desember 2012

Godt nyttår!!

Godt nyttår alle mine herlige lesere! 
Jeg håper det nye året blir et godt år for alle der ute og at dere koser dere masse med venner, familie og kjære! Jeg gleder meg til å se hva dette nye året bringer med seg og krysser alle fingre for at dette året skal bli minst like godt som det forrige. Nå skal jeg feire videre og prøve å få øye på rakettene som smeller rundt omkring! Jeg ville bare ønske dere et sabla GODT NYTT ÅR!


Bildene er hentet fra weheartit

Den absurde følelsen når...

..du kommer på at det faktisk er siste dagen av 2012! Det føles så absolutt ikke som ett år siden sist gang jeg tenkte den tanken, men tiden har altså gått så fort. I morgen er det nytt år med nye muligheter, noe jeg gleder meg til! Litt teit er det å tenke at det nye året skal bli helt annerledes enn det forrige, men på en måte så har jeg på følelsen av at det nye året kommer til å være alt annet enn 2012! Sikkert på godt og vondt, men slik er det jo alltid. Jeg vurderte å lage meg en slik oversikt over året som er gått, slik som mange andre bloggere har laget, men kom frem til at det orket jeg ikke. Haha, lat sier du ? U bet I am... Så i stede for å lage et laang innlegg om året som har gått så valgte jeg heller å vise dere noen bilder som har blitt tatt. 

For å se flere bilder, trykk på bildet! 

Planene for kvelden er fremdeles litt uvisse, men det ser ut til at jeg vil tilbringe denne siste dagen av 2012 med kjæresten og familie, noe som jeg ser på som veldig koselig. Raketter har vi ikke kjøpt, men jeg vet av erfaring at det slettes ikke er noen krise! Her har allerede naboer begynt å fyre opp og jeg vet at det vil komme mer utover kvelden også. Dessuten er det jo så overskyet at vi mest sannsynlig ikke ser noe uansett. 

Hvordan skal dere feire overgangen til det nye året?I need your help!!

Hei søte lesere!

I dag trenger jeg virkelig deres hjelp før jeg klikker! Det har seg nemlig slik at jeg, som dere vet, bruker picmonkey hele tiden for å redigere bildene mine, men nå har de superteite folka som driver nettsiden valgt å ta betalt for mange av effektene. Disse effektene er SELVFØLGELIG de jeg elsker å bruke, så nå får jeg snart hjerteinfarkt! Derfor spør jeg dere, mine kjære lesere, om dere vet om en eller annen god redigerings-nettside som er gratis!? Jeg vil kunne redigere bildene mine i fred og ro uten at den dumme apekatten dukker opp og sier at jeg må betale for å kune bruke effektene...

          

Noen som har et forslag til ny side? 

Familiebesøk :)

Heii

Nå er jeg på vei til Skien for å besøke "Besse", bestefaren min på mammas side, siden vi ikke fikk feiret jul med han i år. Grunnen til at vi drar så tidlig (ja, dette er tidlig for meg) er fordi det tar omtrent 2 timer hver vei å kjøre. I tillegg er det meldt dårlig vær til kvelden. Tror det var snakk om regn om jeg ikke husker helt feil. Jeg personlig foretrekker snø fremfor regn og slaps, men så har du de som absolutt skal ha mildvær også da, så jeg skylder på de! Haha, neida, men joda. 

Senere i dag håper jeg på å få møte Endre igjen! Han har vært i nærheten av Molde (husker ikke navnet) siden lillejulaften, så skal bli godt å få sett han igjen nå! Hvis flyet hans ikke blir utsatt pga dårlig vær da selvfølgelig.. Det hadde jo nesten ikke vært typisk... 


Haha, jeg slenger med et sinnsykt random bilde av den superkule buddha-statuen min fordi jeg ikke hadde noe annet bilde å tilføye i forbifarta! <3

Håper alle får en fin fredag, jeg kan ikke love at det blir noe mer blogging i dag dessverre.

Hva skal dere gjør på denne herlige fredagen? :)

Ting å se frem til i det nye året!

Hei sweeties! 

Som jeg nevnte for et par dager siden så er det ikke mye igjen av året! Og jeg har allerede i en lengre periode laget meg en liste i hodet over ting å se frem til ved det nye året! Det er faktisk veldig mange ting akkurat denne gangen! Åh, dette året har virkelig gått fort og jeg er på en måte glad for at det er over. Det har skjedd mange gode ting og jeg er ikke misfornøyd med året, lagt ifra! Men det er også mange ting som jeg gleder meg til å kunne omtale som fjordårets hendelser. Sånn er det vel med alle, right?

