oktober 2011

Konkurranse, siste sjanse!!!

Hei, som dere kanskje har fått med dere tidligere så har jeg nå en konkurranse på bloggen hvor dere kan vinne masse scrappingutstyr! Vinneren vil bli trukket i morgen mot kvelden en gang, så det er bare å melde seg på frem til den tid! 

Det eneste dere må gjøre for å melde dere på er å skrive om konkurransen på deres egen blogg! Om du ikke har egen blogg, eller lurer på mer ang konkurransen kan du gå inn HER . 

Her er noen bilder av det dere kan vinne:-Ark
-klistremerker
- pynteklyper
- teip
- pyntebånd
- pyntefigurer
- magneter
- glansbilder

Til nå er det under 10 stk som har meldt segpå, så vinnersjansen er veldig stor!

Vil Du være med? : )

Fredagskos med familien!

Hei! 

Endelig er det helg! I dag har jeg ikke gjort så veldig mye etter skolen egentlig. Har hatt en veldig daffedag, men nå skal jeg snart kose meg med Idol og alt annet som går på tv i dag! Elsker fredager! Egentlig skulle kjæresten min vært her i dag, men siden han ikke kunne så blir det kos med familien i stede : )

Jeg er ikke helt sikker på hvem jeg liker best i årets Idol, men det er helt klart noen jeg liker bedre enn andre! Ser ikke helt talentet hos enkelte av deltakerne, men jaja, folk har tydelig forskjellig smak! Haha. 

Hvem heier dere på?
Hva har dere gjort i dag?  

Cookies, klementiner og varm te:')

Hei! 

I dag har jeg vært på skolen, hatt en tyskprøve,og hatt kjøretimer! Prøven gikk ganske bra tror jeg. Får i hvertfall håpe det! Etter at skolen var ferdig så hadde jeg dobbel kjøretime, dvs 2x 45 minutter. Kjøretimene gikk faktisk ganske bra! Fikk til og med litt skryt av kjørelæreren, så da er jeg fornøyd!

Etter at jeg var ferdig med kjøretimene så ble jeg hentet av mamma som hadde ventet i en time fordi jeg klarte å si at jeg var ferdig halv 4 i stede for halv 5.  Vi dro for å handle inn noen gardiner og mat. Kjøpte blandt annet cookies og klementiner. Litt sunt og litt usunt, haha. 

Syntes disse er utrolig gode!

Beste tegnet på at det nermer seg jul<3 Gode klementiner <3Nå skal jeg slappe av med varm te og Grey's Anatomy episoder <3

Husk også å melde dere på konkurransen her på bloggen hvor du kan vinne masse scrappingutstyr! Trykk HER for å delta!!

Hva har dere gjort i dag?

KONKURRANSE!! - meld dere på!

Hei! 

Tenkte jeg kunne ha en konkurranse igjen! Denne gangen er temaet scrappingutstyr! Jeg har valgt ut en del ting som jeg vil gi bort til vinneren, som blir kåret 1. november! Her er noen bilder av hva dere kan vinne! 

-Ark
-klistremerker
- pynteklyper
- teip
- pyntebånd
- pyntefigurer
- magneter
- glansbilder
For å bli med i denne konkurransen må du gjøre følgende:

De som har blogg må:

* Lage et innlegg på sin blogg hvor de forteller om konkurransen. Linking til dette innlegget skal være med.

De som IKKE har blogg kan:

* Linke til dette innlegget på facebook  slik at andre kan se det! det må være tydlig at det er en konkurranse. I tillegg må jeg kunne se siden (altså den kan ikke være sperret for andre) 

Det betyr at en må enten ha en blogg eller facebook for å være med i denne konkurransen. I tillegg vil jeg at dere tar med hvorfor dere vil vinne når dere kommenterer her for å si ifra at dere er med i konkurransen. Som sagt blir vinneren trukket 1. november, og da vil jeg kåre vinneren utifra finest innlegg eller best "reklamering" om konkurransen.

Om det er veldig få som deltar så kan konkurransen bli avlyst/ flyttet. 

Hva syntes dere om premien?
Vil du bli med?

Innkjøp

Hei! 

