vurderinger

Det motsatte av kjærlighet

Hei!

Nå vil jeg dele en helt herlig bok med dere som jeg nesten ikke klarer å legge ifra meg! Boken heter det samme som overskriften og er en bok som det er veldig lett å kjenne seg igjen i på enkelte områder. Det er nok en bok som passer best for jenter, men alt etter smak. Jeg elsker i allefall denne boken og leser i den hver gang jeg får muligheten. Den er bare sinnsykt bra på en måte som ikke kan forklares.

Dette er hva som står på bokomslaget:

En bok for alle som har elsket, mistet og elsket igjen. Den fremgangsrike 29 år gamle advokaten Emily Haxby gjør det slutt med kjæresten idet han er på nippet til å fri. Men hun klarer ikke engang å forklare til sine nærmeste venner hvorfor hun gjorde det. Innerst inne vet hun at grunnen har mest med henne selv å gjøre. "Du er din egen verste fiende", sier bestevenninnen Jess til henne. "Det virker som om du finner glede i å knuse ditt eget hjerte." Sommerferien nærmer seg, og Emily funderer på om hun har gjort en stor feil. Samtidig møter hun andre utfordringer både på jobb og privat, og hun føler at livet hennes er i ferd med å rakne. Under alt dette lurer de falmende minnene om hennes avdøde mor og at kjærligheten ikke varer evig. Emily bestemmer seg tilslutt for å ta kontroll over livet sitt, og klarer å se det hun har fryktet mest i øynene.


Jeg er til vanlig en som trenger en del spenning eller eventyr for å like en bok, men denne boken har ikke kjedet meg en plass! Jeg anbefaler dere virkelig å lese denne boken, i allefall om dere liker å sette dere inn i andres tanker og følelser.

Har dere lest denne boken før?
Har dere noen andre forslag til gode bøker? 

Vurdering av Tassimo-maskinen min!

Som noen av dere kanskje har fått med dere så fikk jeg en Tassimo- maskin til jul i fjor. Maskinen har blitt mye brukt, og nå som jeg har fått smakt på en del av drikkene tenkte jeg det var på tide med en vurdering/ anbefaling av produktet. Maskinen er helt enkel og kan fåes i hvit og sort. Om den finnes i flere farger vet jeg ikke. Maskinen tar ikke stor plass i det heletatt, så du kan egentlig ha den hvor som helst. Jeghar den jo på rommet mitt, hehe. Ledningen er også passe lang slik at du kan plassere den et stykke unna stikkontakten. Maskinen lager veldig god drikke med tanke på pris og, etter hva jeg har hørt, også i forhold til mange andre maskiner. Et minus er at den lager en del lyd når du bruker den, men for meg er ikke dette noe problem egentlig. Den lager lyd, men det gjør vel de fleste slike maskiner. 

Her er noen eksempler på smaker som du kan kjøpe tilmaskinen. Prisen varierer en del, men ligger på alt fra 30 til 60 kroner. Jeg har sett flere typer på nettet, men disse vet jeg ikke hvor jeg kan få tak i. 

Og til dere som ikke har sett det så har disse nå begynt å bli solgt i vanlige butikker! Jeg ble utrolig glad da jeg fikk øye på disse i matbutikken! Tidligere ble de kun solgt på nettet og på elkjøp tror jeg. Jeg håper det snart kommer nye typer som jeg kan teste ut! 

Alt i alt kan jeg bare si at jeg elsker denne maskinen! Den er virkelig til å anbefale dere kaffe/te- drikkere! Maskinen lager dessverre ikke kald drikke, da må dere nok litt hørere opp i pris, men om dere kun er ute etter varm drikke så kan jeg virkelig anbefale denne! 

Har dere prøvd denne før?

En lang dag med blandede følelser

Dagen i dag har vært full av blandede følelser. Det kjennes godt å være tilbake sammen med gode venner jeg ikke har sett siden før jul. Det er godt å kunne tulle med venner igjen og egentlig ganske godt å komme seg opp om morgenen. Noen timer ekstra kunne jeg godt ha sovet, men sånn ellers så er det godt å føle at jeg har fått brukt dagen ordentlig. 

Som jeg sa har dagen i dag i dag vært fylt med blandede følelser. I går fikk vi vite at en av lærerene våre, som vi har hatt i sidefag siden vi startet på vidregående, hadde dødd. Det har egentlig ikke gått helt opp for meg enda. Jeg visste at han var syk, men jeg tror ikke noen av oss trodde det ville ende den veien. Det begynte å synke inn da vi hadde minnestund på skolen i dag. Jeg har derfor hatt en lang dag med mange blandede følelser. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal si eller føle. 

Jeg har egentlig ingen bilder som passer til dette innlegget. Det er vanskelig å finne et bilde til en tekst hvor jeg ikke helt vet hvordan jeg føler meg. Derfor blir det et innlegg uten bilde denne gangen, men det er vel kanskje det som passer best til et slikt innlegg.

Hvordan har deres dag vært?

 

Vurdering av muffinsmaskinen!

 

Hei!

Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan lage en vurdering av min muffinsmaskin noe jeg selvfølgelig kan gjøre! Jeg har kun prøvd den en gang, så vurderingen er kun basert på 1.inntrykket. For dere som ikke vet hva jeg snakker om så slenger jeg med et bilde! jeg syntes maskinen er utrolig søt! En kan velge mellom hvit, rosa og blå! Jeg fikk blå i julegave. Muffinsene blir mini-muffins og det er plass til å lage 7 muffins av gangen. En trenger ikke muffinsformer eller smør til maskinen, bare hell røren rett oppi! Det står at det vil ta rundt 3 minutter i bruksanvisningen, men muffinsene trenger mellom 6-10 minutter for å bli ordentlig stekt. Etter det er det bare å lirke de opp med noe av plast eller av tre. ( IKKE jern, da ødelegger du den!) 

Jeg liker maskinen veldig godt, men for dere som vil bli fort ferdig med mange muffins så går nok ovnen fortere. Det kommer egentlig an på hvor mange dere skal ha, for som sagt så tar denne kun 7 stykker hver gang. Fuffinsene smakte veldig godt og var utrolig søte! 

Grunnen til at den er i muffinsform er at jeg ville ha de oppi noe. Jeg satte de oppi formene etter at de var ferdigstekte og tatt ut av maskinen!

Jeg kan anbefale maskinen! Men som sagt kommer det litt an på hva dere er ute etter. Om en har god tid så er denne super for å lage søte minicupcakes til gjestene, men om en har hastverk bør en kanskje vurdere ovnen.

 Karakter:  5-

Har dere prøvd denne før?
Hva syntes dere om vurderingen?