september 2012

Tea time!!

Hei søtinger!

I dag hadde jeg en av mine aller siste jobbdager i dyreparken for i år. I allefall på jungelbob foto! Jeg har et par vakter til, men det er ikke før om et par uker. Nå skal ferien nytes til det fulle! Jeg har ikke mange planer, men på tirsdag får jeg besøk av ei barndomsvenninne fra Langesund, noe jeg gleder meg supermye til! På onsdag er det også ettårsjubileum for denne bloggen, wohoo. Om været fortsetter på denne måten blir det nok også mye filmtitting og koseklær. 

Da jeg var ferdig på jobb i dag, begynte det å øse ned! Flink som jeg er så hadde jeg ikke med noe som helst vanntett og ble derfor våt og kald! Peisen er det heldigvis full fyr i, og her sitter jeg med de deiligste koseklærne jeg kunne finne. En slik "kosetid" som dette blir jo ikke komplett uten noe varm å drikke, derfor har jeg også laget meg en herlig kopp te! 

Jeg glemte forresten å si at jeg har kjøpt meg en ny kopp! Jeg har jo en i lilla fra før av, men da denne var satt ned til 149,- (!!!!!) måtte jeg jo bare ha den! Den ropte liksom på meg ;)
Nå skal jeg kose meg med te-koppen! Kanskje blir det også noe film-titting i kveld, i og med at jeg har fri!

Hvordan har været vært hos dere i dag?
Noen flere som har høstferie nå eller? Noen drastiske endringer her på bloggen! :)

Hei søtinger! 

Snakk om fullstappa dager, jeg skjønner virkelig ikke hvordan toppbloggere klarer å blogge hver dag? Noen ganger så lurer jeg på om disse menneskene egentlig går på skole eller har et liv.. For meg har det i allefall vært helt umulig å være en flink blogger, noe jeg godt kan beklage igjen og igjen, men dette er altså livet mitt. Etter prøven på fredag var jeg helt utslitt! Og på planen sto nok av ting å gjøre. I dag har jeg jobbet i øspøs regnevær. Egentlig jobber jeg jo innendørs, men da kameraet til fotoen i jungelbobben (dyreparken-snakk) sluttet å fungere, måtte jeg på skogstur og fikse det. I morgen blir det også jobbing, men en litt kortere arbeidsdag vel og merke.

Poenget mitt er at jeg blogger når jeg kan. Jeg er ingen superkvinne med evig mye fritid! For at jeg skal kunne bruke litt mer tid på selve bloggingen, blir det nå derfor noen forandringer. Kommentarfeltet har vært moderert av meg, og alle kommentarer har måttet bli godkjent av meg. Dette tar så mye tid at jeg rett og slett ikke gidder mer. Fra nå av er kommentarfeltet åpent og alle kommentarer blir automatisk godkjent. Når det er sagt vil alle upassende kommentarer bli slettet! Dette er fordi min blogg ikke skal være et sted hvor umodne mennesker skal få slenge sin galle. Jeg vil kommentere tilbake så godt jeg kan, men nå kun på det nyeste innlegget (og andre innlegg om jeg finner det nødvendig å kommentere tilbake). Jeg har rett og slett lyst til å bruke mer tid på selve bloggingen! :) 

Kommentarfeltet vil være helt åpent så snart jeg har godkjent alle kommentarene som allerede er der! Jeg tror og håper at dette vil gjøre det lettere for meg å blogge! + at det blir gøyere å ha diskusjonsinnlegg fordi dere faktisk kan drive diskusjonen videre uten at jeg hele tiden må godta nye kommentarer. 

Hvor ofte blogger dere?
Fler som er enig i at det å blogge hver dag er vanskelig? 
So sick and tired..

Hei.

Når jeg skriver dette innlegget er det sånn halvveis i dvale. Jeg er så sliten i hodet nå! De tre siste dagene har gått med til historieøving om Norge i og rundt 1814. Skjønner dere at jeg blir ør og sliten i hodet eller? I tillegg til totalt uinteressant tema (etter min mening) har jeg måttet gjør en haug med oppgaver ferdig i dag. Akkurat nå er jeg litt motløs. Det at jeg ikke får sett Endre på over en uke gjør ikke saken noe bedre heller. Heldigvis er det snart ferie, det trenger jeg virkelig! I går hadde jeg litt besøk av Endre, noe som hjalp en del. Vi slappet egentlig bare av og hadde det fint. Han skal som sagt vekk omtrent hele ferien, men sånn er det jo bare av og til. Da han hadde dratt begynte det å tordne, så no blogging på meg i går. Jeg fikk tatt noen småbilderiløpet av dagen da, så i stede for å klage videre, kan jeg heller vise dere de.

