Sponsor

Supertilbud fra Blush.no! Få avslag med kode!!!

Akkurat nå kan dere gjøre mange herlige kupp på denne freshe siden! Nettsiden har mange herlige produkter til blant annet hårpleie og ansiktet i tillegg til sminke, tannpleie og mye mer. De har utrolig gode priser på varene i tillegg til mange tilbudsvarer! All frakt er gratis og i tillegg får dere søte lesereav bloggen min nå 50 kroner avslag på orderen deres ved å skrive kodeordet BLUSH inn ved kassen!

Selv har jeg ikke handlet på denne siden før, men da jeg gikk inn på siden fikk jeg helt sjokk over prisene! Kjente produkter var satt ned til helt fantastiske priser! I tillegg har de et stort utvalg av diverse produkter. Noen av merkene dere kan finne på denne siden er Tigi Bed Head, i.d bareMinerals, dermalogica, GHD og mye mer!

Trykk på bildet over for å komme til siden! 

Pakke i posten!-sponsor

Hei!

I dag våknet jeg av at mamma kom inn på rommet mitt med en pakke i hånden! Det er en pakke som jeg har ventet i noen dager nå, så ble superglad da jeg så at den endelig hadde kommet! Pakken er en sponsorpakke fra stickit.se på nesten 70 klistremerker med bloggens navn! 

Jeg kom over siden dems på en annen blogg og hadde lyst å ta kontakt.Jeg skrev en mail til de og lurte på om de var interesserte, og det var de. Superkoselige mennesker som svarer på mailer veldig fort! I tillegg så hjalp de meg veldig mye med hvilke størrelse jeg burde velge osv. Veldig godt kundeservice! Det går også an for alle dere å bestille klistremerker hos denne siden. 

Pakken ble sendt iløpet av veldig få dager, og i dag kom den frem til meg. Her er noen bilder:

Trykk på bildet for å komme til stickit.se

Det syntes ikke så godt på bildene, men det er nesten 70 klistremerker! 

Hva syntes dere?
Har dere blitt sponset før? 

Sponsorgave!!

Hei!

Ble et veldig sent innlegg i dag, men har vært veldig opptatt hele dagen! Har vært på den nye delen av sørlandssenteret i dag, og det var VELDIG lange køer, spesielt i matbutikken, så tok litt tid å bli ferdig. Etter handelen kom kjæresten min på besøk. Veldig koselig! 

I går fikk jeg som sagt to pakker i posten. Den ene var fra ELF, som jeg selv hadde bestilt, og den andre var fra en sponsor. Fikk dette supersøte smykket! Smykket kommer fra www.gniztra.com. En side med masse søte smykker, piercinger og MYE mer! 

Hva syntes du om smykket?
Blir du sponset av noen?