spørsmålsrunde

Svar på spørsmålsrunden - del 2

 

Hei!

I dag har jeg fri fra skolen, så nå har jeg fått svart ferdig på resten av spørsmålene som dere stilte meg i spørrerunden. Del to ble på over tusen ord, så håper dere blir fornøyd med svarere, haha! Om det er noe mer dere lurer på så er det bare å rope ut!

Favoritt:

mat

Jeg har egentlig ikke noen favoritt tror jeg, men elsker biff, kylling enchiladas, kebab, taco, diverse salater (med kjøtt!!) + mye mer!

drikke

Er veldig glad i Pink lemonade, men brus, capri sonne, is-te og vanlig te funker fett det også ^^band

Jeg pleier ikke å høre bare på ett band, jeg hører på noen sanger fra alle egentlig, hehe. Men har hørt mye på GreenDay, The Killers og sånt, men nå hører jeg på det meste egentlig.

artist

Den er også veldig vanskelig, for som nevnt så hører jeg på mye forskjellig! Men Bruno Mars har jo vært min favoritt i evigheter egentlig. Elsker stemmen hans! Utenom det er jeg også veldig glad i Rihanna, Taylor Swift og hele den gjengen der.


sang

Turn up the love er en sang jeg har hatt på hjernen i evigheter nå, men vet ikke om det er en favoritt. Jeg har liksom så mange sanger jeg er glad i for øyeblikket! For de av dere som lurer på ?spillelista mi? så kan dere bare ta en tur innom NRJ.no og høre på nettradioen deres. Der spilles vel så å si alle sangene jeg hører på nå for tiden ;)Hvilke filmer anbefaler du?

Det kommer jo helt an på hva slags film du er ute etter, men er veldig glad i Ringenes herre triologien, My sister?s keeper, A walk to remember, despicable me, Familien Robinson, sjørøverplaneten, løvenes konge, alle istidfilmene, Hangover-filmene, de fleste med Jim Carrey eller Jhonny Depp. Lista kunne blitt evig langHva liker du best med utseende ditt?

Det vet jeg ikke egentlig. Jeg liker kanskje det at jeg er naturlig tynn? Eller at jeg kan spise så mye kake jeg vil uten at det syntes, hahaha. Ikke at det er veldig sunt da..

Hva liker du minst me utseende ditt?

Kanskje at jeg er litt for tynn, jeg vet ikke. Jeg er fornøyd med å være tynn, samtidig som jeg med fordel kunne hatt et par kilo ekstra liksom. Men jeg vet ikke, sånne spørsmål er vanskelige :P

Liker du best blogger som de skriver mye på eller bare bilder eller et eller to bilder med bittelitt tekst? :)

Jeg syntes uansett at et innlegg må ha bilder! Men hvor mye tekst som skal være i innlegget varierer litt. Jeg liker ikke å lese ett dritlangt innlegg som handler om en katt eller en blomst man har i vinduet liksom. Skal innlegget være litt lengde på så må det være litt interessant også. Samtidig så er jeg ikke fan av 3-linjers innlegg heller..

hvem er dine 4 beste venner !

Det går ikke an å velge ut 4 stykker, for jeg har mange gode venner og syntes det blir rart å velge ut noen blant de. Selvfølgelig er det noen jeg føler jeg kan stole mer på og være meg selv rundt, men jeg har ikke lyst å ?favorisere? noen her på bloggen. Kan jo si så mye som at Endre selvfølgelig er en av de fire, men det kom vel ikke som noe sjokk :P

Hva inspirerer deg?

Dere lesere, andre blogger, TV, blader, naturen.. Alt kan inspirere meg egentlig, det er i allefall hva jeg har erfart. Inspirasjon dukker opp litt her og litt der

Hvor mange ganger skyller du glasset før du drikker av det?

Jeg pleier strengt tatt å ha det i oppvaskmaskinen jeg da..  :P

Farger du håret ?

Ja, sånn det er nå så er det farget, men jeg er ikke sånn at jeg MÅ farge det liksom, men nå har jeg funnet en farge som jeg er veldig fornøyd med
J

Noe ved kroppen din du ønsker å forandre ?

Jeg pleier egentlig ikke å tenke så mye på det. Det er selvfølgelig mye som kunne blitt forandret, men hvis jeg hele tiden skal tenke sånn så ville jeg kun dratt meg selv ned. Derfor prøver jeg heller å være fornøyd med den jeg er
J Hvis jeg skal dra frem en ting så kunne det være som tidligere nevnt, at jeg kanskje kunne lagt på meg bittelitt, men er ikke sååå enkelt :P

Hva gjør en blogg bra?

Jeg liker ikke blogger som prøver å være som alle andre blogger. Jeg liker blogger so skiller seg litt ut, som har noe særegent og en blogger som skriver om ting som faktisk interesserer h*n! Det syntes jeg er veldig viktig! Designet må passe til bloggen, det samme med headeren. Headeren skal helst også fortelle litt om hvem bloggeren er og hva bloggen handler om. Bilder syntes jeg også er viktig.

Er det viktig at det er unikt design?

Nei, det syntes jeg ikke. Mitt design er jo ikke unikt selv om det er jeg som har gjort alle forandringene fra det originale designet. Samtidig syntes jeg det er litt greit å ikke ha et design som alle har, i allefall om du er så lat at du ikke gidder å bytte headeren og bildene som fulgte med.  

