oktober 2012

All i want for christmas !!

Hei!

I går snødde det her i Homborsund, jeg løp rundt som en liten unge!! Men snøen fikk aldri lagt seg, og i dag regner det som bare det ute! Julestemningen derimot har kommet for å bli. Jeg har faktisk handlet inn en julepressang allerede og vet mer eller mindre hva jeg skal gi til resten også. Jeg elsker å finne julegaver til venner og kjære, det er så koselig! En ting jeg er litt mindre glad i er når jeg får spørmålet "hva ønsker du deg?". Ikke missforstå, jeg elsker julegaver! Men jeg husker ALDRI hva jeg ønsker meg når jeg får det spørsmålet.. Derfor har jeg nå bestemt meg for å lage noen lister! "Noen" fordi jeg garantert ikke har kommet på alt jeg ønsker meg i dette innlegget.

Åh, det er så mye jeg gjerne skulle hatt! Jeg har fått veldig dilla på te og slike "kose-gaver", så det blir nok en del som får det som svar fra meg i år! Utenom dette ønsker jeg meg alle mulige typer kokebøker, utstyr, varme klær, gavekort til alle mulige butikker og en haug av Disneyfilmene! Mest av alt ønsker jeg meg snø på julaften, men det er nok opp til værgudene, og etter erfaringen å dømme så er ikke vi veldig gode venner for tiden...

Hva ønsker dere å få til jul?
Har vi noen av de samme ønskene? 

Vurdering av foundation

Hei sweeties!

For et par dager siden var jeg og mamma i byen og handlet litt. Jeg har jo ikke lengre en primer pga at den fra elf er blitt helt rar! Derfor var jeg først på utkikk etter primer, men så kom jeg over max factor sin nye foundation som i følge reklamen skal inneholde primer, concealer og foundation! Ganske fantastisk, right? Vel, opplevelsen var en litt annen...

 For det første betalte vi 129 kroner for denne, noe som var etter at de hadde trukket fra 25%. Med andre ord ikke en av de billigste på markedet. Men prisen har jo egentlig ikke så mye å si så lenge produktet holder det som blir lovet, right? Så jeg prøvde denne for et par dager siden. Jeg tok kun litt av gangen fordi jeg ville ikke lage skiller i tillegg til at jeg aldri hadde prøvd denne før. På grunnlag av at den liksom skal inneholde primer, valgte jeg å ta denne rett på huden. 

Resultatet: 

Resultatet var forferdelig! Den var helt umulig å smøre ut og lagde stygge skiller! Da jeg prøvde å rette ut dette ved å bruke fingrene, ble foundationen skikkelig stygg og flassete. Jeg skulle egentlig ta et bilde for å vise dere hvordan resultatet ble, men endte heller opp med å vaske vekk alt sammen fordi det virkelig ikke så bra ut! Dagen etter prøvde jeg å bruke fuktighetskrem (for å tynne den litt ut, og for å gjøre det lettere å smøre den utover) noe som faktisk fungerer supert med den andre foundationen jeg har, men det ble ikke noe bedre resultat enn forrige gang. For ordens skyld prøvde mamma den samme, i og med at resultatet kunne komme av at jeg er veldig lys i huden(kjøpte den lysteste da, men uansett) og mamma er litt mørkere enn meg. Resultatet derimot ble akkurat det samme..

Min vurdering:

Sånn jeg ser det så er det eneste positive med denne at det er solfaktor i den. Det kan være at denne fungerer fint sammen med en primer, men dette skal ikke være nødvendig i og med at det står at det allerede er i produktet! Produktet er dyrt og holder ikke det som blir lovet i det hele tatt! Jeg holder meg heller til min gamle, herlige Mary Kay <3 Denne derimot får terningkast 2 av meg, helt ubrukelig!  

Har dere prøvd denne før? 
Hva mener dere i såfall om produktet? 

Winter is coming

Hei igjen søtinger!

På torsdag spurte jeg dere søte lesere om det hadde kommet snø der dere bor, og omtrent alle som kommenterte svarte ja.. Gjett hvem som er sjalu og ser surt ut av vinduet!? Det stemmer, det har ikke kommet et eneste fnugg her i Homborsund, i allefall ikke som jeg har sett. Heldigvis har det i allefall skjedd fremskritt i temperaturen, og i dag kunne jeg se rim til langt utpå dagen! Jeg måtte selvfølgelig ta et par bilder av det, så da var det på med vinterjakka, kjukke sokker og lue! Det meste hadde gått vekk på grunn av sola, men fikk i allefall tatt et par bilder.Hva syntes dere?
Fler enn meg som knapt kan vente til snøen kommer? 

Legebesøk og halsbetennelse

Hei!

