desember 2011

Nyttårskjolen

Hei!

Tenkte jeg bare kunne legge ut et bilde av kjolen mens jeg venter på maten og sånn. Er ikke så fryktelig mye å gjøre i mellomtiden. Kjæresten har heldigvis kommet da! Kjolen er en av de kjolene jeg la ut bilde av rett før jul. Jeg er veldig glad i kjolen, men fordi den er så pyntet så er det ikke ofte det passer å bruke den. Men nyttårsaften er jo en perfekt dag å pynte seg litt ekstra på! 

Fikk også tatt noen bilder med kjæresten min hvor begge klarte å holde maska! Ikke ofte, haha. Ender alltid med at en av oss ler eller gjør en eller annen grimase. 

Beste gutten i verden <3 

Jeg håper alle sammen får en flott kveld med familie og bekjente! Og håper dere får sett noen raketter! Her er det overskyet tror jeg. Snødde i hvertfall i sta, men får håpe vi får sett litt. Vet jeg har sagt dette før, men sier det igjen!  GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!  Og pass dere for rakettene, en vet ALDRI hvor de rakkerne skyter hen! 

Planer for dagen!

Hei!

I dag er det den aller siste dagen av 2011, noe som selvfølelig også skal feires her også! Er vel egentlig det nye året vi feirer da, men uansett. I dag skal jeg først få kledd på meg litt normale klær siden jeg fremdeles går i pysj. Etter det skal jeg nok stelle meg og litt sånn og spise frokost. Etter det får jeg etter hvert besøk av kjæreseten min som jeg ikke har sett på en del dager nå, noe som blir veldig koselig! Og til slutt er vel klokken så mye at jeg må skifte til kjole. Jeg gleder meg veldig til maten i dag! Kalkun med verdens beste saus! Og i tillegg skal vi ha namnam dessert, nemlig hjemmelaget karamelpudding! 

Vi har ikke fyrt opp raketter de siste årene, og skal ikke gjøre det i år heller, noe jeg syntes er helt greit! Jeg, kjæresten min og brødrene mine pleier å gå til en parkeringsplass der de fleste er samlet. Der blir det skyti opp hauger av raketter, så jeg går ikke akkurat glipp av noe. 

Jeg regner med at jeg legger ut et bilde av kjolen og lignende litt senere, men jeg sier det for sikkerhetsskyld, GODT NYTTÅR! 


Hva skal dere gjøre i dag?

Lese DIN blogg?

Hei!

Jeg har funnet ut at de bloggene jeg har pleid å lese ikke lengre er blogger jeg syntes er så gøy å lese. De er gode, men alt for lite aktive. Derfor har jeg nå lyst til å finne noen nye blogger som jeg dagelig kan lese og kommentere. Derfor lurer jeg på om noen av dere har en blogg dere kan anbefale? Gjerne deres egne også, men bloggen må ha seriøse og gode innlegg i tillegg til at den helst skal ha nye innlegg hver dag og også varierte innlegg! 

Hvis du selv har en slik blogg eller vet om en, skriv gjerne bloggadressen i kommentarfeltet så tar jeg turen innom! Burde jeg lese din?

Mine nyttårsforsetter!

Hei!

Nå er det snart bare 1 dag igjen av 2011! Dette året har gått så utrolig fort. Jeg husker at jeg tenkte akkurat det samme i fjor og året før. Rakettene har allerede begynt å smelle utenfor vinduet på rommet mitt. I fjor gikk rakettoppskytingen helt ut av styr! Jeg, brødrene mine og kjæresten min sto på en parkeringsplass sammen med en del naboer og sånn. Voksne mennesker skulle liksom skyte opp box-raketter og gjøre det sikkert. Endte med at flertalls av boxer veltet og begynte å skyte mot oss! Håper det går bedre i år.

Jeg, som de fleste andre har noen nyttårsforsetter som jeg skal prøve å holde i det neste året som kommer. Noen av dem gjelder bloggen, noen gjelder skolen og andre gjelder litt av hvert. Jeg kommer ikke til å skrive ned alle her, men noen kan jeg jo dele.

* Jeg skal bli en bedre blogger med mer interessante og varierte innlegg
* Jeg skal være flinkere til å kommentere tilbake
* Jeg vil prøve å få opp lesertallet. Jeg vil ikke si målet mitt, men jeg har i hvertfall lykkes med å øke det litt!
* kanskje lage min første video til bloggen (sminkevideo elns)

* Jeg skal bli flinkere med skolearbeid! Gjøre lekser med en gang jeg kommer hjem!
* Ikke sitte så mye forran pc'n! I hvertfall ikke hvis det bare er fordi jeg kjeder meg!
* Jeg skal få opp karakteren i noen fag! 

* Jeg skal begynne å trene mer
* Jeg  skal bli flinkere til å rydde ofte!
* Jeg skal bli flinkere til å lage en plan over dagene
* Jeg skal prøve å få lest ut noen bøker! Tror ikke jeg leste ut en bok i løpet av hele 2011!  

Jeg håper virkelig jeg klarer å holde en del av disse! Det hadde gjort hverdagene bedre og mer oversiktlige. I tillegg tror jeg at jeg kommer til å få mer overskudd om jeg føler at jeg får utnyttet dagene ordentlig! 

Har dere noen av de samme nyttårsforsettene?
Hva er dine nyttårsforsett?

Vurdering av Mary Kay sminke

Hei!

Jeg tenkte jeg kunne legge ut en vurdering av et produkt som jeg har hatt en god stund nå. Det er en foundation fra Mary Kay. Prisen husker jeg ikke helt, men helt klart ikke det billigste jeg har i sminkeskuffen! Prisen er et lite minus for min del, men om en har mye penger så er jo ikke prisen noen stor hindring! 

Når det kommer til selve sminken er jeg veldig fornøyd! Den dekker veldig fint uten at det ser unaturlig ut. Sminken holder seg også veldig godt! Men anbefales å ha primer under. Primeren er heldigvis ikke like dyr. 

Jeg har en lys farge siden jeg er veldig lys i huden, men jeg pleier av og til å blande med en som hakket mørkere også. Bare pass på å få en farge som ikke ser unaturlig ut! 

ser litt mørkere ut på bildet enn det den er i virkeligheten.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med denne! Jeg elsker den og bruker den veldig mye. Hvis jeg skal gi denne et terningkast så må det bli 5 på grunn av prisen. 

Har dere prøvd denne?