Favorittprogram?

Jeg elsker Grey?s Anatomy, det har jeg gjort fra sesong 1, episode1 :P Så Grey?s er nok min klare favoritt!

Yndlingsfarge?

Jeg er veldig glad i moccafarge :D
Hvis du hadde kledd alt, hvilken farge ville du da hatt på håret?

Faktisk så tror jeg ikke at jeg ville byttet hårfarge nå J

Hater du noen, om så hvorfor?

Jeg hater ingen, men det er folk jeg missliker ja. Jeg missliker folk som gjør andre sitt liv surt med vilje, det er noe jeg virkelig ikke takler!

Hva ville du tatt med deg på en øde øy?

Bensin, kart og en motorbåt slik at jeg kunne kommet meg hjem igjen
J

Hva ville du absolutt ikke blitt frastjålet?

Kjæresten, haha!

Hvis du var med på robinsonekspedisjonen på TV, hvilke tre artikler ville du tatt med deg?

Tannbørste, barberhøvel og en stoooor sjokolade (som ikke kunne smelte eller bli for gammel)

Hva slags kamera har du?

Nikon  D5100
hvor ser du deg selv om 5 år?

Om 5 år har jeg blitt ferdig med utdannelse, har jobb, er 23 år (nesten 24), bor i en fin leilighet med Endre og har mest sannsynlig akkurat fått en liten baby :?D

hvordan har du det?

Aw, jeg har det bra <3

Hva er det beste med å blogge??

Det beste med å blogge er alle de søte menneskene en kommer i kontakt med! Samtidig som jeg elsker å legge ut bilder osv 
J

liker du justin bieber?

Jeg verken liker eller missliker han. Jeg kan høre på noen av sangene hans, men er ikke noen stor fan akkurat ;)

 

Svar på spørsmålsrunden - del 1

 Hei!

Nå har jeg fått fått svart på første halvdel av alle spørsmålene dere sendte inn. Jeg må bare si tusen takk for alle spørsmålene og ikke minst for alle de herlige tilbakemeldingene dere ga meg! Dere er virkelig supre! Jeg håper dere får svar på det dere lurte på, og neste halvdel vil komme snart :)

hva skal til for at du skal lese en blogg ? :)

Det at jeg leser en blogg en gang kommer som oftest av tilfeldigheter, men for at jeg skal lese den igjen så må det være noe ved bloggen som interesserer meg. Enten må den handle om noe spennende eller noe en kan følge med på (eks. graviditet eller utdannelse osv). Det er veldig få mote/sminkebloggere som har meg som fast leser, men om det er rikelig med bilder, et godt design og god rettskriving så er en godt på vei! Jeg er også veldig glad i bloggere som driver med fotografering i og med at jeg elsker å ta bilder og henter mye inspo fra disse bloggene J


Hva irriterer deg mest?

Oi, det er mange ting som kan irritere meg! Det kommer an på egentlig, men en ting jeg kommer på nå er folk som ikke kan være saklige! For eksempel enkelte som kommenterer andres blogger. Det er greit å komme med kritikk, men det finnes liksom en grense! Men denne grensen er tydeligvis usynlig for veldig mange der ute, spesielt for anonyme kommenterende. Veldig rart det der..


Et lite utdrag fra TCMN sitt kommentarfelt.. Jeg blir også litt usikker på hvem som eier bloggen her? Bloggeren eller leserne? 

Hvilke blogger leser du?

Jeg leser ikke så altfor mange blogger fast egentlig, utenom venner og bekjente sine. Jeg følger en del mammabloggere+ de store som Voe og Fotballfrue, men utenom det er jeg bare innom de jeg husker navnene på, som en del av dere som kommenterer bloggen min for eksempel.

Favorittoutfit?

Jeg har vel ikke noen spesielle favorittoutfit akkurat nå, men kan vel si at jeg er litt i overkant glad i pysjamasen min, uff. Jeg er ikke akkurat en person som er superflink til å sette sammen antrekk dessverre. Jeg har en favorittbukse fra Bikbok og en bluse fra Gina Tricot.


For ikke å glemme mine herlige kosesokker <3

Hva ønsker du deg akkurat nå?

Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg kunne reist på en laaang ferie med kjæresten og bare slappet av. Rømt vekk fra alt som heter skole, det hadde vært noe det!

hvor høy er du? :)

Sist jeg målte var jeg vel 1.66 tror jeg. Hvor høy jeg er nå, vet jeg ikke, men tror ikke jeg har vokst noe særlig etter det.

hvordan har du det? <3

Aw, takk for at du spør J Jeg har det fint. Sliten av skole, men jeg har det fint : )

Kjæreste?

Ja, har verdens herligeste kjæreste! Endre og jeg har vært sammen i litt over 2,5 år nå ^^Hvorfor startet du å blogge :)??

Det vet jeg ikke egentlig. Jeg tror det var av flere grunner egentlig! For det første ville jeg se hva jeg kunne få ut av det, og for det andre så trengte jeg et sted å skrive ut om alle følelser og tanker. Det var da jeg startet bloggen Bojah.blogg.no, men etter at jeg slettet den ville jeg starte med blogging igjen og lagde Jesj.blogg.no

Hvorfor jejs.blogg.no?