Nå er det lenge siden sist! Helt siden torsdag kveld har jeg ikke gjort stort annet enn å ligge under dyna. På torsdag begynte jeg å bli litt dårlig, noe som førte til at jeg ble hjemme dagen etter. Litt kjipt å være syk på en fredag, spesielt når jeg i tillegg hadde planer for fredagskvelden, men sånn kan det gå. På lørdag ble det bare værre og på søndagen var jeg helt ødelagt i kroppen! Derfor dro jeg til legen i går og fant ut at det var halsbetennelse, noe jeg egentlig visste siden jeg har hatt det utallige ganger før. Jeg fikk penicillin og fikk beskjed om å ta det rolig de nermeste dagene.

Som dere sikkert skjønner så har jeg derfor ikke vært i form til å blogge, jeg har ikke engang orket å sjekke kommentarene dere har gitt meg! Men regner med at jeg er mye bedre i løpet av dagen og morgendagen. Jeg skulle egentlig prøve å komme meg på skolen idag, men har visst slått av alarmen i søvne eller noe sånt. Egentlig like greit i og med at formen er litt uggen fremdeles. Vil bare si takk til alle dere som har tittet innom mens jeg har vært borte, dere er herlige! Senere har jeg blant annet en vurdering til dere, så stay tuned! :DNoen andre som har vært syke?
Hva har dere gjort i henlgen som var? 

Lykke!

Hei!

I dag har jeg gjort litt av hvert egentlig. På skolen hadde jeg bare 5 timer, så hadde et laaaaangt friminutt mellom halv 11 og halv 2, derfor dro jeg og to venner på shopping! Ble ikke akkurat mye shopping, men det var en fin tidsfordriv. Jeg fikk handlet noen planter til det ene akvariet før vi dro tilbake på skolen. De siste timene hadde vi matte og vi skulle få tilbake matteprøven. Husker dere den jeg fortalte om som gikk helt ræva? Vel, jeg kan forklare det med at jeg var bombesikker på at jeg hadde stryki! Og nei, jeg overdriver ikke, jeg hadde gjort meg vant med at denne prøven fikk jeg min første stryk på! Det er ikke ofte jeg legger ut karakterer på nettet, men FY SØREN å glad (og ikke minst sjokka) jeg ble da jeg så 4-(!!!!!!!) på prøvearket mitt! Jeg mener, for en del der ute så ville det sikkert vært et stort nederlag, men for meg, som var helt sikker på at denne gangen var det stryk, så var det den største gleden jeg noen gang har kjent. Jeg begynte til og med å gråte, haha! Gledestårer vel og merke. Nå tror dere kanskje at dette er veldig meg, sier jeg stryker for så å få greie karakterer.. Tro meg, dette skjer ikke meg ofte, det har gått mye den andre veien også, noe som gjør dette til en ennå større opptur! 

Random bilde fordi jeg ikke har vært hjemme i dag..

Det går bare ikke an å beskrive hvor glad jeg er nå! Lykkerus ganger tusen. Resten avkvelden skal gå med til å slappe av, sikkert med noe varmt å drikke. Begynner nemlig med vondt i halsen, haha. Kan også ha en sammenheng med at jeg og Endre satt og gaula til sangene på spotifyen hans i stad...Anyways, håper alle dere søte lesere har hatt en strålende dag! Må forresten bare spørre, noen som har hatt snø i dag?   

Endelig ferdig!!

Hei igjen.

De siste dagene har jeg ikke fått skrevet så mye her inne. Det har jo vært flere grunner til det, men hovedgrunnen har nok vært det at jeg har vært mildt sagt dritt lei av pc'en. Grunnen er at jeg har drevet med en innlevering i breddeidretten som endte på langt over 2000 ord! I dag ble jeg endelig ferdig, noe som er utrolig deilig. Vi starter på en ny innlevering av samme typen neste uke igjen, men denne gangen skal jeg fordele arbeidet ut over en lengre periode i stede for å ta alt på slutten sånn som nå! Jeg har derfor ikke så mye annet å fortelle om, men kan vise dere et par mobilbilder som jeg har hatt liggende :)
Ikke et veldig bra bilde, men måtta bare ta bilde av himmelen! Dere skulle sett hvordan den egentlig så ut, begynte nesten å grine over at jeg ikke hadde med speilrefleksen! 

Sorry for litt dårlig kvalitet og for størrelsen, men sånn blir det med mobilbilder. 

Hva syntes dere?
Har dere mange innleveringer på skolen? 

Svar på spørsmålsrunden - del 2

 

Hei!

I dag har jeg fri fra skolen, så nå har jeg fått svart ferdig på resten av spørsmålene som dere stilte meg i spørrerunden. Del to ble på over tusen ord, så håper dere blir fornøyd med svarere, haha! Om det er noe mer dere lurer på så er det bare å rope ut!

