musikk

Den sikre veien til julestemning!

Hei!

Jeg er litt travel om dagen dessverre. Det er ikke lett å få tid til skole, meg selv, kjæresten og andre oppgaver som ellers må gjøres nå før jul, men jeg jobber så godt jeg kan med saken! I går trengte jeg en liten avbrekk før jeg la meg og valgte da å slå på radioen. Som dere sikkert har fått med dere så er jeg en stor fan av NRJ i og med at de egentlig spiller alt av musikken som jeg hører på. Derfor har jeg lastet ned appen dems på mobilen slik at jeg har den herlige musikken med meg over alt <3 Og det beste av alt er at det ikke bare er selve nrj-kanalen som følger med på appen, men også andre kanaler som for eksempel Klem fm. Klem fm spiller nå bare masse julemusikk og har derfor kommet som en god nummer to på min toppliste! I går kveld var det derfor denne kanalen jeg hørte på og gud for en julestemning jeg fikk! 

Nå skal jes se på farmen før det blir prøveøving på senga med julemusikk og stearinlys! <3

Hva gir dere julestemning?

Fav. song at the moment

Hey søtinger!

Tenkte jeg kunne dele min favorittsang atm med dere! Denne sangen har dere garantert hørt tusen ganger på radioen, men jeg elsker den like mye hver gang den spilles!  Taylor Swifts "we are never ever getting back together". Jeg har egentlig ikke hørt så mye på de andre sangene hu har hatt, men damn, hu har jo sinnsykt fin stemme! Hvilken sang er deres fav. atm?

Min spilleliste

Hei søtinger!

Dagen idag har gått med på lekser og øving til matteprøven jeg har om et par dager. På grunn av lite tid til fotografering og andre litt mer kreative saker vil jeg heller dele min spilleliste på spotify med dere! Musikk er, som de fleste av dere kanskje allerede har skjønt, en viktig del av hverdagen min. Jeg elsker musikk! Jeg hører på det når jeg øver, når jeg sitter på bussen, når jeg blogger, egentlig når som helst. Musikk gjør meg glad! Som oftest hører jeg på NRJ, og min spilleliste har derfor mye inspirasjon derifra. 


Bildet er lånt fra google
Jeg har kun valgt ut et par sanger fra listen siden det ble litt mye å skrive opp rundt 50 sanger som jeg hører en del på. Derfor valgte jeg ut de jeg hører mest på for øyeblikket:

Flo Rida - I Cry
Chris Brown - Don't Wake Me Up
Sirkus Eliassen - Før du går
Far East Movement - Turn Up The Love
Justin Bieber - All Around The World
Demi Lovato - Give Your Heart A Break
Sean Kingston - Back 2 Life (Live It Up) featuring T.I.
will.i.am - This Is Love
Owl City - Good Time
Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together

Den nederste er nok den jeg hører mest på for øyeblikket, men jeg elsker alle sangene! 

Hvilke sanger hører dere mye på for tiden?

I cry

Hei!

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter en uke borte fra min egen seng! Rommet er helt bomba av klær og bagger, men gøy har det vært! Jeg skal få lagt ut litt mer senere, men akkurat nå vil jeg dele en sang som sikkert de fleste av dere har hørt allerede. I cry av Flo Rida, jeg klarer ikke stoppe å synge på den! Den er skikkelig fengende, og noe som er ennå kulere er at han nevner norge i sangen, wohoo, we're famous! Nei, men han synger om Norge i forbindelse med utøya/oslo etter hva jeg har fått med meg.  

Hva syntes dere om sangen?

Wake Me Up When September Ends

Hei igjen!

På grunn av været så er det ikke stort å finne på ute, derfor sitter jeg inne og mimrer med gamle sanger. Plutselig begynte jeg å høre på mange av Green Day sine sanger, og denne herligheten dukket opp! Jeg har hørt den mange ganger før,men blir egentlig aldri lei av den. 

Hva syntes dere om sangen?
Hvilke sanger blir dere aldri lei av?

Herlig sommmersang!

Hei!

