Wants

Julekjolen

Hei sweeties!

Nå begynner julaften å nerme seg med stormskritt! Tenk at det er kun en måned igjen til vi sitter og spiser julemiddagen, jeg gleder meg så mye! For en del av dere har kanskje julefeiringene begynt allerede? Vi er jo inne i julebord-sesongen nå og jeg regner med at jeg ikke er alene om kjolekrisen!? Derfor har jeg tittet litt rundt på blant annet nelly.com for å finne den perfekte julekjolen for meg. Til nå har jeg sett utrolig mange fine! Alle kjolene jeg skal vise dere er fra nelly.com og ligger på en prisklasse mellom 200-800 kroner. De aller fleste ligger på ca 400, noe jeg syntes er en veldig god pris til å være julekjoler!

Jeg valgte å ikke ta med de svarte og hvite kjolene, selv om det var mange fine av de også, men jeg trengte noe med litt farge! Min personlige favoritt av de kjolene over er nok nr. 1, den grønne. Jeg syntes den var skikkelig fin! Nå kunne jeg jo også valgt litt lengre kjoler, men egentlig liker jeg denne lengden veldig godt. Jeg kunne listet opp fine kjoler fra nelly i all evighet, det er så mye fint å finne på den nettsiden at jeg blir helt dårlig! Virkelig ikke bra for lummeboka, haha. 

Hvilken kjole likte dere best?

All i want for christmas !!

Hei!

I går snødde det her i Homborsund, jeg løp rundt som en liten unge!! Men snøen fikk aldri lagt seg, og i dag regner det som bare det ute! Julestemningen derimot har kommet for å bli. Jeg har faktisk handlet inn en julepressang allerede og vet mer eller mindre hva jeg skal gi til resten også. Jeg elsker å finne julegaver til venner og kjære, det er så koselig! En ting jeg er litt mindre glad i er når jeg får spørmålet "hva ønsker du deg?". Ikke missforstå, jeg elsker julegaver! Men jeg husker ALDRI hva jeg ønsker meg når jeg får det spørsmålet.. Derfor har jeg nå bestemt meg for å lage noen lister! "Noen" fordi jeg garantert ikke har kommet på alt jeg ønsker meg i dette innlegget.

Åh, det er så mye jeg gjerne skulle hatt! Jeg har fått veldig dilla på te og slike "kose-gaver", så det blir nok en del som får det som svar fra meg i år! Utenom dette ønsker jeg meg alle mulige typer kokebøker, utstyr, varme klær, gavekort til alle mulige butikker og en haug av Disneyfilmene! Mest av alt ønsker jeg meg snø på julaften, men det er nok opp til værgudene, og etter erfaringen å dømme så er ikke vi veldig gode venner for tiden...

Hva ønsker dere å få til jul?
Har vi noen av de samme ønskene?