Favoritt:

mat

Jeg har egentlig ikke noen favoritt tror jeg, men elsker biff, kylling enchiladas, kebab, taco, diverse salater (med kjøtt!!) + mye mer!

drikke

Er veldig glad i Pink lemonade, men brus, capri sonne, is-te og vanlig te funker fett det også ^^band

Jeg pleier ikke å høre bare på ett band, jeg hører på noen sanger fra alle egentlig, hehe. Men har hørt mye på GreenDay, The Killers og sånt, men nå hører jeg på det meste egentlig.

artist

Den er også veldig vanskelig, for som nevnt så hører jeg på mye forskjellig! Men Bruno Mars har jo vært min favoritt i evigheter egentlig. Elsker stemmen hans! Utenom det er jeg også veldig glad i Rihanna, Taylor Swift og hele den gjengen der.


sang

Turn up the love er en sang jeg har hatt på hjernen i evigheter nå, men vet ikke om det er en favoritt. Jeg har liksom så mange sanger jeg er glad i for øyeblikket! For de av dere som lurer på ?spillelista mi? så kan dere bare ta en tur innom NRJ.no og høre på nettradioen deres. Der spilles vel så å si alle sangene jeg hører på nå for tiden ;)Hvilke filmer anbefaler du?

Det kommer jo helt an på hva slags film du er ute etter, men er veldig glad i Ringenes herre triologien, My sister?s keeper, A walk to remember, despicable me, Familien Robinson, sjørøverplaneten, løvenes konge, alle istidfilmene, Hangover-filmene, de fleste med Jim Carrey eller Jhonny Depp. Lista kunne blitt evig langHva liker du best med utseende ditt?

Det vet jeg ikke egentlig. Jeg liker kanskje det at jeg er naturlig tynn? Eller at jeg kan spise så mye kake jeg vil uten at det syntes, hahaha. Ikke at det er veldig sunt da..

Hva liker du minst me utseende ditt?

Kanskje at jeg er litt for tynn, jeg vet ikke. Jeg er fornøyd med å være tynn, samtidig som jeg med fordel kunne hatt et par kilo ekstra liksom. Men jeg vet ikke, sånne spørsmål er vanskelige :P

Liker du best blogger som de skriver mye på eller bare bilder eller et eller to bilder med bittelitt tekst? :)

Jeg syntes uansett at et innlegg må ha bilder! Men hvor mye tekst som skal være i innlegget varierer litt. Jeg liker ikke å lese ett dritlangt innlegg som handler om en katt eller en blomst man har i vinduet liksom. Skal innlegget være litt lengde på så må det være litt interessant også. Samtidig så er jeg ikke fan av 3-linjers innlegg heller..

hvem er dine 4 beste venner !

Det går ikke an å velge ut 4 stykker, for jeg har mange gode venner og syntes det blir rart å velge ut noen blant de. Selvfølgelig er det noen jeg føler jeg kan stole mer på og være meg selv rundt, men jeg har ikke lyst å ?favorisere? noen her på bloggen. Kan jo si så mye som at Endre selvfølgelig er en av de fire, men det kom vel ikke som noe sjokk :P

Hva inspirerer deg?

Dere lesere, andre blogger, TV, blader, naturen.. Alt kan inspirere meg egentlig, det er i allefall hva jeg har erfart. Inspirasjon dukker opp litt her og litt der

Hvor mange ganger skyller du glasset før du drikker av det?

Jeg pleier strengt tatt å ha det i oppvaskmaskinen jeg da..  :P

Farger du håret ?

Ja, sånn det er nå så er det farget, men jeg er ikke sånn at jeg MÅ farge det liksom, men nå har jeg funnet en farge som jeg er veldig fornøyd med
J

Noe ved kroppen din du ønsker å forandre ?

Jeg pleier egentlig ikke å tenke så mye på det. Det er selvfølgelig mye som kunne blitt forandret, men hvis jeg hele tiden skal tenke sånn så ville jeg kun dratt meg selv ned. Derfor prøver jeg heller å være fornøyd med den jeg er
J Hvis jeg skal dra frem en ting så kunne det være som tidligere nevnt, at jeg kanskje kunne lagt på meg bittelitt, men er ikke sååå enkelt :P

Hva gjør en blogg bra?

Jeg liker ikke blogger som prøver å være som alle andre blogger. Jeg liker blogger so skiller seg litt ut, som har noe særegent og en blogger som skriver om ting som faktisk interesserer h*n! Det syntes jeg er veldig viktig! Designet må passe til bloggen, det samme med headeren. Headeren skal helst også fortelle litt om hvem bloggeren er og hva bloggen handler om. Bilder syntes jeg også er viktig.

Er det viktig at det er unikt design?

Nei, det syntes jeg ikke. Mitt design er jo ikke unikt selv om det er jeg som har gjort alle forandringene fra det originale designet. Samtidig syntes jeg det er litt greit å ikke ha et design som alle har, i allefall om du er så lat at du ikke gidder å bytte headeren og bildene som fulgte med.  

Favorittprogram?

Jeg elsker Grey?s Anatomy, det har jeg gjort fra sesong 1, episode1 :P Så Grey?s er nok min klare favoritt!

Yndlingsfarge?

Jeg er veldig glad i moccafarge :D
Hvis du hadde kledd alt, hvilken farge ville du da hatt på håret?

