november 2011

Julekalender, Meld dere på!!!

Hei! 

Som sikkert en del av dere har fått med dere så skal jeg ha en julekalender her på bloggen! Har allerede pakket inn nesten 20 av pakkene, og vet så og si hva alle pakkene skal inneholde. I morgen trekker jeg den aller første vinneren, og husk at navnene blir puttet tilbake hver gang, så det er like stor sjans for å vinne hver dag! Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar hvor dere sier at dere er med! Da får dere 1 navnelapp (jo flere lapper med eget navn betyr større sjans for deg å vinne) For å finne ut hvordan du kan få ditt eget navn på flere lapper, trykk HER.

Gaven for 1. desember ferdig pakket inn! :D

Eksempel på en av gavene!

Under er et bilde av NOEN av de tingene dere kan vinne ( bildet ble tatt før jeg hadde skaffet alle gavene):

Meld dere på i dette innlegget, eller gå til originalinnlegget som er HER!

Har dere meldt dere på?
Har dere kalender på deres blogg? 

HUSK Å SKRIVE e-postadresse og/eller etternavn om dere ikke har blogg!!!

So little time..

hei!

Har ikke fått blogget ordentlig de siste dagene på grunn av øving til kjemien og noen andre ting som har tatt mye tid. Har blandt annet ordnet en del med julekalenderen og julepresanger til andre venner og familiemedlemmer. I dag har jeg vært på glattkjøring. Av en eller annen grunn så måtte jeg kjøre med en annen kjørelærer enn han jeg vanligvis kjører med, noe som endte i at jeg ble superstressa! Kvelte den en del ganger, noe jeg vanligvis aldri gjør... Fikk heldigvis kjørt litt med mamma da jeg kom hjem, så selvtillitten er mer eller mindre kommet tilbake. 

I går laget jeg og mamma masse såpestykker, så jeg legger med noen bilder ! : ) 

Først kuttet vi opp såpemasse og smeltet det.

Og siden vi ikke hadde så mange former så brukte vi en form til isbiter fra Ikea

etter 15 minutter i kjøleskapet ble det slik. 

Hva syntes dere?

Husk også å melde dere på Julekalenderen min! Jeg trekker en vinner hver dag frem til 24 desember! Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive at dere er med i DETTE innleget. 

memories

hei igjen! 

Kom akkurat over en video jeg tenkte jeg kunne dele med dere! Videoen er laget av meg og noen venninner til et skoleprosjekt for snart 2 år siden! Vi skulle lage en musikkvideo, og vi valgte sangen Knock you down. Det kommer tydelig frem at jeg ikke er den fødte skuespiller, men vi fikk i hvertfall 6'er på den! haha. Bringer også frem mange gode minner! Gutten (Endre) i filmen er som kanskje noen av dere vet kjæresten min, og denne filmen ble filmet rett før vi ble sammen om jeg ikke husker feil. 

Hva syntes dere om videoen?
Har dere laget musikkvideo før?

Gleder meg så mye!!!

Hei!

Utrolig deilig å våkne opp idag! Sola skinte og jeg kjente at jeg var ordentlig uthvilt! I tillegg har vi begynt å sette opp noen juleting rundt omkring i huset, er jo den 1. søndagen i advent i morgen! Utrolig å fort tiden går.

Jeg gleder meg så mye til det er den 1. desember! Jeg håper det har kommet snø til den tid, men tviler sterkt. Men jeg skal uansett få sett mange julefilmer, spise masse godteri, pakket julegaver og det beste av alt, se på jul i Blåfjell! Haha, jeg kan jo serien utenat, men må ha den med meg! Er liksom en tradisjon å se på! 

Flere som har begynt med julepynten?
Skal dere se på Jul i Blåfjell? 

deilig med helg!

Hei! 

Var utrolig gøy å se at så mange ville være med på julekalenderen! Det er også mulig å skaffe seg flere lapper ved å publisere et innlegg om konkurransen, like facebooksiden eller kommentere konkurranse-inlegget! Det er mulig å melde seg på helt til siste kalendergave er trukket! 

I dag er det endelig fredag! Skal bli deilig å slappe ordentlig av. Gleder meg til å sove lenge i morgen! I helgen har jeg tenkt til å øve en del på kjemi-prøven som jeg skal ha til uken. I tillegg skal jeg også kose meg med julefilmer. I dag skal jeg se på idol, spise godteri og bare kose meg! I morgen kommer kjæresten min, så da skal vi se julefilmer! Gleder meg! Skal også lage flere drops med mamma+ at vi skal prøve oss på å lage såper! Håper de blir fine. 