Har blogget veldig lite i det siste. Har prøvd å være en del med vennerog kjeresten i tillegg til at jeg har holdt på med kjøretimer og skolen. På dager hvor jeg ikke får mye tid til å drive med bloggingen mister jeg veldig inspirasjon, derfor har jeg ikke helt visst hva jeg skulle skrive om heller. Skal prøve å komme litt mer tilbake igjen, og om noen har noen forslag til hva jeg kan blogge om, så er det bare å skrive det her! 

For noen dager siden så handlet jeg inn litt forskjellig som jeg trengte. Tenkte jeg kunne vise dere noe av innkjøpet mitt : ) 

Jakke fra Cubus 800 kr (var 30% den dagen, så betalte femhundre og seksti elns) 


Kjøpte også denne boken! Kostet rundt 120 kr. Har ikke fått lest så mye enda, men tror det er en ganske god bok! 

Pysj fra Cubus kostet 200Utrolig gode sokker fra Cubus 149 kr

Hva syntes dere om innkjøpet?

Blogglisten

Dagen i dag!

Hei! 

I dag har jeg gjort mye forskjellig.Først var jeg på skolen. Vi hadde matte-dag, det vil si matte hele dagen. Var egentlig ganske greit, skoledagen gikk fort! Når jeg var ferdig på skolen så skulle jeg øvelseskjøre for første gang med trafikkskolen! Var skikkelig nervøs,men gikk egentlig ganske greit. Hadde aldri kjørt ute i trafikken før,men i dag kjørte jeg masse ute i trafikken. Ble litt flau de gangene jeg klarte å kvele bilen, haha, men ellers gikk det veldig fint. 

Jeg har også ryddet rommet litt. Det begynner å hyjelpe seg, men har fortsatt et par ting liggenes på gulvet. Av en eller annen merkelig grunn så er det alltid noe igjen som jeg ikke aner hvor jeg skal plassere. Veldig irriterende egentlig! Har også fått trent litt i dag! ( ikke ofte jeg kan skryte av det!) haha.

Mamma lagde en supergod kake i dag som jeg hjalp bittelitt til med. Var en eplekake. Vi har jo laget eplekake før, men denne oppskriften var en helt annen og inneholdt blandt annet marsipan! Høres veldig rart ut, men var VELDIG godt! Hva har dere gjort i dag? 

Tjen enkle penger på bloggen!

Jeg kom akkurat over en side som jeg ville dele med dere! En side hvor en enkelt kan tjene penger på bloggen. Jeg har ikke hørt så mye om denne siden, så jeg lurte på om noen av dere kunne fortelle meg litt om den? Har dere noen erfaring med denne siden?  Vil gjerne ha svar! :D Trykk på boksen som står under "diverse" på høyre side for å komme til siden.  ( du må gå til hovedsiden til bloggen min for å finne boksen, og den ser ut som på bildet under)

 

Har du erfaring med denne siden?

Har fått julestemning!!

Hei! 
Nå går jeg egentlig bare og venter på at snøen skal komme. I dag har jeg sett på julefilmen A Christmas Carol, elsker den filmen! Så nå sitter jeg her da, helt klar for at juletiden skal komme! Gleder med så til å gå i byen for å se på julepynt og julepressanger mens det blir solgt gløgg og pepperkaker! Jeg er også en av de som må ha med meg advents-barnetvsendinga. Blir ikke noen jul uten! Har også drukket julebrus i helga. 

Flere som gleder seg til jul eller har fått julestemning?

I'm into you

Hei! Nå skal jeg til å begynne med mitt nye prosjekt, nemlig rydding av rommet mitt! haha! Er ikke så ille, men var på tide å rydde litt igjen. Har funnet ut at det hjelper veldig å høre på musikk når en rydder, så nå hører jeg på min elskede radio-kanal RNJ <3 Hvor tilfeldigvis denne sangen blir spilt akkurat nå.

Hva har dere gjort i dag?

15.okt.2011

Hei!
Sorry for lite blogging de siste dagene, men trengte å slappe ordentlig av i går etter en veldig stressende uke. Nå er jeg endelig ferdig med prøvene! Utrolig deilig! I går slappet jeg mest av. Gikk en tur med kjæresten min og så en film. Veldig koselig! I dag skal vi til noen venner av oss og spise taco og kose oss! 

Legger ut noen av bildene jeg tok i går.De er tatt med mobilen, så ikke verdens beste kvalitet.Hva skal dere i dag? 