Da har det skjedd igjen dere! Jeg har nok en gang fått en sang på hjernen og synger på den som aldri før, haha. Men det rare er at jeg hørte denne for første gang for kun noen dager siden, selv om jeg tror den har gått på radioen en stund, men jaja. Herlig er den i allefall, og nå som go'været har kommet så passer denne bare supert! Hadde det bare ikke vært eksamenstid nå.. Gleder meg i allefall til fredag, da er jeg ferdig med eksamen OG jeg før lønninga mi! Da skal jeg feire med shopping og forhåpentligvis båttur!

Hva syntes dere?
Fler som er veldig klare for ferie nå?

Nydelig sang!

Hei og god morgen!

Denne sangen er bare helt nydelig! Jeg får så god følelse av denne, og jeg kan høre på den om og om igjen. Syntes ikke Maroon 5 har så veldig mange gode sanger,men "moves like jagger" og denne sangen er to sanger som jeg har blitt veldig glad i. Jeg har fått så mange gode minner til de to sangene <3 

Hva syntes dere om sangen?

Sangen jeg aldri får av hjernen..

Fy søren, denne sangen har jeg fått helt hekta på! Jeg synger på den hele tiden, og jeg bare elsker sangen! Spesielt melodien i refrenget! Sangen får meg bare i et veldig godt humør hver gang jeg hører den på radioen eller noen andre steder. Dette er kanskje en av de få sangene jeg nyter å ha på hjernen, haha! 

Bare jeg som elsker denne?
Hvilke sang(er) har dere dilla på for tiden? 

Puff The Magic Dragon

Hei alle søte!

I sta mimret jeg på gamle barnesanger og plutselig, helt ut av det blå begynte jeg å mimre på puff, den lille drage! Fy søren, da kom mange minner tilbake. Jeg husker vi sang denne sangen både på norsk og engelsk da jeg gikk på barneskolen! Jeg husker jeg syntes den var så trist og så vanvittig fin, noe jeg fremdeles syntes. Den er rett og slett helt nydelig! Jeg leitet litt rundt på youtube etter den norske og den engelske versjonen. Det var utrolig vanskelig å finne den norske, men jeg klarte det vettu! Jeg fant ikke de versjonene jeg pleide å høre på da, noe som ødela litt..

Husker dere denne fra barndommen?
Hvilken versjon liker dere best?

We are Young

Denne sangen har klistret seg fast på hjernen min. Jeg er ikke engang sikker på hvor jeg har hørt den. Noen som vet om denne går på radioen eller noe? Jeg har i hvertfall nynnet på denne i hele dag. Jeg husket ikke hele teksten, heller ikke hva sangen het så jeg letet etter den på youtube i sta. Dum som jeg er så har jeg hørt på den flere ganger i dag og kommer sikkert bare til å ha dilla på den ennå lenger.

Hva syntes dere om sangen?
Hvilke sanger har dere på hjernen?

Music at the moment

Hei igjen!

Jeg tenkte jeg kunne legge ut en liten liste over noen av de mange tusen sangene jeg hører på så og si hver dag, haha. Noen av de er litt nyere enn andre og noen av de er jeg også litt mer lei av enn de andre, men sånn er det. Jeg tenkte å legge ut fler sanger, men fordi jeg valgte å legge med youtubevideo så ble det bare for mye mer enda fler. 

 
 
 
 
 
Hva syntes dere om sangene?
Hvilke sanger hører dere på? 

Minner!

Hei.

I går kveld hørte jeg på litt forskjellige sanger på youtube og kom over to sanger jeg ikke har hørt på utrolig lenge! Begge sangene er av Jordin Sparks. Jeg har så mange minner til de sangene, både gode og dårlige, men jeg digger de ! Sangene minner meg en del om polenturen jeg var på i begynnelsen av 10. klasse også. Jeg hørte på disse sangene hele tiden på bussen, hehe. Det var veldig gøy å høre de igjen etter så lang tid og Jordin Sparks har en sykt bra stemme etter min mening!

Hva syntes dere om sangene?
Liker dere Jordin Sparks?

Some die young

Hei alle søte.