Egentlig så var det litt random i og med at jeg ikke ante hva jeg skulle kalle bloggen min. Egentlig ville jeg ha det samme navnet som min forrige blogg, men siden dette var før det gikk an å velge tidligere bloggnavn, så måtte jeg finne et nytt. Jesj kommer fra at alle brukernavn skolen gir til elevene er satt sammen av to bokstaver fra fornavnet og to fra etternavnet. Mitt brukernavn har derfor alltid blitt JESJ fra Jenny Sjøstrøm. Det var sånn navnet jesj.blogg.no ble til ;)

Hvilket land har du vært i?

Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Heldigvis får jeg besøkt to nye land neste år!! Can't wait ^^

Hvilket land er det fineste du har vært i?

Jeg er helt forelsket i Danmark! Jeg vet ikke hvorfor, men det er bare så koselig der. I tillegg elsker jeg å se på de nydelige strendene med den hvite sanden og vinden som blåser i alt sivet^^ men regner med at jeg får et nytt fav.land etter at jeg har vært i USA og Kroatia (som jeg skal neste år)

Hvilket land har du lyst til å dra til?

Jeg har lyst til å dra til USA og Kroatia, som jeg skal, Frankrike, Hellas og mange, mange flere!

Hva synes du om bloggen min?

Jeg har ikke fått sett så mye på den, men førsteinntrykket var veldig bra! Jeg liker designet ditt veldig godt også
J

Hvilket redigeringsprogram bruker du? (bilder)

Jeg bruker picmonkey til så å si alle bildene mine! Elsker den nettsiden! <3Kan du noen gang ha en video om noe på bloggen?

Jeg tør ikke å love noe, for jeg hater å høre min egen stemme på video. I tillegg syntes jeg det er superkleint å snakke til et kamera,men vi får se J

Noe dere lurer på?

Hei.

I kveld tror jeg ikke det blir mye tid til blogging på grunn av biologiprøven jeg har på fredag. For å være helt ærlig så har jeg heller ikke så mye overskudd heller, jeg klarte å sovne på sofaen da jeg kom hjem fra skolen.. Derfor tenkte jeg at det passet inn med en spørrerunde siden det uansett er en stund siden sist! Jeg vet at spørrerunder kan være utrolig kjedelige for lesere, spesielt om en kommer inn på en blogg en aldri har vært på før, og det første som lyser opp i trynet er "har du noen spørsmål?", men her kan dere også gjerne komme med ris og ros! Har dere noe på hjertet om bloggen? Ja, da er det bare å rope ut! Har dere noe dere lurer på? Da er det bare å spørre :) 

Bare så det er sagt så kommer jeg IKKE til å svare på video. Jeg rett og slett hater min egen stemme på film, så det er ikke noe som kommer til å skje med det første! Jeg kommer ikke tilå drøye med å svare sånn veldig lenge, men jeg vi i allefall vente til jeg har en del spørsmål.

Noe dere lurer på? :D

Svar på spørsmålsrunde del 2

Hei igjen!
Nå har jeg fått svart på alle spørsmålene som dere har stilt meg, og jeg håper svarene er gode nok. Jeg var ikke like god på å skrive utfyllende svar i dag, men jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på.Hvis ikke så er det jo bare å spørre igjen så skal jeg prøve å gi dere bedre svar! Here we go:  

Beste med sommeren?

Det må vel være varmen og alle de herlige båtturene med Endre. Jeg er også veldig glad i all is-spisingen, hehe. Og selvfølgelig at det er sommerferie!Liker du Justin Bieber?

Jeg verken liker eller missliker han egentlig. Jeg kan like noen av sangene hans, men er ingen fan av han. 


Kan du lage sminkevideo?

Det kan jeg sikkert gjøre ja, men da må jeg finne meg et redigeringsprogram som faktisk fungerer. Jeg har laget en sminkevideo tidligere, den kan dere se her.


Kan du vise hva du har i sminkepungen din?


Dette er det jeg som oftest bruker. Et mer detaljert innlegg kommer senere!  

Når skal du RÅNE?

Haha, nei si det! :P


Svare på video?

Jeg kan kanskje gjøre det i en senere spørrerunde, men jeg valgte å ikke gjøre det nå fordi jeg ikke har noe godt redigeringsprogram. Tar gjerne imot tips om redigeringsprogrammer som er enkle i bruk!


Hvorfor blogger du?

Jeg blogger fordi jeg liker å skrive ned tanker og følelser, men også fordi det å dele bilder og andre ting med andre mennesker er utrolig gøy!


Hva ville du gjort hvis du vant 100 millioner kroner?

Nei, si det! Først tror jeg at jeg ville besvimt eller noe, haha. Så måtte nok noen klypt meg hardt i armen. Om jeg hadde fått så mange penger så ville en del gått til familien og en del gått til en eller annen organisasjon som f.eks kreftforskning. Etter det aner jeg ikke egentlig, det er vanskelig å se for seg.

Hva vil du bli i fremtiden?

Planen er å først utdanne meg som sykepleier for så å vidreutdanne meg etter et par år i arbeid. Jeg har vurdert flere ting som f.eks jordmor, helsesøster, barnesykepleier osv, men er ennå ikke helt sikker på hvilke jeg skal velge. Det tror jeg bare tiden får vise.
Drømmedag/ Drømmereise/ drømmejobb?