Faktisk så tror jeg ikke at jeg ville byttet hårfarge nå J

Hater du noen, om så hvorfor?

Jeg hater ingen, men det er folk jeg missliker ja. Jeg missliker folk som gjør andre sitt liv surt med vilje, det er noe jeg virkelig ikke takler!

Hva ville du tatt med deg på en øde øy?

Bensin, kart og en motorbåt slik at jeg kunne kommet meg hjem igjen
J

Hva ville du absolutt ikke blitt frastjålet?

Kjæresten, haha!

Hvis du var med på robinsonekspedisjonen på TV, hvilke tre artikler ville du tatt med deg?

Tannbørste, barberhøvel og en stoooor sjokolade (som ikke kunne smelte eller bli for gammel)

Hva slags kamera har du?

Nikon  D5100
hvor ser du deg selv om 5 år?

Om 5 år har jeg blitt ferdig med utdannelse, har jobb, er 23 år (nesten 24), bor i en fin leilighet med Endre og har mest sannsynlig akkurat fått en liten baby :?D

hvordan har du det?

Aw, jeg har det bra <3

Hva er det beste med å blogge??

Det beste med å blogge er alle de søte menneskene en kommer i kontakt med! Samtidig som jeg elsker å legge ut bilder osv 
J

liker du justin bieber?

Jeg verken liker eller missliker han. Jeg kan høre på noen av sangene hans, men er ikke noen stor fan akkurat ;)

 

Miss handy!

Hei søtinger!

I går fikk jeg ikke blogget, det hadde jeg rett og slett ikke tid til. Først var jeg og mamma på Ikea for å handle inn noen hyller. Da vi var der fant jeg ut at jeg ville kjøpe et avlastningsbord(?) til kjellerstua som er utenfor soverommet mitt. Hovedgrunnene var fordi jeg ville pynte litt opp der ute i tillegg til at da kunne jeg endelig få det store akvariet ut av rommet mitt. Klokken var rundt 7 da jeg begynte med monteringen av bordet.  I tillegg til å montere åtte jeg også tømme hele akvariet, rense det, bære det ut og fylle det opp på nytt igjen. Jeg var ikke ferdig før 11 i natt, men det var verdt det!


Det tok tid, men jeg elsker resultatet! Må si jeg følte meg ganske handy da jeg monterte denne all by myself <3 

Hva syntes dere?
Handler dere mye fra Ikea? 

Vurdering av primer

Hei!

For en god stund siden så bestilte jeg en del sminke på elf og lovte vel også å ha en vurdering av sminken, noe jeg selvfølgelig glemte bort. Men nå vil jeg starte smått med å vurdere primeren, så får jeg ta resten etter hvert. Primeren er som sagt bestilt fra elf. Jeg husker ikke nøyaktig hvor mye den kostet da jeg kjøpte den, men nå er den oppe i nesten 60 kroner. Flasken er nå nesten tom, og det er vel derfor på tide å gi dere min "dom" av primeren.Mitt førsteinntrykk:

I starten likte jeg veldig godt primeren! Den var billigere enn de fleste andre på markedet, til tross for at den gir omtrent likt resultat som litt de dyrere merkene jeg har prøvd. Flasken har en pumpe som gjør det mye lettere å ikke sløse med innholdet slik at den holder mye lengre. Designet på flasken er også helt greit, og flaksen er ikke for stor (noe som selvfølgelig gjør at det er mindre innhold). Førsteinntrykket var bra, men jeg oppdaget etter hvert flere negative sider. Pluss ved produktet:

* mye billigere enn en rekke andre merker
* Gir et fint resultat
* pumpen gjør det enkelt å "dosere" riktig

Minus ved produktet:

* Veldig lite innhold i flasken 
* etter en stund fungerte ikke pumpen lengre
*  innholdet ble etter en stund tykkere og vanskeligere å påføre
* på grunn av at flasken er laget av hard plast er det så og si umulig å få ut alt 

Konklusjon: 

Med tanke på at innholdet tyknet, ble vanskeligere å påføre og at pumpen ikke lengre fungerte så syntes jeg ikke det er verdt å bruke nesten 60 kroner på. Jeg likte primeren da den fungerte, men nå må jeg bruke dobbelt så mye av flasken på grunn av at primeren tyknet. Jeg ville heller investert i en primer som er litt dyrere, men som holder lengre! Nå kan det være at jeg har vært uheldig, så om noen av dere har opplevd det samme, eller har en anen erfaring med dette produktet, så si gjerne ifra! På grunn av min opplevelse med produktet velger jeg å gi den terningkast 3. Helt ok, men du finner helt klart bedre produkter på markedet! 

Har dere prøvd dette produktet før?
Hva syntes dere om vurderingen? 

Gårsdagens lille innkjøp : )

Hei!