 

Sliten kjæreste ^^

Hva syntes dere om bildene?
Fler enn meg som har mye på skolen for tiden? 

For et uvær!

Hei.

I dag hadde jeg RLE-prøve, noe som var store deler av grunnen til at jeg ikke blogget så mye i går. Prøven gikk fint, tror jeg! Men jeg får ikke nyte det så lenge, på fredag er det på'n igjen med historieprøve. Jeg gleder meg bare så til denne uka er over! Da er det høstferie og greier! Ikke at jeg har så mange planer i ferien, Endre skal vekk og jeg skal jobbe et par av dagene. Forhåpentligvis får jeg også besøk av ei barndomsvenninne fra Langesund! Ellers blir det vel å ta masse høstbilder og kos inne teker jeg. Ute går det jo ikke an å være nå! Jeg trodde jeg skulle blåse vekk da jeg var ute en lite tur i stad, kaldt er det også blitt! På en måte liker jeg det litt også. En kan sitte inne med pledd, telys og varme drikker uten å være syk! Herlig <3
Nå må jeg sette igang med øvingen her!

Hvordan er været der dere bor?

Vurdering - eye brightening mascara

Hei!

Siden jeg fikk så gode tilbakemeldinger på forrige anbefaling, ville jeg prøve meg med enda en. Denne gangen sto mascaraen min for tur! Jeg regner med at en del av dere har hørt om den enten via reklame, eller sett den i butikken før? Da jeg kjøpte den i butikken, hadde jeg aldri hørt om den. Jeg tror faktisk ikke reklamen hadde kommet på tv engang, men jeg måtte jo selvfølelig prøve den ut! Mascaraen skal ifølge reklamen fremheve øyenfargen din. Det vil si at du må kjøpe den av de tre som passer til din øyenfarge. Siden jeg har grønne øyne, valgte jeg selvfølgelig den som er til grønne øyne.

Jeg skal inrømme at jeg virkelig ikke hadde troen på at dette faktisk skulle fungere da jeg kjøpte den, men jeg har blitt positivt overrasket! For det første er det en god mascara som verken drysser eller klumper seg. Den holder lenge og er superenkel å påføre! Nå har ikke jeg prøvd denne noe særlig uten vippetang før, men med vipetang er den helt super! Uten vippetang er den ikke like god etter min mening. Den er ikke spesielt god på å forme/bøye vippene slik som jeg liker å ha de, og vippene ser derfor heller ikke så lange og fine ut som de gjør med vippetangen. Når det kommer til det med framheving av øyenfarge så vet jeg ikke helt hva jeg skal si. Jeg føler at den gjør dette til en viss grad, men det kan også ha noe med at jeg kler brunfarget mascara best? (den til grønne øyne har en slags brunfarge) Jeg syntes i allefall at jeg får et mye bedre resultat med denne enn med andre mascaraer!

Sorry for dårlige bilder. Det er søren ikke lett å ta bilde av egne øyne! Om dere vil se flere bilder av meg med denne mascaraen så kan dere ta en titt på bildene som er lagt ut av meg her på bloggen iløpet av de siste halvannen månedene. På disse skal jeg ha på meg denne mascaraen.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med mascaraen! Jeg syntes i allefall den passer meg veldig fint og kommer nok til å kjøpe den samme igjen når denne går tom. Jeg kan dessverre ikke tale for de to andre fargene, i og med at jeg bare har grøne øyne, men jeg tror at de også skal være ganske gode! Om jeg skal gi denne en karakter så må det bli 5/4 på grunn av at den ikke er like god uten vippetang. (med andre ord så er den ikke like god på forming av vippene, noe jeg egentlig syntes er en viktig egenskap. Den gir heller ikke veldig stor forlengelse av vippene, selv om den faktisk skal ha cred for å gjøre de noe lengre)

Hva syntes dere?
Har dere prøvd ut noen av de tre?

Uhyggelig besøk..

Hei igjen!

