Vurdering av produkter

Vurdering av foundation

Hei sweeties!

For et par dager siden var jeg og mamma i byen og handlet litt. Jeg har jo ikke lengre en primer pga at den fra elf er blitt helt rar! Derfor var jeg først på utkikk etter primer, men så kom jeg over max factor sin nye foundation som i følge reklamen skal inneholde primer, concealer og foundation! Ganske fantastisk, right? Vel, opplevelsen var en litt annen...

 For det første betalte vi 129 kroner for denne, noe som var etter at de hadde trukket fra 25%. Med andre ord ikke en av de billigste på markedet. Men prisen har jo egentlig ikke så mye å si så lenge produktet holder det som blir lovet, right? Så jeg prøvde denne for et par dager siden. Jeg tok kun litt av gangen fordi jeg ville ikke lage skiller i tillegg til at jeg aldri hadde prøvd denne før. På grunnlag av at den liksom skal inneholde primer, valgte jeg å ta denne rett på huden. 

Resultatet: 

Resultatet var forferdelig! Den var helt umulig å smøre ut og lagde stygge skiller! Da jeg prøvde å rette ut dette ved å bruke fingrene, ble foundationen skikkelig stygg og flassete. Jeg skulle egentlig ta et bilde for å vise dere hvordan resultatet ble, men endte heller opp med å vaske vekk alt sammen fordi det virkelig ikke så bra ut! Dagen etter prøvde jeg å bruke fuktighetskrem (for å tynne den litt ut, og for å gjøre det lettere å smøre den utover) noe som faktisk fungerer supert med den andre foundationen jeg har, men det ble ikke noe bedre resultat enn forrige gang. For ordens skyld prøvde mamma den samme, i og med at resultatet kunne komme av at jeg er veldig lys i huden(kjøpte den lysteste da, men uansett) og mamma er litt mørkere enn meg. Resultatet derimot ble akkurat det samme..

Min vurdering:

Sånn jeg ser det så er det eneste positive med denne at det er solfaktor i den. Det kan være at denne fungerer fint sammen med en primer, men dette skal ikke være nødvendig i og med at det står at det allerede er i produktet! Produktet er dyrt og holder ikke det som blir lovet i det hele tatt! Jeg holder meg heller til min gamle, herlige Mary Kay <3 Denne derimot får terningkast 2 av meg, helt ubrukelig!  

Har dere prøvd denne før? 
Hva mener dere i såfall om produktet? 

Vurdering av primer

Hei!

For en god stund siden så bestilte jeg en del sminke på elf og lovte vel også å ha en vurdering av sminken, noe jeg selvfølgelig glemte bort. Men nå vil jeg starte smått med å vurdere primeren, så får jeg ta resten etter hvert. Primeren er som sagt bestilt fra elf. Jeg husker ikke nøyaktig hvor mye den kostet da jeg kjøpte den, men nå er den oppe i nesten 60 kroner. Flasken er nå nesten tom, og det er vel derfor på tide å gi dere min "dom" av primeren.Mitt førsteinntrykk:

I starten likte jeg veldig godt primeren! Den var billigere enn de fleste andre på markedet, til tross for at den gir omtrent likt resultat som litt de dyrere merkene jeg har prøvd. Flasken har en pumpe som gjør det mye lettere å ikke sløse med innholdet slik at den holder mye lengre. Designet på flasken er også helt greit, og flaksen er ikke for stor (noe som selvfølgelig gjør at det er mindre innhold). Førsteinntrykket var bra, men jeg oppdaget etter hvert flere negative sider. Pluss ved produktet:

* mye billigere enn en rekke andre merker
* Gir et fint resultat
* pumpen gjør det enkelt å "dosere" riktig

Minus ved produktet:

* Veldig lite innhold i flasken 
* etter en stund fungerte ikke pumpen lengre
*  innholdet ble etter en stund tykkere og vanskeligere å påføre
* på grunn av at flasken er laget av hard plast er det så og si umulig å få ut alt 

Konklusjon: 

Med tanke på at innholdet tyknet, ble vanskeligere å påføre og at pumpen ikke lengre fungerte så syntes jeg ikke det er verdt å bruke nesten 60 kroner på. Jeg likte primeren da den fungerte, men nå må jeg bruke dobbelt så mye av flasken på grunn av at primeren tyknet. Jeg ville heller investert i en primer som er litt dyrere, men som holder lengre! Nå kan det være at jeg har vært uheldig, så om noen av dere har opplevd det samme, eller har en anen erfaring med dette produktet, så si gjerne ifra! På grunn av min opplevelse med produktet velger jeg å gi den terningkast 3. Helt ok, men du finner helt klart bedre produkter på markedet! 

Har dere prøvd dette produktet før?
Hva syntes dere om vurderingen?