Ukens spørsmål

Svar på spørsmål- del 1!

 Hei igjen alle søte!

Nå har jeg svart på en del av de spørsmålene dere har sendt meg! Det ble visst en god del spørsmål, men det er jo bare koselig. Jeg har prøvd å svare så godt jeg kan, så jeg håper dere liker svarene mine :) Resten av svarene vil komme til mandag! 

hvordan vil du forklare klesstilen din ? ;) Veldig ubesluttsom om humørbestemt, haha!

hva er det, det beste du liker med deg selv? :) Det jeg liker best ved meg selv er vel kanskje det at jeg ikke tar meg selv så høytidelig, at jeg tåler å bli driti litt ut. Jeg liker også at jeg blir sett på som en god venn ^^
Hva slags sminke bruker du? Det varierer litt, men som oftest er det foundation, mascara og øyeskygge.
hvilket kamera bruker du til å ta 
bilder? :)  Jeg bruker to forskjellige. Begge er Canon, men det jeg bruker mest nå for tiden, og som jeg brukte til bildet i innlegget er Canon EOS 550 D
 

Haha, måtte bare ta med bildet! Ikke at det sier så mye om kameraet da, men jaja<3

kan du lage sminkevideo ? :) Ja, det kan jeg! Har laget en før også, og den finner du her J

Fester du mye, eller? :) Nei, det gjør jeg ikke. Ser ikke helt poenget i å feste hver helg, hehe.

hva liker du best ved å blogge ? :) Jeg liker veldig godt det å få tilbakemeldinger, men også det å kunne få ut følelser og tanker.

Beste minne så langt i år? :) Oi, det er alltid vanskelig å svare på! Jeg har mange gode minner, noen morsomme og noen ikke fullt så gode, men som jeg allikevel ikke ville forandret noe på. Det beste minnet er vel kanskje da vi samlet hele gjengen på en sommerfest. Det var utrolig koselig!

kjempefin blogg du har! :-) Takk for det! :D

Favoritt sanger ? Payphone, summer paradise, Whistle, call me maybe +++

Hvorfor begynte du å blogge? Det er jeg ikke helt sikker på egentlig. Det var vel kanskje en blanding av det at jeg ville se hvor langt jeg kunne komme og at jeg ville dele bilder og diverse andre ting med lesere, jeg syntes det virket veldig gøy.
Hvilke blogger leser du? Jeg leser mange forskjellige egentlig! De jeg er oftest innom er fotballfrue.com  Sandrasif.com  Storkenkommer.blogg.no  Odaemili3.blogg.no  Voeblogg.no

Hvor lenge har du blogget? Med alle de bloggene jeg har hatt (3 stk) så har jeg nå blogget i 1 år og nesten 5 måneder, men med denne bloggen har jeg blogget siden september om jeg ikke husker helt feil. 

Hvor har du fått designe fra? Designet har jeg fått ifra siljelien.blogg.no

Noen du liker eller er sammen med ? Jaa, er sammen med verdens herligste gutt, Endre! <3Hva inspirerer deg ? Mye inspirerer meg, men som oftest så er det andre blogger eller nettsider. Det kan også være bøker eller kataloger.
hvilke land har du vært i? :) Polen, Danmark, Tyskland og Sverige <3

Hvor jobber du, og hva er målet ditt i karriere? Akkurat nå har jeg sommerjobb i Dyreparken (kutoppen og jungelbob foto for dere som lurer) Og skal jobbe der ut sommeren. Etter sommeren håper jeg på å få en del barnepass-jobber. Senere er planen å utdanne meg som sykepleier og enten jobbe som jordmor eller bli barnesykepleier.

Kutoppen <3

Hva er dine planer for sommerferien? :)) I sommer skal jeg jobbe, kose meg med familie, vener og Endre. Kanskje noen utenlandsturer, en del båtturer og sikkert mye is og moro <3

favorittbutikk? Jeg har mange fav.butikker egentlig, men det kommer jo an på om det er snakk om klær eller annet. Jeg digger Donna bianca, men fy søren å dyrt det har blitt der i det siste! Utenom det så er det jo Vero moda, BikBok, Cubus osv.. Når det kommer til ting så husker jeg ikke navna på butikkene, men alt som har med innredning, pyntesaker til hus osv er virkelig noe i blinken for meg!

Hvordan vil du beskrive deg selv?:) Snill, overhyper jente, haha.

 

 

Ukens spørsmål!

Hei igjen!

Etter å ha lest uttallige blogger med "ukens spørsmål" så tenkte jeg at jeg også kunne henge med på! Jeg håper jo at dere vil stille spørsmål til hver gang, men hvis det ikke blir noen "suksess" så korter jeg det ned til å bli annenhver eller noe, men vi får se. Jeg tenkte at det vil bli startet en ny runde hve mandag, og hver søndag vil jeg se igjennom spørsmålene og svare så godt jeg kan. Pga jobb så kan det hende at jeg enten svarer på lørdagen eller mandagen istede for søndagen, men da gir jeg beskjed. 

Har dere noen spørsmål ?