Daffedag!

Hei!

I dag har jeg ikke gjort mye. Jeg gikk rundt i pysjamasen til rundt 2 før jeg endelig klarte å bytte til.. joggebukse og deilig genser. Jeg fikk besøk i 4-tiden av ei venninne. Det var veldig koselig! Vi så på Dexter og snakka om utdannelse og hvilke jobber vi kunne tenke oss. Det hele endte med at vi satt med hver vår pc og søkte opp på internett.Nå sitter jeg alene på rommet med pc'n på fanget, godteri på nattbordet og ingen anelse om hva jeg skal bruke resten av kvelden på.

Jeg har forresten fått øvd meg litt på teoriprøven i dag også og har til nå fått til prøven en gang. Resultatet har i hvertfall bedret seg. Jeg har nok en lang vei igjen å gå før jeg tør å ta den virkelige prøven, men jeg går i hvertfall i riktig retning. 

Når jeg tenker over det så tror jeg at jeg skal bruke resten av kvelden på en god bok jeg holder på å lese. Jeg får jo aldri roet meg ned til å lese, men det er fint å bruke dager som dette, når en ikke aner hva en skal finne på, til å gjøre noe en sjeldent gjør ellers. For tiden leser jeg Drageløperen. Jeg har kommet et lite stykke ut i den nå og syntes det er en veldig god bok. 

snakkes <3

Svar på spørsmålsrunden!

Heii!

Akkurat nå sitter jeg på rommet med musikk, levende lys og min favorittdrikke, Pink lemonade <3 Jeg skal snart begynne med øvingen til teoriprøven for å kunne ta billappen, men aller først må jeg jo svare dere på spørsmålsrunden! Jeg har prøvd å svare så godt jeg kan. 

Hvorfor blogger du ?
- Jeg blogger fordi jeg liker å skrive i tillegg til at jeg syntes det er gøy å høre andres meninger! ; )

Hvordan får du inspirasjon til å blogge ? :)
- det varierer. Av og til har jeg ikke inspirasjon i det hele tatt, men en av tingene som gir meg inspirasjon er å se på andre blogger. Se hva de skriver om, hvordan de skriver osv.

Hvor mange besøker bloggen din hver dag?
- det varierer veldig, men det ligger et sted mellom 40 og 100 hver dag. Som oftest rundt 40 unike besøkende.

favoritt film?
- Jeg tror ikke jeg har en favoritt. Er veldig glad i Disney, men elsker også action og kjærlighet. Noen av filmene jeg kan se om og om igjen er Ringenes Herre, løvenes konge, Harry potter, a walk to remember , biler og mange flere!

har du kjæreste, bilde?
- Ja, han heter Endre og vi har vært sammen i snart 2 år. 


 

hvor lenge har du blogget?
- Jeg har holdt på med blogging i ca 1 år, men denne bloggen startet jeg med i høst.

 

Ja, jeg har ett spørsmål:D Jeg kikket litt rundt på bloggen din og på juleaften innlegget ditt har du på deg en helt nydelig hvit kjole. Har du laget den selv eller hvor er den evnt kjøpt? Den er kjempefin på deg:) Ser skreddersydd ut:)

-         --  Aw, det var koselig å høre!  Kjolen er verken hjemmelaget eller skreddersydd. Kjøpte kjolen for rundt tre år siden på Amica i Grimstad. Utrolig nok passer den enda, haha.

      

Hvilken mobil har du ? :D

- Jeg har en LG


Bildet er hentet fra nettet fordi jeg var for lat til å ta et selv.

Har familien din noen jule tradisjoner? (isåfall hvilke)?
- Vi har egentlig ikke noen spesielle tradisjoner annet enn at vi alltid spiser ribbe på julaften og kalkun på nyttårsaften. Vi pleier også å spise pinnekjøtt i jula en gang. 2. Juledag drar vi som oftest til familie på middag.

Favoritt nettbutikker ? : )

-         --  Jeg er veldig glad i ELFs nettbutikk og andre sminkebutikker på nettet. Jeg ser også en del på nettsteder som selger dupeditter, men jeg husker ikke navnet på noen spesielle.

 

hvor høy er du?

-           -- Jeg er ca 166 cm. Er ikke helt sikker på høyda egentlig, men enten + eller ? en cm.

 

hvorfor starta du å blogge?

-          -- Jeg startet å blogge fordi jeg syntes det virket veldig gøy! Jeg leste en del blogger før jeg selv begynte.

hva er din favoritt mat?

-         --   Det er veldig mye jeg er glad i når det kommer til mat. Jeg er veldig glad i biff, pizza, pinnekjøtt, salat, kebab, kinamat osv. Jeg er ikke helt sikker på hva som er min favoritt siden jeg er veldig glad i så mye forskjellig! 

favoritt kjendis (gutt)?

-          --   Will Smith tror jeg ;D Digger også Orlando Bloom, Johnny Depp og Bruno Mars.

      

Favoritt kjendis (jente)?

-          -- Har egentlig ingen favoritt, men liker veldig godt Rihanna og Reese Witherspoon  

Favoritt feriested?
- Har ikke noen spesiell favoritt egentlig, men har veldig lyst til å dra til USA! Har også lyst å dra til paris!

Topp 3 outfit?

- jeg prøvde å finne noen bilder av outfit på pc'n, men de jeg fant hadde jeg skrevet navnet på de tidligere bloggene mine på. Fikk en liten åpenbaring om at jeg kanskje burde starte med flere outfit-innlegg..Men jeg får skrive hva jeg liker da! For det første er jeg veldig fan av pysjamasen! Spesielt når jeg har stjelt pysjbuksa til kjæresten, haha! Utenom det er jeg veldig glad i to bukser jeg har kjøpt på BikBok! Elsker de! Jeg er veldig glad i en strikkegenser jeg har, men er også veldig glad i lette gensere. Jeg er en veldig frysen person, så jeg klarer ikke gå i kun t-skjorte med mindre det er VELDIG varmt! (aner ikke hva som har skjedd med skriften!)

Beste blogg?

-       --    Hmm, finnes mange gode blogger, men hvilke som er best vet jeg ikke helt. Jeg leser av og til mamma92, fotballfrue, tcmn og Voe, men har egentlig ingen favoritt.

Har du et stort forbilde du virkelig ser opp til? :)
- nei, ikke egentlig. I hvertfall ikke som jeg kommer på. Det er jo selvfølgelig mennesker jeg syntes er kule eller som gir meg inspirasjon, men jeg tror ikke jeg har et veldig stort forbilde som jeg virkelig ser opp til. 