Svar på spørsmålsrunden! : )

Hva liker du å gjøre? Jeg liker å være med venner og kjæresten min! Er glad i å se på film og jeg er veldig glad i jentekvelder og gåturer med kjæresten min ^^

Favoritt band /sanger? Har ikke noen favoritter egentlig. Hører på det meste :D

Favoritt brus? Vet ikke om jeg har noen favoritt der heller. Tror egentlig det kommer litt an på humøret mitt, hva jeg spiser og hvor varmt det er. Cola passer til det meste da!

Favorittsang? Jeg har så mange sanger jeg liker! Vanskelig å velge ut en enkeltsang. 

Favorittmat? Veldig glad i biff og sånn reinsdyrkjøtt! 

Beste minne? Har veldig mange gode minner! Har gode minner med både familien, kjæresten og vennene mine! Veldig koselig i sommer når kjæresten min ble med meg og familien min på tur til Danmark da ! : )Hvilke linje på skolen går du på? Jeg går studiespesialiserende (2. året)

hvor høy er du ? Jeg tror jeg er rundt 166.I hvertfall ikke lavere ! 

har du kjæreste? Ja, det har jeg : )Liker du å blogge? Ja, det gjør jeg! I hvertfall de dagene hvor jeg kan bruke lang tid på det!

Hvilken farge har dere på huset deres? Huset er hvitt ; )

Har du dyr? Ja, har katt og fisker

Spiller du noe sport? Nei, gikk på fotball for et par år siden, men nå driver jeg ikke med noen sport.

Hva er favoritt fargen din? Tror ikke jeg har noen. Kommer egentlig litt an på hva det er snakk om(klær, vegg, ting ++), men veldig glad i disse fargene da : 

 

Yndlingsdyr? Er ikke helt sikker. Liker veldig godt katter, kaniner, hunder og andre lodne dyr !^^

Yndlingsklesmerke? Har ingen favoritt egentlig

Yndlingsfrisyre? Bytter på frisyren hver dag, så har ingen favoritt.

hvilke blogger leser du fast ? Varierer litt, men har lest mamma92 en del i tillegg til en del av de som ligger på topplisten.

har du noen søsken?? Ja, har to brødre

Hva liker du best med å blogge? :) Jeg liker best når folk er interesserte i det jeg skriver, og når jeg får tilbakemeldinger på bloggen som f.eks at andre liker bloggen osv. 

-bestevenn? Vet ikke helt hvem jeg kan si er min aller beste venn, for er venn med folk på forskjellige måter. 

synest du at du er pen? Haha, nei, jeg syntes jeg er helt vanlig

kor mange kjæresta har du hatt? Kun en seriøs, men om en regner med sånn ?barnehageforhold? som varte i sånn en uke så er det 3. 

-kor mange kyss har du fått? Haha, der har jeg ikke holdt tellinga! Men kun fra to forskjellige da. 

-er du singel? Nei, har kjæreste

lika du bloggen min? Vet ikke om jeg har sett den enda, men kan ta en tur innom ; )

Hvor mange år er du? Jeg er 17 (blir 18 i februar )

Har du kjæreste? Ja

Liker du noen? Ja, kjæresten min

Favoritt drikke? Akkurat nå har jeg veldig hekta på te! Men elsker også Pink Lemonade! 
Hva er ditt største ønske? Det er vel at jeg skal få en slik fremtid jeg håper på, og at jeg skal få en fin familieog en fin jobb som jeg trives i ;D

Går du på skole, og isåfall, hva studerer du? Går på vidregående. Linja er studiespesialiserende. 

Har du et, eller flere favoritt skoparr?  Liker veldig godt de jeg kjøpte sist.
Liker du å ta bilder? Ja, syntes det er skikkelig gøy! Har fått veldig dilla på det !

Hva redigerer du bildene dine i? Picnik.com

stilen din ? Har egentlig ikke noen spesiell stil. 

har du dyr, isaafall kan du vise oss den/dem Ja : ) 

hvorfor blogger du? Godt spørsmål. Har egentlig ikke noe fast svar, men har vel noe med det at jeg syntes det virket veldig gøy+ at jeg hele tiden kommenterer andre sine blogger og derfor får jeg inspirasjon til å blogge selv. 

hva er det beste med å blogge?  Det må være alle de koselige kommentarene! ^^

beste tvserie og film?     Beste tv-serie er Greysanatomy. Er ikke helt sikker på film.


trives du som blogger ? Ja, det gjør jeg, men av og til så tar det litt mye tid.

hvor lenge har du blogget? :) I litt over en uke på denne bloggen, men startet med blogging i januar. 