Hva er deres planer for helgen?

Meld dere på min Julekalender!

Hei alle sammen! 

Nå har jeg endelig skaffet nok produkter til at jeg kan starte påmeldingen av julekalenderen! Jeg vil trekke en vinner hver dag frem til 24. desember, og alle har muligheten til å være med! Jeg har valgt å gjøre det slik at jeg lager en boks hvor jeg legger navnelapper oppi. For å få ditt navn på en av lappene må du gjøre følgende:

- 1 lapp for hver kommentar
- 2 lapper om du trykker liker på facebooksiden min (HUSK: jeg skal kunne vite hvem du er slik at jeg ser at det er du som har trykket.)
- 3 lapper for hvert innlegg du publiserer om konkurransen ( link og bilde må være med)

Det er veldig viktig at dere sier ifra her om innlegg og/eller at dere har likt facebooksiden min  (trykk på link)

Hver lapp vil også bli lagt tilbake etter hver trekning, så dere trenger ikke melde dere på etter hver trekning. 

HUSK E-POST ADRESSEN!!! Må kunne kontakte dere som ikke har blogg ; )

Kalenderen består av blandt annet:

- lys
- diverse ansiktsmasker
- Hudprodukter
- kost fra elf
- sminke
- neglelakk
- hjemmelagde drops
- løsnegler
- diverse såper
- badesalt i forskjellige farger

Og mye mye mer!  

Hva syntes dere om premiene?
Vil dere være med på Julekalenderen?

Har laget drops!

Hei! 

Har ikke fått blogget de siste dagene pga eksamen og andre ting som har dukket opp, men nå er jeg endelig ferdig! I dag har jeg vært på mørkekjøring til klokken 7. Var litt skremmende å se hvor lite en bilist ser dersom andre ikke går med refleks! etter jeg kom hjem skulle jeg og mamma lage drops. Først laget vi en omgang, men den ble veldig misslykket på grunn av at vi varma massen opp til 62 grader i stede for 162, haha! Men da vi hadde insett dette så laget vi nye, og de ble veldig gode! Og det var ikke vanskelig å lage de heller! 

Har dere laget drops før? 

Jeg skal begynne med innebandy!!

hei!

Dette har jeg helt glemt å fortelle, men i morgen skal jeg ha min aller første trening i innebandy! Har aldri spilt det utenom i gymtimene, så kommer sikkert til å være skikkelig dårlig i forhold til de andre som går der! Er heller ikke i spesielt god form, noe som er en av hovedgrunnene til at jeg starter. Har tidligere spilt fotball, men jeg sluttet for et par år siden. Gleder meg og gruer meg! Min aller største utfordring blir vel å ikke være redd for ballen..

Heldigvis så er ikke jeg den eneste som skal starte i morgen. 2 venninner og 3 andre som jeg ikke aner hvem er skulle visst også begynne, så da er jeg forhåpentligvis ikke alene om å være i dårlig form! haha.

Er det noen av dere som har spilt innebandy før?

 

Good life

hei! 

Nå skal jeg til å starte med lekser og prøveøving! Ikke akkurat hva jeg har lyst til å bruke søndagen min på, men må man så må man! Det går egentlig ganske greit, bare jeg får satt meg ordentlig ned og har på favorittradiokanalen min, nrj <3  Te-koppen min er også et must! 

Var foresten denne radiokanalen jeg sovnet til i natt, haha <3 De har mye god musikk, men trodde jeg skulle dø da de begynte å spille "i'm sexy and i know it"! Det er en av de værste sangene jeg har hørt! Men denne sangen derimot, den liker jeg:

Den var i hvertfall utrolig deilig å sovne til! Den får meg også i bedre humør, så ekstra pluss i boka for denne sangen!
Hva syntes dere om sangen?
Hva skal dere i dag? 

Hot or Not?

God Morgen! 

Nå har jeg nesten akkurat våknet etter en utrolig irriterende natt. For det første var jeg lys våken pga at jeg hadde sovet så mye på dagen. I tillegg ble jeg rastløs i hele kroppen og den ene armen min gjorde vondt. Klarte til slutt å sovne med musikk, da var klokken rundt 3. Får håpe det blir bedre i kveld! 