27.des.2011

Hei!

I dag har jeg vært utrolig effektiv! Jeg har tørket støv på hele rommet( tro meg, det tar VELDIG lang tid å tørke støv der med alle tinga i veien) jeg har fått handlet,  jeg har gjort rent begge akvariene og jeg har fått baket minicupcakes! Ganske utrolig til å være meg egentlig. 

namnam <3 

De ble veldig små, men utrolig gode! Og det tok ikke lang tid å lage de med den nye muffinsmaskinen heller! (er ikke helt sikker på hva den heter)

Jeg har også skaffet meg blomster til rommet mitt, wohoo! Og nå har jeg tent noen lys på rommet,utrolig koselig! Det eneste som mangler nå er en god film og kjæresten. Filmen er jo lett å få tak i, men kjæresten er for tiden på Hovden, så blir nok bare meg og filmen. 

Skulle egentlig legge ut flere bilder, men bloggen sa nei...

Hva har dere gjort i dag?
Husk å stille meg spørsmål i innlegget Spørsmålsrunde! Hver kommentar gir 1 kommentar tilbake, og om du spør over 5 spørsmål så får du enda en kommentar! 

Innkjøp !

Hei!

Idag åpnet endelig butikkene igjen! Deilig å bare vite at de er åpne i tilfelle en har glemt å kjøpe noe. I dag har jeg og mamma vært i byen. jeg måtte bytte den ene filmen jeg fikk til jul siden jeg fikk to stykker av den. I tillegg handlet jeg noen søte kopper og en søt boks til å ha te i. Koppene og boksen ble kjøpt på Meretes Atelier i Grimstad. Koppene kostet 89,- og boksen kostet 79,-

Kanskje litt barnslige filmer, men jeg elsker de! Biler 2 kostet 199,- og fam. Robinson kostet 149,-

Hva syntes dere?
Hva har dere gjort i dag? 

Spørsmålsrunde !

Heii!

Jeg har lyst til å gjøre noe som jeg tror jeg aldri har gjort på denne bloggen før, nemlig å ha en spørsmålsrunde! Jeg vet ikke om det er noe spesielt dere lurer påjeg, men hadde vært koselig om dere har noe å spørre om. Dere kan spørre om hva som helst mellom himmelog jord så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan! I tillegg så tenkte jeg at for hver kommentar så får dere 1 kommentar tilbake, så da er det bare å spørre i vei! Ingen spørsmål er for dumme! Jeg svarer en gang iløpet av de neste dagene.

Fant forresten ut at jeg ligger på 2. plass på topplista i Grimstad, woohooo! Får håpe jeg klarer å holde meg der oppe en stund fremover! 

Har du noen spørsmål? 

 

Familiebesøk

Hei!

I dag skal jeg og familien på besøk til noen av besteforeldrene mine og spise siden det er 2. juledag i dag. De bor i telemark, så er en litt lang biltur, men er så vandt til å kjøre den veien nå så det går veldig fort. Akkurat nå spiser jeg frokost siden vi snart skal dra. 


slenger med et random tatty-bilde fordi det er veldig søtt og fordi jeg ikke fant noe annet.

Hva skal dere i dag?

Julaften - bilder

Hei!

I dag er det 1. Juledag, woho. Dagen i går var utrolig koselig! Først så jeg på mange søte julefilmer sammen med familien.Så blandt annet på tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen og noen donald/disney filmer. Senere spiste vi deilig middag og koste oss! Deretter ble det enda mer filmtitting, dessert og til slutt var det gavene. Fikk utrolig mye fint! 

Legger med noen bilder fra i går, og noen av gavene jeg fikk.

Juletreet og pakkene:

Kjolen:

Gavene: 
Sorry, glemmer alltid å gjøre bildene store fra begynnelsen av. Kommer alltid på det når jeg er midt i opplastinga, så orker ikke gjøre om alle nå, men håper det går fint. Men dagen i går var utrolig koselig! 

Hvordan var deres dag?
Hva fikk dere som julegaver? 

Vinneren av 24. desember er kåret!

Hei!

God morgen alle sammen! I dag er det utrolig nok julaften! Jeg har vært våken siden klokken 8 og sett på tv og spist godteri. Nå venter jeg på at klokken skal bli 11 slik at jeg kan se Tre nøtter til Askepott på tv. I mellomtiden vil jeg nå dele ut den aller siste gaven i min julekalender for i år. Håper dere har vært fornøyde med gavene!

Dagens gave er noe jeg selv har laget. 

Hjemmelagde drops og hjemmelaget duftsåpe! : ) Og en søt likten klut, hehe.

Vinneren av den aller siste dagen i julekalenderen 2011 ble
 
Miriam Hansen! Gratulerer så mye! Jeg sender deg en mail snart!

Til dere andre vil jeg bare si God jul og godt nyttår! Jeg håper noen av dere vil fortsette å følge min blogg videre fremover! Det har i hvertfall vært veldig koselig med alle de hyggelige tilbakemeldingene dere har gitt!

- Jesj

Kvelden før kvelden

Hei!

Flere enn meg som begynner å glede seg veldig til i morgen eller? Jeg føler meg som en liten unge, haha. I dag har jeg spist grøt, kost meg og sett på julefilmer. Ble akkurat ferdig med polarexpressen. Har også byttet de siste gavene i dag. Syntes det er veldig vanskelig å holde seg borte fra gavene! 

I morgen skal jeg stå tidlig opp, ta julestrømpa mi (ja, jeg får fortsatt julestrømpe <3 ) og klistre meg fast forran  tv'n.Da blir det jul i blåfjell, reisen til julestjernen, askepott og mye mye mer! Men nå skal jeg bare nyte de siste julefilmene som går på tv'n, og etter det skal jeg nok sove.

God jul alle sammen!!

Vinneren av 23. desember

Hei!

I dag er det utrolig nok lille julaften! Utrolig rart å tenke på at i morgen er det julaften! Gleder meg veldig også! 
I dag er det nest siste dag hvor jeg trekker en vinner i min julekalender, noe som egentlig er bittelitt trist. Jeg syntes det har vært veldig gøy å gi bort gaver til dere, og ikke minst alle de koselige tilbakemeldingene jeg har fått.

