water Rose

Heii!

I dag kjøpte jeg en nydelig neglelakk i en mild rosafarge. Grunnen til at jeg kjøpte den var fordi alle de andre neglelakkene mine har alt for sterke farger til hva jeg kan bruke på jobb, i tillegg til at jeg syntes fargen var utrolig fin! Jeg fikk ikke tatt så gode bilder av neglelakken, og fargen ser derfor mørkere ut enn den egentlig er. Fargen heter water Rose og er i virkeligheten lys rosa. Jeg syntes den er skikkelig fin, og jeg bare elsker at den har så god dekkevne! Jeg har opplevd alt for mange neglelakker som ikke har noen god dekkevne, noe som er kjipt når man har brukt masse penger på å kjøpe de.

Hva syntes dere?
Hvilket merke liker dere best?

DIY- smykkestativ

Hei!

I dag hadde jeg lyst til å gjøre noe kreativt- igjen- så jeg prøvde meg på et smykkestativ av papp siden jeg hadde en del liggende. Superfint ble det jo ikke, og jeg må jo innrømme at jeg foretrekker smykketrærne jeg har, men på en annen side så trengte jeg noe å henge opp alle øredobbene mine på! Fremgangsmåten er ganske enkel, og det er ikke noe kostbart i det hele tatt! det eneste du trenger er papp i ønsket størrelse, lim, saks, noe å dekorere med og noen stifter til å stikke hull med.

Fremgangsmåten er superenkel! 

Først klipper man ut en pappbit som skal være selve smykkestativet hvor smykkene skal henge. Størrelse velger man helt selv. Etter det klipper man ut en støtte som skal limes på baksiden at smykkestativet. Da vil det se slik ut:

Støtten skal til slutt (etter at limet har tørket) brettes ned igjen mot venstre. Det kan være lurt å feste litt skoletyggis under rammen og støtten slik at den ikke glir når du setter den opp. Etter  å ha limt sammen støtten og rammen kan pyntingen begynne! Jeg valgte å bruke scrappingpapir for å gi rammen litt liv! Jeg valgte en farge som passet resten av rommet mitt, klippet den ut i riktig størrelse og limte den på. Jeg valgte også å klippe ut en hvit ramme for å få det til å se ut som et slags bilde. Rammen var litt vanskelig å få fin, men dere får det nok bedre til enn meg! Når alt er limt på er det bare å starte med hullene. Et tips er å IKKE bruke øredobbene til dette! Da knekker de nok. Jeg brukte derfor tegnestifter.Hva syntes dere?

 

Innkjøp!

Hei!

I dag har jeg hatt en etterlengtet fridag fra jobb. Ikke missforstå, jeg elsker jobbplassen min! Men nå midt i høysesongen er det ekstremt mye å gjøre, så da er det kanskje ikke så rart at man blir litt sliten etter et par dager. Fridagen startet allerede i gårkveld da jeg var på pizzakveld med avdelingen min. Det var veldig koselig, og jeg elsker at vi er en så liten og sammenspleiset gjeng! I dag fikk jeg sovet litt ut før jeg og mamma tok turen til byen. Planen var å kjøpe noen nye ting til greengate samlingen min. Jeg kjøpte fire tallerkener og to skåler av samme "tema". Jeg elsker de, de er så sykt fine!

Gulfargen på de to øverste bildene kom fordi jeg glemte å ha på blitsen. Jeg elsker GreenGate selv om det er veldig dyrt. Jeg sparer det egentlig til jeg skal flytte ut sånn at jeg har noe litt finere å bruke i tillegg til alle tingene jeg mest sannsynlig vil handle inn fra Ikea. Ikea er jo superkjekt, du får jo masse for pengene, men det er jo litt kos åi allefall ha noe som du vet er litt mer spesielt. Min mening da i allefall. Da jeg handlet fikk jeg også med meg en katalog med alle tingene fra greengate! Jeg elsker sånne kataloger, jeg blir liksom i så godt humør av å se i slike! I tillegg så hjelper det ekstremt på inspirasjonen! 

Etter å ha handlet ferdig gikk vi til noen boder med diverse ting, midt i sentrum. Der var det boder med blant annet franske og italienske mennesker, det var så gøy! Vi kunne kjøpe såper, godteri, kjøtt, ost, kaker, smykker og mye mer! Jeg storkoste meg, og endte til slutt opp med et lite innkjøp bestående av en nydelig såpe, litt godteri og noen kjøttpølser som var sick gode!

En veldig koselig shoppingtur! Jeg fikk også vært litt med Endre i dag, noe som også var veldig koselig! Vi endte opp med å se en film som jeg selvfølgelig ikke husker navnet på, haha! Men det var en god film da.

Hva syntes dere om innkjøpet?
Hvordan har deres dag vært? 