Været ute er utrolig fint, null skyer og hele pakka, men fy søren å kaldt det er! Derfor har jeg valgt å begynne dagen innendørs idag. Nå har jeg tatt fatt på noe jeg har gruet meg til veldig lenge, nemlig å rense begge akvariene, støvsuge OG tørke støv på rommet. Kjedelig dag sa du? Heldigvis har jeg på radioen mens jeg sliter og strever, haha. En sang som jeg har fått helt hekta på nå er Some die young av Laleh. Går og synger på den hele tiden for tiden.

Hva syntes dere om sangen?

Husker dere denne?

Åh, jeg gleder meg bare mer og mer til sommerferien for hver dag som går! Sola skinner og himmelen er HELT skyfri! Nå må jeg bare vente til det blir litt varmere før jeg kan legge meg ut i solsteika og nyte den mens den fremdeles er her. Imens hører jeg på gamle sommersanger og kom over denne! Jeg fikk skikkelig sommerstemning med en gang jeg begynte å høre på den. I tillegg strømmet gode minner tilbake. 

Litt dumt at de spilte den så mye på radioen og på the Voice. Jeg ble utrolig lei av den i en lang periode, men nå er det så lenge siden jeg sist hørte på den at det ikke gjør noe.
Hva syntes dere om sangen?
Har dere en sang som minner dere om sommer?

The man who can't be moved

Åh, jeg elsker denne sangen! Kjæresten min viste den til meg i stad og jeg digger den! Gammel sang, men fin uansett. Tror den har vært i en serie eller en reklame for den høres litt kjent ut. Jeg har i hvertfall fått den helt på hjernen nå!Hva syntes dere?

Bare jeg som liker denne?

 

Jeg bare lurer, er det bare jeg som syntes at denne sangen faktisk er fin? Selv er jeg ikke veldig fan av Tone Damli, og liker egentlig veldig få av de tidligere sangene hennes, men denne.. Jeg elsker den! Jeg syntes den er fengende!

Er jeg den eneste som liker denne sangen?

Ass Back Home

Heii, får ikke blogget noe serlig i dag fordi jeg har matteprøve i morgen + at jeg ikke føler meg så altfor bra, derfor velger jeg å bruke den energien jeg har på prøveøvingen. Legger heller med en sang jeg har fått på hjernen <3

Snakkes <3

Min musikksmak gjennom tidene

Noen av dere vet kanskje at jeg hadde en blogg før som jeg holdt på med en stund før jeg lagde denne. Selv går jeg veldig i surr på hva jeg har skrevet her, og hva jeg skreiv på den forrige. En ting jeg husker jeg skreiv veldig mye om på den forrige, men som jeg ikke har skrevet noe om på denne bloggen er musikk! Jeg vet jeg har publisert noen sanger og sånn, men jeg har jo ikke skrevet noe om hvilke sanger jeg liker eller noe slikt, så her kommer det!

Først må jeg bare si at min musikksmak er veldig merkelig! Jeg liker mer eller mindre litt av ALT! Det er ikke dermed sagt at jeg liker alt innenfor alle kategorier, men jeg har likt en eller annen sang som dekker de fleste kategorier. Det har gått i rock, pop, r&b, hiphop, rapping og mye mer jeg ikke engang vet navnet på! Da jeg var liten hørte jeg på barnesanger, men jeg hørte også på sanger som smells like teen spirit, fairytale of new york, lift me og mye mye mer! De siste sangene var det jo ikke egentlig jeg som hørte på, var vel heller de voksne rundt meg, men jeg elsket de sangene! Jeg husker også jeg likte marit larsen og et par andre jenter som jeg ikke husker navnet på. 

Da jeg flyttet til grimstad husker jeg at jeg likte litt forskjellig. Jeg hørte på black sabbath, ACDC, Bruce Springsteen, men også rihanna, beyonce og noen andre. Jeg hørte ikke mye på r&b egentlig, det kom mer senere. Jeg likte veldig godt Dreamer, Paranoid, the River og sånn. Etter hvert ble jeg også veldig fan av The Killers, og elsket sangen When you were young! 

