august 2012

Magnetic nails

Hey!

Idag har jeg kjøpt en ny neglelakk som bare er helt fantastisk! De fleste av dere har nok hørt om den før, Magnetic nails fra Isadora. Fargen jeg valgte er nr 850 og har en slags gullfarge med glitter i. Helt nydelig etter min mening! Neglelakkene fra Isadora er mine favoritter fordi de er så lette å påføre+ at de tørker så fort! De holder seg også lenger enn en rekke andre neglelakker jeg har prøvd. Neglelakken koster egentlig 89,- men siden det var 25% avslag så fikk jeg den for 67 om jeg ikke husker feil. Me gusta tilbud ^^

Hva syntes dere?
Hvilken neglelakk er deres favoritt? 
Hva syntes dere forresten om det nye designet? :D 

DIY- minikommode

Hei! 

Nå har jeg endelig fått laget noe nytt hvor jeg faktisk ble fornøyd med resultatet! Det er så kjedelig å komme inn i perioder hvor kreativiteten er på bånn, men nå har den kommet sakte men sikkert tilbake igjen! Dette er vel egentlig ikke noe jeg har laget, nermere dekorert, men ting blir plutselig mye mer brukervennelige såsnart en bare har satt litt personlig preg på det. Dagens DIY er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal kalle. Et skrin passer ikke helt, men en oppbevaringsbox høres altfor kjedelig ut til at jeg vil bruke det. 

Dette "skrinet" har jeg kjøpt på Søstrene Grene for rundt 15 kroner, noe som er superbillig! Og kommer i vanlig tre slik at du kan gjøre så og si hva som helst med det. 

Jeg valgte å male "skrinet" i en lys brunfarge slik at det ser litt gammelt ut. dette gjorde jeg mest på grunn av at jeg ville lage et skrin i en litt gammeldags og slitt stil. Stilen har egentlig et navn, men det har jeg for øyeblikket glemt dessverre. Dere vet sikkert hva jeg snakker om uansett.. Etter å ha malt "skrinet" klippet jeg ut et dekorpapirsom skulle plasseres på toppen av "skrinet".For at det skulle passe sammen med skrinet (ikke skrike frem) malte jeg litt med samme malingen oppå papiret. Da ble det seende slik ut:

På bildet har jeg også brukt sandpapir på kantene av lokket slik at kantene på papiret ikke skulle bli så synlige. Helt til slutt valgte jeg ut litt dekor til lokket som passet til stilen. 

Og voilà! Utrolig enkelt og ikke minst billig! Samtidig som du faktisk kan bruke det som gave til venner og kjære fordi det er noe du faktisk har brukt litt tid på. For eksempel så kan man jo gi det i gave sammen med noen søte neglelakker liggende i skuffene.

Hva syntes dere?

Handywoman

Hei igjen!

Nå som jeg har vært borte i så mange dager så måtte jeg jo selvfølgelig lage litt drastiske endringer i underetasjen (kan hørtes veldig feil ut, I know..). Saken er den at rett utenfor soverommet mitt (som er i "kjelleren") har jeg en lang gang/ rom som vi kaller for kjellerstua. Som oftest har jeg den for meg selv, noe som er utrolig deilig, så det er derfor også jeg som liker å ommublere der. Denne gangen sto utbytting av tv på menyen! Jeg skal innrømme at jeg verken har kjøpt tv'en eller at den er min på noen som helst måte, men det er nå fått lov å komme ned til kjellerstua fordi mamma og pappa har fått seg en ny tv i stua oppe. En ganske så vinn-vinn situasjon egentlig. Med tv'en fikk vi også høytallerdock (aner ikke hva det kalles..) så da er Jenny mer enn glad! 

Slik det så ut før.. 

Og etter! Jeg klarte det (nesten) helt selv! *stolt* Jeg hadde visst mixa litt ledninger og litt sånt, men hey, en gang må jo jeg lære også! Selv om jeg helt ærlig tror at denne jobben kommer til å havne i Endre sine hender i fremtiden. Me gusta ommublering, men ledninger og sånt er ikke helt min greie..

