november 2012

Bildedryss - pretty birds

Hei søtinger!

Husker dere innlegget om fuglematen? Vel, nå har det gått en del dager siden vi la ut maten og fuglene har nå begynt å lukte maten! Her om dagen tok jeg frem kameraet mitt og knipset i vei, men det ble dessverre ikke så mange fulltreffere denne gang. Jeg hadde håpet å få en del flygebilder, men de er jo så kjappe at jeg ikke rakk å reagere en gang før de var borte! Jeg fikk nå i allefall tatt noen søte bilder mens de satt i fuglehuset. 

Hva syntes dere?
Hvilket bilde likte dere best? 

 

Ny neglelakk- Ancient ruby

Hei!

Jeg kjøpte en nydelig neglelakk i forbindelse med krympefesten jeg skal på i morgen! For dere som ikke vet hva en krympefest er så er det en fest som russen har hvor vi blant annet får vite russenavnet vårt. Vi skal også være våkne hele kvelden+ at vi skal på skolen dagen etter.. Kan bli interessant, uff. Jeg kjøpte også en nydelig kjole, men den får dere ikke se før i morgen! Neglelakken ble som sagt kjøpt til anledningen og har en farge som passer godt sammen med kjolen! Fargen er helt nydelig, den ble litt rar på bilde nr 1, men er i virkeligheten veldig fin og dekker godt! Neglelakken koster 89,- og kan kjøpes på de fleste parfymerier og Cubusbutikker. 

Jeg er veldig glad i Isadoras neglelakker! De dekker fint, tørker fort og holder lenge. (om du ikke plukker på de da ofc). Denne neglelakken er helt klart verdt pengene! 

Hva syntes dere om fargen? 

Love hearts

Hei søtinger.

Nå er det lenge siden jeg har lagt et bildeinnlegg! Ikke at det har vært så mye å ta bilde av, ute er det bare regn og storm! Derfor måtte jeg være litt "kreativ" og ta bilde av det som lå rett foran nesen min, i dette tilfellet "love hearts". Jeg hadde spist opp de aller fleste før jeg fant frem kameraet, så utvalget ble ikke særlig spenstig, haha. Men et par bilder ble det i allefall!

Hva syntes dere? :D 

I'm not weird, I'm limited edition :)

Hey!

Denne helga har bare gått alfor fort! Hvorfor syntes jeg det? Jo fordi jeg nå må sitte og øve til prøva som jeg har om 2 dager. Prøva er på nesten 100 sider, så var kanskje på tide at øvingen startet? Neida, jeg har jo selvfølgelig startet litt tidligere, men akkurat nå føles det som om jeg startet helt på nytt. I tillegg til dette hadde jeg jo mine planer i går, men det var visst kun en av de tre personene jeg hadde planer med som kunne, haha, så da ble jeg loner fra ti-tiden og utover. Egentlig var det litt koselig, jeg fikk jo i allefall endelig sett første del av breaking dawn! Noe som kanskje var på tide, den var i allefall bedre enn hva jeg har hørt selv om det ble veldig lite twilight og veldig mye bella.. 

Tilbake til dagen i dag. Jeg har for det meste øvd, eller i allefall prøvd å øve. Konsentrasjonen har ikke vært helt på topp, med andre ord en helt vanlig øvedag for min del. Nå har jeg i allefall kommet i gang da. Skulle vel kanskje bare mangle i og med at jeg har sittet i flere timer med denne hersens boka. Akkurat nå er det proteiners dannelse som står på planen, men straks hopper jeg virdere til proteinenes utvikling og funksjon, er det ikke interessant folkens!? Haha, det rare er at det faktisk er litt interessant om en faktisk går litt nøye igjennom det. 

Haha, mine to gode øve-buddies! <3 


Skulleav en eller anna grunn ta bilde av lyset, men endte med at jeg lekte med det i stede.. Endte da selvfølgelig med at jeg grisa utover bordet og hånda mi! (slapp av mamma, jeg har tatt det vekk :D ) Utenom dette er alt normalt, huff. Etterpå blir det farmen og sofaen <3 Kjenner jeg gleder meg til juleferie nå! Forresten, overskriften var noe random jeg fant på facebook, men digga den, så måtte bare..

Hva har dere gjort i helga?
 

Julekjolen

Hei sweeties!