Turen i går var fin, men jeg var rimelig sliten da jeg kom hjem! Jeg fikk kjøpt meg blant annet et par sko og en ny vinterjakke som jeg elsker! Skoene fikk jeg ikke gått med i går fordi jeg hadde så sinnsykt vondt i beinet mitt, noe som også¨var en liten festbrems for shoppingen, men jeg fikk handlet det jeg ville ha. Da vi var hjemme skulle jeg egentlig lage innlegget til dere, men siden jeg sover hos Endre, og han har pakket ned de andre pc'ene sine pga flytting, så ville jeg ikke sitte å blogge mens han kjedet seg ved siden av. Derfor ventet jeg heller til i dag.


Jakke 899,- (husker ikke butikken akkurat nå)

Sko fra økonomisko 399,-

Håndkrem fra kremmerhuset 29,-Smykke fra accessorize 119,- (men var på litt tilbud)

I tillegg kjøpte jeg en bursdagspressang til Aurora som jeg skal i bursdag til i dag. Som dere skjønner så kan jeg jo ikke legge ut gaven hennes her, haha! Jeg ble veldig fornøyd med innkjøpet, men skoene var visst ikke bare,bare å få tak i! Vi måtte dra rundt til andre butikker for å finne min størrelse fordi den første butikken var helt utsolgt for noe som helst i nærheten av min størrelse, jippi, men vi fant de rette til slutt.

Hva syntes dere?

Svar på spørsmålsrunden - del 1

 Hei!

Nå har jeg fått fått svart på første halvdel av alle spørsmålene dere sendte inn. Jeg må bare si tusen takk for alle spørsmålene og ikke minst for alle de herlige tilbakemeldingene dere ga meg! Dere er virkelig supre! Jeg håper dere får svar på det dere lurte på, og neste halvdel vil komme snart :)

hva skal til for at du skal lese en blogg ? :)

Det at jeg leser en blogg en gang kommer som oftest av tilfeldigheter, men for at jeg skal lese den igjen så må det være noe ved bloggen som interesserer meg. Enten må den handle om noe spennende eller noe en kan følge med på (eks. graviditet eller utdannelse osv). Det er veldig få mote/sminkebloggere som har meg som fast leser, men om det er rikelig med bilder, et godt design og god rettskriving så er en godt på vei! Jeg er også veldig glad i bloggere som driver med fotografering i og med at jeg elsker å ta bilder og henter mye inspo fra disse bloggene J


Hva irriterer deg mest?

Oi, det er mange ting som kan irritere meg! Det kommer an på egentlig, men en ting jeg kommer på nå er folk som ikke kan være saklige! For eksempel enkelte som kommenterer andres blogger. Det er greit å komme med kritikk, men det finnes liksom en grense! Men denne grensen er tydeligvis usynlig for veldig mange der ute, spesielt for anonyme kommenterende. Veldig rart det der..


Et lite utdrag fra TCMN sitt kommentarfelt.. Jeg blir også litt usikker på hvem som eier bloggen her? Bloggeren eller leserne? 

Hvilke blogger leser du?

Jeg leser ikke så altfor mange blogger fast egentlig, utenom venner og bekjente sine. Jeg følger en del mammabloggere+ de store som Voe og Fotballfrue, men utenom det er jeg bare innom de jeg husker navnene på, som en del av dere som kommenterer bloggen min for eksempel.

Favorittoutfit?

Jeg har vel ikke noen spesielle favorittoutfit akkurat nå, men kan vel si at jeg er litt i overkant glad i pysjamasen min, uff. Jeg er ikke akkurat en person som er superflink til å sette sammen antrekk dessverre. Jeg har en favorittbukse fra Bikbok og en bluse fra Gina Tricot.


For ikke å glemme mine herlige kosesokker <3

Hva ønsker du deg akkurat nå?

Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg kunne reist på en laaang ferie med kjæresten og bare slappet av. Rømt vekk fra alt som heter skole, det hadde vært noe det!

hvor høy er du? :)

Sist jeg målte var jeg vel 1.66 tror jeg. Hvor høy jeg er nå, vet jeg ikke, men tror ikke jeg har vokst noe særlig etter det.

hvordan har du det? <3

Aw, takk for at du spør J Jeg har det fint. Sliten av skole, men jeg har det fint : )

Kjæreste?

Ja, har verdens herligeste kjæreste! Endre og jeg har vært sammen i litt over 2,5 år nå ^^Hvorfor startet du å blogge :)??

Det vet jeg ikke egentlig. Jeg tror det var av flere grunner egentlig! For det første ville jeg se hva jeg kunne få ut av det, og for det andre så trengte jeg et sted å skrive ut om alle følelser og tanker. Det var da jeg startet bloggen Bojah.blogg.no, men etter at jeg slettet den ville jeg starte med blogging igjen og lagde Jesj.blogg.no

Hvorfor jejs.blogg.no?