Jeg har nå trukket dagens vinner, og jeg kan si at det er en som har vunnet før. Denne personen har hevet innpå med kommentarer, noe jeg hele tiden har sagt at gir flere lodd. Dette ga tydeligvis uttelling for denne personen. Vinneren av 23. desember ble

Nok en gang Tiinh.blogg ! Gratulerer ! 

Premien for dagen i dag er noe jeg håper du får bruk for, og noe jeg gjerne skulle beholdt selv! 

Sminke, prøver på hudkremer og Foundationkost fra Elf! I tillegg sender jeg med 2 klistremerker som jeg fikk tidligere i dag. Håper du blir fornøyd med produktene! 

I morgen er det 24. Og aller siste trekning!!! 

Ha en fin dag videre og ikke minst en riktig god jul!

Pakke i posten!-sponsor

Hei!

I dag våknet jeg av at mamma kom inn på rommet mitt med en pakke i hånden! Det er en pakke som jeg har ventet i noen dager nå, så ble superglad da jeg så at den endelig hadde kommet! Pakken er en sponsorpakke fra stickit.se på nesten 70 klistremerker med bloggens navn! 

Jeg kom over siden dems på en annen blogg og hadde lyst å ta kontakt.Jeg skrev en mail til de og lurte på om de var interesserte, og det var de. Superkoselige mennesker som svarer på mailer veldig fort! I tillegg så hjalp de meg veldig mye med hvilke størrelse jeg burde velge osv. Veldig godt kundeservice! Det går også an for alle dere å bestille klistremerker hos denne siden. 

Pakken ble sendt iløpet av veldig få dager, og i dag kom den frem til meg. Her er noen bilder:

Trykk på bildet for å komme til stickit.se

Det syntes ikke så godt på bildene, men det er nesten 70 klistremerker! 

Hva syntes dere?
Har dere blitt sponset før? 

Min musikksmak gjennom tidene

Noen av dere vet kanskje at jeg hadde en blogg før som jeg holdt på med en stund før jeg lagde denne. Selv går jeg veldig i surr på hva jeg har skrevet her, og hva jeg skreiv på den forrige. En ting jeg husker jeg skreiv veldig mye om på den forrige, men som jeg ikke har skrevet noe om på denne bloggen er musikk! Jeg vet jeg har publisert noen sanger og sånn, men jeg har jo ikke skrevet noe om hvilke sanger jeg liker eller noe slikt, så her kommer det!

Først må jeg bare si at min musikksmak er veldig merkelig! Jeg liker mer eller mindre litt av ALT! Det er ikke dermed sagt at jeg liker alt innenfor alle kategorier, men jeg har likt en eller annen sang som dekker de fleste kategorier. Det har gått i rock, pop, r&b, hiphop, rapping og mye mer jeg ikke engang vet navnet på! Da jeg var liten hørte jeg på barnesanger, men jeg hørte også på sanger som smells like teen spirit, fairytale of new york, lift me og mye mye mer! De siste sangene var det jo ikke egentlig jeg som hørte på, var vel heller de voksne rundt meg, men jeg elsket de sangene! Jeg husker også jeg likte marit larsen og et par andre jenter som jeg ikke husker navnet på. 

Da jeg flyttet til grimstad husker jeg at jeg likte litt forskjellig. Jeg hørte på black sabbath, ACDC, Bruce Springsteen, men også rihanna, beyonce og noen andre. Jeg hørte ikke mye på r&b egentlig, det kom mer senere. Jeg likte veldig godt Dreamer, Paranoid, the River og sånn. Etter hvert ble jeg også veldig fan av The Killers, og elsket sangen When you were young! 

På slutten av ungdomsskolen begynte jeg å høre mer på r&b, pop og sånn. Rihanna, Akon og ikke minst Bruno Mars ble de jeg hørte mest på. I dag har jeg egentlig en blanding av alt dette! Jeg hører på gamle sanger på grunn av minner, jeg hører på nye sanger jeg liker og jeg bryr meg veldig lite om hvilken sjanger det er så lenge det er en sang jeg liker. Har også begynt å høre en del på Coldplay, noe jeg ikke gjorde før. Men det en person som jeg fremdeles digger og som jeg hører på veldig mye! Det er Bruno Mars. Jeg elsker sangene hans, noe jeg tror jeg vil gjøre i lang tid fremover. 

En sang jeg aldri blir ordentlig lei av, og som alltid får meg i godt humør er Billionaire! 

Hvilke sanger hører dere på?
Har dere en spesiell sjanger dere liker best?

Vinner av 22. desember

Hei igjen.

Nå er det kun 2 dager igjen til julaften! Helt sykt å fort tiden har gått! Nå har jeg akkurat sett The Holiday, og har fått tilbake all julestemningen. En annen ting som gir meg julestemning er å gi en av dere en gave for hver dag som går, og i dag er det den 22. desember. Gaven for den 22. desember er

En supersøt snømann- bamse og sjokolade. Vinneren av dette bletiinh.blogg.no

Gratulerer! Jeg skal ikke avsløre hele gaven for i morgen, men jeg kan si at det har noe med sminke å gjøre! Og det er mulig å melde seg på for de to siste dagene! 

Ha en fin kveld!

Bilder- Christmas time

Det har blitt tatt en god del bilder iløpet av den siste måneden, og siden jeg har vært veldig sløv med å legge ut bilder så tenkte jeg at jeg nå kunne ta en liten oppsummering av bildene. 

Jeg elsker førjulstia! Etter min mening den beste tiden på året! Nå gleder jeg meg til julaften med ribbe og masse gaver. Gleder meg også til i morgen, da går det alltid så mange filmer på tv. I fjor fikk vi ikke sett noen på grunn av at det tordnet, men håper været blir bedre i år.

Hva skal dere i morgen?
Liker dere førjulstiden? 

har fått jobb!

Hei!

Som dere ser i overskriften så har jeg fått jobb! Er sommerjobb da, men uansett. Sist sommer så jobber jeg i dyreparken i kristiansand, og siden jeg likte arbeidsmiljøet veldig godt så søkte jeg på jobb der i år også! I fjor jobbet jeg på soko, en kafe/resturant, men i år ville jeg prøve noe nytt, så jeg søkte som butikkmedarbeider, og jeg fikk en jobb! Jeg skal jobbe på Kutoppen!


Bilde hentet fra google

Gleder meg veldig til å begynne! Jeg tror i hvertfall jeg kommer til å trives veldig med tanke på at det jeg likte best med jobben i fjor var å stå i kasse, noe jeg skal gjøre mer i år. 

