sminke

Farging av øyenbryn

Jeg tipper jeg ikke er den eneste i dette landet som er forbannet med lyse øyebryn? haha, på meg ser det i alle fall helt forferdelig ut, så derfor startet jeg for en god stund siden å farge de i stede. Før jeg farget de så tegnet jeg de, men det så mye mer uekte ut. På en ille måte, haha! Jeg tegner litt nå også, men det er mer for å jevne ut fargen og få det til å se bedre ut. Aller helst skulle jeg ønske at jeg hadde naturlig mørke øyenbryn, men vi kan ikke få alt vi vil ha. I fjor sommer startet jeg å bruke denne fargenJeg glemmer ofte å farge de, så jeg lar det gå en liten stund mellom hver gang. Jeg husker ikke hvor ofte en skal farge de, men noe rundt annenhver uke tror jeg.? Fargen funker bra den, men jeg er ikke akkurat den flinkeste til å beregne hverken tid eller farge. Derfor blir det litt miksing og triksing av og til, hehe, men der er jeg nok heller ikke alene. Resultatet blir i hvertfall bedre enn utgangspunktet. Jeg gidder heller ikke å gå til frisøren, det har jeg bare dårlige minner med, uff. Helt forferdelig bilde, men nå er det øyenbryna dere skal se på, haha. 

Farger dere øyenbryna?
Hvis ja, hvilken farge bruker dere og hvor kjøper dere den? 

 

Vurdering av Mary Kay sminke

Hei!

Jeg tenkte jeg kunne legge ut en vurdering av et produkt som jeg har hatt en god stund nå. Det er en foundation fra Mary Kay. Prisen husker jeg ikke helt, men helt klart ikke det billigste jeg har i sminkeskuffen! Prisen er et lite minus for min del, men om en har mye penger så er jo ikke prisen noen stor hindring! 

Når det kommer til selve sminken er jeg veldig fornøyd! Den dekker veldig fint uten at det ser unaturlig ut. Sminken holder seg også veldig godt! Men anbefales å ha primer under. Primeren er heldigvis ikke like dyr. 

Jeg har en lys farge siden jeg er veldig lys i huden, men jeg pleier av og til å blande med en som hakket mørkere også. Bare pass på å få en farge som ikke ser unaturlig ut! 

ser litt mørkere ut på bildet enn det den er i virkeligheten.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med denne! Jeg elsker den og bruker den veldig mye. Hvis jeg skal gi denne et terningkast så må det bli 5 på grunn av prisen. 

Har dere prøvd denne?