Jeg har laget en liten oversikt over noen av tingene som jeg gleder meg aller mest til med året som vi snart går inn i! Senere skal jeg også få laget en søt liten liste med nyttårsforsetter også.

Hva ser dere mest frem til med 2013?

Second Day of christmas

Hey!

I dag skulle jeg være flink jente og våkne tidlig, men tror dere ikke at jeg lå og dro meg frem til halv 12!? Joda, det går litt treigt for seg her, men nå har jeg i allefall klart å forflytte meg fra senga og til sofaen (rommet ved siden av). Her sitter jeg iført pysjen med deilig kakao og så akkurat på Ole Brumm, som jeg elsker btw! Snart begynner jo også Charlie og sjokoladefabrikken som jeg også bare må få med meg siden jeg er litt barnslig og syntes slike filmer er noe av det koseligste som finnes! De gir deg liksom en sånn godhetsfølelse som veldig få andre filmer gjør. Senere i dag skal jeg til min kjære venn, Anita! Vi skal bare kose oss med kakao og godteri og ha de lange, herlige samtalene våre som varer til langt på natt <3 Kleskoden vår er forresten pysjamas og alt annet er uakseptabelt! Sminke kan gå til nød, men er absolutt ikke nødvendig! Åh, jeg bare elsker slike jentekvelder med Anita! Vi har alltid noe å snakke om. Sist gang hu sov over hos meg ble jeg etter hvert så sår i halsen at vi til slutt måtte slutte å snakke! 

Hva er deres planer for dagen?

Fantastisk feiring!

Hei!

Det er så godt med ferie at jeg kan ikke få sagt det nok! De siste dagene har jeg så og si holdt meg unna alt som heter pc. I stede har jeg brukt tiden til å være med kjæresten, venner og familie, noe jeg egentlig syntes er veldig greit. Endre er nå hos sin familie ett eller annet sted i nærheten av Molde og jeg sitter hjemme og har akkurat sett ferdig Flåklypa på tv med familien. Pakkene som jeg fikk i går er satt på plass på rommet, noen er tatt i bruk mens andre må vente en liten stund før de kan brukes. I år ønsket jeg meg mest forbruksting som for eksempel ting til jeg flytter ut eller ting jeg allerede bruker mye av, så det var derfor dette jeg fikk mest av. Feiringen foregikk i Brevik og var veldig koselig! 

I dag har jeg, som dere sikkert har forstått, bare slappet av og gjort så og si ingen ting. For meg er dette en tradisjon for første juledag. Jeg har jo, som sagt, fått prøvd ut noen av gavene som jeg fikk i går og er strålende fornøyd! Ellers har jeg også begynt å tenke på nyttårsaften, feiringen og nyttårsforsettene. Denne gangen skal jeg nok sette noen litt mer realistiske mål! Og noen mål som går mer på å kunne kose seg enn bare det å skulle yte bedre hele tiden. Men den lista får jeg heller ta senere! Nå tenkte jeg å vise dere noe av det jeg fikk <3 Senere skal jeg få lagt ut noen bilder av feiring og sånt også.
Haha, vi hadde ikke noe ordentlig juletre der vi var, så da måtte vi bruke fantasien! Funka ganske bra egentlig. Jeg ble så glad for alle de herlige gavene! Og maten smakte helt nydelig, jeg tror ikke jeg har vært så mett på evigheter! Denne jula har virkelig startet bra og jeg er glad for at den ikke er over ennå. Fremover nå skal jeg prøve å nyte at det faktisk er fri og prøve å samle så mye krefter som mulig før siste innspurt! Det er heldigvis MYE å se frem til i året som kommer! :D

Er dere fornøyd med årets julefeiring?
 

Pepperkakehusbygging med herlige mennesker!

Hei sweeties!

Bare 6 dager igjen til jul nå, er ikke det bare helt sykt!? Jeg prøver å nyte tiden før jul for den er jo over før du vet ordet av det. I går gikk jeg og noen venner sammen til ei venninne og lagde pepperkakehus. Vi kjøpte ferdiglagde vegger, så det eneste vi trengte å lage var knekk. For å gjøre pyntingen og byggingen litt morsommere, bestemte vi oss for å gå sammen i to lag hvor konkurransen gikk ut på følgende: Lage best hus (vi hadde to pakker hver som vi kunne slå sammen) og best pynt. Mitt lag valgte å lage julekrybben + herberget. 