Nå begynner julaften å nerme seg med stormskritt! Tenk at det er kun en måned igjen til vi sitter og spiser julemiddagen, jeg gleder meg så mye! For en del av dere har kanskje julefeiringene begynt allerede? Vi er jo inne i julebord-sesongen nå og jeg regner med at jeg ikke er alene om kjolekrisen!? Derfor har jeg tittet litt rundt på blant annet nelly.com for å finne den perfekte julekjolen for meg. Til nå har jeg sett utrolig mange fine! Alle kjolene jeg skal vise dere er fra nelly.com og ligger på en prisklasse mellom 200-800 kroner. De aller fleste ligger på ca 400, noe jeg syntes er en veldig god pris til å være julekjoler!

Jeg valgte å ikke ta med de svarte og hvite kjolene, selv om det var mange fine av de også, men jeg trengte noe med litt farge! Min personlige favoritt av de kjolene over er nok nr. 1, den grønne. Jeg syntes den var skikkelig fin! Nå kunne jeg jo også valgt litt lengre kjoler, men egentlig liker jeg denne lengden veldig godt. Jeg kunne listet opp fine kjoler fra nelly i all evighet, det er så mye fint å finne på den nettsiden at jeg blir helt dårlig! Virkelig ikke bra for lummeboka, haha. 

Hvilken kjole likte dere best?

Khan Academy!!!

Hei!

I dag har jeg virkelig ikke mye tid til overs! Jeg har en prøve å øve til i tillegg til at jeg skal sitte barnevakt i hele natt. Men jeg har bare en ting jeg er nødt til å tipse dere om! Det er egentlig i forbindelse med all denne prøve-øvingen min, men regner med at en del av dere vil takke meg for akkurat dette innlegget, hehe. Jeg ble i allefall overlykkelig da jeg fikk dette tipset fra en klassevenninne! Det handler som sagt om øving til prøver, for det meste vgs, men kan sikkert også hjelpe ungdomsskoleelever til en viss grad også! Herligheten jeg skal vise dere heter Khanacademy.org og er en nettside med en haug av youtube-videoer. Videoene er laget av en mann som er veldig god i å lære bort og handler om diverse temaer innenfor de forskjellige fagene. Akkurat nå leser jeg til biologi (fotosyntese og proteiner) og har derfor stor nytte av videoene hans.

            

Jeg anbefaler virkelig denne siden! Han snakker dessverre engelsk, men det er ganske lett å forstå hva han sier uansett. :) Jeg legger med to eksempelvideoer til dere! Begge er om biologi, men som dere ser på bildet over så finnes det videoer til mange andre fag også! Du kan blant annet finne matte, biologi, kjemi, helse og medisin, fysikk, historie og mye mer! 

Hva syntes dere?
Har dere hørt om denne eller noen andre slike sider?

DIY- fuglemat :D

Hei!

Jeg fikk ikke blogget noe i går, var med Endre så og si hele dagen! Vi var blant annet på sørlandssenteret for å kjøpe inn noen gaver og litt sånt, men utenom det er det ikke stort å si om gårsdagen. Tentamenen gikk forresten greit, takk for alle kommentarene! Jeg skal prøve å få svart alle så fort som mulig.

I går, etter at jeg hadde vært med Endre, lagde jeg og mamma vår egen fuglemat som vi pleier å legge ute om vinteren! Vi begynte med dette i fjor og det ble en stor suksess! Småfuglene elsker det, og i fjor måtte vi lage masse fordi de spiste så mye. Det er veldig enkelt å lage i tillegg til at det er veldig til hjelp for de små fuglene når snøen begynner å komme! 

Det eneste dere trenger er:

  • Fuglefrø (sesam, solsikker etc)
  • matfett
  • delfiafett
  • former til å ha massen i

Haha, perlesukkeret skulle ikke være med på bildet! 

Dere velger helt selv hvor mye dere vil lage, men vi valgte å bruke 250g av bakefettet og det samme av delfiafettet. I oppskriften vi fulgte står det at en skal ha ca dobbelt så mye fett som frø. Fettet skal smeltes sakte i en kjele! Imens kan dere blande sammen alt av frø.Dette heller dere oppi formene som dere skal bruke. Jeg valgte å bruke muffinsformer i plast. Pass på å velge noe som holder på formenog som ikke blir ødelagt av det smeltede fettet!

Til slutt heller dere i fettet før dere setter formene i kjøleskapet eller et annet sted hvor det er kjølig. Når alt fettet har stivnet, kan dere ta fuglematenut av formene og voilà!

Det kan være lurt å legge maten et sted hvor ikke alle de store fuglene kommer til! Vi pleier å legge vår fuglemat i en liten, søt fuglekurv/hus som vi har hengt opp ute.Hva syntes dere?
Pleier dere å lage fuglemat?

Siste forberedelser før morgendagen!

Hey!