Egentlig så var det litt random i og med at jeg ikke ante hva jeg skulle kalle bloggen min. Egentlig ville jeg ha det samme navnet som min forrige blogg, men siden dette var før det gikk an å velge tidligere bloggnavn, så måtte jeg finne et nytt. Jesj kommer fra at alle brukernavn skolen gir til elevene er satt sammen av to bokstaver fra fornavnet og to fra etternavnet. Mitt brukernavn har derfor alltid blitt JESJ fra Jenny Sjøstrøm. Det var sånn navnet jesj.blogg.no ble til ;)

Hvilket land har du vært i?

Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Heldigvis får jeg besøkt to nye land neste år!! Can't wait ^^

Hvilket land er det fineste du har vært i?

Jeg er helt forelsket i Danmark! Jeg vet ikke hvorfor, men det er bare så koselig der. I tillegg elsker jeg å se på de nydelige strendene med den hvite sanden og vinden som blåser i alt sivet^^ men regner med at jeg får et nytt fav.land etter at jeg har vært i USA og Kroatia (som jeg skal neste år)

Hvilket land har du lyst til å dra til?

Jeg har lyst til å dra til USA og Kroatia, som jeg skal, Frankrike, Hellas og mange, mange flere!

Hva synes du om bloggen min?

Jeg har ikke fått sett så mye på den, men førsteinntrykket var veldig bra! Jeg liker designet ditt veldig godt også
J

Hvilket redigeringsprogram bruker du? (bilder)

Jeg bruker picmonkey til så å si alle bildene mine! Elsker den nettsiden! <3Kan du noen gang ha en video om noe på bloggen?

Jeg tør ikke å love noe, for jeg hater å høre min egen stemme på video. I tillegg syntes jeg det er superkleint å snakke til et kamera,men vi får se J

Det gikk visst ikke så bra..

..med matteprøva!

I dag hadde jeg matteprøva og den gikk mildt sagt dårlig. Hvor dårlig vet jeg jo ennå ikke, men jeg har ikke veldig lyst til å få den prøva tilbake for å si det sånn. Men jeg lever og life goes on. En må jo ha noen nedturer for å kunne ha oppturer, right? I morgen har vi fri, så denne dagen skal bli max chill! Jeg har kjøpt inn julebrus, sjokolade og herlige makroner, så nå skal jeg ta meg en dusj før det bli koseklær, film og snop <3 

Nomnom <3

I morgen skal jeg, mamma og lillebroren min til Telemark for å besøke noen i familien siden både jeg og lillebroren min har fri fra skolen. Det blir garantert et par innkjøp eller noe, så dere hører nok ifra meg i morgen også! Jeg skal også få lagt ut del en av spørrerunda i dag! Tusen takk for alle spørsmålene forresten!

Hva skal dere gjøre i dag?
Noen fler enn meg som har faila bigtime på noen prøver? 

Up with the birds

Hei sweeties! 

Da var det på'n igjen med ny skoleuke! Heldigvis har vi kun en prøve denne uken, men siden det er matte det er snakk om så holder det i massevis! Trigonometri er ikke helt min ting, men det går sakte men sikkert mot den rette veien. I dag har jeg vært skikkelig sliten i hodet. Å stå opp av senga var rett og slett et slit, og da hjalp det ikke mye å vite at jeg skulle ha matte i første time heller, men jeg overlevde! Hjemme har jeg heller ikke gjort stort annet enn å se i matteboken. Jeg fikk også tatt et par bilder av noe som minner mye om en skogsdue, men må si jeg ble rimelig usikker...

Bildene ble ikke av den beste kvalitet, men etter disse to bildene så stakk fuglen, så jeg fikk kun to sjanser. 

Hva har dere gjort i dag?
Noen som vet navnet på fuglen? 

Last day @ work!

Hei søtinger! 

Nå har jeg kommet hjem etter en herlig helg hos Endre. De to siste dagene har jeg jobbet, og i dag hadde jeg min aller siste jobbdag i dyreparken for sesongen! Det var med litt blandede følelser jeg forlot kutoppen i dag. I helga har vi egentlig bare vært inne og sett på filmer, noe som egentlig er utrolig koselig! Ute er det jo blitt bikkjekaldt, så da holder jeg med heller innendørs. Vi så blant annet My sister's keeper og Kompani Orheim, jeg begynte å gråte av begge, haha. Men jeg er veldig glad i begge de to filmene og kan anbefale de til alle mine kjære lesere! 


Tilfeldig bilde fordi jeg ikke har hatt noen kvalitetstid med kameraet på en stund.

Nå som jeg er "arbeidsløs" vurderer jeg sterkt å søke om deltidsjobb på eldrehjem eller noe sånt, i og med at jeg uansett skal studere sykepleien og sånt. Noen som har erfaring med den typen jobb? Ellers for tiden har vi en del å gjøre på skolen, men det gikk heldigvis min vei på historieprøven! Jeg trodde jo at jeg skulle stryke, men hey, havna på 5'er-tallet! Nå står matteprøve og mappeinnlevering i breddeidretten for tur, yey me <3 Men det er til uken! Nå skal siste dag av helgen nytes! 

Hva har dere gjort i helgen? 
Har noen av dere erfaring med jobb på eldrehjem? 