Nå har jeg vært flink jente og øvd til RLE-prøva som jeg har til mandag. Vel, kanskje ikke superflink da, men har fått gjort nesten alle oppgavene som vi måtte øve på. Læreren har nemlig laget et oppgaveark med en del spørsmål hvor han plukker ut noen til prøven. Ganske kjekt, men superflaut å gjøre det dårlig på en slik prøve, derfor har jeg nå sittet i rundt 1.5 time og øvd. I morgen blir siste innspurt, så nå skal jeg prøve å nyte det siste jeg har igjen som helg. Tidligere i dag så jeg på en del filmer i kjellerstuen utenfor rommet mitt. Da jeg var ferdig, og begynte å bevege på meg, oppdaget jeg plutselig en sinnsykt stor edderkopp! Jeg vet dette er noe alle sier, men jeg sverger, jeg har ALDRI sett en så stor edderkopp i hele mitt liv! Gjett om jeg skvatt da! Vanligvis klarer jeg å ta de selv, men denne gangen var det ikke sjans, jeg måtte be pappa ta den.

Fyttikatta, tror jeg kommer til å slite med søvnen i natt! Tanken på at den kanskje ikke var alene gjør meg kvalm! Jeg har aldri sett en slik edderkopp før, men om noen vet navnet så si gjerne ifra! Har nemlig en samling som skal leveres i biologien og siden jeg uansett har tatt bilde av rakkeren, kan jeg jo like godt også ta den med! Om dere er i tvil på størrelsen så kan dere jo sammenligne stripene i tapeten med tapeten hjemme (om dere har en med striper). Hvis ikke kan jeg si det slik, bildene juger ikke!

Fler enn meg som ikke ønsker seg denne på rommet?

Dagens outfit!!

Hey sweeties!

Nå har jeg endelig fått rotet meg til å ta et outfit bilde! Derfor tenkte jeg at jeg kunne slenge på et innlegg om dagens outfit. Det ble dessverre speilbilder denne gangen også, men jeg skal prøve å få tak i en kontroll til kameraet slik at jeg kan bruke stativ i stede. Det er bare det at selvutløser er så utrolig stress! Så intill videre så må dere ta til takke med disse speilbildene. Kom jerne med tips om hvor jeg får tak i en billig kontroll! :D

Olakubsa er bare en helt vanlig olabukse fra BikBok, toppen er fra Gina Tricot og kostet 29,-

Hva syntes dere ?

Fredagskos

Hei!

Endelig var det fredag igjen! Jeg merker at dette er mitt siste skoleår på vgs for dagene blir bare fullere og fullere av lekser og prøveøving, men sånn er det vel å vokse opp I guess. I går fikk jeg ikke blogget, mest fordi jeg rett og slett ikke var i humør. I dag var jo planen å blogge litt tidligere, men så ble det Ikea-tur og shopping med mamma rett etter skolen i stede <3 Jeg kjøpte en del lys, noen kopper og andre småting til rommet, men det kan jeg heller vise dere senere. Nå skal jeg slappe av i sofaen med godteri, koseklær og tv-titting! 


Bilde fra arkivet

Hva er deres planer for kvelden?
Ha en herlig fredagskveld dere!!! :D

Sikre høsttegn

Hei sweeties!

Dagen i dag har gått med på å ligge syk i sofaen, ta noen bilder utendørst og selvfølgelig gjøre noen herlige lekser. Det er rart å kunne se ute at det går mot høst nå. Jeg vet at været ikke har vært særlig bra i sommer, så været er vel kanskje ikke den største forandringen, men alle bladene begynner å forandre farge. Jeg syntes det er skikkelig koselig jeg! Det eneste jeg godt kunne klart meg uten er denne hersens forkjølelsen som alltid følger med! Den ødela for sykkelturen jeg egentlig skulle på med breddeidrettsklassen i dag. Som sagt så har jeg jo fått tatt noen bilder i dag, har til og med samlet inn fine høsttegn som jeg vil vise dere!Åh, jeg elsker å dekorere og pynte med de fargerike bladene som en kan finne ute nå på denne tiden! Og det beste er at ingen blader er like <3 Jeg fant ikke så altfor mange ute nå, men jeg tenker at om et par uker så vil det kry av fargerike blader!


En ting som selvfølgelig hører høsten til, noe jeg og mange andre har fått smake på, er forkjølelsen! Nesesprayen og de små "serviettene" er nå blitt mine nye bestevenner. Jeg er heldigvis på bedringens vei! Jeg har forresten også funnet meg en ny favoritt innenfor te-verdenen! Det er en bær-blanding som jeg fikk til jul. Tror den het noe som "Bestemors hage" om jeg ikke husker helt feil. Smaken er helt nydelig!