U think?
 

I cry

Hei!

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter en uke borte fra min egen seng! Rommet er helt bomba av klær og bagger, men gøy har det vært! Jeg skal få lagt ut litt mer senere, men akkurat nå vil jeg dele en sang som sikkert de fleste av dere har hørt allerede. I cry av Flo Rida, jeg klarer ikke stoppe å synge på den! Den er skikkelig fengende, og noe som er ennå kulere er at han nevner norge i sangen, wohoo, we're famous! Nei, men han synger om Norge i forbindelse med utøya/oslo etter hva jeg har fått med meg.  

Hva syntes dere om sangen?

Almost ready!

Hei igjen!

Nå har jeg brukt rundt en time på å lete etter et bilde som jeg ikke fant, typisk.. Grunnen er at jeg holder på med russebestillingen nå og ville derfor prøve meg på russekortet! Jeg har laget det ferdig, men er ikke helt sikker på om det kommer til å forbli slik, men russebuksa er valgt! Jeg har også valgt å kjøpe den mellomstore pakken ( fra russedress) fordi jeg rett og slett ikke trengte den største. Noen russebil har jeg ikke, men det er egentlig fordi jeg ikke gidder å kaste så mange penger inn i russetiden. Jeg lurer på hvordan dette året blir, hva vi klarer å finne på! Til nå har vi (en gjeng fra trinnet) kun rappa noen 1.klassingers BH, fra garderoben mens de gymmet, og hengt de opp i kantina. Barnslig sier du? Russetid sier jeg ;DHvis dere ble i tvil så er det buksa til venstre jeg planlegger å bestille. Nå må jeg nesten avslutte innlegget og krype opp i sengen for min skjønnhetssøvn! Hvis ikke blir det ikke mye lekkert å være rundt meg halv 7 om morgenen, uff. Ha en fin onsdagskveld alle sammen!

Er dere russ i år?
Bestiller dere fra russedress eller fra russ.no?

 

The sky's the limit

Hei!

Imens jeg prøver å få orden i en del saker og ting så ville jeg dele noen av bildene jeg har tatt i det siste. Været har vært ganske ustabilt, så jeg har ikke villet ta sjansen på å gå noen langturer med kameraet ennå. Dere hører mer ifra meg senere! Hva syntes dere?
Har det regnet mye hos dere i det siste? 

Helgetur til østlandet

Hei!

Nok en gang har det ikke blitt skrevet på et par dager, jeg gir opp mine forhåpninger om å blir en god blogger! Mye har skjedd, først var det kveldstur på legevakta som ikke tok slutt før 1 på natta (min bror sin forstua/brukkede? hånd) så da gikk hele onsdagen vekk. Sannheten er at jeg faktisk skulle til å sette meg ned for å blogge da jeg fikk beskjed om å møtte kjøre til legevakta, derfor gikk den dagen vekk. I går fikk jeg det nye speilreflekskameraet mitt på døra! Gjett om jeg ble glad. Så gårsdagen gikk til fotografering og kvalitetstid med Endre siden jeg ikke ser han i helgen. 

Tilbake til overskriften! For dere som ikke vet det så er jeg egentlig fra østlandet, nermere bestemt Langesund. Der bodde jeg frem til 7.klasse og har blant annet en veldig god venninne der som heter Embla. For et par dager siden så fikk jeg skikkelig "hjemlengsel" og savnet å bare le og ha det gøy med henne, derfor bestemte jeg meg for å ta denne helgen fri fra jobb for å samle krefter med herlige Embla! Jeg drar om et par timer og klarer nesten ikke å vente med å få se hu igjen, vi har det alltid så koselig sammen. I morgen er planen å dra ned i sentrum for å møte litt familie og ta en del bilder med det nye kameraet, som forresten er et Nikon D5100!