Noe dere lurer på?

Hei.

I kveld tror jeg ikke det blir mye tid til blogging på grunn av biologiprøven jeg har på fredag. For å være helt ærlig så har jeg heller ikke så mye overskudd heller, jeg klarte å sovne på sofaen da jeg kom hjem fra skolen.. Derfor tenkte jeg at det passet inn med en spørrerunde siden det uansett er en stund siden sist! Jeg vet at spørrerunder kan være utrolig kjedelige for lesere, spesielt om en kommer inn på en blogg en aldri har vært på før, og det første som lyser opp i trynet er "har du noen spørsmål?", men her kan dere også gjerne komme med ris og ros! Har dere noe på hjertet om bloggen? Ja, da er det bare å rope ut! Har dere noe dere lurer på? Da er det bare å spørre :) 

Bare så det er sagt så kommer jeg IKKE til å svare på video. Jeg rett og slett hater min egen stemme på film, så det er ikke noe som kommer til å skje med det første! Jeg kommer ikke tilå drøye med å svare sånn veldig lenge, men jeg vi i allefall vente til jeg har en del spørsmål.

Noe dere lurer på? :D

Dansende nordlys over hustaket!

Hei sweeties!

I dag har jeg vært hos Endre og øvd på biologiprøve. Innholdsrik dag, i know. Men da jeg kom hjem så jeg naboen står utenfor huset vårt å stirre ut i luften. Da jeg kom ut av bilen, pekte han opp på himmelen og sa at det var nordlys! Jeg trodde ført han tulla jeg, jeg har aldri sett noe nordlys her!!  Men da jeg så etter, så jeg lyset som danset frem og tilbake over hustaket vårt. Jeg fikk nesten tårer i øynene der jeg sto, jeg har jo alltid sagt at jeg vil se nordlys! Jeg prøvde å ta noen bilder, men lyset var for svakt til å komme frem på bildene. Uansett, jeg er superglad for å endelig ha fått sett nordlyset! :D

Sorry, fikk som sagt ikke tatt noe bilde..

Har dere sett nordlys der dere bor før?

Back to reality

Hei søtinger!

Idag var det tilbake til skolebenken for min del. Det var rett og slett helt forferdelig å våkne til at vekkerklokken ringte halv 7 i dag tidlig. Jeg hadde bare lyst til å gråte og hoppe tilbake i sengen min! På en annen side var det utrolig deilig å se alle de herlige vennene mine igjen, en får liksom ikke sett alle iløpet av ferien heller. Dagen i dag har gått mest med til drops-laging med mamma. Det har seg nemmelig slik at jeg skal til Washington med biologiklassen i mars en gang, og må derfor samle inn penger for å ha råd til å dra. Dette er noe vi selv må stå for, så jeg har tenkt ut flere titalls ideer om hvordan jeg skal skaffe meg nok for å kunne bli med. Foreløpig har jeg ikke startet salg av noen ting, men er i allefall kommet rimelig godt i gang med forberedelsene! 

Det måtte en del prøving og feiling til før vi fikk det ordentlig til, men da vi hadde fått teken på det så gikk dropslagingen unna som bare det! Vi endte opp med 8 stk poser som på bildene over i tillegg til en krukke med forskjellige dropstyper. Etter dette ryddet vi vekk sakene og bestemte oss for å heller lage mer en annen dag. Det er gøy og lett å lage disse dropsene, men om du ikke har en god stilling å arbeide i, får du utrolig vondt i ryggen med tiden! 


Jeg fikk forresten to gensere i posten for et par dager siden! Jeg bestilte de på ebay for en stund siden og nå er de endelig kommet! Jeg er superfornøyd med de to innkjøpene, og de er jo så billige på ebay! Gotta love ebay <3 

Nå er det fyr i peisen og stearinlysene er tent i stua. Om ikke så altfor lenge skal jeg se på den aller første episoden av årets farmen-sesong! Gud som jeg elsker den serien! Det er så koselig + at all kranglingen virkelig er underholdende, haha! 

Hva har dere gjort i dag?
Pleier dere å følge med på Farmen? 

October pictures

Hei!

Da var jeg kommet til siste dag i ferien. Ferien har gått så utrolig fort, men jeg har kost meg masse! I helgen har jeg vært hos Endre siden han kom hjem fra ferien han hadde vært på. I tillegg var jeg på en jentekveld i går som var veldig koselig! En får liksom ikke sett alle vennene iløpet av en ferie, så det er veldig koselig når vi endelig samles igjen. Som dere kanskje husker så hadde jeg jo også besøk fra Langesund! Jeg fikk jo tatt en del bilder mens hu var her, og noen av de er nå ferdig redigerte. Det er faktisk de første utebildene jeg har tatt i oktober! Høstfargene kommer bare mer og mer nå, det er helt nydelig å se ut på alle fargene!Jeg holder også på med et nytt design nå som kommer iløpet av kvelden!