Hva syntes dere om bildene?
Har dere begynt å merke høsten der dere bor?

 

Anbefaling- L'oreal Lipgloss

Hei igjen!

Nå tenkte jeg å ha en liten anbefaling av en herlig lippgloss som mamma kjøpte inn for ca en uke siden. Jeg har fått med meg en reklame om lipglossen på tv også, men har ellers ikke hørt så mye om den. Lipglossen er fra L'oréal og er ikke den rimeligste lipglossen du finner på markedet. Da mamma kjøpte denne på tilbud kostet den 130,-.. På en annen side er den noe av det beste jeg har prøvd! Å kalle den en lipgloss blir kanskje litt feil i og med at den kun er våt idet du påfører den. Etter 10 sekunder er den ikke noe våt lenger, faktisk er den ikke til å merke på leppene i det hele tatt! Du kan ikke kjenne at du har den på. Fargen derimot, den blir værende! Den sitter faktisk ganske lenge på også, noe som gjør denne til min nye favoritt!

Sorry for litt uklart bilde nok en gang. Uasett, jeg elsker denne "lipglossen" og bruker den nesten hver dag! Den er virkelig verd pengene, og for første gang i mitt liv har jeg sett en reklame som faktisk nesten er helt ærlig! Nesten.. Om jeg skulle gitt denne noen karakter så ville jeg landet på 5+ fordi det alltid finnes forbedringspotensiale!

Har dere prøvd denne før?
Vil dere ha flere anbefalinger av meg?

Bildedryss

Hei!

Formen ble visst ikke noe bedre over natten, så her sitter jeg i sofaen i pysjamasen min og ser på Dr.Phil! I går kveld fikk jeg redigert bildene som jeg tok på søndagen, men følte det ble litt sent å legge ut et nytt innlegg klokken 10 på kvelden. Derfor sparte jeg det heller til i dag. Bildene er som sagt tatt i dyreparken i Kr.Sand

Hva syntes dere om bildene?

En smule forkjøla..

Hey!

Nå har jeg egentlig masse jeg kunne ha fortalt fra helgen, men null bilder å vise dere. Typisk. Lørdagen gikk bort til en bursdagsfest som ikke endte før halv 6 på morgenen, og gårsdagen brukte jeg i dyreparken med ei venninne. Det har jeg forresten bilder av, men de kan jeg heller vise dere senere. I dag har jeg bare gått rundt og snufset. Det har seg nemmelig slik at Endre var forkjølet for et par dager siden, og siden imunforsvaret mitt hater meg så er jeg også blitt forkjølet. Natten gikk bort til å drømme om hvor vanskelig det var å puste med nesa, og hvor sår halsen min føltes. Nå frister det egentlig bare å krype under dyna med koseklær, deilige sokker og en herlig kopp te <3


random bilde som lå på pc'en

Planene for dagen er å bli bedre og forhåpentligvis å få redigert bildene fra gårsdagen. Endre stikker forhåpentligvis også innom, vi har forresten vært sammen 2 år og 6 mnd i dag! Jeg håper på en bedre helse i morgen, men skal prøve å få lagt ut bildene i løpet av dagen.

Fler som er forkjøla?
Hva har dere gjort i helga? 

Fav. song at the moment

Hey søtinger!

Tenkte jeg kunne dele min favorittsang atm med dere! Denne sangen har dere garantert hørt tusen ganger på radioen, men jeg elsker den like mye hver gang den spilles!  Taylor Swifts "we are never ever getting back together". Jeg har egentlig ikke hørt så mye på de andre sangene hu har hatt, men damn, hu har jo sinnsykt fin stemme! Hvilken sang er deres fav. atm?

Disco nails

Hei!

Jeg tenkte jeg kunne vise dere hvordan neglelakken ,som jeg kjøpte for et par dager siden, ser ut! I det siste har jeg jo fått skikkelig dilla på glitter-neglelakker og elsker å bruke disse over vanlige farger. Det har jeg også gjort denne gangen. Jeg valgte en hvit neglelakk slik at fargene i glitter-neglelakken skulle komme godt frem. Det er jo ikke uten grunn at den heter Disco! Da jeg var ferdig med neglelakken syntes jeg resultatet lignet mer på Cupcake-gassur, men det har kanskje noe med den hvite bakgrunnen og min fantastiske evne til å assosiere til alt som inneholder sukker. Uansett, jeg likte neglelakken veldig godt! 