På slutten av ungdomsskolen begynte jeg å høre mer på r&b, pop og sånn. Rihanna, Akon og ikke minst Bruno Mars ble de jeg hørte mest på. I dag har jeg egentlig en blanding av alt dette! Jeg hører på gamle sanger på grunn av minner, jeg hører på nye sanger jeg liker og jeg bryr meg veldig lite om hvilken sjanger det er så lenge det er en sang jeg liker. Har også begynt å høre en del på Coldplay, noe jeg ikke gjorde før. Men det en person som jeg fremdeles digger og som jeg hører på veldig mye! Det er Bruno Mars. Jeg elsker sangene hans, noe jeg tror jeg vil gjøre i lang tid fremover. 

En sang jeg aldri blir ordentlig lei av, og som alltid får meg i godt humør er Billionaire! 

Hvilke sanger hører dere på?
Har dere en spesiell sjanger dere liker best?

memories

hei igjen! 

Kom akkurat over en video jeg tenkte jeg kunne dele med dere! Videoen er laget av meg og noen venninner til et skoleprosjekt for snart 2 år siden! Vi skulle lage en musikkvideo, og vi valgte sangen Knock you down. Det kommer tydelig frem at jeg ikke er den fødte skuespiller, men vi fikk i hvertfall 6'er på den! haha. Bringer også frem mange gode minner! Gutten (Endre) i filmen er som kanskje noen av dere vet kjæresten min, og denne filmen ble filmet rett før vi ble sammen om jeg ikke husker feil. 

Hva syntes dere om videoen?
Har dere laget musikkvideo før?

Good life

hei! 

Nå skal jeg til å starte med lekser og prøveøving! Ikke akkurat hva jeg har lyst til å bruke søndagen min på, men må man så må man! Det går egentlig ganske greit, bare jeg får satt meg ordentlig ned og har på favorittradiokanalen min, nrj <3  Te-koppen min er også et must! 

Var foresten denne radiokanalen jeg sovnet til i natt, haha <3 De har mye god musikk, men trodde jeg skulle dø da de begynte å spille "i'm sexy and i know it"! Det er en av de værste sangene jeg har hørt! Men denne sangen derimot, den liker jeg:

Den var i hvertfall utrolig deilig å sovne til! Den får meg også i bedre humør, så ekstra pluss i boka for denne sangen!
Hva syntes dere om sangen?
Hva skal dere i dag? 

Hjerteknuser

Åh, digger denne sangen! Har hatt den på hjernen utallige mange ganger! Vet ikke helt hvor jeg først hørte den, men forbinder den med norsktimene og film nr 2 av "mannen som elsket yngve". Husker ikke hva 2'ern heter. Det var i hvertfall avslutningssangen. Husker jeg akkurat hadde fått den av hjernen, så når vi så den filmen så kom den tilbake. Typisk! 

Flere enn jeg som har hatt denne på hjernen?

Princess of China

Etter hytteturen i helga har jeg fått helt dilla på denne sangen! Tusen takk, Anita for at du spilte sangen om og om igjen <3 haha. Men den er fin da,og jeg digger den! Er helt forelska i melodien og refrenget eller hva jeg skal kalle det.  

Hørt sangen før?
Hva syntes dere om sangen?

All I Want for Christmas....

Hei! 

Nå sitter jeg her og prøver å pønske ut hva jeg kan gi til de nermeste i julegave! Syntes alltid det er vanskelig å kjøpe julegave til andre fordi jeg er så dårlig til å komme på spennende gaver! Har sett litt rundt i blader og på nettet, og har heldigvis fått noen ideer. Selve julehandelen og innpakningen er utrolig koselig så lenge jeg vet hva jeg skal gi.

Elsker den tiden vi går inn i nå hvor det begynner å bli kaldere. Håper vi snart får litt snø ute! Gleder meg også til salget av juleting begynner, til det blir spilt av julesanger i butikkene og ikke minst til alle julefilmene på tv! Jeg har smått begynt å høre på en julesang, All i want for christmas is you! Tidlig?mja kanskje, men koselig er det i hvertfall! 

Har dere kommet i julemodus enda?