Resultatet! Det andre laget hadde latt seg inspirere av "Hans og Grete" og pyntet derfor med alt de kom over! Det ble veldig søtt da !"ba-dom-tschhh". Laget mitt hadde, som dere sikkert skjønte, den til venstre! Legg merke til Betlehemsstjerna og palmetreet, hahaha! På bildet ser dere altså jesusbarnet, to av de tre vise menn, sauer og gavene. Imponerende? I know ;D

Bildene er forresten stjelt av søte Tonje fordi jeg glemte kameraet mitt<3 Alt i alt en helt super dag med supre folk!  I dag blir det juleshopping med kjæresten og kanskje litt kos med biologiprosjektet mitt, haha. 

Pleier dere å lage/pynte pepperkakehus?
Hva er deres planer for dagen?  

Dagens "to-do" liste!

Hallaow!

Skal si denne helga har gått fort, det er jo søndag allerede! Denne helgen skulle liksom bli brukt fornuftig til rydding osv... Jauda, det var de planene, men i dag har jeg jo i det minste fått gjort litt! Jeg lagde meg en liten liste for å få en viss oversikt og har vel endt opp med å gjøre 2 nødvendige ting sålangt i dag. For en fremgang! Akkurat nå sitter jeg i strømpebukse og genser og er så nær ved å renne vekk at jeg nesten begynner å lure på om det er mulig for en 18-åring å komme i overgangsalderen..


Min fine liste.. Jeg har forresten også fått noen bilder i posten som jeg bestilte for en liten stund siden! Bildene er fra Fujidirekte.no og er virkelig en side jeg anbefaler dere! Bildene kommer kjempefort, er mye billigere enn andre sider og er i veldig god kvalitet! Så gode at jeg valgte å bruke denne siden da jeg skulle bestille bilder til et skoleprosjekt/innlevering jeg har i biologi.


Dette er min søndagshobby.. Finne minst 50 arter som lever fritt i Norge og finne navn på de. 

Dagens sminke (og litt av det nydelige antrekket mitt <3) 

Og til slutt meg og min nye bestevenn <3 Skal bli såååå trist å måtte sette den tilbake i hylla når jeg blir ferdig med dette prosjektet altså. 

Hva har dere søtfolk gjort i dag?

Hva skjer med verden?

Hei søtinger!

Jeg har ikke mye å si i dag. Ute regner det og jeg ligger inne og er helt slapp i kroppen.. Det eneste som mangler nå er at jeg blir syk før jul. Men jeg skal ikke klage, jeg har det bra! I bakrunnen hører jeg at det snakkes om barnemassakren på Sandy Hook school på nyhetene og det får meg til å tenke. Hvordan kan folk bli så onde? Hva er det som får folk til å tippe over og drepe? De samme spørsmålene gikk igjennom hodet mitt for litt over ett år siden. Den dagen var jeg på jobb. Det var sommer, jeg hadde hatt matpause og fått høre av kjæresten min at det var gått av en bombe i Oslo. Jeg trodde ikke at dette var noen stor sak før jeg kom ut på kjøkkenet hvor jeg jobbet og fikk høre en mannestemme som sa "ikke ring til de som er på Utøya, det foregår skyting på Utøya!" Helt sykt! 

Jeg er en person som liker å finne svar på spørsmål. Jeg liker å tenke, se for meg ting, finne ut av ting, sette meg inn i situasjoner, men alt dette er umulig i slike situasjoner. Det er ikke selve situasjonen som er vasnkelig å se for seg, men hvorfor situasjonen finner sted. Det å drepe et menneske i seg selv er jo helt forferdelig, men hvordan kan en person se barn i øyne, høre skrikene og gråten og alikevel drepe? Det får meg til å miste litt troen på mennesker. Samtidig skal jeg ikke trekke noen konklusjoner på forhånd, jeg aner jo ikke hva som foregikk i hodet til denne 20-åringen, det gjør jo ingen av oss! Men saken er uansett helt forferdelig og skulle aldri ha skjedd.


Bilde hentet fra vg.no

Jeg kjenner jeg blir litt målløs når jeg tenker på slike saker. Jeg klarer liksom ikke helt å forstå omfanget av saken. Det at 20 barn mellom 5 og 10 år er blitt drept, det virker bare helt uvirkelig. Jeg klarer på en måte ikke å tro på det. Jeg vil kanskje ikke tro det helt heller. Hva om det skjedde noen av oss? Bare tanken gir meg grøssninger og vonde bilder. 