Påføringen av selve neglelakken kunne jo selvfølgelig ha blitt gjort veldig mye bedre, men dere får bare overse alt griset! Fargene kom heller ikke sånn supergodt frem på bildet, men sånn blir det bare av og til. Neglelakken er forresten kjøpt på Gina Tricot og kostet 39,- om jeg ikke husker feil. Den hvite er bare en helt vanlig, hvit neglelakk som dere får kjøpt overalt til alle mulige priser. 

Hva syntes dere?
Hva slags neglelakker liker dere?  

Pakke i posten!!

Heii!

I går fikk jeg en herlig pakke i posten med sminken som jeg bestilte fra elf for en liten stund siden. Godt at jeg fikk den i går, for det var nettop i går at jeg klarte å gå tom for primer. Heldigvis hadde jeg bestilt en ny fra elf, så da er alt godt igjen. Jeg hadde også bestilt 2 cover sticks, pudder og solpudder-ish.. vet ikke helt hva det heter, men dere skjønner sikkert hva jeg mener! I tillegg fikk jeg med en gratis øyenskygge, men fargen passet ikke meg, så den må jeg få gitt til noen andre som kler den bedre. 

åh, lykke <3

Handler dere fra elf?

DIY- personlig skrivebok!

Hei!

Som sagt så har jeg vært ganske så effektiv i dag. Jeg har fått gjort så mye forskjellig, laget liste over nye ideer til bloginnlegg, og nå har jeg også fått laget meg en bok hvor jeg kan skrive ned alle disse ideene! *stolt*. Jeg kunne jo strengt tatt bare skrevet ned alle ideene på post-it lapper eller på pc'en, men det er jo så mye mer oversiktelig å ha det samlet i en bok! I tillegg så liker jeg å se tilbake på gamle ideer. I boken kommer jeg også til å skrive ned oppskrifter og annen inspo som jeg finner rundt omkring. Jeg håper dette skal hjelpe meg til å bli en bedre blogger! 

Hvis dere ser bøkene på venstre side på bildet ovenfor så er det disse jeg har brukt! Jeg har bare ikke noen andre bilder av bøkene.. Bøkene ble kjøpt på salg på panduro i Oslo, men de har de vel i de fleste panduro-butikkene regner jeg med. Som dere kanskje har fått med dere så maler jeg så og si alt jeg lager, og denne gange var heller ikke noe unntak!

Jeg brukte disse to fargene som jeg kjøpte hos Søstrene Grene for en veldig billig penge! Tror den til venstre kostet 13,- mens den til høyre er litt større og kostet rundt 30,- Jeg malte først hele boka med den hvite malingen for å bli kvitt den kjedelige pappfargen som boka egentlig har. På dette tidspunktet ante jeg jo egentlig ikke hva jeg skulle gjøre vidre med boka før jeg kom på ideen om håndavtrykk!

Haha, uff. Men resultatet ble ganske kult og man kan klart se at dette er en hjemmelaget bok, noe jeg syntes er litt tøft. Det som også er litt tøft å tenke på er at ingen andre har en helt lik bok! 

Hva syntes dere? :D

Herlig fruktsalat

Hei!

I dag har jeg fri fra skolen *Lykke* og har derfor fått brukt dagen ganske så effektivt! Mer om det kommer litt senere, men nå tenkte jeg å dele en herlighet med dere, nemlig fruktsalat! Fruktsalat er jo ekstremt lett å lage og man kan jo bruke så og si alt av frukt oppi! I dag hadde jeg veldig lyst på masse frukt, så da samlet jeg sammen det jeg kunne finne i huset. Porsjonen jeg lagde holdt til minst to personer, avhenger jo selvfølgelig av hva man bruker den til og hvor storspiste gjestene er! Jeg valgte å ha det samen med kesam og en bærblanding, ble utrolig godt! 

Dette var altså frukten jeg brukte. Jeg brukte som sagt også litt bær ved siden v (skogsbær, blåbær og litt sånn), men det er virkelig ikke nødvendig for å få en god fruktsalat! 