I dag har jeg ikke mye tid til å blogge, men ville gi ifra meg et lite pip sånn at jeg ikke faller helt ut av dette. I morgen har jeg en av de prøvene jeg har fryktet aller mest, nemlig mattetentamen! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg gruer meg så ufattelig mye, men jeg tipper det har noe med den følelsen en får av å sitte med arket forran seg. den aller værste følelsen er den du får når du ser på arket og innser at dette kan du faktisk ikke! Heldigvis har jeg klart meg greit på de to første prøvene, men dette er virkelig skummelt! Jeg kjenner at jeg virkelig ikke har lyst å vokne opp akkurat i morgen, haha. 

Uansett hvor lite jeg vil ha denne prøven så må jeg øve! Derfor har jeg prøvd å samle litt godt mot ved å kjøpe meg sjokolade, smootie og en del andre ting å knaske på! I tillegg er stearinlysene på bordet tent! Nå mangler bare musikken, så er jeg klar til å fortsette med denne øvingen! 

smootie for 11 kr på Rema1000 <3 

Knaske-godteri<3

Sjokolade, to stk for 30!! <3Joda, så her sitter jeg da med matteboka og haugevis med formelbøker spredt fint utover. Jeg kjenner nå at jeg bare gleder meg mer og mer til jeg er ferdig med dette skoleåret, jeg er virkelig passe lei av realfag nå! Men too late to go back.. Wish me luck, I'll need it! 

Har dere noen prøver i nermeste tid som dere gruer dere til?

New in!!

Hei sweeties! 

Nå er jeg sånn passe tom i hodet etter å ha øvd til mattetentamen som jeg skal ha om 2 dager.. Man kan si det sånn at jeg angrer passelig mye nå på at jeg absolutt skulle ta R-matta i steden for S, som etter mitt syn hadde passet meg så ufattelig mye bedre akkurat nå. I dag har jeg gjort litt av hvert som blant annet å være på jobbintervju og litt småshopping. Jobbintervjuet kan jeg jo komme mer tilbake til senere om det blir aktuelt. Shoppingen derimot, den kan jeg dele med dere nå! Det ble ikke noen storhandel, men litt fikk jeg i allefall kjøpt!

Det var 25% på alle Maxfactor-produkter i tillegg til at jeg fikk med den øverste esken gratis om jeg kjøpte 2 eller fler Maxfactor-produkter!! I eksken var det to fine neglelakker + en mini-mascara som til sammen hadde en verdi av 200 kr (ifølge butikken). Til sammen kom disse tre tingene på ca 160 kr. Ett stk fornøyd Jenny! Dette var forresten på Cubus. I tillegg kjøpte jeg blant annet en lilla sports-bh, wohoo! Elsker den fargen ^^ Jeg glemte forresten å fortelle dere at jeg har klippet meg! Egentlig så er det ikke sånn superstor nyhet i og med at jeg kun klippet det opp og gjorde luggen kortere.

Hva syntes dere?
Noen som har testet ut neglelakkene?


Jeg har blitt sporty!!

Hei igjen!

I dag har jeg ikke sånn supermye å fortelle annet enn at jeg må skryte litt av meg selv, haha! Det har seg nemlig slik at jeg har vært ute og jogget i dag! Faktisk så er dette første gang jeg har jogget utenom skolen noensinne. Latskap? Det kan man trygt si, men nå er jeg i allefall i gang med joggingen! Planen nå er å fortsette joggingen og ikke bare stoppe opp etter denne første gangen, noe som er en lei vane jeg har med slike ting.. Første joggetur ble med mamma! Det ble ikke rein jogging hele veien i og med at ingen av oss har jogget noe særlig før, men vi tok det som en tur. Vi dro blant annet innom en liten gård og kosa med to nydelige hester! Jeg må få tatt noen bilder av de en annen dag når det er mer lys.

Måtte jo ta et bilde som bevis for dere! 

Er dere stolte av meg eller? :DInnkjøp

Hei!

Jeg fårvel nesten si god morgen i og med at jeg våknet for en halvtime siden. I går var jeg så trøtt hele dagen så det eneste jeg gjorde var å sove og å være med Endre og noen venner av han på biltur. Nå har jeg fått sovet i over 12 timer, så nå var det på tide å bruke tiden til noe annet! Jeg kan begynne dagen med å vise dere hva jeg kjøpte på fredag. 

Litt vanskelig å få vist den ordentlig på bilde i og med at den er ganske mørk i fargen. Jeg kjøpte den på b.young for 200 (!!!) kr siden den var den siste som var igjen i butikken. Etter hva jeg husker så kostet den egentlig 400 kroner, så jeg fikk altså halv pris *lykke*. 