Bildedryss- dyreparken

Hei søtinger! 

I dag har jeg vært med Endre i dyreparken! Vi har vært i både selve dyreparken og badelandet siden det var så sykt varmt ute i dag. Først gikk vi masse rundt i parken, vi tok bobb-banen, tømmerrenna og prøvde oss på uttallige konkurranser med blant annet lykkehjul. Vi vant ingen ting, men gøy var det! Jeg tok noen bilder av dyrene, selv om vi ikke så på så altfor mange av de. Jeg kjøpte også bilde fra bobb-banen, jeg måtte jo ha med et minne fra min aller første kjøretur! 

Min favoritt ble apemammaen som bærer på den lille babyen. De var så søte sammen! Hu prøvde å lære den å klatre mens vi var der, smelta helt jeg! Jeg tok også bilder av elgen og litt sånn, men de ble ikke så gode. Jeg brukte Canon sx210 IS, altså ikke speilrefleksen. 

Hva syntes dere om bildene?
Hvordan har deres dag vært? 

Er det ikke typisk..

Hei søtinger!

Dagen i dag hadde jeg trodd kom til å bli en varm og solfylt dag, men der tok jeg rimelig feil! Ute høljer regnet ned, og det ser ikke akkurat ut til at det skal bli serlig mye bedre i morgen heller. Typisk nå som jeg har fri et par dager. Planene mine om å chille på verandaen gikk derfor i vasken, og jeg prøver nå å pønske ut noe annet å bruke de neste dagene på. Jeg har på følelsen at de neste dagene vil inneholde mye "koseklær" og en haug med filmer, noe som egentlig er ganske så greit. Nå er planen å få meg litt etterlengtet søvn <3


Arkivbilde

Jeg tenkte forresten å ha en konkurranse om ikke så altfor lenge. Noen som er interessert? Og forslag til premie tas imot med takk!

Hvordan har været vært hos dere?
 

DIY- personlig bordpynt!

Hei!

Siden tidsskjemaet mitt har vært veldig stramt de siste dagene så har jeg fått svært liten tid til å være kreativ, noe som ikke er særlig bra. Det blir som en liten boble som bare MÅ sprekke, noe den også har gjort. I dag klarte jeg ikke å holde meg unna lengre, jeg måtte bare lage noe! Jeg endte opp med å dekorere det ene ikea-bordet mitt med bilder av vener og kjæresten. Selv syntes jeg bordet ble veldig søtt og mye mer livlig! 

Det du trenger til dette er:

* Et bord å dekorere. Jeg valgte å bruke et billigbort fra Ikea fordi jeg ikke ante hvordan resultatet ville bli.
* Hobbylim ( jeg bruker trelim og blander med litt vann)
* Bilder og annen dekor til bordet.

Slik gjør du:

Bland sammen en passe tykk limblanding slik at den går an å smøre over uten å ødelegge bildene, men samtidig ikke for tyntflytende. Da vil den rett og slett ikke feste seg. Plasser bildene på en ren, ønsket overflate og før limblandingen forsiktig over med en svamp. Pass på at hele bildet blir vått slik at alt fester seg til overflaten av bordet. Da du har gjort dette kan du gå over bordet med en papirbit og fjerne sølet på siden av bildene. Pass på å ikke tørke over bildene, de kan bli ødelagte!! Vent til limet tørker, og voila! :D

Hva syntes dere?

Jeg skal forresten prøve ut de andre forslagene dere kom med også! Jeg må bare finne ut en måte å gjøre det på, hehe. 

Home sweet home

Hei søtinger!

Nå er det lenge siden sist merker jeg og beklager for det, men som dere sikkert har forstått så har jeg ikke vært hjemme. På lørdag dro jeg og Endre til Brevik for å besøke to venner av oss, Embla og Nicklas. Jeg vet jeg skrev Langesund i forrige innlegg, men det var Brevik vi overnattet i. Det var utrolig koselig å være der! Jeg trodde det kom til å bli litt ubehagelig siden jeg fikk vite at de hadde skaffet seg en ny hund siden sist og jeg har litt skrekken for hunder, men det var jo verdens snilleste hund! Mia heter hun, og jeg tror hundeskrekken min har blitt betydlig mindre etter denne ferien! 

Det vi gjorde mens vi var der var å spille masse kort! Det var skikkelig gøy, spesielt når jeg vant, haha! Men det skjedde dessverre ikke så ofte. Vi fikk også med oss noen vennepar av de med ut og lekte "gi et lite vink" og "boksen går". Fy søren å morsomt det var å leke det igjen! Vi måtte dra hjem idag på grunn av at begge må jobbe i morgen, men det var koselig så lenge det varte! Nå skal jeg kose meg med Grey's anatomy før det blir kvelden på meg. 

Hva har dere gjort de siste dagene?