Kutt opp frukten i ønsket størrelse og mengde. Jeg valgte å bruke 3/4 eple, 1 kiwi, en dæsj med druer og 3/4 pære. Det er også veldig godt med banan, men det hadde jeg ikke tiljengelig, buhu. Dette er kanskje for noen sløsing i og med at jeg ikke bruker opp hele frukten.. Svaret er fruktposer!

Funker fett! Legg posen i kjøleskapet så holder den seg fin frem til noen andre spiser den opp! Dette er jo egentlig en ferdig fruktsalat, men jeg valgte å lage en aldri så liten vri med kesam og bær. Da blir det mer en dessert, som smaker helt nydelig om noen lurte! 

Her har jeg blandet inn bæra i fruktsalaten. Elsker fargene!

Til slutt tok jeg kesam og fruktsalaten i noen søte glass, og voilà!

Fler enn meg som elsker fruktsalat?
Har dere noen andre forslag til hva en kan bruke fruktsalaten til?

Dagens innkjøp!

Hei!

Først må jeg bare si tusen takk for alle de supersøte tilbakemeldingene på forrige inlegg! Dere er jo bare helt nydelige! I dag har jeg og Anita vært i Kristiansand på shoppingtur. Egentlig skulle jeg bare ha noen ting fra Søstrene Grene, men dere skjønner jo sikkert allerede nå hvordan det endte..Det ble en del nye klær , men jeg får unnskylde det med at jeg faktisk trengte en del nye klær nå. Bad excuse? Neh. Jeg ble i allefall veldig fornøyd med innkjøpet mitt! 

Kjøpte en del maleutstyr og hobbysaker hos søstrene grene for 300,- til sammen, noe som virkelig ikke var mye om du hadde sett alt jeg kjøpte! (ble litt mye å ta bilde av)
Spennene er fra H&M og kostet 50,-
Neglelakken er fra Ginatricot og kostet 39,-

genseren til venstre er fra H&M og kostet 99,-
Toppen til høyre er fra Ginatricot og kostet 149,-

Skjorte/bluse fra Giatricot 29,- !!!
 Skjorte/bluse fra H&M 99,-Topp fra H&M 99,-  (sorry for uklart bilde)

I tillegg kjøpte jeg en sportstights fra H&M for 299,- pluss noe undertøy og stæsj. Dere får sikkert sett resten på bilder her senere! 

Hva har dere gjort i dag?
Hva syntes dere om innkjøpet? 

New hair color!

Heii!

I helgen har jeg egentlig ikke vært hjemme i det hele tatt. Jeg har vært i en bursdag til ei god venninne, jobba en del og vært hos Endre. I tillegg har jeg farga håret og klippa det! Ikke superspennende å vite kanskje, men denne gangen har jeg virkelig gjort noen "drastiske" endringer! For det første har jeg nå fått pannelugg, noe jeg ikke har hatt siden jeg gikk på barneskolen. Jeg har også klippet det ganske mye kortere enn hva det var, men håret mitt var så slitt så det var nok best å fjærne en del.. Jeg har jo også farget håret, men denne gangen med rødt i. Jeg har tidligere farget det brunt, men jeg ville beholde noe av det røde, derfor endte jeg opp med mørk "rød". Jeg ble superfornøyd med resultatet, det var rett og slett deilig å gjøre noe helt nytt! Nå skal jeg gå igjennom alle kommentarene jeg har fått iløpet av de siste dagene og få godkjent de. Utenom det blir det vel noe skolegreier eller rydding av rommet, hehe. 

Hva har dere gjort i helgen?
Hva syntes dere?  
En aldri så liten timeout!

Hei!

Jeg sa jo i går at jeg kom til å blogge idag fordi da var jeg ferdig med prøva og blablabla.. Ble ikke sånn vettu. Prøva gikk forresten bra! Men jeg merket når jeg kom hjem at jeg var rimelig sliten i hodet! Men som om ikke matteprøva var nok så har jeg jo en rimelig lang innlevering, en skriveoppgave i lekse til i morgen og ikke minst masse herlige oppgaver i diverse fag. Merker det er siste året nå! I tillegg har jeg og mamma vært en liten tur på sørlandssenteret hvor jeg handlet inn noen stempler, stempelpute, noe scrappingting og supersøte servietter!