Så jeg lurer bare på hva det er som skjer med verden? 
Er jeg den eneste som stiller meg selv disse spørsmålene? 

Lussekatter :D

Hei!

Nå har juleferien så vidt startet for min del.I dag hadde vi den aller siste prøven før jul, så nå skal jeg bare slappe av helt frem mot jul, utrolig deilig! "ferien" startet jeg med å bake noen lussekatter, det er jo tross alt Lucia i dag. Oppskriften er vel helt klassisk tror jeg, den finner en vel bare en søker på "lussekatter" på google, så med mindre det er et stort ønske fra dere så velger jeg å ikke legge oppskriften ut her. Lussekattene ble gode som alltid, spesielt ved siden av melk, nam! 

Teknikken når det kommer til det å lage figurene satt visst ikke heeelt inne.. Men det er smaken som teller! I morgen blir det mer baking med noen herlige folk, skal få tatt noen bilder av det også! Og ja, jeg skal begynne å blogge oftere, førjulsstress vet dere.. Men nå som alt av skole er så og si ferdig, har jeg mye mer tid til overs :)

Har dere laget lussekatter?

Den sikre veien til julestemning!

Hei!

Jeg er litt travel om dagen dessverre. Det er ikke lett å få tid til skole, meg selv, kjæresten og andre oppgaver som ellers må gjøres nå før jul, men jeg jobber så godt jeg kan med saken! I går trengte jeg en liten avbrekk før jeg la meg og valgte da å slå på radioen. Som dere sikkert har fått med dere så er jeg en stor fan av NRJ i og med at de egentlig spiller alt av musikken som jeg hører på. Derfor har jeg lastet ned appen dems på mobilen slik at jeg har den herlige musikken med meg over alt <3 Og det beste av alt er at det ikke bare er selve nrj-kanalen som følger med på appen, men også andre kanaler som for eksempel Klem fm. Klem fm spiller nå bare masse julemusikk og har derfor kommet som en god nummer to på min toppliste! I går kveld var det derfor denne kanalen jeg hørte på og gud for en julestemning jeg fikk! 

Nå skal jes se på farmen før det blir prøveøving på senga med julemusikk og stearinlys! <3

Hva gir dere julestemning?

Bildedryss - desembervær

Hei søtinger!

Denne helgen har bare vært helt super! Jeg har hatt masse tid med Endre og bare kost meg masse. I går var vi i Arendal og bowlet med noen venner av oss. Det ble dessverre ikke tatt noen bilder av det, men det var vel kanskje like greit, jeg er ikke noen god bowler akkurat.. Da vi var på vei hjem begynte det å snø skikkelig mye! Jeg ble sittende å ta masse bilder av både himmelen (som hadde en nydelig farge) og snøen som dalte ned. Etter hvert skulle vi forflytte oss bort mot en parkeringsplass på skolen rett ved huset mitt, men der klarte vi selvfølgelig å kjøre oss fast! Heldigvis var en god venn av oss rett i nærheten, så vi kom oss trygt hjem. Nå snør det som bare det! 

Åh, snø er så koselig!! 

Hva syntes dere om bildene?
Har det kommet mye snø hos dere? 

 

Juleforberedelser!

Hey!

De siste dagene har jeg holdt på med litt av hvert, men ikke noe som er av den interessante sorten. I dag derimot har jeg valgt å finne frem min kreative side igjen. Prøve i allefall... Siden vi nærmer oss jul og gaveutveksling med stormskritt så har jeg nå begynt innpakking av gaver og planlegging av julekort. Noen har allerede blitt laget, men disse ble mer en form for prøveversjoner for å komme ordentlig inn i det. Det tok heldigvis ikke lange tiden før fantasien begynte å komme tilbake! Nå gjenstår bare alt arbeidet, haha. 

Alt du trenger er en bunke med forskjellige ark som du vil bruke, en saks, litt lim og noe å pynte kortet med. Litt fantasi kommer også godt med her!


Sortering av alle arkene må til! Selv om det er en fantastisk kjedelig jobb...Jeg har fremdeles mange igjen å lage, så her blir jeg nok sittende en stud! Imens har jeg tent små lys og hører nå på herlig julemusikk! Jeg må vel etter hvert i gang med litt julebaking også tenker jeg. Førjulstiden er bare helt herlig! Og nå har vi jo endelig fått snøen vår også, så her er julestemningen på topp. Nå sitter jeg egentlig bare og venter på Endre ^^

Pleier dere å lae julekort?
Har dere kommet langt med juleforberedelsene?

Driving home for christmas

Hei!