Har dere jobbet her før?
Hvor skal dere jobbe i sommer? 

Vinner av 21. desember

Hei! 

Endelig er det juleferie! Skal bli deilig å sove til i hvertfall 10! I dag skal jeg på julekos-kveld med jentene. Gleder meg, vi skal spise grøt og kle oss ut med nisseluer! Det blir selvfølgelig også noen julefilmer. Jeg får ikke blogget mer i dag fordi jeg skal overnatte hos ei venninne, men i morgen skal jeg komme med litt flere innlegg!

Men jeg må jo selvfølgelig kåre dagens vinner i julekalenderen min! Først kan vi se på dagens gave som er en søt pose med hjemmelaget såpe!

Vinneren av dette ble Ida L. 

Sender deg en mail i morgen! ; D 
 

Vinner av dag 20

Hei igjen!

I dag er det den 20. desember, og siden jeg ikke har trukket noen vinner for dagen i dag så tenkte jeg at jeg kunne gjøre det nå. 

Premien for dagen i dag er badesalt, buff og to prøver på kremer til ansiktet.

Vinneren av den 20. desember ble:

tiksie.blogg.no

Gratulerer! 

Nå gjenstår det kun 4 kalendergaver! Og det er fortsatt mulig å melde seg på for å bli med i trekningen! Bare si ifra at dere vil være med, så er dere med i trekningen! 

 

Bilde- farging av håret

Hei!

I går farget jeg håret mitt, og i gårsdagens innlegg sa jeg at jeg i dag skulle legge ut noen bilder av resultatet. Selver jeg ganske fornøyd med resultatet, men det er veldig uvant å se seg selv med en annen hårfarge. Jeg har ikke hatt akkurat denne hårfargen før, men har hatt noe lignende for nesten et år siden. 

Hårfargen jeg valgte var sjokoladebrun, og ville ikke ha noen mørkere farge på grunn av at jeg er så lys i huden at det ville sett veldig rart ut. Har også klippet meg, men kan være litt vanskelig å se på bildet.

Hva syntes dere? 

Har farget håret!

hei!

I dag har jeg vært veldig opptatt. Skolen varte helt til 3 i dag også, selv om det eneste vi gjør er å slappe av. Men de to siste timene var veldig koselige! Vi spiste grøt og hadde konkurranser. Etter skolen dro jeg på trening, og var ikke hjemme igjen før klokken 7.

Etter trening dro jeg til kjæresten min for å ordne håret. Mamma'n til kjæresten min er frisør, noe som er ganske digg når en trenger å friske opp frisyren. Har også farget håret, men får heller legge med bilde i morgen. I kveld tror jeg at jeg skal prøve å legge meg til en mer eller mindre normal tid ettersom jeg ikke fikk så god søvn i går.

Jeg skal nå trekke vinneren av julekalenderen for i dag, men premien må dessverre vente til i morgen! 
Litt kjedelig, men sånn er det bare, haha. Vinneren av den 19. desember ble ei som allerede har vunnet en gang før!

guromlian.blogg.no

Gratulerer ! : D

 Hva har dere gjort i dag?

Vil ha!

Hei! 

Kom over denne konkurransen på blogg.no ! Hadde vært utrolig gøy å vinne, men om jeg har like mye flaks som jeg ellers har så vinner jeg aldri i livet denne konkurransen. Tror jeg har vunnet en bloggkonkurranse en gang, og da vant jeg en bloggvurdering tror jeg. Skulle gjerne ha vunnet flere! 

adamkonk

Har dere meldt dere på?

Scrapping og julekos

Hei!

I dag har vi hatt nok et middagsbesøk, og denne gangen var det besteforeldrene mine som kom. Veldig koselig å få besøk nå i juletidene! Og spesielt når det er så mye god mat og masse kaker. Jeg tror jeg er en av de mest usunne menneskene som lever på denne jorda! 

Nå er det jo håndballkamp, så hele gjengen sitter klistra foran tv'n mens jeg sitter og holder på med å lime en del gamle bilder inn i en scrappingbok. Har også fått pakket inn en del gaver nå, noe som er utrolig deilig!  Etterpå skal jeg ta på meg pysjbuksa mi, gensern til kjæresten og bare slappe av med en god film <3

Hva har dere gjort i dag?

Bilder - frost

Hei! 

Snøen har ennå ikke kommet til grimstad, men gradene har endelig sunket under null! Derfor har det kommet masse frost ute, og det hjelper i hvertfall litt påjulestemninga! Jeg tok noen bilder av frosten som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.

Hva syntes dere? 
Hvilket bilde likte dere best?

Vinnere av dag 16, 17 og 18!!

Hei!

Ble veldig mange trekninger i dag! Sløve meg glemte å kåre vinnere i går. Tiden gikk utrolig fort og plutselig var klokka 2 på natta! Derfor ventet jeg heller til i dag. 

Vinneren av 16. desember ble Kristine. Jeg vet ikke mye annet enn at denne jenta bor i Bodø, så om du bor i bodø og heter kristine OG har meldt deg på denne konkurransen tidligere så gi gjerne beskjed! Jeg sjekker om ip-adressen stemmer med forrige kommentar. 

Det du har vunner er 

Herlige prøveprodukter til huden din! 

Vinneren av 17 desember ble Sofie T. !

Det du har vunnet er:

ansiktsmaske og tre herlige prøver! 

Da var vi kommet til dagens vinner! Vinneren ble

abgfoto.blogg.no ! 

Og det du vant er

Fake-negler og to deilige prøver! 

Håper alle ble fornøyde med det de har vunnet! 

Viktig beskjed!!! : Dere som har vunnet gaver i min julekalender må sende meg adressen deres innen 1. Januar, hvis ikke vil jeg bruke innholdet i senere konkurranser. Dere kan sende adressen på mail : Jesj.blogg@gmail.com ;) 

Ha en fin dag videre <3
 

Middagsselskap !

Hei

Fikk ikke skrevet noe i går heller! Har blitt utrolig lat når det kommer til bloggingen. I går var jeg ikke lenge hjemme, derfor fikk jeg ikke satt av noen tid til bloggen. Jeg var hjemme rundt halv 4 og skulle sitte barnevakt halv 6. Å sitte barnevakt er egentlig bare veldig hyggelig, i hvertfall når en sitter barnevakt for to så snille gutter! I tillegg hadde jeg med Endre, noe som gjorde det litt lettere. Vi var ikke hjemme før halv 3i natt, og var mest klar for å bare sove. 