Jeg har tatt noen bilder med kameraet som jeg hiver med:

Jeg har ikke blitt helt vandt til kameraet ennå, men det kommer seg nok ganske snart! 

Hva skal dere i helga?
Hvilket kamera bruker dere? 

Stille før stormen

Hei!

Nå har jeg hatt min siste jobbdag i ukedagene, resten vil nå bli kun i helger fordi i morra starter skolen opp igjen. Jeg må innrømme at selv om jeg tjener penger, og selv om dyreparken er en fin arbeidsplass,så skal det bli godt å komme seg vekk og tilbake til hverdagen. Mye ferie har jeg jo ikke hatt akkurat, men penger har det blitt og godt er det! Nå venter jeg meg et herlig speilreflekskamera hjem i posten om ikke så altfor lenge i tillegg til at jeg idag fikk noen navnelapper som jeg også bestilte. Det er deilig med penger, men nå kjenner jeg at jeg har tjent opp nok for en liten stund. 

Skolen starter som sagt i morra, og blir starten på mitt aller siste år før jeg begynner å studere. Jeg gleder meg, mest til å bli ferdig selvfølgelig, men også til å bare få kommet igang. Hva jeg ikke gleder meg til derimot er alle prøvene og eksamnene. Det som blir gøy dette året er jo alle forbredelsene til russetiden, jammen godt jeg har spart opp mye penger i sommer! Planene er jo å ikke bruke så mye på russeklær, men en joggebukse og litt sånt ved siden av må til! Noen russebil blir det nok ikke nei, jeg orker heller ikke være sjåfør. Jeg skal prøve å nyte dette siste året selv om det blir strev, sikkert litt svette og garantert tårer! 

Jeg har smått begynt å se litt på russeklær på 2 nettsider:

Jeg har funnet noe jeg mest sannsynlig vil bestille, men det kan jeg heller lage et innlegg om senere!

Jeg må jo også vise dere navnelappene jeg fikk idag siden jeg allerede har nevnt de! De er med mitt navn+ bloggnavnet på fordi jeg mest kommer til å bruke de i forbindelser med denne bloggen. 

Måtte jo selvfølgelig ta med Tingeling <3 

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med Grey's Anatomy, Hells kitchen og ikke minst en herlig kopp te og boka mi <3

Disse siste timene skal nytes til det fulle! Jeg håper alle får en fin start på et nytt skoleår! Og ikke minst en god kveld <3

Hvilke klasse starter dere i?

Det motsatte av kjærlighet

Hei!

Nå vil jeg dele en helt herlig bok med dere som jeg nesten ikke klarer å legge ifra meg! Boken heter det samme som overskriften og er en bok som det er veldig lett å kjenne seg igjen i på enkelte områder. Det er nok en bok som passer best for jenter, men alt etter smak. Jeg elsker i allefall denne boken og leser i den hver gang jeg får muligheten. Den er bare sinnsykt bra på en måte som ikke kan forklares.

Dette er hva som står på bokomslaget:

En bok for alle som har elsket, mistet og elsket igjen. Den fremgangsrike 29 år gamle advokaten Emily Haxby gjør det slutt med kjæresten idet han er på nippet til å fri. Men hun klarer ikke engang å forklare til sine nærmeste venner hvorfor hun gjorde det. Innerst inne vet hun at grunnen har mest med henne selv å gjøre. "Du er din egen verste fiende", sier bestevenninnen Jess til henne. "Det virker som om du finner glede i å knuse ditt eget hjerte." Sommerferien nærmer seg, og Emily funderer på om hun har gjort en stor feil. Samtidig møter hun andre utfordringer både på jobb og privat, og hun føler at livet hennes er i ferd med å rakne. Under alt dette lurer de falmende minnene om hennes avdøde mor og at kjærligheten ikke varer evig. Emily bestemmer seg tilslutt for å ta kontroll over livet sitt, og klarer å se det hun har fryktet mest i øynene.