I går fikk jeg dessverre ikke blogget noe, men tusen takk til dere søte som alikevel tok turen innom! I går var nemmelig jeg og Endre på en aldri så liten biltur i telemark! Vi måtte jo ta oss en kjøretur nå som han endelig har bil, selv om det er en stund siden han fikk den, så da kunne vi liksågodt besøke litt familie. Vi dro i 11-tiden og var ikke hjemme før rundt 8 om jeg ikke husker helt feil. Jeg prøvde å ta noen bilder til dere, men siden speilrefleksen ikke hadde strøm så ble det et litt dårligere kamera. 

Et litt misslykket forsøk på "outfit-bilde".. Jeg skal forresten lage det innlegget om den kjolen, men bildene var visst ikke så gode,så jeg må nok ta noen nye først! I går var det jo også første søndag i advent, og som jeg tidligere har sagt så har jeg fått en adventskalender av verdens søteste Anita! I tillegg har hun skrevet søte lapper på hver pakke, aww, gjett hvem som satt med tårer i øynene etter å ha lest igjennom de fire lappene da <3I pakken var det supersøte lys! Den jenta kjenner meg godt!! :D Aner forresten ikke hva som skjedde med hånda mi på dette bildet...

Endre kjørte hele veien i og med at jeg faktisk aldri har prøvekjørt bilen hans. Sååå konsentrert på veien!! :D Du ser det ikke på bildet, men her satt vi også å digga til musikken med bassen på FULL guffe! Mye bass er ikke heeelt min greie, men det funker på kjedelige landeveier. Endre ville absolutt at jeg skulle ta bilde av spylevæska.. "Jenny, ta bilde NÅ" Gud, det ble veldig nydelig..

Etter å blant annet ha spist på en helt krappy kinaresturant i Brevik, startet hjemoverveien for oss. Da vi hadde kommet omtrent halvveis startet det å snø masse! Gjett hvem som ble overlykkelig da hun fikk vite at det også hadde kommet masse snø i Grimstad da.. Jupp, så glad at jeg bare måtte ta masse bilder av snøen! Jeg har ikke fått tatt noen bilder her hjemme ennå, men skal prøve å få tatt noen iløpet av de neste dagene.Ikke verdens beste snøbilde, men dere ser jo i allefall at det snødde en del da. Da vi kom til Grimstad måtte vi først stoppe for en bil som hadde kjørt av veien. Heldigvis gikk det bra med de, så vi kjørte videre. Noen minutter senere fikk vi øye på tre andre biler som tilfeldigvis tilhørte Endre sine venner. Det viste seg at han ene hadde kjørt på en kant i veien og måtte skifte dekk. Mye styr og må si jeg ikke var særlig misunnelig da han måtte skifte dekker i snøværet uten ordentlig vinterklær! Skulle gjerne ha vist dere et bilde, for det så corny ut, men glemte rett og slett å ta frem kameraet. Vi kom oss til slutt hjem og i dag har vi fått masse snø i Grimstad! *Lykke*

Har det kommet mye snø der dere bor?

 

Ventetiden er over!!

Hei!!

Tenk at det er blitt desember allerede! Det er jo helt sykt at vi snart er ferdig med 2012, jeg som føler at vi nesten akkurat ble ferdig med sommeren. Men jeg er glad, jula er en herlig tid! I da har jeg og mamma vasket rundt omkring i huset, ryddet og tatt frem julepynten! Samtidig hørte vi også på mange julesanger, julestemning <3 I tillegg begynte det å snø på utsiden av vinduet mitt! For en dag. Kalenderen er hengt opp på veggen, første luke er åpnet! Jeg har fått med meg "julekongen" og venter nå spent på Nissene på loven, the julekalender og jul i Valhall! Jeg har forresten ikke glemt løftet mitt om å legge utbilder av kjolen, men i går sov jeg etter krympefesten, så da måtte jeg drøye det litt. 


Herlige Anita har laget en liten adventskalender til meg med 4 gaver, en for hver søndag i advent! Er ikke hu bare helt skjønn!? <3 rød- og blånissen(e) på bildet over er noe jeg lagde for mange år siden. I tillegg har de liggi under masse annet, derav de moste (og litt missfostrede) ansiktene..

Åh, jeg bare elsker dette! Det som mangler nå er litt snø ute og varm gløgg! Nå venter jeg bare på at Endre skal komme, så er det klart for mer tv'- titting for å få opp julestemningen ennå et hakk.

Har dere pyntet til jul?
Hva slags programmer ser dere på i jula?