I dag har jeg handlet inn de siste julepresangene før jul! Så nå skal jeg bruke de siste dagene på god mat, godteri og julefilmer <3 Tror jeg skal se på the Holiday i dag om jeg rekker. I dag skal vi ha middagsselskap. Vi skal spise pinnekjøtt! Det er få ting her i verden som etter min mening smaker like godt som pinnekjøtt! Trist at vi bare spiser det i jula. Trekker nok kalendergavene etterpå! 

Flere som liker pinnekjøtt?
Hva skal dere i dag? 

Hvilken julekjole skal jeg velge !?

Hei!

Jeg sitter her og lurer på en ting! Jeg aner virkelig ikke hvilken julekjole jeg skal ha på meg på julaften! Jeg har bestemt meg for å velge en av kjolene jeg allerede har på grunn av at jeg nesten aldri har fått brukt de, derfor prøver jeg nå å velge hvilken. Jeg har valgt ut noen kjoler, men klarer ikke helt å velge en av de, derfor trenger jeg deres hjelp!

Jeg har ikke fått med lengdene på alle, noe som er litt dumt, men håper det går greit. 

Kjole 1:


Kjole 2:

Kjole 3:

Kjole 4:

Kjole 5:

Hva syntes dere?
Hvilken kjole likte dere best? 

Vinneren av eyeliner fra ELF ble...

Hei! 
I dag er det 15. desember og på tide å trekke en ny vinner av julekalenderen! Dagens premie er noe jeg tror veldig mange vil like, men det er dessverre kun en som får denne premien. Premien er en eyeliner fra ELFog noen prøver på hudkremer! Eyelineren er supergod! Har den selv og er veldig fornøyd! Håper vinneren av denne gaven også blir fornøyd.  

Vinneren av dagens kalendergave ble ei som etter hva jeg kan se ikke har noen blogg, så ja, det er mulig å vinne selv om du ikke har noen blogg! Gå inn på tidligere innlegg så ser dere hvordan! 

Vinneren av dagens kalendergave ble Anna Dalland S. ! Håper du får øye på dette selv om du ikke har blogg! 

Hva syntes dere om premien? 

 

Lussekatter

Hei

I går var det santa lucia, og da måtte vi selvfølgelig bake "lussekatter"! Fasongen og størrelsen ble veldig variert, men smaken var utrolig god! Tror de andre også syntes de var gode, for de ble spist opp veldig fort! Tror vi er familien kakemoms, haha. Skulle ønske vi bakte disse oftere. Smaker mye bedre enn vanlige boller,og fargen er så mye kulere!

I dag skal jeg i bursdag til ei venninne, så jeg må få gjort unna en del lekser nå før jeg drar. I morgen får jeg ikke skrevet så mye fordi jeg og familien skal på besøk til familien som bor på østlandet. Tror vi blir borte ganske lenge, så vet ikke om jeg får kåret vinneren i morgen, men skal prøve! 

Hva skal dere i dag?
Bakte dere lussekatter i går? 

to nye vinnere!

Hei!

I går fikk jeg ikke trukket noen vinner av julekalenderen, så derfor tenkte jeg å trekke en nå i tillegg til vinneren av dag 14. Jeg har sendt unna alle pakker utenom et par stykket jeg ikke har fått noen adresse til. Det er VELDIG VIKTIG at dere sender meg adressen deres, hvis ikke så får jeg ikke sendt pakken! 

Først kan jeg trekke vinneren for dagen som var i går. Premien for 13. desember var: Søt klut, badesalt og en prøve fra Avène. 

Vinneren av 13. desember ble


kfortunato.blogg.no

Dagens premie er et herlig duftlys som lukter sjokoladekake og prøve på god hudkrem! Og vinneren av dette ble:

Gratulerer begge to! : ) 

Og husk at det fortsatt er mulig å melde seg på! Det eneste dere trenger å gjøre er å si ifra at dere vil være med! Trykk HER for mer informasjon !

Vinner av dag 12!

Hei!

Nå er vi kommet halvveis i desember! Utrolig fort tiden går! Om 12 dager så er det julaften! Gleder meg så utrolig masse. I dag har jeg vært på trening, noe som var utrolig deilig egentlig. Følelsen en sitter igjen med etter at en har gitt ifra seg masse energi er utrolig god. Jeg har ikke hatt så mye tid til å skrive innlegg i dag. Har heller ikke så mye å skrive om for tiden, tror jeg har fått skrivesperre! Håper det går over snart, for det gjør meg smålig gal at jeg ikke får til å skrive noen gode innlegg! 

Skrivesperre eller ikke, jeg må uansett få kåret dagens vinner av julekalenderen! Premien i dag er en deilig ansiktsmaske, badesalt og en prøve på en sykt deilig ansiktskrem! 

Vinneren av denne pakken ble:

Marbles.blogg.no ! 

Gratulerer ! : ) 

Husk: ny trekning i morgen! 

Dag 10 og 11

hei, fikk ikke skrevet noe innlegg i går fordi jeg var opptatt hele dagen, derfor har jeg nå trukket en vinner for i går og en for i dag! 

Vinneren for den 10. Desember ble 

millionpieces.blogg.no

Gaven for 10. desember, dom du har vunnet er:

Badesalt, prøver og en buff

Dagens vinner bledenne jenta:

Proudtobedifferent.blogg.no

Dagens premie i min julekalender, som du har vunnet, er:En utrolig deilig ansiktsmaske som blir varm + forskjellige prøver.

Viktig at begge to sender meg adressen! 

 

Dag 9

Hei!

Ble en veldig sein kåring, men bedre sent enn aldri! Tenkte jeg bare skulle ta det fort nå, så dagens premie er dette:

Neglelakk fra MNY og diverse prøver ! : ) 

Vinneren av denne premien ble....

Mayteresa.blogg.no! Håper du blir fornøyd med gaven! 

Snakkes <3

Storrengjøring av rommet!

Hei!
I dag har jeg tenkt å være skikkelig flink, haha! Planene mine er å tørke støv på rommet, støvsuge, rense akvariene OG få tid til å være litt kreativ! Håper jeg får dette til, men med den sneglefarten jeg har når jeg tørsker støv så er jeg nok ikke ferdig før i neste uke en gang.. Jeg har nemmelig en veldig fin teknikk når jeg tørsker støv. Jeg tar ned ALT fra hyller, bord, vinduskarmer osv, slenger det på gulvet, tørker støv for så å måtte sette alt rotet på plass igjen. Jeg har også alltid et håp om å klare å få vekk alle tingene som ligger på gulvet mitt, men av en eller annen mystisk grunn blir det alltid liggende noe igjen. 