Drømmedag vet jeg ikke egentlig. Må vel bli den dagen hvor jeg har blitt ferdig med utdannelse, sikret meg jobb, blitt samboer/forlovet med kjæresten og kanskje også venter barn. Gleder meg til den dagen kommer, men det er nok en del år til, hehe. Drømmereise er jeg faktisk ikke sikker på, og drømmejobb er jeg heller ikke sikker på. Må i allefall bli en jobb hvor jeg er i kontakt med mennesker. 


Har du hatt en blogg før?

Ja, jeg har hatt et par. Først hadde jeg en blogg som het Bojah.blogg.no hvor jeg faktisk gjorde det ganske bra, men på grunn av litt personlige grunner så stoppet jeg. Til slutt slettet jeg bloggen fordi jeg ville starte helt på nytt og da begynte jeg på denne bloggen.


Hva slags sminke bruker du?

Det varierer litt egentlig. Jeg har litt av hvert, haha, men som oftest bruker jeg det som er på bildet litt oppenfor her. Jeg kan lage et mer detaljert bilde senere.


Hva gjør du på fritiden?

På fritiden er jeg enten med venner, Endre, trener eller gjør noe kreativt. Jeg elsker å ta bilder, noe dere kanskje har merket, haha! Jeg er også mye med Endre, noe som kanskje ikke er så rart. Vi finner pålitt av hvert egentlig, men går ofte koselige turer, ser på filmer eller bare koser oss. Jeg blogger jo også selvfølgelig.


Liker du noen?

Jaa, Endre <3
Hvis du kunne endret en ting i verden, hva ville det ha vært?

All krigingen. Selvfølgelig ville jeg også endret all sulten, men det tror jeg hadde vært lettere om all krigingen og hatet tok slutt. Kriging er bare så grusomt og unødvendig, og i tillegg kommer en jo aldri noen vei med det. Skaper jo bare ennå flere konflikter. 


Hva syntes du om One Direction?

Jeg syntes sangene dems, de jeg har hørt, er utrolig fine! Sånn utenom det vet jeg ikke så veldig mye om dem og har heller ikke noen annen formening om gruppa. Men sangene er elsk!


Favorittfarge?

Det kommer egentlig helt an på hvor fargen skal være. Jeg syntes forskjellige brunfarger kan være helt nydelige, men er også veldig glad i blå og lysegrønn. 


Favorittplagg?

Akkurat nå må det være koseklær siden det har vært så kaldt i det siste, hehe. Men jeg har egentlig ingen favoritter, i hvertfall ikke når det gjelder de klæra som en kan bruke nå på denne tiden av året. Jeg er veldig glad i en shorts som jeg kjøpte i fjor sommer. Den får dere nok sett nok av bilder av senere!

Bukse eller kjole?

Kommer veldig an på hvilke kjole/bukse det er snakk om + at det også kommer an på når og hva det er snakk om. Jeg skal innrømme at jeg bare blir mer og mer glad i å bruke kjole!

Værste uvane?

Kanskje det at jeg ler av så og si alt? Kan jo tolkes som både en god og dårlig vane, men jeg ser på det litt som begge deler. Som oftest er det jo en god ting, men sånn som at jeg føler for å le når alle rundt meg er dønn alvorlige, eller at jeg får latterkrampe når noen detter fordi det ser så komisk ut, er kanskje en uting, hehe. 

Hva syntes dere?
Fikk dere svar på det dere lurte på? 

Svar på spørsmålsrunde del 1

 

Hei igjen!


Nå har jeg svart på en del av spørsmålene jeg fikk av dere, men fortsatt er det en haug igjen! Jeg valgte å dele opp innlegget fordi det ble utrolig mange spørsmål og lange svar. I tillegg ble jeg veldig slite i hendene av å skrive, haha! Håper det går greit at resten kommer i neste innlegg. Om dere lurer på noe mer så er det bare å spørre! 

Har du noen dyr?

Ja, jeg har en katt som heter Pondus. Hun har vi hatt siden jeg var 7 år. I tillegg har jeg to akvarier med en del fisker oppi. Gullfiskene mine har jeg funnet navn til. Den oransje heter Simba og den hvite heter Narla. Jeg tror det var den rekkefølgen i hvertfall. Den siste har jeg ikke navn til ennå, men kom gjerne med forslag!Hvorfor blogger du?

Jeg blogger mest for min egen del egentlig. Jeg liker å ha et sted hvor jeg kan skrive ting ned, men en dagbok ble for kjedelig. I tillegg liker jeg å dele bilder, opplevelser og tanker med andre. Derfor passet blogging veldig bra for meg.


Målet med bloggen?

Målet med bloggen er vel egentlig bare å ha en blogg som jeg er fornøyd med og trives med. En blogg der jeg føler at jeg virkelig får frem det jeg mener. Det hadde jo selvfølgelig vært gøy å få ennå flere lesere, men jeg er superfornøyd med sånn det er akkurat nå!


Hvilke blogger leser du?

Jeg leser veldig mange forskjellige egentlig. Noen dager kan jeg bare lese et par blogger mens andre dager kan jeg lese flere titalls blogger. Det er mange blogger jeg liker utrolig godt men som jeg ikke leser fast rett og slett fordi jeg glemmer det, hehe.  Men det er i hvertfall en blogg jeg er innom så å si hver dag og det er Sandrasif.com Hovedgrunnen er jo fordi jeg vet hvem jenta er, men også fordi hun er en god blogger!


Hvilke sport driver du med?