 

Tusen takk for alle spørsmålene! :D  Håper dere fikk svar på det dere lurte på. 

 

 

wish me good luck!

I dag har jeg ikke blogget før nå fordi jeg har sittet med fysikken fra jeg kom hjem! Veldig sliten i hodet nå, men har i hvertfall fått litt ut av øvingen! Aner ikke hvordan det vil gå, men tror jeg kan trenge litt hell ! Lenge siden jeg har vært så stressa før en prøve!

Kan skrive mer i morgen når jeg er ferdig med prøven, men akkurat nå tror jeg at jeg må få meg litt søvn!  

God natt søte lesere! 

Pink Lemonade

Heii! 
Akkurat nå tar jeg en aldri så liten pause ifra fysikken. Tenkte jeg skulle lese igjennom alle bloggene til de søte som har kommentert i forrige innlegg, men før jeg gjør det så ville jeg bare dele denne utrolig gode drikken med dere! Kjøpte den på butikken i sta, og har kjøpt den flere ganger før! Elsker den!

Tror jeg kjøpte den på Meny. Passer også fint siden det er rosa-måned! <3
 

Smakt den før?

Lese din blogg?

Hei! 
I dag tror jeg ikke at jeg får så veldig god tid til å lage mange innholdsrike innlegg her på bloggen pga prøveøving, så da tenkte jeg at det ble bedre å bare ha noen blogger jeg kan lese i pausene i stede. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lese deres blogger! Om du vil at jeg skal lese din blogg så må du kommentere i dette innlegget.

veldig random bilde <3

Har forresten også tenkt å begynne med "ukas leser" når jeg er ferdig med disse to prøvene! Kommer et eget innlegg om det senere.

Vil du at jeg skal lese din blogg?

 

Back to school !

Uff, i morra blir det å stå opp halv 7 igjen for å dra på skolen. Føler denne ferien bare har sust avsted! Akkurat nå misunner jeg de som har denne uken fri i stede for forrige. MEN jeg gleder meg til denne uka er over, for da er jeg ferdig med prøvene og kan slappe av! Helt til neste prøve selvfølgelig, men det er disse to prøvene jeg gruet meg aller mest til! 

 

Flere som har skole i morgen? 

God morgen !

God morgen alle sammen!

Våknet for litt under en time siden, og sitter fortsatt under dyna mi med tøfler, pysj og hettegenser! Det er jo iskaldt her! Kan bekrefte at høstværet helt klart har kommet til Grimstad.

I dag får jeg ikke blogget mye fordi jeg skal være vekk i hele dag. Først skal jeg til ei venninne for å øve til prøven vi skal ha på tirsdag i fysikk. Jeg har endelig begynt å forstå litt av faget, thank God! Men siden vi begge føler oss litt grønne på faget så tenkte vi at vi liksågodt kunne øve sammen og hjelpe hverandre! 

Senere i kveld skal jeg i bursdag til en annen venninne, så jeg kommer med andre ord ikke hjem før i kveld. Om de lar meg legge ut noen bilder fra bursdagen så skal jeg prøve å få gjort det i morgen! Skal også svare på spørsmålsrunden når jeg får tid.


Bilde tatt for et par dager siden.

Hva skal dere i dag?
Ha en fin dag videre! 

Lørdagskos :D

Hei! 

Nå sitter jeg godt plassert under dyna mi og skal til å sette på en film ^^ Godteri og brus er allerede på plass, så nå gjenstår bare filmen! Har ikke helt bestemt meg enda,men tror det faller på enten Disney eller en film med en del humor! 


haha <3  bildet er hentet fra google!

Har dere noen forslag til film?
Ha en fin kveld videre! <3 

Spørsmålsrunde!! - Kommenter og få en kommentar tilbake!

Hei! 
Tusen takk for alle de koselige kommentarene dere har gitt meg! Setter veldig pris på det! :D
Nå tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde! Jeg vet ikke om det er så mye dere lurer på,men håper dere kan komme med i hvertfall en ting dere lurer på! Spør om hva som helst, så skal jeg svare så godt jeg kan! :) 

Hva lurer dere på? : )

Vinner av konkurransen!!!