Hva syntes dere om bildene? :D

Oppskrift - Brente mandler :)

Hey!

De siste dagene har egentlig bare flydd av gårde! I går hadde jeg egentlig ingen planer, men da vi fant ut at noen fra familien skulle til sørlandsparken, bestemte vi (jeg, ammma og pappa) oss for å møte de. Etter å ha gått litt rundt der nede, dro vi videre til Ikea for å spise litt. Da hadde klokka allerede rukket å bli halv 8! Jeg fikk hanslet en tegnebok og noen småsaker. I dag skulle jeg egentlig være flink jente og våkne tidlig, men da jeg plutselig våknet i 4 tiden og ikke sovnet før nermere 7, ble den planen knust. Min dag startet derfor ikke før rundt 1...

I dag har jeg derfor ikke fått gjort veldig mye, men jeg har, for føste gang i mitt liv, laget brente mandler! Det er egentlig veldig enkelt, men gud å sliten man blir i armene! 

Oppskriften vi fulgte:

250g mandler (dere velger selv om de skal være med eller uten skall)
150g sukker/melis
1 dl vann
(Vi valgte å doble denne oppskriften, noe som trolig var grunnen for at det ble så tungt å jobbe med. ) 

Hell alt oppi en gryte og rør rundt av og til helt til vannet har fordampet. Etter dette vil sukkeret bli helt tørt før det smelter. Da er det viktig å røre hele tiden slik at det ikke svir seg! Når alt sukkeret er smeltet, heller dere dette over på bakepapir. Vi valgte å legge bakepapiret på et stekebrett. Det sto også at vi skulle smøre bakepapiret med olje, noe vi gjorde, men om dette er nødvendig vet jeg ikke. 

Når mandlene er avkjølt kan man begynne å knekke de ifra hverandre. Først prøvde jeg å dele hver og en ifra hverandre, men innså fort at dette var så og si umulig! Da jeg hadde fått de i en grei størrelse, la jeg de oppi små, søte glass fra Ikea og dekorerte med søte sløyfer! 

Oppskriften holdt til ca 8 slike glass!

Har dere laget brente mandler før? :D

Bloggen er 1 år!!

Hei!

I dag er det 1 år siden denne bloggen ble laget! Veldig rart å tenke på egentlig, tiden går virkelig fort. I mellomtiden har både bloggen og jeg forandret oss mye! Desiget og headeren har vel blitt byttet rundt tusen ganger iløpet av det siste året! 

Min aller første header! for å være ærlig så likte jeg denne headeren bedre enn den jeg har nå. Små headere er egentlig ikke helt min greie, men jeg er på utkikk etter et nytt design for dere som lurer! 
Det har ikke skjedd fryktelig mye iløpet av det siste året, men noen ting er jo klistret til hukommelsen. For eksempel min aller første konkurranse:

Overraskende mange deltok på dennne! Noen har spurt meg hvorfor jeg holder disse konkurransene, om det er for å få flere lesere. Svaret er at jeg ikke gjør dette for å få flere lesere! Jeg gjør dette fordi jeg syntes det er morsomt og fordi jeg vil gi noe tilbake til de av dere som faktisk følger bloggen dag ut og dag inn! Tusen takk til dere <3 Jeg har også fått et par sponsorer iløpet av det siste året, blant annet stickit som sendte meg mange blogg-klistremerker! 

For ikke å glemme julekalenderen som så mange deltok i! Det ble ikke billig, men det var i allefall utrolig koselig med alle som ville delta! 

Tusen takk til alle dere som har kommentert og besøkt bloggen min iløpet av året som har gått! Til sammen har det blitt langt over 7000 kommentarer, og med tanke på at jeg slett ikke er noen toppblogger, er jeg ganske fornøyd! 

Hvor lenge har du visst om denne bloggen?
Hvor lenge har dere blogget på deres nåværende blogg? 

 

Bildedryss 01.10.12

Hei!

Utrolig at vi er i oktober allerede! Tiden flyr jo bare helt sinnsykt fort! Været i dag har heldigvis vært bre, eller i allefall greit nok! Derfor gikk jeg en tur ut i hagen for å ta noen nye bilder. En av de mange tusen grunnene til at jeg elsker å bo på et sted som Homborsund er at det er så mye natur å ta bilde av. Huset ligger jo nesten inne i skogen! Jeg elsker det, det gjør jeg virkelig. I dag fant jeg en svær gjeng med blomsterfluer! De er så stilige og lette å ta bilde av! I tillegg satte deg seg på en helt nydelig blomst, så da var det bare å knipse i vei. Jeg endte opp med 80 bilder hvor noen selvfølgelig var bedre enn andre. Jeg har ikke fått redigert alle ennå, men legger ut en liten forsmak til dere :)

Mine favoritter er nr. 4 og 5! Jeg tok også en del bilder av blant annet sopp, en kul edderkopp og en øyenstikker, men de får jeg vise dere senere! 

Hva syntes dere om bildene?
Hvilke bilder syntes dere var finest?