For et par dager siden så kjøpte jeg denne veska/lommeboka som etter min mening er supersøt! Kjøpte den på CMYK for 199,- Trengte en sånn hvor jeg både har plass til penger og mobil, men som er liten nok til å holde i hånda.

som sagt så syntes jeg den var søt, men hva syntes dere? 
Hot or not? 

Nytt Design!

Hei igjen! 

Nå har jeg skaffet meg et nytt design!(Igjen). Det er ikke jeg som har laget dette designet, men det var et gratisdesign, som etter min mening ser tusen ganger bedre ut enn det jeg selv hadde. Jeg har tenkt å sette meg mer inn i stildesign-verdenen for å prøve å lage mitt eget, men intil videre tror jeg at jeg skal holde meg med dette. 

Headeren er litt kjedelig, men jeg skal forandre den etter hvert. Først vil jeg bare få orden på designet og få alle knapper til å fungere!

Hva syntes dere om det nye designet?

Vil ha!!!

Hei.

Endelig har migrena gått mer eller mindre bort, og siden jeg har brukt halve dagen på åsove, så trengte jeg litt kvalitetstid med min kjære pc. På blogg.no kom jeg over en konkurranse hvor 40 (!) stykker kan vinne en goodiebag til en verdi av 697 kroner! Har skikkelig lyst på den.

cutrinsample
Bare trykk på bildet over for å komme til konkurransen.
Er dere med i konkurransen?

Migrene

Hei! 

I dag hadde jeg egentlig tenkt å holde en del på med bloggen min, men siden jeg har hatt migrene siden jeg sto opp så har jeg ikke gjort annet enn å sove. Heldigvis har migrena gått litt bort nå, men er litt redd for å sitte for mye foran pc'n i tilfelle det skulle komme tilbake igjen. 

Jeg holder på med en julekalender som jeg skal ha her på bloggen i desember, så jeg prøver å samle inn sponsorer som er villige til å delta med noen gaver. Om du har et tips eller et ønske om hvem jeg skal spørre så legg igjen en kommentar ! Trenger all den hjelp jeg kan få. 
Sponsorgave!!

Hei!

Ble et veldig sent innlegg i dag, men har vært veldig opptatt hele dagen! Har vært på den nye delen av sørlandssenteret i dag, og det var VELDIG lange køer, spesielt i matbutikken, så tok litt tid å bli ferdig. Etter handelen kom kjæresten min på besøk. Veldig koselig! 

I går fikk jeg som sagt to pakker i posten. Den ene var fra ELF, som jeg selv hadde bestilt, og den andre var fra en sponsor. Fikk dette supersøte smykket! Smykket kommer fra www.gniztra.com. En side med masse søte smykker, piercinger og MYE mer! 

Hva syntes du om smykket?
Blir du sponset av noen?  

Pakke i posten!!

Hei!

I dag har jeg ikke vært mye hjemme. Etter skolen dro jeg til kjæresten min og var der til halv 7 eller noe. Da jeg kom hjem fikk jeg vite at jeg hadde fått pakke i posten! 2 faktsik! Den ene var sponsorpakken min som jeg skal fortelle mer om i morgen, og den andre var fra ELF. Jeg og mamma bestilte noe derifra for litt over en uke siden. 

Hva syntes dere om innkjøpet?
Har dere handlet noe fra ELF før? 

20 måneder med verdens beste!!

Hei!

I dag er det 20 måneder siden jeg ble sammen med verdens herligste gutt! Utrolig fort tiden går! Husker da vi "feiret" at det hadde gått en måned, føles ikke lenge siden i det hele tatt. Hehe, nå snakker jeg som om vi har vært sammen i flere år, men det er bare så rart å tenke på at tiden går så fort! Det har vært 20 herlige måneder <3  Og det skal forhåpentligvis bli mange fler <3

Den beste barnevakten ever! 

Alle minnene vi har sammen. Alle skypesamtalene (veldig lange!), båtturene, filmdagene, gåturene og ferieturene <3 Elsker alt sammen!

Elsker deg gutten min <3

Innkjøp 15.11.11

Hei! 

I dag har jeg ikke fått gjort så veldig mye. Sluttet klokken 3, og var ikke hjemme før halv 4. Da jeg kom hjem spiste jeg middag og slappet litt av før jeg og mamma dro til byen for å handle inn noe. Jeg øvelseskjørte inn til byen, og det gikk ganske fint! Inne på Cubus kjøpte jeg dette:

Parfymesett fra Christina Aguilera. Settet kostet 199kr

 

Har hatt denne før, men den gikk tom for en god stund siden. 

Har dere hatt denne før?
Hva syntes dere om parfymen?  