Hei alle sammen! 
Nå har jeg kåret 1.plassen og 2.plassen til konkurransen som har pågått i noen dager nå.

1.plassen i denne konkurransen gikk til.......... http://justbyourself.blogg.no/ !!!

Som sagt så er du vinner av alt på bildet under + en liten overraskelse! Gratulerer! 

 

Og 2.plassen gikk til.......http://keellynguyen.blogg.no/ !!!

Du er vinner av en del rabattkuponger! Gratulerer ! :)

Hadde vært fint om dere tok kontakt med meg jesj.blogg@gmail.com slik at jeg kan få sendt gavene ;D

Gratulerer begge to! Og tusen takk til alle som meldte seg på!!!

 

Hva syntes dere om denne konkurransen?
Vil dere ha flere konkurranser senere?

Bilder fra dagen i dag

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært hos kjæresten min. Tok bussen til han halv 10, så var der ca 10. Vi så en del på tv, gikk tur, og verdens søteste lagde supergode pannekaker <3 

Vi tok en del bilder mens vi var ute. Var skikkelig høststemning ute nå! Litt surt i været, løv overalt og blader i alle mulige farger! Elsker høst! <3 

Hva syntes dere om bildene?
Har høstværet kommet dit dere bor? 

Planer for dagen

Nå sitter jeg og venter på at klokken skal bli kvart over 9 sånn at jeg kan gå for å ta bussen! Skal til kjæresten min, og må ta en tidlig buss, for neste går tydeligvis ikke før halv 1 .. Sånn går det når en bor litt på "landet" . 

Jeg vet ikke helt hva vi skal i dag. Tror det blir film og en gåtur. Skulle også skype med søstrene hans som bor i USA. Skikkelig flaut, for jeg suuuger i engelsk, i hvertfall når jeg snakker med de! Jeg kan jo engelsk, men når jeg skal snakke med noen som snakker flytende engelsk så glemmer jeg ALT!  

Hva skal dere i dag? 

Hiding my heart.

En helt nydelig sang jeg fikk av ei venninne. Litt trist tekst, men den har så utrolig fin melodi! I tillegg til at den blir synget av Adele som har en utrolig god stemme!

Hørt den før?
Hva syntes dere om sangen?
Husk også å melde dere på konkurransen min!!!

Konkurranse!! Meld dere på!!

Hei! 

Siden dere har vært så supre og kommentert så mye søtt så tenkte jeg å ha en liten konkurranse! Dette er aller første gang jeg har konkurranse med en virkelig premie ( en jeg sender i posten) , så håper dere vil være ekstra aktive slik at jeg kanskje gjentar det hele og lager en ny konkurranse senere! 

Denne gangen har jeg valgt at premien skal være litt "jentete" i og med at jeg har fått inntrykk av at det er mest jenter som er her inne, men fortvil ikke gutter, en liten del av premien passer også til dere! 

Dette er 1. premien!! :

-  forskjellige tilbudskuponger 
-  herlig ansiktsmaske
-  mascara  

I tillegg følger det med en liten overraskelse som ikke er vist på bilde ^^

Det er mange forskjellige kupponger som dere kan se på bildet.

bikbok, platekompaniet, Vita, Session + mye mer!! Om mange nok deltar så vil det også bli en andreplass hvor premien er rabattkuponger!!

For å delta:

Det eneste dere trenger å gjøre for å delta er å lage et innlegg på deres egen blogg hvor dere linker til dette innlegget! (kan også være en del av et innlegg, men da skal bloggens navn og linking til innlegget være tydelig).Husk også å si ifra her at du har meldt deg på!  Når jeg trekker en vinner så dobbeltsjekker jeg at vedkommende har laget et innlegg på bloggen! 

Vil DU være med? : )

 

Smiiiile : D

Har denne sangen på hjernen etter å ha hørt den nærmere hundre ganger på NRJ (radio)!! Hører på radioen mens jeg øver på prøver, og der dukker denne sangen opp hele tiden! 

Hva syntes dere om sangen??

Only thing that keeps me alive right now...

Haha, dramatisk overskrift!! Neida, men jeg sitter å øver til prøve i de to vanskeligste fagene jeg har for tiden, nemlig Fysikk og kjemi. Egentlig så handler det jo mye om det samme, i hvertfall i de kapitlene vi har om nå. Kanskje grunnen til at jeg syntes BEGGE er vanskelige fag :P Så nå nileser jeg på kjemi og fysikk fordi vi har prøve rett etter høstferien i begge fagene, wey! 

