Om meg

Guess who's back!

Det å skrive på denne bloggen etter over et halv år med pause ifra den føles veldig rart. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å aldri blogge igjen. Faktisk var jeg veldig nær ved å slette bloggen et par ganger, men visste at jeg ville angret meg om jeg hadde gjort det. Derfor har denne bloggen stått stille i over et halvt år, og planen var egentlig å la det forbli slik. I mellomtiden har jeg puslet litt med en annen blogg, noe jeg ikke har valgt å gjøre så mye ut av før nå. Jesj.blogg.no er den bloggen jeg har nærmest hjertet mitt, men etter alt som har vært så klarer jeg ikke å fortsette her. Jeg håper derfor at dere vil ta turen innom bloggen jeg nå har planlagt å skrive på, Sypstud.blogg.no! 

Siden sist har jo selvfølgelig mye skjedd. Mye vil nok aldri bli nevnt på bloggen, mest fordi det er privat. En del vil jeg også vente med til jeg finner det naturlig å skrive om. Jeg har ikke lyst til å ramse opp et halvt år i ett eneste innlegg, det blir ikke bra. Men noen ting kan jeg jo dele med dere allerede nå! Siden sist har jeg klart å bestå alle eksamener jeg måtte for å bli ferdig med vgs. Til tross for at jeg var gørrsliten på slutten så klarte jeg å levere på eksamen og endte faktisk opp med å gå opp en hel karakter i matte! Gjett m jeg ble glad da den nyheten kom, jeg begynte nesten å gråte av lykke. Siden jeg sto på alle eksamenene fikk jeg også plass på sykepleien i Grimstad, ne jeg har hatt lyst til i et par år nå. Jeg stortrives og har faktisk også skaffet meg en jobb på et eldresenter/pleiehjem. Mer om den herlige lykkerusen jeg befinner meg i kan jeg fortelle mer om senere!Jeg føler endelig at jeg har funnet meg selv igjen. Alt føles så mye bedre nå og jeg elsker følelsen! Jeg liker hva jeg driver med og storkoser meg når jeg er på jobb. Jeg føler endelig at alle brikkene faller på plass og at livet begynner å bli slik som det skal være ^^

Årets nyttårsforsetter!

Hei sweeties! 

Ja, det stemmer, jeg prøver igjen. Jeg har vurdert lenge om jeg i det hele tatt skal gidde å ha noen mål dette året, om det er noen vits. Vel, jeg har kommet frem til at årets mål skal være litt annerledes enn de tidligere årene. Før har jeg fokusert veldig på å yte mitt aller beste, og helst litt til. Vel, det er jo bra i for seg, men dette er også noe som har gjort meg veldig sliten. Det er lett å føle at en er en smule misslykket når en setter seg slike mål hele veien. Derfor er årets mål litt mer oppnåelige og en smule selvfølgelige. Først starter vi med å se på forårets mål og hvordan det gikk:

 

* Jeg skal bli en bedre blogger med mer interessante og varierte innlegg - Vel, her mente jeg først at jeg absolutt ikke hadde holdt mål, men så gikk jeg litt igjennom fjorårets innlegg og må si at jeg har klart dette punktet til en viss grad alikevel. 
* Jeg skal være flinkere til å kommentere tilbake - Gjør det hele tiden ;)
* Jeg vil prøve å få opp lesertallet. Jeg vil ikke si målet mitt, men jeg har i hvertfall lykkes med å øke det litt! - husker ikke hva målet mitt var x)
* kanskje lage min første video til bloggen (sminkevideo elns) -
done, men det ble med den ene..
* Jeg skal bli flinkere med skolearbeid! Gjøre lekser med en gang jeg kommer hjem!- nja, flinkere har jeg vel kanskje blitt, men jeg kan ennå forbedre meg
* Ikke sitte så mye forran pc'n! I hvertfall ikke hvis det bare er fordi jeg kjeder meg! - haha, I failed!!
* Jeg skal få opp karakteren i noen fag! - I noen fag har jeg klart dette ja
* Jeg skal begynne å trene mer - Vel, om breddeidrettstimene teller så har jeg vel kanskje det
* Jeg  skal bli flinkere til å rydde ofte!- Hahaha, årets vits!
* Jeg skal bli flinkere til å lage en plan over dagene - Skal ikke skryte på meg det nei...
* Jeg skal prøve å få lest ut noen bøker! Tror ikke jeg leste ut en bok i løpet av hele 2011!  - Noen bøker har jeg lest, men absolutt ikke så mange som jeg ønsket...