Nå har jeg akkurat tatt den helt ut med ansiktsmaske, te, duftlys, musikk og ny neglelakk. Jeg har egentlig ikke skjønt hva som er så digg med å ha på ansiktsmaske, men må ærlig innrømme at det er utrolig digg å kjenne på huden etter å ha fjernet ansiktsmasken! Det blir såå mykt! Haha, lykkerus. Nå skal jeg avslutte denne dagen med en episode "boligjakten".

Skulle egentlig farge brynene også, men så langt kom jeg aldri.. Typisk!

Hva har dere gjort i dag?
 

Dagens lille bildedryss

Hei! 

Dagen i dag går mest med til å øve på matteprøven jeg skal ha i morgen, og siden det ikke er mye interessant å fortelle fra matteøvingen valgte jeg heller å legge ut noen bilder som jeg har tatt ute i hagen. Jeg skal prøve å komme med litt mer interessante innlegg etter at prøven er ferdig, men akkurat nå er det nok der jeg må ha fokuset! Wish me luck..

Hva syntes dere om bildene? 

Min spilleliste

Hei søtinger!

Dagen idag har gått med på lekser og øving til matteprøven jeg har om et par dager. På grunn av lite tid til fotografering og andre litt mer kreative saker vil jeg heller dele min spilleliste på spotify med dere! Musikk er, som de fleste av dere kanskje allerede har skjønt, en viktig del av hverdagen min. Jeg elsker musikk! Jeg hører på det når jeg øver, når jeg sitter på bussen, når jeg blogger, egentlig når som helst. Musikk gjør meg glad! Som oftest hører jeg på NRJ, og min spilleliste har derfor mye inspirasjon derifra. 


Bildet er lånt fra google
Jeg har kun valgt ut et par sanger fra listen siden det ble litt mye å skrive opp rundt 50 sanger som jeg hører en del på. Derfor valgte jeg ut de jeg hører mest på for øyeblikket:

Flo Rida - I Cry
Chris Brown - Don't Wake Me Up
Sirkus Eliassen - Før du går
Far East Movement - Turn Up The Love
Justin Bieber - All Around The World
Demi Lovato - Give Your Heart A Break
Sean Kingston - Back 2 Life (Live It Up) featuring T.I.
will.i.am - This Is Love
Owl City - Good Time
Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together

Den nederste er nok den jeg hører mest på for øyeblikket, men jeg elsker alle sangene! 

Hvilke sanger hører dere mye på for tiden?

Det kreative rommet

Hei!

Dagen idag har gått med til å rydde det som i vår familie er kjent som "det rosa rommet". Saken er den at da vi flyttet inn i dette huset var det et rom med knæsj rosa tapet og en hvit seng spikra opp på veggen. Siden vi ikke har fått gjort noe med verken fargen eller senga enda, har rommet kun blitt brukt som oppbevaringsrom (med unntak av en liten periode ifjor hvor vi jorde det om til "lekserom"). I en lengre periode har jeg og mamma snakket om å få ryddet opp på rommet, og i dag skjedde det! Vi bestemte oss for å gjøre noen drastiske endringer, og gjett om rommet ble helt forandret! Siden jeg har så sinnsykt mye scrapping-, tegne- og maleutstyr lagde vi oss likesågodt et hobbyrom! Jeg må si jeg liker resultatet ganske godt. Slik så det ut FØR forandringen:Sorry for ekstremt uklart bilde, men jeg regner med at dere klarer å se rotet? Etter å ha bært alt ut av rommet, funnet ny plass til alt, vasket gulvet, tørket støv, bært inn et stort bord samt alle tingene jeg skulle ha her inne ble resultatet slik:

Vi fant frem gamle bilder som jeg har malt og dekorerte likesågodt sengekanten med de. Ga rommet mye mer liv og et kreativt preg.

Jeg fikk også plassert alle hobbytingene mine i et skap (som dere ser på bildet over) noe som var MYE mer praktisk enn å ha det på rommet hvor det kun tar opp plass. Nå kan vi gi slipp på "det rosa rommet" og heller gi det et kallenavn som f.eks "det kreative rommet"..

What'ya think? 
Har dere gjort noe slikt med et av rommene i deres hus? 

Italiensk soda

Hei sweeties!