Akkurat nå holder jeg ikke på med noen sport. Tidligere har jeg gått på dans, fotball og innebandy, men alt har liksom bare falt vekk. Fotballen ble for ?seriøs? etter hvert og da ble det rett og slett ikke noe gøy. Innebandyen var utrolig gøy, men det ligger i Arendal og tar så å si hele dagen min.


Gamle fotball-laget mitt. Jeg er nr 5 :D

Hvor lenge er det siden du begynte å blogge, og hvorfor?

Jeg har egentlig holdt på med blogging i langt over et år nå. Først startet jeg med bloggen Bojah.blogg.no og den gikk faktisk veldig bra, men så skjedde det litt forskjellig som etter hvert fikk meg til å stoppe.  Jeg slettet bloggen og angret etter en uke. Da startet jeg med denne bloggen. Grunnen var vel at det virket gøy og at jeg ville ha et sted å skrive ned følelser og tanker.


Hva er dine innerste tanker akkurat nå?

Akkurat nå tenker jeg "fy søren å sliten jeg blir i armene av all denne "tastinga" på tastaturet!" Hahaha, seriøst, jeg blir det? Til nå har jeg skrevet nesten 450 ord! 


Hva liker du å blogge om?

Jeg liker veldig godt de kreative innleggene mine! Grunnen til det er vel at jeg for det første får gjort noe kreativt, noe jeg virkelig elsker, og at jeg får all den supre tilbakemeldingen av dere! Jeg liker også å vise dere bilder jeg har tatt og å blogge om mine meninger.


Hva gjør du på fritiden?

På fritiden er jeg mye med venner og Endre. I tillegg tar jeg en del bilder, trener og blogger! Jeg er også veldig glad i å være kreativ, så tegning, maling og scrapping er en stor del av min hverdag det også.

Drømmegutt?

Det må vel bli han kjekkingen her, og han er jo allerede min :DHva syntes du om Eric Saade?

Tror ikke jeg vet hvem det er xD


Hva syntes du om topplisten?

På blogg.no? Helt ærlig syntes jeg det er en samling av alle Norges tullinger, haha! Nå mener jeg ikke at alle på topplista er tullinger, men de største blondinene/wannabe babesa havner jo der. Enkelte av de er jo bare helt tragiske!


Beste minne hittil i år?

Uff, jeg liker ikke de spørsmålene. Jeg har så mange gode minner! Både jula, bursdagen min og påska har jo vært helt herlig! Dobbel-daten til Meg, Endre, Rosie og Usain var jo også superkoslig da! 

Hahaha, nydelige vi er!

Kan du beskrive deg selv med 3 ord?

Oppfinnsom ? Jeg kan lage de merkeligste duppedingser ut av de mest randome ting.
Koselig ? Tror jeg da i alle fall, hehe.
Tullete ? Jeg tuller alltid, haha

Hvor mye betyr bloggen for deg?

Den er jo ikke det jeg bryr meg mest om her i verden, men skal innrømme at den betyr ganske mye for meg. Om jeg ikke får blogget, eller om ingen vil gi meg respons så blir jeg skikkelig rastløs eller deppa, haha!


Hva liker du best med å blogge?

Alle de fine svarene jeg får!

Resten av svarene kommer i et senere innlegg! 

 

Spørsmålsrunde + en liten takk!

Hei!

Først må jeg bare takke alle som har kommentert de siste dagene! Dere aner bare ikke hvor glad jeg blir av å se alle disse kommentarene! Dere er rett og slett herlige, og jeg håper at dere vil fortsette med alle de søte kommentarene deres!

I dag er jeg ikke hjemme og får derfor ikke blogget så mye. Derfor tenkte jeg at jeg kunne kjøre igang en liten spørrerunde! Jeg vet ikke om dere har noen ting dere lurer på, men siden jeg har fått et par nye lesere så tenkte jeg at det kunne være greit. Dere kan spørre om alt dere lurer på, men som jeg tidligere har sagt så er det ikke absolutt alt jeg er villig til å svare på, men det regner jeg med at dere forstår. Spørrerunden kommer nok ikke til å vare så altfor lenge. Tenker jeg begynner med svarene i morgen, men om det blir mange nok så deler jeg de utover flere innlegg. Og ja, jeg kommenterer også tilbake på kommentarene i dette innlegget, men husk at jeg ikke sitter foran pc'en i hele dag, så det er ikke sikkert kommentaren kommer før i morgen.

Hva lurer dere på?

Svar på spørsmålsrunden!

Hei!

Tusen takk for alle spørsmålene dere stilte meg! Jeg har nåprøvd å svare så godt jeg kan og håper dere liker svarene mine. Om dere lurer på noe mer så er det bare å spørre i vei! Noen spørsmål ble utelatt, men dette var fordi 3 eller 4 andre allerede hadde spurt om samme ting. jeg håper dere får svar på det dere lurte på! 


fav blogg?

Jeg har egentlig ingen favorittblogg, men jeg har flere jeg leser. Jeg er en del innom Voeblogg, fotballfrue, randommuch.blogg.no og en del av bloggene som ligger på topplista.


Fav mat?

Jeg har mange favoritter når det kommer til mat! Det varierer egentlig litt utifra årstidene. Jeg elsker biff! Og pinnekjøtt om vinteren er bare helt nydelig! Jeg elsker å sitte på verandaen en varm sommerkveld og spise reker, men av og til kan bare en helt vanlig pizza smake himmel også.