Hjerteknuser

Åh, digger denne sangen! Har hatt den på hjernen utallige mange ganger! Vet ikke helt hvor jeg først hørte den, men forbinder den med norsktimene og film nr 2 av "mannen som elsket yngve". Husker ikke hva 2'ern heter. Det var i hvertfall avslutningssangen. Husker jeg akkurat hadde fått den av hjernen, så når vi så den filmen så kom den tilbake. Typisk! 

Flere enn jeg som har hatt denne på hjernen?

Snufsete nese og te ;D

Hei!

I dag våknet jeg klokken 6(!!!) for å rekke øvelseskjøringen min som startet klokken 7. Var virkelig ikke gøy å våkne så tidlig, men når jeg først hadde kommet meg opp av senga gikk det veldig fint. Øvelseskjøringa gikk veldig bra,  jeg fikk til og med litt skryt fra kjørelæreren min! 

Skoledagen gikk greit, men gikk tusen ganger ut av klasserommet fordi jeg er forkjøla. Utrolig ubehagelig! Så nå har jeg tatt meg en god kopp te og skal kose meg meg fysikk og kjemi resten av kvelden, haha! 

Min elskede te-kopp <3 

Hva har dere gjort i dag?

13.nov.2011

Hei!

Har ikke fått blogget så mye i helga, så tenkte jeg kunne komme med en liten oppdatering om de siste dagene. På fredagen ble jeg ferdig med rommet! Resten av kvelden slappet jeg bare av med tv. Så også på idol og ble utrolig skuffa når Fredrik gikk ut! Syntes han var en av de bedre der, men var tydeligvis ikke alle som var enige med meg der, haha. 

I går fikk jeg besøk av kjæresten min. Siden begge følte oss litt småsyke så slappet vi bare av med noen filmer og noen småspill. Det var veldig koselig! Etter at han ble hentet så var klokken rundt 11, så da la jeg meg siden jeg var så sliten. Jeg var heldigvis litt bedre når jeg våknet i dag.Halsen er ikke så vond lengre, men føler meg mer forkjøla. 

Hva har dere gjort i helga?

Ommøblering av rommet del 1!

Hei!

I dag har jeg vært ganske opptatt. Har begynt på et prosjekt som viste seg å være LITT større enn det jeg først hadde trodd! Men har i hvertfall kommet godt i gang. Det "lille" prosjektet mitt gikk ut på å ommøblere rommet mitt. Først dro jeg og mamma på Ikea for å handle noen hyller. Kjøpte to stykker + noen sånne kurver til å ha hyllene. 

Gikk egentlig ganske greit å sette de opp, men fikk veldig vondt i henda etter at jeg hadde skrudd de opp. Måtte også hamre den ene skrua fordi hullet der hvor skrua skulle være ikke var så bra. 

Det var egentlig ikke hyllene som var problemet. Det var når jeg hadde krudd de opp at slitet begynte.. Først måtte jeg tømme ut masse vann av det største akvariet mitt fordi det veier alt for mye til å kunne bæres hvis en vil unngå store ryggskader, så derfor måtte jeg ta ut ca halvparten av vannet. Etter dette måtte vi begynne å bære. Det tok en evighet før jeg og mamma fant ut av hvor de forskjellige møblne kunne stå! Tror vi flyttet på ALT utenom senga.fortsatt veldig rotete med ledninger osv, men er ikke ferdig enda..

Ser jo egentlig sånn passe ryddig ut på disse to bildene, men denne klynga ligger fortsatt igjen på guvet:

Uff...

 

Hva syntes dere?

Hva har dere gjort i dag? 

Lik meg på Facebook!! :D

Hei! 

Nå har jeg opprettet en gruppe på facebook om bloggen min. Lagde den slik at jeg kan dele ting der + at da er det lettere for dere å følge med når jeg poster nye innlegg. Håper dere vil ta turen innom og trykke liker, hadde vært utrolig koselig! Hadde også vært litt greit for meg å se hvor mange som egentlig leser det jeg skriver. 

Trykk HER for å komme til facebook-siden :)

Har du trykket?
Har du en facebook-side for din blogg? 

Innkjøp : D

Hei! 

For noen dager siden var jeg i Arendal for å bytte lokket til akvariet mitt. Knappen til lyset hadde blitt ødelagt, og siden det er under 2 år siden jeg kjøpte det så skulle vi få et nytt gratis pga garantien, men dama i butikken var litt treig, så vi måtte diskutere litt før hu bestemte seg for å "stole på oss" og gi oss et nytt. Mens vi var der så kjøpte jeg meg to nye fisker. Skikkelig kule! De kosta 99 kr per stykk, men ei annen ga meg den ene gratis på grunn av lokket. 