Nå skal jeg tipse dere om en drikke som smaker utrolig godt og som er superenkel å lage! Drikken heter Italiensk soda og blir solgt på en del kafeer rundt omkring. Det finnes uttallige forskjellige smaker du kan velge mellom, men denne gangen valgte jeg bringebær, utrolig god! Jeg er ikke helt sikker på hvor disse flaskene med smakene selges utenom i Grimstad hvor de selges på kafeen på Odden. Det går garantert an å bruke andre typer smakstilsetninger også! Det du trenger er:

2 SS smakstilsetning (aner ikke hva det kalles)
3 isbiter
Sprite eller en annen brus som lignerTo spiseskjeer kan se utrolig lite ut, men ikke la dere friste til å helle oppi mer! Tro meg, den er sterkere enn dere tror! I tillegg blir drikken veldig kvalmenes om dere har oppi for mye.

And enjoy! For dere som er interessert så går det også helt sikkert an å bruke dette som festdrink med alkohol. Jeg har bare ikke testa det ut ennå..

Har dere smakt dette før?

Noen "spilleregler" fra nå av..

Hei!

Som de fleste av dere garantert vet så kommenterer jeg tilbake på alt, alltid. Det vil også si at skriver en person "høhø" eller ":D" så kommenterer jeg også tilbake. Det blir det slutt på fra nå av! Jeg er rett og slett SÅ LEI av useriøse kommentarer hvor 90 prosent inneholder ting som "kommenter tilbake, pliiiiis" fordi det rett og slett bare blir for dumt. Ja, jeg kommenterer tilbake, men om dere vil ha en kommentar så får dere gjøre dere litt fortjent til den også! Det er ikke akkurat kjempemorro for meg å måtte kommentere på haugevis av blogger hvor eieren egentlig driter i hvem eller hva som blir kommentert sålenge det er en kommentar mer i kassa. Derfor mine herlige lesere vil jeg fra nå av vurdere kommentaren. Om du kommenterer at et bilde er fint (eller stygt for den saks skyld) så er det helt fint, men kommer dere med kommentarer som oser av selvreklamasjon så må dere ikke regne med en kommentar ifra denne bloggen mer dessverre ;)

Haha, føler meg litt som bildet over av og til når jeg leser noen av kommentarene. Jeg blir jo selvfølgelig superglad for kommentarer som "fin blogg" osv, men når kommentaren brått slutter med "kommentere min???" så blir jeg plutselig litt i tvil om vedkommende skrev det første for ros eller for å få flere kommentarer.. Skjønner? 

Så dette er altså mine "regler" fra nåav. Jeg kommer fremdeles til å si at jeg kommenterer tilbake, for det gjør jeg.. Jeg gidder bare ikke å bruke opp all tiden min på folk som gir fulle F. når jeg heller kan bruke litt ekstra på de av dere som faktisk bryr dere og som kommenterer uten å nermest forlange noe tilbake. Så takk <3

Regner med jeg ikke er den eneste?

Dagens lille innkjøp

Hei!

Som jeg skrev tidligere så skulle muligens jeg og Endre på Sørlandssenteret idag. Vi dro med 12-bussen fra byen, og da vi var fremme gikk vi først på McDonalds for å spise frokost. Sunt, I know! Vi var vel egentlig ikke innom så mange butikker utenom H&M, platekompaniet og bikbok, så handleturen ble ganske kort. Jeg kjøpte med meg noe undertøy fra H&M og tre filmer fra platekompaniet siden de hadde tilbud på noen filmer. 

The Hunger games fikk jeg for 99,-pga en rabattgreie jeg hadde liggende,og prisen på water for elephants+ the aviator ble 149,- Gjett hvem som skal se mye film i kveld! Jeg har jo strengt tatt sett alle filmene fra før av, men så er jeg også en person som gjerne ser en film flere ganger.

Hva har dere gjort idag?
Har dere sett noen av filmene før? 

Good morning!

Hei Sweeties!

Nå har jeg våknet etter en god natts søvn, skal si det er deilig å ikke måtte våkne 06.30 HVER eneste dag i uken. Det holder liksom med de 5 skoledagene. Idag satte jeg alarmen på litt over ni fordi det er typisk meg å sove til rundt tolv om ingen vekker meg før! Idag er planene å dra på Sørlandssenteret med Endre en liten tur før jeg får besøk av besteforeldrene mine. Jeg må også prøve å få lagt ut noen av bildene jeg tok igår! Jeg var nemlig i bursdag til ei venninne, utrolig koselig! I mellomtiden legger jeg ut to bilder jeg tok på biologituren jeg var på fornoen dager siden, håper dere liker de!

 

Hva syntes dere om bildene?
Hva er deres planer for dagen?