 

Hva er ditt høyeste ønske?

Mitt høyeste ønske, den var litt vanskelig. Jeg håper jo at alle i familien min skal få det fint osv, men om det er et ønske om meg selv det skal være så må det vel bli at jeg får en fin fremtid med barn, en jobb jeg trives i og at jeg holder sammen med Endre. Det er drømmen.Hva er fremtidsplanene dine?

 Når det gjelder utdannelse så skal jeg gå sykepleien etter vidregående. Etter det skal jeg jobbe et år eller to før jeg vidreutdanner meg til jordmor eller noe innenfor den kategorien. Når det gjelder familie så har jeg i fremtiden lyst på barn, men det kommer jo etter utdannelsen. Jeg planlegger også å bo i Grimstad sammen med Endre, og vi flytter mest sannsynlig sammen når jeg er ferdig med vidregående.


Hva synes du om utroskap?
 

Utroskap er noe av det styggeste du kan gjøre mot en person. Når jeg hører om utroskap så har jeg bare lyst til å slå. At noen kan være så onde mot noen de liksom skal elske, det skjønner jeg bare ikke. Jeg skjønner heller ikke hvordan noen kan tilgi utroskap. Hvis man virkelig elsker noen så er man ikke utro.. sånn er det bare..


Bildet er fra google


Hvilke blogger leser du?

Det varierer, jeg leser jo bloggen til alle som kommenterer her, men de jeg leser mer eller mindre fast er vel randommuch, voeblogg, fotballfrue og et par andre som jeg av og til er innom når jeg husker det.

Hva er din største inspirasjonskilde? 

Det må vel være andre bloggere. Jeg leser utrolig mange blogger om dagen siden jeg kommenterer på veldig mange blogger, derfor finner jeg også mange blogger med mye inspirasjon. Av og til klarer jeg å bruke den inspirasjonen videre her på bloggen.

 

Har du vært i USA?

Nei, har utrolig lyst!

 

hvorfor blogger du?

Jeg blogger av flere grunner. Først og fremst fordi det er deilig å kunne skrive ting ned på et sted, men også fordi jeg liker å lese hva andre gjør. Dette kan jeg jo også uten blogg, men det er mye lettere å føre an en samtale med en annen blogger når du selv har en blogg. Jeg liker også å få respons på ting og dele erfaringer. 


hvem inspirerer deg?
 

Som sagt så er det bloggere. Andre kan jo også inspirere meg, og jeg har også blitt inspirert av blader.


       Fant dette på google. Veldig veldig sant! :D

Åssen land har du vært i? hvor mange land har du vært i? 

Jeg har vært i Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Det blir 4 land utenom Norge. 

 

hva skal til for at du går innom en blogg igjen?

Bloggen må være oversiktlig, ha gode innlegg med fine, selvtatte bilder. I tillegg må det være en grei blogger som svarer lesere og inkluderer de i innleggene.

fav musikk?

Egentlig så kan jeg høre på alt mulig. Jeg liker pop, rock, R&B, rap, roligmusikk osv.. I det siste har jeg hørt mye på NRJ (radio) og det er vel kanskje den typen musikk jeg hører aller mest på.

har du dyr? 

Ja, jeg har en katt og en haug av fisker!


Pondus, Verdens søteste og dummeste katt <3Hvilke hobbyer har du?

Jeg elsker scrapping og andre kreative ting. Jeg elsker å lage nye ting! Jeg er også veldig glad i å ta bilder av ting. Blogging kan jo også regnes som en hobby.5 gode venner?

Anita, Synne, Vilde, Rose, Endre. Endre er jo selvfølgelig den jeg deler alt med og blir derfor min beste og nærmeste venn, men alle er gode venner <3 Har jo flere også, men siden du spurte om 5 stykker.

Jomfru?

Privat

Hvorfor startet du å blogge? 

Jeg startet å blogge fordi det så gøy ut, og etter det så har det liksom blitt en del av hverdagen. Jeg bare liker å blogge og dele ting ^^

 

hvem fikk deg til å blogge`?

Ingen egentlig. Var vel bare det at jeg leste noen blogger og hadde lyst å prøve selv. 

Spørsmålsrunde!

Hei alle søte.

Siden jeg ikke har så veldig mye å skrive om i dag så tenkte jeg at jeg heller kunne sette i gang en spørrerunde! Om dere har noe særlig å spørre om vet jeg ikke, men jeg håper jo at det blir litt flere spørsmål enn det jeg tidligere har fått. Spør gjerne om hva som helst mellom himmel og jord så skal jeg svare så godt jeg kan! Svarene vil komme når jeg har nok spørsmål til å lage et godt innlegg. Hvis ikke det blir nok med spørsmål så utsettes det til en annen gang. 

Spør i vei! :D 

 

Svar på spørsmålsrunden!

Heii!

Akkurat nå sitter jeg på rommet med musikk, levende lys og min favorittdrikke, Pink lemonade <3 Jeg skal snart begynne med øvingen til teoriprøven for å kunne ta billappen, men aller først må jeg jo svare dere på spørsmålsrunden! Jeg har prøvd å svare så godt jeg kan. 