Hva syntes dere?

 

A light in the darkness

Hei sweeties! 

Nå tenkte jeg at jeg skulle oppdatere dere litt på livet mitt! Neida, det hørtes litt dramatisk ut, men jeg vil rett og slett forklare til dere hvorfor jeg har vært så mye frem og tilbake i det siste. Det har faktisk ikke hatt noe med bloggen å gjøre i det hele tatt. I det siste har ikke humøret mitt vært helt på topp. jeg har vært sliten, stressa og alt annet som gjør hverdagen ganske så deprimerende. Jeg har hatt veldig lyst til å blogge, men alt har føltest som et eneste stort ork i den siste tiden. Jeg mangler overskudd, og det lille jeg har eventuelt har går som oftest til skole eller andre nødvendige ting. Jeg vet ikke om dere kjenner dere igjen når jeg sier at alt bare baller på seg? Jeg mener jeg har vært slitenog alt det der, men så etter en stund begynner listen over ting jeg må få gjort å bli uendelig lang, noe som igjen fører til at jeg blir lei meg for de tingene jeg ikke har fått gjort. Dere ser greia? Uansett da, jeg har vært helt utbrent i en lang periode nå og har prøvd så godt jeg kan å bygge meg opp igjen!

I dag har vært en god dag og jeg benytter derfor sjansen til å hoppe ut av "den onde sirkelen". Jeg har ikke fått tatt noen særlige bilder i det siste, men slenger med noen bilder fra de siste dagene!Jeg satte opp dette Ikea-skapet all by myself! I tillegg hadde jeg bare en liten del av bruksanvisningen, så måtte inprovisere veldig mye.. Faila en del ganger, men endte godt til slutt!I går bakte jeg og mamma noen herlige eplesnurrer! Om noen er interessert i oppskriften så kan jeg godt legge den ut! Just let me know. Jeg har fått meg en ny favoritt-te til maskinen min<3Dagens antekk..

Måtte bare ta noen bilder av den søte pusekatten min <3 Hu var visst ikke så glad i blitz, så ble ikke så mange gode bilder, uff. 

Kort oppsummert! I tillegg holder jeg også på med noen innleveringer og forberedelser til mattetentamen. Jeg gleder meg til å bli ferdig med vidregående nå.. Alt for mye drama og stress, haha! I morgen skal jeg på russe-kickoff! Årets første ordentlige russefest, gleder meg! Av respekt for alle andre så dropper jeg nok å ta med kameraet, men skal prøve å holde dere oppdatert! Utenom dette må jeg bare takke de av dere som er så utrolig søte å følge med på bloggen de dagene jeg er borte. Jeg trodde tallet ville ligge helt ned mot null nå etter alle disse dagene, men dere titter visst stadig innom, det varmer! 

Noen som kjenner seg igjen?
Hva har dere gjort i dag? 

Blogg, hva er det?

Hei!

Nå begynte det å bli alt for lenge siden sist! Jeg merker at jeg burde bli en nattblogger ettersom jeg kun kommer på ting å skrive om kvelden. Det har seg nemlig slik at jeg har hatt total skrivesperre de siste dagene. Egentlig den siste uken, men de siste dagene har jo vært helt forferdelige når det kommer til blogging. Hodet mitt er litt rotete for tiden og det samme gjelder rommet mitt, haha! Jeg har rett og slett flyktet litt vekk fra alt, heller valgt å være med kjæresten og venner, noe som i for seg er ganske så lov.

På fredag, ja, egentlig hele helgen har jeg vært med Endre. Vi ser hverandre ikke så mye i ukedagene lengre, så det er godt å kunne tilbringe litt tid med han når jeg først har fri. På lørdag var jeg først med familie i telemark for så å dra på bursdagsfest til ei venninne senere på kvelden. Kvelden var super og jeg ble kjent med mange nye, herlige mennesker! Jeg merker at jeg må komme meg litt mer ut! Jeg skal jo for såvidt ut igjen på fredag, da starter russefestingen for fullt med Kick off, wohoo! Frem til det skal jeg være flink jente og gjøre en del skoleting. Vi har nemlig mattetentamen neste uke, så her skal det øves! 

Jeg har forresten fått litt sansen for trening igjen! Jeg aner ikke hvor det kom ifra, men sist uke, da vi hadde gym, fikk jeg plutselig ilden i meg igjen. Jeg håper bare den ikke slukker med det første! Vi holder på med egentrening i de vanlige gymtimene, så jeg har trent en del styrke. I tillegg spiller vi basket og har det som idrett for ukene fremover i breddeidretten, så her skal det trenes! Jeg kjenner jeg er storfornøyd med valget av akkurat det faget uansett om det innebærer lange innleveringer! 

