Outfit

Dagens outfit!!

Hey sweeties!

Nå har jeg endelig fått rotet meg til å ta et outfit bilde! Derfor tenkte jeg at jeg kunne slenge på et innlegg om dagens outfit. Det ble dessverre speilbilder denne gangen også, men jeg skal prøve å få tak i en kontroll til kameraet slik at jeg kan bruke stativ i stede. Det er bare det at selvutløser er så utrolig stress! Så intill videre så må dere ta til takke med disse speilbildene. Kom jerne med tips om hvor jeg får tak i en billig kontroll! :D

Olakubsa er bare en helt vanlig olabukse fra BikBok, toppen er fra Gina Tricot og kostet 29,-

Hva syntes dere ?

Outfit + planer for dagen!

Hei søtinger!

Idag steiker sola skikkelig ute, og da har jeg endelig fått planlagt en strandtur med ei som heter Siri. Siri er en jeg har jobbet mye med i sommer og hu lyser virkelig opp dagen! Vi har det bare morsomt sammen når vi er på jobb, haha! Så nå skal vi møtes i byen og dra til en av strendene som finnes her. Planen var egentlig å dra til Kristiansand, men siden det var meldt så bra vær så ville vi heller bruke denne dagen på noe som vi ikke får gjort når det regner. Dessuten har jeg kun badet en gang i år, så vi får se om dette blir nummer 2! Jeg legger med dagens outfit siden det er sick lenge siden sistgang.

Shorts fra blikkbox, toppen husker jeg ikke.

Hva syntes dere?
Hvordan er været hos dere? 

Sommer-outfit!

Hei!

Været i dag er nydelig! Sol, skyfri himmel og ikke noen spesiell kald vind heller. Derfor valgte jeg å kle meg litt sommerlig i dag. Samtidig prøvde jeg ut stativet til kameraet. Må si at det var utrolig uvandt å ikke holde kameraet i hendene eller å kunne se hvordan resultatet vl bli før bildet blir tatt. Det ble derfor ikke så gode bilder, men øvelse gjør mester.. forhåpentligvis, haha!

Kjolen er fra LMC 

Planen for i dag er litt uklar ennå. Jeg drar kanskje ut på vannet med Endre snart hvis vi får tid. Etter det skal jeg se på avslutninga hans på skolen før vi drar over til noen venner på en hagefest med hele gjengen. Blir sikkert superkoselig! Jeg skal ta med kameraet, men jeg vet som sagt ikke om det er noen bilder jeg kan legge ut her på blogen. Ikke alle som er like glad i å få masse bilder av seg selv på nettet, noe jeg selvfølgelig respekterer! 

Hva syntes dere? 
Hva er deres planer for dagen? 

Outfit 29.05.12

Hei!

Været de siste dagene har vært helt nydelig! Langt over 20 grader og null skyer, men jeg har ikke fått nytt den så mye. I alle fall ikke i helga. Jeg har nemlig jobbet lørdag, søndag og mandag. Kjipt at det var på de fineste dagene, men penger blir det jo i allefall! Men nok om det, i dag tenkte jeg at jeg kunne vise dere antrekket mitt siden det er "nytt", eller jeg har i allefall aldri vist det til dere her på bloggen. Jeg trodde at je fikk tatt noen gode bilder, men da je hadde ført de over til pc'n så jeg at såog si alle var uklare. Derfor ble det bare ett bilde som jeg kunne bruke. Triste saker. Hva syntes dere? :D

Outfit 21.04.12

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har lagt ut et ordentlig outfit-innlegg, så da ble det til at jeg laget et i dag! Ikke det at antrekket er så spesielt da, men håper dere liker bildene uansett. Som sagt så er jeg ikke helt vandt til å bruke det nye redigeringsprogrammet ennå, så vær litt greie, hehe. Og til alle dere som lurte i forrige innlegg på heter siden jeg redigerer bildene på picmonkey.com. Ganske likt som picnik egentlig. Uansett, her kommer bildene:

Hva syntes dere? 

Gårsdagens outfit!

Hei!

Tusen takk for alle de søte kommentarene dere ga meg i går og i dag! Jeg ble utrolig glad når jeg tittet innom idag tidlig og så at jeg hadde fått over 20 kommentarer siden igår kveld! Dagen i går og idag har vært helt herlige! Det var utrolig deilig å få se Endre igjen. Vi har egentlig bare sett på filmer, sett på tv, snakket og ledd masse. Helt herlig! 

Jeg tenkte jeg kunne legge ut antrekket jeg hadde på igår. Ikke at det var noe spesielt, heller mer unormalt med tanke på årstiden, haha! Ser ut som det skulle ha vært over 20 grader ute. Men uansett, ville bare gi tegn fra dere om at jeg lever og at jeg nå skal kommentere tilbake til alle de herlige menneskene som la igjen kommentarer her igår. 

Hva syntes dere?
Hva gjorde dere i går? 

Outfit

Hei!

Jeg skal snart dra på en jentekveld med en herlig gjeng, men jeg sa jo i forrige innlegg at jeg skulloe legge ut outfit-bilde. Kjolen er en kjole jeg kjøpte for snart to år siden på en butikk jeg har glemt for lengst dessverre. Jeg husker heller ikke hvor mye den kostet, men den selges nok ikke for den prisen lengre uansett. Om dere liker den så finnes den på veldig mange forskjellige nettbutikker. Jeg har i hvertfall sett den mange ganger, og i diverse farger. 

Jeg har ikke fått stellet håret enda. Jeg aner rett og slett ikke hvordan jeg skal ha det! Rett, bølgete, satt opp... Valgmuligheter er no drit, haha! 

Jeg har ikke fått tatt noen bilder av skoa, men det kan jeg kanskje legge ut i morgen. Nå må jeg nesten stelle meg ferdig!

Ha en herlig lørdagskveld ! <3

Outfit 11.02.12

Hei.

Jeg skal snart dra til byen for å møte Endre og de andre, men aller først legger jeg ut dagens outfit! Det er litt mer pynta enn hverdagsoutfit fordi jeg skal feire bursdagen min som er i morgen. Bildene ble ikke akkurat av beste kvalitet og en ser ikke hele antrekket, men jaja.

Toppen er veldig mørk,så det ble litt vanskelig å se den godt på bildene. Har også olabukse under, men syntes ikke på bildet. Får heller legge ut fler i morgen om det blir tatt noen senere i dag. Nå må jeg bare spise og litt sånn før jeg drar!

Hva syntes dere?

Dagens Outfit

Verdens deiligste sokker! <3 

Syntes? 

Hvilken julekjole skal jeg velge !?

Hei!

Jeg sitter her og lurer på en ting! Jeg aner virkelig ikke hvilken julekjole jeg skal ha på meg på julaften! Jeg har bestemt meg for å velge en av kjolene jeg allerede har på grunn av at jeg nesten aldri har fått brukt de, derfor prøver jeg nå å velge hvilken. Jeg har valgt ut noen kjoler, men klarer ikke helt å velge en av de, derfor trenger jeg deres hjelp!

Jeg har ikke fått med lengdene på alle, noe som er litt dumt, men håper det går greit. 

Kjole 1:


Kjole 2:

Kjole 3:

Kjole 4:

Kjole 5:

Hva syntes dere?
Hvilken kjole likte dere best?