Hvorfor blogger du ?
- Jeg blogger fordi jeg liker å skrive i tillegg til at jeg syntes det er gøy å høre andres meninger! ; )

Hvordan får du inspirasjon til å blogge ? :)
- det varierer. Av og til har jeg ikke inspirasjon i det hele tatt, men en av tingene som gir meg inspirasjon er å se på andre blogger. Se hva de skriver om, hvordan de skriver osv.

Hvor mange besøker bloggen din hver dag?
- det varierer veldig, men det ligger et sted mellom 40 og 100 hver dag. Som oftest rundt 40 unike besøkende.

favoritt film?
- Jeg tror ikke jeg har en favoritt. Er veldig glad i Disney, men elsker også action og kjærlighet. Noen av filmene jeg kan se om og om igjen er Ringenes Herre, løvenes konge, Harry potter, a walk to remember , biler og mange flere!

har du kjæreste, bilde?
- Ja, han heter Endre og vi har vært sammen i snart 2 år. 


 

hvor lenge har du blogget?
- Jeg har holdt på med blogging i ca 1 år, men denne bloggen startet jeg med i høst.

 

Ja, jeg har ett spørsmål:D Jeg kikket litt rundt på bloggen din og på juleaften innlegget ditt har du på deg en helt nydelig hvit kjole. Har du laget den selv eller hvor er den evnt kjøpt? Den er kjempefin på deg:) Ser skreddersydd ut:)

-         --  Aw, det var koselig å høre!  Kjolen er verken hjemmelaget eller skreddersydd. Kjøpte kjolen for rundt tre år siden på Amica i Grimstad. Utrolig nok passer den enda, haha.

      

Hvilken mobil har du ? :D

- Jeg har en LG


Bildet er hentet fra nettet fordi jeg var for lat til å ta et selv.

Har familien din noen jule tradisjoner? (isåfall hvilke)?
- Vi har egentlig ikke noen spesielle tradisjoner annet enn at vi alltid spiser ribbe på julaften og kalkun på nyttårsaften. Vi pleier også å spise pinnekjøtt i jula en gang. 2. Juledag drar vi som oftest til familie på middag.

Favoritt nettbutikker ? : )

-         --  Jeg er veldig glad i ELFs nettbutikk og andre sminkebutikker på nettet. Jeg ser også en del på nettsteder som selger dupeditter, men jeg husker ikke navnet på noen spesielle.

 

hvor høy er du?

-           -- Jeg er ca 166 cm. Er ikke helt sikker på høyda egentlig, men enten + eller ? en cm.

 

hvorfor starta du å blogge?

-          -- Jeg startet å blogge fordi jeg syntes det virket veldig gøy! Jeg leste en del blogger før jeg selv begynte.

hva er din favoritt mat?

-         --   Det er veldig mye jeg er glad i når det kommer til mat. Jeg er veldig glad i biff, pizza, pinnekjøtt, salat, kebab, kinamat osv. Jeg er ikke helt sikker på hva som er min favoritt siden jeg er veldig glad i så mye forskjellig! 

favoritt kjendis (gutt)?

-          --   Will Smith tror jeg ;D Digger også Orlando Bloom, Johnny Depp og Bruno Mars.

      

Favoritt kjendis (jente)?

-          -- Har egentlig ingen favoritt, men liker veldig godt Rihanna og Reese Witherspoon  

Favoritt feriested?
- Har ikke noen spesiell favoritt egentlig, men har veldig lyst til å dra til USA! Har også lyst å dra til paris!

Topp 3 outfit?

- jeg prøvde å finne noen bilder av outfit på pc'n, men de jeg fant hadde jeg skrevet navnet på de tidligere bloggene mine på. Fikk en liten åpenbaring om at jeg kanskje burde starte med flere outfit-innlegg..Men jeg får skrive hva jeg liker da! For det første er jeg veldig fan av pysjamasen! Spesielt når jeg har stjelt pysjbuksa til kjæresten, haha! Utenom det er jeg veldig glad i to bukser jeg har kjøpt på BikBok! Elsker de! Jeg er veldig glad i en strikkegenser jeg har, men er også veldig glad i lette gensere. Jeg er en veldig frysen person, så jeg klarer ikke gå i kun t-skjorte med mindre det er VELDIG varmt! (aner ikke hva som har skjedd med skriften!)

Beste blogg?

-       --    Hmm, finnes mange gode blogger, men hvilke som er best vet jeg ikke helt. Jeg leser av og til mamma92, fotballfrue, tcmn og Voe, men har egentlig ingen favoritt.

Har du et stort forbilde du virkelig ser opp til? :)
- nei, ikke egentlig. I hvertfall ikke som jeg kommer på. Det er jo selvfølgelig mennesker jeg syntes er kule eller som gir meg inspirasjon, men jeg tror ikke jeg har et veldig stort forbilde som jeg virkelig ser opp til. 

Spørsmålsrunde !

Heii!

Jeg har lyst til å gjøre noe som jeg tror jeg aldri har gjort på denne bloggen før, nemlig å ha en spørsmålsrunde! Jeg vet ikke om det er noe spesielt dere lurer påjeg, men hadde vært koselig om dere har noe å spørre om. Dere kan spørre om hva som helst mellom himmelog jord så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan! I tillegg så tenkte jeg at for hver kommentar så får dere 1 kommentar tilbake, så da er det bare å spørre i vei! Ingen spørsmål er for dumme! Jeg svarer en gang iløpet av de neste dagene.