Jeg er til vanlig en som trenger en del spenning eller eventyr for å like en bok, men denne boken har ikke kjedet meg en plass! Jeg anbefaler dere virkelig å lese denne boken, i allefall om dere liker å sette dere inn i andres tanker og følelser.

Har dere lest denne boken før?
Har dere noen andre forslag til gode bøker? 

Fotoeske

Hei!

Nå har jeg endelig fått rotet meg til å gjøre noe jeg har hatt lyst til veldig lenge,nemlig lage meg en bruker på fotoeske.no! For dere som ikke vet hva det er så er det en nettside hvor du kan dele bildene dine med andre som liker å ta bilder. Jeg har smått begynt å legge ut noen av de tusen bildene jeg har liggende på pc'en, men det tar tid+ at jeg må skrive navnet på bildene. Jeg liker at navnet står på slik at ingen gidder å stjele det. Ikke det at mine bilder er mye å stjele da, men dere skjønner.. Uansett, jeg håper dere vil ta en titt innom, kanskje like de bildene dere syntes er finest, og om dere vil så følg meg gjerne! Del også gjerne bildene med andre, det er bare gøy ^^ Min profil finner dere HER

Bare legger med et bilde jeg aldri blir lei av <3 De apene er de søteste jeg har sett!

Har dere bruker på fotoeske?

Dagens..

Hei sweeties! 

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra en glovarm dag på jobb! Sola steiker som aldri før ute, og sommerklærne er kommet på. Egentlig har jeg så mange ting jeg kunne skrevet om i dette innlegget, derfor ramser jeg det heller opp med en "dagens". Det aller første vi kommer til er dagens antrekk:

Speilbilde som alltid. Jeg orket ikke gå hele veien opp trappa, hente speilrefleksen, som ikke er min, for så å gå hele veien ned igjen for å få tatt et bedre bilde. Det hadde jo bare vært stress! Derfor skal jeg heller bestille mitt eget, noe som fører meg til neste sak, dagens nyhet! Mest sannsynlig så vil jeg poste et "innkjøp" innlegg/ bestillingsinnlegg senere om alt går etter planen. 

Så må vi jo ikke glemme dagens bilde! 

Haha, duckface! Skulle også være outfitbilde, men jeg glemte å zoome ut.. Dere fikk jo ikke sett frisyra mi heller, som jeg faktisk ble litt fornøyd med. Kanskje jeg får lage et eget innlegg om det senere.

Helt til slutt har vi dagens/ årets beste tørstedrikk! 

Noisy som jeg har blitt så god venn med <3 En venn som virkelig stjeler penger! Jeg aner ikke hvor mange slike jeg har kjøpt iløpet av denne sommeren, men jeg er ganske sikker på at tallet er tosifret. Vi selger disse på jobben, noe som gjør at de frister meg så altfor mye! Men gode er de, derfor kjøpte jeg med meg en hjem. Det er jo tross alt lørdag folkens! Nå er planene for resten av dagen å blant annet støvsuge rommet mitt, det trengs! Utenom det skal jeg sikle litt etter ting på nettet, få tak i litt inspo og forhåpentligvis ha en finfin lørdag!

Hva har dere gjort denne herlige lørdagen?
Fler enn meg som elsker noisy? Og i såfall, hvilke er deres favoritt? 

 

Båttur med herlige folk!

Hei igjen!

I går dro jeg, Endre og noen venner av oss ut på båttur. Det var skikkelig koselig! Vi hadde med oss engangsgrill, grillmat og noe godteri. Starten ble litt problematisk da vi ikke fant noe sted å møtes. Problemet var nemlig at det skulle holdes båtrace litt senere på dagen, og vi kom tydligvis midt under øvingen. Derfor fikk vi ikke lov til å krysse områdene og måtte heller kjøre en ekstremt stor omvei! Men det gikk fint til slutt, vi fant en herlig øy hvor vi strandet. Bokstavligtalt, vi strandet.. Endre hadde glemt tau, så vi kjørte liksågodt opp på stranda! Fikk dessverre ikke tatt noe bilde av det.. 