Nå kjenner jeg at jeg babler altfor mye! Det værste er at jeg kunne fortsatt i flere timer. Jeg er vel hva en kan kalle et nattmenneske, eller et såkalt b-menneske! Av erfaring så vet jeg at jeg vil være dødtrøtt i morgen, så nå må jeg si natta! Slenger med to randome mobilbilder fra helgen så dere kan ha noe å kose dere med <3 x)

        
Helgens antrekk! Dagen etter festen, så jeg er tilgitt. Jeg hadde valget mellom dette og gårsdagens kjole! Valget var derfor veldig lett..

Endre og jeg var forresten også byggmestre i helgen! Vi satte opp denne kommoden (ser enkelt ut, men var mye jobb!!) og flytta litt rundt på ting, stolt av oss! 

Hvordan har dere hatt det i det siste? :D

Inspo og sånn

Hey!

I dag har jeg vært så sinnsykt sliten! Ikke fordi jeg har vært i noen spesiell aktivitet eller noe, men jeg har bare rett og slett vært sliten og trøtt. Jeg hadde forresten den første tentamenen i dag i nynorsk og bokmål. Jeg tror det gikk bra og var ferdig rimelig tidlig. Uansett, jeg har ikke hatt så mye å skrive om i det siste, så i stede har jeg tittet litt rundt på weheartit. Det er alltid så mange herlige bilder der!Hvor henter dere inspirasjon ifra?
Har dere startet med tentamener ennå?


Operasjon flytting!

hei!

I går var jeg hos Endre hele dagen, så planen om blogging gikk rett vest. Endre og mora holder på å flytte, så jeg har vært en del der i det siste for å hjelpe til med flyttingen. I dag flytter de alle møblene, så i natt skal jeg overnatte i den nye leiligheten. Jeg gleder meg, for dene leiligheten er mye større enn den forrige de hadde! Noen som har prøvd å ha en stor tv, en stasjonær pc og soverom i ett og samme rom? Det blir sinnsykt varmt! Derfor blir det nå veldig deilig at pc'en og tv'en får sitt eget rom å stå på *lykke*. Nå er det ikke jeg som plages mest av varmen da, jeg pakker meg jo tross alt inn i tre lag klær om vinteren når jeg skal sove... Men det skal bli deilig å slippe å måtte bruke vifta inne på rommet om sommeren (den lyden er bare sååå irriterende!!). I tillegg ligger den nye leiligheten rett ved skolen min, så da kan jeg plutselig stå opp en halvtime senere, de gangene jeg overnatter hos han. 


Haha, hva beskriver vel flytting bedre enn pappesker? Hentet fra google

Nå skal jeg bare spise og pakke litt før jeg tar turen til Endre for å hjelpe til med flyttingen! :)

Hva har dere gjort i dag?
Noen av dere søte lesere som holder på med flytting? 

Hyttetur med de herligste!

Hei søtinger!

Da satt jeg ferdigpakket i bilen på vei til håland. Jeg og en del av vennegjengen skal nemlig på hyttetur i helgen! Nå har jeg fått på meg superundertøy og joggebuksa, håret er satt opp i tutt og bagasjerommet er fullt med varme klær, godteri og herligsaker. Dette skal bli gøy!! Jeg har med meg kameraet mitt og skal prøve å få tatt noen bilder til dere. Håper dere lesere får en herlig helg, så snakkes vi nok igjen på søndag! 

Hva skal dere i helga?
Ha en super fredagskveld alle sammen! <3 

Da var russebildene tatt!

Hei!

Nå sitter jeg på skolen og ser på at breddeidrettsklassen gymmer! Selv kan jeg jo ikke ha gym enda pga at jeg går på penicillin og fremdeles er litt syk. Jeg skal inrømme at det å måtte se på de gymme er rene piningen! Jeg gleder meg til formen blir bedre! 

I dag kunne de som ville ta russebilde på skolen. Egentlig hater jeg å ta enkeltbilder, det er så kleint å sitte på den stolen og stirre rett inn i kameraet! Men det gikk fint, jeg overlevde! Bildene ble helt ok, og jeg har ennå ikke helt bestemt meg for om jeg skal kjøpe de eller ikke. Jeg kan jo uansett se de på nett, så det er vel strengt tatt bare å skrive de ut selv senere om jeg får veldig lyst på de. 

  

Huff, YOLO, right? Nå må jeg jobbe videre med mappeoppgaven min i breddeidrett <3 


Har dere tatt russebilder?