Gikk også innom en bokbutikk. Jeg så at den siste harrypotterboka kun kostet 49 kroner, så jeg gikk for å kjøpe den. Da jeg skulle betale fikk jeg vite at den kun kostet 10 kr!!! Gjør meg virkelig ingen ting å få en så god bok til 10 kroner! 

Hva syntes dere? 

Princess of China

Etter hytteturen i helga har jeg fått helt dilla på denne sangen! Tusen takk, Anita for at du spilte sangen om og om igjen <3 haha. Men den er fin da,og jeg digger den! Er helt forelska i melodien og refrenget eller hva jeg skal kalle det.  

Hørt sangen før?
Hva syntes dere om sangen?

Hvilken header?

Hei!

Nå har jeg akkurat byttet designet her på bloggen, men jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal beholde den gamle headeren eller om jeg skal bruke den nye jeg har laget. Derfor trenger jeg deres mening! Hvilken header!?

Denne som jeg har hatt siden jeg startet?

eller denne nye? 

 

Hvilken likte dere best? 

Home sweet home!

Hei!

I helgen har jeg vært på en superkoselig hyttetur med jentene! Hytteturen fant sted på Håland, rundt en halvtime vekk herifra. Jeg dro dit på fredagen, og da hadde vi halloweenfest mes filmer, godteri og kostymer! Har mange vittige bilder jeg må få lagt ut, men akkurat nå ligger kameraet mitt nederst i bagen min, så det får vente til i morgen. 

Vi var 5 stykker som overnattet på fredagen, og dagen etter kom enda en som skulle overnatte. På lørdagen fyrte vi i peisen, så på filmer og hadde mange leker. Har også fått veldig hekta på et spill jeg spiller på DS'en min nå! En av venninnene mine hadde også med seg DS'en sin, så vi linka, haha! Sykt gøy! Har fått veldig vridd døgnrytme denne helga, så kan bli gøy å se hvordan det vil gå når jeg skal sove etterpå! Uff. 


Hva har dere gjort i helga? 

Hyttetur i morgen!!

Hei!

Dagen i dag har vært ganske fin! Så på film i siste time, og etter skolen fikk jeg besøk av kjæresten min. Nå holder jeg på å pakke fordi i morgen skaljeg på hyttetur med en del venninner. Gleder meg veldig! Vi har tenkt åfeire halloween siden vi ikke fikk gjort det forrige helg, og resten av helga skal vi bare kose oss! 


Gammelt bilde fordi jeg var for lat til å ta et nytt, haha.

Hva skal dere i helga da? 

Da var vinneren kåret...

Hei! 
Nå har jeg endelig trukket en vinner av min konkurranse! Takk til alle som deltok. Det var mange flotte innlegg, men jeg hadde dessverre kun en premie. Måten jeg valgte vinneren på var at jeg valgte meg ut 4 innlegg som jeg likte best. Deretter skrev jeg net bloggadressen til de fire på et ark.

Deretter brettet jeg de og la de i en liten bollde. Jeg trakk en tilfeldig lapp: 

Og vinneren av konkurransen ble............

Wordsbyannhelen.blogg.no

Gratulerer!! Som sagt er premien scrappingutstyr! : ) 
Ta kontakt på jesj.blogg@gmail.com eller send meg en melding her på bloggen slik at jeg kan få send premien! : )

 

All I Want for Christmas....

Hei! 

Nå sitter jeg her og prøver å pønske ut hva jeg kan gi til de nermeste i julegave! Syntes alltid det er vanskelig å kjøpe julegave til andre fordi jeg er så dårlig til å komme på spennende gaver! Har sett litt rundt i blader og på nettet, og har heldigvis fått noen ideer. Selve julehandelen og innpakningen er utrolig koselig så lenge jeg vet hva jeg skal gi.

Elsker den tiden vi går inn i nå hvor det begynner å bli kaldere. Håper vi snart får litt snø ute! Gleder meg også til salget av juleting begynner, til det blir spilt av julesanger i butikkene og ikke minst til alle julefilmene på tv! Jeg har smått begynt å høre på en julesang, All i want for christmas is you! Tidlig?mja kanskje, men koselig er det i hvertfall! 

Har dere kommet i julemodus enda?