Da klokken var litt over 8 dro vi vekk fra den lille øya vår og kjørte litt rundt omkring. Plutselig fikk Erik, han ene som var med, utrolig lyst til å bade og hoppet derfor bare ut i vannet. Det viste seg at vannet var litt kaldt, men det stoppet ikke Ludvik fra å hoppe etter. Jeg skal innrømme at jeg ikke misunte de to da de kom opp av vannet, men underholdende var det! Da sola nesten var gått helt ned ble himmelen sykt fin! 

 

Av en eller annen grunn så syntes jeg det var fantastisk morsomt da endre kom med de lydene på slutten av videoen. Litt lite søvn i det siste? Men det var en herlig båttur med herlige folk! Og ikke minst en fin avslutning på sommerferien!

Har dere vært på noen båtturer i år?
Ha en nydelig helg alle søte lesere!  

Dagens bilder

Hei!

Idag har jeg hatt den siste fridagen min før skolen begynner igjen. Skolen starter på Onsdag, og frem til det skal jeg jobbe. Det er trist at sommerferien allerede er over, men på en annen side så skal det bli deilig å få fri i helgene, alltid være ferdig senest 3 og ikke minst å bli ferdig med dette siste året! Været idag har vært helt nydelig! Jeg har fått tatt noen bilder ute av blomster, humler og veps. I allefall det som er igjen. Blomstene begynner å dø, og vepsa suser rundt halvdøde.. 

Hva syntes dere?
 

Wake Me Up When September Ends

Hei igjen!

På grunn av været så er det ikke stort å finne på ute, derfor sitter jeg inne og mimrer med gamle sanger. Plutselig begynte jeg å høre på mange av Green Day sine sanger, og denne herligheten dukket opp! Jeg har hørt den mange ganger før,men blir egentlig aldri lei av den. 

Hva syntes dere om sangen?
Hvilke sanger blir dere aldri lei av?

DIY - bilderamme

Hei!

I dag er været helt pyton, det regner og er helt grått ute. Egentlig er jeg ganske glad i regn, det gir en så koselig stemning + at det er en fin unnskyldning for å være inne! På dager som disse pleier jeg ofte å daffe forran tv'en eller finne på noe kreativt, idag falt jeg på det siste. For noen dager siden så var jeg og mamma på Søstrene Greneog handlet litt. Jeg kjøpte meg en del skolesaker og en bilderamme i kjedelig tre slik at jeg senere kunne dekorere den. Det har jeg prøvd på idag halv 10 om morgenen.. Ikke akkurat noe jeg anbefaler de som liker å sove lenge.. Resultatet ble ikke sånn superbra, men det ble jo i allefall bedre enn utgangspunktet! 

Dette var utstyret jeg brukte, maling, rammen og stempel.

Først malte jeg rammen i ønsket farge og lot det tørke. Jeg valgte lilla fordi jeg hadde litt lilladilla på morgenen. Når malingen tørket tok jeg litt maling på stemlpene og plasserte de der hvor jeg ville ha de. Jeg anbefaler ikke å bruke maling, for det ble skikkelig utydelig! Jeg måtte gå over med blyant etterpå slik at man kunne tyde hva som sto der.

Ble som sagt ikke helt fornøyd med resultatet, så det kommer garantert fler innlegg om bilderammer, haha! Det kan hende jeg vil forandre litt på denne også, vi får se. Om dere har noen forslag så er det bare å rope ut! 

Hva syntes dere?

Danmarkstur endte opp som Oslotur!

Hei igjen!