Jeg trekker vinneren av julekalenderen senere i dag! Og det hadde vært veldig fint om dere som har vunnet sender meg en mail med adressen deres! Hvis ikke blir det ingen gave på dere.

Jeg slenger med et random bilde fra "grusomme meg" fordi jeg føler meg litt random i dag, haha. 

Hva skal dere i dag da?
Snakkes <3 

Dagen i dag + dagens vinner!

Hei! 

Dagen i dag har vært veldig koselig, men også veldig, veldig kald! Skoledagen var veldig avslappende! Vi hadde først fysikk etterfulgt av en nynorskprøve som foregikk på nettet. Etter prøva var tatt ( ca halv 11 ) kunne vi gå rundt og sappe av til halv 2, da vi egentlig skulle ha tysk. Da vi kom til tysktimen fikk vi vite at den andre tyskgruppen hadde fått fri på grunn av tentamenen som hadde vært dagen føre, så det endte med at vi også fikk dra hjem. 

Etter skolen dro jeg til Endre (kjæresten min) og slappet av der helt til han kom hjem. Vi koste oss med tv og matlaging før jeg måtte ta bussen hjem. Veien til bussen var helt grusom! For det første så ligger det is på bakken etter snøfallet for et par dager siden. I tillegg så regnet det noe voldsomt, så jeg ble både klissvåt OG veiene var såpeglatte. I tillegg var bussen en halvtime fordinket, og da den endelig kom så holdt jeg på å fryse av meg tær og fingre!

Tok et deilig bad da jeg kom hjem. Det hjalp veldig på kuldefølelsen! Fikk også prøvd ut det badesaltet som noen av dere har vunnet ikalendergave!

Jeg må også trekke dagens vinner ! 

Gaven for i dag er:

Utrolig søtt trehjerte, en engleklype, parfymeprøve fra Bodyshop og hudkremprøve. 

Vinneren av denne gaven ble:

Camillaalgroy.blogg.no

Håper du ble fornøyd med gaven : ) 

Hva har dere gjort i dag?
Hva syntes dere om dagens gave?
 

Nytt design!

Heii! 
Ville bare si ifra om at jeg har fått nytt design, som sikkert noen har sett, og at jeg ikke er ferdig med å redigere det. Det jeg har nå er bare malen som jeg har fått av ei som lager design, men jeg har ikke fåttinn alle lenker osv enda. Har heller ikke fått inn ny header siden den forrige jeg hadde er for stor. Så slapp av, Jeg har ikke fått lagt inn lenker på facebook, bloglovin osv, men det kommer etter hvert! Kan ikke ordne opp i det akkurat nå fordi nettet jeg bruker (skolenettet) er veldig treigt!


Snakkes <3 
 

Vinner av dag 7

Hei! 

Jeg har nå trukket dagens vinner av julekalenderen! Blogginleggene mine har vært veldig ensformede de siste dagene, noe som er veldig dumt, men håper jeg får rettet opp i det når helgen kommer! Tilbake til julekalenderen..

Jeg har trukket dagens vinner, og det ble......

Diabeteslivet.blogg.no! 

Husk!!!: det er veldig viktig at alle vinnere sender meg en mail slik at jeg får en adresse jeg kan sende pakken til! 

Du har vunnet:

Deilig badesalt og diverse prøver! 

Nå skal jeg snart se på blåfjell og senere så blir det Nissene over skog og hei! :D 

Ha en fin kveld alle sammen!

Julekalender, Dagens vinner!

Hei igjen! 

Nå har jeg akkurat trukket dagens vinner av julekalenderen her på bloggen! Ser stadig at nye deltakere melder seg på, og ja, det går an! Veldig mange nye har meldt seg på iløpet av de siste 6 dagene, og jeg tar selvfølgelig alle med i trekningen! 

For dere som ikke har lest dette før så har jeg en julekalender her på bloggen. Jeg trekker hver dag ut en ny vinner som får tilsendt en premie. For å se eksempel på noen av premiene som er blitt delt ut, kan dere se på innleggene som jeg tidligere har postet om vinnere av julekalender. reglene for å melde seg på er dette: Skriv at du er med+ din e-postadresse og/eller bloggadresse! Det er lov å kommentere så mange ganger en vil, men da MÅ dere ha med at dere vil være med i konkurransen, ELLER dere kan kommentere på DETTE innlegget! Der står det også mer informasjon om hvordan DU får større sjanse til å bli en av de heldige vinnerne! 

I dag er det 6. Desember, og jeg har derfor trukket en vinner for dag 6. Dagens vinner ble.....

Guromlian.blogg.no!!

Det du har vunnet er:

Neglelakk fra MNY og Bodyglitter!! Håper du blir fornøyd med gaven! : )

Ha en fin kveld videre! 

Deilig dag!

God kveld ! 
I dag har jeg endelig blitt ferdig med alle de store prøvene som jeg har øvd på i hele helga! Har en tentamen i morgen i tysk, men det er heldigvis bare skriving, og ikke mye grammatikk. Har også en liten nynorskprøve på torsdag, men nå er jeg i hvertfall ferdig med de jeg gruet meg aller mest til! Blandt annet biologiprøven som vi hadde i dag. Følte i hvertfall at det gikk bra, så får jeg bare håpe at resultatene viser det samme!

Snøen har også begynt å komme til Grimstad! Eller det vil si at den var her.. Nå har det gått mer over i slutt og regn, men det var i hvertfall koselig så lenge det varte! Jeg har sett på dagens episode av Blåfjell, og venter nå på dagens episode av Nissene over skog og hei !  I tillegg så er det jo Grey's anatomy i dag (hvis ikke det er avlyst pga noe annet?) og da er det egentlig ikke noe å klage på! Besøk av kjæresten min har jeg også. 

Legger med et bilde jeg tok på skolen i dag. Ikke verdens beste bilde pga mobilkamera + zooming.

Juletreet <3  Gir litt julestemning ! 

Hva har dere gjort i dag?
Har det kommet snø der dere bor? 

Vinner av julekalender dag 5

Hei.