Dette var som sagt fjorårets mål... Men under ser dere årets mål som jeg håper jeg klarer å nå! 

Dette er i allefall de målene som jeg har satt øverst på lista mi. Jeg har noen små mål sånn ved siden av også, men de gidder jeg ikke å skrive opp her. Disse er i allefall de som jeg bryr meg mest om å nå rett og slett fordi det er en sånn person jeg vil være.

Har dere satt dere noen mål for det nye året? 

5 ting du ikke visste om meg!

..Mest sannsynlig.

Akkurat nå er jeg litt opptatt med mitt herlige, lille prosjekt, så da gir jeg dere heller 5 ting dere(mest sannsynlig) ikke visste om meg!

1) Jeg er utrolig redd for høye lyder! Og jeg skvetter av alt mulig. Ting som blir mistet i gulvet, folk som nyser, bjeffing, smelling, alt! Og jeg hopper skikkelig til også!  

2) Da jeg var liten hadde jeg mørkerødt hår og ekstremt med krøller! Krøllene og det mørke håret forsvant gradvis etter hvert som jeg ble eldre. Nå har jeg bare litt fall i håret. Jeg savner krøllene, hehe. 3)  Jeg ble født på Østlandet og det var også der jeg vokste opp.  

4) Min favorittkjeks er maestro, jeg kunne spist et tonn av de! 

Bildet er fra google

5)  Jeg har passet småbarn siden jeg gikk i 4.klasse. Litt småsykt at noen i det hele tatt turte å la meg få ansvaret over et lite barn når jeg var så liten, men gøy var det i hvertfall! Jeg gikk også rundt på gata og spurte folk om jeg kunne passe barna dems. Det endte opp i at jeg ble barnepasser for to herlige jenter. Det var der jeg bodde før da, så det er som sagt lenge siden. 

Var det noe av dette dere visste fra før?
Ha en fin lørdagskveld alle sammen <3 

Hvem er jeg?

Hei! 
Tenkte jeg kunne skrive litt om meg selv! : )

Jeg heter Jenny og er 17 år. Jeg ble født 12 februar 1994 i skien eller porsgrunn (blander alltid de to), og bodde lenge i en liten by som heter Langesund!! Utrolig søt by. Tror jeg har gått på de aller fleste aktivitetene som fotball, håndball, kor, teater og turn! Har også gått på dans, men det var senere når jeg flyttet til Grimstad. Da jeg var rundt 12 år så flyttet jeg og familien min til grimstad hvor vi bor nå. 

Jeg har to brødre, og er den mellomste i søskenflokken! Egentlig ganske greit. Med oss i familien har vi en utrolig søt katt som vi har hatt i over 10 år nå. Det er en jente og hu heter Pondus, haha. Verdens snilleste, kresne og merkeligste katt <3 Jeg har også en del fisker, men har egentlig ikke noe navn på de! :PJeg går 2. året på studiespesialiserende, og trives veldig bra ^^ Har de søteste vennene og den beste kjæresten en kan ha! Kjæresten min heter Endre og er like gammel som meg. Vi ble sammen 17. mars 2010 <3 Vi finner på de merkeligste ting og henger sammen stort sett hver eneste dag. 

Hvordan jeg er som person varierer kanskje litt ifra hvordan en kjenner meg. Jeg er stortsett veldig blid og glad, men kan til tider bli en smule sur. Jeg har en utrolig tørr humorog ler av de merkeligste ting. Jeg elsker Disney-filmer! I hvertfall de gamle klassikerne! Er også glad i action og humor selvfølgelig, men er nok mest glad i Disney :P Jeg blir utrolig fort rørt! Nesten litt flaut til tider! Og når jeg ler ser det alltid ut som jeg griner, haha!!det var litt om meg ^^