Først må jeg bare si sorry for den superskumle beskjeden som har poppet opp mens jeg har vært borte! Det viste seg at det var noe galt med designet og det er derfor jeg nå har byttet! Jeg liker ikke dette veldig mye, men dere får i allefall lest hva jeg skriver. Si ifra om dere finner et design som kunne passet min blogg! <3

I går skulle jeg og Anita dra på Danmarkstur sammen. Vi sto opp klokken 6 og møtte opp for å hente billettene ti på 7 om morgenen. Vi ante fred og ingen fare da vi plutselig fikk beskjeden om at vi måtte være over 20 år slengt opp i ansiktene våre.. Jeg trodde først at jeg bare hadde hørt feil, men neida, vi fikk ikke lov å komme ombord og måtte derfor bare snu og dra tilbake. Du kan si skuffelsen var rimelig stor, men heldigvis så kom mamma med ideen om å dra til Oslo. Før vi visste ordet av det hadde vi løpt ut og hoppet på bussen som skulle gå om 5 minutter. Jeg tror vi endte opp med å ha latterkrampe i 15 minutter atter det, for hele situasjonen var jo bare helt tragisk. Bussturen tok ca 4 timer, og da vi kom frem startet vi en shoppingtur som i etterkant skulle vise seg å ta livet av beina mine. Jeg møtte også den supersøte tanta til Endre som bor i Oslo, og mannen hennes Åke. De viste oss rundt på folkemuseet, noe som faktisk var superinteressant! Da klokken passerte halv 8 satte vi oss på bussen hjem og var trygt hjemme i sengene våre rundt halv 1. Jeg har dessverre ingen bilder av turen å tilføye akkurat nå, men jeg skal prøve å rappe noen fra Anita i nermeste fremtid!

Jeg slenger med noen bilder av innkjøpene mine:


"Kordholder" fra Monki 150,-
Bøker (The hungergames og Det motsatte av kjærlighet) 100,-
Scrappingting fra Panduro 148,-
BodyButter 69,- 
Hårspennner 95,-, hårbøyle 105,- og ørepropper 130,- fra accessorize 

Hva syntes dere om innkjøpet?
Har dere opplevd noe lignende? 

Da blir det en aldri så liten Danmarkstur!

Hei!

I morgen drar jeg og søte Anita til Danmark på dagstur, wohoo!! Vi skal møte nede på havna senest klokken 7 på morgenen, så dette kan jo bli interessant.. Men gøy blir det jo sikkert. Vi skal være borte hele dagen og er ikke hjemme før rundt midnatt, det blir nok to stykk trøtte jenter ja! Jeg skal ta med meg kameraet, men hvor mange av bildene som egner seg for internett er ikke godt å si på forhånd. Vi har nemlig en tendens til å se fantastisk merkelige ut på bilder, hehe. I natt skal vi overnatte i en hybel i kr.sand, så mer blogging blir det mest sannsynslig ikke før søndag!


Bildet er lånt fra google

Hva skal dere denne helgen?
Ønsk oss god tur! :D 

Vinneren av konkurransen ble...

Hei!

Beklager sen trekning, men nå er vinneren valgt ut! Først må jeg bare si tusen takk til alle som deltok, blir alltid så glad av å se at så mange vil være med! Vinneren ble valgt ut med random.org fordi det er like rettferdig som om jeg skulle laget lapper + at det er så mye lettere, lat sier du? For dere som ikke husker hva premien er så slenger jeg med et par bilder!

Da var det på tide å avsløre vinneren! Og vinneren ble..... Mlog.blogg.no! Bloggen består av to jenter på 15 år, og jeg håper de finner en fin måte å dele skrinet og overraskelsen på! Gratulerer!!

Vil dere ha flere slike premier?

Inspirasjon!

Heii!

Nå har jeg sittet på youtube helt siden jeg kom hjem fra jobb. Jeg har nemlig bestemt meg for å samle inspirasjon til tegning og fy søren å mange flinke folk! Jeg fant en hel haug med videoer, så nå skal det tegnes! Jeg valgte ut et par videoer som jeg ville dele med dere, men jeg tviler på at jeg vil noensinne få det til like bra!Jeg kunne sett på disse videoene i timevis, det er så stilig å se på hva som går an med bare litt papir og noen blyanter! Nå skal jeg titte på et par videoer til, kanskje øve litt også før det blir kvelden for meg.
Liker dere å se på slike videoer?