Har blitt lite blogging i dag også på grunn av prøver og trening etter skolen. Har prøver de tre neste dagene, derfor har jeg ikke hatt mye tid tilovers,men i morgen er heldigvis det værste over! da er jeg endelig ferdig med biologiprøven. Skal prøve å få blogget mye mer etter de tre neste dagene! 

Siden jeg ikke har hatt såmye tid så fikk jeg ikke kåret noen vinner før nå, men bedre sent enn aldri! Vinneren av 5. desember er....Voelife.blogg.no

Dagens gave er :

Badesalt og tre prøver på hudkremer!

Hva syntes dere om gaven ? 
Husk at en ny vinner blir trukket i morgen ! ;D 

Min ønskeliste!

Hei!

Siden vi nermer oss julmed stormskritt så tenkte jeg at jeg kunne dele min ønskeliste med dere! Har lest en god del andre blogger somhar lagt ut dette og selv syntes jeg det er gøy å lese hva andre ønsker seg. Egentlig så ønsker jeg meg så mye forskjellig! Har ikke en bestemt ting som jeg har satt på "må ha" listen, men er mange ting jeg syntes hadde vært gøy å ha.

Den første tingen er filmer:

 • Løvenes konge 1 (den "nye versjonen" som er gitt ut nå)
 • Meet the robinson ( gammel film, men elsker den!)
 • Dispicable me
 • Harry potter 7 (del en og to)
 • + mange andresom jeg ikke kommer på (jeg elsker filmer..)

Serier:

 • Grey's Anatomy ses. 4, 6 og 7 ( elsker den serien!!)
 • Frustrerte Fruer ses. 3 og 4
 • Glee ses. 2
 • The Big Bang theory

Bøker:

 • Regines bok
 • alle mulige bøker egentlig

Brettspill!! Elsker brettspill, spesiellt Cluedo og sånn. 

 Baketing:

 • Muffinsmaskin fra kitchn

 • Syntes den er søt ^^
 • Ønsker meg også sånn maskin som lager latte,cappuchino osv

  <3
 • Ønsker meg også kokebøker!

Sminke: En ting de fleste jenter på min alder ønsker seg tror jeg. Ønsker meg litt forskjellig sminke. 

Serviser : Siden det ikke er så mange år igjen til jeg starter for meg selv så ønsker jeg meg også litt forskjellige serviser til jul. Jeg har et spesiellt som jeg liker veldig godt! 

Det er sykt fint! 

ønsker meg også noen deilige klær! 

Hva har dere ønsket dere til jul?
Har dere ønsket dere noe av det samme? 

Vinnere av dag 3 og 4 !

Hei! 
Vi ble visst borte litt lengre enn jeg hadde trodd i går, og kom ikke hjem før 11, så jeg rakk ikke å trekke noen vinner i går dessverre. Derfor bestemte jeg meg heller for å trekke to vinnere i dag! Først trakk jeg vinneren for dag 3, så trakk jeg vinneren for dag 4.

Vinneren av dag 3 ble.....

Hawa!! 

Gaven for tredje desember er: 

Ansiktsmaske, søt nissemagnet, prøve på ansiktskrem og en søt engleklype.
Gratulerer! 

Vinneren av dag 4 ble.....

Anjanova.blogg.no

Gaven for fjerde desember er:

Søtt lys og hjemmelagde drops! 
Gratulerer ! :)

 Husk at dere fremdeles kan melde dere på ! : )

Vinner av julekalender dag 2!

hei!

I dag er det 2. dag i desember! Jeg har pyntet huset med masse julepynt i dag, utrolig kos! Deilig at der er fredag også. Resten av dagen skal jeg bruke til å se på tv og å øve på biologi og historie. I morgen drar jeg og familien til Telemark for å besøke familie. Jeg skal øvelseskjøre! Har aldri kjørt så langt før, men går sikkert bra. 

I dag har jeg trukket vinneren av julekalenderen for i dag, og vinneren ble.......

Renate (Iselinmylife.blogg.no)
 

Dagens julegave er diverse julesåper og noen hudkremprøver !!Håper du blir fornøyd! Ta gjerne kontakt med meg så fort som mulig slik at jeg kan få sendt gaven : )

Og husk at dere fremdeles kan melde dere på!

Hva syntes dere?
Hva har dere gjort i dag? 

Julestemning på høyt nivå

Hei! 

I dag har jeg fått skikkelig julestemning! Først åpnet jeg julekalenderen min, elsker det, og blir ALDRI for gammel for julekalender! Min julekalender er en med diverse kindersjokolader i. Elsker de sjokoladene! På skolen i dag ble juletreet satt opp i kantina. Kantina vår er ganske stor, så treet var også veldig stort! Det ble pyntet av noen av elevene på skolen sammen med noen lærere. 

Da jeg kom hjem trakk jeg første vinner av julekalenderen her på bloggen. Fikk faktisk litt julestemning av det også selv om jeg aldri har holdt julekalender for andre. Klokken seks så jeg på julekalenderen på nrk. Det er egentlig fast tradisjon for meg å se på det de sender i julen. Det eneste året jeg droppet julesendingen på nrk var det året de sendte barnas superjul. Men heldigvis ble det Jul i Blåfjell i år, så da var jeg, mamma, kjæresten min og broren min godt plantet foran tv'en. 

Nå hører jeg på noen koselige julesanger! 

I morgen blir det pynting av huset! Gleder meg, er alltid så koselig å pynte til jul! Det eneste som mangler nå er den hvite snøen <3
Har dere pyntet til jul?
Har det kommet snø der dere bor? 

Vinner av julekalender dag 1!

Hei alle søte!
Først må jeg bare si at det var utrolig gør å se at så mange ville være med på julekalenderen min! Det ble veldig mange lapper å skrive i går, men nå har jeg endelig fått trekt årets første vinner av julekalenderen! Det var kjæresten min som trakk dagens lapp, og vinneren ble.........

KristineogRenate.blogg.no !! Gratulerer begge to! Gaven i dag var litt dum med tanke på at dere er to stykker,men den går an å dele :) Her er hva dere har vunnet i dag: Supersøte kakemenn/ pepperkake-former!! Håper dere får brukt de begge to :)

Husk at det blir trukket en ny vinner i morgen alle sammen! : ) Og om du ikke har meld deg på så er det bare å gjøre det! Det eneste du trenger å gjøre er å si ifra om at du vil være med! For mer informasjon trykk HER

Hva syntes dere om gaven?