Trening

Forslag til treningsklær?

Hei alle søte!

Akkurat nå holder jeg egentlig på med noen lekser før jeg har tenkt å trene litt. Derfor har jeg et lite spørsmål til dere. Jeg trenger noen gode treningsklær, men helst ikke alt for dyre. Vet dere om en nettbutikk eller en butikk som selger rimelige treningsklær med god kvalitet? Og en ting til. Hvilke klær anbefaler dere som treningsklær? Alle forslag tas imot med stor takk! 


Bilde fra google

Kan dere hjelpe meg?

Hjemmetrening

Hei.

I dag skulle jeg jo egentlig ha dratt på innebandytrening siden jeg har det hver mandag, men siden jeg har utrolig mye å gjøre denne uka,inkludert prøve, så ble jeg heller hjemme. For å alikavel få litt ekstra ut av dagen så tenkte jeg at jeg skulle trene litt hjemme. Det blir nok ikke den hardeste treningen siden jeg har følt meg litt dårlig de siste dagene, men alt er bedre enn ingenting! 

                                      

Senere tenkte jeg å sette opp et mer oversiktelig og variert treningsprogramm. Til nå har jeg bare syklet, gått på innebandytrening og selvfølgelig hatt gymtimene på skolen, men dette er jo ikke akkurat mye trening, derfor vil jeg ha et bedre program hvor jeg kan variere litt. 

Noen forslag ?
    

Forandringer fryder! :D

Jeg husker jeg sa en gang rett før nyttår at jeg skulle blir mye sprekere dette året. Forløpig har jeg nesten ikke trent noen ting! Jeg går jo på innebandy,men det er kun en gang i uken i tillegg til at jeg har måttet droppe de siste treningene pga prøver og litt sånn. Jeg kjenner på meg selv at jeg trenger å trene mye mer. Ikke når det gjelder vekta, det skulle tatt seg ut, men rett og slett fordi jeg savner den følelsen av å ha trent! Det er rett og slett deprimerende å ikke få trent. Derfor har jeg nå begynt smålig å trene litt mer enn vanlig. Jeg startet med babysteps i dag da jeg tok en liten innendørs sykkeltur på 20 minutter. Hvor god trening det er vet jeg ikke, men det holdt i hvertfall for meg! Jeg tror også at jeg skal begynne med litt styrke etter hvert som jeg kommer i bedre form. Et treningsskjema hadde kanskje vært tingen for meg. 

                         

Målet mitt er å komme meg i så god fysisk form som jeg en gang var. Jeg pleide å spille fotball og var vel i ganske god form, men så måtte jeg ta en lang pause på grunn av mononukleose (kyssesyken) og etter det har formen min vært helt forferdelig. Jeg sluttet til slutt på fotball, delvis på grunn av formen men også på grunn av noen andre ting. Dette er vel 2 år siden nå, så det er på tide å komme seg i form igjen! 

Jeg tar gjerne imot noen treningstips fra dere. Eksempler på øvelser osv tas imot med stor takk!