Ser kanskje ikke såååå sliten og lei ut, men det er kun takket være denne:haha, elsker den nye koppen! Holder teen varm leeeeeenge sånn at jeg slipper å hente ny hele tiden! Og jeg er helt avhengig av te når jeg øver! Ellers sovner jeg bare.. Er også avhengig av radioen som man såvidt kan se til venstre på bildet <3 hører på NRJ dagen lang ^^

haha, så her sitter jeg da ^^ 
Har dere noen prøver i nærmeste fremtid? 

 

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

Innkjøp 04.10.11

I dag måtte jeg stå opp i 7-tiden fordi jeg, mamma og lillebroren min måtte kjøre pappa på jobb før vi dro til arendal. Etter at vi hadde gjort det vi kom dit for gikk vi på handlesenteret. Vi så litt rundt i butikkene, og jeg kjøpte et par ting før vi dro til Grimstad. Jeg var også innom UIA for å kjøpe noe. 

Innkjøpet:


Kort om kroppen fra UIA 339 kr


litt dårlig bilde, men de er hvertfall delt inn i kategorier etter hvor på kroppen de handler om.

På Arena-senteret kjøpte jeg:

kopp til både te og kaffe <3 Kostet 250kr ^^


Fulgte med to forskjellige lokk.  <3


Sånn til te. Syntes den var skikkelig søt! ^^ kostet 44 kr, men aner ikke hva butikken heter!


Og denne søte boka!! Kjøpte den på en pyntebutikk som heter kremmerhuset for 49 kr.


Mange søte sider ^^

Hva syntes dere?
Har dere kjøpt noe av det samme? 

rainy day

for et par dager siden regnet det veldig mye, og når det ble opphold igjen så tok jeg noen bilder ute. Bildene er ikke av beste kvalitet siden jeg tok de med mobilen, men de ble litt stilige ^^

Hva syntes dere? 

Hvem er jeg?

Hei! 
Tenkte jeg kunne skrive litt om meg selv! : )

Jeg heter Jenny og er 17 år. Jeg ble født 12 februar 1994 i skien eller porsgrunn (blander alltid de to), og bodde lenge i en liten by som heter Langesund!! Utrolig søt by. Tror jeg har gått på de aller fleste aktivitetene som fotball, håndball, kor, teater og turn! Har også gått på dans, men det var senere når jeg flyttet til Grimstad. Da jeg var rundt 12 år så flyttet jeg og familien min til grimstad hvor vi bor nå. 

Jeg har to brødre, og er den mellomste i søskenflokken! Egentlig ganske greit. Med oss i familien har vi en utrolig søt katt som vi har hatt i over 10 år nå. Det er en jente og hu heter Pondus, haha. Verdens snilleste, kresne og merkeligste katt <3 Jeg har også en del fisker, men har egentlig ikke noe navn på de! :PJeg går 2. året på studiespesialiserende, og trives veldig bra ^^ Har de søteste vennene og den beste kjæresten en kan ha! Kjæresten min heter Endre og er like gammel som meg. Vi ble sammen 17. mars 2010 <3 Vi finner på de merkeligste ting og henger sammen stort sett hver eneste dag. 

Hvordan jeg er som person varierer kanskje litt ifra hvordan en kjenner meg. Jeg er stortsett veldig blid og glad, men kan til tider bli en smule sur. Jeg har en utrolig tørr humorog ler av de merkeligste ting. Jeg elsker Disney-filmer! I hvertfall de gamle klassikerne! Er også glad i action og humor selvfølgelig, men er nok mest glad i Disney :P Jeg blir utrolig fort rørt! Nesten litt flaut til tider! Og når jeg ler ser det alltid ut som jeg griner, haha!!det var litt om meg ^^ 

Velkommen til min blogg!

Hei alle sammen!! 
Som dere kanskje ser så har jeg ikke fått gjort sånn altfor mye på bloggen enda, og grunnen til det er at klokka begynner å bli veldig mye,og jeg var oppe til klokka 6 i går, derfor tror jeg at jeg snart må si natta,men jeg skal komme med flere innlegg i morra. Håper noen vil legge meg til som venn, og at dere legger igjen en beskjed! 

snakkes <3