Fant forresten ut at jeg ligger på 2. plass på topplista i Grimstad, woohooo! Får håpe jeg klarer å holde meg der oppe en stund fremover! 

Har du noen spørsmål? 

 

Svar på spørsmålsrunden! : )

Hva liker du å gjøre? Jeg liker å være med venner og kjæresten min! Er glad i å se på film og jeg er veldig glad i jentekvelder og gåturer med kjæresten min ^^

Favoritt band /sanger? Har ikke noen favoritter egentlig. Hører på det meste :D

Favoritt brus? Vet ikke om jeg har noen favoritt der heller. Tror egentlig det kommer litt an på humøret mitt, hva jeg spiser og hvor varmt det er. Cola passer til det meste da!

Favorittsang? Jeg har så mange sanger jeg liker! Vanskelig å velge ut en enkeltsang. 

Favorittmat? Veldig glad i biff og sånn reinsdyrkjøtt! 

Beste minne? Har veldig mange gode minner! Har gode minner med både familien, kjæresten og vennene mine! Veldig koselig i sommer når kjæresten min ble med meg og familien min på tur til Danmark da ! : )Hvilke linje på skolen går du på? Jeg går studiespesialiserende (2. året)

hvor høy er du ? Jeg tror jeg er rundt 166.I hvertfall ikke lavere ! 

har du kjæreste? Ja, det har jeg : )Liker du å blogge? Ja, det gjør jeg! I hvertfall de dagene hvor jeg kan bruke lang tid på det!

Hvilken farge har dere på huset deres? Huset er hvitt ; )

Har du dyr? Ja, har katt og fisker

Spiller du noe sport? Nei, gikk på fotball for et par år siden, men nå driver jeg ikke med noen sport.

Hva er favoritt fargen din? Tror ikke jeg har noen. Kommer egentlig litt an på hva det er snakk om(klær, vegg, ting ++), men veldig glad i disse fargene da : 

 

Yndlingsdyr? Er ikke helt sikker. Liker veldig godt katter, kaniner, hunder og andre lodne dyr !^^

Yndlingsklesmerke? Har ingen favoritt egentlig

Yndlingsfrisyre? Bytter på frisyren hver dag, så har ingen favoritt.

hvilke blogger leser du fast ? Varierer litt, men har lest mamma92 en del i tillegg til en del av de som ligger på topplisten.

har du noen søsken?? Ja, har to brødre

Hva liker du best med å blogge? :) Jeg liker best når folk er interesserte i det jeg skriver, og når jeg får tilbakemeldinger på bloggen som f.eks at andre liker bloggen osv. 

-bestevenn? Vet ikke helt hvem jeg kan si er min aller beste venn, for er venn med folk på forskjellige måter. 

synest du at du er pen? Haha, nei, jeg syntes jeg er helt vanlig

kor mange kjæresta har du hatt? Kun en seriøs, men om en regner med sånn ?barnehageforhold? som varte i sånn en uke så er det 3. 

-kor mange kyss har du fått? Haha, der har jeg ikke holdt tellinga! Men kun fra to forskjellige da. 

-er du singel? Nei, har kjæreste

lika du bloggen min? Vet ikke om jeg har sett den enda, men kan ta en tur innom ; )

Hvor mange år er du? Jeg er 17 (blir 18 i februar )

Har du kjæreste? Ja

Liker du noen? Ja, kjæresten min

Favoritt drikke? Akkurat nå har jeg veldig hekta på te! Men elsker også Pink Lemonade! 
Hva er ditt største ønske? Det er vel at jeg skal få en slik fremtid jeg håper på, og at jeg skal få en fin familieog en fin jobb som jeg trives i ;D

Går du på skole, og isåfall, hva studerer du? Går på vidregående. Linja er studiespesialiserende. 

Har du et, eller flere favoritt skoparr?  Liker veldig godt de jeg kjøpte sist.
Liker du å ta bilder? Ja, syntes det er skikkelig gøy! Har fått veldig dilla på det !

Hva redigerer du bildene dine i? Picnik.com

stilen din ? Har egentlig ikke noen spesiell stil. 

har du dyr, isaafall kan du vise oss den/dem Ja : ) 

hvorfor blogger du? Godt spørsmål. Har egentlig ikke noe fast svar, men har vel noe med det at jeg syntes det virket veldig gøy+ at jeg hele tiden kommenterer andre sine blogger og derfor får jeg inspirasjon til å blogge selv. 

hva er det beste med å blogge?  Det må være alle de koselige kommentarene! ^^

beste tvserie og film?     Beste tv-serie er Greysanatomy. Er ikke helt sikker på film.


trives du som blogger ? Ja, det gjør jeg, men av og til så tar det litt mye tid.

hvor lenge har du blogget? :) I litt over en uke på denne bloggen, men startet med blogging i januar. 

 

Tusen takk for alle spørsmålene! :D  Håper dere fikk svar på det dere lurte på. 

 

 

Spørsmålsrunde!! - Kommenter og få en kommentar tilbake!

Hei! 
Tusen takk for alle de koselige kommentarene dere har gitt meg! Setter veldig pris på det! :D
Nå tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde! Jeg vet ikke om det er så mye dere lurer på,men håper dere kan komme med i hvertfall en ting dere lurer på! Spør om hva som helst, så skal jeg svare så godt jeg kan! :) 

Hva lurer dere på? : )